30 DECEMBER

Tröttare än tröttast.
Fan vad jag vill vara ledig idag.

Hejdå.

BINGOLOTTO @ AMZ

Gick bra att jobba idag. Mycket folk men stängningen gick ändå hyffsat fort. Så det var väldigt skönt. När vi slutade gick jag och amz hem till henne och spelade bingolotto och skrattade åt en massa youtube-klipp! Vi vann inte ett skit men vi hade trevligt ändå ;>

Nu ligger jag i sängen och ska väl snart släcka ner.
Hämtningen kommer 8.15 då vi ska bege oss mot jobbet.

Sov gott ♥


29 DECEMBER

Svinkallt i lägenheten. Håller på att frysa ihjäl!!!

Har klätt på mig mjukiskläder och sitter nu med en kopp kaffe. Utanför mitt fönster är det snöstorm. Tacka fan att Heden är sjukt shysst som plockar upp mig innan jobbet. GULD!

Lär nog bli en del att göra idag.
Gahh, Har säkert kök = stress..

Hörs väl sen.
Ha en bra dag!


GODNATT

Puhhh.. har suttit i typ två timmar nu och hållt på föra över bilder från hårddisken till min dator. Jävlar vad bilder jag har. Sjukt jobbigt att sortera allt. Men nu är det gjort!

Så nu ska jag slå på en film och sedan sova.
Vi hörs imorgon ♥

Vi var även och lyssnade på Moa & Amanda idag i shopping. Superduktiga!


NEW STUFF

Blev en heldag på stan. Gick först med mamma och sedan gick jag en sväng med Lillasyster och Fredrik. Vi åt middagsbuffe på exotic också. Grymt gott!

Nu är jag hemma och gör inte mycket alls. Tänkte tvätta bort sminket, lägga mig i sängen och se någon bra film. Är helt död... Känner mig inte pigg alls. Åkte på öppning/stängning imorgon så det är väl lika att bara vara hemma och vila.

Här är iallafall dagens shopping:



28 DECEMBER

Varit på stan och shoppat lite med mamma :) Blev även lunch på metropol, Mysigaste stället ever.
Ska kila över till dom nu och betala mina räkningar. Eller dom ska visa mig hur man gör.... hahah, Har aldrig betalat dom själv så jag har ingen aning hur fan man gör men den där internetdosan.

Visar sen!


DONE

Gud vad skönt att städningen är bortgjord.

Ska alldeles snart fara och handla på kvantum. Ska passa på att panta alla mina jävla burkar och skit. Om jag ens får med mig allt. Har blivit en hel del.... haha.

Senare blir det mys & film.
Behövligt!

27 DECEMBER

Idag vaknade jag redan 09.00 och kunde inte somna om. Så jag klev upp, fräschade till mig lite och sedan gick jag till mamma. Drack lite kaffe & sedan begav vi oss på stan en sväng. Hittade inte mycket på rean alltså. Hade tänkt att hitta nå snyggt till nyår men blev massa annat istället. Ska dockatt  på stan imorgon igen så får väl leta efter någon outfit då.

Efter att vi hade shoppat klart bjöd pappa på pizza! Och sedan gick jag till banken och fixade ett förmånskonto & internetdosa. ÄNTLIGEN! haha. Var fan på tiden.

Nu är jag hemma och ska ta tag i lite städning tänkte jag. Sedan får jag se vad denna kväll har att erbjuda. Tror dock det blir att ligga hemma i soffan och se någon bra film. Är rätt slutkörd.

Detta är iallafall inköpen idag
:

Äntligen köpt mig ett snyggt "nattlinne" som jag kan springa runt i hemma.

Köpte en ny liten börs som jag kan ha alla mina kort i.
Så jobbigt att ha den stora..



HELGEN

Har ju varit sämst på att blogga under helgen så jag skriver väl om den nu.

I lördags
var det ju julafton. Och den spenderade jag med min Familj hemma hos mamma&pappa. Hade det riktigt mysigt alltså. Så kul att vara alla tillsammans! Julmaten var underbart god, sen blev det kalleanka och julklappsöppning. Fick en massa fint, Fick ju datorn så jag hade inte väntat mig så mycket mer än den. Men jag fick även: Presentkort på H&M och Makeupstore, Dörrmatta, Vinglas, Smycken, Spislock, Linne, Pengar, Tunika, kylplatta&mus till datorn, Så jag är väldigt nöjd. Tack ännu en gång!! Senare mot kvällen då min familj började ge upp så blev det att fara hem till andre där ett gäng härliga personer befann sig. Dans, shottar och en hel del skratt bjöds det på. Hade det riktigt trevligt.

På söndagen mådde man väl inte som en kung precis. Men hade ju förköp till allstar så det var bara att kriga på ;) Var här med Amanda, Angelica, Frida till en början :-) Sen kom även pors, elin, challe & basse förbi. Sjukt mycket folk var det och kul hade jag.

Igår, Måndag var ett helvete. Både jag och amanda började 09.00 ... Fifan. Vaknade tio minuter innan bussen skulle gå, Så det var bara att hoppa i kläderna och springa till busshållplatsen. Den kom precis när jag var framme. Jävlar vad tur det var. Drog även en jävligt snygg vurpa utanför jobbet .. Amanda höll ju på dö utav skratt vilket jag förstår. Haha! Men vi kämpade oss igenom hela dagen och det var otroligt skönt att få åka hem vill jag lova. Men ingen lugn stund inte .... På med sminket och sedan gick jag över till amanda och började vina. Åherregud .. förstår inte själv att vi orkar?!?!?! men tydligen. Andre, Alex & Hanna var också där och förade innan vi gick till allstar. Var sjukt seg till en början men det ordnade upp sig till slut. Kul kväll iallafall!

Kan då säga att efter nyår så är det fasiken färdigfestat. Haha! Inte hälsosamt för fem öre. Måste jobba en hel del extra nu också så jag kan börja spara till resan.

Bjuder på lite bilder från dessa dagar då!



Hahahahah

Fan vad vi spårar.


25 DECEMBER

Då var julafton över och juldagen är här!
Ikväll blir det utgång som en hel del andra.

Hade en perfekt julafton iallafall. Massor av mys med hela familjen. Kunde inte bli bättre. Är grymt nöjd över alla klappar också. Ska lägga upp lite bilder åsådär sen när jag har tid :)



:D

Jag och Anna fick varsin dator!!!!!

 

 


GOD JUL

Äntligen är Julafton här, Jag älskar verkligen julen.

Varit på stan imorse med lillasyster. Köpte ett par svarta leggings som jag ska ha på mig idag. Ska även ha en rosa/röd topp som jag köpte för ett tag sen, Har inte hunnit använda den, och sen blir det en svart kavaj till det. Blir nog super!

Anna fick även välja ut en julklapp, Hon valde en supersöt vit topp från monki. Jag slängde även ner en till sak i paketet som hon aldrig såg ;-) Hehe. Tror hon blir glad!

Nu ska jag packa ihop det sista och sedan gå ner till mamma och pappa!
För nu ska det firas jul med världens bästa familj ♥

23 december

Nu jävlar har jag slutat jobba!! Gode skönt är det. Sitter hemma hos mamma med mina nära & kära. Det blir uppesittarkväll med Bingolotto, choklad & vin! Guu så mysigt vi har det! Ska dock smita iväg sen och sola så jag slipper det imorgon. Har nämligen en hel del att fixa då innan jag ska hem till päronen och fira jul :)

 

 


22 DECEMBER - TORSDAG

Godmorgon!

Igår efter jobbet kom min söta lillasyster hit och färgade mitt hår. Så snällt att du alltid ställer upp! Efter det hängde jag med Emil en stund. Kollade in hans lägga & kollade lite eva&adam. SÅ BRA! haha. Genom tiderna alltså. Blev sedan att fara hem och sova!

Fick lite tid över nu på morgonen. Sophia kommer och hämtar mig om cirka 20 minuter. Idag ska luleå hockey och deras familjer komma till leos. Vi har även lovat kidsen att få julklappar... av vem? Jo, Leo! Så jag har tagit på mig äran att vara leotomte. Gosh ... skulle inte ha gjort det. Satan så varmt det kommer bli. Haha!

Nu ska jag dricka upp kaffet åså.
Ha en bra dag




GNÄLLIG? - NÄDÅ .. INTE ALLS

Gaaaaaaaah. Vet ni hur jävla mycket jag vill ha helg nu?! Vill umgås med min underbara familj, Äta julmat, Öppna julklappar, Ge julklappar, Avnjuta julcider, Se kalle anka, Äta julgodis osvosvosv. Listan kan bli lång. Den här veckan går inte fort alls, Som jag trodde att den skulle göra. Det går segt nå jävulst!!!! Sen har jag en massa måsten att göra. Inhandla julklappar, färga håret, tvätta ........... suck. Har inte tid alls.... Kommer hem 19.30 varje dag, då blir det dusch och hopp i säng. Happy life ♥

Ähh.. lika bra att jag skippar att blogga denna vecka.
Klagar i stort sett bara. Fast ah.. ni läser ju frivilligt.

Nu ska jag dö lite.
HERRÅ

Julfika

Eftermiddagsfika på jobbet med aaaamz


20 DECEMBER

4 dagar kvar till julafton. Sweet!
Börjar faktiskt längta lite.


Ligger i sängen, dricker en kopp svart & lyssnar på musik.
Underbara morgon. Idag är humöret är på topp, Hoppas det håller i sig hela dagen också.

WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES A FIGHTER

You think you got the best of me
Think you had the last laugh
Bet you think that everything good is gone
Think you left me broken down
Think that I'd come running back
Baby you don't know me, cause you're dead wrong

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone


FULL RULLE

Tar mig tid att blogga lite då...

I lördags
blev det först jobb och sedan när jag kom hem var det party som stod på schemat. Sebbe kom hit och drack något glas och sedan började vi bege oss mot malmudden där vi var på lokalfest.
Hade en trevlig kväll med avslut på allstar.

Igår låg jag seriöst i sängen HELA dagen. Klev upp 21.00 och duschade sedan gick jag och sov igen. Skulle inte ha sovit så jävla mycket.... Har varit otroligt seg idag. Smällen man får ta antar jag.

Idag har jag jobbat från 9 till 19. Och så ser hela min vecka ut.
Kul va? Det kommer iallafall gå fort till julafton för mig :) det enda positiva.

Kom iallafall hem för ett tag sedan. Har hunnit göra matlåda & även middag.
Det fick bli köttbullar & skruvmakaroner. Enkelt att laga, gott att äta ;)

Har hunnit dra en sväng med dammsugaren också. Försöker hinna med allt möjligt och jag är stressad hela dagarna. Sjukt jobbigt.... stressar även fast jag egentligen inte behöver. Det bara blir så...




19 december

Tänkte bara meddela att jag lever.. :D


17 december

Slutade 23.30 igår. Jobbade på Leo Discot och jävlar vad kul vi hade ;) jag och Amanda röjde ju dansgolvet med småbarnen;) haha. En film kommer då jag även dansar i leodräkten... Snyggt!

Nu är jag på jobbet igen! Ska ha kalasen idag och senare ikväll blir det utgång med mina finaste ;)


DET HÄR GÅR INTE LÄNGRE

Är så jävla less. Kan fan ALDRIG somna i tid.
Har legat sedan 00.00 & verkligen försökt sova...
klockan är nu 02.03 & huvudet bultar, Ångest att klockan kommer ringa 07.00 och att jag har ett arbetspass från 08.30 - 01.00 framför mig. JAG ORKAR INTE. Måste skaffa sömnpiller eller något. helvete

ÖNSKELISTA

Jag vet ju redan att jag ska få en laptop av mina söta föräldrar i julklapp.
Men kan ju ändå slänga in en liten önskelista till tomten ;-)


* Presentkort
* Hårprodukter/Hårfärg
* Smink
* Klädhäst
* Vinställ
* Underkläder
* Nattlinne
* Nails
* Smycken
* Vinglas (Alla mina är kraschade ....)
* Parfym
 
Svårt att skriva önskelista ju? Egentligen bryr jag mig inte om julklappar.
Roligare att ge än att få om jag får säga vad jag tycker.
Men det är ju som en tradition att pillra ihop en lista ;-)

TRUE


15 DECEMBER

Tror ni jag fick nå ångest av att vakna 16.00?! Hoppade upp från sängen direkt.
Nu är jag hemma hos mamma och tvättar. Som vanligt fanns det ingen tvätt tid hos mig..

Anna & Fredrik är också här, Även kurt. (S&M's katt) Blev lite smått rädd när jag mötte en katt lika stor som en säl vid dörren. Men söt är han.

När jag har tvättat klart blir det raka vägen hem och städa min garderob. Har nämligen slitit ut hela över golvet. Så då har jag liksom inget val. Rätt smart!

Amanda kommer över på en kopp kaffe & lite surr senare.
Annars blir det nog en tidig kväll.

Min jobbhelg ser ut såhär:
Fredag 8.30 - 19.00 / Disco 19.30 - 01.00
Lördag 08.30 - 18.30
Söndag - Ledig ♥

Kommer nog vara rätt trött där på lördagen känner jag..



LITE NYTT

 

Fick ju även en ny kudde som matchar min stora talva av mamma :) + ett svart överkast! Tack så mycket.


TUNAHÄNG

Befinner mig just nu med mamma och Anna hemma hos syster och Martin. Vi bara pratar och myser på. Dom firar ett år idag, så grattis till er.

Testade även deras nya hd tv.
Och såhär snygga är dom just nu


-

Varit på stan med Fridape. Vi gick och lunchade och drack kaffe! Pratade om allt möjligt som vi missat :) Hämtade som sagt ut mitt paket också. Så ska sätta upp det nu i badrummet, kan visa sen hur det blev.


Nu kom lillasyster hit, Ska ta oh laga lite middag åt oss åså.
Vi hörs sen!



14 DECEMBER

Godmorgon. Otroligt mysigt att vakna upp hemma hos mamma. Har precis ätit frukost och nu dricker jag lite kaffe :) ska möta frida på ett tag så ska vi gå och fika på stan och jag ska även hämta ut mitt paket. Det är vågen och draperiet som har kommit , kommer bli snyggt :-)


GODNATT

Sover hos mamma och pappa inatt. Vill inte vara ensam en sekund just nu..
Ligger i soffan, ser tv, spelar wordfeud osv. Myser bara på!

Vill även tacka alla nära & kära som finns vid min sida.
Det betyder mycket ♥



IGÅR


13 DECEMBER

Igår blev det ju lite "luciavaka" hemma hos mig med Amanda & Sara. Spårad natt om jag säger så..
Men kul hade vi iallafall ;-) Somnade dock klockan 07.00 så vi vakade väl inte riktigt ;) haha.
Kan lägga upp lite bilder sen!


Är just nu hemma hos Mamma nu och myser på.
Vi ska äta en sen god middag och bara prata ♥





Jag mår illa.
Fyfan..


12 DECEMBER

Godmorgon!

Gode skönt att sova ut idag! Har legat i sängen tills nu och tittat massa serier.
Ska gå och duscha nu & sedan får jag se vad denna dag bjuder på.

Puss!

PICTURES

Lillasyster drog med mig på en promenad & solning.
Nu har jag precis landat i sängen och det är helt underbart skönt!!!

Är ledig ända tills på fredag. Känns så jävla konstigt..
Är ju typ aldrig ledig så ska bli grymt skönt att få vila upp mig :)

Orkar inte berätta om hela helgen så lägger in lite bilder från luren istället.





JULKLAPP FRÅN JOBBET

Justja, Fick ju en julklapp från jobbet för någon dag sedan.
Fick välja mellan några olika saker & då valde jag detta :)




Duschdraperi & en våg. Kommer nog passa bra i mitt badrum!
Hoppas paketet kommer till posten nu i veckan :)


11 DECEMBER

Madde var nykter igår.
Tro det eller ej.

Så idag mår man prima!! Sitter på jobbet nu och dricker morgonkaffe.
Har kassa hela dagen för ovanlighetens skull. Skönt!
Slutar 18.30 och sedan går jag på ledigvecka ;-)
Så var jävligt värt att jobba idag då jag egentligen är ledig.

Hörs sen ♥


BASTUBAD

Igår kom Angelica hit och drack något vinglas innan vi begav oss till Jennifer på bergnäset. Där var många gamla vänner som man inte sett på år & dar! Så det var mycket trevligt. Blev iallafall allstar sedan där jag stannade resten av kvällen. Kände mig sjukt seg igår så det blev inte så jättesent.

Mamma & pappa kom hit runt två tiden idag. Dom lånade min bastu åde så jag passade på att basta efter dom. Gode skönt var det ju, Gjorde hårinpackning osv.

Nu ska jag ta och göra mig klar och sedan ska jag nog till 48:an en sväng där resten av min familj befinner sig. Det är ju hockey så blir väl att kika lite. Blir en lugn lördagskväll för mig ;) Med lite gotta och en drös med filmer blir det nog bra :)




Lek, bus & äventyr

Sitter på jobbet nu med mina söta arbetskamrater och dricker kaffe :) lite lunchrast åsååå. Angelica och hennes syster kom även förbi & åt lunch :) trevligt! Nu vill jag bara hem, kan bli kul ikväll ;)


9 DECEMBER

Godmorgon!

Nu sitter vi & äter lite frukost och ser på vakna med the voice.
Ska alldeles snart börja gå mot bussen.

Blir jobb 9-19 & ikväll blir det vin ;-)
Ledig imorgon, woopwoop!


Hörs sen!

MYS

Sitter hemma hos mig med Aggie :) Myser på för fulla muggar.
Har druckit glögg & ätit pepparkakor ;-) mmmh. Så jävla gott!!!

Sedan gick vi till mamma en sväng, och även på konsum.
Handlade lite gotta där med ;-) Haha!
Så nu blir det att mysa på i soffan & flotta!


Slänger upp lite blandade bilder från idag!




8 DECEMBER

Godmorgon på er

Kom alldeles just till jobbet. Ska dricka lite morgonkaffe i väntan på Linda.
Blir att sätta igång med lite städning & sedan blir det att baka och förbereda inför kalashelgen :-)

Efter jobbet ska jag direkt till solsystemet, Sedan möta upp Angelica :)
Ska hem till mig och färga hennes hår. Sedan får vi se!

Ha en bra dag
Hörs sen :)

NY BORDSLÖPARE


HOME SWEET HOME

Alltid lika skönt att kliva in igenom dörren efter en lång arbetsdag.

Efter jobbet gick jag in på rusta en sväng i väntan på bussen,
Hittade då en ny bordslöpare. Min gamla har krympt i tvätten, Haha ;-)
Så den fick följa med hem! Kan visa den sen :-)

Ikväll blir det lungt. Jobb imorgon som vanligt...
& Nu ska jag ta och fixa lite.
Höööörs




Detta har jag sysselsatt mig med idag....

7 DECEMBER

Kaffekaffekaffe! - Dagens beroende.

Nu ska jag forsätta med att göra 200 godispåsar(!)
Hörs när jag slutar.



Hoppas ni får en bra dag :)
Puss

MIN NYA ÄLSKLING

Gick över till päronen en sväng tidigare. Umgicks med Pappa och lillasyster :-) Fixade även min telefon lite, behövde ju hjälp som sagt. Men nu har jag koll på läget, haha!

Sedan gick jag ner på konsum & handlade lite mat åså, Köpte proviva mango - Så god! Brukar alltid dricka det på morgonen, Så det är ett måste i mitt kylskåp!

Snart kommer iallafall Linda, Sara & Issa hit :)
Blir att hinka kaffe & surra!

Köpte ju även ett rosa skal & plastskydd till telefonen.
Kan behövas - för jag är en mobildödare.
Ska försöka att behandla denna med kärlek!!! haha.



6 DECEMBER

Äntligen är tvätten färdig. Nu kan jag pusta ut!

Har varit och hämtat en Iphone nu.
Så jag håller på att fixa lite med den ..
Jävla tjorvigt dehär med Itunes, Eller är jag bara trög?!


LET'S CLEAN UP

Ja jävlar vad jag har städat. Nu är det rent jävlart överallt.
Och det luktar sjukt gott här inne av alla städprodukter ;-) haha.

Då har jag bara tvätten kvar att göra bort imorgon (suck..)
Har jobbat som en dåre så har inte hunnit med det.
Men jag lyckades knycka en tid från kl 12 - tursomfan.

Nu då?
- En lång dusch
- måla naglarna
- en film / läggdags!

puss ♥

IMORGON BLIR DENNA MIN


Blir en Iphone 4! Har hört att 4s bara är onödigt. Tjorvar osv.
Och det är inte så stor skillnad på dom så denna duger!


5 DECEMBER

Sjukt jävla trött.
Nu vill jag HEM!

..... dock väntar ju en storstädning.
suuuuuuuuuuuuuuuuuuck.

ANDRA ADVENT

Hade ju nästan glömt att det var andra advent idag ..
Inte för att jag är speciellt brydd.... haha.

Nu ska jag sova iallafall.
Kmr bli otroligt jävla skönt!!!
Godnatt



THIS IS HOW WE DO IT


4 DECEMBER

Sorry för den sämsta uppdateringen i helgen. Men har inte alls haft tid.


Igår blev det utgång med Amz & Aggie :) Vi förade och gjorde oss klara här innan vi begav oss mot allstar. Satan vilken rolig kväll.. Hände mycket sjuka saker om jag säger så.

- Dansade loss i vardagsrummet
- Tog massvis med sjuka bilder
- Smsroulette
- Djurgården söp oss under bordet
- Tog över dansgolvet
- Hotellvistelse
- Sov tre pers i min lilla säng
- Fick 2 timmars sömn innan klockan ringde.


Haha, finns så mycket mer störda saker men det ska vi nog inte dela med oss av.
Kan bara säga att jag hade grymt jävla kul!!

Mindre kul att jobba idag dock, Men jag krigade på som alltid!
Nu är jag hemma & ska se några avsnitt av glee.
Sen ska jag sova som FAN!



Lägger in lite bilder snart från helgen :)



IGÅR


I NEED SOME HELP



Behöver lite tips nu hörrni. Snart är det dags att inhandla julklappar till familjen. Då är ju den stora frågan vad fasiken man kan köpa? Blir ju alltid samma tråkiga .... Så nu vill jag ha eran hjälp på lite roligare julklappar!


1 DECEMBER

Hade det mycket kul med fintjejerna igår.
Var hos mig först och sedan for vi till olivers.

Mår helt ok idag faktiskt. Har städat lite hemma, gjort mat och lite sånt.
Nu är jag hemma hos päronen och umgås med Anna.
Orkar inte göra något speciellt alls, :-)
Bara vila upp mig inför morgondagens arbete.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu