CRUISING

yeeeeeeeeah, party like a rockstar!

hejsan =) Igår blev det party hos emma med massa trevliga brudar =D vid tio for jag,emma,martina och sanna till krogen :p For först till anatolia, tog en öl där åså. Sedan tänkte vi gå på cleo.. men det blev istället heroes. Det var ändå rätt kul =p mina föräldrar kom även på besök dära =D hahah, fick höra av en kille hela kvällen : fan vad cool morsa! ja, lite skämdes man ju =D men det gör inte nå..

snart kommer tobbe och hämtar mig åså =d så ska vi hämta emma och sen sara å johan! :) Sen blir det då att glida hela kvällen. Men ska inte supa något med tanke på att jag låg över toastolen och spytte idag.. blä! mår fan fortfarande illa

har inte tid att skriva, ska bränna en skiva nu,
herrå

bilder kommer sen.

fredag

skippade skolan idag, mådde så jävla illa i morse.. fett jobbigt. Kan inte ens äta =( '
det är de jobbigaste! Men snart är det här över!


aja, nu är det iaf fredag =) Så jävla sköööönt. Mina planer idag ser ut såhär:



har nyss duschat och ska börja göra mig lite smått klar.
sen vid fyra blir det att äta tacos med anna&tobbe
kvart i fem ska vi skjutsa mamma och pappa.
och sen efter det blir det att fara till emma=)



kommer nog att bli en skit trevlig kväll,
bara mitt illamående försvinner! :D




hörs sen, =D pussss









torsdag

hej på er, less på skitvädret, ellerhur? Vill ju ha en fet strålande sol..

skolan idag gick fort.. fick ett sms av min lärare att jag hade gjort ett bra jobb i fysiken och att jag har betyg i det nu =p känns skönt! Så nu är jag så gott som klar i skolan :b

efter skolan kom tobbe å hämtade mig, så for vi på stan med sara och modig =p gick och åt på sub.co för jag var nå jävuls hungrig. Sen gick vi runt och letade en present till emma :) Hittade en till slut, blir nog bra =D Sen träffade jag amandala och elleno också=D dom hade också köpt en present till emmmsii =p Sen drog vi till brl, tobbe köpte två nya basar, tolvor Och en ny stereo =p Sen köpte han nya fälgar igår också, 18tums kromfälgar, det gillar vi (Y)

väntar på tåbiiiaas nu, vi ska fara till hans syster och fika åså, hon fyller år idag :b då kan man gosa med lilla mila också =D söt bebisen dära!

vi hörs sen :D herrå

dålig uppdatering

jag har inte skrivit på ett tag som ni kanske märker, men jag har typ tappat blogglusten.
dessutom mår jag inte så himla bra heller, så har inte haft ork.

Är iallafall hos tobbe nu, sov här inatt <3 har nyss skrivit klart min fysik arbete som jag ska skicka till jyrki då jag kommer hem! :) Tobbe har lackat bilen nu, den fick bli röd =p det blev rätt bra.. sen har han köpt skinn inredning osv. Lackat inredningen med vinylfärg svart! blev fräänt.. Han är snart klar med allt så då ska vi till dollarstore, mamma hade hittat en halsband där för 100spänn som hon ville ha och hon var på jobbet, =p så vi kanske ska dit och köpa det åt henne, haha.. när fan har dollarstore börjat ha halsband för 100kr?=p haha. Nåjaa...

snart är det sommarlov, fyfan vad skönt :) Ska softa hela sommaren. Fick dock sommarjobb i andra perioden.. men det är ju bättre än inget! Pengar är bra att ha!

har även sjösatt båten, men har inte varit ut med den ännu =p kanske blir på söndag då det ryktades om att det skulle bli väldigt varmt. Så de skulle nog vara skithärligt!

Och på fredag å lördag händer det roliga saker också, Emma fyllde 18 igår.. så hon ska ha som en förfest hemma hos henne på fredag, sen får vi se vad det blir =p Och på lördag är det cruising här i lule då.. ska också bli kul =p Älskling har lovat att köra :D Så jag martina och ela ska iallafall åka med, och tobbe kanske skulle ha med ngn polare också =)

för några dagar sen var jag modig och tobbe påväg mot storheden, och när vi låg i typ 100 smällde huven upp rakt i jävla rutjäveln. haha. fullt med glas fick vi på oss, ner i diket for vi och sedan kollade vi på varann som tre stora frågetecken.. hahah. sen utbrast vi i garv! tobbe har alltid otur alltså.. haha

nu ska jag gå ut och kolla hur det går för han=b hörs väl sen. Pusstjo


      
        före lackningen               under lackningen                  efter lackningen

dock är inte bilen klar ännu som sagt, lysen och lister ska dit! och annat småfix.
herrråååååååå

fredag

hej alla..

nu har tobbe ett nytt raggaråk.. hahah , en svart 123a, den är ju som det är;) svarta faran

vi ska iallafall till biltema snart och köpa spacerplattor. Sen ska jag sara tobbe och johan å fiska någonstans =) Det ska bli kul =p Tobbe fick just  reda på att han får 18.000 imorgon, sen han har jobbat två veckor! det var ingen dålig lön inte.. haha ;b

har inget mer att berätta nu:b pusstjo

godmorgon

fyfan vad jag är trött, det var nå fruktansvärt segt att kliva upp kan jag då lova.. men nu är jag uppe iallafall, vaknade klockan fem och nu är klockan 05:40 .. ska snart gå ner och fixa mina mackor och grejer..

sen måste jag packa ner mitt smink och lite hårspray osv. Sen blir det att ta bussen som går 06.41.. usch vad tidigt.. =O aja, men vi ska hinna göra sminkning och hår! Så vi har inget annat val. Men jag skriver sen, ska fixa allt nu.

pusss hejdå

trötteeeeeer

usch vad jag är trött, kanske ska ta och sova med tanke på att jag ska upp halv fem,

nu känner jag hur det börjar pirra i magen, lite nervös måste man ju ändå få vara (; nåja..  var nyss med rebecka =p vi var en sväng till martina och hämtade en lila& en blå ögonskugga! hade inte den rätta lila färgen som jag ska ha imorgon =b men nu (Y)

ska iallafall fixa ihop allt smink och göra färdigt allt till imorgon =p
kan skriva några rader innan jag far imorn.

puss och godnatt =)


tisdag

helluuu

igår kom tobbe till mig och sov :) myspys!! var rätt trött så vi somnade typ direkt vi la oss.. sen vaknade vi klockan tio.. hoppade i duschen och gjorde mig klar, sen käkade vi frulle och sedan var han snäll och skjutsade mig till skolan =) har haft modellträning idag, det gick väl bra =) rätt roligt ändå. slutade typ fyra =b for till tobbe åså, då drog vi till mammas jobb och hämtade pengar, sen for vi till kvantum för jag skulle köpa matsäck till imorgon, vi hinner inte äta i matsalen så =p början fan sju imorgon, fatta tidigt jag måste kliva upp! Sen slutar jag typ 8.. usch.. jobbigt kommer det bli! Men vi har tre föreställningar, en klockan 11, 1 och 7 =p men det kommer nog bli roligt :b

nu håller tobbe på göra nå mat, martina och henri kom nyss också =)
tänkte att ni skulle få se en bild på kläderna jag ska ha =p
skriver sen trorjag, puss


söndag

ja jag vet.. jävligt dålig uppdatering.. men vafan, har man kul så har man :)

Både fredag och lördag har vi glidit runt på raggen.. =) har haft väldigt trevligt. på fredagen var jag med tobbe,henri,jakke och tina =) sen igår var jag med tobbe,tina,ela och rebecka :)

idag har vi solat och ätit grillat, myspys ;D Sen nu ikväll har jag varit med tobbe,modig,joel,andreas,tina,sara och nathalie :b vi var och spelade kubb på golfängen, haha.. vi hade skitkul.. och vi brudar vann ju såklart.. killarna fuskade dessutom.. dåliga förlorare ;) haha.. ska få nå bilder sen av tttiiinaaaaa, så lägger in sen.. :) Hörs hej.

lördag

solsolsol

nu är jag hos tobbe, har nyss varit hemma och bytt kläder osv..
ska lägga mig i solstolen nu och sola medans tobbe skruvar ^^

ikväll blir det väl att glida, finns inte så mkt annat att göra:)
becka skulle vara med mig också :) hiih, hörs sen..
pussis

gratttttttiiiisssss

grattis min underbara tobias till körkortet :D:D:D:D



sitter och gör mig klar nu, ska snart till tobbe =P måste sminka mig där åde för jag glömde sminket där =Poch sen ikv blireeee att gliiiiiiiidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


herrå

FREDAG!

Igår klarade min älskling teorin =) Så om två timmar har han uppkörning, ska hålla tummarna för han! Jag hoppas verkligen att han klara det. Håll tummarna ni också =D nä, nu har jag bråttom! hejsvejs


onsdag

har verkligen inte ork att skriva blogggggggg just nu,

mår fortfarande dåligt, bläääää.. får hoppas på att det går över.
idag har jag inte gjort mkt, bara myst på med baby.

ska sova nu, för imorgon är det skola och jag ska upp tidigt.
pussss

tisdag

dålig uppdatering, i know..

jag tror att jag har en förskyldning på gång, mitt huvud dunkar, ont i halsen och i bihålerna. fuuuck.. aja, får hoppas att det bara är nå tillfälligt. Orkar inte skriva något.. vill bara till min underbart sköna säng och sova! sov gott så hörs vi nog imorgon om jag inte blir sängliggandes med sprängade huvudvärk. cyaa

tobias johansson, du är det allra bästa <3

i love you!!!

söndag

hejsan

har inte orkat skriva någonting haha..

har varit en rätt så lugn helg, fredag blev det lite party =p åkte bil åså, for till maja på fest men var inte där så länge =p sen kom tobbe ådom å hämta mig, så drog jag och tobbe på corsica =p mamma å pappa var där.. var där ett tag sen for vi hem vid halv två tiden.
 
Lördag tog vi det också rätt lungt, var så jävla dåligt väder.. köpte massvis med godis, var hos tobbe och såg på film, sen for vi ut en sväng, minns inte vad vi gjorde. haha..

och idag när vi vaknade for vi med modig och sara till antnäs och kollade på en bil, då var klockan två typ, minns inte riktigt. Sen efter det åt vi på max. Gott som fan!!! sen for jag och tobbe hem till mig, kollade hockey. Sen klockan sex for vi till jennifer =) var barnvakt åt liv,anton och elias =) var först ute och lekte, sen gick vi in, såg lite film åså.. sen nattade jag anton och liv =p och blablabla.. satt iallafall bara barnvakt i två och en halvtimma och tjänade 200 spänn =p inte dåligt.. men jag gav tobbe en hundring också :) för att han var där och hjälpte till! spelade aldrig bingolotto, rättade den direkt på datorn, hade vunnit en hundring =P De e ju inte så mkt, men alltid bra att ha ändå! nåja, efter det for vi ut en sväng med issa och bäckman:P jag och tobbe köpte lite mat, eller jag köpte kycklingsallad,en cola + snus! Och han köpte en räkmacka, =p Men nu ids jag fan inte skriva mer.. vi hörs imorgon.

HEJDÅ


grillning

hej :D Ikväll har jag varit och grillat med tobbe,henri,bäckman,modig,martina, issa och sara :) Vi var på ormberget åså. grillade korv,pinnbröd och drack cola =b det var mysiiiigt ;b

nu är jag hos tobbe :) Vi ska se på nån film och mysa på <3 han kuggade på teorin idag btw =( men han har uppkörning imorgon iallafall! då får han väl göra teorin nån dag efter det.

nä nu vill jag krypa ner i sängen och mysa med bejb :) gud vad jag älskar den pojken alltså, min finaste tobbe!


onsdag

inlägget jag skrev igår visas inte, fan vad cp =b aja, Sitter hos tobbe nu.. har varit på stan idag och shoppat lite. Tobbe sitter och pluggar teori åså, han har ju teoriprovet imorgon =p men iaf.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, kan berätta vad jag har köpt..

sjal kappahl
tunika/klänning gina tricot
tre par tights vero moda & h&m
mascara cubus
fondation cubus
ring kappahl
tygskor skokanonen (fanns inga tygskor i min storlek på stan :( iallafall inte på dom ja ville ha!
linne gina tricot
fransk manikyr h&m
två diadem h&m

tror att det var allt =b



klänningen är mycket snyggare på :b
har inte tagit nån bild på skorna, kanske kommer sen.
men nu ska jag snoka runt lite, pusshej

en trött madelene

tjoooo

har haft trevligt främmande idag och fått fina presenter :) nog för att jag mest fick pengar, men det var det ända jag ville ha (Y) Så imorgon blir det att köpa nå kläder, måste hitta mig nå nya skor också.

var nyss ute en sväng med henri,martina och tobbe. For och fyllde på min mobil och sen köpte vi lite kvällsmat på max ;) Ska snabbstäda garderoben nu, sen blir det att sova! Är riktigt trött alltså :) Så vi hörs imorgon. Sweet dreams

fick bilder idag av en på gatan som tog lite kort när det brann.. eller efter dom hade släckt,







nu ville inte bloggen vara med så kan inte lägga in mer bilder,
aja, sov gott

och tobbe, jag älskar dig!


tack frida

frida var så söt i sin blogg :) tack så mycket gummsan, i love you! Kom förbi på fika om du blir sugen;)


17 år idag

ja ni, nu är jag gammal... nämen, fan.. vill fylla 18! Vad arg jag blir :( buhu..

haha, men iaf .. kom från skolan för ett tag sen :b ska äta nu mat nu, var så äcklig mat i skolan :b och snart kommer det främmande också :) kan skriva mer sen.. pusssssss

härlig helg!!!

hej på er :)

igår var det ju pitecruising. Det var väldigt roligt :) Åkte med tobbe,becka,jimmy och ida =b träffade massvis med trevligt folk. Fotade som en galning så bilder kommer imorgon :b hehe..

idag har jag och tobbe bara myst på. Spelade bingolotto som vi har börjat göra varje söndag. Dock ingen vinst den här gången =( haha.. sen for vi ut en sväng med henri och martina =p kom hem för en stund sen. ska göra nå kvällsmat och sen sova..

och imorgon, då är det min födelsedag :) Fyller då 17 år.. kunde det inte ha varit 18 ist :( åh.. aja, ett år kvar! men det kommer nog att gå fort :b nåja, vi hörs imorgon då=) Pusssssssssar


lördag

heej :) har just varit på ica och köpt hårfärg och tights. Mina gick sönder igår och hade inga hela =O .. sen var jag tvungen att färga utväxten också:b hehe.. Ska göra mig klar åså :) Måste bränna ut skivor till crusingen också , :) Orkar inte skriva mer, har bråttoooom.. pusstjo




alla som ska på pitecrusing, samlas 18:45 på brass ;)
HEJDÅ

fredag

tjo :) Hade ni roligt igår? det hade iallafall jag :)

åt svingod mat hemma först med dom närmsta! Sen drog vi till sarak, förfesta där åså, :b sen klämde vi ihop oss i bäckmans bil så for vi till toscana, var där ett tag =p sen for vi till jimmy, men där stannade vi inte så länge, alla drog typ hem vid tolv, så jag och tobbe for till toscana och röjde. haha.. sen tog vi taxi hem med mamma :)

Just nu är jag med tobbe,henri,bäckman,modig,sara,sandra,issa och martina. Vi är hos tobbe och tvättar bilarna osv. Så dom blir fräscha till imorgon då det är crusing ;) Kommer bli sjukt roligt alltså! Ids inte skriva mer.. bilder kommer väl när jag har ork. haha,
 
pussssssssssar

jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig tobias :) min snygging!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu