tjabbbbaaaa

Jag skriver inte här nåmer som ni kanske har märkt =p
har gjort en ny blogg. är less på den här..
på den andra heter jag då : http://maddenyberg.blogspot.com
kommer att skriva där nu. pusstjooo..

söndag

godmorgon, jag vaknade nyss =p skönt att sova ut, det kan jag lova! Igår var vi då hos jacke, spelade ölspel osv.. tog det bara lungt, sen drog vi ut, Emma, amanda osv var på ngn fest, eller ja, så mkt fest var det inte.. Var inte där nå länge, de sög! Så jag och tobbe gick hem till han, :) slog på wanted, som sög? käkade lite godis åså, sen somnade vi rätt fort. Och idag blir det också att ta det lungt, =) i eftermiddag ska tobbe få en ny bärbar, en bra jävel =) hihi, Och sen ikväll blir det ju hål i väggen och självklart ANDRAAVENYN! <3 fast det ser vi på datorn, för första avsnittet är samtidigt som hål i väggen =p aja, herrå!

hkghk

heeey =b

sitter hos jacke nu, det är jag tobbe henri och jacke =p sitter bara här och spelar ölspel osv. Vet inte vad vi ska göra sen, men det löser sig. Jag och tobbe ska iallafall mysa med godis och film sen. Men jag skriver imorgon ;) puss hejdå,

ring om det nå..


lördag

ids inte skriva nå om igår, var iallafall jätteroligt.

Nu är jag hos tobbe,och vi ska alldeles strax fara ut =) kanske ska ta och promenera till hertsön? om vi inte tar bussen, är så jävla slö och risigt idag =b haha.. ids inte köra moppe, det är för kallt :b Men vi ska iallafall till sporthallen och spela pingis ;b haha.. sen blir det mys hos tobbe med massa godsaker och en bra film. Jag kan skriva senare när jag har kommit tillbaka hit, för nu ska vi nog fara? tobbe pratar om att hans mamma ska köra oss, vi får se ;) puss! ni når mig på 0761310848

fan vad falska alla är, less jag blir.
fnns det någon man kan lita på?

madelene nyberg =b

jag älskar dig tobias johansson, du är finast av allt och alla, min sötnos.


2-4 .. förlust

såklart förlorade luleå, igen!!! dom är verkligen dåliga nu, trodde dom skulle vinna för dom spelade bra i första! aja, ingenting man kan göra åt det. Jag ska alldeles strax gå och sova.. är jättetrött. också är det skola img igen, blä! fast jag jag bara tre lektioner och slutar ett =D skönt ;b fast jag har ju gjort mitt schema själv ;b haha, aja.. nu blir det lite snack på msn, sen sova.

sweet dreams /MN

fdgtsdg

torsdag

hej :b For till skolan idag vid tio, hade bild första lektionen, sen biologi och sen engelska =) gick snabbt ändå. Och jag var jättehungrig till lunch, Också var det äckel raggmunkar.. brända dessutom! uäääh, åt någon tugga. haha, Men nu när jag kom till tobbe så åt vi palt. det satt bra i magen =) Senare ska jag på hockey, vi fick gratisbiljetter så vi behöver inte betala denna gång, skönt det =p får gratis kaffe och bulla också ;b jajamen.. och  jag älskar min kofta som jag köpte på gina för någon dag sen, den är väldans skön, och fin! även bra pris, 149kr. Inte alls dyrt. men det känns som att den kommer bli nopprig fort.. så ska försöka att inte använda den för mycket. Aja, nog om det, ska strax fara hem ett tag, fräscha upp mig litegrann, och sen somsagt blir det hockey, bara dom inte förlorar igen. Puss

ni når mig på 0761310848


onsdag

hey =b har praktik idag också, har nyss ätit lunch =p jag börjar klockan ett igen. och sen slutar jag halv tre ;b chill! jaja, ska skriva lite om igår eftersom jag inte har haft tid att skriva.

Var då först på praktiken till klockan 3. och efter det for jag och anna på stan =D vi gick med emma,amanda,camilla och alicia =) fast jag och anna gick själv först, och då köpte jag; rouge, ögonskuggor,en pudersvamp, rougeborste,kofta och en väska :) slänger kanske in en bild på tröjan och väskan sen =P hehe, och efter stan så for jag ut med frida ett tag, också var vi en sväng till nina och satt och pratade :) träffade amandala också <3 hehe.. Idag ska jag umgås med tobias, men innan det ska jag övningsköra med pappa :b ska bli kul!

men jag kan skriva lite senare, jag ska typ duscha eller nå, jag börjar ju trost allt om en timma igen, så jag hinner, pusstjo!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu