måndag

tjoho!

Skoldagen gick mycket bra, hade dock lite skrattanfall sista lektionen. Så går det när man är trött ;) Och natta ska svika mig .. hon har kommit in på frisör, så jag förstår faktiskt henne ;) haha! grattis sötis.

Efter skolan gick jag och linda på stan :) shoppade lite smått, en svart stickad halsduk från gina, ett diadem och ett rosa ämnesblock ;p jävligt mycket enklare att ha ett sånt istället för att bära runt på typ 6 stycken..

.. sen gick vi hem till mig och fräschade till oss lite efter regnet som kom =p Och en timma senare for vi ut med olle och viktor :) snurrade lite överallt och var sociala, har nog inte skrattat såhär mycket på länge som jag gjort ikväll, fyfan vad kul man kan ha åt ingenting! ;) haha.. "buffalo"

Men nu har jag iallafall kommit hem :) Ska ta och göra mig nå kvällsfika, sen kanske se en film eller något :) Ska hålla tummarna för mamma, hon får fan inte fara in igen. Hon har varit borta i två veckor, och det räcker!!! :(

Hörs imorgon :)
pussar


nighty

Nu ska jag sova, med ett leende på läpparna för en gångs skull!
börjar 08.15 imorgon, sen tror jag att jag har idrott där på morgonkvisten någon gång.. tungt?! en aning ja..
godnatt


ny header är på ingång som ni kanske ser!

söndag

jag har haft en toppenhelg!

I fredags var jag med mina tjejor hemma hos elin och förfestade. Sen bar det av mot olivers och där hade jag riktigt roligt faktiskt! :) Vid tre tiden gick jag och åt på max med några personer, självklart blev det chilicheese och pommes ;)

Igår kom linda till mig :) Gick på hemmakväll och köpte godis,snus och cola <3 Sen for vi till boden med sara & issa, kollade på nå race skit. Vet inte vad jag ska kalla det.. haha, sen blev det lite "cruising" innan vi for till luleå igen. Var hemma rätt tidigt, slockade direkt! Jag var riktigt trött..

Idag kommer mamma hem :) Nu har hon varit borta i cirka två veckor. Ska bli skönt att ha henne hemma igen :) Men nu ska jag ta en dusch och sedan plocka undan lite i rummet åså. Vi hörs kanske senare ;b puss


shoppat

nu är skolveckan är över, skönt!

Efter skolan bestämde jag mig för att shoppa! så det gjorde jag. Han dock bara vara på stan i cirka en och en halv timme, sen var jag tvungen att fara hem så anna kunde färga mitt hår, så jag sitter med hårfärgen i nu :) Måste hinna springa tillbaka på gina och lämna igen en skjorta, råkade visst köpa 2st och det vill jag ju inte =p Och sen ska jag köpa en macka från sub om jag hinner :-) Ska nämligen vara klar klockan sju så det blir tight.

med mig hem från stan fick detta följa:
2 jeans, mörkblåa & ett par svarta.
en stickad tröja
en skjorta
vita tyg skor, i converse stilen typ
telescopic mascara
armband
2 halsband
hårfärg
+ refillkort


kommer bilder sen..
så jag är nöjd. Skulle behöva ett nytt diadem också, men får ta det imorgon! Nu taggar vi ferreeeeee


fredag

Sweet!

har ust duschat och fönat håret, det jobbigaste man kan göra på morgonen.. typ! Jag ska iallafall slänga på lite smink & sedan är jag väl klar.. börjar 09.40 och slutar kanske ett,två =p får väl se! Ska på stan när jag slutar, måste hitta skor,jeans och nå snygga tröjor. Får väl se vad som hittas :-)

Ha en bra dag!
kram


torsdag

Hallååååå

skolan idag gick faktiskt bra :) Tur som fan att nathalie går i samma klass som mig. Hade aldrig pallat annars! haha. Men klassen verkar väl... ja, den funkar! Dock är dom två år yngre, men jag har mig själv att skylla för det ;)

Kom iallafall nyss hem :) har varit på sjukhuset från tre till åtta. Har varit mycket trevligt :) vi gick ner och fikade, sen låg vi i sängen och kollade massa tv program, bäst mamma <3 Men nu är iallafall pappa där med henne!

Jag ska nog snart ta en dusch! Sen se en film, slutar runt två imorgon. Då ska jag på stan och se om jag hittar mig nå snyggt :-) Lönen kommer ju! Greaaat. Sen på kvällen blir det fest, jungel fever blir det med mina tjejor! Kommer nog bli kul, men kommer kännas jävligt dött efter alanya. Bli inte förvånade om jag råkar hoppa upp på baren ;) haha

Hörs kanske senare :D Pusssss


maxkoma

Är helt slut, riktigt trött är jag!

Övningskörde till sunderbyn och hälsade på mamma, stackarn, ont hade hon =( ville inte fara därifrån och lämna henne kvar själv... men ska dit imorgon ensam och då ska jag stanna några timmar :) var iallafall superkul att få träffa henne!

Sen for vi och handlade mat osv, och klockan blev så mycket så det blev middag från max idag. Det satt gode fint, men nu är jag riktigt mätt! Men det är väl meningen?

Är inte så pepp på att skriva, känner mig deprimerad :( sååå.. kanske skriver imorgon innan jag far till mammsen.

Puss


minusgrader

ah... nästan iallafall, sjukt kallt här ju =(

kom iallafall nyss från skolan.. skulle hitta min klass men det gick ju bra. Fick veta sen att dom var nere på udden och spelade brännboll och när jag skulle gå dit hade dom slutat. Fail!

Ska iallafall fara med pappa nu och handla :) Sen ska vi fara till sunderbyn och hälsa på mamma, saknar henne! Så det ska bli kul att träffa hon.

skriver någon rad sen.
puss

miss yooooooou

mamma ringde nyss från sjukhuset, hon har legat där mer än en vecka nu :( Pga att hon fick en infektion efter hennes op. Men förhoppningsvis kommer hon hem till helgen :) har iallafall fått träffa henne i cirka tio min efter att jag kom hem från alanya. KRYA PÅ DIG MAMMA! <3

har just duschat, försöker känna mig lite fräschare, har lite att göra så jag har nyss gjort fransk manikyr och ska lägga mig i sängen nu och läsa amelia som nyss ramlade in i brevlådan!

sen kanske man går ner till korre och köper en cola? tror nog det.
PUSSSSS


jag vill ha värme :(


tisdag

godmorgon

har just vaknat, ringde och sjukanmälde mig.. mår lika dåligt idag så kan verkligen inte fara till skolan =( tråkigt att missa dom första dagarna. Men kan inte göra något åt det. Ska nog dra dit imorgon iallafall,

idag blir det inte att göra många knop, ligger i sängen nu och vaknar till liv, ska äta nå frukost och ta en treo. Sen blir det väl att se film skulle jag tro :b

nu finns det iallafall filmer och bilder på turkiet på facebook för er nyfikna! =)

vi hörs sen, pusssar

back in sweden

och det suger så jävla hårt!!!

aja, jag har iallafall haft det så sjukt jävla roligt i alanya så ni förstår inte! Vi har dansat på bardiskar, varit på skummparty, hamam, träffat massvis med underbara människor! Finns såååååååååå mycket jag vill berätta men det blir sjukt jobbigt att skriva allt här. Men så jäkla kul alltså. Har jävligt stor lust att ta en sista minuten till helgen och bara dra, ;-D Blir nog att dra väldigt snart igen. Någon som är på?;D;D;D

skolan började ju idag, dock så var jag inte där. Kanske för att det är så jävla kallt här och jag har åkt på en riktig jävla förkyldning.. ta mig tillbaka tll 45 grader! HELST NU

nu ska jag lägga mig i sängen en stund, sen kommer issa hit så ska jag få alla filmer + bilder. Laddar upp på face sen. PUSS


två holländare,jag,issa,vicki och lovisa =) The doors!


hejdå luleå

Fan vad tiden går sakta... haha. Om en och en halv timma så drar vi mot kallax! :-D sitter och försöker bota min flygrädsla...går inte så bra. Får supa tills jag däckar på planet eller något liknande..

kanske dyker upp något inlägg när jag är där borta. Om jag har tid och om jag har tillgång till någon dator. Well see..

Ni får ha det bra här hemma så hörs vi om en vecka!! :)
puss

alanya idag

Var ju i piteå igår, och jag hade SUPER kul :) Blev verkligen lyckat. Tack för det

har nyss ätit gofrukost och ska snart duscha, Sen har jag massa att fixa tills ikväll då vi far till alanya ;) kommer bli grymt.

Hörs kanske sen innan jag drar ;-D PUSS


lördag

Jag har en fet huvudvärk.....
det känns som att min nacke väger 20kg
jag är jävligt trött

ähhh, listan kan bli lång.. men jag ska inte klaga mer!

Nu är jag iallafall uppe och har just duschat, ska väl göra mig klar på nå tag! Ska dra till piteå halv fem, som jag sa igår så fyller min moster år så det blir att fira henne!

Måste även packa om min väska, den är stökig, fattar inte hur jag lyckas!
Imorgon far vi iallafall =D stackars issa, jag kommer gråta som en bebis på planet =(((((

aja, hörs :D

stan

hallådär

Kom precis hem från stan, har först varit där med syster och sedan med mamma! Hittade lite välbehövliga saker och lite annat som inte var lika behövligt. Nu sitter jag och tjatar på mamma att hon ska börja med maten, det blir kräftor och massa gott till det, mums säger jag bara!

Ikväll då? jag vet faktiskt inte ännu, har lite olika planer, eftersom jag är nästan helt återställd nu så vill jag göra något roligt innan jag far på söndag, men får se om det är någon som ska göra något roligt. Det återstår att se, Hör av er vettja ;>


hittade denna snygging på Lindex för endast 79:-
blir nog snygg på när man är barbent och några snygga högklackade.


Plus lite annat smått och gott
Bomullspads
rakhyvlar
tandborstfodral
resorb
aceton
läppglans
hårklämmor
+ lite fredagsgott ;)

hörs kanske sen, annars får ni ha en bra kväll.
pussar


fredag

Hello!

Vaken tidigt idag, kill me.... fattar inte att jag inte kan sova när jag väl vill? kanske är bra att jag är vaken i tid ändå så jag hinner göra någon nytta..

Vädret är ju rätt fint idag också, Hoppas att det blir varmt :-) Jag ska iallafall slänga på mig nå kläder snart och springa till h&m, ska köpa lite stuffs som sagt. Sen får vi se,

Blir nog inge party för min del idag? men vem vet, planerna kan ändras.. haha! Men hade faktiskt tänkt övningsköra till piteå imorgon, så.. äh, well see

TVÅ dagar kvar nu, yeh!

Och ni som inte tänkt på det, så är det fredag den trettonde idag, förlåt om jag förstörde eran dag nu ;D haha. vi hörssssssssss

packat och klart

Nu har jag packat klart! :) det ända som återstår är att gå med mamma imorgon på h&m och köpa nya rakhyvlar,resorb,tandborstforal och sånt :b fan, resfeber uta helvette... vi drar om mindre än tre dagar..

Ska snart plåga mig själv och cykla till hertsön och hämta mina skor av Emma, har haft dom där i typ ett halvår snart, har använt dom inte ens en gång trorjag? haha.. tänkte packa ner dom också.

Sen blir det att krypa ner framför en film skulle jag tro ;-b blir nog att se remember me, verkar grym.
Hörs sen snyggon!


haha, fan vad småaaaaaa!
jag och fridis , sjuan? åttan?


torsdag

och så var det endast tre dagar kvar ;)

ligger i sängen nu och har just vaknat, känner mig fortfarande risig, och jag är livrädd att bli ännu mer sjuk till på söndag. Pappa och sara har åkt på världens förkyldning, och det är inte så lätt att hålla mig borta från dom när jag och sara delar rum..... tragiskt.

men ska vila upp mig så gott det går, =) Vad händer idag då? Inte mycket alls.. jag ska packa iallafall, gå igenom och kolla så att jag inte har glömt något åså. Kan ju berätta att nu jävlar har jag resfeber...

vi hörs väl senare,
pöss


solning

gick till solariumet och drog en tjugo minutare. Skönt var det..

nu är jag hemma och ska laga mig nå middag. Sen blir det att äta jordgubbsglass och kurera mig så jag blir frisk fortare. Måste även städa garderoben .. och börja tvätta. Blääh.... jobbigt


love suicide

Tell me the reason why
You commit a love suicide
I think you want our love to die
You did it on purpose
I'm all out of tears
Tell me get outta here
You made it very clear

You did it on purpose, purpose
You did it on purpose, purpose
You made me feel worthless, worthless
Why would you hurt us, hurt us
You did it on purpose, purpose
You did it on purpose, purpose
You made me feel worthless, worthless
Why would you hurt us, hurt us

tisdag

godmorgon

Här var man uppe med tuppen. Skulle egentligen fara och jobba, men när jag vaknar känner jag hur jävla ont jag har i kroppen,halsen,huvudet.. så jag blir nog sängliggandes hela dagen idag :( måste vila så mycket som jag kan så jag är frisk tills på lördag. För då ska jag till piteå med min familj, för min moster fyller år så då blir det att fira henne.. Och på söndag, tror ingen har missat det? haha.. då blir det iallafall alanya.

igår då? jag var och jobbade från 14 till 19. Sen for jag hem och var med isabeld. Vi gick ner till kisokpirren och köpte chips och cola, sedan gick vi hem till mig och lagade köttsoppa! Lyckades rätt ok med att göra klimp också, stolt tjej.. hahah. Men iaf, sen skrev vi packlista, alltid bra att ha så vi inte glömmer något när vi drar. FAN vad ROLIGT vi ska ha, skönt att komma bort ett tag också :)

Nu ska jag se om det finns nå bra på tv, och sedan försöka somna om igen, =)
bilder från lk osv finns på min facebook. Orkar inte ladda upp här.
puss och kram


att du ångrar dig för det du gjorde, att du säger att du aldrig mått sämre tidigare..
.. att du säger att du inte kan leva utan mig?!
skulle du kanske ta och tänkt på tidigare..
för mig är det tomma ord
hur f*n tror du att jag kan lita på dig?
man inser inte vad man har försän man har förlorat det. Thats it!


ooops

har inte bloggat någonting, haha.. är helt död.
återkommer väl någon dag när jag har lust att skriva.

WOHO!

Issa här :D Sitter och dunkar musik! Ska snart se Petter och se Twisted Sister :D Kommer bli awesome! YEAH. Har inte så mycket mer och skriva, så hörs väl när vi hörs!!!!!!!!!!!!!!! PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

torsdag - lk

har just vaknat :) Ska städa lite, och sedan duscha och sånna grejor. Måste hitta någon snygg outfit till ikv också :) Blir att vara hos ela och föra, det kommer bli awesome!

woho, taggad!



onsdag

jobbdagen avklarad, ohyes!!!

är så sjukt less på att jobba nu, men det är inte många dagar kvar jag ska jobba. Typ 6 dagar? Fan vad skönt det ska bli. Två dagar efter jag har slutat så drar vi ju ;) hehe, byebye leos and hello alanya! v

efter jobbet for jag med joakim på bolaget =) köpte lite godsaker inför helgen! Ska bli riktigt kul, Imorgon snackas det om att vara alla vi brudar och ha en trevlig förfest tillsammans! Var aslängesen, det behövs en sådan kväll :) 

nu ska jag duscha så jag slipper lukta hamburgare... hah,
hörs sen snyggingar




haha, första pussbilden, 2006!


nightynight

Nu är T & R på g hit och ska hämta mig, då ska vi dra mot porsön och hämta bilen å släppa av roboz. Sedan far jag och babyboy hem till honom :) ska sova dära.

ska se om jag hinner hitta någon bra rulle vi kan se ikväll, vill se någon riktigt bra komedi! I love them.
jaja, jag skriver imorgon när jag slutar, det ska tydligen regna imorgon så lär ju få sluta fyra =( suck...

puss & godnatt


hos issa

tjenareeeee

jobbet idag gick bra, det var lite folk men tiden gick ändå fort. Skönt!
Nu är jag hemma hos issa :) har precis färgat hennes hår.
Lite senare blir det att fara och sova hos T.
Jobb imorgon 0800 - 1400! Men på tors är jag ledig, sweet..
och då står party på schemat, resten av helgen också ;) hehe..

hörs sen babes!


right here

All you have to do is call my name
No matter how close or far away
Ask me once and I'll come, I'll come runnin'

And when I can't be with you dream me near
Keep me in your heart and I'll appear
All you gotta do is turn around
Close your eyes, look inside
I'm right here





dags för jobbbbbbbbbbbbb, heido


tisdag

godmorgon =)

idag vaknade jag klockan tio, fast vaknade dock inte av mig själv. Men jag tänkte att det var lika bra att kliva upp så man hinner göra någonting innan jobbet :) Ska snart gå ner och ta en rp med frida & casmie. Sen ska jag göra mig klar åsådär.

börjar jobba 14, så får se vad jag hittar på..
Puss



12 days left!

film,mys och godis

hellu :)

har inte gjort många knop idag, suttit inne i stort sätt hela dagen. Men sådant kan vara skönt också =) gick ut med issa runt tio tiden, gick till statiol och köpte cola. Sedan satt vi utanför mig ett tag :) Sara,issa,linn och nathalie dök upp en sväng, så då blev det lite allmänt tjejsnack!

Nu kom tobias hit, jag ska göra mig i ordning för natten och sedan krypa ner i sängen med babe och se på film och äta onyttigt ;b hehe..

börjar 14.00 img och slutar 19.00 =b efter det ska jag umgås :)
Puss och godnatt mina vänner!


måndag

ny vecka, igen!!!!!!!

har iallafall nyss vaknat till liv :) så sjukt skönt att sova ut, hehe ;> Jag ska väl strax ta och duscha & sedan får jag se vad som händer, Grilla och dricka nå bärs hade varit mys :) Men får se hur det blir med det. Är iallafall ensammen hemma, midre kul.. mamma och pappa lämnade mig och for ut med båten och ska sova där, sara har flyttat till johan i en vecka typ, och anna? Ja har fan ingen aning. haha! men jag tror jag ska klara mig.

nåväl, nu ska jag ringa ett samtal.
hörs väl sen :)

söndag

Fick sluta två idag, skönt! :-)

.. så jag kom nyss hem från storsand :b har varit där med tobias =) men det blåste dock lite, men det var ändå rätt skönt annars hade man typ inte kunnat ligga still.

Ikväll då? bra fråga.. får se vad som hittas på helt enkelt, är ledig imorgon iallafall :D
aja, skriver sen.
pussar


exakt..

.. två veckor kvar tills alanya!!! ;D

har nyss gjort mig klar, skulle ta bussen som alltid brukar gå 07.30, men vad händer? jo, det går ingen jävla buss försän halv nio!!! jag börjar ju åttaaaaaaa... pissbussar. Aja, får ringa och säga att jag blir sen. Knasigt!

det är sooool ute :D Wihoe, det betyder alltså att om det är lite folk idag, (vilket det nog kmr att vara) så får jag sluta två. Och då kan jag sooola =D

nu ska jag äta frulle, PUSS

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu