31 JULI

Hade en kanon kväll igår. Var ju som sagt på Martins 22 års fest. Maskerad! Sjukt trevligt var det.

Idag har jag jobbat fram till 18.00. Har haft sådan jävla värk i foten / benet så jag nästan ville grina. Så jag fick fara in till jouren när jag slutade. Blev att ta lite prover osv, Och sedan skickade han mig till sunderbyn för röntgen. Som tur var så hade jag inte brutit något.. Men dock en blödning och dom bedömde det som en rejäl stukning. Så nu blir jag liggandes i soffan några dagar.. får absolut inte anstränga foten och jag får heller inte jobba. Sjukt jävla less är jag..

Nåja.. ska snart lägga mig ner i sängen och se film. Kanske går ner på hemmakväll och köper något gott. Vi får höras imorgon. Herrååå


Fler bilder hittar ni som vanligt på faceB.


TJENARE MANNEN

Blev att fara och flänga litegrann på eftermiddagen. For till farmor och lämnade lite saker.. fick även med mig lite goda bullar av henne :-) Gulle hon. Sen vidare mot storheden för att kolla om solglasögonen fanns kvar där. Men icket.. Behöver nya eftersom mina har blivit grymt snea.. Men dom var tyvärr slut. Så jag for förbi jobbet och sväng när jag ändå var i krokarna, Drack en kaffe och socialade lite. Och på hemvägen stannade jag till på dollarstore och köpte rött läppstift & läppglans.. Även en sminkborste.

Efter att jag hade ätit middag for jag och storasyster förbi Julia och lånade en maskeraddräkt av henne som sara ska ha :-) Hon blir nog superfin. Tänkte ju visa er den jag ska ha, men ni får vänta tills imorgon ;)

Annars ikväll har jag inte gjort mycket.. Kakan kom förbi en sväng och efter han hade åkt for jag och socialade med några trevliga typer.

Nu är jag hemma och har nyss färgat håret. Sitter och äter lite kvällsfika och snart är det dags att sova. Är grymt trött och det blir en lång dag imorgon då jag först ska jobba 8-19 och sedan festa..

Så, Godnatt mina vänner ♥


MED ANDRA ORD

Hade en riktigt bra kväll igår på klubbviken. Den kunde nog inte bli bättre.
Sammanfattar lite snabbt:

Kom dit runt 4. Satte mig ner i båten med mina föräldrar + deras vänner. Drack en kall öl plus någon xider. Lite senare var det dags för middag uppe i restaurangen, och medans vi väntade på maten drack jag en supergod kaffekarlsson. Mums!! Efter att vi hade ätit gick vi till båten, spelade med andra ord. Sjukt jävla roligt var det, speciellt när man fått i sig lite mer alkohol, blev bara svårare och svårare att förklara orden ;) haha. Sen blev det även att skåla med champagne eftersom vi fått sålt våran gamla båt zenorita. Så det firade vi lite smått. Det var tobbes farbror som köpte den :) Hoppas han är nöjd, Den är ju sååå fin!! Sen forsatte kvällen med en massa skratt och roliga konversationer. Super lyckad kväll.

Tanken var ju att stanna på klubbviken idag för sol & bad. Men min fot har blivit ännu mer svullen så jag var tvungen att fara till läkarn. Har tydligen fått en infektion och även en rejäl stukning. Ska tillbaka på måndag och har inte svullnaden lagt sig måste jag till sunderbyn. FFFuck. Ska ändå bära högklackat imorgon till min outfit. Får fan lida .... Fick hem maskerad dräkten idag, den satt som en smäck :) Visar sen.



fler bilder hittar ni på facebook

IDAG


KLUBBVIKEN

Har varit på stan en snabbis. Gick först till banken och betalade en räkning och sedan köpte jag en present åt Gralle :) Nu ska jag fara till mitt favoritställe - Klubbviken. Hinner väl inte pressa så mycket idag men imorgon däremot. Ikväll blir det middag uppe i restaurangen samt dricka någon kall & bara njuta. Det är sommar


ONT

Jag dör snart. Har en sån jävla värk i foten, och det är jävlart knallblå. Inte bra..... kommer aldrig kunna somna.
åk aldrig longboard på fyllan, och absolut inte 2 personer.. kan sluta i katastrof

annars hade jag en kanon kväll igår. Jag och Emelie satt på roasters och drack några kalla. Sedan gick vi på bishops av alla ställen. Haha. Och sen blev det öl,vin,sång och gitarr på gültza med trevligt sällskap. Innan vi skulle hem så for vi med micke till max och åt :> mkt trevlig kväll.

Ett försök till att sova nu då.
Sweet dreams


GELENAGLAR

Idag köpte jag och lillasyster ett gele-kit! Så vi försökte oss på att göra gelenaglar. Haha, blev väl sådär.. Anna gjorde det bra för att vara första gången :)


SHOPPAT


NY KAMERA

nu är jag med kamera igen!!! Så nu blir det roligare inlägg + the look of today :D


MASKERAD PÅ G

Ska ju på Martin's (systers pojkvän) 22års fest på lördag. Och det ska vara maskerad!!! sjukt kul. Har dock haft riktigt svårt att bestämma mig vad jag ska vara. Men har iallafall beställt en dräkt, Hjärter dam!



och om jag inte kan ha den, Så ska jag få låna 'rödluvan' av Julia :) Tänkte först beställa den men hon sa precis att hon hade en exakt likadan. Tur!!



Sen blir det utgång med hela gänget också, Så kommer vara en hel hög av snygga outfit's ute på krogen ;)


25 JULI

Jobbdagen har gått bra. Inte lika mycket att göra idag.. men har ändå varit en del.

När jag kom hem satte jag mig och sociala med mina päron en stund.. Och sedan tog jag mig en tripp till solsystemet och solade i 20min. Kände att det verkligen behövdes. Skönt var det också!! Påvägen hem gick jag förbi willys och handlade lite åt mamma, Och även åt mig själv, Köpte hudlotion, deo, sminkborttagning, hårfärg osv. Sådant som man alltid behöver :)

Nu sitter jag hemma med mamma och äter lite godis. Jag ska dock ta en dusch nu, och sedan börja avrunda denna kväll. Pöss

NOT OKEY

Fyfan vilken dag. Har varit supermycket folk, Stått i köket hela dagen .. från 11 till 18 .. Med världens jobbigaste magknip. Jag kunde inte ens stå rakt, ville bara gråta. Så det har varit kämpigt.. Dock har det börjat gå över nu som tur är.

Har ätit lite middag, Och nu ska jag slänga mig i duschen. Sen blir det väl att kika lite tv med mina päron innan det är läggdags.

Puss

ÅSKA

- Är mysigt tycker jag.

Men det tycker däremot inte Sara. Vi ligger i mammas och pappas säng, (eftersom hon inte vågar sova själv) och hon rycker till vid minsta lilla ljud ' vad var de? ' hahah, kan inte annat än skratta åt henne just nu ;)


SWEET DREAMS

Blev att vara hemma ikväll med storasyster. Såg först en film på 3an.. Uptown girl. Har dock sett den förut, mycket bra film! Sedan såg vi en serie på youtube, Och den heter Älska mig. SJUKT bra.. Både jag och sara grät som små barn, verkligen gripande.

Nu ska jag bädda ner mig och sova. Jobb imorgon så..
Och min huvudvärk sitter fortfarande kvar. Måste nog fara in till jouren imorgon när jag slutar. Börjar fan bli riktigt orolig nu.. brukar aldrig ha ont i huvudet. Och verkligen inte såhär ont. Har ju inte ens orkat gå utanför dörren idag.

Vi hörs imorgon.
sov sött ♥

DRÖMMER MIG BORT EN STUND


3 veckor kvar


Love is not about finding a perfect person, but learning to see an imperfect person perfectly


23 JULI

Skönt att vakna upp och inte vara bakfull. Hehe

Dock har jag förjävla ont i huvudet, nacken och öronen. Har haft det sedan igår. Jag låg och kollade film och mitt i allt smällde det till i bakhuvudet och det började tjuta i öronen.. Fick tungt att andas och jag var livjävlarädd. Var sjukt nära på att ringa ambulans eftersom jag fick en riktig jävla yrsel strax därpå.. Plus att jag var ensammen hemma så just därför blev jag ännu mer rädd att det skulle hända något. Egentligen borde man ringa läkare direkt när sådant händer. Men har jag fortfarande ont ikväll måste jag ringa. Man vet aldrig om det är farligt.. För jag har aldrig haft såhär ont någonsin, och det är tusen gånger värre än huvudvärk. Fyfan... Någon som haft nå liknande???

Mår fan inte bra just nu. Så idag blir det att ligga i sängen och vila upp mig. Ska jobba imorgon och det lär bli en stressig dag. Känns inte så kul..

Vi hörs sen mina fina vänner, puss

21 JULI

Grym kväll igår. Blev först att sitta hemma hos Kimpa med lite trevligt folk, en massa vin och skitsnack :) Lite senare gick jag över till kakan och forsatte. Hel lyckad kväll iallafall :-)

Ikväll blir det nog att skjutsa lillasyster till trästocks. Sen får jag se vad som sker. Umgås skulle jag tro.

har inte mkt på hjärtat just nu.
herrååå

HEJ Å HÅ

Fysjutton vilken dag. Kom till jobbet 07.30 och for därifrån 19.30 ... Jag är STENdöd. Haft så sjukt mycket folk idag.. folk satt till&med i kalasrummet och åt idag. Proppjävla fullt överallt. Tur att det ska bli bättre väder imorgon så det inte blir lika stressigt.

Just nu gör jag absolut ingenting. Var och sola en 13 minutare nyss. Hinner ju knappt vara i solen nu när jag jobbar.. och jag börjar tappa all färg. Så måste jobba på brännan lite.. tråkigt att solarium blir lösningen dock. But what to do.

Päronen flyr från hemmet imorgon igen. Dom bor typ i båten numera. Haha. Lite trist, man hinner som aldrig se dom. Men jag förstår, Hade också glassat på varje dag om jag var ledig. Vill också ha semester, helst nyss!

19 JULI

Godmorgon sunshines.

Sitter och dricker min morgonkopp med kaffe i vanlig ordning. Har precis kladdat på lite smink och nu ska jag gräva fram nå kläder som inte är allt för varma. Höll på att svettas ihjäl igår, seriöst. Inte kul att stå och laga mat när det är dödsvarmt. Lär bli lika hektiskt idag så.... Tagga.

Det känns som att en fotboll satt sig i min hals. Kan knappt svälja... Plus att jag haltar.. Har haft nå JÄVULST med sendrag i vaden inatt. Ni vet säkert hur ont det gör, Vaknade upp och ville skrika. Fyfan.

Nu måste jag snabba mig. Ska tralla ner till Sophyyyyyy strax. Liftar med henne idag.
Adjö.



Have a nice day ♥

LESS

Jag kan inte sova
- Det suger


Upp på fem timmar. Det blir väl inte sådär jättekul.........

GODNATT

Nu är det dags att sova. Upp och jobba imorgon, Elva timmars pass som vanligt :) Orkar knappt trycka på tangenterna just nu. Har mailat hit och dit hela kvällen. Haha.

Sovsött ♥

OMG..

detta gick bättre än förväntat. 2 restauranger har redan hört av sig. Nu ska jag ringa min mor och höra vad hon tycker. Crazyyy... Gbg here i come?;)


JOBB HIT OCH JOBB DIT

Har nu slängt iväg ett x antal jobbansökanden. Har dock bara sökt i göteborg nu, eftersom jag har tillfälligt boende där. Men ska även forsätta söka i sthlm.. Eftersom min morbror har en lägenhet där som jag kan hyra. Är sjukt tagg på att flytta nu. Satan, Hoppas det finns något jobb som faller mig i smaken :)

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA

Kladdkakan blev toppen. Är dock inte sugen på att äta den. Så jag ska frysa in den och sedan får familjen ta del av den. Just nu håller jag på att laga middag.. Köttbullar & makaroner :) + sås. Tänkte fixa en matlåda tills imorgon på samma gång. Äter ju oftast mat från jobbet.. men är så sjukt less på all mat därifrån, och hamburgare äter jag ju inte ens. Så lite svensson mat kommer inte att sitta fel.

Annars då? Sitter och letar jobb lite överallt. När jag kommer hem från turket blir det att börja planera frammåt i tiden. Ska be om hjälp av arbets också, Ska söka jobb i gbg trakterna först och främst. Har ju alltid jobb på leos, eftersom det finns nu på många håll i sverige, Men det är en nödlösning. Jag vill prova på något nytt, och vill verkligen flytta från Luleå och börja om på egna ben. Så letar för fullt :-) Ska bli spännande.

Nu kokade vattnet över så bäst att jag håller mig vid spisen. Haha :D
herråååå!


MÅNADSHOROSKOP OXEN

Du bör vara försiktig när du kör under den här månaden, eftersom ditt hus för lokala resor kommer att skakas om av en solförmörkelse den första juli. Inget behöver hända men det bästa är att vara försiktig.

Solförmörkelser påverkar oss olika. För en del oxar kan en solförmörkelse vara livsförändrande, medan för andra oxar kommer inget särskilt att hända. Samtidigt är förändringarna inte alltid hotande. I själva verket kommer vissa solförmörkelser att betyda positiva förändringar som äntligen kommer till stånd efter mycket arbete. Vad som än händer är det bästa att vara förberedd.

Den här solförmörkelsen äger rum i ditt hus för kommunikation och resor och är på något sätt relaterad till de två andra solförmörkelser i juni. Vann du eller förlorade du pengar under förra månaden? Köpte du något viktigt? Ska du köpa en ny mobiltelefon eller en ny bil?

Den andra juli flyttar Merkurius över till ditt hus för familj och hushåll. Det kommer att uppstå diskussioner med din familj angående vad som hände under de senaste dagarna eller veckorna. Den 4e juli kommer Venus att flytta över till ditt tredje hus, där solen befinner sig fram till den 23e och du kommer närmare dina syskon och grannar. Social interaktion blir vanligare.

Fullmånen den 15e stimulerar ditt hus för högre utbildning och ditt hus för resor. Om du vill lära dig ett nytt språk nu kommer det att gå bra och du kan också välja att studera något annat. Vad du än lär dig, kommer att utvidga dina horisonter och din kunskap.

Den 23e kommer solen att flytta över till ditt 4e hus för familj och en kvadratur äger rum. Eftersom Venus finns med i bilden, men inte Mars, behöver man inte oroa sig för mycket. Angenäma saker händer även efter nymånen den 30 juli i lejonet.


BAKA KAKA

Eftersom anna har varit så duktig och bakat en massa gott dem senaste dagarna så tänkte jag också försöka mig på det här med att baka. Jag håller på baka en kladdkaka nu, hittade ett recept som verkade bra, Tror det kommer bli riktigt smarrigt. Ser bra ut än så länge ;-)

17 JULI

Godmorgon.

Satan vad jag har sovit denna helg. Har inte orkat bry mig i någonting, Inte orkat göra något heller. Har varit hur skönt som helst att bara vara hemma och koppla av helt ensammen. Mor min ringde nyss, Hon sa att dom skulle vara borta en natt till. Så dom kommer inte hem förrän imorgon. Men jag lär vara hemma idag också, Imorgon börjar jag jobba igen, Upp klockan 06.00! Hoppas på dåligt väder, för då kommer det mycket folk = tiden går fortare. Är så jävla segt att jobba 11 timmar och så är det inte en pers där typ. Ah.. förutom norrmännen då.

well, Nu ska jag ta och rensa min garderob. Ska sy om några plagg åså.
Vi får höras sen. Pöss

TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

Fan vilken seg dag. Har legat i sängen i princip hela dagen. Har sett massa oth avsnitt som jag missat. Och även en film. Har nyss städat lite också ..

Just nu ligger jag i sängen, Socialar med folk åså. Ska väl ta och ladda ner någon bra film och sedan sova. Imorgon blir det nog att fara ut med båten om jag får tag på päronen.

Hörssss

WHAT THE HELL

Äh, Nu kör vi ;)

Tänkte ju vara nykter, men jag ångrade mig. Några vinglas senare är jag taggad till tusen. Får se vart kvällen slutar ;) Skål!

15 JULI

Blir inte att fara till beachen idag. Är så jävla seg. Ligger fortfarande i sängen.. och klockan slår snart 15.00! Ska dock snart kliva upp, duscha och sedan laga mat. Får helt enkelt se vad som sker ikväll. Som sagt blir det nyktert iallafall, Kommer nog behöva rycka in och jobba extra några timmar imorgon, Så jag mår kunna köra bil. No way att jag åker buss när det ska spöregna.


YOU MAKE ME THIS, BRING ME UP, BRING ME DOWN

Har precis ätit en jättesen middag. Pommes, kött, beasås + ett glas rött till det. Lovely!
Ska snart avrunda och gå och lägga mig. Sjukt trött.. Men ska iallafall sova till 11-12 imorgon, och sedan blir det beachen med min söta lillasyster ♥


EN MÅNAD KVAR!!!!!!!


FINALLY

ÄNTLIGEN! Nu är jag ledig tre dagar. Så skönt!! dock kanske jag måste jobba på lördag i några timmar. Men så länge jag slipper öppning & stängning är jag nöjd ;) Ska ändå regna som satan på lördag så, (om man vågar lita på vädret)

Nu ska jag ta mig en dusch, fräscha till mig och sedan vet jag fan inte. Ska nog bara vara hemma och vila så man orkar göra någonting kul i helgen. Blir dock nyktert tror jag :-) fårse.

HOLD ME TIGHT OR LET ME GO

Lite bilder från alanya som jag aldrig lagt upp





ETT GLAS RÖTT

Två dagar klarade, En kvar innan ledighet!!!

Har ändå gått sjukt fort.. Kändes som att jag nyss var ledig tre dagar? Men jag klagar inte ;) Är iallafall hemma nu. Ikväll händer det då absolut ingenting. Ska ta och dricka ett glas vin, se lite tv och sedan sova.. igen.

Ska iallafall ta mig en dusch nu..
Herråååå



13 JULI

Godmorgon!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe i vanlig ordning. Ska snart tassa ner mot hamnen och hämta bilen. Börjar jobba 08.00 och jag ser inte fram emot morgonstädningen vi har framför oss. Bollar x1000 ska plockas upp, Mattan ska dammsugas, Pads ska moppas och gud vet vad. Men vi är ett bra team så det ska nog gå undan.

slutar 19.00 .. och ikväll ska jag fan se till att göra något. Har dock bara idag & torsdag kvar att jobba. Sen är jag ledig FRE, LÖR och SÖN! a-a-awesome.

Mamma fick klippa mig igår. Orkade inte se mina slitna toppar. Dock tog vi bara 2cm kanske. Ville typ grina men jävlar att det behövdes. Om en månad har det växt ut igen... mitt hår växer som ogräs.... Dock ska jag till frisören innan jag far till turket, För jag måste tunna ut det, Har så tjockt hår och det är ett helvette att få det att hållas platt. Spec då det är så jävla fuktigt där..

Well, Nu måste jag snabba på. Börjar om 45. Herrååååh.

Have a nice day ♥


KJEMPE BRA

Fysatan vad folk det har varit på jobbet idag. Och ändå är det typ bara norrbaggar. Men måste berömma alla mina UNDERBARA arbetskamrater!! Sjukt jävla bra jobbat. Det är tungt, men så är det tyvärr dessa dagar. But we can do it ;)

Jobbat från 08.00 till 19.00 .. klockan 18.00 fick jag min lunch idag. Då kan ni kanske förstå hur jävla slut jag är i både kropp och huvud. Så nu ska jag ta mig en lång dusch, Koka lite te, sociala med vänner och sedan ska jag krypa ner under täcket. Kanske slänger in en godnatt inlägg sen ♥

Hoppas eran dag har varit super.
Pussar


GODMORGON

Kom just till jobbet. Sitter och dricker en kopp kaffe & väntar på att sophia ska anlända. Lär bli sjukt mycket att göra idag, vädret suger ju ..... Men slipper ha ångest över jobbandet iaf ;)

hörs sen =)

LEVER JAG?

Ehh.. knappt.

Börjar dock må lite bättre nu. Har hållt på städa osv. Tänkte tvätta också men tvättmedlet var slut.. så jag väntar på att mamma ska komma hem med det. Ja ni..

Har kommit fram till att jag ska skippa lk för iår. Anledningen till det är att jag jobbar 8-19 fre,lör och sön. Då är det verkligen onödigt att gå på lk. Kan vara chaffis och tjäna pengar istället. Helt ok!

34 dagar kvar till turket också. AaaAaaaaaawesomE.

Äh, Middag nu. Herrå

11 JULI

Har haft en jävligt AWESOME helg på klubbviken.

Blev som sagt att fara dit på fredag kväll med ett härligt gäng. Vi kom tyvärr dit just när pappa och dom slutade spela. Men kul hade vi iallafall :) Vet inte riktigt vad jag kan berätta om kvällen... haha. Tror jag slutar här.

Blev att steka på stranden på lördagen. Eller ah.. jag somnade ganska hårt. Men vaknade på eftermiddagen någon gång, Så då gick jag och tog mig en välbehövlig dusch och sedan gjorde jag mig klar. Gick upp till restaurangen där pappa och reidun spelade några låtar. Drack någon kall åså.

Lite senare träffade jag på Emelie och hon kom och drack lite goingar med mig i båten. Sen träffade vi lite annat folk som vi satt med tills pappa och deras band började spela. Och satan vilket ös det var. Hade så jävla kul alltså. Blev även att nattbada, och det gjorde jag på fredagen också. Vad gör alkoholen med en egentligen??? haha. Men det var kul.. förutom att jag badade med telefonen. Hur lyckas jag? Jag lär mig aldrig.. Ha aldrig mobilen i bh.n!!!!

Vaknade upp i båten på söndagen med mamma,pappa,emelie, två hundar och två okända. hahah, Kaos. Blev att bakiskäka uppe i restaurangen och sedan gick vi ner till stranden och solade tills vi skulle hem.

Sjukt rolig helg. Orkar inte berätta allting. Men så jäääääävla kul jag har haft!!!


Ska bara ta det lugnt idag och tagga för jobb imorgon.
hörs kanske sen, Mår inte bra nu så.. måste få ordning på mig själv;) haha.


GO HARD, OR GO HOME!

ÄNTLIGEN. Nu kan jag pusta ut...

Nu väntar tre hela dagar av välbehövlig ledighet. Sitter just nu och smuttar på ett glas rött. Inväntar några trevliga filurer och sedan kanske vi beger oss till klubben. Blir att fara dit imorgon hursomhelst :)))

Så, ja.. bloggen blir väl inte prio ett denna helg. Återkommer senare med bilder och annat kul.

Ha en bra vän mina söta vänner
PUSS

DU ÄR NÅGON ANNAN NU, IOFS.. MEN NÄR DU STRIPPAR OCH KLÄR AV DIG ÄR DET SAMMA GREJ

Min lillasyster lyckades mer än bra.. Satan vad gott det var med kärleksmums!! Måste nästan lägga ut receptet här så ni får prova. Den var megasmarrig.

Har precis tvättat av sminket och borstat gaddarna.
klockan är strax efter 23 och nu ska jag sleepa
kommer nog inte bli några större problem..
- Jag är dödstrött.

Ska möta Sophia utanför mig imorgon så ska vi gå tillsammans till henne för att hämta hennes bil. För slöa för att åka buss helt enkelt. + att man kan sova liiiiite längre ;)

Godnatt ♥




'Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken
'
Veronica Maggio - Inga kläder

HÄR KOMMER LEO I SITT LEKLAND

nanana..... satan vad låten sätter sig i huvudet. Måste fixa så att vi gör en ny leo låt....

Då var dom 11 timmarna avklarade för idag iallafall. Har varit tungt att jobba, Varit sjukt yr & trött. Men mot eftermiddagen började jag må bättre. Hade en sjukt rolig stängning med Roxy, Emelie och Emma.. Satan vilka härliga typer jag jobbar med. Love!!!

Nu sitter jag hemma och har matkoma.. Fick middag från tasty av päronen, Och till efterrätt blir det kärleksmums som lillasyster håller på att baka just nu ♥ flott är gott.

TIRED AS HELL

Krigar krigar..

Sitter och dricker kaffe. Väntar på Roxy & hennes far som ska skjutsa oss till jobbet.. sweet! Slapp ta bussen. Brukar nästan alltid somna på den .. haha.

Slutar 19.00 .. Då blir det raka vägen hem, Ska försöka lägga mig tidigare idag. Får se hur det blir med den saken. Blir väl zombie varning imorgon också.

Have a nice day my friends ♥

DAGS ATT KRYPA NER

Fick besök av kakan ikväll. Suttit och socialat med min mor, Och han har spelat lite gitarr för oss. Mycket trevlig kväll :) Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner under täcket så man är hyffsat utvilad imorgon.

Ni får sova så gott.
puss ♥


STILL ALIVE

Jag överlevde dagen, 2 kvar innan mina tre dagars ledighet. Jag tycker ändå att min schema är mycket bättre än förra sommaren. För nu jobbar jag tre fulla dagar, och är ledig tre. Om det inte regnar på mina lediga förstås, För då måste jag hoppa in och jobba några timmar .. Men inte mig emot. I juli kommer jag jobba hela 191 timmar och sedan blir det mer då jag blir inringd (y). Fet jävla lön jag får i aug ;) Kommer leva som en kung i alanya. Haha. Sen blir det mest troligt sthlm med mammsen om det blir mycket cash över. Mysa på och ha det bra.. Det är vi värda!!!

Sitter just nu och lyssnar på pappa och hans vänner som sitter och sjunger & spelar gitarr här hemma.. Kommer låta grymt bra i helgen. Ser verkligen fram emot att lyssna på dem.

Justja, Kanske blir att fara och jobba i Malmö nu i juli.. Ska öppna leklandet där också. Får se hur det blir med det, Hade varit skoj. Men då hinner jag knappt komma hem så drar jag till turket direkt.. Men kanske.

Nu ska jag dricka mitt kvällskaffe & sociala med päronen.
Hörs sen ;)





'The look of the day ' uteblir idag.
Sliten som fan. Inget att se... haha.

så en lite äldre får väl duga..........

6 JULI

Sitter och dricker kaffe & har precis gjort mig klar. För en halvtimma sedan hade jag kunnat döda för att få lite mer sömn. Men nu har jag börjat piggna till & det ska faktiskt bli skönt att jobba. (sa jag just dedär?) Och det är pga vädret såklart. Då behöver jag inte få ångest över att jag jobbar ;) haha.

Vi hörs ikväll när jag slutar.
Ha en bra dag sötisar ♥


SWEET DREAMS

Nu ska jag lägga mig i sängen, Se något bra på tv och förhoppningsvis somnar jag i tid. Jobbar 08.00 - 19.00 Imorgon, Tors & Fre. Sen är jag ledig i tre dagar. Så sweet!! Så på lördag blir det klubbviken och sova över, Pappa ska spela där hela helgen så det kommer nog bli awesome. Härliga människor som ska dit också, ;> Så om ni inte har något bättre för er, Sätt er på turbåten, kom dit och rocka loss.

Sov sött ♥





40 dagar kvar!!!!!

5/7


TVÄTTA BOLLHAV?

Många frågade igår hur fan vi tvättar bollarna till bollhavet. Tänkte visa hur vi bär oss åt, När jag ändå inte har något annat för mig ;> haha.


först flyttade vi över alla bollar till ett & samma bollhav..


Sen använde vi en bolltvättsmaskin, Där en står och blåser in alla bollar igenom ett rör


Och dom far då in i bolltvättsmaskinen & tvättas och sedan far ut i en säck..


Till slut blir säcken full & måste bytas.


Och när säcken är full forsätter man med nästa.. Och så håller det på. Tog cirka 3-4 timmar..
Kan ju säga att jag var ganska så jävla slut igår när jag kom hem där vid 01.15 ..

nej - vi tvättar dem inte för hand :)


STEK

Mamma kom hem och slet upp mig från sängen 12.00 .. Klev upp direkt. Ville ju inte sova bort hela soliga dagen när jag är ledig!! Så vi gick förbi Dagobert och köpte lunch, Sedan gick vi ner till våran båt. Har legat där och pressat till 15.30 typ. Tobbes lillebror satt även med mig och mammsen och socialade om allt möjligt. Riktigt trevligt, Längesedan jag träffade den filuren. Sedan blev jag allt för rastlös, så jag & mamma gick till willys, handlade lite åså, Och jag köpte mig en hårfärg :)

Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe, Slå på lite skön musik och sedan färga håret. Som vanligt blir det svart, Vågar inte börja slinga.. Skulle bara bli massa gorm och skit.. och sedan skulle jag ändå färga tillbaka. haha ;) typiskt mig.

Hörs sen mina vänner ♥


fick bli en bild på mamma idag. Höhö ;>


TODAY I LOOK LIKE THIS


PUT A RING ON IT

Har varit på stan med Mamma, mormor och moster :) Blev att äta & dricka kaffe på waynes också. Mycket trevligt. Köpte bara en ring.. Och  sen hittade jag en grymt söt topp på lindex, rosa såklart ;) Men den satt inte som jag ville. Det var synd..

Nu ska jag gå och plocka ihop alla mina kläder som ligger överallt, och sedan hänga upp dom i garderoben. Var för trött för att ta tag i det igår.. hehe.

Sen klockan 19 blir det personalmöte och tvättning av bollhav.
Så vi hörs senare. Pussar


den till höger köpte jag idag. Från ur&penn!


SVAR PÅ TAL

Vars har du köpt dina sjukt snygga pilotbrillor?? :D / Cassandra

- Dom är köpta på Lindex :) Kostar 79:-


4 JULI

Börjar med att gratta Mikaela Lilja som fyller 19 år idag, Stort grattis gumman. Hoppas din dagen blir toppen!!! ♥

Har nyss vaknat. Ska ta mig en dusch och hoppas på att jag börjar må bättre. Förkyldningen smyger sig fram nu. Ont i huvudet/nacken.... täppt i näsan och halsont. Orkar ej. Fan vad tungt det kommer bli att jobba. Men jag måste..

Och seriöst, Nu ligger det tamefan kläder ÖVERALLT. Hur lyckas jag????! ids inte städa nåmer. fyyyfan
hejdå.

3 JULI

Då var denna arbetshelg över. Tack som fan för det. Är ledig måndag och tisdag nu iallafall.. eller ja, Imorgonkväll ska jag dock på personalmöte och där efter ska vi tvätta varenda bolljävel från bollhavet.. Kuligt.. hmm. Har varit en tung helg. Mina ben värker och jag vill bara ligga ner i min säng förevigt känns det som.

Igår for jag med SaraK osv till boden en sväng, For bara och snurrade lite, Käkade, Och kollade läget typ. Det var trevligt :) Blev dock inte många timmars sömn inatt, Kanske 2-3? Men äh, Jag lever fortfarande.

Ikväll ska jag bara ligga och slappa.. och imorgon får jag sova ut!!!!!! Ska fan stänga av telefonen. Tänker inte bli väckt imorgon..

Ska ta mig en välbehövlig dusch nu.
Vihöres


Var en aning less imorse.....


2 JULI


STENJÄVLADÖD

Har varit en seg dag på jobbet... Knappt en människa har varit där. Ska dock inte klaga.. imorgon ska det vara regnigt och det kommer vara smockfullt och massvis att göra. Bara att förbereda för en sjukt stressig dag.

Kom iallafall hem från jobbet runt 19.30 ..  Sedan dess har jag städat här hos sara och martin. Dom hade ett jävla diskberg som jag inte orkade se. Så har diskat ett bra tag. Ganska less nu...

Så ikväll ska jag bara ligga i soffan, Sociala med folk och ta det jävligt lugnt. Känns rätt surt att vara ensam här .. Haha. Lite läskigt =/ Men jag har ju kurt iallafall :) Sötkatten.

Uppdateringen kommer väl inte vara den bästa under helgen. Men ni får stå ut :)
Hörs kanske senare. Är för trött för att skriva just nu, Heheeee

herrååå

1 JULI

Godmorgon mina vänner.

Sitter och äter lite frukost och ska snart byta om osv. Känner mig helt seg.. hade lätt farit till jobbet i pyjamasshorts+linne om det var möjligt. Haha..

Jobbar 08.00 till 19.00 idag.. och imorgon .. och på söndag. Wiho... Vilken toppenhelg. Den här månaden kommer jag jobba sjukt många timmar. Kommer rulla in fina pengar på kontot sen dock. Så jag får väl tänka positivt.

Fan vad awesome att det är Juli nu!!! Nästa månad drar jag till turkeeey och sedan en sväng till götet. Längtar som aldrig förr. Fan vilken välbehövlig semester.

Nåja.. Ska väl göra något åt detta utseende nu. Vi får höras ikväll.
Pussar


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu