torsdag

Fan vad tråkigt att bara ligga inne hela dagarna. Snart över!!!

Mamma håller på med middagen och jag har precis kollat film. Ligger och kikar på lite resor också. Eftersom jag inte ska vara ledig speciellt mycket i sommar så drar jag en vecka i slutet på aug. Sen måste jag vänta över ett halvår innan vädret tillåter. Typiskt. Hade kunnat vara där året om ändå.. även om det var kallt..

Ska försöka mig ut på en promenad sen.
Måste verkligen få luft. Lättare sagt än gjort dock..


onsdag

usch vilken jobbig dag. Började med att vi for till sjukan, skulle vara där tio. När jag väl kommer dit så har dom sagt fel tid och menade att jag skulle komma imorgon istället. I helvete heller. Deras fel så det var bara att dom fixade det. Andre's mamma jobbar där så hon trallade dit och fixade en tid åt mig. Så klockan 14 var vi där igen. Tack gulle du!

Nu är det bara ett besök imorgon kvar och sedan blir det att spendera hela jävla dagen på lördag. Hoppas på att jag kan sova lite .. skulle underlätta nå jävulst än att ligga och gråta av smärta..

Nog om det. För övrigt så längtar jag tillbaka till jobbet nå fruktansvärt. Har varit hemma alldeles för länge nu. Inte mycket att göra åt det dock. På måndag kör jag igång iallafall. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna.

Lovar att bli bättre med bloggandet sen också. Ska iallafall försöka.
Hoppas ni mår bra ♥ Kram!
många nya läsare ser jag också, Välkomna! :)



fyfaaaan

Hostmedecin som smakar RAKI (enligt mig)
Har aldrig smakat nå värre.... fiiiifaaan

kurerar mig

en film och sedan sängen....


sverige bikini

Sofi bornlid: Hej! Jag tror faktiskt jag såg dig på stranden på alanya för någon vecka sedan. Iallafall såg jag en tjej med en lika dan bikini som dig och jag undrar vart du har köpt den? Skulle gärna vilja ha en lika dan.


Svar: Det är många som frågat vart den är köpt men jag svarar en gång till :) Den är beställd ifrån www.flirtfashion.se



tisdag

Godmorgon!

Somnade fyra på eftermiddagen igår, och vaknade idag kl 09.00 .. helt sjukt. Hur fan kan jag sova så länge? Hade till&med kunnat sova längre...

Ska iallafall göra mig klar nu. Frida kommer in till stan kl elva så då blir det en fika med henne och sedan ska vi väl kika omkring också. Har ju massvis att prata om efter bådas tripp till paradiset ;)

-

Har precis kommit hem. Har varit på stan snabbt med lillasyster och köpt en present till Andre. Sedan gick vi på dagobert och åt en kycklingsallad..

För övrigt så mår jag pissdåligt just nu. Är sjukskriven några dagar tills allting är som normalt igen. Har knappt någon röst, är jävligt förkyld och ett illamående från helvettet. Fan vad jag klagar. Men så är det ibland..

Nu ska vi färga håret iallafall. Sen blir det att krypa ner i soffan med en filt.
Vi hörs kanske senare. Bloggen får lida lite, men har ingen lust alls.


happy birthday

Grattis på din dag, fina du! ♥


Söndagsmys

- Med min fina familj. Har även grattat min underbara mamma på morsdag! Av mig fick hon en snygg klocka och ett lottpaket! Och nu spelar vi bingolotto, det är fan kul. Haha.


lördag

Hallåååå

Igår blev det jobb. Så kul att vara tillbaka och träffa alla. När jag slutade åkte jag hem till amanda där resten av brudarna befann sig. Blev att mysa med lite rosé och trevliga konversationer. Blev sedan att åka in till olearys där vi skulle bowla. Jag stannade dock inte länge. Mådde riktigt dåligt. Andre kom och hämtade mig så for vi hem och sov. Har haft en förjävlig morgon. Tror jag aldrig har mått såhär kasst. Usch..

Ikväll ska andre firas. Känner bara för att ligga hemma i soffan, se film och sova. Men jag måste försöka ta mig iväg en liten sväng iallafall. Han fyller år på måndag men vi ska fira honom idag istället.. Blir nog trevligt ändå. Får försöka göra det bästa av situationen!

Har ju en hel del shopping att visa btw. Kan lägga upp nått inlägg till veckan när jag orkar.
Hoppas ni får en trevlig helg! Kram.


Eurovision Song Contest 2012

I brist på annat..

<3

Fick just ett sms av pierre som jag träffade i alanya. (dom som bodde på samma hotell)
Det är helt sjukt hur nära vänner man kan bli efter att aldrig ha träffats förut och sedan spenderat varje dag i nästan två veckor tillsammans. Saknar dem otroligt mycket. Har lovat att hälsa på någon gång. Och det kommer jag hålla! Verkligen. Ett stort tack till er också som fanns vid min sida dom sista dagarna då jag bröt ihop totalt. Allt kom som en chock men ni fanns där från morgon till kväll. Ni gjorde min resa oförglömlig. Kunde inte vara mer tacksam!



våfflor

Har gräddat våfflor, till mig själv. Vart är min familj? hello?

Kom nyss in. Gick ut på en lång promenad, kände att jag behövde rensa lite tankar och få mig lite luft. Skönt var det iallafall. Nu ska jag bara ta det lungt i soffan, dricka ännu mera kaffe och se film!

The doors


Förklirr

alanya maj 2012


The doors

alanya maj 2012


Panderosa

alanya maj 2012


-

Sol, kaffe och musik! Sitter på balkongen och njuter innan det är dags att gå in för att ta tag i min otroligt stökiga garderob .... Känns inte lockande alls ..


torsdag

Godmorgon!

Har suttit ute på balkongen med mamma ett tag. Druckit lite kaffe i morgonsolen, Hur mysigt som helst.
Nu är sommaren nästan här. Som jag har längat..

Har inga planer för dagen ännu. Imorgon drar jobbhelgen igång så ska passa på att njuta av solen iallafall. Ska även grädda våfflor, Himmelskt gott!!!


 

Ännu en till ung person har lämnat denna värld. Vad är det som händer? Det är så hemskt. Ta vara på era nära och kära ♥ Man vet aldrig vad som kan hända .. Hur tragiskt det än låter..

Vila i frid - Jonathan!


-

Äntligen hittade andre sig en soffa. Vi for även en sväng till piteå för att kolla.. så vi passade på att hälsa på hos min morbror. Drack kaffe och kramades med småkusinerna ♥

Har precis duschat och städat undan lite. Ska bädda ner mig under täcket redan nu. Mår inte alls bra. Usch.. Snart slipper jag detta.. hur ont det än gör i hjärtat..


Ta hand om er sötnosar!

love sex and sunshine

Har varit med Knobbis och Amz till leos. Lunchade och åt lite glass i solen. Mycket mysigt. Väntar nu på Andre så ska vi fara och kolla på en soffa åt honom. Han flyttar ju in 1 juni. Så det är lite bråttom..

Vi får höras sen.
Pussar!

mina babes!


godmorgon luleå

Vaknade rätt tidigt idag. Skönt faktiskt. Sov i flera omgångar igår..

Ska ta mig en kaffekopp och en rp på balkongen innan jag fräschar till mig.
Jag och knobben ska dra förbi och säga hej till mina saknade arbetskamrater
och sedan njuta av solen. Underbart!


wiihooo

nu är jag glad igen! JÄTTEJÄTTEGLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD :))))))))))))))

Gladare?


fuck you

På vääääääääääärldens sämsta humör idag.
vill seriöst bara skrika rakt ut. Så jävla arg är jag.

photosession nr 3

Bjuder på några stycken iallafall.


bildbomb

jag och adem for iväg till summergarden. Tar ungefär 15 min med bil dit från alanya. Blev dock en rätt lugn kväll med någon öl och lite mat. Var lite frusen och inte alls festsugen. Men vi hade jättetrevligt.

Detta är Maximillian. (Max) från tyskland. Vi umgicks en hel del. Han var ensam där med sina föräldrar men han var mer sugen på att besöka alla uteställen och leva livet. Så drog med han ut några kvällar med några andra från hotellet. En vän för livet!

Pierre & Benjamin. Från lidköpning. Umgicks även med dessa två mycket. Sjukt trevliga.

spelade lite volleyboll mot lucas (från norge). tävlingsinriktad som jag är gick jag såklart all in och vann ;) eller ?

öystein, jag, hanna och maja!

i taxin på G till en karaokebar.

sedan for vi iväg till janus!

sedan träffade jag två norrlänningar!!!

frukost med alpi. Detta var första dagen.

the doors!

självklart besökte jag janus ett antal gånger. Går inte att beskriva hur go denna tjej är!

Alpi och volkan på havana

özkan

Adem fixade mina naglar och ögonbryn. Så snällt. Men har aldrig 'plockat' ögonbrynen på detta sätt... med sytråd. Förstår inte hur dom kan vara så duktiga?! Men satan vad ont det gjorde.

for sedan upp till alanya castle med hans vänner och drack lite innan vi begav oss iväg till bellman.

turkisk trubadur.

efter fotbollsmatchen.

morgonkaffe med özkan :)

På robinhood

panderosa!

ulas!

Tack till alla som gjorde resan oförglömlig. Vi ses snart igen ♥


2012-05-21

Hallådär.

Kom precis in. Har varit ut och tagit lite friskluft. Suttit vid kulturenshus med Amz, hanna och josse. Surrat lite och druckit cola i solen. Lovely!

Tänkte att jag ska bjuda på en bildbomb.
Kommer i ett nytt inlägg.

home sweet home

- eller så inte.

Känner mig mer hemma därborta. Hehe! hursomhelst, kändes UNDERBART att få träffa familjen igen. Saknat dom som fan. Och min säng!!!! Rena rama lyxet efter att ha sovit på en hård hotell säng i 14 dagar. Inget att hurra för alltså. Alltid ska dom vara stenhårda..

Har inte sovit speciellt mycket på hemfärden så jag ska ta och släcka ner nu på en gång. Så jävla skönt. Sov gott så hörs vi kanske imorgon. Puss


Köpte 20 bilder på fotopapper och på skivan. När jag kommer hem sätter jag in skivan i datorn och ser att jag fått alla 300. Sickens shyssta vänner man har ;)


hemfärd

sitter nu på hotellet. Bussen kommer om cirka 20 minuter. Har alltså två timmars bussresa till antalya och sedan fyra och en halv timma på flyget. Usch vad jobbigt. Nu har jag fan panik att åka härifrån. Men ska bli underbart att få krama om mina nära och kära.

kram på er!
Vi hörs!

-

Iväg och säga Hejdå!
Vill inte, så jobbigt ..


Lördag

Inlägget nedan skrev jag igår, dock publicerades det aldrig.

Igår var jag ut en sväng med massor av härliga svenskar från hotellet. Behövde få ha lite kul och komma på bättre tankar. Så vi drog iväg till en karaokebar och sjöng halsarna av oss. Haha! Toppenkväll!

Klev upp runt halv tio idag och åt frukost med Pierre och Benji. Gick sedan och la mig igen då jag såg att det var pissväder ute. Lite trist att denna vecka varit halvkass.. Men what to do..

Åker från hotellet 10.40 imorgon så blir att dra iväg och säga Hejdå till alla ikväll :( kommer bli grymt jobbigt. Saknaden kommer vara enorm när jag är hemma. Men ska dock bli så härligt att sova i min egna säng och spendera lite behövlig tid med familjen... Viktiga beslut att tas .. <3 men allt kommer nog bli bra till slut!

Ska iaf träffa guray ikväll , trodde inte vi skulle hinna ses nå men tydligen kommer han till alanya innan jag far:)

Vi får höras sen. Ska mest troligt vaka ikv så jag inte försover mig ;-)

Puss och kram!

 


-

Sitter just nu på babaoglu och umgås lite med världens finaste människor. Känns så skönt att kunna prata med dom om allt. Änglar!!

Ska snart iväg och umgås med Adem en stund innan jag drar mig vidare till hotellet.

Hoppas på sol nu dom två sista dagarna!!!


....

Sorry för dålig uppdatering. Men känner inte för att skriva någonting just nu. Av Privat anledning så återkommer imorgon eller något.

Kram!


-

Nu har det slutat regna och solen har börjat titta fram igen. Har nyss varit iväg och valt ut mina bilder. Kanske bjuder på en sneakpeak sen.

Om cirka trettio minuter ska jag iväg och äta med özkan innan han börjar jobbet. Måste passa på att umgås nu innan jag åker hem ..

Har även shoppat lite idag, blandannat en superman tshirt som jag länge velat ha. Typ 400kr billigare här än i sverge. Värt!

Nå, vi hörs :)
Puss&kram


it's raining men

idag regnar det. Riktigt mycket. Så blir att shoppa eller något idag. Så man fördriver lite tid. Eller så drar jag iväg och umgås. Inte många dagar kvar nu :(

Var ju iaf och fotade mig igår. Vi var uppe i bergen, i skogarna, tror bilderna blev rätt coola. Har bara tittat lite på kameran så ska nog fara idag till deras hotell och kika när dom fixat klart allt.

Sen var vi ut igår också en sväng. Var riktigt bra med folk så det var kul.
Var dock inte lika kul att kliva upp idag .. haha.

Vi får höras! :)

@ janus

Sitter just nu på janus och socialar med esra och gänget. Ska snart gå och möta volkans bror som ska fota mig imorgon. Ska bestämma tid osv och hur vi ska göra. Blir nog kul :-)

Så ska försöka hinna tillbaka till hotellet före tre iaf:) uppstigning kl 9!

Godnatt på er <3


strandhäng

Kom precis hem från stranden. Blev att ligga vid poolen på förmiddagen och senare gick jag och några andra till stranden för att spela lite volleyboll och umgås. Det har varit riktigt skönt idag. Inte varit speciellt jobbigt heller att vara i solen hela dagen.

Igår var jag iallafall med några svenska tjejer som kom kom hit igår. Dom bor alltså på detta hotell vilket är väldigt trevligt. Max åkte ju hem idag =/ Och vi har umgåtts riktigt mycket. Så det var trist. Tur dock att det finns hur många goa människor som helst at umgås med här. Iaf, Vi hade iallafall jättekul. Blev inte så himla sent, Jag och max gick och käkade innan vi drog oss tillbaka till hotellet.

Har en riktigt stor ångest över att åka hem. Känner mig så jävla hemma här så det går inte att beskriva. Kommer bli tungt alltså. Men är iallafall sjukt glad över dom två veckorna jag får spendera här. Saknar dock alla hemma, såklart ♥




-

träffade hur mycket människor som helst igår som jag inte träffat på hur länge som helst. Bland annat två av dom som brukar fota mig. Så vi bestämde oss för att ses ikväll också. Lycka!

Kom till hotellet för en stund sedan. Jag och özkan var och åt lite bakismat på donken. Satt väldigt fint. Var på panderosa igår med några svenskar från hotellet. Och innan det var jag med özkan och hans vänner på gossip och kollade matchen. Har massa bilder och filmer men jag orkar inte börja föra över. Har fan inte tid. Haha!

fårse vad som sker ikväll. Några från lule/boden kommer idag så kanske blir att hänga med dom. Tror dock att det blir hyffsat lugnt :)

Funderar på att ta lite bilder nu i veckan med ulas. Han hade lite nya ideer så jag tror att det kan bli riktigt coolt. Vi satt och pratade om det igår när vi var och käkade. Taggad!

ha det bra där hemma så hörs vi!


fet crusingen igår. Alla var helt vilda! haha.


oh happy days

Hade jättekul igår på janus! himla roligt att träffa alla igen. Har redan panik över att åka hem om en vecka. Hade kunnat stanna hela sommaren. Åh :(

ska iallafall skynda mig nu. måste göra mig klar och sedan kommer özkan och hämtar mig. Vi ska fara till the doors och kolla matchen ikväll. galatasaray mot fenerbahçe. så senare ikv blir det storfest i alanya!

vi hörs sen!


Janus

Sitter just nu på min favoritbar! Janus. Är så jääääävla glad över att få träffa alla fina vänner. Speciellt esra. Bästa tjejkompisen här!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/680241/images/2012/pic_202199664.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/680241/images/2012/pic_202199755.jpg" class="image">


vaaarmt

Puhh.. försökt pressa idag men satan vad varmt. Måste typ bada hela tiden. Sjukt!!

Igår efter vi hade varit på chacha drog vi till robin hood en stund. Drack någon drink och gick sedan till the doors. Jag for hem redan vid två. Var inte alls fest sugen :-) och två är fan tidigt för att vara här.. haha.

Så idag har jag iaf varit på kleopatra ett tag, Sedan for jag och huseiyn upp till alanya castle och surrade över en kopp kaffe i solen. Mycket trevligt :)

Ska skynda mig in i duschen nu, har lite bråttom.
herråååå


Cha cha

Sitter just nu på cha cha och äter middag och dricker go efes!!


-

Kom precis tillbaka till hotellet. Passade på att gå medans det inte regnade. Det har börjat klarna upp nu iallafall. Ska snart bege mig upp till rummet för en dusch och lite fix. Ska iväg och käka middag med Alpi runt 20.00. Vet dock inte vart vi ska gå än, får se vad det blir :)

Träffade johanna och rosanna igår också. Fan vad kul det var att se dom igen.


Fick med nån enstaka bild från summergarden som jag kan bjuda på.


Dag fyra

Hej alla fina!

Igår blev det att fara till panderosa med lite folk. Blev dans på baren och en jävla massa shots. Haha! Drog även till summergarden och var där till fem på morgonen. Behöver jag ens säga att jag hade kul?;)

Har hunnit sola lite idag men nu regnar det dock litegrann .. Mulet men fortfarande varmt. jag sitter just nu och dricker kaffe med zafer babaoglu :) bloggar från telefonen så ids inte skriva så mycket. Vi hörs sen :)


dag tre

Har varit lite sen med att blogga men jag tror ni förstår. Är ju trots allt på semester :)

Igår kom Adem och hämtade mig på hotellet. Åkte då direkt till hans frisörsalong och var där i cirka två timmar. Han kunde inte fara ut innan dom stängde. Men jag ska inte klaga. Blev bortskämd med manikyr, vin, choklad, och trevligt sällskap. Sedan for vi upp till alanya castle med hans kusin där vi satt och förklirrade med utsikt över hela staden. På kvällen samlas det alltid massor av folk för att titta på utsikten och umgås. Det är verkligen skitmysigt. Trivs som fan.

Sedan for vi vidare till bellman och drack litegrann. Jag gick sedan till the doors men det blev inte så långvarigt. Kände mig jättetrött så for till hotellet och sov.

Idag har jag och Adem spenderat dagen på kleopatra beach. Pressat i solen, ätit glass och badat. Hur underbart skönt som helst. Har inte legat så mycket i solen förutom idag, så det känns ju i ansiktet. Solen tar som fan.

.. Sitter iallafall nu på hotellet och dricker en efes. Godaste ölen ever! har ätit middag åså och ska väl hänga här en stund till. Fårse vad jag hittar på sen, har massa olika alternativ att välja på så får se vad det blir :)


Fix och förfest;-)

Man har snälla vänner;)


sex on the beach

Nog fan blir det att dra ut en liten sväng iallafall ;) woooop

dag två

Tjoho!
Tänkte att det kan ju vara bra att visa livstecken. Så inte mammas hjärta hoppar ur bröstet ;)

Igår blev det iallafall utgång som sagt. For först till babaoglu och drack några drinkar där med victor och ali. Satt och surrade om allt möjligt i cirka två timmar. Sedan begav jag mig till hotellet igen för att se mig omkring. Kan ju vara bra att veta vart baren ligger?;) Iaf, träffade ett härligt gäng som jag hängde med hela kvällen. Fyra stycken från finland, en från tyskland och två från norge. Störtsköna människor. Måste tacka dom som skyddade mig lite. Haha. En som jobbar på hotellet ville gå ut med mig när baren stängde. Inget ovanligt här i turkiet, Det är alltid den här "do you wanna be with me after my work? we can go and drink something" - Eh, nejtack. Men vi drog därifrån innan han slutade. Scary.

Dom gick till havana club först men jag sprang in på the doors och träffade özkan och david. Jävlar vad kul det var och nog fan hamnade man på baren efter en och annan drink. Haha. Slutar alltid så! Drog även förbi till janus och träffade esra och gänget. Sötnosar hela bunten!

Resten av natten slog vi klackarna i taket på havana. Fysatan vilket bra drag det var. Även fast det inte är så mycket turister här ännu så levererade stället. Grymt bra kväll.

Idag har jag varit på stranden en stund. Har inte riktigt hunnit sola än. Har ju dock bara varit här två dagar så börjar jag pressa imorgon så ska jag nog bli brun ;)

Har även hängt lite på the doors tidigare idag. Dom fixade mig en supergod milkshake som jag njöt av medans grabbarna städade upp efter gårdagen. KAOS. Blir fan imponerad av hur mycket dom sliter alltså. Sjukt långa arbetspass och jävligt lite sömn. Phew... tror jag inte hade pallat det alltså.

Får se vad som sker ikväll. Blir väl att dra in till harbour iallafall men känner för att vara nykter ikväll. Vilket jag vet att jag inte kommer vara. Haha. Ska inte ens försöka ljuga för mig själv. Vi alla vet hur det slutar ;)

Slänger upp lite bilder från igår och idag.

david och den nya ängeln! haha.

 




dag ett

Hej alla fina!
Vet att jag har varit seg med att blogga men har inte haft tid.

Kom fram senare än tänkt. Checkade in på hotellet halv sex på morgonen. Men iallafall. Vi kan väl börja med flygresan. Var förbannat jävla rädd. Det började med att jag fick byta plats så jag fick sitta längst ut istället för vid fönstret. Dock hjälpte inte det speciellt mycket.. Det slutade med att jag satt med tre killar från personalen i deras lila "kryp in" längst bak i planet. Där bjöds det på dricka och en massa roliga historer så jag klarade mig rätt bra faktiskt. Haha. Sjukt. Men så kan det gå.

Dagen började med frukost uppe på bergen. Alpi kom och hämtade mig klockan tio så for vi dit. Där bjöd han på en jättegod turkisk måltid med färsk apelsinjucie och annat smarrigt. Och det var ju inte lite heller.. Man skulle testa allt men jag orkade inte ens smaka av hälften. Men trevligt hade jag.

Efter det for vi och köpte mig en plattång. Klantiga jag glömde den självklart hemma. Hade lagt den på stolen så att den skulle svalna. Tänkte tusen gånger att jag inte för glömma.. Men ja. Det hände iallafall. Fick dock en ny för hundra spänn så det var inte speciellt farligt. Haha.

Har precis kommit tillbaka till hotellet efter en heldag på hamam. Gud så jag har mått gott. Ansiktsmask, skum massage, oljemassage, helkroppspeeling och fransk manikyr. Känner mig ganska fräsch nu!

Ska dock ta och hoppa i duschen för att göra mig i ordning för kvällen. Kanske även ska ta och kolla in hur hotellet ser ut .. och jag har inte ens hunnit med att packa upp. Haha!

Ikväll ska jag först åka till babaoglu och hälsa på zafer och gänget. Efter det vidare till hotellet där alpi och volkan jobbar. Har inte träffat V på hur länge som helst. Ska bli grymt kul :')


Hoppas ni har det bra!
Puss

Och ja frida, Vädret är toppen ;) varmt och skönt.


Skakis

Som fan ...... Sitter på kallax nu och dricker en öl till livemusik.. Måste säga att det lugnade mig en aning men är fortfarande sjukt rädd. Hoppas bara det går bra och att jag kan sova lite..


mot alanya

Packat och klart. Ska börja åka mot kallax på en liten stund. Skakar och mår illa. Sjukt jobbigt. Har dock fått några lugnande tabletter av mamma. Får hoppas dom hjälper lite iallafall.

Kommer vara framme 01.15 (00.15 svensk tid) I antalya. Sedan tar det två timmar till alanya så är väl framme 04.00 kanske .. Får se om jag orkar skriva något inlägg då eller om jag går och lägger mig direkt.

Men som sagt så kommer jag ha med datorn och internet finns på hotellet så ska försöka uppdatera varje dag.

Ha det så bra här hemma så hörs vi :*
Älskar eeeeeeeeeeeer!


Tungt

- att vara 20.

Haha. Skämt och sido.

Har haft släkten på besök idag vilket var väldigt trevligt. Fått massvis av fina presenter och blivit omringad av underbara människor. Tusen tack.

Just nu sitter jag, min morbror, andre, Martin, Sara, mamma och pappa i vardagsrummet och dricker några goda drinkar. Man är väl lite på lyset men dock jävligt seg och just nu vill jag bara lägga mig och sova.

Imorgon beger jag mig till alanya. Som om jag längtat. Har en massa måsten som vanligt att göra innan jag far. Kanske därför jag känner för att sova. Haha. Har inte ens packat klart.... Fem par skor har redan tagit plats i väskan och fler vill jag ha ner. Vad är felet?! Kommer hinna packa om ett x antal gånger. Ouhhhh.. Fyfan . Nervös är jag också.. Att resa själv är riktigt enkelt. MEN .. Flygresan. Kan inte ens förklara hur rädd jag är.. Flugit hur många gånger som helst men rädslan tycks aldrig försvinna. Det är fan inte kul att känna såhär varje gång man ska iväg .. Har mardrömmar flera månader i förväg. Blir mer än en vinflarra imorgon vill jag lova......

Nåja. Nu ska jag umgås med mina fina. Kommer sakna dem som en tok. Lite blandade känslor att fara iväg.. Men .. Jag behöver dethär. Mer än någonsin.. Ensamtid är behövligt..

Ha en bra kväll!
Puss och kram.


ett stort tack

- till mina fina vänner som var med och firade min 20årsdag.
Jag hade superkul och är riktigt nöjd med hela kvällen. Ni är bäst!

Invigde även olearys igår. Grymt bra drag! Gillade stället hårt.

Ligger just nu i sängen och tvingar i mig kaffe. Har en baksmälla from hell men det ska nog ordna upp sig. Idag kommer mormor, farmor osv så det är bara kliva upp. Mamma och Anna har nog redan börjat med alla tårtor så jag ska väl slita mig till köket och hjälpa till.. Fast jag ligger rätt skönt här med min fina brevid mig.

Bjuder på lite bilder från igår!



All in tonight ;)


Kaffe och sol

Vad glad jag blir när det är så bra väder. Sitter just nu på balkongen. Solar, ciggar och dricker kaffe. Så skönt! Var tidigare på stan med Johanna och köpte mig ett snyggt linne som ska bäras ikväll. Har även gjort bort att gå på bolaget för första gången i mitt liv. Självklart ska dom gratta mig och hela kön ler. Pinsamt? Ja.

Nu ska jag hjälpa mamma att förbereda. Hon står dock för matlagningen, jag får väl duka och hacka salladen iallafall. Blir nog säkrast så.


20 år idag

4/5-1992 kl 9.44

Herregud vad tiden går fort. Idag blev jag 20 år gammal. Känns som att tiden bara rusar förbi. Hursomhelst, Har haft en underbar morgon med familjen. Jag har precis duschat och ska göra mig klar lite smått. Har massor att förbereda inför ikväll då mina fina vänner kommer hit på middag.

champagne till frukost!



3 maj

Nu har jag äntligen semester. Det ska bli så underbart skönt att få åka iväg själv en stund.


Efter jobbet for jag och johanna och köpte varsin sallad. Har precis ätit och ska snart tralla ner och sola några minuter. Måste även förbi och köpa ballonger .. haha. Tydligen skulle jag ha det enligt mamma. Så gammal blir jag ändå inte ;) Ska lätt ha 20 ljus på tårtan!

Vi hörs lite senare.








tack!

trött brud

Har varit en lång dag. Har snart tvättat klart och efter det blir det bums i säng. Jobbar sista dagen imorgon innan semester så det ska bli grymt skönt. Kommer dock sakna mina fina arbetskamrater ♥


Vi hörs imorgon!

Rosanna och johanna (hon till vänster & hon till höger om mig) kommer att befinna sig i alanya, två veckor samtidigt som mig. Fan vad jävla awesome att träffa dom brudarna igen!! wohooo


look of today


cover all mix

Tappade bort min så var tvungen att köpa en ny idag.
Den är underbart bra. Använder aldrig foundation så denna blir perfekt + lite solpuder!


hårförlängning

Efter att ha suttit hos frisören i över två timmar så har jag nu långt hår igen.
Jävligt skönt. Tack Maria för ett bra jobb :)

Har varit och handlat med mamma till middagen och kalaset i helgen.
Och nu passar jag på att ta det lungt med en kopp kaffe.
Sedan är det dags att ta tag i tvätten.. puhh


ANDRA MAJ

Nu börjar det närma sig, yeeey!


Idag jobbar Amz istället för mig. Tack gumman! Jag skrev ju förra veckan att jag har bokat tid för en sak. Ska nämligen till frisören 09.30. Dags för lite förändring ;) Ni får se sen vad jag ska göra.

Ligger fortfarande under täcket, dricker kaffe och håller på frysa ihjäl. Fryser alltid som en tok på morgonen. Och egentligen är det inte ens kallt här. Ska krypa ner i onepiecen ett tag tror jag.

Vi hörs senare då jag har tid. Har massor att göra, Bland annat tvätta och börja packa. Har en fullspäckad helg så lika att sätta igång om jag ska hinna med allt.

Puss

FÖRSTA MAJ

Valborg igår. Hade en sjukt rolig kväll! Blev förfest hos amz och sen for vi till mig och forsatte. Utgång på olivers där jag stannade resten av kvällen. Bra drag, bra folk, bra musik. Avslutade kvällen på max med A innan vi gick hem till mig och sov.

Vi har seriöst legat i sängen hela dagen. Han for hem för en liten stund sedan och jag har precis duschat. Ligger i sängen nu igen och ska fan inte kliva upp mer. Sliten brud!

Lite bilder kan jag väl bjuda på.




baksmälla

av rang. Fyfan vad dåligt jag måååååååååår

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu