STÄDA STÄDA STÄDA

Nu har jag iallafall städat klart rummet. Har dammtorkat, dammsugit och skurat. Nu ska jag ta mig an garderoben och sen är det färdigt.

Sen blir det en dusch och göra mig klar. Alexander kommer på ett tag, Ska vara här en stund innan vi drar mot bowlingkompaniet & bowlar. Kommer krossa alla ;)               ..... ?




SUMMER LOVIN'



såhär såg bikinin ut på, Sjukt nöjd med den!


27 APRIL

Onödigt att jag klev upp imorse. For till jobbet, och när jag väl är där inser jag att jag är ledig. Schemat hade tydligen ändrats. Lite less blev jag.. Men skönt att få vara ledig hursomhelst ;) Så jag for hem igen.

Gick på stan med mamma ett tag, och sedan träffade jag Natty och Ela :) Så då forsatte jag att gå med dom. Vi tog även en kaffe på börjes och socialade :) Mycket trevligt. Har även växlat pengar till turkiska. Skönt att få det bortgjort. Då slösar jag inte upp dom ;) haha. Har även shoppat lite smått!

Min mage skriker efter mat, har inte hunnit äta nå idag så det är väl dags att slänga ihop nå käk. Får se vad som händer sen, Ska mest troligt fara och simma en stund. Får se hur det blir :)








JUST CAN'T GET ENOUGH

For hem till Alexander där vid 14.00. For och hjälpte Uffe med lite saker. Vid 17 la vi oss i sängen och kollade lite tv, Efter några minuter slocknade vi båda två, haha. Sov i tre timmar!!! Skönt var det, men är fortfarande sjukt trött. Men ska hålla mig vaken till minst 11 iallafall. Måste se BB så ;)

Nu ska jag kolla på utlandsresor :) haha. Jag vet att jag ska resa om två veckor, Men alexander skulle få en resa av sina päron i studentpresent, så jag följer självklart med! Kommer bli såååå mysigt ♥ Det bästa av allt är att jag redan har alla cash till den resan. Tacka skatteåterbäringen :D

Är sugen på att fara till kreta, eller kanske spanien. Fast blir typ aldrig less på turkiet heller, En fjärde gång kan ju inte skada? Haha. Får se vad vi hittar :)

26 APRIL

Hallå :)

Vaknade tidigt imorse. Så har hunnit med lite ärenden :) Först gick vi till banken och betalade resan. Sedan gick vi ner och solade i 16 min. Sedan gick vi till waldorf och käkade en mycket god buffé på walorf! Och till sist hämtade vi ut mitt träningskort på Actic. Sweet!!

Nu ska jag städa lite smått, och sedan får jag se vad som sker. Kanske att jag följer med till Sbyn ett tag. Hörs senare iallafall! :) Pussss


25 APRIL

Dålig uppdatering av mig. Sorry!

Vi kom ju som sagt natten mot lördag. Vi for på max och åt lite mat innan vi for till Alexander och sov :) På lördagen blev det att göra lite ärenden.. Som att fara på bolaget och sådant ;) Var ju grymt bra väder den dagen, Så när vi kom hem till A igen så drog vi fram solstolarna och pressade i ungefär två timmar. Riktigt skönt var det!! Drack även en kall Xider medans, Tummen upp ;)

Mot kvällen blev det att grilla :) Henke kom och åt med oss också, Vilket var trevligt! Senare kom det lite gamla vänner till mig och vi hade en rolig förfest innan det bar av mot krogen.

Igår söndag: Sov till 12 ungefär, Städade lite åså. Senare mot eftermiddan for vi till stan, Gick till kebabhuset och åt lite bakismat och sedan gick vi hem till mig. Efter ett tag bestämde vi oss för att fara till sun-tan och sola, sagt och gjort! Nu börjar vi få lite färg iallafall ;) Mot kvällens slut blev det att krypa ner i sängen och se lite av pistvakt the movie :) Men det dröjde inte länge tills vi båda däckade. Satan vad trött jag var!!

Idag vaknade vi kanske runt 13.00 .. skönt som fan att få sova ut! Gick upp och åt frukost och drack kaffe. Sedan var det bara att ta tag i mitt stökiga rum, Det tog emot kan jag lova. Men det var bara att röjja undan alla jävla kläder och annat som låg i vägen. Nu kan man äntligen vistas här inne ;) haha.

Vi har precis sett på Big brother live - repris från igår. Och snart ska vi väl bädda ner oss i sängen framför en film :) Alexander har skola imorgon och jag ska fixa en massa. Måste gå till banken och föra över pengar till pappa så han kan betala resan åt oss, Sen måste jag även växla lite fickpengar! Ska sola också, Måste jobba lite på brännan innan jag far, det är ju bara 20 dagar kvar nu!!! :D Och om nio dagar fyller jag även 19 vårar. Sweet.

Vi hörs imorgon mina vänner. Hoppas ni har haft en trevlig påsk!
Godnatt ♥


Bilder från i helgen finns på ansiktsboken ;>


MOT LÅ!

Nu sitter vi i bilen påväg hemmåt :-) Sitter och sjunger med till massa låtar på radion. Jag och Alexander funderar på att spela in en duett, så bra vi som är ;))))) Haha, skämt å sido. Man skulle nog få skavsår i öronen efter att ha lyssnat på den. Kanske får ta ett par sånglektioner först. Låter som en bra idé.

När vi kommer hem blir det nog att krypa ner i sängen och mysa på. Kanske att vi far förbi mor och far och säger hej :)


FREDAG

Sjukt skönt att sova ut idag. Klev upp och åt frukost och sedan tog vi en promenad runt i husum. Har varit jättevarmt idag, +18 grader. Så härligt!!!

Nu ligger vi i sängen och tar det lugnt. Har nyss tagit oss en dusch åså. Blir att börja rulla mot luleå runt 21 tiden. Så är vi hemma inatt någon gång :)

Imorgon blir det lite fest =) Kommer nog bli riktigt nice.
Hörs senare. Puss på er


ÖRNSKÖLDSVIK

hallå :)

Idag klev vi upp runt nio tiden. Klockan 11.00 började vi fara mot umeå :) Så när vi kom fram dit började vi med att äta lunch. Sedan blev det lite shopping =) Hittade mig lite saker som jag ska visa!

nu är vi hemma hos Alexander's pappa :) var riktigt kul att träffa honom + hans flickvän. Mycket trevliga!! Vi har inte så stora planer inför kvällen, Blir att dricka lite cider & öl iallafall :)

Tänker inte berätta vad som händer här just nu ;D Det berättar jag sen, Hihi. Hemlisaaar!!



Hoodtröja Bikbok 99:-
Plattång rusta 299:- (Svinbra!!)
Volympuder, Läppglans Åhlens
Ansiktskräm, klämmor - H&M
Trosor - Gina tricot

Måste dock köpa lite mer saker inför resan osv. Men det gör jag hemma där jag vet vart allt finns ;)
Nu ska jag göra lite "hemliga" saker. Herråååå


Slut som människa

Nu har jag äntligen ledigt i några dagar frammåt. Så SJUKT skönt. Har jobbat som ett as.. Men ska fan inte klaga egentligen. Rullar ju in en hel del med cash ;)

Sitter hemma hos Alexander nu, Vid varsin dator och spelar Icy Tower. Jag är jävligt irriterad över att alexander leder med ETT litet poäng. Ska fan vinna över honom ikväll. Thats it!

Imorgon blir det uppstigning kl 08.00! Då ska vi packa ihop våra saker, fara och handla lite grejer och sedan styr vi mot umeå. Där stannar vi och äter lite lunch och går på stan en sväng. Och sedan far vi vidare till Övik och hälsar på hans pappa :-) Får se när jag kommer hem. Tror det blir på lördag, För vi var sugna på lite festligheter ;)

Justja, Jag ville ju inte fara till norge och jobba, Så idag fick jag ett nytt jobberbjudande av min chef. Vi ska öpnna leos i stockholm och göteborg. Så det blir nog flytt dit inom en snar framtid, kanske några enstaka månader :) Det lutar mest mot gbg! Lääääängtar :) Och mest troligt följer min underbaraste alexander med. Kan inte bli bättre! Sååååå less på denna håla. Så det kommer nog bli kanon!!

Nu ska jag spela en omgång, och sedan ska jag lägga mig i sängen och pussa på min fina.

GLAD PÅSK! :)



NITTONDE APRIL

Igår fick jag ju vara ledig. Skönt som fan var det. Umgicks med Alexander hela dagen, Var förbi Uffe's firma och tvättade Therese's bil osv. Och senare blev det en mycket god middag hemma hos familjen markström. Hans mamma gjorde kinamat, och det var så gott!! Dock jävligt starkt så man fick tårar i ögonen ;) haha, men det var det värt. Resten av kvällen bestod mest av mys och film!

Idag blev det jobb från 9 till 19. Och efter det for jag hem, duschade och sedan for jag iväg igen. Nu sitter jag hemma hos M & S på tuna. Ska sova här också :)

Nu blir det att hänga gäng och se kniven mot strupen som sänds från boden ikväll. Sedan blir det väl att avrunda. Jobbar imorgon och sedan tar jag långhelg :D Ska fara till övik med Alexander och hälsa på hans pappa. Blir även att stanna i umeå innan för lite lunch och shopping. kommer bli jättetrevligt =)

Peace

18 APRIL

jobbig helg. Jobbat fre,lör och sön.. Öppning och stängning.. Skulle ha jobbat idag också, men chefen ringde och sa att det knappt var nå folk så jag fick vara ledig!! =D Så jävla skönt. Sen jobbar jag bara tis och ons och sedan tar jag ledigt tills på måndag nästa vecka ;) Awesome. Ska mest troligt till A's pappa då, :)

Sitter hemma hos A nu, vi ska strax fara och hjälpa hans syster med däckbyte, Och sedan får vi väl se vad som hittas på :)

Vi hörs mina vänner.
puss


Hahaha

Måste bara berätta om den helgalna festen hos Daniel Forsberg igår kväll! Emil Helander spydde ner hela mattan och sedan halkade Emma lind i spyan och började gegga i det. Frida pettersson kom för att kolla vad som hade hänt men då stoppade Isabel Dibeus henne och föreslog att de skulle gå och dricka lite med Joakim Losenborg. Kristoffer Modig däckade redan kl 8 så Linda johansson och Markus fällman ritade massa penisar i hans ansikte. Martin Fridesjö började ragga på Mikaela Lilja men blev total dissad när hon började strula med Niklas Kristo. Då gick Per johansson fram till Rebecka gustavsson för hon var den enda som dög. Sara knobloch gick till Sebastian porsberger för att köpa kondomer av honom, Men Simon losell hade redan köpt alla så Sofia karlsson fick vara utan. Kvällen slutade i tragedi, för Thomas nyberg hade ringt polisen och körde iväg min syster eftersom Victor Westman hade anklagat henne för att ha antastat Yara Lövgren




Ta fram din mobil och slumpa fram namnen i din kontaktlista. Fyll i med dina namn och se vilken kul fest det blev för alla.


BULLBAK

I stora mängder. Sara, Martin och Mamma satte igång att baka bullar. Mumsigt värre.

Till veckan sätter träningen igång. Då ska jag försöka bli lite nyttigare också ;) Har suttit och kollat in nya träningsskor + kläder, Har hittat mig det jag vill ha nu :-) Blir svart/rosa ;) hehe. Jag har ju sån tur som fyller år om två veckor, så får det i present ;) sweet. Har inte så stor lust att betala det själv.. haha.

Just nu har jag en enorm huvudvärk, Anledningen är att sara sitter och spelar gitarr.............

Imorgon blir det jobb 9-19 .. hörs efter det:)

14 APRIL

Tjenareeeeeeeeeeeeeee

Igår blev det som sagt att gå på stan med Linda, Ela och Issa :-) Blev en kaffe och lite surr på Roasters. Mycket trevligt :-) Sedan for jag & A iväg till henke och var där en stund. Drack mera kaffe.. haha.

På kvällen blev det att se The Haunting In Connecticut med A. Tjockade även i oss lite chips och dipp. Var mycket mysigt. Blev att spendera natten där också.

Idag har jag varit och lunchat med mamma och lillasyster på stan och sedan blev det att umgås! Nu är jag hemma men ska nog strax dra mig mot nautilus och fixa mig ett kort. Nu ska träningen sättas igång. Skönt.. Förut när jag spelade fotboll rörde man på sig varje dag i princip.. Så känner att det är dags att börja röra på mig.

Så vi hörs sen mina vänner!
Puss

ONSDAG

Vaknade tio idag.. SWEET! Eller ahh... egentligen har jag legat vaken längre än så, För att en skrikande's jävla bebis hållt mig vaken, Dom som bor vägg i vägg med mig. Satan vad arg jag varit. Hojja

Nu ska jag iallafall ta mig en dusch, Och sedan ska jag på stan med Linda och Issa :-)
HERrÅÅhhH


PPD

Nu är jag hemma, och det förblir jag resten av kvällen :-) Ska ta och tvätta bort mitt smink och sedan lägga mig i sängen och se bb! Basshunter kikar ju in idag, Har redan tjuvkikat lite, men måste se ikväll ändå ;D

Har iallafall haft en jättebra kväll, och det har ju sina anledningar ;p

tror inte jag kommer att skriva mer idag, Så vi hörs imorgon
tjoflöjt




Riktiga vänner, det vet jag vad det är. Och för mig, räknas du inte längre till dom!!


Stan med pitefolket

Har nyss varit på stan med Emma, Rebecka, moster och mormor. Vi var och kollade när emma testade balklänningar. Satan så fina dom är. Jag blev sååååå sugen på att gå. Fan att jag skippade skolan, haha. Får väl se om det är någon som är sugen på att gå, då jävlar gör jag det. Är förälskad i alla klänningar ^^

Nu är jag iallafall hemma :) Ska göra mig nå middag och sedan ska jag väl umgås :)
så vi hörs sen ;D


TISDAG

Godmorgon

Vaknade runt 12 tiden av att mormor och moster kom, Tur var ju det. Jag ville egentligen upp tidigare, men har lyckats stänga av alarmet ;) hehe.

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och sedan ska jag iväg.
Vi får höras sen.

P&K


Snart blir jag ljushårig igen ;) Typ sådär fast med mera blonda slingor! Sweet


SWEET DREAMS

Haha, Man får då skratta åt idioterna i bb huset ;)

Tänkte göra en rätt så tidig kväll. Känner mig lite trött så, Lika bra att lägga sig i tid då. Så imorgon startar jag dagen med kaffe och promenad!

Sov gott mina vänner.





SUNSHINE

- Jävlar vilket underbart väder det har varit idag. Hoppas på fler soliga dagar!!

Blev en sväng på stan tidigare idag för lite kaffe och prat. Sedan har vi hängt hemma hos henke på tuna och haft det trevligt. Asgarvat rättare sagt, haha! Och nu är jag hemma, Ska ta en dusch och invänta bb :-)

Och imorgon blir det att gå på stan en sväng med Linda :) Det var längesen, så det ska bli riktigt kul. Ska passa på att kika efter nån ny bikini till alanya ;)

ByE


Dagens sanning

- Folk dömmer alltid en om man gör ett litet fel, men det dom inte ser är allt bra man gör.

Life is a mystery

Jag hatar den här känslan. Just att vara förvirrad och inte veta vad man ska göra. Rädsla och frustration... Som när hjärtat vill en sak, Men hjärnan stoppar en. Vad gör man då? Hur vet jag vilken väg man ska välja?

Ibland lyssnar jag för mycket på andra. Och sällan på mig själv. Jag vet att jag är stark, jag har stått ut med så mycket. Men när jag har tagit mig till toppen igen, så ligger jag snart nere på botten som var det sista jag ville. Till slut ger man upp. Som att man inte har styrkan kvar. Jag vill kunna göra det jag känner för, Göra det jag tycker känns rätt. Göra det jag mår bäst av. Jag har hittat lösningen, Men kommer svaret vara det jag tror och hoppas på? Och frågan är, Kommer det vara värt det
- I am ready to give everything for you, If you do everything for me.



Sometimes you have to stop thinking so much and go where your heart takes you..


SÖNDAG

Dags att berätta lite om helgen då.

I fredags blev det först jobb från 11 till 19. For hem och gjorde mig klar och sedan kom Emma hit :-) Vi for till Gralle på tuna där vi började förfesta med massa trevligt folk. Vid tolv tiden for vi förbi bergnäset för att forsätta festa med emma's pojkvän med vänner. Vilket var trevligt, men jag var inte kvar där så länge. Kände mig allt för onykter så for tillbaka till G efter 40 min ungefär. Där höll festen på till ungefär 04.00? Haha.. minns inte riktigt, men hamnade hos Henke på efterfest till slut iallafall. Mycket trevlig kväll. Däckade hos G runt halv åtta på morgonen. Hehe...

Igår, Lördag - Behöver jag ens förklara hur dåligt jag mådde? När jag kom hem blev det raka vägen till duschen och sedan bäddade jag ner mig under täcket och låg kvar där resten av dagen/kvällen. Fyifan, gjorde fan inte så mycket mer än så, Såg ett gäng filmer och socialade med folk.

Idag - har jag jobbat heldag. Dvs 8.30 - 18.30 .. Har varit väldigt trött men det har varit lugnt och skönt idag. Tog mig en dusch för en stund sedan och har även fått i mig middag som bestod av inbakad fläskfilé & gratäng. Mycket gott!!!

Nu blir det väl att sitta och snoka runt i väntan på att BB ska börja.
Laddar upp lite pics sen.

Herrå

9 april

Tänkte bara tala om att jag lever.... typ.

HÖRS SEN! :D

JAG KAN INTE ENS GÅ, UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR

- Jag kan inte ens stå när du inte ser på



Godmorgon :) Sitter och dricker en kopp kaffe och ska snart kila till bussen... fett jobbigt att åka buss men mamma har bilen så what to do. Och vilket jävla svammel att man inte får betala med cash efter kl 19? ähh.

Jobbar till 19 iallafall, sen har vi ju disco också. Men tror inte jag ska behöva stanna, jag har dessutom lite bråttom hem för ikväll är det lite festligheter på G med mina brudar. Kommer bli niz.

Kanske bäst att jag klär på mig så jag inte missar bussjäveln som jag gjorde sist.
Hörs senare :*

P&K

-

Nu är jag hemkommen från stan :) Blev några kaffekoppar och surr med Nathalie. Vilket var trevligt!

Har just kastat i mig lite lunch, Ska strax ta en dusch och fräscha till mig lite :)
Senare får jag se vad som händer :-) Umgås skulle jag tro.

Såg dessutom på Kuriren att mina vårbilder har publicerats :) Det var kul!

Kaffe, morgoncigg och promenad!

Lyckades somna om i två timmar. Skönt!!!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe, Har tagit på mig en superskön mjukisdress och ska alldeles snart gå ut och gå en sväng, bara för att jag blivit så hurtig ;) Sjukt bra start på dagen.

Sen vid halv ett blir det att ta en kaffe med Nathalie på Börje's och prata om lite allt möjligt. 

 



Ciao


BLIR SÅ ARG

Kan ni gissa varför? Jo, Nu har jag vaknat svintidigt igen, runt 05.00 .. och kan inte somna om. Har vaknat varenda timme av dom få jag sovit. Förstår inte varför det är såhär, det är inte så att jag ligger uppe och funderar på saker och ting.. Flygkrascher räknas ej. Haha.. Det händer rätt ofta ;) Orolig som jag är. Näe, Måste fan skaffa sömnpiller omgående. Såhär kan det inte forsätta.

Nåväl. Får väl stiga upp och koka kaffe då? Ha-ha .. Kanske ta en morgonprommis? - Nu ljög jag.

Kan ju iallafall passa på att välkommna er nya läsare, Fattar inte varför ni vill vara här och läsa mina otroligt ointressanta inlägg, Men det är lugnt för mig. Welcome To My Life! :>

Okej, jag ljög inte om kaffet. Det hade suttit fint nu. Herrå


Vänner är änglar som lyfter upp oss, när våra egna vingar har svårt att komma ihåg hur man flyger.

Ikväll blev det att fara till saknade Hertsön och umgås med Emma, Amanda och Mattias! Grymt trevlig kväll. Vi har spelat Wii, pratat om gamla minnen och delat en massa skratt. Helt toppen!!

Måste bara få tala om hur mycket jag uppskattar mina vänner. Känns otroligt bra att kunna prata med dom om allt möjligt, kunna lita på dom, förstå och bli förstådd! Jag har helt enkelt dom bästa ♥








IDAG ÄR EN BRA DAG

Mamma kom just och väckte mig och sa att jag hade fått min skatteåterbäring. 10 000 kr trillar in på mitt konto i juni. Hur sweet är inte det? ;) Trodde jag skulle vara fattig som en lus när jag kom hem från alanya, men inte det. Woho, bra start på dagen alltså!!!

Hade ju grymt svårt att sova inatt. Men till slut somnade jag, men har ändå vaknat upp cirka 5 gånger. Jobbigt läge. Hoppas jag får bättre sömn inatt.

Nåväl, nu ska jag iaf koka kaffe och se tv en stund. Sedan får jag se vad denna dag bjuder på :) Herrå


lessssss

en och en halvtimma senare och jag kan fortfarande inte somna, SÅ JÄVLA LESSSSSSSSSSSSS

vad fan ska man nu göra??!?!? springa fem hundra varv runt stan typ..... åh.

nattuggla

Har gjort miljontals försök att sova nu. Men ögonen vägrar vara stängda.. Så facebook har fått vara räddaren i nöden. Ska forsätta spela Icy Tower nu ett tag, haha ;) Sedan ska jag göra ett till försök med att sova, Hoppas det går denna gång.

Sov sött mina vänner!


-

Sådärja, nu har jag städat klart rummet och garderoben :) Börjar bli en vana att göra det varje vecka... haha. Har även hunnit ut på en promenad i en timma med Issa! Mina ben har fått ta mycket idag... men det har varit skönt iaf :)

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan se om det är något bra på tv!


Världens bästa mamma!!

  Tro på dig själv.

Lyssna på ditt hjärta.

Stå för den du är, ingen ska få trycka ner dig,du är värd något bättre än att få skit....

Du är värd kärlek,du är värd allt.

KRAM♥♥♥ /Mamma





5 april

Fan vilket härligt väder det är ute!!

Min dag har spenderas på stan med Fridape, Emma, Amanda och Miranda :-) Blev att ta en kaffe på waynes och snacka lite skit, ta en rök i solen och kolla runt i affärer. En mycket trevlig dag!

Sen när jag kom hem pallade jag verkligen inte sitta inne, Så jag tog en prommis runt gültza och passade även på att fota lite.

Får se vad som sker ikväll :-) Ska höra vad mina vänner har för planer.
Peace

SNURRA MIN JORD IGEN

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Kent - pärlor



Idag har det inte hänt mycket. Har varit med lillasyster till tandläkarn annars har jag i stort sett bara varit hemma och tagit det lugnt. Allt börjar iallafall kännas bättre nu. Dock är jag grymt less på att denna stad är fylld med skitsnack, lögner och svek. Det är i dessa stunder man inser vilka som är äkta! Och jag är grymt glad över att jag har världens bästa vänner. Ni vet precis vilka ni är

Nu blir det att se någon grym film och sedan ivänta BB! Kanske hörs senare :)


SNURRA MIN JORD IGEN

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Kent - pärlor



Idag har det inte hänt mycket. Har varit med lillasyster till tandläkarn annars har jag i stort sett bara varit hemma och tagit det lugnt. Allt börjar iallafall kännas bättre nu. Dock är jag grymt less på att denna stad är fylld med skitsnack, lögner och svek. Det är i dessa stunder man inser vilka som är äkta! Och jag är grymt glad över att jag har världens bästa vänner. Ni vet precis vilka ni är

Nu blir det att se någon grym film och sedan ivänta BB! Kanske hörs senare :)


4 april

Godmorgon..

Har precis tagit mig en dusch och hoppas på att jag vaknar till liv ;) Tänkte ta mig en prommis snart, ska bara proppa telefonen med bra musik. Behöver rensa bort alla jobbiga tankar..

Nu är det redan 4 april.. Tiden går fort alltså. Och snart är det maj också, längtar!!!! Den fjärde fyller jag år, och den femtonde drar vi till alanya. Fan vad skönt att få komma bort från den här hålan ett tag, plus att jag far med världens bästa!! :)

Vi hörs väl sen!



Det du håller på med funkar inte.
Ge upp

Helgen

I fredags blev det att fira Ida som fyllde 19 år :) Blev middag osv och kvällen avslutades på allstar. Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll, och det behövdes!! ♥

Igår blev det jobb 08.30 till 18.30.. lång & seg dag så det var otroligt skönt att få fara hem sen. Ellerja, jag och anna for hem till Fredrik och fikade :) han fyllde nämligen 18 år igår! Så det blev att fira honom på kvällen också :) Vi gick till en kompis till sebbe och föra, och lite senare blev det corner en liten sväng innan vi begav oss mot allstar. Man lyckas alltid hamna där .. haha. Hade det mycket trevligt tills det var dags att dra hem. Måste tacka Emil som var otroligt snäll igår. Kan inte tacka dig nog. Han skjutsade mig iallafall till S & G där jag valde att övernatta. Vi gick väl och la oss runt 07.00 tiden eller något sånt.. Så jag behöver nog inte ens berätta hur jag mått idag :<

Vi gick hem till stan idag, tog typ sisådär 50 min, och jag hade 13cm's klack. Går inte att beskriva hur skönt det var att komma hem och få ta av mig skorna. haha.. Mamma dumförklarade mig ganska hårt ;) Vilket jag förstår. Men sara ville vara hurtig och gå. Så vad gör man? ;P

Ähh, nu ska jag forsätta se på bb :) Sedan ska jag krypa under täcket och sova!! Behövligt.


.....

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.



Fattar inte hur man kan sjunka så lågt som du just gjort.
Kommer aldrig se åt ditt håll igen,
jag svär!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu