stay with me

Tjoho

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit ute med issa :) drog förbi tuna och tog en rök med gralle osv. Sedan for vi till hertsön och kikade lite av idol =) Vid nio drog vi till donken med massa trevligt folk..

.. men jag gav upp rätt tidigt, är lite småtrött. Så jag ska plugga lite och sedan se en film, Om jag hittar någon sevärd :)




dags att styra något roligt någon dag bbbbrudar!
trion <3


torsdag

här flyger dagarna fram.. fredag imorgon! (y) sweet! ;>

Skolan idag gick bra. Hade data på morgonen där jag redovisade min powerpoint. Sedan forsatte jag att göra kvitton & Diagram i excel.. och det suger! Sen hade vi engelska och sedan var skoldagen slut!

Gick på stan med anna,sebbe och valdmir. Skulle kika om dom hade nå försköp till fiskekyrkan kvar. Men det var tyvärr slut, men det löser sig på annat sätt skulle jag tro.

Sen kom jag hem, satte mig och pluggade lite teori. Sen blev det middag och besök av morfar :D Mycket trevligt. Har börjat träffa han mycket mer nu, vilket jag uppskattar! Blev att göra klar min och davids intervju också.

Nu ska jag fräscha till mig och sedan fara ut med min fru isabel! Får se vad vi hittar på för galenskaper.. jag behöver ha kul snarast! Men det fixar vi lätt.

Hörs senare :)




jag är stendöd.

Det ända jag har gjort sedan jag har kommit hem från skolan är att plugga. Men det känns som att allting bara är halvklart. Jag orkar inte.. det är FEM sidor i matte som ska göras,engelska inlämning imorgon,  Imorgon & på fredag har jag redovisning. Tisdag nästa vecka har jag två prov... alltså HALLÅ?! vad tänker dom med... "du kan ju plugga på helgen" ahmen tänk om jag jobbar?! Tänk om jag vill ha LITE fritid också? Jävla fittskola.

Trevligt inlägg alltså.. Sorry för det. Men jag är sjukt less.
har iallafall fått se idol ikväll, har även hunnit städa garderoben som jag gjorde för cirka tre dagar sedan.
blääää..... jag vill göra något roligt, typ NU! Jag behöver det.. känner mig instängd på mitt rum med en massa skolböcker som jag vill bränna upp. Aja, man får fan bita ihop.

Nu ska jag göra mig ready for the bed. Ska bli otroligt skönt att få somna innan tolv.. förhoppningsvis. Jag behöver verkligen den sömn jag kan få.

Vi hörs imorgon..
då jag mest troligt är på bättre humör!


onsdag

Jag orkar inte plugga mer.................

issa vill ha med mig på kvällsöppet på stan, hinner jag det? NEJ! för jag har typ 1210404521566454 saker som måste göras. Fan vad irriterad och stressad jag är just nu....

ska chilla ner, ta en snus och försöka bli klar med lite saker.
sen kanske jag hinner gå på stan, en kvart om jag har tur,.

palla..

grillmys

godkväll

pluggade en liten stund tidigare idag... men sen sa ögonen ifrån. Jag drog en powernap.. I två jävla timmar. Var inte på bästa humöret när lillasyster kom och väckte mig..

.. men det var bara att klä på sig, sen drog vi till ormberget och grillade =) var riktigt mysigt. Måste göras om flera gånger. Man gör det för sällan..

Nu ska jag vänta på att idol reprisen börjar, =D sen ska jag väl sova antar jag!

Min dag imorgon kommer bestå av:
skola 08.50-15.00
tvätta
städa garderoben (igen!!!!)
plugga teori,engelska och matte.
idol
och sova antar jag... är ruskigt trött hela tiden, Tufft.

puss and hey

=) 

tisdag

Skoldagen har gått bra! Vart lite smått less när vi skulle ha matte i 2h... men jag har aldrig varit med om en roligare lektion. REKORDELIGT ;) hahaha... asså. Sjuka jävlar..

Nu ska jag ta mig ett mellanmål,sätta mig ner och göra engelska läxan. Ja, jag ska plugga. Framsteg!

Hörs sen..
:D


civilstånd: gift <3


måndag

Ikväll blev det att fara ut med issa & linda. Träffade sedan Sebastian, Daniel och Johan.. då bestämde vi oss för att fara till mjölkuddsberget. Gjorde upp en eld och socialade =) det var trevligt.

Nu ligger jag i sängen och ser på idol.. missade att se det ikväll så.
Sen ska jag sova direkt. Klockan ringer tidigt...

Hörs imorgon.
pussar


söndag

Haft en sjukt bra helg.

i fredags blev det att förfesta hemma hos amina. Petter,danne,sebbe,johan och jocke kom även förbi. Dom skulle dra till the corner, så vi hakade på ;> och kul var det!! träffade massor av trevligt folk. Värd kväll! ... Dagen efter var ju inte lika rolig, började jobba kl elva och slutade fem... men då var det bara att dra hem direkt, stressade som fan.. gjorde mig klar osv. Sen gick jag till jenny =) Surströmmingsfest och sen utgång. Var också en lyckad kväll :) Bilder kommer sen!

Jobbat idag också, Hade kalas. Gick bra även fast jag var SJUKT trött.. fattar inte ens att jag är vaken nu. Borde sova, och det ska jag fan göra nu också.. slängde just en blick på klockan... så nu är det dags.

Skola imorgon.. tror dock jag slutar tidigt. Får hoppas på det.. =D
peace


torsdag

Sitter och kollar på idol, har kommit fram till att geir är ju så sjukt bra! Spelar ingen roll om han nästan är 50år.. han är grym!

Imorgon är jag ledig. Sweet. Ska gå på stan med syster :) Sen får jag se vad som händer.

kcuf uoy

Haft en trevlig kväll.. var ute och snurrade med issa en sväng :) Sen var jag ute med sara. Det var längesen, men kul :) Sen skulle issa hem så jag gjorde samma. Är riktigt trött faktiskt.. men nu när jag väl är hemma så kan jag inte sova ..

ska se någon film trorjag, kanske lyckas bli trött & somna då..
Börjar 09.00 imorgon och slutar 10.50 .. värt?! nae....
men sen har jag HELG! skönt som fan.
Godnatt..














;)

onsdag

tjoho!

började 08.50 idag med datakunskap.. slutade där runt två någon gång.. For ut med isabeld! Gumman har ju klarat körkortet idag! =) Grattis <3

Vi ska snart ut en sväng, Får se vad vi hittar på:)
men något skoj blir det, like always ;b

onsdag

Jag tog mig upp! Inte illa..

har just tagit mig en dusch, sitter och vaknar till liv just nu. Har sovit riktigt dåligt inatt, har haft en jävligt hemsk marddröm.. Nu kommer jag ha en ännu större fobi för hissar.. huvva..

Börjar 08.50, så jag behöver inte stressa iallafall. Skönt det..
så jag tänkte gå och göra mig nå frukost nu.

Hörs senare :)

delete and gone

Godkväll

har hunnit se litegrann av hockeyn, Sen gick jag tillbaka till mitt rum och såg idol! Och när det var slut så slog jag på en film :) It takes two hette den. Har dock sett den förr..
En riktig soffpotatis har jag varit.. haha

Var just ute en snabbis, träffade på issa på konsum :) Vart annars liksom?;) Sen när jag skulle gå hem igen kom viktor gåendes så jag tog en rök och socialade med honom en stund.

Nu tänkte jag dra igång ännu en film och lägga mig i sängen.. Klockan ringer cirka 07.00 imorgon och det är bara att ta mig upp. Går bara heldag imorgon, för på torsdag slutar jag 10.50, och på fredag är jag ledig! Hur skönt?! Fast jag har ju en hemuppgift att göra. Men det ska nog inte bli några större problem :)

Tidigare idag har jag kollat igenom gamla bilder, rensat osv. Tog bort massa gammalt som jag borde ha gjort för längesen.. Men nu finns det gott om plats för nya upplevelser, nya minnen :) Sweet!

Film & sova var det va?
Godnatt

tisdagsmys

Nu har jag städat garderoben. Ser mycket bättre ut.. ett tag.

Om en halvtimma börjar hockeyn. Vi har laddat upp med; Chips,morötter,dipp,godis och cola! Awesome.
Jag tänker dock svika hockeyn när idol börjar klockan åtta.. men har en känsla av att hockeygalningarna från tvrummet kommer överrösta mitt älskade idol.. Fight.

Blir nog en tidigt kväll för mig om inte annat..
fast, en kvällsprommis skulle inte sitta fel.

Hörs

Jag vill tillbaka, nununu!


tisdag

Blev inge skola idag heller.. Är fan inte på topp alltså. Huvudet värker, kroppen gör ont.. fuck this.

Men jag måste fan härda skolan ons,tors och fre.. Sen i helgen blir det faktiskt jobb. Var ett bra tag sedan. Men det ska faktiskt bli roligt. Ska även på surströmmings fest hos kusin med massa trevligt folk på lördag. Det kan faktiskt också bli riktigt roligt =)

Jag har nyss tagit mig en dusch, så jag känner mig lite piggare nu. Mamma håller på att göra pizza så snart blir det middag.

Senare ska jag städa min otroligt stökiga garderob. Fattar inte hur jag lyckas? Jag storstädar den en gång i veckan.. två dagar senare är det ett bombnedslag.. och ändå har jag en stor jävla garderob? Det går fan inte ihop. Dags att lära mig hålla i ordning så kanske man hittar något nån gång.

Ikväll då? Idoltittande såklart.

fan.. hade behövt ta mig till skolan genast och hämta matteboken.. damn..

film

Blev att se två filmer ikväll, Just friends & Pay it forward. Båda 2 var mycket bra.

Nu ska jag vara tråkig och se en film till.. orkar verkligen inte göra någonting.. Ska iallafall orka mig till skolan imorgon. Skiter i om jag håller på att bli sjuk. Har druckit två glas med treo så nu mår jag lite bättre.

Vi hörs imorgon
sov gott


måndag

Vaknade för cirka en halvtimma sedan. Fyfan vad jag har sovit
och tack för förkyldningen.. usch..

Morfar och brittis är iallafall här :) trevligttrevligt.. ska snart gå och sociala med dom.. men först ska jag ta mig en dusch.. sen måste jag även städa garderoben.. tråååk.........

jag är en riktig gnällspik idag. Så, hejdå

söndag

ännu en toppen helg

I fredags
blev det att fara på lokalfest på notviken. Trevligt var det.. orkade inte fara ut på krogen så jag stannade kvar där, och sedan blev det efterfest på tuna!

Igår for jag med S & M till morfar, där vi åt middag och hade det riktigt roligt faktiskt. Var grymt kul att träffa alla. Måste göras om fler gånger! några vinglas senare började vi fara mot luleå igen.. for till älverud och forsatte festandet :) (y)

Idag blev det bakishäng hemma hos rud, såg 2 filmer och socialade om allt möjligt! Har inte orkat göra något annat idag.. sjukt tired. Men jag och sara har iallafall tagit en prommis till vallokalen och röstat! Skulle ångra mig annars...

.. nu blir det att gå ner till konsum, med ? ISSA såklart... cola? YES!

bilder kmr..

gästinlägg

just n u sitter ja å chillzr lite =) Allt är bra medd mig . ... man har väl tagit en å annan men vadå de är ju bara  / fint! =)// Jesse__e

så jävla sann, haha!

Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med nya tjejer. Mina föräldrar lärde mig att man ska ge sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor ;)

lördag

blev en rolig kväll igår :)

Kom nyss hem, så jag ska duscha nu och göra mig redo för att fara till morfar i vistträsk. Ska äta god mat med trevligt sällskap! sen ikväll får jag se vad som händer :b

hörs


en vit helg?

hehe.... blev inte så.

maya taggade till, så nu ska vi föra och sen dra på lokal.
blir nog en nice kväll;)

PUSS

face down -

- Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.





nu ska vi äta go jävla tacos,
sen kanske det blir..................... hehe
hejdå

I miss my babes ;)


fredag baby

gosh... jag är så jävla trött.

Skoldagen är iallafall över nu, fast det har ändå varit en rätt rolig dag, Ett plus i kanten. Jag ska iaf duscha nu hade jag tänkt, och sedan börja göra mig klar, för ikväll ska vi fira min älskade lillasyster som fyller 16. Gulligt att hon bjöd mig på hennes tjejkväll! Men jag får ju inte glömma min älskade mamma som också fyller år, dock inte 16 .. ;)

men det kommer bli trevligt. Vad som händer efter det vet man aldrig.
hörs sen,



<3


12345

Jag hann bli klar med PP - presentationen, fan så skönt.

Fick sluta lite tidigare idag. Det var nice om något. Kom hem för en liten stund sedan så jag ska äta nå mellanmål och invänta pappa så vi kan fara och övningsköra :> jag ska försöka hinna med lite teoriplugg också..


torsdag

Godmorgon.. vaknade 07.00 idag. BRA jobbat att stiga upp när klockan ringer.. det händer aldrig mig.

Lyssnar på RixFm och ska snart börja göra mig klar. Har gott om tid eftersom jag börjar 09.00. Sweet.. har dock powerpoint redovisning på morgonen. Och jag är inte klar.. undra varför? för att jonna icket varit i skolan så har inte kunnat göra färdigt den. Din fnys ;)

Men inget att göra åt det :) Nu ska jag äta frukost.
Have a nice day.


godkväll

Är nu på bättre humör. Tur var ju det..

Ikväll har jag: inte gjort så mycket alls.. sett film & idol! Mamma lyckades även övertala mig till att massera henne. Så det har jag nyss gjort...

ska snart slå på frozen och äta något gott till det. Var på konsum med issa för ett tag sedan och självklart fick en kall cola följa med hem ;)

Skriver imorgon.
sov så gott!


onsdag

tjoho!

Skolan idag var väl som vanligt. Var dock jävligt trött.. men jag stod ut. När jag kom hem for jag ut och övningskörde, hälsade på farmor osv. Och nu kom jag just in igen.

Jag borde gå och sova. Är på grymt dåligt humör. Det är nog för att jag är så satans jävla trött.
Äh, hejdå

idol luleå

Jamenvisst, några sångfåglar hade luleå visst att erbjuda!
Blev häng och idol på tuna med folk, mycket trevligt.

Kom just hem, tänkte göra mig nå kvällsfika och sedan hoppa i säng.
har lite problem med att ta mig upp på morgonen. Not good

Sovgott

sweet as sugar

Hej

Kom just hem från skolan. Sitter och väntar på att maten ska bli klar, Det blir kött & potatis.. Mycket godare än blodpuddingen vi fick i skolan. Den var INTE ok alltså. Huvva..

Sen efter det ska jag och pappa fara och övningsköra. Men tror vi ska fara till farmor och låna hennes bil. Eftersom vi bara har kvar våran automat. Och det ger ju inte speciellt mycket och jag vill köra lite manuell bil nu innan uppkörningen.

Och ikväll är det idol, dom visar auditions från luleå. Får bara inte missas! Så släng er i soffan kl 8 :)

vi hörs väl senare skulle jag tro.
peace



school

drar till skolan. SV och MA står på schemat. Sen blir det att övningsköra :)
hörs efter det. Puss

tidsfördriv

I väntan på att filmen ska bli klar så gör jag en lista.
läs eller ej, för mig kvittar det.


Tio första
- Första bästa kompis:
första bästa? hmm.. frida,ela,amanda?
- Första bil: mercedes 123
- Första kärlek: tobias
- Första husdjur: en katt var det iallafall..
- Första semester: bra fråga
- Första jobb: Förutom kommunala jobb, Leos lekland
- Första köpta skiva: ingen aning
- Första piercing: öronen
- Första konsert: Jimmy jansson tror jag det var

Nio sista
- Sista alkoholdrycken:
öl
- Sista bilfärden: igår
- Sista filmen du såg: alive
- Sista ringda telefonsamtal: mamma
- Sista resan: alanya 
- Sista spelade CD: ingen aning
- Sista kyss: -
- Sista gången du grät: ett tag sedan
- Sista måltiden: macka + mjölk

Åtta har du någonsin
- Dejtat en av dina bästa kompisar:
 nej det har jag nog inte 
- Blivit arresterad: -
- Blivit kär vid första ögonkastet: nja
- Varit på tv: yes
- Fått ditt hjärta krossat: ja
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: ja
- Haft ett one night stand: ja
- Busringt till någon: många gånger

Sju saker du har på dig
- 1.
Underkläder
- 2. strumpbyxor
- 3. linne
- 4. kofta 
- 5.
-
- 6. -
- 7. -

sex saker du har gjort i dag
- 1.
skolan
- 2. städat
- 3. Suttit vid datorn
- 4. ätit
- 5. skrattat
- 6. varit arg

Fem favoritsaker
- 1.
Datorn
- 2. Min mobiltelefon
- 3. sängen
- 4. tv,n
- 5. -

Tre val

- Tacos eller pizza: tacos
- Öl eller vin: Öl
- Idol eller Let´s Dance: idol helt klart

Två saker att göra innan du dör
- 1. resa som fan
- 2. skaffa barn
En sak du ångrar 
- 1. att jag har varit så respektlös mot mina föräldrar när jag var yngre.



Nu blir det film!


face down

godkväll

Sitter och dricker ett glas trocadero och lyssnar på soft musik. Jag ska dra hem någon film och lägga mig i sängen strax. Är grymt trött.. jag behöver rikligt med sömn snarast.

Börjar 08.15 imorgon också. suck.. men jag ska egentligen inte klaga. Jag trivs som fan i min klass, trivs på programmet också. Så det blir nog inga problem att ta mig igenom alla år.

Och jag saknar liv,anton och elias så sjukt mycket. Kanske det blir att träffa dom i helgen. Hoppas iallafall det. Gud vad jag ska pussa på dom, Mina små älsklingar!

Vi hörs imorgon.
sleep tight



I keep on running, keep on running
And nothing works


måndag

Ny vecka
Nya möjligheter


det var gode tungt att kliva upp imorse. Men jag tog mig upp och kom i tid. Har bara haft tre lektioner idag, OP, idrott och nk. Rätt roliga lektioner så dagen har gått fort..

Ska nog ut och övningsköra senare.. Sen blir det väl att städa rummet och sedan se idol! blir nog nice. Orkar inte göra något speciellt idag, är sjukt trött & less.

Hörs sen.


söndagsmys

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit på hertsön och sett film med några typer. Blev att se vampire sucks. Fett rolig film.

annars har min dag i övrigt bara bestått av film och sådant. Såklart blev det lite godis och cola till det. Perfekt söndagskväll..

nu börjar ögonen säga ifrån så jag ska slå på en film och sedan sova. Klockan ringer i vanlig ordning 06.00 kommer bli tungt att kliva upp. But what to do..

Gnight.


söndag

Hade en riktigt trevlig kväll igår :) Förfestade med Sara,Matte,Sebbe,Issa och markus. Drog på kafelino kring halv tolv.. de sög som fan. Så vi gick till corner och där var det mycket roligare folk och kvällen blev räddad.

Vaknade typ nio idag... har sovit till och från efter det. Men nu har jag klivit upp på riktigt. Jag var tvungen att hjälpa pappa att tvätta tortstens tassar. Usch vad hemska dom ser ut... och nu rinner det tårar från han. Huvva!

och mamma då, nu har hon fått fara in igen... fan vad jag hatar dåliga läkare. Det är ju bara deras fel. Idioter.
krya på dig <3

Nu blir det konsum för att köpa Cola och Godis,
Gott som FN.


då kör vi igen

Nu har sebastian kommit hit så nu ska jag hälla upp ett vinglas! Blir nog att vara här tills vi drar på kafelino. Om vi inte hittar någon trevlig förfest :)

vi syns.

lördag

jag är helt slut
och jag som aldrig blir bakis
- vad hände?!

ligger i soffan och försöker vakna till liv. Ska ta en dusch snart och börja göra mig klar. Sebbe och issa blir mitt sällskap hemma hos mig ikv, senare blir det kafelino. Hur orkar jag? - haha, jag vet fan inte.

skriver sen snyggingar

vad gör vi? - nu kör vi!

Har precis gjort mig klar. Är bara lite osäker på klädvalet.. har inte bestämt mig riktigt ännu. Sitter iallafall och avnjuter ett glas vin och lyssnar på musik. Snart kommer frida hit, Och sedan ska vi dra oss mot nathalie. Sen blir det väl förfest på tuna innan vi drar oss mot krogen. Blir nog en nice kväll. Längesedan jag umgicks med mina brudar.

så nu kör vi!
nås på mobilen -
0761310848

kysss


fredag

Har äntligen slutat för dagen :)
och nu är det helg. Sweet!

Issa kommer hit om en halvtimma ungefär. Då ska jag färga hennes hår! Sedan blir det fix inför kvällen. Har inte så mycket på hjärtat just nu så jag skriver någon rad senare!
puss


tasty

Blev middag från tasty ;) mums säger jag bara! satt väldigt bra..
Har städat klart garderoben.. och jag hängde upp allt i färgordning.. haha. Normalt?!

nu håller jag och anna på att städa rummet, Ska snart ta och fräscha till mig åsååå..
Btw, Någon som kan tipsa om lite ny musik? :)

ny rumskamrat

Nu har anna flyttat in i mitt rum. Nu lär det inte vara lika mycket krig..

vill bara att sara ska flytta hemifrån snart. Så jag slipper dela rum.. typ det värsta som har hänt mig? Nä, okej.. jag överdriver. Men lite ensamhet vill min ha.

har iallafall nyss kommit hem från skolan. Jag ska ta och städa min garderob nu och sedan får jag se :)

torsdag

godmorgon!

jag sa att jag inte skulle snooza.. det klarade jag iallafall av. Jag gick upp och duschade, och sedan såg sängen så fruktansvärt skön ut så jag la mig en liten stund.. det blev en timma. Mamma kom in och väckte mig 08.20.. fort som fan klev jag upp och gjorde mig klar. Jag började nio. Men jag är i tid ;) Sitter på datalektionen nu. Ska göra en presentation om jonna.

så nu ska jag sätta igång.
hörs sen
puss

- Lite vardagslyx!

Nu har jag sett idol, ätit smörgåstårta, druckit champagne & varit ner med issa på konsum och köpt snus!

Nu är det bara plugg som återstår att göra denna kväll. Sen ska jag lägga mig i sängen, läsa amelia (tantigt det låter, men till mitt försvar är det mammas) och till slut ska jag väl sova!

Klockan ringer 07.00. Då ska jag fan inte snooza.. det är OMÖJLIGT för mig att kliva upp ur sängen då. Och ändå har jag 2 väckarklockor, (tre med mamma) .. nä, nu är det färdigt med att trycka på snoozeknappen!

då hörs vi imorgon folket.
peace and love


födelsedagsfirande

efter att jag övningskört en timma så gick jag och mamma ner på stan och köpte lite presenter till pappa som fyller 46 år imorgon. Ska dock fira han ikväll eftersom det inte hinns med imorgon. Men det gör nog inte så mycket. Mamma har precis bakat klart smörgåstårtan.. ska bli riktigt mumsigt. Blir även att se idol som börjar 20.00 .. får bara inte missas.

Jag har tagit en dusch nyss och nu ska jag träna in lite glosor. Tråkigt.. men det måste göras :< Får se om jag orkar ta mig ut en sväng efter idol. det återstår att se =)


ut i trafiken

hej på er :-)

jag överlevde skoldagen! Kämpat på med matten som vanligt. Denna gång ska jag ej ge upp. det har jag lovat mig själv :) Fick även veta vart jag skulle praktisera, det blev på kallkällans äldreboende, där min mor jobbar. Haha.. blir nog bra =)


                                                 Och nu ska jag fara ut och övningsköra :-)


onsdag

godmorgon

sitter och väntar på att jonna ska komma in till stan. Ska följa henne till skolan, hon ska ju börja i min klass! och hon är ju virrigast än någon annan så hon behöver nog en rundtur!

Slutar 15.00 idag! Har Nk & Ma.. dem två tråkigaste lektionerna ever.
aja.. det är bara att stå ut.

När jag kommer hem måste jag fan ut och övningsköra. Det börjar bli tight om tid nu.
men hörs senare idag.. pussar


madde tvättar

Jag behövde tvätta lite kläder.. Men klarade det inte utan mammas hjälp.

så jag ringde henne..
Mamma: Hur går det för dig? det tar ju så länge
Jag: det går inte bra alls..
Mamma: tänkte just ringa dig, förstod att du inte skulle klara av det...

haha. Fan vad KASS man kan vara. Men nu har jag fixat det ;) duktigt madelene!

Nu ska jag städa garderoben och dra på nå bra musik.
Sen blir det att tjocka sig och se idol!
perfekt tisdagskväll!


tisdag

Nog fan hade jag träningsvärk när jag vaknade.. inte ok!

skoldagen har iallafall gått bra! =) slutade 14.20 så då socialade jag med linda en stund, sen gick jag hem med isabel! Jag har iaf nyss ätit mammas hemmagjorda pizza, brukar inte tycka om hemmagjorda men den här var faktiskt helt okej! (y)

Vad händer idag då? jag har ingen aning. Får väl se vad det dyker upp för roligt :-) Är inte sugen på att sitta inne och dega iallafall. Är ju så bra väder ute också, måste ta vara på dom soliga dagarna.. för snart när vi går utanförr dörren är det snöstorm. Jag längtar inte!


home from school

Idrotten gick bra, var faktiskt riktigt roligt. Det beror väl på att jag har en sån härlig klass? =D dock skallade jag ihop med jennifer, haha.. och inte nog med det så slog jag skallen i bordet nyss på lektionen. Vad är felet med mig idag? klumpigt! ;)

Har nyss ätit en yoghurt, och snart kommer mormor och moster på besök :) trevligt.

och torsten, stackarn alltså. Mamma var till veterinären med honom imorse.. han har 40graders feber och fått magen sydd och tassarna inlindade.. och nu har han tratt också =( min lilla bebis.


tidsfördriv

Orkar inte äta lunch på skolan så jag väntar hemma tills idrotten börjar..
en lista så länge, de va längesen.

Klädsel
Vad har du på dig idag: vit/guldig adidas tröja & mörka jeans
Vad använder du just nu för skor: Vita tygskor i converse stilen
Favoritfärg på kläder: Svart/vitt

Senaste person som
Sov i din säng: Jag
Du pratade med: Syster
Du delade en drink med: Issa kanske?
Du gick på bio med: tobias
Du gick på stan med: Linda
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Låt du hörde: minns ej
Film du såg: holes
Mat du åt: Frukost
Kram: -
Puss: -
Fest: I fredags
Känslan: vet inte
Ilska: just nu
Resa: alanya med issa
Glädje: :)
Dröm: ingenting jag skriver här.. haha
Boken du läste: under ytan (läser den nu)
Personen du träffade: mamma och sara
Personen du pratade i telefon med: mamma
Personen du fick sms av: -
Gången du åt en 7-eleven korv: minns inte
Gången du var utomhus: igår
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: det var ett tag sedan
Saken du köpte: cola

Om dig

Namn: Madelene
Ålder: 18
Smeknamn: Madde
Syskon: Sara 19, Anna 16
Bra egenskaper: ingen aning
Dåliga egenskaper: dåligt tålamod
Linje/klass: OP1A
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Bruna
Skostorlek: 37

Mobil
Antal kontakter i telefonboken: Inte en chans att jag orkar räkna
Antal kändisar i telefonboken: ingen tror jag.
Antal sms: orkar inte kolla
Antal sparade sms: vet ej


måndag

nu drar jag till skolan, idrott står på schemat.
Slutar 3, då blir det mest troligt att övningsköra.
Hörs sen :)


söndag

Lever ni?
själv känner jag mig döende.

Min helg har iallafall varit superb! I fredags var vi hos issa på kräftskiva, mycket smaskigt vill jag lova :) Trevligt sällskap också, och det är ju det viktigaste :) Där vid halv tolv någon gång drog jag och ida & mötte sebbe, vi gick till the corner och tog en öl, sen rullade det in folk som man inte träffat på länge, så det var kul :) när det stängde kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände? Blev max en snabbis iallafall, sen hamnade jag & några pepz hemma hos mig, efterferre.. eller något liknande!

Igår var det lördag, en spiknykter lördag för min del! vaknade TIO, hade sovit tre timmar.. gooosh. Jag var trött som fan. Men jag klev upp, gick på konsum och handlade flera liter cola. Sen fick jag leka veterinär, torstens tassar mådde inte bra om jag säger så. Men jag tror det har blivit bättre nu. Gick iallafall och la mig sen igen, vaknade fyra och då tog jag en dusch och sedan gjorde jag mig klar. Linda staplade in runt sju tiden =) vi hade riktigt roligt faktiskt, det kanske kommer ett bevis på det.. frågan är om jag vågar lägga ut någon av filmerna.. dom är inte normala. Men ibland måste man bjuda på sig själv ;) .. hon for iallafall runt två tiden. Jag däckade typ direkt.. men jag hann sova i en halvtimma innan det börjar ringa i mobilhelvetet. haha, ähh, sova har man hela livet på sig att göra..

Idag Jobbat till fyra, sen for jag hem. Har kollat några avsnitt av solsidan åsådär. Men nu har jag sett klart, bara vänta på nästa säsong.. Hoppas det kommer väldigt snart! riktigt bra alltså..

Nu ska jag ta en lång dusch, och sedan plugga lite. Måste även packa idrottskläder och sånt till imorgon. JA, jag ska ha idrott. Har faktiskt saknat det, :b ska se till att få mig ett mvg, har vg nu.. men, ja.. lättare sagt än gjort kanske? får väl se hur det slutar. haha! Hörs nog imorgon, puss!



bilder finns på fb!


fredag

Tror ni veckorna går nå fort?! men jag klagar inte ;)

fredag igen då :) Slutade 13.30 idag.. skönt! Ska snart gå ner på konsum och köpa lite stuffs till ikväll. Vi ska vara hemma hos issa och äta kräftor och massa annat gott, halsar väl någon kall till det också :) Kommer bli mycket trevligt.

förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera, men har verkligen ingen lust när bloggen ser ut som den gör! Måste ta tag i detta och fixa den!

Kanske skriver något inlägg senare.
pusspåer

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu