tisdag

fyfan vad skönt att sluta klockan två idag. Och härligt väder var det också, sweet!

tobias och pekka kom och hämtade mig när jag slutade, då blev det först biltema & sedan for vi på donken, jag köpte mig en svingod sallad, sjukt gott är det ju, nästan bättre än cheese ;) fast bara nästan. haha,

nu är tobbe på ssab, har han tur kanske han får jobb :p håller tummarna!!! men han kommer nog snart tillbaka och då ska han få hjälpa mig att koppla in stereon i min bil, sedan får jag se vad som händer och sker =) Ut på äventyr? vem vet. Något hittar vi nog på iallafall, vi hörs kanske senare :) Puss&Kram!


måndag

Har ni haft en bra midsommar?
Min har iallafall varit awesome!

Inatt sov jag hos tobias, <3 Han kom och hämtade mig så for vi på kvantum, Hyrde film och köpte lite gotta. Sen for vi hem till honom, filmen var väl inte sådär jättebra, men den dög! =) Vaknade runt elva idag, och när vi hade vaknat till liv så for vi en sväng till min bil och fixade lite, sen drog vi och käkade kycklingsallad på max. Mycket gott =) Och sen började klockan närma sig två så det var dags att fara å jobba..

Kom hem för en stund sen =) Ska ta en dusch och sedan plugga lite, Får se om jag sover hemma idag eller om jag drar till gubben. Börjar iallafall nio imorgonbitti, och slutar två :) Så då får jag se vad jag hittar på.

Bilder från midsommar finns på fb!


Midsommardagen

SUPERTREVLIG kväll igår =)

Nu forsätter vi på klubbviken =) Ska dit nu med Mamma Pappa och Issa :) Blir att käka gomiddag,bada,dricka och ha det trevligt. Hörs imorgon !

Nås på tel!

Pusss


T <3 M


godkväll

Ikväll blev det som sagt att fara på tivolit, Hade inte tänkt att åka något, men det blev en del! haha, fyfan vad kul det var, när kommer nästa?;) haha.

Efter det så träffade jag tobias och modig en snabbis, tobbe far till sin stuga imorgon :( kan inte följa för jag jobbar.. trist. brukar alltid fira midsommar där. Menmen, nothing i can do =p Sen for vi iallafall ut med sara och snurrade en sväng, träffade lite folk och socialade! Kvällen avslutades med en french på statiol!

Så nu sitter jag här hemma, ska snart tvätta bort sminket och göra mig klar för natten. Kanske ska ut en sväng och säga hejdå till tobias, annars blir det att sussa!

Det blir inge klubbviken imorgon iallafall, kändes lite ovärt när det kostar cirka 200spänn att ta sig dit och hem, vi ska ändå dit med mamma och pappa på lördag och då åker vi med våran båt =) Så imorgon ska jag och issa följa med mamma & pappa och äta middag osv på björx, blir att spela spel och dricka gott! Blir nog kul! :)



köpte dom här två idag, blir nog att ha den "blåa" på dagen och kanske den rosa på kvällen, fårse! men kände för att ha en sommarklänning för en gångs skull! :)

Hörs imorgon, natti!


I dont care what people say

hello :)

For till tobias och sov inatt, =) Hade tänkt att sova ut men hade ställt larm på 11 så det var bara att kliva upp! Han skjutsade hem mig och då bytte jag om och tralla sedan ner på stan med mamma anna och issa! Köpte en klänning/tunika som jag tänkte ha imorgon på dagen, och sedan köpte jag en rosa tunika jag ska ha på kvällen =)

det blir alltså att fira midsommar på klubbviken med massvis av härligt folk! Jag och issa ska tälta. haha, Om vi får upp tältet dvs! men det löser sig nog ;) Kommer nog bli sjukt kul iallafall. Och ela ska också dit, (y) yeeeeeeey!

ikväll blir det att fara en sväng på tivolit med I,A och S! fårse om jag åker något, känns inte lika kul längre, Men någon kanske det blir :) Nu ska jag iallafall ta en dusch, sitter med ansiktsmask i nu också. Så det börjar bli dags! Jag skriver nog av mig sen ! :) PUSS

 

<3




tisdag

fyfan vad jag är slut i kroppen, Jobbat från 08.00 till 19.15 .. och imorgon är det uppstigning klockan 06.30 och jag slutar typ nio på kvällen.. DÖDA MIG?! Men sedan jobbar jag bara några timmar på tors, sen är jag LEDIG, tills på måndag då helvetet börjar..... haha

ska ta en varm jävla dusch nu, sedan ska jag nog slappa hela kvällen, kanske tar mig ut en liten sväng, kanske skulle ut med tobias, får se!

Sorry för jävligt kass uppdatering, men jag har sjukt mycket att göra just nu,
hörs sen

PUSS

söndag

Dålig uppdatering i helgen, men så går det!

I fredags var jag med isabeld och olli på roasters och drack någon cider och hade det allmänt trevligt :) planerades litegrann inför aug då vi drar till alanya! Det kommer bli awesome!

Igår jobbade jag mellan 09.00 till 17.00 :b var rätt slut efter det men det stoppade inte mig! Jag for hem och gjorde mig klar åså, sen kom sebbe jocke och issa till mig, drack något vinglas och sedan började vi rulla mot råneå :) Hade riktigt kul där faktiskt, =) Trodde det skulle vara svintrist, men när jag och issa såg att det fanns ett dansgolv ändrades allt ;) haha, For hem runt två tiden kanske!

och idag har jag jobbat från 11 till 18! Jobbig dag, mycket folk + att jag hade stängning! Men wtf, det är ju cash! Sitter just nu och smaskar på lite carra från hemmakväll. S & J har varit där och hyrt massa filmer, så det blir väl att kolla in några med dom. Just nu ser dom på hang over, sjukt rolig film, så ska lägga mig i sängen och se den! Och senare får jag se om jag far iväg en sväng, :) hörs!


torsdag

SJUKT rolig kväll igår =)

Har just varit ute och övningskört, och innan det har jag jobbat i tio timmar, trött? jävligt... hehe ;p Sitter och snackar skit med syster och isabeld, men jag och issa ska strax plugga (y) Skriver sen, och kanske kommer det bilder! PUSS

onsdag "lill lördag"

hallåhallå!

Kom från jobbet för ett tag sedan :) Tobbe var nyss förbi och hämtade min bil, han ska byta bromsskivor + bromsklossar (y) sånt man inte kan själv ;) haha.. då hade nog inte ens bilen rullat. Jag ska iallafall hoppa in i duschen nu och börja göra mig klar inför kvällen :b blir att först pimla vin hos isabel med henne och syster, sen ska vi vandra mot the corner! tungt bara att jag börjar nio, but what to do? Its summer!!!

nås på telefonen,
eller så ses vi där?:D

pussss


tisdag

godmorgon =)

vaknade för en stund sen, ska snart fara hemmåt :) Ska ut och övningsköra och sedan ska jag umgås med mikaela, =) ska nog bli riktigt kul. var grymt längesen =)

nu ska vi se klart skräckisen, jag vågade inte se klart den igår. haha
pussar =) 

feeling like the first time

godkväll :)

Tog en powernap efter att jag hade pluggat. Det var en riktigt skönt sådan! Sen väckte mamma mig, jag gick och tog en dusch och sedan vandrade jag över till konsum och köpte lite godis och hyrde en film, det fick bli en skräckis! Tycker att vi har sett alldeles för många komedier nu, har typ sett alla. För jag är en liten fegis som inte vågar se skräckisar.. men nu jävlar! verklighets baserad var den också, får se om jag lyckas somna sen, haha!

tobbe kommer och hämtar mig på en stund, han skulle bara fiska klart :) så jag ska ta och blåsa håret och ta på mig nå sköna kläder :) Jag skriver mer imorgon. Det här blir nog mitt sista inlägg!

lite fler bilder från i helgen kan jag väl bjuda på innan jag går.
 


jag & sara!

igen :)

issa,sara & jag. Hemma hos saraN :)

jag & sara på olivers!

sofia & jag :)
annas skolavslutning!

sweet dreams <3


måndag

Hej på er :-)

Imorse blev jag väckt av två små troll. Gick och duschade och gjorde mig i ordning, sedan blev det frukost! vid ungefär halv elva skjutsade mamma oss till leos där vi har spenderat dagen :) Åt även lunch där, lite less på den maten dock.. haha.

När vi kom hem gick vi ut och lekte i stadsparkens lekpark, Men sedan började det att regna så vi vandrade hemmåt. Nu ligger båda barnen helt utslagna i soffan, och nu ser jag att lukas tillochmed har somnat! haha, sweet!

Snart kommer deras mamma och hämtar dom, så dom ska fara hem till piteå. Jag ska väl ta en powernap och senare ikväll ska jag nog till tobias! Pappa har även köpt lite nytt till bilen åt mig som behöver bytas, så ska höra om han orkar byta det åt mig, eller om han orkar imorgon! =)

Jag skriver nog av mig sen.
Pussar :)


söndag

hejsan!
sorry för kass update, men jag har haft fullt upp!

jag har haft en awesome helg iaf!
lite kortfattat;

torsdag - min lillasyster hade skolavslutning, så jag var och kollade på den! =) Sedan övningskörde jag ett tag, sen for jag ut och umgicks!

fredag - då var det min andra systers tur, men studenten denna gång! Så vi kalasade hela dagen och på kvällen blev det party för hela slanten! Det fick bli olivers, jag och sara fick gå förbi hela kön, ganska skönt kan jag lova! Men jag hade grymt kul iallafall :)

Lördag - jobbade och sedan for jag hem och gjorde mig klar, issa kom till mig efter ett tag =) Vi drog en sväng till boden med matte & jocke, sen for vi tillbaka till luleå och snurrade resten av kvällen. Sen for jag till tobias, han kom hem igår kväll :D men hann bara vara med han till typ tre tiden, på natten.. haha, han for till sthlm då =p dom skulle hämta någon bil. Men iaf, var kul att träffa han igen, jag fick även en present av honom :) jag fick lösnaglar, och sedan armband + halsband som symboliserar mitt stjärntecken! Sweet (y) :)

Och idag då, Jobbat från 11 till 17! så jag kom hem ganska nyligt. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ut och umgås med isabel. Och imorgon måste jag upp tidigt, kl 8 typ? Jag ska vara barnvakt åt mina kusiner så jag ska ta med dom till leos så dom får leka lite =) Blir nog kul. Och sen vet jag inte vad som händer? Ska nog umgås med tobias eller något. Han for ju iväg igen, haha. Nåväl, tror jag ska plugga lite innan jag duschar, till veckan händer det ju ;) kanske? Beror på hur flitig jag är! Vi hörs hörrni! PUSS


kommer mer bilder sen från helgen =)

sexy bitch

TJOOO! Issa här ;)

Madde bad mig blogga åt henne, lat som hon är ;) Jaha, vad gör vi då? VI FESTAR! vad annars liXXXom;)



Hahahahaha, HEJRÅ!



körkortsplugg

tjabba :)

Sitter hemma och tar det lungt, men ska alldeles snart plugga lite teori =) sen ska jag se en film tills issa är klar :b Vi ska ta och cykla en sväng till donken! Sen får vi se vad som händer, kanske hämta min bil =)

och tobbe ringde nyss från kreta igen, och han har blivit sjuk, stackarn :( Men annars var vädret bra & han hade haft roligt än så länge, han hade även köpt en present till mig (a) hihi.. nåväl, på lördag kommer han hem igen! :D

Nåväl, plugg och film stod på schemat :)
Hej så länge


tisdag

Ni anar inte hur skönt det är att vara ledig! fram till torsdag iallafall, haha! love it

vaknade för ett tag sen, Gick upp med mamma på solariumet och drog en solning.. färgen börja komma nu! Sweet.. ska sola på torsdag också, då kanske man får lite färg till helgen! nåväl.. ska ta en dusch nu, och sedan kanske vila ett tag till? Det ömmar i kroppen.. är fortfarande helt slut! Så jag tror jag ska dra igång någon film eller så. Och senare ska jag nog kika på balen med sara osv!

näfan, vi hörs sen =)
Pussar

bonaqua emotion

har nyss varit och solat, fick mig lite färg! for på pirren och köpte en bonaqua och sedan cyklade jag hem igen =) Fick ett sms av mamma och hon frågade om vi skulle gå på roasters, så vi ska snart dit =) blir nog trevligt.. och sen ska jag till issa för att äta lite gotårta =) men jag skriver senare ikväll, PUSS



come homeeeeeeee!!!!


gah,

nu har jag fått tid för teori och uppkörning. N E R V Ö S T !


söndag

hofff, tung helg alltså!!

I fredags blev det att gå en sväng på the corner med emma sara och johan! Hade riktigt kul faktiskt, var rätt bra med folk =) Dock somnade jag ganska sent, och jag började jobba klockan nio.. haha

Igår blev det då först jobb, 9 till 6. For hem direkt efter, tog en dusch och gjorde mig klar. Sen for jag till issa där det bjöds på gofika, Efter det korkade vi upp :) Kom massa trevligt folk och vi hade allmänt roligt. Vid tolv gick vi ut på the corner så födelsedagsbarnet fick köpa sig en öl! Dock stannade jag inte där så länge,

Idag blev det jobb igen... fyfan, är helt slut, har jobbat hela veckan + hela helgen. Skönt som fan att jag är ledig tills på torsdag, fast det vet man aldrig.. han kanske ringer och ber mig komma in. Wellwell... Ska duscha nu och sedan ska vi gå och se på skaburbian!

tobbe har ringt mig två gånger från kreta idag, JÄVLA FUSKIS! Han satt på balkongen och drack en grogg!!! satans unge, haha. jag vill också!!!!!  Fick ett mms på min bil också, han sa att han inte hade tintat bakljusen, men där lurades han! tack så mycket ;bbbbbbbb

nu blir det en dusch... kommer nog dyka upp lite bilder och sånt sen!
pussar




fredag

fredag :D SKÖNT! fast jag ska inte hurra ännu, jobbar lör & sön också, men det känns ändå som helg.

Kom hem för ett tag sedan, har jobbat och sedan kom tobbe och hämtade mig med min bil =) då for vi till kioskpirren en sväng och köpte nå pk & cigg, sen stannade vi och pratade med lite folk åså. och nu är jag hemma =) Har just druckit upp mitt glas med vin, ska passa på att duscha i väntan på gomaten! Sen ska jag göra mig klar och då ska jag se vad kvällen bjuder på, kanske att jag far ut och snurrar med tobias ett tag, eller om jag ska ta och satsa på en myskväll hemma med lite vin och annat smaskigt!

Utgång imorgon iallafall, isabel fyller äntligen 18år!!! :D det blir väl allstar eller the corner skulle jag tro. Får se vad som händer.

Nu vill jag duscha, luktar typ hamburgare på långa vägar... haha.
Återkommer senare :) PUSSSS



världens bästa mamma! <3


torsdag

Fysatan vilken jävla dag det var igår, jobbade från 09.00 till 19.40 .. något less man var. När jag kom hem for jag iallafall ut med isabel och cyklade ;D blev en sväng till donken! sen när jag kom hem pluggade jag lite och sen däckade jag direkt..

imorse började jag klockan 08.00 och jag slutar 19.00! blir nog inte lika tufft idag mot stängning. Hoppas jag! Nu har jag iallafall lunch, ska skriva klart kalaslistorna nu och sedan röjja undan. Sen ska jag hem snabbt och byta om, sen drar jag till tobias, han far på lördag så vill hinna umgås med honom! :)

hörs nog senare kanskeeeeeee.
PUSS

säger typ godnatt

jag har alldeles för tråkigt och orkar inte sitta hemma, Tog just en dusch och snart jag ta sista bussen iväg till en sovkompizzzzzzzzzzz, hihi ;* vi hörs imorgon efter sju tiden någon gång.. om jag inte slänger in ett inlägg på lunchen, sov gottttttt

PUSS


tisdag

hoff.... jobbat tio timmar idag, är rätt slut.. men ett plus är att dagen gick fort pga att vi hade så mycket att göra!

när jag kom hem satte jag mig vid datorn, men lika fort for jag ut igen, jag och issa tog hojjen till kioskpirren och köpte nå mums! sen for vi hem igen, haha.. och nu sitter jag bara här, har nyss provat locktången mamma köpte åt oss idag, tack sötmami!

ska snart ut på en rp med t och gänget. Sen ska jag väl ta en dusch, får se hur jag gör sen, om jag ska fara iväg eller om jag stannar hemma. vem veeeeet

HEJDÅ :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu