slutet på året

orkar inte skriva om dagen just nu.
så vi går rakt på sak..


SKÅL OCH GOTT NYTT ÅR!


30 december

godmorgon!

satan vad trött jag är. Inte van alls att kliva upp före nio. Börjar jobbet klockan elva men eftersom bussarna går som nå arslen så måste jag ta en som går klockan tio. Sug. Och jag var råtaggad att sluta fem idag, men jag tänkte för säkerhetens skull kolla att det verkligen stämde.. och med min vanliga otur så var det ju självklart fel. Jag har stängning.. Alltså slutar jag 19.00.. less. Ska ju börja nio imorgon så jag kommer vara ganska död. Om det nu blir lika mycket att göra idag.

Så nu måste jag rappa på.
Vi hörs väl ikväll då.
puss på dig :*


when you smile, the whole world stops and stares for awhile

Blev att fara ut med issa :-) For först till kvantum och köpte lite stuffs. Och sedan styrde vi mot donken där issas boyfriend och några till befann sig. Blev inte ute så länge :)

Ela kom förbi och tog en rök. Och efter ett tag kom även alexander förbi =) <3

Nu ligger jag i sängen, ska slå igång någon film och hoppas på att bli trött. Mitt mål är att somna innan klockan ett. Får hoppas det går vägen.. för jag behöver verkligen somna i tid någon gång. Speciellt när jag jobbar.. stressen på leos är inget att leka med dessa jullovsdagar.. men cash is king ;) Så det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut =p

Justja, Skickade till 118800 igår och frågade vem jag var. Var ganska kul..
detta fick jag som svar:

Anna Madelene nyberg är kanske världens vackraste tjej. Hon är tjejen som får gifta män att vilja begå otrohetsbrott, Tjejer att bli gröna av avund och tonårskillar att slita sig i håret. Såfort hon går på stan får hon ett antal blickar kastade mot sig, med tanke på hennes perfekta kropp, glittrande ögon, fylliga läppar och perfekta hår så är detta ingen slump. Att hon har en fantastisk personlighet och är riktigt skön
är bara en bonus. Mvh/118800
hahah, yeah right ;)

Film var det ja, godnatt =)


music is what feelings sound like

Wake up - Coheed & Cambria  
What Makes a Man? - City and colur
Collide acoustic version - Howie day
Grenade - Bruno Mars
Just the way you are - bruno Mars
Drip drop - Safura
Man Down - Rihanna
Baksmälla - Petter & september
Commander - Kelly Rowland & David guetta


29 december

(Råkade skriva fel datum igår på rubriken, hehe..)

Idag har jag jobbat från 11.00 till 18.00 =b har gått bra.. det var väldigt stressigt dock. Så nu är jag sjukt trött i hela kroppen. Ska alldeles strax ta mig en varm lång dusch. Ska bara få i mig någon mat först.

Senare får jag se vad som sker :) Kanske bara är hemma och tar det lugnt. Måste ladda inför en lika stressig dag imorgon.

29 december

hey på er

Sov jävligt länge idag också, till fem typ.. haha. Nu får det vara slut på detta. Fick iaf skjuts hem av alexander där vid 6 tiden. När jag kom hem så började jag att städa rummet, Dammsugit och skurat, duktig tjej! Glömde dock att dammtorka.. Så det får jag göra imorgon kväll om orken finns.

Efter att jag städat klart for jag och a och hämtade min mor på jobbet och sedan for vi hem till mig. Såg på tv och bara myste på. Sen vid elva for han, så jag och issa drog på donken och tryckte chicken jr ;) så gott!!! Besökte även Adam's jobb där vi åt pepparkakor och drack varm choklad och socialade :) Trevligt.

Fattar inte hur jag ska kunna somna ikväll.. jag hade typ behövt sova nu. Men jag är hur pigg som helst. Tur att jag börjar elva imorgon.. då slipper jag kliva upp tidigt för jag lär ju somna runt tre-fyra tiden..

Försöker planera inför new year också, Antingen far jag till kåbdalis med ela, eller så stannar jag i luleå. Är inte bestämt ännu.. måste fundera :b och se om saker och ting löser sig.

Hörs kanske senare.

godnatt

Blev lite häng hos syster ikväll, For även och hämtade maxmat. Satt mycket fint ;) Hjälpte henne att diska också, jag skulle aldrig klara mig utan en diskmaskin.. haha.

Skulle just gå och sova.. men A är påväg att hämta mig, så ska sova där ist!
Hörs imorgon!


finaste <3


27 december

Hej :)

Blev att fara på bio igår med alexander, såg narnia i 3D. Den var väl rätt okey :) Sen var vi ute och snurrade omkring, hämtade lite folk och sånt. Och där runt tre/fyra tiden blev det en sväng på max och sedan hem till honom för att spendera natten. Vaknade sent idag med.. runt halv fyra kanske.. haha. Klev upp efter ett tag, då skjutsade han mig till stan. Så jag har varit och shoppat lite fint med mamma :b

Nu ska jag snart äta, och därefter göra mig klar. Ska fara till mikaela på örnäset och hämta mina shoes, och sedan får jag se vad som sker ;)


bikbok 149kr.


Gina tricot 199kr



Gina tricot 150kr


ur&penn 25kr styck.


26 december

hej mina vänner!

Igår blev det som sagt att vara ute och dumsnurra med skrikko. Var och skjutsade massa folk fram till två tiden. Och efter det åt vi på max. Hehe ;) Alexander ringde strax efter det, då for vi och hämtade honom och sen skjutsade skrikko oss till sunderbyn =) Så har spenderat natten dära.

Vi vaknade fem idag, fyfan vad vi har sovit alltså... For hem till mig nästan direkt. Så vi har nyss ätit en sen middag som blev gjord av mig, och mamma ... haha. Annars hade det nog inte smakat bra..

Vi ska börja göra oss klara nu, Vi ska gå på bio 21.15 =) blir mys.
hörs kanske sen :)

Puss

25 december

Blev att fara på allstar igår med emma och mikaela! Hade fruktansvärt roligt faktiskt, :) Trodde jag skulle må jättedåligt idag, men jag är i rätt bra skick nu =)

Idag har jag jobbat från 11 till 18 :b Alexander kom dit klockan tre, så käkade vi åde, sen var han söt och stannade tills jag slutade (a) Så han släppte av mig hemma för en liten stund sedan. Har precis duschat och ska väl börja göra mig i ordning snart. Alla verkar ska festa idag, men jag hade mitt roliga igår. Så ikväll ska jag vara nykter :) Ska ut och ratta 124 med skrikko! Så ring om ni behöver skjuts!


lilla julafton

Godkväll :)

Blev som sagt att fira lite jul idag. Vi började med att äta julmat såklart.. gott var det. Sedan var det dags för lite julklappsöppning :) Fick massa fint. Kan visa litegrann :> Senare for jag och sara till elgiganten.. lämnade tillbaka kameran jag fick och köpte en annan som jag ville ha :) Blev mycket nöjd med den. Sen for vi hem till henne en sväng, hälsade på farmor också :) Och sedan skjutsade jag henne till jobbet.

Nu är jag och issa hemma hos mig och spelar gh, =) får se om det händer något mer kul sen.







orkade inte ta kort på allt, men fick även:
Hudlotion
pengar
spetstrosor
morgonrock
tröja
linne
och lite annat tjaffs
Har inte önskat mig något annat än pengar, så jag är nöjd :-)



Fick en oväntad present också, blev mycket glad :)


Tack så himla mycket, verkligen supergulligt av dig!
Puss på dig, A ;) <3


torsdag

imorgon är det jul mina vänner!


vaknade just av att jag fick ett samtal av alexander :) så har legat och pratat med honom en stund och vaknat till liv. SKa strax ta en dusch och börja göra mig klar, ska träffa A en stund och sedan blir det mys med familjen. Nästan hela iallafall..

Blir lite julmat och julklappsöppning ikv.. För imorgon hinner vi bara vara hos farmor ett tag, sedan ska mina föräldrar jobba =( De suger.. eller om det bara var pappa som skulle de? Don't know.. Får göra det bästa av situationen iaf.

Hörs sen =)

PUSS


godnatt

Blev som sagt att fara och hämta mitt ps2. Så jag har kopplat i gh och singstar :-) Fast hittade inte mickarna.. så tobbe är snäll och ska komma förbi med hans mickar imorgon, Lite kul att han fick singstar i julklapp förra året, haha ;) tror nästan bara det är jag som sjungt i dom =p nåvääl

kollade just en film :) och var nyss ut en snabbis och socialade lite med * :)
så nu ska jag krypa ner i sängen, spela lite gh så jag blir trött ;)

imorgon ska jag iväg med mina päron och handla lite inför jul, så måste upp tidigt :)
vi hörs dåårååå, puss

'du är så fin, på alla sätt!
pusspådig!


shoppat skor

Blev grymt sugen på ett par lårhöga stövlar. Så jag har beställt ett par nu, får se om dom passar :-)


Blev dom här, fast i svart :)
kanske inte så lårhöga som jag ville ha, men det får duga. Hittar inga andra så.


stan

Rebecka Larsson kom förbi mig idag :-) Mycket trevligt. satt och surrade om allt möjligt. Sedan kom min kusin rebecka hit också, då gick vi ner på stan en stund :) Fick bara med mig ett nagellack hem som jag tänkte ha på julafton.

ska fara med issa snart till bredviken och hämta mitt ps2, Ett måste att sjunga singstar på jul och nyår ;) + gh! Så blir väl att sysselsätta mig med att spela spel hela kvällen, haha. 

later =)


onsdag

22a december - två dagar kvar, sedan är det juuul ;-D

Kom nyss in. Har varit på banken och fixat tillbaka mina cash. Sweet.
Ska börja göra mig klar nu, och invänta min kusin från piteå :)
vi ska gå en sväng på stan åsådära.. senare kommer även moster & morbror förbi :)

Hörs sen

ung och bortskämd

Missade avsnittet tidigare. Så har just sett klart :-) Helt klart att Daniel var den värdiga vinnaren av dom tre som var kvar. Även fast jag höll på tim-joel som tyvärr åkte ut igår.

Ikväll blev det att umgås med sötis. Han kom hit, vi pratade ut om lite saker som hänt så nu känns det riktigt bra. Issa kom även förbi en sväng, vi följde med henne på kvantum där vi köpte lite gott och for sedan hem till mig igen.. Hon for efter ett tag så vi la oss i sängen och såg film :) mycket bra var den. Minns inte vad den hette, men det var någon som gick på tv,n iaf.

Nu hade jag tänkt dra hem någon bra rulle, lägga mig i sängen och se :-) Blir nog någon komedi. Är på bra humör så det blir perfekt.

Imorgon måste jag verkligen på banken så jag får tillbaka mina cash.
Sen får jag helt enkelt se vad som dyker upp :-)

Kanske uppdaterar sen om jag inte kan sova ^^ annars får ni sova så gott.

opsiii

Jag somnade visst ändå. Vaknade först av att mamma kom in och satte sig på sängen: 'Nu ska du kliva upp, annars häller jag vatten på dig, en hälsning från issa! ' haha.. jag röt tillbaka, MEN PROVA DÅ! jävla surmupp jag kan vara alltså. Sen klockan fyra fick jag inte sova mer, för då kom issa hem till migoch väckte mig, shysst?! nä jag skoja, det var bara bra :-)

Har nyss ätit middag.. fan vad ensamt det kändes vid matbordet. Bara jag och mammsen hemma.. nåväl. Tog mig just en dusch och nu ska jag börja göra mig klar :) Ska få besök snart och senare ska jag nog umgås med issa=)

och nu är jag på goda bättrings vägar :) skönt. Så jag är nog frisk till jul.
uppdaterar sen. Pussar

tisdag

godmorgon!

Kom just hem. Har varit och skjutsat lillasyster till flyget nu <3 Innan det var vi och åt en god frukost på donken - Toast & äppeljucie. Saknar redan lillan.

såå, vad gör man nu? Ingen ide att gå och sova igen. Klockan är ju ändå halv tio alldeles strax. Ska tvätta klockan tolv eftersom mamma ska iväg och jobba och jag har en jävla massa som måste tvättas. Jobbigt alltså! Lite senare blir det att umgås iallafall.

Ha en bra dag.
hörs sen 

...


I must stop denying..


vill resa typ NU!

anna drar till thailand imorgon och stannar där i två fucking veckor. Tror ni jag är nå avis eller?! Jävla unge... aja, kommer sakna henne som en tok iaf. Kommer bli tomt här hemma.

kunde inte hålla fingrarna i styr så jag har suttit och klickat runt och kollat in massa hotell i turkiet. Så grymt roligt att gå ut på alla ställen där, så som the doors, robin hood osv. Och varmt är det som fan.. Men sååå nice. Så det blir lätt att dra dit en gång i maj och en gång i augusti. Följer nog med issa,olivia och gänget dit som ska på studentresa i maj .. jag tar dock inte studenten eftersom jag hoppat av skolan. Men lätt att jag följer iallafall. Och även fast jag är sjukt flygrädd så är det värt att vara rädd i några timmar. GE MIG SOMMAR NU!

blir fan deprimerad..

Men nu ska jag skjutsa anna till hertsön. Hörs inatt eller nåttttttttttt

i tried to

Can't blame you, for thinking that you never really knew me at all, I tried to, deny you.. But nothing ever made me feel so wrong. I thought I was protecting you from everything that I go through, but I know that we got lost along the way. Here I am, with all my heart i hope you understand. I know I let you down but I'm never gonna make that mistake again. You brought me closer to who I really am. Come take my hand, I want the world to see
what you mean to me..


måndag

Ny vecka nu då

vaknade för en liten stund sedan. Inge feber, men en jävla rethosta. Den är jobbigast alltså.. får hoppas det går över snart..

mamma håller på med lunch, så jag ska snart äta och sedan börja med städningen :) sen får jag se vad som händer.. kanske umgås eller så är jag bara hemma och vilar.



lilla gumman
.. är det inte dags att mogna till snart?

tidsfördriv..

1. Har du ett par kondomer hemma? - Ja.
2. Vem var den senaste du pussade? - Hemlis
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Ingen aning
4. Gillar du nån nu? - Ingen kommentar
5. Vad gjorde du inatt? - Var ute till 03.00 och någon gång efter det somnade jag.
6. Och i förrgår natt? - Var på allstar
7. Vad gör du innan du ska sova? - Sitter vid datorn / ser tv / pratar i telefon.
8. Kan du prata med dina vänner om allt? - Kanske inte om allt. Men om det mesta..
9. Hade du berättat för din mamma om du va döende? - Antagligen.
10. Har du varit gravid? - ja..
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Hade jag nog. Men har redan varit förlovad en gång, Och lär nog dröja några innan jag gör det igen.
12. Choklad eller glass? - hmm.. glass typ.
13. Klackskor eller gymnastikskor? - Klackar på fest.
14. String eller hipsters? - Hotpants/string
15. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Absolut.
2. Tror du på kärlek? - det gör jag
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - jo.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - jo..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nejnej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Ja det är jag.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - hur ska jag veta om det är en hemlig beundrare?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - nja..

Tio har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - haha, när jag var yngre smet jag alltid ut på nätterna och gjorde hyss.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - flera gånger
4. Har du hoppat bungy jump? - aldrig
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej, usch.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - jepp.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - inte det
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - nja, tror inte det
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - oja.

Fyra grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - haha, jo.
2. Har du en hund? - nej
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon
4. Är du oskuld? - Nej.

Tio övriga
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - jaa.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - yes.
3. Har du syskon? - En lillasyster och en storasyster
4. Har du ljugit på någon fråga? - nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - ingen aning
6. Har du varit full den här månaden? - ja.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - jo
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - jaa
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - jepp
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre än dig själv? - nej


the day after tomorrow

Blev att se the day after tomorrow med min familj ikväll. Vi kurade ihop oss allesammans i soffan och åt lite glass och myste på.

Mår typ sämre nu.. fryser jättemycket, ska snart lägga mig i sängen och försöka sova. Imorgon har jag massvis med saker att ta itu med. Egentligen borde jag inte.. men rummet ser återigen ut som ett bombnedslag, garderoben också.. så det måste städas, och jag måste även tvätta. Men tror att mamma skulle göra det. Jag pallar fan inte. Sen måste jag på banken och fixa tillbaka mina pengar. Ska fan byta bank.. bara problem med nordea hela jävla tiden. Swedbank är ett alternativ..

Ska även ranta med anna på stan. Hon far ju på tisdag.. kommer sakna henne.

sovgott

söndag

Fan vad jag har blivit sjuk. Helt sinnes....

Började jobbet klockan elva idag. När jag klev upp ömmade hela kroppen för varje steg jag tog typ. Förjävla jobbigt, men jag sjukanmälde mig inte utan jag härda och for till jobbet iallafall. Hade fem kalas, gick väl inte sådär superbra eftersom jag knappt kunde prata, men jag gjorde så gott jag kunde. Fick sluta när jag var klar med det.. typ runt halv två, och det tackar jag för! Behövdes verkligen.. Inte så smart heller att jobba i en sån miljö när man är så risig.

Jag la mig när jag kom hem.. vaknade nyss. Har alltså tagit en powernap på fyra timmar.. så värt. Är fortfarande sjukt trött men ska försöka hålla mig vaken till tio iallafall. Får hoppas att jag mår bättre imorgon.

Vi hörs kanske sen..
Puss

lördag

fyfan hur jag mådde i morse... men jag tog mig upp till jobbet

Var iallafall först hemma hos mig med emma och mikaela, började föra lite smått :) Vid nio for vi till jennifer och forsatte där.. Sen vid tolv drog vi till allstar =) Hade riktigt kul. Tror jag .. haha. Blev lite för tankad. Har världens sår på ryggen och är svullen, och det läskiga är att jag vet fan inte vad jag gjort alltså...

Nu ska jag skjutsa rockstjärnorna och sedan blir det att fara ut och cruisa. Ring om skjuts behövs > 0761310848.


pusshaj

men grattis

... försän NU kan jag blogga. Sidan har laggat hela gårdagen..

Igår blev det som sagt att shoppa lite julklappar. Gick faktiskt riktigt fort att hitta alla, Dock fick ju anna välja själv. Men ändå =) Jag köpte även lite gosaker till mig själv.. Hämtade ut min klänning, var inte speciellt nöjd med den.. men orkar ändå inte skicka tillbaka den, blir bara en massa gorm såhär i julstöket. Den kanske kommer till användning ändå, fast inte på nyår. Men jag köpte iallafall en jättesöt blå blus :-) Typ i siden tyg. 299kr från bikbok. Blir att ha på mig den ikväll. Sen köpte jag även två ringar, en piecering och en döskallering, armband och örhängen :-) Kommer nog bilder sen. Iallafall en outfit så får ni se :)

Vaknade nyss, Dunkade skallen i väggen när jag skulle vända på mig. Och dessutom har jag feber och är öm i hela kroppen. Så det gjorde dubbelt så ont.. haha. Men det stoppar inte mig. Är råtaggad för ikväll.. Tog nyss sista treon så jag ska he mig iväg nu och köpa ett nytt. Ska även byta blusen till en större storlek och sedan far jag och anna till farmor och hälsar på. Har vi tur kanske det blir lite gofika också ;-) Brukar bli så.

Vi hörs senare :)
pussss

(inatt hade jag minsann en BRA dröm, drömde att jag & sara var i turkiet, min syster alltså. Och jag träffade världens underbaraste kille, det kändes så äkta... sen när jag vaknade blev jag less som fan. Haha)

btw, Den där julklappen till mig själv, blir att göra nästa vecka i think ;)

torsdag

Snacka om att det har kommit snö alltså. Tittade just ut igeonom fönstret. K-a-o.s! Tur att jag bor i stan, annars hade jag aldrig orkat fara och köpa julklappar. Jag ska ta och göra mig klar och sedan ska jag börja. Först blir det att gå och hämta ut mitt paket som kommit.. med min nyårsklänning =D Hoppas den passar. Fast jag är ändå osäker om jag ska ha den på nyår eller inte? Får se :-)

runt två ska jag och lillasyster fara till storheden. Hon ska få välja sin egna julklapp.. hon kanske behöver något nödvändigt i thailand tänkte jag. Så det blir nog en bra julklapp om hon får bestämma själv.

Alexander och micke skrämde upp mig ganska mycket igår som sagt. Tror ni inte jag har drömt världens marddröm?! IGEN? Denna gång var det två jättestora flygplan som snurrade runt i stan och till slut kraschade dom i vattnet vid fiskekyrkan. På något konstigt sätt vaknade jag upp på ett av flygplanen, Det var jag och två till som befann sig där. Alla andra hade tydligen fara till örnäset och "stängt" in sig. Haha.. måste ha haft något att göra med filmen vi såg på lussevakan hos annica, ni vet den här I Am Legend. Jag drömmer hela tiden att folk dör osv. Jag vill inte!!! huvva... ska typ sluta sova.
Hörs sen :)


Drömtyding: Flygplan: Kan tyda på snabba förändringar, kanske tillfälliga. Kan också betyda språng ut i det okända, att komma bort från sitt vanliga liv eller att sträva efter en möjlighet. Det kan också innebära en flytt till romantik. En kraschlandning kan typa på problem framöver, orsakar svåra slut på planer, projekt eller förhoppningar.

Vatten: Rinnande känslor eller förmåga att svara. Känslor, önskningar, stämningar... Beroende på hur vattnet visas i drömmen. Grumligt vatten betyder att dina känslor påverkas av yttre omständighter, bekymmer, problem. 
Klart vatten symboliserar tro, oräddhet, renhet, känsla, hopp och glädje.



innan jag går och lägger mig

SEX/KÄRLEK
- Är du singel nu? jajamen
- Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa
- Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? jag vet inte riktigt
- När hade du sex senast? ;)
- Har du kört oskyddat nån gång? yes
- Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? jo
- Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? vem har inte?
- Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? har nog hänt.
- Haft sex och sedan ångrat dig? Ja.
- Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nej
- Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? självklart
- Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja, har fortfarande klar. För värdefullt att kasta bort.
- Somnat gråtande pga kärleken? ja.
- Varit på en blind date? inte det.
- Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 4år.
- Har du någonsin varit kär? absolut :)
- Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? joo.

KOMPISAR
- Har du nån bästa vän? Flera :)
- Är du ofta med dina vänner? Jodå, men finns vissa man saknar.
- Vad brukar ni hitta på? Allt möjligt
- Bästa minnet med nån vän? Alanya 2010 med issa, Alla galenskaper med frida och många fler.
- Säg namnen på några riktigt bra vänner? Ingen nämnd, ingen glömd
- Kan du vara dig själv med dina kompisar? ohja :)
- Har du hatat din bästa vän? absolut inte.
- Litar du på din bästa vän? det gör jag nog.
- Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja.
- Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja.
- Vart bor din bästa vän? eftersom jag har flera, så olika.
- Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? hehe.. händer.
- Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja.
- Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja.
- Ljuger du för dina vänner ofta? neej
- Vilken kompis var du senast med? Issa :)
- Har du många kompisar i din klass? har ingen
- Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? -
- Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Amanda och rebecka.

SISTA SOM
- Du fick en puss av? hemligt
- Sov med dig i samma säng? Hemligt
- Du delade ett riktigt skratt med? Issa :-)
- Du gick på bio med? issa och martin :)
- Du höll i handen? Hemligt
- Du gick på stan med? Issa
- Delade en pizza med dig? Lillasyster
- Du ringde? mamma
- Skickade ett sms till dig? Kalle
- Du kramade? hemligt
- Gjorde dig lite besviken? -
- Gjorde dig mycket besviken? -
- Du skrev med på msn? Martin
- Du snackade skit om? det tar vi inte här.
- Du åkte bil med? issa
- Gav dig en komplimang? ;)
- Du kollade på film med? alexander
- Du åt med på resturang? min syster och några andra brudar
- Betalade något åt dig? Mamma
- Grät inför dig? det tänker jag inte heller berätta.

BOENDE
- Bor dina föräldrar tillsammans? jo=)
- Om inte vem bor du mest hos? -
- Har du eget rum? yes
- Egen dator? Ja
- Egen tv? yes
- DVD? japp
- Boxer? ne, dock dreambox i vardagsrummet.
- Internet? yes
- Vilka färger går i ditt rum? brunt och beige.
- Har du stror golvyta? jo
- Får man plats att sova fler än en i din säng? Jo, typ två :)
- Är köket stort? Ne, normalt typ
- Ismaskin? Nej.
- Micro? Ja, som tur är. haha
- Glass i frysen just nu? Nej :(
- Fler än ett badrum? Ja
- Badkar eller dusch? Dusch.
- Tvättstuga? Jo.
- Balkong? Japp.
- Bra grannar? jadå :)

DIVERSE
- Favoritfärg? Svart/vitt.
- Mobiltelefon? skulle inte klara mig utan, så ja :)
- Skola och program? inget
- Oskuld? nej
- Senaste filmen du såg? Om jag nu minns vad den hette,
- Senaste låten du lyssnade på? ingen aning
- Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? - "okej:)"
- Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? - orkar inte kika.
- Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? -
- Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? -

- Vad åt du till middag igår? Spagetti och köttfärsås
- Har du duschat idag? Imorse :)
- Vad var det senaste du sa till din mamma? godnatt
- Vad var det senaste din mamma sa till dig? Godnatt
- Har du skolkat någongång? Blev utskriven. Så ja,..
- Är du en svartsjuk person? hmm.. förr var det värre.. har som börjat komma över det nu. Så onödigt och saker och ting blir bara dåliga som man är svartsjuk hela tiden.
- Går vänner före en partner? Absolut. Det har jag verkligen insett.
- Kommer du bra överens med din familj? ja, min familj är det bästa jag vet.
- Vad ska du äta till middag ikväll? Har redan ätit. Möjligtvis en macka nu innan läggdags.
- Har du några syskon? Lillasyster 16, Storasyster 19.

jordens undergång?

Ikväll blev det att fara ut med issa en liten sväng.. for till kvantum och köpte glass och cola. Sedan hem till mig, :) såg jersey shore osv :-) Hon for där vid elva och då kom A & M.. Vi har pratat om massa sjuka saker.. om jordens undergång, liv efter döden osv. Dom har verkligen lyckas skrämma upp mig om jag säger så.. tänk om jorden verkligen går under? Näfyfan, vill inte ens tänka tanken.

Ska alldeles strax sova :) Lönen har kommit in nu som tur är. Så imorgon blir det att fara iväg med issa och handla julklappar. Kanske kirrar julklappen till mig själv också, om jag vågar ;) får väl se imorgon.

Vi hörs då :-)
Godnatt sötisar



eller?

det SKA vara hallonsylt till palt. PUNKT.

just the way you are

blev inte nå shopping.. pengarna kommer in imorgon. Det sög.

men då har jag något att göra imorgon iallafall :-) Just nu gör jag inte så mycket.. hjälper anna att packa osv. Hon far till thailand på tisdag den jäveln.. helt plötsligt... orka. Fan vad avis jag är =( men hon ska shoppa åt mig ;) hihi.

nu ska jag se om det blir någon middag i detta hus. Hörs sen
pussar

onsdag

Vaknade av mig själv.. klockan är inte ens åtta och jag har hunnit duscha. Är jävligt pigg konstigt nog. Kanske min chans att vända tillbaka på dygnet? Jag ska göra mig nå frukost nu och kolla på tv ett tag.. klockan tolv kommer mamma hem med bilen då jag ska fara och shoppa lite julklappisar. Kanske även köper en julklapp till mig själv.. säger sen vad det är!


nattshopping

Ikväll blev det att hänga på tuna med några trevliga filurer. Blev gh lir och sedan försökte jag mig på nhl.. mindre lyckat. haha ;)

Har nyss sett på ung & bortskämd och tänkte gå och sova nu :) Beställde just en nyårsklänning också från modegallerian.se :-) använde paows rabattkod också så jag fick 20% rabatt :-) blev såklart en "klänning" med paljetter.. inte ovanligt för att vara mig. Det är mycket nu som glittrar i min garderob. Haha!



den har bar rygg och är tvådelad framtill..
men det går att ha den som på bilden också. Fårse vad som blir snyggast!


awesome

Anders ringde nyss och sa att lönen är inne till imorgon. Tack!
så nu mina kära bloggläsare behöver jag eran hjälp. Vad ska man köpa för julklappar? Ska köpa åt min familj, Mamma, pappa sara och anna. Köper typ alltid samma sak varje år, så nu vill jag köpa något annat, tips? :)


tisdag

jag är som en björn nu på vintern, sover och sover.

Skärpning! Ska snart ta mig en dusch och sedan börja städa.. känns inte speciellt kul men vad gör man när man inte ens kan gå i mitt rum typ? Nu överdrev jag men stökigt är det.

Får se vad som sker ikväll, kanske att jag umgås med någon :-) Imorgon har jag iallafall tänkt att gå på stan och köpa julklappar. Har frågat min chef om jag skulle kunna få lönen i förskott.. Sara hade fått det så kanske går vägen för mig också. Sjukt jobbigt att köpa alla julklappar dagen innan jul då lönen kommer egentligen.

hörs sen
pussar


lussevaka

Igår runt tio tiden for jag issa sara och annica till kvantum och handla en massa gotta, ;) kanske lite för mycket eftersom vi knappt åt upp hälften ;) haha. Vi hade iallafall mycket trevligt, snackade massa skit, spelade våghals2 och vi fick skratta tills vi grät. Mycket rolig natt. Jag gav upp och for hem där runt fyra.. var riktigt trött eftersom jag knappt hade sovit något natten innan. Kommer kanske några fina filmer sen av våra snygga charader!

idag har jag legat sängliggades hela dagen. Sov dock till halv åtta! hur fan kan man sova så länge?! Vaknade med feber och frossa.. inte kul. Jag skickade ner anna på hemmakväll så fick hon köpa lite godis och cola.. men det går knappt att äta.. har ingen lust.

Ska iallafall försöka sova tidigt.. måste ta mig upp och städa imorgon. Det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum och garderoben...

puss


söndag

JAG KLARADE EN VIT HELG, WOHO =D

Igår blev det att snurra hela kvällen.. skjutsade tobbe,roboz och jocke till någon riktig jävla fjortisfest på bergnäset.. följde med dom in en stund och man kunde inte göra annat än att skratta. Haha, p12or som stod och dansade utan tröjor och småflickor som stod och vicka på höfterna lite lätt. haha.. vad hände?! Sen for jag och skjutsade mina föräldrar och några andra fyllskallar.. =b Blev en väldigt sen kväll.. kom hem halv fem typ. Inte bra.. min säng har aldrig känts så skön som i morse, men jag tog mig upp iallafall.

Så idag har jag jobbat :-) Har varit en lugn dag på jobbet, blev lite prat och glögg där emellanåt. Mycket trevligt.. Jag klädde även ut mig till leo 2gånger idag, i brist på annat. Så jag har dansat loss med småbarnen =D Han har även fått en tomteluva så nu är han jättesöt ;)

Ikväll pratas det om lussevaka med mina fina. Får se vad vi hittar på, och vart vi ska vara.
men det brukar lösa sig :-) Nu ska jag ta en varm och lång dusch. Puss

' it's just a game
payback is payback bitch ;) '



såhär snygg var jag :-D


dag sju

Den här veckan

ingen ide att jag skriver om varje dag. För jag har typ gjort samma saker. haha.. Jag har städat, umgåtts med mina fina vänner, varit på hockey, varit på stan och lite sånt. Och ikväll blir det ju att köra som sagt. Mest troligt ska jag köra våran. Eller så ska jag vara fyllechaffis åt H. Får helt enkelt se :D !


fredag

Godmorgon.

Kom just hem. Ska snart ta mig en dusch och börja göra mig klar lite smått. Råkade sova med sminket inatt.. inte bra. Och när jag vaknade såg jag typ ut som ett spöke.. jag har grinat som en liten bebis inatt.. har drömt att mamma dog den 24dec och att pappa dog dagen efter. Fyfan vilken hemskt dröm asså, Och jag kunde även prata med mamma när hon var död.. hon berättade hur det var när man dog osv.. Haha.. fattar inte?! Jag drömmer ALLTID om att någon dör.. förra veckan var det lillasyster som dog i turkiet när en bomb strängdes? Vet inte om ni kommer ihåg det men skrev ju det här. Jag måste ta och kolla upp vad det betyder när man drömmer sånt. Känns inte riktigt bra alltså..

Blir en spik jävla nykter helg för madelene. Kommer bli skönt. Ska även jobba lör och sön också, så det passar fint. Ikväll ska jag och issa fara förbi hertsön, kolla in lussecupen. Jag vill vara liten igen.. minns hur roligt det var =D Och efter det vet jag inte vad som händer.. kanske att man kör ikväll och drar in nå cash? Skulle inte sitta helt fel. Nåja, duschen väntar. Hörs snart... har ju dag sju att skriva om! :D

PUSS

hockey

Tjugo minuter innan hockeyn började ringde min lillasyster och sa att dom hade två biljetter över. Fort som tusan ringde jag issa, och hon var på :-) Så hockey fick det bli. Rätt tråkig match.. men dom vann iallafall i förlängning.. 2-1 mot AIK :) härligt! men ni måste skärpa er!!

När hockeyn slutade for jag och skjutsade hem issa och sedan släppte jag av anna på herts. Stannade på bredviken och tog en rök med tobias och sedan for jag hem :) Har just ätit tacopizza.. passar inte riktigt ihop? ^o) Men gott var det vill jag lova.. mums!

Fårse vad som händer nu.. ska nog ladda ner någon bra rulle. Kan inte somna ännu..
men vi hörs imorgon :-D Pusspåer.


provade mig på lockigt hår idag...


mitt horoskop (oxen)

Veckohoroskop

- Om du köper något tidigt under veckan så verkar det som om ditt omdöme är något dimmigt. Det blir inte alls bra och du vill helst inte kännas vid det där köpet senare. Du som är i ett förhållande kan under den tidiga veckan tycka att din partner inte har hållt ett löfte eller brutit mot ett avtal som ni har satt ihop tillsammans. Det stör dig mycket men du kan senare på veckan inse att det egentligen inte var något att hänga upp sig på.

Dagligt horoskop

TUR - Idag löper du inga speciella risker. Du har inte heller någon speciell chans att vinna något.

HÄLSA - Du känner dig nu stark och frisk. Men istället för träning och motion satsar du på hantverk och praktiskt arbete.

EKONOMI - Stöt på lite försiktigt idag om någon glömt betala tillbaka ett lån till dig.

ARBETE - Det kan idag uppstå diskussion om hurvida en särskild uppgift ligger inom ramen för ditt arbete. Antagligen slutar det med att du får ta hand om det.

KÄRLEK - En ny relation har en tendens att sluka hela din uppmärksamhet. Räkna med känslomässiga motsättingar i slutet av veckan.

RELATIONER - Undvik att svara någon irriterat då det lätt kan uppstå bråk idag. En onödig kommentar kan få långtgående konsekvenser.


dag sex

(bättre sent än aldrig, right?;)

I min handväska
har tyvärr ingen bild på min handväska just nu men kan skriva lite om innehållet.

Parfym
hårborste
värktabletter
Läppglans/lypsyl
börs
nycklar
puder
kalender

det är väl dom vanligaste sakerna jag har i min väska dagligen. Sen dyker det väl ner lite allt möjligt..


torsdag

Veckorna går så förbannat fort... snart är jag en gamling.......

vaknade klockan 8(!)idag. Tog bussen halv nio till bredviken, Var hemma hos tobbe en stund och sedan for vi mot stan. Skulle skjutsa han, men han var inte så bakis så han kunde köra själv. Men TACK för att du slet upp mig så jävla tidigt ..... ;) Ditt as!!! Nåja, Sitter och väntar på att mamma ska komma hem.. tobbe skulle iaf komma förbi på en kaffe när han var klar också. Sen ska vi handla, fara på arbets och lite sånt. Ändå skönt att vara uppe i tid.. är nå så jävulst trött, men kommer kunna somna ikv :) sweet.

Igår
blev det ännu en kväll på 37an, denna gång med saranilsson,saraknobloch och issadibeus :) Trevligt. Ikväll får jag se vad som sker? Kanske en mysig hemmakväll, eller så her jag mig ut och umgås :) Återstår att se.

Hörs sen.
pusss

Ska passa på att gratta lillasyster på namnsdagen.
Grattis Anna! :)

kasst av mig

riktigt riktigt riktigt dålig uppdatering. Förlåt

I fredags blev det iallafall party. Jag drog till tuna och festade med natty,frida,henke,kakan,vincent,felicia,rebecca,lukas och några till. Det var mycket trevligt.. sen skulle alla dra vidare på någon fest på porsön. Men jag hade mer sug för att dra ut, sagt och gjort! Drog till magasin 3 där jag mötte upp jennifer, sen var även jocke,robin och tobbe där. Så hade det trevligt med dom, och skakade lite på dansgolvet ;)))) Fick skjuts hem av vakten när det stängde, han tyckte inte att en sån söt flicka skulle gå själv igenom stan. Trots att jag bor typ tre min ifrån.. haha, Men det var snällt! :)

lördagen var jag barnvakt åt mina småkusiner från piteå. Så det blev en mycket lugn kväll som bestod av film, godis och mys. Skönt med sånna dagar måste jag erkänna.

Och i söndags blev det jobb från 11 till 16. Hade åtta kalas. Kommer typ vara expert på barnkalas när jag får mina egna ;) haha.. Efter det minns jag inte riktigt vad jag gjorde?

igår? Hmm.. jag städade. tråkigt nog. Men sånt måste göras med jämna mellanrum. och det suger verkligen.. Och jag som kanske flyttar nästa månad eftersom sara blir arbetslös och ska flytta hem. Hur fan ska jag kunna laga mat? tvätta? städa? Gooosh... haha. Men man måste ju börja någon gång ;) Skulle vara bra att prova på ett tag...

Ikväll blev det iallafall häng med sarak,saran,issa,gurra,jonte och jessika :) haft en mycket trevlig kväll med en massa skratt. Så snart ska jag gå och sova hade jag tänkt. Upp i tid imorgon och göra nytta med issa. Ska färga hennes hår och sedan tänkte vi ta en promenad. Måste även förbi arbets igen.

Börjar imorgon igen att skriva om dagarna. Jag lovar ;)
så det blir inte glest med inlägg när ni tittar in. haha..

Pusspåer :)


förlåt

fan vad dålig uppdatering....
får blir ett långt inlägg senare.

Nu håller jag på att tvätta, det suger... Har tydligen lovat mamma, i sömnen..
haha.. men jag ska bara köra en maskin till. Sweet

puss

fredag

Orkar inte skriva om dag 5. Skulle bara skriva vad jag hade på mig. Inte så intressant ;)

har nyss kommit hem :) Har varit och lunchat med rebecka larsson på sub.co :) När jag for och hämtade henne, gav jag henne en kram.. då brast det för båda två.. kunde verkligen inte hålla mina tårar inne. Gör så ont i hjärtat att se en sån nära vän må dåligt. Fick en stor chock.. trodde inte man skulle se att hon var sjuk. Tycker det är så orättvist.. Ingen ska behöva må dåligt och gå igenom sånt. Jag kommer göra allting för att få våran vänskap som den var förut. Rebecka.. du är en ängel och jag kommer ALLTID finnas här för dig, oavsett vad det gäller.. jag älskar dig nå fruktansvärt. Du är en vän som alla behöver. Förlåt för att jag varit som jag varit, visste bara inte hur jag skulle reagera. Men du betyder så sjukt mycket för mig. Det ska du veta! <3

Nu då? Sitter ensam hemma.. Mamma har farit till stockholm över helgen med sina syskon. Får hoppas hon shoppar lite åt mig ;) Och pappa är på jobbet och anna i skolan. Så jag får väl sysselsätta mig med något, kanske städa? BIG NO! det har jag gjort för mycket.. Ska se om någon har lust att gå på stan, eller så tar jag mig en promenad, skulle vara sjukt skönt.

Hörs senare dårå :)
då jag ska skriva om dag 6, i min handväska!




älskade du <3


torsdag

Godmorgon :-)
har sovit exakt likadant nu hela veckan. Orka... tur att man ska upp tidigt imorgon då.

Ska ta mig en dusch nu, och sedan ska jag se om rebecka har kommit hem. Ska umgås med henne en stund. Vi har litegrann att prata om. Som alla vet har hon fått vara på sjukhus ett bra tag.. Och jag hamnade typ i .. chocktillstånd. Har haft sjukt svårt att träffa henne efter det.. Dock har det ju hänt lite saker innan och jag har varit grinig osv. Men inget sånt ska kunna stoppa våran vänskap. Nu är det mitt uppdrag att fixa dethär. Hon betyder sjukt mycket för mig och jag vill inte förlora henne. Så det ska bli superkul att träffa min brud igen.

Så vi hörs lite senare :)
ha en bra dag!


gammal som gatan. But i love you, och kommer ALLTID att göra det.


"normala"

isabel says:
vill att dom ska va lika bra som när man va liten

madde says:
ja, typ.. greveholm
å pellut =/

isabel says:
som mysteriet på greveholm, kaspar i nudodalen, dieselråttor och sjömansmöss

madde says:
jaaa

isabel says:
nu har alla sugit snopp ju

madde says:
ja,och slickat röv
orka

isabel says:
HAHAHAHAH

madde says:
piss kaldendrar

isabel says:
asså du är sjuk

madde says:
lite.. men det var väl ingen nyhet (a)

isabel says:
hahahah nääää tyvärr..

:D

näfan..
nu har jag svammalt på för mycket.
Sängen ser underbart skön ut, och jag fryser..
så nu myser jag ner under täcket. Sweet.
Godnatt


I know I'm playing with fire



'Some think it's complicated
But its straight up fun for me
I don't need no explanation
It's nothing more than what you see
My heart still feels divided
Halfway between wrong and right
I know I'm playing with fire
But I don't mind'


' provkörning '

Ikväll blev det att fara och hämta sara från jobbet, For sedan till kvantum och handlade och sedan skjutsade jag hem henne. Jag och issa for till 37an ett tag och socialade med brudarna. Haha.. det bästa är ju gert fylkings nattkonversationer på rix'fm.. där dom pratar om bla otrohet, så var det en kille som ringde in och körde den hära " - jag tycker inte otrohet är fel, Jag menar.. det är som att köpa en bil, man vill ju provköra innan man köper den liksom. Och sedan när den blir rostig och hängig vill man skaffa något nytt" - klockren! hahaha..

Nåja, nu är jag hemma :-) Sitter och dricker cola och socialar på msn. Tänkte gå och sova snart. Försöka iallafall.. brukar inte lyckas så bra på den fronten.

Sovgott hörrni.. så hörs vi imorgon :)
pusspåer.

Lite nytt och snyggt

har ju glömt att visa några nya plagg som tagit plats i min garderob


ginatricot

ginatricot

ginatricot

h&m

+ en ögonskugga, 2strumpbyxor, puder, läppglans och mascara!


dag fyra

min bästa vän ♥

Då måste jag faktiskt säga att isabel dibeus är den bästa vännen jag har. Jag kan lita på henne och prata med henne om allting. Hon finns alltid där för mig, stöttar och förstår. Vi har samma sjuka humor och har alltid roligt tillsammans. Det finns egentligen inte någon jag kan lita på till 100%, men tror nästan att jag kan lita på henne fullt ut. Har inte känt henne så jättelänge.. typ sedan 2008 trorjag? Jag vet inte riktigt. Men under den tiden har vi så många minnen tillsammans, Midsommar, alanya, alla galna fester, lk och många fler ska det bli också. Helt klart den bästa :) Sen har jag många fler andra vänner som ligger mig tätt till hjärtat. Ni vet nog vilka ni är själva :-) Min första bästa vän var frida pettersson, året 2006 var det bästa i mitt liv. Jävlar vad vi röjde.. gjorde allting vi absolut inte fick göra, hittade på dom mest sjukaste sakerna. Men kul var det, och det kommer jag aldrig att glömma. Det suger att vara äldre nu och få göra det mesta. Man vill ju ha lite spänning i livet och göra saker man inte får ;) ta mig tillbaka till fjortisåren. Haha! Ni andra är inte glömda. Älskar alla mina underbara vänner ♥




onsdag

Sover så jävla konstigt nu för tiden. Somnar typ två på natten, vaknar alltid mellan 07.00 - 08.00 och sedan somnar jag om och vaknar ett. Dags att gå och lägga sig tidigare och vakna i normal tid... Men har drömt världens sjukaste dröm. Drömde att jag och min lillasyster var i turkiet, så stod vi typ 30 meter ifrån en brud som hoppade fram med en bomb fastklistrad på sig som sprängdes i bitar.... Anna höll på att dö, och jag skar av benet och massa skit. Huvva, det var hemskt alltså. HATAR mardrömmar..

Nåja.. Nu ska jag äta en sen frukost. Och sedan ta tag i lite tvättning och städning.. Vill göra någonting roligt i min garderob också.. måla om ska jag iallafall göra. Vill typ ha svart eller något.. men det får bli någon annan dag. Ska fixa lite med krokar och speglar åså.. :-)

vi får höras sen, så ska jag skriva om dag 4 - min bästa vän.
Puss ;-*

'it makes you want even more, when you are doing something forbidden'


bilder från allstar i fredags!


it was not me, it was you.

Idag blev det att gå på stan med Frida och linus :-) Shoppade litegrann. Kunde fan inte hålla mig.. sen blev det en fika och massa struntprat ;-) sånt är alltid kul. Issa kom och gick med oss en stund också, :D

Annars har jag bara tagit det lugnt. Mamma höll på att julbaka när jag kom hem, Fick världens julstäming :) Så mysigt med jul alltså.. Längtar riktigt mycket. Det bästa är att jag ska fira jul med hela min älskade familj <3

Tänkte gå och sova på en liten stund. Först blir det att snoka runt litegrann, läsa bloggar åså :-) Så kul när dem flesta börjat skriva om alla ämnen, hehe ;D

Så vi hörs imorgon :-)
pusss


bjuder på en bild från helgen :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu