torsdag

Godmorgon :)

Har varit uppe sedan 07.30! Försöker få upp värmen, jag fryser som fan! Ändå har jag på mig 2 tjocktröjor. Börjar typ bli sjuk. Det känns så i kroppen iallafall! Och jag har inte tid att vara sjuk igen! Aja, det går nog över :) Jag ska snart till jobbet, pappa skjutsar mig =p måste bara förbi statiol först! Så nu måste jag gå, tror pappa sover fortfarande så jag ska nog väcka han! Men vi hörs senare när jag slutar.

Puss
gott nytt år!


sug

bingolotto kan dra, haha.. aldrig vinner man

nåja :) Nu ska jag lägga mig i sängen & prata lite i luren.
sen somnar jag väl någon gång! Upp 07.30 imorgon då,
inte lockande alls! Men ibland måste man offra sig ;)
måste förbi någon mack på morgonen också,
ska köpa nån billypizza eller nå! aja, hejdåååå





30 december

Dagen före nyår..
2010 ska bli mycket bättre än 2009, Gud vad skönt. En helt ny start!

har varit på ica för ett tag sen, Köpte lite mat osv till imorgon. Jobbar från 09.00 till 16.00 .. men har tur och får både skjuts och hämtning av min far. Annars skulle jag ha fått stressa ihjäl mig =p Har iallafall färgat håret svart nyss, blev väl bra.. tobbe färgade på mig. hahah =p men det blev faktiskt helt okej!

Ikväll blir det att ta det lungt. Ska spela bingolotto ikväll med familjen, ska lätt vinna flera millar;) haha.. nämen det blir trevligt! Lite godis & cola på det också. Blir nog nice.

Tänkte ladda upp lite bilder snart också.. har bara inte orkat. haha,
sen får jag hoppas på att mitt öga blir bättre till imorgon!
har trillat och slagit mig rejält. hahah, as snyggt! not.. =p

hörs på ett tag då,
puss!


tisdag

hallåååj, sorry för att jag inte har uppdaterat något sedan jul typ? men har inte haft tid. Mycket jobb och sånt..

Kom iallafall nyss hem från jobbet. Har jobbat från 11.00 till 19.00! Stressig dag, men de gick ändå! Ska alldeles strax äta middag och sedan får jag se vad kvällen bjuder på. Ska iallafall ta det lungt, är helt slut i kroppen alltså!Och det är nog dags att börja varva ner nu för mig.. aja, kan slänga in några bilder från dom senaste dagarna sen! puss


Julafton :)

Måste börja med att säga God Jul :)

Vaknade idag runt tolv, Gick och duschade direkt och sedan satte jag mig vid datorn en stund. Sedan blev det att öppna julklappar :) Ska lägga in lite bilder så får ni se. Ska snart äta julmat men först måste jag göra mig klar, sitter i morgonrock just nu och det vill jag helst inte göra hela dagen;D haha.. Och ikväll blir det att spela spel och umgås med trevliga folk! Men jag uppdaterar sen. pussss



uppesittarkväll

heysan

är hos maya nu med henne,nstty,christian,simon,snte & robin. Spelar bingolotto och äter gott. Dock ingen vinst ännu men vi får hoppas på att någon av oss får sig en vinst iaf =)

Imorgon är det jul, det ska bli riktigt mysigt :)
men mest längtar jag efter klapparna ;)

nåja, ska vara social nu.
pösss

monday

hello :)

Idag gick skolan fort.. Hade först engelska och sedan data. Gjorde klart våran julsaga och sedan redovisade vi den! Och sen for jag tobbe ela och modig till storheden. Sen släppte dom av oss i stan :) har köpt två mössor & ett par vantar samt en julklapp till min mor. Resten tar jag på onsdag då jag får min lön! Tjänade ändå 1500 på två dagar, ganska nice. Sen får jag julklapps-pengar och studiebidraget så det känns bra.. har även fått mitt schema nu då jag ska jobba :) Nåja, sen ikväll har jag & ela suttit hemma hos mig och sen senare for vi bara ut en snabbis till max med tobbe och modig, jag köpte mig en glass.. men gav bort den till ela för det svek mig för första gången.. den var inte god =( haha.. aja, har inget mer att berätta om idag.

mitt jobbschema
26/12 - 11.00-17.00
29/12 - 11.00-18.00
nyår 09.00-16.00
Nyårsdagen 12.00-17.00
2/1 - 11.00-18-00
3/1 - 12.00-16.00
4/1 - 11.30-16.00
8/1 - 11.30-16.00

kommer kanske bli tungt, but i can do it :)

Nu ska jag ta och se dagens avsnitt av riverside,
och sedan ska jag nog sova? Börjar 8.15 imorgon såå.
Hörs säkert imorgon, pussss

snowbooard imorgon!!!!!!!

söndag

hej på er :)
tänkte börja med att berätta om igår

for till natty där runt 5-6 tiden =p först till hennes pappa & sedan skjutsade han oss till hennes mor :) Så när vi kom dit gjorde vi oss klara och sedan kom skog och skjutsade oss till andre :) Hade väldigt trevligt =p Sen när alla skulle dra mot krogen for vi ut och åkte lång.. haha =p Och idag mår jag som jag förtjänar kan jag lova.

Nåja.. idag runt elva så for vi till piteå :) Eller vi for på storheden på innan och handla lite saker :) Men jag har haft det mycket trevligt i piteå iallafall.. Vi åt mat, spelade spel, julklappsleken och julklappsöppning :) Fick lite saker och nu längtar jag bara efter att få öppna fler :) haha. Kom iallafall nyss hem.. vi for och handlade på hemvägen åsådär, Ska ta mig något att äta sen får jag se :) lägger upp lite bilder nu från igår =)



 


lite av julklapparna =)


lördag

hey på er ;D

fattar inte vad jag gör vaken nu egentligen.. ska nog gå och lägga mig igen snart =p Nåja. Igår var jag med Natty,skog,andre,jocke & dennis. Var hos andre i gstad åså, hade det trevligt. Sen kom även matte,älverud osv :) Och sen lite senare for vi ut och snurra ett tag.. stannade utanför krogen och träffade lite folk :) Sen for jag hem och sooooooooooov, Tänkte sova ut som fan idag.. men icket. Är typ aspigg..

ska till natty lite senare..
skriver kanske sen
puss=)


torsdag

hej på er, och sorry för kass uppdatering

idag gick väl skolan sådär.. blev utelåsta från lektionen för att vi kom en minut försent.. sen blev jag arg också. Ids inte ta upp varför..

Men efter skolan for jag och natty på um iallafall.. tänkte just fara hem men då ringde natty och sa att hon var påväg till stan. Så vi gick dit åde.. och efter att vi hade varit där gick vi på stan en sväng med mamma & syster. Sen for natty hem och vi for till storheden. jag hittade då ingenting alls, köpte lite godis bara sen köpte vi french hotdog också (Y) =p sen släppte mamma av mig hos tobias syster.. tobbe&modig skulle klippa sig så jag passade på att vara med lilla mila, och gud så söt hon är :) hihi

och nu ska jag snart sussa.. om det nu kommer gå.
Är rätt deppig nu, men det ska nog gå..

pusshejdå

onsdag

hellu..

Kom just hem :) har varit med maya & lollo hemma hos lovisaaaaaa ;P skulle plugga matte, gjorde tre tal sen blev det för mycket prat ;) haha.. Jag hatar verkligen matte, fyfan så tråkigt det är alltså. Det borde inte få finnas :(

Nåja, får se vad som händer nu, ska iallafall käka snart =p
pusstjo

Måndag

ny vecka igen då..

Sitter på lektion nu :) eller jag har data, rätt lungt. Vi håller på med julsagan så snart ska jag sätta igång och rita nå tomtar och renar. Om jag lyckas ;D haha.. Slutar vid tre-fyra tiden.. så blir att dra hem efter det & plugga lite matte.. jag måste verkligen. Fan så tråååkigt..

aja, nu ska jag göra någon nytta.
Puss

söndag

hoff... äntligen hemma

Har jobbat från 09.00 till 18.00 idag.. jobbigt men det var ändå rätt kul =p var mycket folk så man hade alltid något att göra :) Men iaf, tobbe var snäll och hämtade mig, så vi for och köpte varsin bingolott, hämtade sara och sedan hemma till mig för att spela. Dock ingen vinst, haha. Tänkte se en film nu på nian men jag är alldeles för trött för det. Så jag ska snart lägga mig i sängen & sova. Det ska bli underbart skönt. Har sovit ca 6 timmar under helgen.. och det är inte så mycket. Nåjo, Förövrigt så har min helg varit great! :) Och nu orkar jag inte skriva mer för jag har ändå inget intressant att berätta. Så vi hörs imorgon, Puss & Sovgott!

en irriterad madelene

jo, irriterad! alltid när jag somnar såhär på eftermiddagen och vaknar av att någon kommer in på mitt rum och pratar högt elr liknande. Då blir jag galen! Men nu har jag vaknat till så nu blev mitt humör lite bättre.

Och ännu bättre blev det nyss då jag fick ett sms av anders som frågade om jag kan jobba jullovet! Sjävklart. Pengar är pengar :) bra att ha!

Nu ska jag äta upp min glass och sedan gå och duscha!
Kanske hörs lite senare.. Puss

trust hope love

jag kan inte slita mig från datorn. Jag måste komma på någonting att göra nu. AH, blir galen av att vara rastlös. Måste ta mig ut en liten veva känner jag, Prommis skulle sitta perfekt. Får se om mensvärken släpper för då ska jag ut och promenixxxaaa :) Med bra musik i öronen också! Skulle fan behövas..

sen vill jag ha tips på filmer också,
tipsa mig! :D

hörsss seeen




fucking shit..

torsdag

Nu är allt jobbiga i skolan för den här veckan över. Imorgon slutar klockan 12.45, och det är väldigt skönt. Och hade värsta planerna i helgen ju. Och idag frågade anders om jag kunde jobba lör & sön.. och det är ju bra om jag får jobba ibland så jag tackade ja. Det var inte nå jobbiga tider så, 11-16 båda dagarna. Så jag överlever :) men nu kan jag inte vaka =( Kommer aldrig orka jobba då. Men skitsamma, Kan ha kul iallafall ;) men det får bli nyktert. Men det ska nog funka det med. haha..

Kom hem för en stund sen, fick skjuts hem av tobbe så det var skönt =p Kanske blir att fara en sväng till piteå med han & modig. Men vet inte ännu om det blir så=p fårse. Annars ska jag bara ta det lungt hemma. Kanske öppnar matteboken och sätter mig å gör några tal. men det kommer ju såklart aldrig hända.. höhö

Nå, Nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv. Har en sån jävla mensvärk .. det gör fan riktigt ont. Så vi hörs sen förhoppningsvis :) Puss


min lilla sötnos har nu varit borta i 3 veckor :( åwh,


i wanna give you my heart, my soul

hej =D

skolan idag gick bra, lite trött men annars var det okej.
Gjorde mig studieplan också, de blev nog bra..

har ätit middag för en stund sen,
och nu sitter och jag spelar gitarr,
just nu lär jag mig Europe - new love in town.
den var inte allt för svår, också var den rolig att spela!

nåja, ska spela lite till nu sen blir det att städa =D
pussss


I wanna give you my heart
Give you my soul
I wanna lay in your arms
Never let go





i give it to someone special <3

hej :)

ikväll har jag inte gjort så mycket. Tobbe kom till mig vid sju tiden, då for vi till amanda en sväng :) Sen har vi varit hos tobbes mormor å morfar och hälsat på, Det var aslängesen jag var där. Så det var roligt att träffa dom igen =) Sen var vi även på ica för att handla godis och dricka. Sen for vi hem till mig och kollade på DH med min mor. Har börjat se det litegrann nu, brukar inte följa serier så noga. Men det finns ju inte så mycket annat att göra. Nåja, Såg på andra avenyn också såklart. Blev irriterad när inte kitty fick träffa dottern sin. Får hoppas på att hon får det i nästa avsnitt :D Nu ska jag kolla runt lite.. men först lite gamla bilder :) Puss






nu får det vara bra med bilder. Men det är sjukt kul att se på alla bilder från förr. Väcker sjukt många minnen :) nåja, facebook nu sen sussa ;) Puss


tisdag

nyss vaknat :|

Nu ska jag klä på mig och gå ner och se vad jag får till frukost! (middag) haha.. sen skulle tobbe komma hit åde. Och sen klockan nio blir det att se andra avenyn!


hejdå

Måndag

ny vecka, nya möjligheter

Började två timmar tidigare idag, alltså klockan tio istället för tolv. För vi skulle se någon teater.. den var väl inte speciellt bra. Men jag höll mig vaken iallafall. Och nu sitter jag i data salen.. ritar på paint och skriver en julsaga. Men jag slutar på tjugo min eftersom vi började tidigare. Såå när jag kommer hem ska jag nog plugga lite matte.. Men det brukar som inte bli så. Men jag måste .. Sen ska jag städa också. Fuck vad tråkigt. aja, sånt måste också göras ibland..

sen kommer tobbe :) Blir väl att se film & mysa på. Han ska även spendera natten med mig :)
myyys <3 aja, vi hörs sen :) pussar


söndag

jag älskar söndagar!!!

hej :D , det blev att fara till amanda igår ;b var med henne och emma! Hade mkt trevligt. Det slutade med att vi hamna på fest på björx och senare på tuna! Sen for jag och natty ut och åkte bil med någon, ingen aning vem det var. hahah, natty kände väl nån av dom =p sen for jag inte hem och sov nej. jaaaja

ikväll blir det film&mys!
hejsssss

pusspådig



lördag

Det blev mys med godis & idol igår.
synd att tove åkte ut :( men jag hoppas på att calle vinner!!!

ikväll blir det nog lungt också trorjag?
får se vad kvällen bjuder på!

har nyss duschat, så ska börja klä på mig åså,
sminket får vänta en stund :) Hörs sen!!! ♥

det är dags för fredagsmys

hallooow,

Nu ska jag ta en prommis till ica =p ska även gå förbi bibblo.. orkade inte fara tidigare. Ska köpa massa gott till ikväll, blir bara att sitta hemma så ;b och efter jag har varit och handlat blir det gomiddag =D haha, men Imorgon kanske jag tar mig ut en liten sväng iallafall. Ska höra vad ela har för planer!

Jag ska inte jobba imorgonl, det skulle komma massa folk från skeå och provjobba dära i helgen eftersom dom ska öppna leos dära. Så det blir nästa helg istället.


nåjo.. Jag skriver kanske nått inlägg sen.
ha en trevlig kväll.. puss


fredag

Börjar känna mig lite bättre nu. Har inte haft nå feber idag :) skönt är ju det!

Ska snart ta en prommis upp till bibblo och låna en bok =p Sen ska jag hem och duscha åså. Ska även ringa anders och höra ifall jag behöver jobba imorgon eller om det inte behövs =b Hade gärna jobbat men nu när jag har varit sjuk hela veckan hade det varit bra att bli helt frisk. Men vi får väl se :) ställer upp ifall det behövs iaf.

Och jag måste städa min garderob idag, hittar seriöst ingenting .. så stökigt är det. hah, men det gör jag senare. har ingen ork att göra det nu =p Men jag hör av mig sen. Pussss


baby, det är vi mot världen!


hallo

Hey.

Rättegången idag gick väl hyffsat bra.
Gick och la mig typ dirr när jag kom hem och har sovit för det mesta hela dagen.
Sen har jag suttit och sett hockey med mamma pappa och sara!
hmm, ja, sen har jag skrivit klart min prao dagbok också.

Tobbe skulle komma sen med ett usb minne och ta hem de å skriva ut det åt mig eftersom jag inte har någon fungerande skrivare hemma. Tror nog det blir jobb i helgen om jag är feberfri imorgon. Är fortfarande krasslig och låter som en idiot när jag pratar men jag hoppas det går över snart.

Nu blir det kvällsfika & ta en liten powernap.


I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield


torsdag

godmorgon :)

har nyss gjort mig, det var typ det värsta på länge. haha, Hade feber imorse när jag vakna, så tog jag en panodil och när febern går ner börjar man ju svettas.. fyfan, inte kul att föna & platta håret kan jag lova er.. haha


Försöker få tag på tobbe nu =p jag frågade han igår; ska jag ringa och väcka dig klockan åtta? jaaa gör det. haha, det är ju smart att han har på mobilen då. Äh, får ringa hem till han :p , vi ska fara till rättegången klockan nio, Lite nervöst men det kmr nog gå bra :) Önska mig lycka till ;)


Hörs när jag kommer hem :) Puss

Onsdag

hej på er..

Fortfarande sjuk som ett as.. Är typ rädd att jag har svininfluensan.. men det ända jag har nu är feber,hosta åde. Så det är nog bara en vanlig influensa :) Men jag får hoppas på att bli frisk snart :b tråkigt att vara hemma..

Så nu ska jag slå på någon bra film :)
sen be mamma fara & köpa halstabletter.
Pusspuss

AA <3

har sett andra avenyn nyss.. fan vad det är knas! haha..

Nu ska jag ta och dricka en liter vatten typ.. Sen ska jag sova.
Måset bli frisk snarast. Ska ju jobba i helgen å allt. Skit också..

skriver imorgon.
godnatt

snygg bild jag hittade på saras blogg... hahah,


lesslesslesss

fan vad jobbigt.. såhär sjuk har jag inte varit på väldigt länge.. jag vill ju vara friskt :'(

mamma ska snart göra te åt mig, och hon håller på att baka bröd också! Måste få i mig något! Har nyss tagit en panodil för att minska febern, men än så länge har det inte hjälpt nå. jävla skithelvette.....

förövrigt så suger livet just nu.
man ska inte lyssna på allt jävla skitsnack!!

hejdå.
glöm inte andra avenyn 21.00 !!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu