PPPPPARTY

1 2 3 4 , jag är en partymyra

nä, haha.. nu är det party, modig ska hämta oss nu också ska vi fara till han och börja förfesta, sen blir det lk och dans i öltältet ;) han skulle spela partymusik hela kvällen sa han som är dj, i ett öltält. PERFEKT!


jajajajaa, har inte tid :D hejdå

fredag - lk

igår var det väldigt roligt.. var först hos bäckman och förfesta! Sen for vi in till stan vid tio.. gick in i öltältet där pappa spela, och där stannade vi hela kvällen! blev väldigt mycket dans vilket som var skitroligt!!!

idag blir det att vara hos bäckman igen, och sen in till själva kalaset!
ska snart hem och göra mig klar osv =) har för mig att vi skulle till bäckman redan kl 6.
hörs senare ;)

torsdag - lk

tjoho :)

blev ett kort inlägg igår, tänkte berätta lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna :)

lördag : festade med mina bästa, :) jag yara tobbe och matte gled runt åså.. sen for vi till toscana för jag skulle hämta pengar av min mor. Och stackarn bröt tån när hon skulle böja sig ner till väskan :( Så hon fick åka raggarmerca med oss till akuten;) haha.. fyfan, tån stod ju åt helt fel håll. såg lite läskigt ut.. hah, sen när vi hade lämnat av mamma där på röntgen åde for vi in till stan och träffade folk :) Bilder togs även! Kommer att lägga in dom här & på pixbox när yara har skickat dom :) ja, sen vid tolv for vi till sunderbyn igen och hämtade mamma :) då var hon bedövad och hon ville tillbaka till toscana, ingen partybangare precis ;) Så vi släppte av hon där, sen var vi ute ett tag till.. och sedan hem till sängen.

söndag : for till tobbes stuga på kvällen :) när vi kom dit drog vi ut med båten och fiska :D haha, fast fick inge fisk.. det var ju synd =p sen hann vi inte göra så mycket mer innan det var dags för bedtime.

måndag : Tobbe for och fiska och var borta i sex timmar.. haha.. så jag slog på en film, kollade den.. sen gick jag matte och robin till älven och doppade fötterna.. vågade inte bada =o haha.. sen så spelade vi lite spel och sånt.. sen kom tobbe hem, så vi åt middag, sen drog vi ut med båten again och fiska.. sen tog vi en bastu och sedan sov vi =p

tisdag : under dagen minns jag inte vad vi gjorde .. men på kvällen innan vi skulle hem så for vi till lansjärv & spelade bilbingo! och det var de värt.. vi vann 1000 kronor var! inte dåligt va ?=) haha.. sen for vi då hem.. och avspärrat var det när man skulle svänga in till tobbe, för att det finns så jävla sjuka människor som gör inbrott och skjuter folk. fyfan alltså! Så vi sov hos mig.. vågade inte sova hos tobbe.

Igår : Var ute till fyra typ.. hade väldigt skojj på grus. Var med tobbe,yara,matte,issa,bäckman,sara,modig,lusta,heffa osv.. roligt hade vi då.. lusta stod för underhållningen! haha.. justja, var på bilbingo igår också.. med min mor och tobbe! Dock vann vi inget, men det var lika kul ändå =)

idag : Vaknade för nån timma sedan, har städat lite åså =p och nu väntar vi på att tobbes mor och far ska komma hem så jag kan få mina strumpbyxor =) Glömde min väska dära,. Så när dom kommer så ska vi fara till mig så jag får göra mig klar :) Och det känns jättekonsigt att ha kort hår =O men skönt som fan är det.. nu kan man göra någonting med det! men så kort är det inte, typ till axlarna eller nå =p kan ju visa sen.. Men nu logga yara in, så ska få bilder:) Pusss

nyklippt

nu har jag klippt mig :) lite kortare och uppklippt, rätt nöjd ändå =D kommer bild sen..

är hos tobbe nu och ska sova,
så jag skriver mer imorgon, puss och kram

home

godmorgon :) Nu är klockan tolv och jag ska snart dra iväg mot staden.

kom hem igår från tobbe stuga, typ klockan 24.00 var vi hemma.. och det där som har hänt yup 7 hus ifrån tobbe är ju helt jävla sinnesjukt.. finns det inga normala människor?! blir så förbannad.. så vi sov hos mig inatt, var inte så sugen på att sova hos tobbe! Han är iallafall i duschen nu, sen ska vi in till stan och köpa ett par skor till mig =)

vi var på bilbingo igår i lansjärv, och vi vann 2 000 kr :D inte dåligt va?;D Fast vi delade ju såklart, så 1000 kr rikare är man ju =p det passade bra inför lk åde (Y) plus att jag är i behov av nya dojjor! hörs sen, pussar

kommer bilder sen.


ooops

haha.. vi ska ju köra forden till tobbes stuga, och när vi kör ut från bredviken så lossnar avgasröret ^^ haha, så vi var tvungna att köra hem igen =p så nu håller han på att laga det =p sen blir det willys och köpa godis,en frida eller en sola tidning och snus! då klarar jag mig.. ska även se på camp rock i bilen, tog med bärbara dvd,n eller vad man nu kallar det. en sån där minidator man kan se på, äh, ni fattar! jaja, nu börjar han vara klar tror jag. Hörs på tisdag mina kära vänner.

puss och kram


söndag

igår var det lördag.. och det betyder att det var party!

orkade inte dra på någon fest eller nå, vi gled runt i stan och hade superkul! :) med yara har man aldrig en tråkig stund nej. haha.. sen skullen jag till toscana och hämta pengar av min mor.. så sparkade hon in sin lilltå i en stol ;s inte med meningen då.. och den stod åt helt fel håll kan jag lova er.. så vi skjutsade henne till akuten! den var av :( stackars mami! sen for vi och skjutsade tillbaka henne till toscana.. haha, partypinglan nr 1! yes.

haha.. sen drog vi ut och gled ännu mer, och sen bestämde vi oss för att käka på max! for dit då.. köpte mat i driven osv :) sen kom vi hem klockan fyra! men det var ruskigt roligt.

bilder kommer senare! På tisdag eller onsdag skulle jag tro.
för nu ska jag till ängesån med baby!
vi hörs om några dagar!

puss

0761310848 ;)

förlovade ett år idag! <3

den 25 juli förra året.. det var då vi förlovade oss..
det har gått riktigt fort.. för idag firar vi ett års förlovningsdag! <3

så vi ska hitta på nå kul :) Vi kanske ska en sväng till piteå och se björn rosenström =) om det var idag han spelade. De hade varit grymt! annars hittar vi på nå annat kul! <3

så jag ska duscha nu, sen ska vi skjutsa mamma sen sväng.
sen ska jag göra mig klar.
så jag skriver sen..

pussar



mätt i magen

nu har jag ätit och duschat =) Tobbe gjorde korv och makaroner..
fett gott med lite svensson mat! de va längesen..
det har varit för mycket skräpmat nu! fyskäms..

håller på att ladda ner camp rock nu..
jag och tobbe ska se den strax.. haha
den är ju bra, ;p till och med tobbe ser den!
hahah, nämen! Hörs och hej.

bilder

lite bilder..






älsklingens fin bil!

nu så ska jag duscha.. sen blir det stan med min babe yara! <3
om hon nu hade fått in nå money =)
hörs sen! puss

INGE MERA JOBB

gud så skönt =) Inge mera jobb nu! Fick även sluta elva idag.. puss på det.

nu ska jag och tobbe fara å skjutsa mamma och pappa till stan, för dom sk hämta våran andra bil.
sen blir det mat.. =) jag hör av mig sen.. kysss

cola <3

mums, sitter och dricker cola just nu hemma hos tobbe, att det kan vara så jävla gott? me like!

blev bjuden på mat idag av jobbet :) Kebabtallrik fick det bli.. gott var det! sen skjutsade jag hem min arbetskamrat rebecccccccccccccccccccccccccis :p hon bor ju på samma kvarter som tobbe =b men iaf.. har nyss målat naglarna åså, ska se vad tobbe vill hitta på, kanske bada?=D de vill ja iaf.. aja, höres sen sötizar

pussar


torsdag

Nu är det torsdag och jag sitter hemma på min lunch =p ska nog till tobbe en sväng snart och väcka han innan jag börjar =p om jag ids. nåjo.. sitter och pratar med yara nu på msn .. men ska snart ner och se tv =)

var ju på bilbingo igår med sara,johan och tobbe :) Fan så kul det var.. haha! jag hade vunnit 1000 spänn fast jag såg inte det försän senare.. eller ja, man måste tuta direkt man får bingo.. men jag var så SEG! så vi tutade efter det hade kommit ett till nr, och då gilldes de inte :( buhu.. nämen! Kul var det iallafall

nu ska jag gå =)
vi hörs sen..
pussar

inget jobb idag

såklart så slogs min mobil av inatt.. så alarmet ringde inte i morse,
så det blev inget jobb idag..

nu är vi hos tobbe massa folk, dom tvättar bilarna osv..
och tobbes syrra osv håller på att laga middag :)
grillat blir det, feting gott

orkar inte skriva nåmer..
pussssss

tummen ner för regn

ge mig sol, NU!

blir så förbannad, den här sommaren har jävlart sugit kuk.. eller bara vädret har gjort det! det är ju nästan aldrig bra väder.. får hoppas på bättre väder efter den här veckan, för på fredag slutar jag jobba!

och på lördag, är det min och tobbes förlovningsdag! <3 att ett år kan har gått så fort? dra mig baklänges alltså.. nåja, vi har varit tillsammans i mer än tre år nu, och mer ska det bli! Puss på dig baby.

nä nu ska jag och tobbe äta, pasta carbonara blir det (; alltid lika smaskens!
hörs sen ;-*


banansången

trevlig kväll =) Plus att den inte alls blev för sen :)
Så nu har vi varit och köpt gotta och ska se på prisonbreak! Sen sussa :)


banansången i våra hjärtan, visst yara ?;) haha.. me like!


aja, hörs imorgon =)
puss&kram

prima ballerina

hallåhallå =) Sitter hos tobbe nu.. slutade jobbet för typ 2 och ½ timma sedan.. så jag har hunnit duscha osv.. åsså brände jag en skiva till bilen =p och nu väntar vi på mat.. det blir grillat.. mumsigt (Y)

sen ska vi ut antar jag =) nä nu ska jag gå till tv tummet och se på tv med baby!
pussssssss

sista veckan nu

nu är det sista veckan kvar.. och den kommer gå snabbt =)
blir typ bara måndag,tisdag,onsdag som vi ska jobba,
för på torsdag ska dom bjuda oss på mat på mon ami eller nå,
och på fredag får vi sluta 11 :) jävligt skönt..

och idag ska jag vara med tobbe <3 :) har inte varit med honom själv på tusen år typ.. nämen, vi är typ alltid ute =p så det blir nog att se film eller nå, fast de blir nog att dra ut någon sväng också =p

men iaf, var ju i ängesån i helgen :) hade det niiiiiiiice =) yara,matte,modig och becka for hem på lördagen =p men jag och tobbe stannade tills igår! Gjorde klart bilen och så, den blev fiiin =) dock hade lacken runnit lite, men vadå.. han är inte en proffslackare precis. Så det blev rätt bra =) Och på natten bastade vi, efter att ha varit igång hela helgen var det skönt att sätta sig i en varm bastu och koppla av! sedan när vi kom in till stugan så spelade vi spel och åt nå mackor, sen gick vi och la oss =) Sen på söndagen vaknade jag 2.. och då hade tobbe blivit klar med bilen=) så då åt vi lunch, packade och drog iväg :) Vi for igenom jockfall på vägen hem! Stannade och köpte cola,godis,glass och cigg! :) Sen började vi fara igen, och när vi kom till överkalix så gick vi på marknaden en sväng :) Tobbe hittade sig en keps, och jag köpte ett par byxor =) Nästan som harems byxor.. fast inte med en sån där lång gren som hänger nedanför knäna .. förlåt alla som har såå.. men tycker inte det är speciellt snyggt. haha..

nåja, nu ska jag ringa baby! Sen fara tillbaka till jobbet =)
vi hörs sen ;) Pussssssar

home sweet home

nu är vi hemma från ängesån =) Skriver mer sen ^^
har inte tid nu, ska till happis! pussss

hejdå luleå!

Nu har jag gjort mig klar.. packat,duschat osv! Väntar bara på att tobbe ska komma och hämta mig, och då ska vi fara på max och äta, sen handla lite och sedan bär de av mot ängesån :) yara,matte,becka och modig ska också med =) Vi ska ha superkul (Y) har tagit med singstar också! vi brudar måste ju ha kul när killarna lackar mercan. yesbox..

nås på telefon : 0761310848
om det finns täckning..
men det brukar de finnas..

hörs på söndag då=)
pussar och kramar

ha det bra! =)

what if ..

Maybe this was meant to be.
Maybe now it should be me.
Been dreaming of this forever.
But I'm feeling so confused.
Yeah, It's hard to see who's right.
Is it you or I.
And I don't know what to do.

Oooh. We'll stay together always is the promise we made.
But suddenly it's not so clear.
And I'm being pulled both ways.

And it's breaking my heart, tearing me apart.
It's impossible to choose.
What if I don't try, what if I do.
Everything that I've dreamed right in front of me.
If I win, what would I loose.
How can I learn to live wondering what if.

inget jobb idag

orkade mig inte upp till jobbet idag.. har aldrig varit så här trött.. usch.

ska iallafall ut på en stund =p ska bara göra mig klar litegrann..
vet inte vad vi ska göra, jag ska då inte vara ute länge =p
måste ju packa osv.. far ju imorgon :)
men jag hör av mig senare.. puss

http://www.gratissms.se/35kdabcmj8

trött som ett as

ja nu jävlar är jag trött.. klockan är två och jag ska jobba imorgon.. å ja kom just hem! ajjabajja

ikv har jag iaf varit i råne med folket =) var där nån timmma, sen drog vi till luleå :)
åt på max och sånt.. och sen hämtade vi mamma å pappa från färjan!

vadfan, orkar inte skriva.. är så jävla trött..
hörs imorgon.. pusss

lite bilder


idag när det regnade satte vi oss under rutschkanan.. man kan ju inte måla
när det regnar ;) haha .. snygga brallpr, visst? :D hahah, lite gula bara!



grymt god sallad vi åt igår.. det är : potatis,fetaost,rödlök,ruccolasallad,olivolja och kryddor..
minns inte vad mer det var. Och till det åt vi gott kött :D (Y)



becca målar =)



sen fick vi för oss att måla med händerna ;D med handskarna på såklart!!



ellen x2 och frida =) för nån dag sen när vi drog en chill vid farre!



jag för nån dag sen


och nu står tobbe här och tutar, måste gå ut =d ska bara äta upp min meeelooooooN! hejdå


onsdag

hellu =) kom hem från jobbet för 40 min sen.. har nyss duschat åså :) så jag ska börja göra mig klar osv.. sen dra till tobbe =) Och ikväll ska vi på burnkväll i råne.. haha..

vad hände med vädret? innan lunch - BRA SOM FAN efter lunch - SUG MIN KUK!
haha, nämen.. dra åt helvete dumma regn..

igår var jag med issa yara tobbe modig bäckman och matte, vi var och gled konkaronk.. for och köpte kinamat på exotic och for sedan hem till mig och åt =) Sen for vi till boden en sväng :) Och sen var det hem å sova :b sov hos tobbe <3 min sötis.

nåja, nu måste jag snabba mig =)
pusstjo

it's hot

jävlar vad det är varmt och skönt!!!

är hos tobbe nu med en massa folk =) Har nyss städat hans bil invändigt, för utvändigt är det ingen ide för vi ska lacka den på fredag då vi far till tobbes stuga över helgen =) kommer bli supernize. Ska på överkalix marknad och sånt också =) nåja, ska inte sitta inne och häcka nu, måste passa på att vara ute i värmen! Jag skriver sen sötisar.

kysss

godmorning sunshine

gud så härligt väder det är ute =) äntligen lite värme..

sov hos tobbe inatt :) Myspys! Och innan det var vi och åt på max med matte modig och yaara ;D Gott var det kan jag då lova! haha.. har iallafall lunch nu, har suttit ute på altan med mamma och ätit kakor =D hihi.. ska tillbaka och måla på en havtimma typ =p sen när jag slutar blir det att steka!!! pusstjo


arons

hallåhallå =) Mina söta ungar fick jag ju träffa =) Dom har hjälp mig att måla ;D haha.. och sen när jag slutade for vi och bada på arons :D det var kulkul! träffa issa & maja dära också ;D yeye

nu ska jag in i duschen, sen ut med frida, har lite att prata om.. måste lösa allting nu!
men jag hör av mig sen, har inte tid nu! Pussar

måleri målera

hallå =) är hemma på lunch nu =) har nyss ätit! Ska snart tillbaka och måla :) Är på åkebärstigen :b Vi håller på att måla gungställningen + staketet runt om (Y) Blir rätt nize.

När jag har slutat ska jag duscha, och försöka få bort den röda färgen som jag har fått i håret.. svinläckert alltså! not.. Sen ska jag ut en sväng =) Hör av mig när jag slutar ..

justja, någon som har nå tips på hårfärg?=) Vill färga håret, men vettefan vilken färg! inte svart iallafall ..
nåväl.. vi hörs sen då. Pusss



har jag tur får jag träffa den här sötisen <3
dom bor ju på åkebär! min goi :)

måndag

godmorgon :) Nu har jag klivit upp.. vilket var väldigt jobbigt efter i helgen! Menmen.. jag klarar de. haha.. ska ta och gå ner nu och fixa lite, sen fara till jobbet =p vi hörs sen.. pusss

sova

ja förfan, nu ska jag sova :) ska ju trots allt jobba imorgon..
nu är det bara 2 veckor kvar.. =b sweet

jag hör av mig imorgon, när jag vaknar elr nå.
puss och godnatt!!!


bilder från i helgen















nu orkar jag inte ladda upp nåmer =) håller på att göra en ny msn.
orkar inte ha min gamla, och alla onödiga kontakter som jag aldrig pratar med.
skriver sen ;) pusss

vilken natt

haha, det blev ännu en sen natt.. kom hem vid halv åtta.. haha

men jag har haft nå så jävulst roligt, tror inte att jag har haft så kul på länge! dra åt fan alltså.. Det var jag yara becka tobbe modig och matte, vi drog till piteå i mattes nya långkonkaronkdojja, mycket snyggare än den vi åkte i fredags! Nåväl, först gled vi runt ett tag, allt hade typ slutat då vi kom fram, klockan var ju trots allt tre då. Så vi hittade oss en ruschkana.. vilket som slutade i en olycka, jag becka och yara skulle åka alla tre samtidigt.. och becka gjorde illa sin fot, väldigt rejält, fan vad otur hon har haft i helgen säger jag då! Men iallafall.. då började vi rulla mot luleå vid 6 tiden. Becka blev bara sämre och sämre i bilen, hon tuppade bla av i bilen.. så vi ringde ambulansen.. dom mötte upp oss i ersnäs tror jag det var.. hon skulle då in till akuten, så jag följde med henne i ambulansen, =D Fick lära mig lite om alla stuffs dom hade där inne, hahah. fan vad kul jag hade.. fast det hade ju inte becka ;/ haha.. iaf, hon fick foten omlindad osv.. sen fick vi fara hem vid 7.. jag skjutsade ut henne till bilen i rullstol..körde lite rally med henne ; ) hahah.. alltså. det låter som en halvtaskig kväll.. men vi har haft himla roligt kan jag lova er. Kommer massa bilder från i fredags och från inatt sen när jag kommer hem =) För nu ska jag dra ut (Y) Becka drog till sjukan igen, för foten var som en ballong när vi vaknade. men jag skriver mer sen =b pusss


där hände olyckan, hahah,

byta bil

haha.. fyfan, tobbe byter ju bil lika ofta som han byter kallingar..

vi har iallafall nyss varit i töre =p han bytte till en 124 kombi.. =) just nu är den nerslipad.. för tobbe ska lacka den blanksvart =p så den kommer bli fet när den är klar :) Nåja.. dom släppte precis av mig, dom ska bara till modig och he fast nå lyse, sen ska dom plocka upp mig igen =p och då ska vi väl bara ut en sväng :) blir nog inte lika sent idag.. haha..

så vi kanske hörs senare ;D puss


lördag

fyfan vilken jävla natt =O

har då varit med, tobbe, danne, drugge, ewe, emma, fille, och två andra =p vi gled runt i stan i långkonkaronkdojjan! hade väldigt roligt.. haha ;D Sen for vi till tuna =) Släppte av danne osv.. så plockade vi upp robin simon tobbe och nå andra och skjutsade dom in till stan.. =) Sen hämta vi danne och dom igen! Var ute och gled ett bra tag.. och senare på natten/morgonen.. blev det bråk på brass.. fyfan! det var fan inge roligt.. fick panik! speciellt när äckel jävla idioten gick på min allra bästa vän, och jag stod där och försökte få bort honom.. det var hemskt!!! hur fan kan en kille gå på en tjej sådär? jag fattar inte.. jävla idiot.. aja, det slutade iallafall att han fick åka ambulans till sjukan! Och efter det var allt lungt.. huvva! Efter nån timma for jag danne tobbe drugge och fille ut och gled igen.. men sen blev hela stan död.. vi kom hem vid klockan sex typ.. somnade dirr.. och vi vaknade för 40 min sen.. har sovit bort hela dagen.. men det var det fan värt! Bortsett från allt bråk.. så hade vi en jävligt rolig kväll :)

får se vad som händer idag =) ska iallafall hoppa i duschen nu och göra mig klar =) Sen ska jag höra med ela, becka och dom vad som har för planer för ikv! hörs sen ;) pusss



tack <3

långkonkaronkdojja

hej :)

just nu är jag hos tobbe, vi ska hem till mig nu ett tag, sen om en timma ska vi och hämta långkånkaronkdojjan (långmercan), vi ska vara chaffis åt drugge,danne,fille osv.. drugge fyller år =) grattis! så nu ska vi dra oss.. vi höres sen.. nås på telefonen, men kan dock få slut batteri =p

fredag

äntligen fredag =) och idag fick jag sluta klockan elva. Så jävla skönt =) har nyss ätit, ska ta en dusch och börja göra mig klar :) Sen ska jag dra till tobbe :b å jag är ensammen hela helgen =) mamma,pappa,sara,anna och johan ska sova på klubbviken osv.. orkar inte följa med :p nåja.. hörs sen =) Pussar

sov gott

nu har sara gjort en ny header åt mig. Vi båda ska ju upp och jobba så det blev inget seriöst men är nöjd med vad som helst, var så less =) nåväl, tobbe skulle ringa mig snart :) ska se om han är på G hemmåt. Ska kypa ner i sängen nu iallafall, ta en snus & se tv. Vi hörs imorgon då..

tobias, det finns ingen bättre,
alltidalltidalltid du och jag <3
älskar dig mest av allt, finaste!


äckel jävla väder

fan vad less jag blir, det bara regnar och regnar hela tiden :( buhu..

hursomhelst.. kom hem från becka för ett tag sen, hon skjutsade hem mig i spöregnet, haha! Skulle ju egentligen sova hos tobbe, kanske far dit när han kommer hem, dom är påväg till arvidsjaur och ska hämta en bil.. så, skulle nog tro att dom kommer hem sent, så jag skippar nog att fara dit, får se =p jag kan ändra mig fort..

nu då? jaa.. hm, sara skulle nog kanske ändra min design, är otroligt less på den här. Måste lära mig att fixa det själv. Ska kolla när sara gör den sen.. så får jag lära mig =) så jag kan byta iallafall två gånger i månaden iallafall. Nåväl, inga roliga på msn heller.. tråkigt. Får väl rensa i datorn, sortera bilder och sånt, eller slå på en film? asså jag vet fan inte.. fan att det ska regna..

ja jag vet att jag inte skriver nå intressant.. så lika bra att sluta här.
kanske skriver några rader senare om jag har tråkigt.
puss&kram

with mah h0e

är hos becka nu =) Sitter och dunkar musik och sånt, ska typ snart ut med ante och dom =p bara ut och glida.. blir nog inte sent idag, ska ju upp imorgon =p och det är fredag då:D så skönt..

nä , nu ska jag kolla lite bilder :D
puss


hoppsan

råkade somna några timmar, och när jag vaknade trodde jag att jag hade sovit bort hela torsdag och fredag =O hahah.. så det kan gå.

nåja, bexxxxxxi ska komma snart :D ma babe! vettefan va vi ska göra, är inte så sugen på fara ut i stormen.. så jag bad henne komma hit så får vi se vad som händer. HÖRS HEJ!

torsdag

hej på er  :)
lite segt att ta sig upp imorse. Men det gick =) haha.. tobbe sov hos mig inatt också <3 somnade strax efter tolv. Så det blev inte så sent. Vågar inte sova ensammen när mamma och pappa inte är hemma. haha.. nåja, jobbet idag gick bra, fick sluta en timma tidigare idag igen.. =p nice.

ikväll ska jag vara med rebecka..
men nu ska jag sova en stund,
och sedan ska jag ta en varm dusch.

puss

det borde vara förbjudet

hellu .. alltså jag älskar fan mitt jobb. En timmas tidigare lunch + att vi fick sluta en & en halv timma tidigare, hur underbart?! fyfan.. slappt som fan.

efter jobbet var jag påväg hem, och då såg jag mina älsklings barn som var ute och lekte på gården, var tvungen att gå dit. Har saknat,elias,anton och liv så mycket :) Först lekte jag krig med pojkarna, sprang runt på gården som en tok med en plast pistol i handen. Det var ju, kul! haha.. Sen gick jag upp till jennifer.. och direkt jag kommer in springer världens sötaste liv till mig och hoppar upp i min famn <3 åh, trodde nästan att hon hade glömt bort mig. haha.. så jag stannade där en stund =) Sen for jag hem och gjorde mig klar.. sen kom tobbe och hämtade mig så drog vi på marknaden.. fanns inte speciellt mycket.. hittade en snygg väska och ett par snygga bralls. Men dock har jag slut pengar, vågar inte fråga mamma heller eftersom jag har fått så mycket. Men skitsamma =) Får ju shoppa sen :D:D:D:D me like!

nu ska jag sluta pladdra.. har sovit en stund nu.. så jag ser ut som ett helvette, ska fräscha upp mig och sedan ska jag ut :) vi hörs väl sen babes ;) kyssss


godmorgon

hallåhallå :) Ännu idag fick jag en två timmars lång lunch =) har hunnit dammsuga och plocka ur maskin :b sen har jag ätit också.. lovade mamma att städa lite medans dom var borta ;) har lite mer än en timma kvar av min lunch.. ska ta och se tv trorjag.. finns inte mycket annat att göra, alla sover ju ^^, menmen, det har varit chill idag, vi har bara gått runt vid lägenheterna längre ner på hertsön och sprutat låsolja i alla lås, inte speciellt jobbigt. Senare idag då.. hm, jag ska nog hjälpa tobias att riva hundgården eller något. Får se vad vi hittar på ikväll.. fårvälse.. nä nu ska jag resa mig härifrån.

hörs hej




home

Nu har vi varit och ätit hos tobbes farbror =) grillat och sedan efterätt, väldigt gott =)

är hos mig nu, vi håller på att bränna en skiva,
sen ska vi dra ut =p får se vad vi hittar på :)
vi ska iaf till mig sen och se film,
sen sova så jag orkar upp :)

kanske hörs sen.. annars hörs vi img =)
puss och kram

lunchtime

godmorgon =) Just nu är jag hemma på lunch, fick lunch en timma tidigare =) fett skönt. Så nu har jag lunch i två hela timmar =) dom är inte så stränga som jag trodde att dom skulle vara :b aja, är ensammen hemma också.. skönt, kanske ska ta och lägga mig i soffan och se tv, =p och sen när jag kommer tillbaka ska vi olja en altan, för nu är vi klar med det som skulle målas =)

Slutar ju tre, kanske tidigare.. och då ska jag hem och duscha åde, sen ska jag med tobbes familj till tobbes morbror och grilla =) ska bli gott (Y) Men vi hörs sen.. ska gå nu, pusss

måste bara nämna

att jag älskar dessa två personer nå enormt.

rebecka larsson : det är sjukt så länge vi har hållt ihop. Du finns alltid där för mig. Vad det än gäller.. du lyssnar alltid! kan inte tacka dig nog för allt du har gjort för mig. Är så glad att jag har dig.. kommer aldrig att lämna dig gumman.. jag lovar och svär. Du betyder mest för mig.. my heart <3

tobias johansson : du är absolut den underbaraste jag vet. Vi har våra motgångar ibland, men so what? det har alla.. och man måste tjaffsa i förhållanden ibland <3 Du har hjälpt mig igenom det värsta. och det är samma med dig, jag kan inte tacka dig nog för allt du har gjort för mig, ställt upp i alla lägen! Du är en otroligt bra männsika. jag älskar dig min grabb!

Så, kände bara för att skriva av mig lite. dom där två människorna förtjänar dom där orden enormt.
nu ska jag prata med min snygging tobias på msn, det var ett jävla bra tag sen vi pratade på msn kan jag då lova. Så det är lite småkul =) hihi.. sen ska jag ta och krypa ner i min underbara säng och läsa en bok som jag fick låna av rebecka. Den heter spådomsboken.. och man får lära sig allt om att spå, Sen kan man kolla upp sina linijer i handen och se vad det betyder.. tycker att det är rätt intressant faktiskt. haha.. nåja, kan inte sitta uppe allt för länge =) jobbar ju imorgon, måste ju vara pigg när jag ska måla =) haha.. så sov gott allihopa så hörs vi ju imorgon :) puss&kram



älskar dig så mycket, du är allt!
jag kommer alltid stå vid din sida.
och jag kommer aldrig att lämna dig.



som två pusselbitar,
det ska alltid vara vi.
visst babe? ;)
(gammal bild dock)


hoff, skönt att skriva av sig =)
bye

ingen rubrik

hellu =) sommarjobbat idag då :) Chill som fan var det, våran handledare är ju great =p jag och rebecka har bara behövt måla idag =p ska göra det imorgon också =p och vi fick sluta en timma tidigare också.. fett braaa. Anders kom på besök också, så vi fick lite underhållning.. hahah..

ska ta mig nå käk nu, sen ska ja & tobbe på marknaden och kika :) Vi hörs sen..
pussar

sommarjobb


jamen godmorgon :) klockan är sju på morgonen =O haha.. höll fan på att ramla med huvudet före när jag skulle kliva upp. Nämen, usch.. jag är bäst på att sova så lite jobbigt var det.. Men tog ett bad direkt jag vakna.. skönt var det =) så nu är jag pigg (Y) måste alltid duscha för att vakna till! nåja .. ska ta och klä på mig och sånt snart, äta frulle =p sen dra iväg med min söta moped till lulebo =) höööh.. men jag vill så gärna krypa tillbaks ner i sängen, tobbe är så sweet när han ligger där och sover =) haha.. aja, kommer ändå däcka när jag kommer hem säkert =p Nå, nu ska jag se om sara vill göra mig sällskap i frukosten ^^ johej!



 


fastighetsskötsel någon?

fastighetsskötsel - är det någon som ska jobba andra perioden och har fått fastighetsskötsel?:D hojta till ;b


nu - uuuuuuuuut !!!

söndag

imorgon är det måndag, och då börjar jag jobba =p känns inte ett dugg jobbigt faktiskt.. ska nog bli rätt skönt att göra nå annat! som sagt, pengarna behövs sen när vi ska resa! åh, längtar som ett cp!

Ringde nyss min hoe, (becka) och frågade om hon ville med ut =) och det ville hon, så vi ska dra ut när vi e klara.. blir väl bara att köra moppe nånstans, umgås :) heheeee,

ska ta och tvätta bort sminket från igår, hah, råkade somna med det på.
men jag skriver sen då bitches ;b johej!



igår..

this will be the one..

hej på er :) nu ska jag och tobbe skjutsa mamma och pappa till krogen!
Jävla party människor det där alltså! Nåja, efter det blir det att dunka plåt ;) yeh,


jag älskar dig tobbbääääääääääääää <3






saknar den du var då, hatar den du är nu!

lördag

till och börja med måste jag gratta min babe mikaela som fyller 17 idag :)
Grattis gumman, jag hoppas att du får världens bästa födelsedag <3

orkar inte skriva något om igår, hade iaf väldigt kul;)

och nu är det lördag, ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar, måste hitta någon snygg outfit till ikväll också (Y) hopppas det blir fun tonight! aja, jag måste rappa på nå, sen slå en pling till becka! Johej



fredag

hellow =) Jag vaknade för typ 20min sen då amanda ringde jag väckte mig! Tur var ju de för jag vill ju inte sova bort hela dagen! =p Nå, ska iallafall umgås med henne sen då jag är klar osv :) Ska bli väldigt kul, har inte varit med henne på aslänge =p så har nyss duschat och de, ska gå ner och äta sen göra mig klar.

jag skriver sen
pusssar

godnatt

var för ett tag sen på max och åt med tobbe sara och johan! Och nu är vi hemma hos mig, ska slå på en film och sedan sova =) Så vi hörs imorgon ^^ hoppas vi får bra väder (Y) jahej!!


19:18

nu är klockan lite över sju.. sitter inne hos tobbe medans han är där ute. Funderar vad man kan hitta på idag. Kanske drar till trolltjärn,grillar och spelar volleyboll? fårvälse .. någonting måste göras :) Och gud vad avis jag är på natty och lukas som är i usa. Fast dock hade dom inte så bra väder.. men ändå! Jag ska dit någon gång i livet iallafall.. haha.

nu ska jag gå ut, orkar inte sitta inne och ruttna. Kände bara för att blogga lite! =)
men vi hörs ju sen;)





brist på bilder på tobbes dator =p
bara sånna som jag redan har laddat upp här :p
men ni får stå ut.. haha

kyssssssssssssssssssssss ;)

torsdag

hejhejhej :)

Imorse vaknade jag klockan åtta.. for på besiktning med tobbe, dock gick den inte igenom=/ men det var bara lite småfix som behöver fixas till! men satan i gatan vad trött jag var .. däckade direkt när vi kom hem igen, och sedan vaknade jag inte försän halv fyra. Då väckte tobbe mig så då tolkade tobbes lillebror hem min vespa.. För pappa skulle fixa den =p Så jag tobbe pappa har varit runt i stan och letat nipplar.. och nu har vi hittat =p Snart kommer babe hit, så då ska vi nog hitta på nå skoj =) Helt skönt väder idag.. behövde faktiskt lite mulet väder med tanke på att jag har bränt mig.. men det syns inte nåmer? haha.. så dt är ju bra!

igår kväll var jag med becka josse och maria ett tag =p först var vi hos josse och fika, fyfan vad gott det var =O hon är kung på att baka! ;b hah, sen drog vi till becka och fula oss.. sen nå timmar senare drog jag ut med tobbe issa och bäckman.. for å spelade kubb med modig sara yara och matte =p sen drog vi home..

aja, ska göra nå vettigt nå, hörs sen ;)
goi <3

out

heeej, kom nyss in =p har varit med tobbe bäckman sara och modig på bilträffen =b var dock inte där nå länge.. dom bestämde sig för att fara och skruva elr vare nu var. Men ja orkade inte följa :) Så jag och min hoe rebecka ska ut nu =) och nu kom hon,

herrå

ingen kan älska dig mer än jag

godkväll

jag och tobbe har nyss varit och skjutsat pappa till hamnen =p han skulle hämta bilen och sånt.. Så nu sitter jag hos tobbe, har nyss laddat upp nå bilder på pixbox =p men åh, han ska alltid avbryta.. måste dra nu, vi ska ut en sväng och sedan ska vi å grilla,spela volleyboll osv.. så vi hörs sen :D herråå



pasta carbonara

sådär ja, nu har vi ätit =) det fick bli; pasta carbonara.. mumsigt! Blev väldigt mätt iaf :b
och nu ska vi nog dra out ;b har inte mobil med mig, så ring på tobbes om det är nå..
puss


sandön/tjuvholmssundet/stensborg

jag blir alltid lika glad när jag vaknar och vädret är på topp! :)

Har varit ute och åkt båt idag med mamma pappa anna och tobbe =) jag fick köra ^^ det gick bra.. yey! det är så sjukt kul =) Vi drog till sandön/tjuvhomssundet, eller ja, det blir ju sandön eftersom vi var på andra sidan =b låh där och stekte ett bra tag.. sen drog vi till stenborg en stund, tills jag såg att jag hade bränt mig på låren! Så då ville jag fara hem så jag inte bränna mig nåmer =p så nu sitter jag hos tobbe, vettefan vad vi ska hitta på :b vill fara och bada igen.. så skönt! men fårse, vill inte bränna mig =p fast färg har jag då fått (Y);D .. nåja, tänkte lägga in nå bilder från idag =p

mina fötter, häääh

mammsen min

zenorita

jag och snygging


jag älskar dig babe



hörs sen då, pusss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu