we wish we had a name

sådärja, nu har jag laddat upp dom på youtube,
kul att sitta och kolla :) Har även filmen från teatern också,
man får ju skratta lite kan jag ju lova ;d men den laddar
jag nog inte upp här.. haha.



dock var halo låten lite för låg för issas röst, men tyckte hon gjorde det bra ändå,
för hon sjunger faktiskt riktigt bra annars, ni som har hört henne vet det! :)


från de gamla och goda tiderna

jag har tråkigt!! har typ kollat allas bloggar 100 gånger och facebook och allt detdär. Blir ju oftast så när man inte har något att göra =p men jag håller iallafall på att ladda upp två videos från vårat band som vi hade i nian, två år sen blir det väl? jo=p gud vad jag saknar att spela. Kommer nog att ladda upp klippen hära :) Så håll utkik;)


måndag

kom hem från skolan för ett tag sen :) nu sitter jag bara hemma och funderar på vad jag ska göra, behöver iallafall städa lite åså =b måste göra nå mat också :p elr ja, min far får nog turen att göra mat för jag kan fan inte :p dags att lära sig trorja, ;D aja, skriver sen :p pusssssssssssssssssss


godnatt

nu blir det att hoppa i säng. Klockan är inte ens elva och jag börjar tolv?! men skönt att få sova länge ibland. Tidigare idag har jag och tobbe varit och hyrt två filmer och köpt karra! Det fick bli jon bon jovi är puckad och kenny starfighter :) haha.. så nu ska vi se kenny.. :) Den andra har vi redan hunnit se. Kom nyss hit iallafall, vi gjorde något som vi egentligen inte borde.. åt på max!!! börjar bli mycket nu, haha. Skärpning!

nåja, jag kanske uppdaterar imorgon innan jag far till skolan :)
har turen att få skjuts av min lover!

Pusssssssss

färdigt

Nu har jag färgat färdigt. blev rätt bra ändå, nu känner jag mig som vanligt igen :)

tobbe är påväg hit, vi ska dra och köpa karra och hyra film, perfekt för en söndag. då ska man slappa riktigt mycket.. det är ju trots allt skola imorgon.. det dissar vi hårt!!!

färgar håret

Har hårfärgen i nu.. får hoppas på att det blir bra, och att de inte blir nå fläckar.. risken finns ju eftersom min lillasyster hann inte hjälpa till. så jag har färgat själv, orkade inte vänta. Men jag tror ngo det ska bli bra.. haha

uppdaterar snart.


proppmätt

Vi behövde inte hämta mamma och pappa =p mamma kunde köra bil..

så när dom kom hem, fick jag pengar till hårfärgen åde.. så jag anna och tobias for upp till ica och köpte hårfärg,snus,och så köpte vi en familjepizza! Gud så gott det var, är fan proppmätt nu. Det brann i en bil utanför ica, Det hade börjat brinna i huven, vet inte varför. Men tror då inte att någon hade tänt på eftersom att ägaren till bilen var där. Nåja, har nyss skrivit klart brevet om mig själv till min lärare, skrev på datorn och mejlade istället för att skriva för hand.

Nu ska jag se om min syster orkar hjälpa mig med håret.
Pussss











nu fick ni lite bilder också, finns nog fler. Men har dom inte ännu,
tjuuu


helgen

hej på er babes..

i fredag var jag med natty isa och jennifer :) var hemma hos jennifer och käkade kyckling sallad osv. Fixade oss och sånt =) hade väldigt trevligt.. sen funderade vi på vart vi skulle ta vägen. Och vi beslutade oss för att fara hem till sven, så reed kom och hämtade oss och skjutsade oss dit :) där var massa trevliga folk och vi hade superkul! Lite dans blev det också, men det är ju ett måste :) For även till emil på skurholmen, och sen drog vi upp på berget.

igår var det cruising i boden, vi röjjde ju;) haha.. det var jag natty tobbe och maya :) sjöng för fulla muggar så nu är inte min hals på topp! haha.. men det var trevligt.. :) Kom typ hem vid två tiden.

nu ska jag och tobbe fara och hämta mamma och pappa,dom var ute med båten igår, och det slutade med att dom skulle sova över. Så dom drack väl säkert nån öl och kan inte köra idag. Tur att hon har oss då, eller ja.. tobbe :D haha. Ska även in på willys, ska köpa hårfärg :) Blir mörkbrunt igen.. trivs mycket bättre i det, och jag passar bättre i det. Saknar mitt mörka hår :) nåja, kanske köper nån godbit till filmen som vi ska hyra ocksåååå, mums!!! söndagar är så jävla bra. Och ett plus i kanten är att jag har sovmorgon till tolv imorgon :) nåja, vi hörs väl sen.. kommer nog lite bilder osv. Pusss


fredag baby

gud så skönt med fredag, plus att jag var ledig idag.

skulle ju följa med till piteå imorse, men sängen lockade mycket mer, varför kliva upp så tidigt när man är ledig? jag sov då ut till klokan tolv.. sen kom jag hem för en liten stund sen :) har varit på ica med mamma och handlat. Jag köpte lite saker till middagen ikv, som vi ska ha hos jennifer tror jag? aa, har för mig att natty sa det :) Så det ska bli mys.

ska ta och duscha åde snart =p jag segar annars, och jag måste ju bli klar nån gång idag.
men jag kan nog skriva några rader sen. ha det bra.. pusssar

övningskört

hejjjjj :p

kom nyss hem.. har varit och övningskört med pappa :p var inne i stan, på storheden, mjölkudden osvosvosv =p gick väldigt bra, nu kan jag grejen! haha.. skulle få köra till piteå imorgon :p men mamma vågar inte åka med mig, F E G I S! haha..

ja, idag var vi ju på ormberget med klassen.. det var skitkul, haha gjorde massa övningar och andra aktiviteter, och vårat lag var bäst ;D dom blev impade! haha.

imorgon blir det ingen skola, eller jag är ledig :) så jag ska följa med mamma och pappa till piteå imorgon bitti, om jag tar mig upp =D Mamma ska till sjukhuset och kolla sin axel nu efter hon har opererat sig :p så att allt är ok åde.

sen på kvällen blir det middag med mina babeees ;D

nu ska jag ut en sväng :)
pusssssssssss

helloooo;)

kom hem för en stund sen :) har varit med natty och becka..

först var vi på stan åde.. sen fick vi skjuts av bäckman hem till nattys pappa :) var där och drack te, såg på en film när natty sjöng och åt candy ;) Och fyfan vad fint natty sjunger! har spelat in det på telefonen, det låter så sjukt bra. Men iaf, sen gick vi ut ett tag :) Och sen kom nattys mamma och hämtade oss så for vi hem till hennes mamma en sväng också, och jag säger bara , give me that house! så mysigt. :) hihi.. och sen vid typ halv tiokom bäckman och hämtade mig och becka så for vi hem :)

jaa, det var min kväll det :)
and i love my babes ;)

nu ska jag skriva ett brev till mig lärare.. (haha)
hon ville ha ett så..
pussssssss

justja, tidigare övningskörde jag =) och nu kan jag köra svinbraaaaaa..... stolt ;)
och så har jag fått tre par strumpbyxor av mammsen.. det behövdes (Y) tack mami

herrrrrå

 ä

back from school

idag gick dagen rätt fort..

körde nå lekar på gültza efter lunch och efter de hade vi mentorstid.
imorgon äre ormberget som gäller =) och ledig på fredag.. (Y)
och på måndag börjar jag tolv, det kan inte bli bättre <3

det som händer idag är :
äta
övningsköra
stan med natty och becka :)
och sen bara umgås med dom
<3

jahey

onsdag

visst är det onsdag idag? aa, jag tror det. haha..

ska iallafall ta bussen som går 09.17 från mig.. börjar kvart i ;b idag ska vi typ gör anå aktiviteter med 2:orna och 3:orna.. not so fun. Men man får stå ut =p har ju som sagt mina babes som gör min dag mycket bättre! ;D aja, ska ta mig nå frulle nå.

Vi hörs sen :b

***




godkväll

kom hem för en liten stund :) gör inte så mycket just nu..
socialar på msn och sånt.. ska nog inte vara uppe på mycket längre.
har ju trots allt skola imorgon :p

kanske slänger in nått inlägg sen =)
pusss



ohalalallaaa

GE MIG HELG, NU! :)

skafgnaskgn

orkade inte skriva en vettigare rubrik haha..

skolan idag gick bra =) började tio och slutade två..
nu har maja också börjat i våran klass (Y) the gaaaaaaaang

nämen.. vi spelade kubb och sånt innan vi slutade,
staan så varmt det blev, höll på dö typ.. men ska icket klaga ;)

har nyss ätit iallafall, får se vad som händer now ;)


tisdag

hej :)

igår var jag med natty, hemma hos mig =p och sen efter nån timma kom tobbe och hämtade oss,så for vi till han en snabbis=p för han skulle duscha & äta, sen drog vi ut =) Träffade massa folk på brass, tex isssa :) Längesen jag träffade henne, så dt var roligt =) nåja, sen for vi och skjutsade johan genom driven för han ville ha maxmat, sen skjutsade vi han till notviken! :) och sen innan vi skulle hem for vi och skjutsade hem natttyyy :)

och snart ska jag dra mig mot skolan :p tobbe skjutsar mig, skönt som fan! Hatar att gå från bussen... haha, slö jag är ;) Men vi hörs lite senare :) Puss och hej

hellluuu

Kom just från stan :) har varit där med natty, gick runt och kollade kläder åså =p jag hittade några saker som jag ska köpa när jag får pengar.. sen köpte natty ett par svinsöta skor ;D jag valde ;) haha.. nämen , dom var jättefina :)

tobias ska snart hämta mig åså, såååå ska vi ut =)

PUSSSSSSSSSSSSS

måndag, första skoldagen

nu är jag hemma från skolan.. eller jag är hos tobias nu =p ska följa med han och besikta bilen :)
nåja.. hamnade i elas och lovisas klass igen ;D tur var ju det.. sen dom andra ids jag inte ens prata om.

äh, har inte tid att skriva:)
herrå

godnatt, eller nå..

Kom hem för en stund sen =p har varit hemma hos tobbe och sett på tv och tjockat mig ;D vi var på ica och köpte choklad och bananer;d så jävla gott när man gör det i ungnen, mums!!!

ska försöka sova snart.. skolan kan draaaaaaaaa! jag vill ha längre sommar och längre sommarlov..

nåja, ska dra nu
herråå


-

hej :) nu har jag varit hos farmor, och ätit mat och umgåtts med släkten från pappas sida :) det var väldigt kul att träffa mina tremänningar från cannada och dom andra :) mamma och pappa ska till cannada i maj.. och jag vill också följa!!! då är man ju 18 och allt ;d haha.. men jag kommer ha fullt upp med körtkortet då! så jag håller mig nog hemma;D

nu har tobbe precis kommit hit :) vi ska väll hitta på något.
ska inte vara ute nå länge, eftersom skolan börjar imorn, suck!

men nu ska jag sociala med honom :)
och tack ni som var med igår, för en trevlig kväll :)
bortsett från vissa saker, annars var det fuun ;D


pusssss


godmorgon

fyfan, jobbigt att ta sig upp! ska på middag om en timma hos min farmor, det blir tacos! perfect ;D Ska ju som sagt träffa mina tremänningar från cannada, hoppas min engelska vill flyta på då.. hehe ;D

kom just ut ur duschen så jag ska börja göra mig klar åde:p
kan skriva sen.. pussar!


nog fan visste jag att du hade förändrats..
men såhär lågt trodde jag ALDRIG att du kunde sjunka!!!

lördag

sista lediga dagen på sommarlovet som man kan passa på att festa, och det ska då tamefan jag göra :)

ska färga håret snart.. har köpt blondering =) men detblir bara slingor.. =) hoppas på att det blir bra nu, för snart skiter jag i att försöka få det ljusare :p haha


hejs

hemma

nu är vi hemma från happis/finland.. =) Tobbes mamma köpte massvis med saker så vi knappt rymdes i bilen på väg hem.. haha =P men vi tog oss! själv köpte jag bara lite ljus och sånt åt mammsen =p jag har ju redan varit och shoppat där för inte alls länge sen :)

men ikväll blir det iallafall att ta det lungt..
ska nog hämta mamma ådom i rutvik senare.. får se hur det blir med de :)
pussssssss

fredag

nu har vi varit och gjort lite ärenden, och nu ska vi till happis, gå på ikea osv..
skriver sen
puss


det är tungt..

lalalalla

fan vad tröttt jag är alltså.. blev fest igår.. så idag mår jag som jag förtjänar..

idag har jag:

sovit
ätit maxmat
ätit grillat
druckit massor med vatten
druckit massor av cols
ätit godis
lagt solfilm


och nu ser vi på film =p
ska till happis imorgon med tobias och hans mamma..
ska köpa ett bord till mami också =)

pussshay

onsdag

hallåhallå :) Idag vaknade jag typ vid halv ett.. kom hem för en stund sen, tobbe skulle till bensbyn en sväng, orkade inte följa med :) Ska vänta på att pappa kommer hem, så ska jag höra om han vill följa och övningsköra =b det är ju inte länge kvar tills jag får ta körkortet :) hehe..

händer det nå roligt ikväll? :)
måste passa på nu innan skolaaaan

men nu ska jag duscha.. pusssss

läggdags

hej =) Ikväll har jag och tobbe bakat kladdkaka, och det var riktigt gott :) Såg även en skräckis, stay alive hette den.. den var rätt bra =b även fast jag är rädd för skräckisar.. så kollade jag igenom hela, vilket är väldigt ovanligt =p

sen for vi ut en sväng, träffade på lite folk.
och nu är vi hemma och ska sova.
ska följa med tobias till soc imorgon..
sen vettefan vad jag ska göra.. får väl se =)

puss och godnatt!

städastädastäda

nu ska jag städa garderoben, och dammsuga! Inte för att jag tycker att det behövs.. men enligt min mor behövs det. Men garderoben har hon nog rätt i, den ser ut som ett stort jävla bombnedslag.. heh..

hörs sen.
PUSS

trötter

ja fyfan vad jag är trött.. blir nog en slödag idag..

och skolan börjar måndag =( fyfan vad trist, sommaren har seriöst bara runnit iväg..
aja, i maj fyller jag 18 så har ju något att se fram emot =) Ska börja med körkortet i god tid..
har inte övningskört på hela sommaren typ.. så ska ta tag i det nu.

nu ska jag ringa min mor och höra om jag kan få en slant så jag kan köpa mig en kalender tills skolan börjar, det är alltid bra att ha.. speciellt jag som är riktigt glömsk av mig..

nu ska jag gå ut och se vad tobias håller på med, sen ska vi fara hem till mig!
kram

tisdag

godmorgon :) har just vaknat.. min gamla lärare på iv ringde och väckte mig.. haha..

Igår var jag med ela,natty och jennifer :) Var på bergnäset åså, hade planer för att festa men eftersom det blev så sent till slut så sket vi i det ;D träffade även lukas :) har inte sett han någonting försän igår, han har ju varit i usa åde.. så det var kul =) Och nu ska jag be tobbe göra nå frulle, för jag är hungrig :) Pusssssssssssss

hos ela

nu är jag hos sötissss ela, vi sitter just nu och gör oss klara :)
snart kommer reymart och hämtar oss sen ska vi till bergnäset :)
så vi hörs imorgon, aaa.. det bli nog så.


pusss


heyyyyy

är hemma just nu =) har varit hos tobias mormor och ätit middag, óch det var smaskens :)

nu ska jag snart fara och vara med ela , och det ska bli skitkul =)
var så jävla längesen,

men vi hörs sen, pusssssss


pizza

nu ska jag ringa och beställa en god jävla flottig pizzaaaaaaa

k l u b b v i k e n < 3

hallåhallå :) Igår bestämde vi oss för att fara till klubbviken med mamma och pappa, skaburbian spelade där åså. Så vi for dit =) Hade en skit rolig kväll. Ela kom också dit <3 festade rätt hårt.. mitt huvud vill inte vara med idag kan jag då lova.. haha, fick panik igår också.. mitt pappa var lite för full.. så skulle han klättra in i båten, och vad tror ni han gör? Jo, han ramlar då på bommen och rakt ner i vattnet. väldigt lyckat.. han fick ett brutet revben på köpet! haha..

kom iallafall hem nyss, tog taxi från hamnen eftersom ingen kunde köra bil! Ska ta och göra mig nå nudlar snart, sen ta en dusch. det behövs, är risig som fan.. känns det som iaf. haha.. nämen, vi hörs sen :) har slängt in nå bilder på pixbox åså också. Pusss


heey

sitter hemma hos tobbe nu, kom nyss hit =b ..
vid elva tiden ska vi och hämta pappa på hans jobb
och sedan skjutsa han till färjan! :)

sen efter det vettefan? kanske blir att sova tidigt..
ska ju upp tidigt imorgon och fara ut med båten en sväng,
häärligt <3 man kan inte mer än älska det!

kraaaaaaam



man inser inte vad man har förrän man har förlorat det

precis så är det.. har suttit och tänkt på det. Jag fattar inte varför allting blev som det blev. Mycket beror ju på att jag själv har "tofflat" rätt mycket och det vet jag själv. Jag har gått miste om så mycket.. jag saknar alla mina vänner.. saknar när vi var med varandra hela tiden.. alla galna fester, sena nätter, och allt det där. Vill så himla gärna försöka fixa allting igen.. om det nu skulle gå. Finns så jävla många jag saknar, tex: Frida, amandala,ela, camilla, rebecka, amandali,ellenx2,linus,emma jaa.. många fler!!! Jag skulle ha insett tidigare. aja, finns inte så mycket man kan göra, förutom att försöka ta upp kontakten igen och börja umgås. allihopa tillsammans, som förut? det skulle inte sitta helt fel..

skönt att skriva av sig.. men allt jag har skrivit är sant.
gör otroligt ont att inse att man inte har er kvar som förut.


iallfall, ska hoppa i duschen nu och göra mig klar..
sen får vi se vad som händer..

och skolan börjar snart?! fyfan .. sommaren har gått fort som fan. Vill ha längre sommarlov, ellerhur?! hur skönt skulle inte det vara. Menmen, man får ju träffa vänner man inte har träffat på länge :) det är ju ett plus iaf. Nä, nu måste jag göra mig klar, känner mig fruktansvärt risig.. hörs senare säkert :)

lite nya/gammla bilder på pix :) > madde-n

pusssssssssssar

sommar lista

måste ju göra en sånhär sommarlista

SOMMAR!
gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Jajamen!
vad önskar du att du gjort mindre? sovit bort dom soliga dagarna
hur tillbringade du midsommarafton? med mina vänner i nathalies stuga
blev du kär i sommar? det var jag redan innan
hur många förhållanden? 1
favoritprogram på tv? många olika =)
bästa boken du läste i sommar? har inte läst någon i sommar =p så det får bli alla frida tidningar
dog någon som stod dig nära? ja
vilka länder besökte du? finland.. hah
är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? jaa
vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? 25 juli, osv!
största misstaget? att slösa upp hela min lön så fort.
har du varit sjuk eller skadat dig? just nu är jag förskyld
Bästa köpet? skor,kläder,osv!
Vad spenderade du mest pengar på? kläder,skor,godis,mat, snus osv
gjorde någonting dig riktigt glad? jaa ;D
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? finns massvis
va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? gladare, helt klart!
vad önskar du att du gjort mer? badat och solat
största musikaliska upptäckten? ingen
något du önskade och fick? ja :)
något du önskade dig men inte fick? jaa
vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? minns inte, tog det lungt eller nå
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? nä jag vet inte :)
hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? min egna
vad fick dig att må bra? tobias <3
vem/vad saknade du? vissa av mina vänner
sommarens sötaste? babe
sommarens hetaste? tobias
sommarens största kärlek? tobias
sommarens besvikelse? kommer inte på något just nu
sommarens bästa? LK,mamma,tobias,yara, och alla soliga dagar!!!
sommarens snällaste? Alla mina nära och kära :)


sjukling

jag har blivit sjuk =( buhu... vill inte


sitter hos tobbe nu :) kom just hit, jag vet att man ska vara hemma och ta det lungt när man är sjuk. Men jag kunde fan inte.. nåja, skriver sen

måndag

ska börja med att gratta matte som fyller 15 år idag :) Grattis,
(tobias lillebror)


vaknade 10:40 idag.. för att tobbe börja hoppa i sängen och jävlas, fan vad less jag blev. haha .. men då for vi iallafall till becka och hämtade min moppe, sen körde jag den hem till mig och tobbe körde hem våran bil =p håller på att sminka mig nu.. ska iväg med mamma till vetrinären och ta bort tindras stygn :) Sen ska jag till tobbe och fika å gratta matte.. :) och senare vettefan vad som händer..

igår var jag iallafall med natty och becka, vi var först hemma hos mig =) så började det regna och åska å skit.. så då låg vi och massera varandra, haha! Skönt var det. Sen tog vi das mopedos till becka och var där ett tag =) Sen vid elva kom mamma och hämtade mig och anna hos becka =p sen home.. tobbe kom efter ett tag och sov med mig <3 hih..

Nu ska jag göra mig fääärdig..
hörs sen;)



jävligt gammal bild,

söndag

igår blev de party.. var först hemma hos mig med sara johan och älskling =) Sen innan vi skulle på pubkvällen kom elis,holma,danne,johan,fillen,becka och natty förbi ^^ tror de var alla .. minns inte riktigt =p så då sociala vi med dom ett tag.. sen drog vi dit upp :) Hade skit kul.. haha,

ikväll vettefan vad som händer.. ska ringa becka och höra om det blir som vi har tänkt oss :)
hörs sen..
puss

lördag

hejjjjjjjsan..

igår vid fyra for jaag och tobbe ut till klubbviken med mamma & pappa, och jag fick köra hela vägen dit ;D la till och allting! haha.. duktig jag! vi gick och la oss på stranden dirr, stekte ett tag, sen drog vi och trampade med trampbåten ^^ det var fan roligt.. haha, spec i vågorna ;D hah

sen blev vi hungriga, så jag mamma & babe gick och åt på restaurangen, för mig fick det bli en ceasar sallad med räkor & kyckling.. gott som fan var det. Även fast jag inte brukar tycka om räkor ;d

sen satt vi i granbergs båt och drack grogg.. sen vid tio fick jag köra hem båten igen ;d fast tobbe körde halva vägen ;) haha..

Nu är jag hemma, har ätit tacos osv.. och nu ska jag duscha.
ikv blir det lskfesten då min far ska spela..

pussssssssss

lalala

Nu har jahg färgat klart.. blev väl lite bättre =p nu äre bara slingorna kvar..
men dom ska jag vänta med ett tag =p gör dom innan skolan börjar elr nå=p
men iallafall.. tobbe kommer och hämtar mig nu, så ska vi ut en sväng,
sen blir det väl godishuset elr nå;D mums!

helvette, mitt kattunge ligger på mitt databord, och när jag skriver anfaller han mina fingrar =O
satans, haha =p han får fan aldrig slut energi..

vi hörs seeeeeeeeeeen...



jag är så jävla lycklig <3

färgning

hejsan :)

sitter just nu hemma och färgar håret, =p stoppade i en askblond nu så får se hur det blir.. har en ljusblond också, men ska nog göra slingor med det =p men vet inte om jag gör det idag,

sen ska jag nog ut =) Jag och tobbe funderar på att ha en mys kväll.. kanske det blir så? med någon bra film och massa gott.. är grymt sugen på morötter,gurka & dipp :D mums! det ska jag iaf köpa =p

jag skriver sen & kanske slänger in en bild på håret, pussss

torsten

godmorgon :)

igår kom mamma hem med en liten kattunge :) gud så söt den är, så nu har tindra fått sig en kompis, men jag vet inte om dom är riktigt bra polare än ;) haha.. det är lite fight hemma mellan dom.. Men det blir nog bra till slut!

har vaknat för en stund sen, ska snart hem och duscha osv.
sen vettefan vad som händer, men jag skriver sen.
nu ska ni få se en bild på min kissebäbis.



torsten heter han, haha! ;)

lite bilder från i helg


sara tobbe jag och sebbe, på gardenparty!


jag och pärra =D


det var ju inte brist på de goda


ove och mamma :)


jag ..


jag och johan, (systers pojkvän)


sara, syster


lite jag & sebbe


yeah


baby blandar sig en grogg


jag


jag och syster


johan sara jag tobbe


hos modig


jag och min älskling


<3


=p

nu orkar jag inte ladda upp mer =p haha,
nu ska jag go out ;b hejdå


tisdag

hallåhallå :) Vaknade typ för en timma sen, haha.. var så jävla trött.. =p men nu är jag och tobbe hos mig och jag ska göra mig klar =) skrev inget igår när jag kom hem, så tänkte skriva nu =)

for ju till happis och finland igår med tobbe & sara, blev shopping och såntdär =p köpte; tre par skor, ett linne, en väska, jeansleggings, nagellack, veet, en tunnare tröja, trosor,bh, deodorant :) sen färgade jag håret igår också.. fast ska göra mer slingor sen..  tror att det var allt, kan slänga in nå bilder.

         

och nu ska jag äta och göra mig klar.. sen ska jag nog hitta på något med yara ;-b pusshej

måndag

godmorgon :) klockan är halv tio och jag har precis gjort mig klar, :)
ska snart fara hem till mig och hätma sara..
sen drar vi mot happis/finland..

ska köpa nå kläder där på gina, om jag hittar ngt :)
sen ska jag köpa tre par skor på skopunkten,
och sen måste jag köpa ett nytt ikea bord, för en ben har pajja =p
haha..

men jag skriver när vi är hemma igen=)
nås på telefon, 0761310848

puss

slitet

haha.. söndag , och med det menas att jag är sliten som faaaaan

inte så konstigt dock =p haha..
igr börja vi supa vid typ 3, hann fan bli nykter inne på området.. hehe ^^
däremot var tobbe klappkanon! så fick för de mesta ta han om honom

imorgon får jag min lööööööööön =D inte dåligt..
så det blir att fara till happis/finland och shoppa=D
YEYEYEYEYEY!


herrååååå

lördag - gardenparty - lk

hej :) Igår hade jag väldigt roligt, dansa så mycket så idag är jag öm i hela kroppen, haha..

är hos tobbe nu :D mamma kommer snart och hämtar oss och då ska vi på gardenparty, det bjuds på jävligt god mat och drinkar ;) mums..

hörs och syns ikv ;D puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu