GODNATT

Nu har jag landat på Tunastigen 91. Har precis lagt mig i sängen och jag lär väl somna närsomhelst. Är sjukt trött, Men det är bara bra. För jag måste verkligen få mycket sömn inatt så jag orkar med denna helg.

Har inte ett skit att berätta nu.
Återkommer imorgon..

Puss

I LOVE SUNSHINE

Stekte bara i sådär 2 timmar idag. Blev alldeles för rastlös!! Sen var det rätt jobbigt att sola när man var bakis....

Har iallafall varit med Frida på stan idag :-) Mycket trevligt. Och nu ska jag packa ihop lite saker och sedan bege mig mot tuna. Ska sova i min systers lägenhet hela helgen eftersom dom är i kalix och jag måste vara kattvakt. Najs.

Hörs sen.

30/6

Igår hade jag en toppendag igen. Först stek på storsand med Maya och Cassi och sedan blev det att dricka vin hemma hos M med ett trevligt gäng :)

Har nyss vaknat, Nu blir det stranden!!! Jobbar hela helgen så det är bara att ta vara på timmarna.
Puss


WAITING FOR FOREVER

Blev att ligga i soffan och se film ikväll. Waiting For Forever hette den. Tyckte den var riktigt bra.

Nu ska jag krypa ner under täcket.
Grymt trött så det är lika.
Godnatt ♥


ENSAM HEMMA

Eftersom mamma och pappa har farit ut med båten som vanligt så fick jag och Anna fara iväg och handla. Köpte lite mat som är enkelt att göra eftersom vi båda två är värdelösa i köket. Så imorgon blir det att äta kebab i pitabröd, Sjukt gott. Det var alldeles för längesen jag åt det. Och till efterrätt blir det fruksallad med grädde :)

Ikväll blir det iallafall att ligga i soffan och kolla film :) Måste bara hitta någon bra. Vill se någon grym komedi tror jag.

Imorgon
ska jag upp tidigt för att pressa lite i solen, Det skulle ju bli kanon väder :) Och efter det blir det en sväng på stan med Frida!

Hörs kanske sen.


THE LOOK(S) OF TODAY



har blivit rätt så brun också
, sweet!! :D


YESTERDAY / BILDBOMB


NEW EARRINGS



Dessa söta sommarhängen hittade jag på Glitter, Rea 39:-


TISDAG 28 / 7

Godmorgon

Igår hade jag en toppen dag. Blev först att fara och sola/bada på storsand med ett härligt gäng, Följt av glassätande på Mc'donalds och middag på roasters. Mycket mysig dag. Och mot kvällen satt vi i min båt :) socialade och drack någon kall. Trevligt! På natten blev det lite udda äventyr med Lovisa och Carro. Urspårade tjejer.. haha. Men roligt var det ;)

Vaknade iallafall för en stund sedan. Ska plocka ihop lite i rummet, och sedan ta mig en dusch och fräscha till mig lite. Senare blir det att umgås.

Kommer lite bilder sen när jag sitter vid min dator.
Puss


27 / 8



BREAKFAST



God frukost. Nu är jag redo för att ta itu med den enorma tvätthögen. Förhoppningsvis blir min mor lycklig att att allt är tvättat när hon kommer hem. Underbar dotter hon har, Men givetvis.


VI KÖR EN SÅN HÄR..

Väntar på att frukosten ska bli klar. Så jag kör en lista.
Hittade denna på Emma Nk's blogg :)

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Rosa
färg 2: Svart
färg 3: Vit

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Massvis
Fått ditt hjärta krossat: Tror inte det.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Till en viss del
Fått reda på att någon har pratat om dig: Japp
Kysst en kompis: Jo

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Hmm. Förut ville jag det.
Vad gjorde du under din förra födelsedag:
Då fyllde jag 18. Hade lokalfest där vi åt middag, badade jacuzzi och spårade ut totalt. Men det var awesome.
Vilken tid vaknade du idag:
05.00
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov. 
Någonting som du längtar till: Alanya i augusti. Och strax där efter reser jag till gbg.
Senaste gången du träffade din pappa: Lördags
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Det blir en förändring snart.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens Yes
Vad gör dig irriterad just nu: du
Långt eller kort: långt
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag oftast är glad & positiv. 

Operation:
Aldrig
Piercing: navel, öron
Tatuering: 2
Bästa vän: Har väl ingen specifik bästa vän. Alla är lika bra!
Sport: föredrar fotboll.
Husdjur: Har inget husdjur nu. Men katt
Vaccination du minns: bra fråga
Förälskelse: -
Alkohol du drack: öl/cider

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: pussar. Eller vafan. Både och 
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Hmm.. Båda. eller? Romantisk kanske...


MÅNDAGS BARN

Jävlar vad trött jag är. Vaknade för en kvart sedan. Sitter just nu i Gralle's soffa och försöker hålla ögonen öppna. Börjar piggna till lite ändå.. Tur det. Vill inte köra ner i diket.

Galet nice väder ute. Blir att ligga i båten hela dagen och pressa. Ska köpa nå jordgubbar & glass också. MUMS!!!

Men nu ska vi dra. Hörs sen.
puss

TUNASTIGEN

Befinner mig på Tuna nu helt plötsligt. Ska sova här, Hemma hos syster & Martin :) Hon behövde skjuts till jobbet imorgon 05.30 ... jag kommer aldrig få min skönhetssömn. Haha, Livet är väl för kort att sova bort verkar det som...Näe. Jag ska faktiskt stänga ögonen nu tänkte jag. Hörs imorgon.

Godnatt ♥


-

Filmen var helt okej bra :-) Lite för lång bara tyckte jag... eller så är det bara för att jag är trött ;) Men sevärd var den verkligen.

Nu ska jag ta mig en lång dusch. Sedan ska jag nog krypa ner i sängen. Typ. Brukar inte lyckas så bra när jag ska sova tidigt. Men jag är riktigt slutkörd asså..

THE LOVELY BONES

Blir att kika lite film nu. The Lovely Bones fick det bli. Min arbetskamrat tipsade mig om den. Många av er har säkert redan sett den.. Jag tror den kan vara bra. Flickan Från Ovan heter den iallafall på svenska. Upp till bevis nu då :-) Kan berätta sen om den var sevärd.

Och till det blir det att mumsa på mina goda pistagenötter samt dricka lite Pepsi Max!


26 / 6

Hej goingar!

Jag kom just hem från jobbet. Så otroligt skönt det var att lägga mig i soffan. Guld! Har varit en tuff helg, men samtidigt riktigt rolig.

Nu är jag ledig ända tills på torsdag. Så det blir att njuta av dessa dagar. Ska försöka spendera dom i solen så mycket som det går.. om vädret tillåter dvs :)

Tänkte visa det jag fick med mig hem från min lilla vända på stan i fredags.


FACELOOK


SOFFMYS

Ska ladda ner några bra filmer nu. Blir att ligga i soffan resten av kvällen, äta gott och bara ta det lugnt. Så välbehövligt just nu. Är helt slut alltså.

Lindt Excellence Chili - Godaste chokladkakan ever!! ♥
Ni måste testa!

24 / 6


Midsommar outfit.


23 / 6


Dagens


24 JUNI

Midsommar blev verkligen lyckat!!!

Var först på klubbviken med massvis av trevligt folk. Blev dock en hel del alkohol.. haha. Var inte riktigt meningen att det skulle bli så. Men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig ;) Vid 00.00 gick båten hem så jag, eric, oskar osv for hem till mig och forsatte festa. Sarak och gänget kom även förbi och jag hade det riktigt kul. Men där mot slutet var jag alldeles för full. Det blev en riktig karusell i skallen. Så det var gode skönt att få sova sen.

Idag har jag jobbat från 12 till 18. Pors var snäll och hämtade mig eftersom jag fått punka på cykeln. Haha. Så kan det gå.

Jag ska alldeles snart gå ner till hamnen och hämta bilen. Efter det blir det att handla lite dipp, gurka, morötter och sånt smarrigt. Blir en riktigt skön hemmakväll för min del. Familjen slaggar på klubbviken ikväll igen. Så har lägenheten för mig själv. Kanoners.

Lägger in lite bilder och sådant sen.
Pöss

MOT KLUBBVIKEN

Hittade inga snygga kläder på stan.. Kanske för att det bara var smedjan som var öppet. Men hittade dock tre ringar, Solglasögon och ett läppglans. Så ringarna får iaf klä mina fingrar ikväll. Och på mig har jag en svart jumpsuit från ginatricot som mamma köpte åt mig igår :) Har en likadan i rosa. Jättefin!! Sen tog jag bara ett par enkla vita skor med snörning som en rosett :) enkelt men snyggt.

Nu ska jag ta bilen ner till willys och handla lite saker som mamma ville ha. Sen sätter jag mig på båten :-) Och när jag kommer fram blir det att njuta av en iskall god jävla breezer!!!!

hoppas alla får en jättebra midsommar :)
kram på er

MIDSOMMAR

Igår hann jag inte blogga så mycket. Jobbade 8 - 19 och efter det hade jag inte tid. Blev att umgås med cookie, och även med min lillasyster ett tag. Hann även hämta Issa på jobbet och snacka lite skit ;) haha.

Nu har jag precis kommit hem, Har varit och solat i 20min. Ska springa till smedjan nu med lillasyster och kolla om jag hittar någon snygg topp. Sedan där runt tre tar jag båten till klubbviken :-) Kommer bli awesome!!!

TREVLIG MIDSOMMAR!

ZZZOMBIE

Godmorgon :)

Uppe med tuppen kan man väl säga att jag är. Ska alldeles strax gå upp till solana och dra en tjugo minutare. Inte helt fel att hinna med det före jobbet. Sedan blir det raka vägen hem och snabbduscha.

Ska dra till jobbet 07.30 för en jävla massa städande. Slutar 19 så vi hörs efter det.
Ha en bra dag!!!

KANONväder ♥

PROBLEMET LÖST!

Åh vad glad jag blev. Nu har jag planerat min midsommar :) Blir att åka med mina föräldrar på dagen till klubbviken, Och jag kommer vara där tills 00.00 på natten då det lyckligtvis gick en turbåt hem! Så då hinner jag vara där och fira och sedan är jag tillbaka i stan runt 00.30! Så då hinner jag umgås med mina fina vänner också. Kunde inte bli bättre!!! Kommer bli kanon.

Nu är det dags för mig att sova. Klockan är inte ens tolv. Gud vad jag är duktig nu. Hehe :> Blir ju att kliva upp tidigt så. Ska vara på jobbet klockan 08.00 och öppna själv. Var så mycket som blev halvklart idag, och hela leklandet ser ut som fan efter allt folk som varit där idag. Så jag tog på mig att börja tidigare imorgon. Dumt.... men väldigt behövligt. Tycker ju som ändå att det ska vara rent och fräsch när massa barn ska springa runt där och leka.

Ska även hinna med en solning innan bussen går. Och efter jobbet ska jag nog hämta Isabel när hon slutar, För att snacka igen lite saker ;) Har mycket skvaller jag måste dela med mig av till bruden.

Näe, Nu måste jag sova -.-
Godnatt alla fina.


Risig brud efter en arbetsdag.


MIDSOMMAR ?!?

Har fortfarande inte bestämt mig vad som händer på midsommar.

Är dock grymt sugen på att följa med mina päron till Klubbviken. Känns faktiskt mest aktuellt. För mig är det inte så jävla viktigt att supa mig as full, dra runt på fester och spåra ur totalt. Hade varit så mycket trevligare att åka båt ut till klubben på dagen, Äta riktigt god midsommar mat och sedan dricka ett gäng cider & öl. Plus att man säkert träffar på massa härliga filurer så man oftast brukar göra.

Men samtidigt vill jag stanna hemma och umgås med mina vänner. Grilla & dricka med trevligt sällskap. Åh, Blir galen!!! Får helt enkelt se hur det blir. Börjar jobbet 11.00 dagen efter. Så det är nog där problemet sitter. Kan ju inte simma hem från klubbviken precis. Om någon har koll på om det går någon turbåt hem på fredag natt eller lördag morgon, Droppa en kommentar eller hör av er på annat vis. Skulle uppskattas!!


TRÖTT

Äntligen är jag hemma från jobbet. Fick jobba över lite.. Blev så jäkla mycket att göra mot kvällen. Så det är riktigt skönt att få komma hem, sätta mig ner och vila benen.

Ska snart ta mig en dusch, och efter det ska jag lägga mig i soffan och zappa.
Vi hörs senare.






De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfota fötter genom hela stan

T-T-TODAY


GODMORGON / ONSDAG / 22 JUNI

Kaffe - Musik - Gnugg i ögonen
thyypppppp. Näe, fan vad trött jag är. Somnade där runt 03.00(!)
Men det ska nog ordna upp sig.

Har käkat en kanonfrukost alldeles precis. Nu sitter jag här, utan snus och håller på att bryta ihop. Men jag får hålla ut tills jag ska mot bussen.

Tio timmars jobb står på schemat idag. Mitt sällskap för denna dag är Sophia. Kan inte sluta bra eftersom det brukar spåra lite med våra konversationer när vi.. (iallafall jag!!) är trötta. Men det är awesome ;> HEEH

Nu ska jag slänga upp håret och kladda på lite makeup.
Vi hörs senare antar jag.
Ha en jävligt trevlig dag. Om ni känner föräää.
hejdå.

GODNATT

Kom just hem, Har varit upp till cookie ikväll, Blev att se en film - Just Go With It -. Mycket bra film! :) Nu ska jag krypa ner i min sköna renbäddade säng, Lyssna på lite Veronica Maggio och förhoppningsvis lyckas jag somna i tid. Hoppas då det eftersom klockan ringer 07.00. Blir att jobba heldag imorgon och på torsdag. Lätt värt eftersom det ändå bara är piss väder ute ..

Så vi hörs imorgon.
Sweet Dreams


The look of today


ÄNTLIGEN KLAR

Några timmar senare har jag:

Dammtorkat
Dammsugit
Skurat
Städat garderoben
Rensat smycken/smink
Sorterat post osv.

Skönt att få det bortgjort. Jävlar vad noga jag har varit också.. Varenda liten yta är torkad. Nu får vi se hur länge det är rent .. haha. Är ju expert på att stöka. Även fast jag helst vill ha det rent och fräscht.

Nu ska jag klä på mig & fräscha till mig lite.
Sen blir det nog att umgås :)

Tänkte visa resultatet på städningen. Så får ni även se hur mitt rum ser ut :-)
Har dock inga före bilder, men det är lika bra ;) haha.
(Dock jävligt kassa bilder, ni får stå ut)


STÄDNING

Jag lyckades somna där runt 08.00. Så jag vaknade typ för en timma sedan. Men tur att jag inte sov bort hela dagen. Måste ju hinna städa ;-) Så nu ska jag sätta igång med min to do list!

Och snart blir det lunch, Mammas hemmagjorda paltar ♥ mums så gott.
Vi hörs sen. Pöss


TISDAG 21/6



Så ser mina planer ut idag. Lär väl fyllas på .. Hehe. Har ju rätt mycket tid på mig, klockan är bara halv åtta så. Nu ska jag mojsa ner i soffan, samt hinka en jäkla massa kaffe. Ha en bra dag, Take care!


Vilket skämt

- Vaknade just. Sjukt konstigt. Klockan är 03.51 (!!!) .. och jag somnade strax efter 00.00. Undra hur fasiken jag kan somna om.

Emil ringde nyss från turkiet :) Han hade varit på Janus och sagt Hej till Güray från mig :D Och han hade även fått sig ett antal gratis shots. hahah. Han var rätt full kan jag då säga.

Nu ska jag slå på en film och hoppas på att jag blir trött.
puss&godnatt

-

Så jävla vacker. Ord kan ej beskriva ..


-

det man inte vet lider man inte av

IT'S RAINING MEN, HALLELUJAH

Jag vaknade alldeles nyss, och jag har då inte ångest över det.

Det blir film ikväll. Massvis av filmer. Komedier,drama och romantik. Det allra bästa.
Kanske blir att umgås med en filur också. Får se hur det blir det med :-)

Är sugen på att dricka lite vin faktiskt, Har en vinare som väntar på mig. Så varför inte öppa upp den, Slå på någon bra film och inhandla Lindt's Chili chokladkaka. MUMS! Tycker att det är nice med regn ibland. Hehe. Mysigt!

Hörs sen mina vänner.

VERONICA MAGGIO

jävla bra.



I samma låga skor
och leendet du log
Såhär kan det inte va
Såhär kan det inte va
Bjuder på cigg igen
men nu så fienden
Säger att allt är bra
Hur fan kan du spela glad
-
Du får passa dig som satan.


I tried to be chill but you're so hot that I melted

Hade en as trevlig kväll igår i Råneå. Träffade massor av nya och gamla vänner. Jag och mamma blev även helt tokiga i en grymt snygg kille. Haha, Jag tror inte mina ögon har skådat något snyggare. Han verkade inte heller vara medveten om han att såg så jävla bra ut.. typ. Haha! Nog hade jag;)

Nä, skämt och sido. Nu är jag hemma från jobbet iallafall. Syster är här på besök och ska nog övernatta här. Får se vad som sker senare. Måste iallafall ta mig en dusch nu och sedan städa lite smått.






Pappa sjöng igår, jävligt ovanligt och jag tror jag bara har hört honom sjunga en gång typ. Måste då säga att han gjorde det riktigt bra!!



MOT RÅNEÅ

Allting gick superB idag på jobbet. Hade hand om kalasen och det rullade på fint. Skönt när allt går som det ska. Just nu sitter jag och dunkar musik, Vi ska snart styra mot råneå, Förhoppningsvis träffar jag några roliga filurer där.. Vettefan hur jag annars ska palla sitta där bland alla fyllskallar. - Det suger att vara chafför ibland - But what to do ;)

Kommer väl hem inatt någon gång skulle jag tro.
Kanske hörs då. Ha en NAIZ kväll. Peaceee


Smile bitch 'cause tears don't make it better


SUMMEROF69

Godmorgon.
Är väl inte sådär superpigg. Men måste man jobba så måste man.

Hade iallafall en super trevlig kväll igår hos fröken borgny. Massvis av trevligt folk och roliga konversationer. Lyckad kväll!! Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och äter lite frukost. Klockan 11 börjar jag för dagen och får mest troligt sluta redan klockan 16.00. Där på kvällskvisten ska jag skjutsa mamma och gänget till råneå. Pappa spelar på rånekrogen ikväll. Så det kommer nog bli himlarns trevligt skulle jag tro.

Hörs sen mina vänner. Simma lugnt.
puss


BANAN?

Igår spenderade jag lite tid med min lillasyster ♥ Vi var ute och gick en sväng, Handlade lite gotta på willys åså. Sedan gick vi och satte oss i solen och pratade om allt mellan himmel och jord. Vilket var riktigt trevligt :) Senare på kvällen kom cookie förbi, Blev att se lite film, spela gitarr och sociala :) Och självklart somnade jag riktigt sent igen, haha.. gick och la mig 04.00 .. Ni kan ju gissa på hur trött jag var 07.15 då klockan ringde. Ville typ kasta in mobilen i väggen. Men upp tog jag mig iallafall. Gick och mötte Sophia för att sedan hämta hennes bil på varvet, Och sedan begav vi oss mot jobbet.

Har varit riktigt övertrött idag, Så jag och Sophia har ju haft våra sjuka konversationer... Säger inte mer än så;) haha. Men kul har jag iallafall haft:) Slutade iaf klockan 19, Så då for vi och köpte blommor till jobbet, och sedan skulle hon handla på maxi så det blev en sväng förbi där innan vi for hemmåt.

Och nu ligger jag äntligen i min underbart sköna säng. Ska fan sova tidigt idag hade jag tänkt. Är ledig imorgon så då vill jag inte sova bort hela dagen.. Jag hoppas på go väder!!!

Vi kanske hörs senare. Pössar


STEK-HETT

Blev att ligga och pressa i cirkus 2½ timma. Skönt var det, Men blev lite yr eftersom jag knappt druckit eller sovit något. Men nu är jag hemma, nyss duschat och mår kanoners.

Frågan är dock, Vad sker ikväll? Måste hitta på något kul känner jag. Sommaren här äntligen här och jag tänker inte slösa tid på att sitta inne ;>



Måste försöka hålla kvar brännan!!


SUNSHINE <3

Åh, ÄLSKAR när det är bra väder!!

Jag har varit vaken hela natten, Har fan inte varit ett dugg trött och har inte haft lust att sova. Så jag har städat i sådär två timmar, sett tv, pratat med massa trevliga typer. Sen fick jag även besök där omkring 05.00 ..  och sällskapet for där runt 11.00 nu på dagen. Jag var tvungen att skjutsa lillasyster till jobbet, och sedan gick jag och mamma och åt lunch.

Nu ska jag inte sitta här inne nåmer, Ner till båten, på med oljan och pressa några timmar. Fridutten kommer till lule snart också. Blir att ta igen massa prat och skvaller. Och även smida lite planer inför alanya!!

Nås på nallen.
Herrå

2 MÅNADER

Idag är det exakt 2 månader kvar till alanya. Hoppas dessa åtta veckor går nå jävulst fort. Får se till att ha sjukt kul så tiden går fort. Kan man älska staden mer än jag? haha. Galet.



JOBB

Blev inte att spendera dagen i båten. Jag blev inringd för jobb klockan tolv så det var bara att fara dit. Slutade fem så jag kom hem för en liten stund sedan. Blir att slänga ihop nå käk snart och sedan får jag se vad kvällen erbjuder. Kanske att jag far med ett gäng och badar, Om jag orkar med det. Är ganska trött eftersom jag har sovit sjukt dåligt inatt.. var inte trött när jag gick och la mig så det kan ju ha med det att göra.

Vi får höras lite senare.
pussar ♥

STORSAND

Ikväll blev det att fara till storsand med ett soft gäng. Drack en kall öl & spelade kubb. Tänkte även bada men jag banga.. Blev som lite kyligt där mot slutet så. Men imorgon ska jag ligga i båten hela dagen och pressa i solen. Om vädret tillåter. Det är så härligt alltså. Bara att passa på innan man börjar jobba som ett psyk.



(Jag ska köpa en ny digitalkamera, så ni får stå ut med mobilbilderna ett tag till)

MED EN GLASS I MIN MUN, OCH I SANDALER AV PLAST ..

Har varit på stan med Sara och Sebastian. Han ville ha hjälp att hitta nå kläder så vi ställde upp :) Men nu är jag hemma igen, Dricker en kopp kaffe i väntan på att klockan ska bli 5.. Då ska jag tvätta lite. Eller ah.. det är rätt mycket tvätt ändå.. Tråkigt. Men sånt som måste göras.

Får se vad som sker ikv, Något skoj hoppas jag på.
Puss och hej.


HELLO ANGEL

Godmorgon LÅ!

Sitter och pratar med Ali från the doors. Hann jobbar där som.. ja vad ska man säga? En ängel? haha. Så sjukt rolig människa dedär. Ska bli awesome att komma tillbaka.

Ska börja göra mig klar nu hade jag tänkt. Blir nog att umgås med Sara ett tag. Sedan runt fem måste jag tvätta.. mindre kul. Men sånt måste också göras. Så vi får höras sen :)))


jag ali och ela, På the doors!


WHAT ARE WORDS

Igår hamnade jag bakom ratten. Var först ute med Anna och Fredrik och snurrade lite. Sedan träffade jag på Adam, Joel, Henrik, Porre, Daniel osvosv.. Dom övertalade mig att vara chafför. Så igår fick jag ratta en chrysler. Riktigt fet var den. Lite nojjigt att köra dock, haha ;) Men det gick bra och jag hade riktigt trevligt. Kom dock hem runt 05.00 så jag har typ sovit bort hela denna dag.

Men jag har iallafall hunnit städa lite. Ska ta och bädda rent nu och sedan ska jag se någon bra film samt koka the och rosta mackor. Mums!



What are words
If you really don't mean them
When you say them

What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Chris Medina - What are words
Underbar låt


LOVELY

ÄLSKA vädret.

Hade en underbar kväll igår med nära och kära. Blev först att vara hemma hos pors med ett gäng trevliga typer. Sedan lite gitarrspel & sjungade nere i hamnen med mina päron osv. Sen hann vi även med en sväng på färjan & sedan allstar!! Hade grymt kul.

Idag har jag legat i båten i flera timmar och solat. Har tagit mitt första dopp, följt med och kollat när pors osv åkte vattenskidor. Jag vågade dock inte testa, Men imorgon kanske :)

Ikväll får jag se vad som sker. NYKTERT blir det iallafall. Kanske far ut och dumsnurrar i stan eller något. Fårse. Nu blir det iallafall en dusch.

peace


fler bilder finns på facebook.


GODNATT

Sådärja. Nu är mitt rum städat och fint. Ska alldeles snart gå och sova. Har varit sjukt trött på sista tiden.. Sover allt för dåligt och för lite. Måste bli ändring på det.

Betalade förhandspenningen till resan idag. Sweet!!! Snart är jag där igen ♥
Nu > sängen!!!!

MOONLIGHT

Efter att jag hade färgat håret gick jag ner till hamnen där mamma var. Vi satt i moonlight (våran båt) och drack en öl å myste på. Härligthärligt!!

Nu ska jag fixa till lite i rummet, Igen!! Men jag har slängt alla kläder överallt.. haha. Sen ska jag fixa mina naglar innan det är dags att sova. Sjukt trött är jag.

Vi hörs imorgon mina vänner.
Byeeyb


LOVE, SEX & SUNSHINE

Har haft en riktigt bra dag. Har suttit på roasters i nästan tre timmar med Mamma, Syster och Martin. Druckit lite öl/cider och ätit en lätt lunch. Underbart!! Sen har jag även shoppat. Var tvungen att fylla på sommargarderoben.

Igår runt 22.00 tog jag en taxi till Emil.J på bergnäset där markus osv var. Blev att dricka och sociala där innan vi begav oss mot kafelino. Hade en riktigt jävla awesome natt. Så kul när allt blir lyckat. Träffade även på många vänner man inte träffat på länge. Det gjorde verkligen min kväll.

Blir iallafall nyktert för min del idag. Anledningen till det är för att jag ska sätta mig i bilen 11.00 och köra till piteå. Ska fira min kusins (Emma) student :) Kommer nog bli jätte trevligt.

Nu ska jag slänga in lite bilder på shoppingen och sedan ska jag färga håret. Svart som vanligt ;) Sen kanske jag går och solar en 20-minutare. Jag vet att det är toppenväder ute, Men bor man mitt i stan är det lite svårt att lägga sig ute och sola någonstans. Haha. Så jag får fuska lite.


Alla tre från skopunkten.

Sjukt god parfym. ÄLSKAR den. Dock jävligt dyr, 700 nånting gick den på. Men sååå värt.



Gina tricot.

Vila

Jumpsuit H&M

Jumpsuit Gina tricot

Gina tricot

Gina tricot




Köpte även mig en ny telefon igår. Det fick bli en Xperia x8!

KANONERS

- Hade en as bra kväll igår. Även fast jag typ inte kan gå.
Nu blir det en sväng på stan. Behöver lite sommarkläder ;) herrå



PUSS på dig med;)

68

dagar kvar .... låter jävligt länge! :<



Har precis tagit mig en dusch :) Ska 'bara' dricka en kopp kaffe innan jag börjar städa. Rummet och garderoben.. som vanligt.

Efter det får jag se vad som sker, Ingen skatteåterbäring idag inte. Det sög. Hoppas den kommer imorgon då!! Äh, vi hörs sen. ByE

(a)

NEVER BACK DOWN

Godkväll snyggingar.

Har haft en toppen dag. Den har spenderats tillsammans med Rebecka. Blev en fika på roasters med henne och pors runt 14 tiden. Efter det har vi varit hemma hos mig och pratat om allt möjligt, Haft sjuka konversationer med folk, ätit kebab, skrattat, träffat folk, skrattat ännu mer, tittat på gamla bilder osvosvosv!

Nu sitter jag bara hemma, Ska strax ut och sociala med en filur. Sedan ska jag väl surra lite med grannen innan det är dags att avrunda för denna kväll. Om jag kan sova.. Grannen har nämligen studentfest ikväll.. . Så får hoppas på att dom inte lever om allt för mycket. Dock är det förståeligt om dom ger 100% ;) haha.

I övrigt så hoppas jag på kanon väder imorgon. Kanske blir att gå ner till båten och sola lite. Börjar tappa färg nu. Inte okej!! Sen hoppas jag också på att mina cash rullar in på kontot. Kanske blir en liten sväng på stan isf.

herrå


SMILE BITCH

Fan vad jag är på superdupermegaASbra humör idag =D


HIPP HIPP HURRA

GRATTIS PÅ DIN DAG SNYGGING! :) ♥


DREAMING IS BELIEVING

Sitter och kollar på lite kläder. Har hittat massa söta toppar som ska inhandlas. Men har inte bestämt mig om jag ska beställa eller om jag ska gå på stan och köpa dem. Tror dock inte allt jag vill ha finns på stan. Får gå och kika! H&M hade ju så sjukt fina toppar. Måste ha! Har även hittat en älskling på Gina som måste finnas i min garderob.

Blir kanske att gå ner till båten snart med Sara. Dock känner jag mig lite frusen och hängig. Så får se om jag orkar. Har ju knappt sovit något inatt. Kändes jobbigt.



Dreaming is believing
Believe that we are strong

Believe that we can make it someday
Believe that we have power to make wishes come true


NO WORK TODAY

Var hurtig och tänkte cykla till jobbet. När jag är vid notviken så fick jag ett sms att jag mest troligt inte behöver jobba. Sweet. Kändes dock jävligt onödigt att fara hem igen. Men det är så fint väder idag så det gör inte så mycket. Stannade till hos farmor för att tigga lite kaffe, Men hon var inte hemma. Så nu ska jag göra mig nå lunch samt koka kaffe.

Får se vad denna dag bjuder på :-)
Är sjukt trött men tänker fan inte sova bort denna dag.

PUSS :*

VINNAREN AV BIGBROTHER 2011!!!!


HELT KLART DEN VÄRDIGASTE VINNAREN!


LEK, BUS OCH ÄVENTYR

Puh! Nu är jag äntligen hemma. Har varit en seg dag på jobbet. Så går det när man dricker även fast man ska upp och jobba.

Blev iallafall att fara till piteå igår. Kom till luleå runt 02.00 igen. Dumsnurrade lite i stan, Stannade och träffade lite folk :) Träffade även på en onykter granne så vi satt och fyllesnackade ett tag innan jag gick in till mig. Min kväll var iallafall toppen!!

Ikväll ska jag bara sega i soffan. Ska se BB finalen med lillasyster. Håller på simon! Hoppas verkligen att han vinner. Han är så värd det.

Nu måste jag duscha. Jävlar vad skönt det ska bli.
heipaa


MR SEXOBEAT

Efter jag hade varit hos Pors på en kaffe for jag ut med Sarak och snurrade i stan. Efter ett tag blev jag chafför till Adam & gänget en stund. Fick även spendera lite tid med min älskade Rebecka. Vilket var mycket trevligt. Kul att träffa lite vänner man inte umgåtts med på ett bra tag.

Nu ska jag väl slita mig till sängen, Är inte speciellt trött. Men det kommer jag vara imorgon om jag inte får den sömn jag behöver. Jobbar heldag imorgon så, Dvs > 8.30 - 18.30! och innan jag börjar ska jag skjutsa min far till hertsön.. >_<

Sov sött.


LUFTENS HJÄLTAR

Nu far jag ut en sväng med Porsberger. Blir bara att sociala & kanske dricka en kopp svart.
Ska nog trippa ner till hamnen sen också och hälsa på mina päron.

HAIDÅ

RESAN BOKAD

Haha... jag dör. Mamma sa att jag hade fått hem ett brev från detur. Vafan? Jag har väl inte bokat någon resa? Men tydligen har jag råkat bokat en resa till mig & lillasyster den 14 till 28 augusti. Hoppsan. Men det gör mig inte så mycket, Har inte anna råd att åka, har jag ändå lovat att bjuda henne ♥ FAN VAD AWESOME!

Nu sitter jag och äter en sen middag :-) Får se vad denna fredagskväll bjuder på. Men jag antar att det blir nyktert eftersom jag börjar 8.30 imorgon .. '

Hörs senare :*

HOPPSAN

Det går undan ... :| !!

http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/ff1c192d-57dd-4604-81c8-2feb14584bfd

Jon Blund har med sig två sömnparaplyer, ett svart för stygga barn och ett färgglatt för de snälla. Han har även med sig en spruta med söt mjölk som han kan spruta in i ögonen på barnen. Då blir de så tunga i huvudet att de somnar.



Och med det säger jag Godnatt mina vänner.


DELETE

Har suttit och raderat massa gamla logginlägg på facebook. Brukar göra det med jämna mellanrum. Det jobbigaste av allt är alla grattis inlägg man har fått. Mina fingrar värker nu alltså :|

Snart kommer mamma hem, Så då får jag lite sällskap. Lite ensamtid med sin mor är aldrig fel :) Min lillasyster verkar ha flytt boet också.. den ungen alltså 
Så Anna, Hör av dig hem!!! Måste prata med dig om en viktig sak.



Nu har torre flyttat också.... Känns tomt.


-


HARD WORK WORK

Då har man jobbat färdigt för idag. Fick skjuts hem av Sarak & Tessi vilket var väldigt uppskattat. Nu ska jag ta och äta middag eftersom jag endast fått i mig en varmkorv till lunch. Blir nog att äta min matlåda som jag glömde hemma. Men potatisklyftor & kött är ju inte helt fel.

Vad som händer denna torsdags kväll? Kanske far iväg och dricker en kopp kaffe med en vän :) Får se hur det blir med den saken.


UT OCH RANTA

Har precis gjort mig klar. Alldeles strax ska vi styra mot storheden. Ska kolla lite grejer åt båten, och lite elektronik åt mig. Måste även köpa lite produkter till kropp och hår. Hårinpackning är nästan ett måste, annars tappar jag väl håret snart, det blir inte så fräst efter ha badat i saltvatten... Sen blir det jobb. Vet dock inte hur länge jag jobbar idag, Återstår att se.

Så vi hörs någon gång senare, Peyz

OST, KEX OCH MYS

Bangar festandet ikväll. Istället så är jag hemma med Mamma, Pappa och Sara. Ska mumsa i mig lite ost och kex samt sociala litegrann.

Imorgon ska jag upp tidigt. Ska iväg och ranta med päronen innan jag börjar jobbet. Ska in på elgiganten och på onoff.. ska leta efter en dator,mobil och kamera. Måste verkligen ha alltihop. Knivigt!! Men värt.

BOOM BOOM




STORGATAN 48

Nu är jag hemma i stan igen. Ska ta mig an garderoben som jag uteslöt att göra igår. Men först lite soft musik och några koppar kaffe.

ONSDAG

Sovit till 14.30 .. Inte illa. Haha
Ska börja dra mig hemmåt på ett tag tror jag. Får se vad som sker senare :)

BEDTIME

Blev bjuden på kvällsfika av syster när jag kom. Uppskattades! Eftersom jag failade totalt med middagen.. Som vanligt alltså.

Annars har jag bara suttit och kollat igenom alla underbara bilder & filmer. Fan vad jag vill tillbaka. Men den 14 augusti är det dags igen. Blir fan två veckor då också, eftersom att jag sedan kommer att jobba hårt, och förhoppningsvis flytta så. Jag kommer inte ha tid med resor då :) Måste prioritera framtiden någon gång.

Nu ska jag mysa ner under täcket och stänga ögonen för natten. Sjukt trött, och jag måste få den sömn jag behöver. Hörs imorgon mina vänner.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu