LIFE IS LIFE

Väldigt moget.



Ska alldeles strax packa ihop lite saker, sedan ska jag fara och föra över alla alanyabilder :) Ska även slagga hos syster inatt. Så jag kommer att ladda upp alla bilder på facebook då.

later ♥


...

This is stupid
I'm not stupid
Don't talk to me
Like I'm stupid
I still love you but
I just can't do this
I maybe dumb but
I'm not stupid


TISDAG

Vaknade klockan 8 imorse av mig själv. Men lyckades dock somna om efter en stund. Runt elva ringde jobbet så det var bara att klä på sig och fara dit. Var rätt mycket att göra under lunchrushen men det lugnade ner sig rätt snabbt. Så klockan tre fick jag sluta. Skönt som fan, Då kanske jag är piggare på torsdag då jag jobbar nästa gång.

Nu ska jag koka mig lite kaffe, lägga mig i soffan och koppla av.
Sedan måste jag ta tag i min otroligt stökiga garderob.

Hörs!

WTF?!

http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/ff1c192d-57dd-4604-81c8-2feb14584bfd

SWEET DREAMS

- Eller inte.

Ska nu göra ett gott försök till att sova. Vilket inte kommer bli lätt. Så mycket tankar och funderingar som gör sitt i mitt huvud. Jobbigare än någonsin..

Stay strong


SNART MIN!

Blir att köpa denna dator ♥


MÅNDAG

Har nyss haft Isabel på besök och pratat en massa :) Sitter och fixar mina naglar i väntan på att storasyster ska komma hit. Hon ska även spendera natten hära så det blir väl en massa prat och sånt. Behöver verkligen prata ut om massa saker nu så det passar perfekt ♥

Sitter och kollar på lite ny elektronik just nu. Tappade ju bort min kamera i turkiet så en ny kamera är ett måste. Sedan ska jag köpa en ny mobil + bärbar dator. Så, Måste försöka komma lite billigt undan. Men det ska nog gå på nå vis :> Så om någon har en mobil eller något till salu, hojta till :) Behöver inte vara någon värstings, Med tanke på att jag är så jävla slarvig av mig. Haha.

Ska be sara fixa en ny design åt mig. Ni får hålla ut med denna en liten stund till ;>
Hörs senare, Puss!


BACK IN SWEDEN

- Och det suger!

Dock jävligt kul att träffa alla igen ♥

Orkar inte berätta så mycket om resan. Blir för mycket att skriva. Så jag kommer mest troligt att lägga upp alla bilder ikväll och skriva lite :)

I augusti blir det att fara tillbaka, Ungefär om 2 och en halv månad. Längtar som fan. Denna gång följer nog Mamma och min lillasyster med. Kommer bli underbart. Tur som fan att jag fick tillbaka så mycket på skatten, sedan hinner jag jobba också. Sweeeeeeeet

Nu ska jag forsätta tvätta och städa, Så man kanske hittar något att sätta på sig.
Senare ska jag dra med min pojke till börjes och dricka SVENSKT kaffe ♥



ALANYA - ONSDAG

Nu börjar det dra ihop sig. På lördag far vi hem :(((( Vill inte, fast ändå vill jag. Haha

Sitter just nu på hotellrummet och fixar oss. Om cirka trettio min ska vi åka med volkan till stranden och bli fotade. Jag ska först ta några bilder med kläder, och sedan ska jag ta bikinibilder i solnedgången. Får hoppas på att det blir nå fina bilder så jag kan köpa några :)

Imorgon tror jag att det blir shopping. Och pressa i solen ska jag göra som fan nu dom tre sista dagarna. Jobbigt är det, men så värt. Haha

Vi hörs :) Puss

ALANYA - SUNDAY

Blev utgång igår med några härliga skellefteåbor och några från dalarna :) Jävlar vad vi sjöng och dansade. Det var awesome. Slutet på kvällen slutade väl inte lika bra. But what to do.

idag har vi stekt på stranden hela dagen :) Gick även och la mig vid poolen när vi kom tillbaka. Måste jobba mer på brännan nu, ;) far ju hem om 6 dagar så.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt :) Sociala med lite folk och så. Måste även göra något åt mina naglar, haha. Dom är inte så fina just nu.

Ska ta och kika runt på lite tattueringar nu :) Güray har lovat att jag ska få en. Så tänkte skriva en liten text :) Men vi får höras mer till veckan.

Ha det bra hemma i sverige, kram ♥

ALANYA - FRIDAY

Nu har jag äntligen fått rätt mycket färg :) Är typ svart på magen. haha. Men det är nice.

Ikväll ska vi först till Janus bar, skulle vara fett med drag där ikväll. Sen får vi se vart det bär av, Lär väl bli robinhood och the doors som vanligt :)

Imorgon kommer Alexander och Kalle, då ska vi möta upp dom på donken och sedan gå ner till kleopatra stranden.

Nu ska vi ner och äta. Hööörs :)


ALANYA DAY 3

FAN VAD VI HAR DET UNDERBART!

vi har festat loss ordentligt redan ;) haha. Igår for vi med ett gäng från hotellet, + Güray till Janus, :) Güray är alltså en kille som jobbar på Janus och på vårat hotell. Janus är en mycket trevlig bar :) Så där har vi varit rätt mycket. Även på the doors och robinhood.

Idag har jag och Güray åkt moped upp till alanya castle =) Alltså uppe i bergen. Han visade mig massor av kulturen, och berättade om turkiets historia. Det var sjukt fint där iallafall.

Sen har vi bara legat och stekt vid poolen osv :) Är rätt slut i kroppen just nu, mår lite illa men jag hoppas det går över =)

nu är det dags för lite fix och sedan middag =) HEEJDÅÅÅÅÅ

bilder finns på fb!

BYEBYE SWEDEN, HELLO ALANYA!

Nu har jag stängt resväskan och kommer förmodligen inte öppna den mer idag. Haha. Har typ maxvikt. Garanterat. Suger på att packa, jag ska då fan ha med mig allt......

Nåja, ska snart väcka min sötis som ligger och sover :) Sedan far vi och hämtar upp ela och sedan styr vi mot kallax.

Kommer säkert att blogga,lägga upp bilder osv därifrån. Vi har gratis internet på hotellet + att ela tar med sin dator, Sweet! Så håll koll.

Ha det bra här hemma :)
PUSS OCH KRAM!


FAN VAD NERVÖS

HATAR ATT FLYGA!!!!!!! åhhhhhh... hade lätt kunnat cykla till turkiet. Typ.
har iallafall packat ner det mesta. Resten slänger jag ner imorgonbitti=)
Ikväll har jag varit förbi på jennys 22års fest :) Druckit lite vin och socialat.
Blev inte så långvarigt, vill vara pigg imorgon så :)

Just nu ligger jag i soffan med mamma och alexander, kikar lite melodifestivalen åså:)
men vi hörs imorgon, herrååååååå


NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN, DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS!

Idag har vi bara tagit det lugnt. For in till stan när vi städat klart. Drack en kaffe och surrade på :) Sen gick vi till mig och har varit där ett bra tag. Runt 6 tiden blev det att äta en god middag som bara är ett måste på en fredag. Mycket mycket mumsigt.

sen blev det att ta en promenad i stan, Och stannade även till på kioskpirren och köpte lite karra. Nu är vi hemma hos A. Vi ligger i sängen och ser på BB :)

Ska väl sova om något tag skulle jag tro. Jobb imorgon, 8.30-16.00! Egentligen skulle jag jobba stängning, men jag fick sluta tidigare så jag ska hinna hem och tvätta,packa etc.

Skriver imorgon när jag får tid över.
puss


STÄDA STÄDA VARJE FREDA' OCKSÅ VARJE JUL, FÖR DET TYCKER JAG ÄR KUL

Godmorgon solstrålar:)

Imorse vaknade jag av Alexander som satt igång med storstädning av huset. Jag låg kvar och drog mig ett tag, ville somna om.. men då kom han med en kopp kaffe så det var bara att kliva upp.

Har hjälpt honom med städningen lite. Hans rum såg ut som ett bombnedslag. Kläder överallt, värre än mig nästan. Haha.

När vi fixat klart ska vi fara till stan. Äta frukost var det väl tänkt :>
vi hörs sen ♥


12 MAJ

Igår kom A hit. Vi åt lite gott, såg tv och myste på. Kände bara för att ta det lugnt.

Vaknade runt 8 idag när han for till skolan, men lyckades somna om en stund och vaknade för en halvtimma sedan. Tänkte hoppa i duschen och sedan se vad dagen bjuder på.


Nu har jag drömt om flygplan igen. Så jävla jobbigt.. Måste ju vara för att jag går och tänker på att flyga hela tiden, eftersom jag snart ska flyga + att jag är sjukt rädd för det. Drömde denna gång att vi kraschade utanför shopping i stan, (haha) och jag klarade mig ut först av alla, Sen satt min lillasyster fastklämd mellan två säten, Mamma sa att hon var död och försökte ta mig därifrån, Men jag gick in i planet igen och drog ut henne, Och hon levde. Så jävla sjukt asså, Hojja! Hatar att drömma sånt här.

Haha, nåja. Vi hörs sen!


sweet as sugar

Gick aldrig och la mig igen. Vandrade till actic och solade en stund :) Efter det gick jag hem och tog min en kopp kaffe & såg oth. Har två avsnitt kvar att se som jag har missat, så ska slå på ett avsnitt nu medans jag väntar på att maten ska bli klar. Jag håller på att göra ugnspannkaka, Mycket gott. Vi åt det hos A igår också, haha. Det är så smarrigt.

Hörs väl senare
cya


11 MAJ

4 dagar kvar!!!!


Godmorgon

Kom alldeles precis hem. Vi sov hos Alexander inatt, Mysigt som vanligt. Igår blev det att gå på stan med Frida. Gick även med Jonna, Isa, Jennifer, och Nathalie en sväng också. Socialade om allt möjligt, Det var längesen. Saknar mina underbara tjejor ♥

Klockan är inte ens nio, så jag funderar starkt på att sova igen. Vädret lockar inte så mycket just nu. Men först ska jag nog gå in på lulebo och direktboka. Sjukt svårt att bli först men man kan ju alltid testa. Vill så gärna ha en lägenhet nu. Men som sagt är det väldigt svårt att få en. Fast efter sommaren vet jag att jag och A har en. Men vill ju flytta nu =/ haha. Men man kan inte alltid få som man vill.

Vi hörs sen mina vänner!


jag tycker nästan synd om dig, men bara nääääästan.

10 MAJ

Godmorgon.

Fan vilken kass uppdatering. Anledningen till det är att jag jobbat som en tok. Men nu är jag äntligen ledig tills jag far utomlands. Mest troligt.

I fredags blev det jobb till 19. Tror inte jag gjorde något speciellt på kvällen? Det blev lugna banor. Men på lördag blev det först jobb och mot kvällen for jag till farmen med Alle, Mamma, Sara, Bettan och Martin. Pappa och deras band - sex on legs - var med och tävlade i företagsrocken. Dom var grymt bra!! Riktigt ös. Så det var jättekul. Hann även med tre svängar på tjuren. Skulle jag inte ha gjort, Jävlar vad jag har ont i kroppen. Har fått mig några snygga blåmärken också. Hehe... Var nog första och sista gången ;) Men jag tycker att man är tvungen att prova. För det är ju sjukt roligt.

Igår blev det en sväng på stan med syskonen Markström. Blev först frukost på subway och sen en kaffe på roasters. Satt på uteserveringen och stekte i någon timma. Underbart!! Blev att kika runt lite också, Hittade en sjukt söt topp från Gina som jag bara måste ha. Tur att skatteåterbäringen kommer snart. Då blir det att storshoppa sommarkläder! För jag känner att jag behöver lite nytt.. haha. Fast det tycker man ju alltid att man behöver. Blev även att äta årets första mjukglass, Tog självklart en våffla med saltlakrits på ♥ mums.

Vaknade för ungefär en timma sedan, A for till tandläkaren och jag ska börja städa rummet, garderoben + att jag måste rensa skiten. Sist kastade jag typ tre plagg.. Klarar inte av att slänga bort. Men nu måste jag rensa lite iallafall, Så jag får plats med lite nytt. Tror jag ska packa ner lite kläder i resväskan också, Lika bra.

Så det blir en "hemma fixar dag" :) Och senare ska jag gå & sola en stund. Sen räcker det med solning för min del. Har ju två underbara veckor att njuta av från och med söndag ;) Fan vad jag är RÅTAGGAD! Kan inte fatta att det knappt är 5 dagar kvar... Ojoj. Har drömt om flygplan nu i många nätter, har bestämt att nu ska jag fan övervinna den här satans flygrädslan. Har ni några tips från ni gärna dela med er av dom i kommentarerna. Tack!

Bjuder på lite bilder från Alanya 2010! :)









JAG LEVER

- Åtminstonde litegrann.

Just nu sitter Alexander och plattar mitt hår. Jag orkar inte ens lyfta armarna.

Återkommer senare. Nu ska jag vi gå och äta frukost någonstans.
Hejdå

5 MAJ

Jobbat hela dagen, 9 - 19! Har varit en otroligt seg dag, lite folk = lite att göra. Och eftersom vi har 6 st praktikanter så blir det ännu mindre att göra. Dock får hjärnan arbeta när man ska hitta på arbetsuppgifter åt dom. Haha!

När jag slutade for jag och Anna på pontusbadet :) Blev att sola och simma. Mycket skönt! Och nu är jag med Alexander, Vi ska lägga oss och se film och äta lite gott! Det fick bli morötter,gurka,dipp och sånt smarrigt. Blir en suverän avslutning på denna dag. Är helt slut alltså.

Imorgon jobbar jag heldag igen. Bara tagga om! Har skrivit en lista idag på saker vi kan sysselsätta oss med, lär behövas! hehe

Nä, Nu ska jag pussa på min babe.
Sköt om er ♥

P&K

TOPPEN DAG!

Tack för alla supergulliga gratulationer :-) !!!

Har haft massa underbart folk på besök idag :) har fått fina presenter åså. Är supernöjd med hela dagen! Har även hunnit vara på stan och inhandlat det sista till resan. Blev ett par skor, hudlotion, sminkborttagning och ansiktskräm.

Nu sitter jag med hårfärg i håret som jag snart ska skölja ur. Sedan ska jag koppla av med mamma och Alexander. Självklart blir det att lyxa till det med lite gott vin också. Perfekt avslutning!!!

Och imorgon är det leklandet som gäller. Jobb 9 - 19! Jag härdar ;)

Pusshörs!

FJÄRDE MAJ / 09:44

För exakt 19 år sedan
kl 9.44 på en måndag
år 1992
- föddes en liten tjej vid namn Anna Madelene Nyberg.


Så nu är jag 19 bast. Känns väl inget speciellt. Ett år närmare 20 så nu får tiden gärna gå snabbare ;) Idag kommer dagen spenderas med nära och kära. Blir lite fika och sånt där kul.

Ska nog gå och sola en sväng, och sedan ska jag duscha och göra mig klar.
Hörs sen :)

 


-

Då var denna jobbdag avslutad. Dagen har faktiskt gått sjukt fort, Är inte van att jobba från 14 till 19, går riktigt jävla snabbt. Men det är ju skönt iofs.

Var nyss här utanför mig och socialade lite med Martina :) Snart kommer ju hennes lillbebis =D Så gulligt.

Och nu ska jag väl ta en dusch och sedan ta det lugnt.. som i vanlig ordning då jag jobbar ;) Men imorgon är jag iallafall LEDIG! Aldrig i livet att jag jobbar på min födelsedag ;) höhö.

PUSS


TREDJE MAJ

Godmorgon världen!

Vad var det jag sa? Nu sitter jag klarvaken, och klockan är 10.18 ... kunde väl fått sova till 11 iallafall? Men ne.

Ska dra mig mot köket och koka kaffe. Sen kanske jag går och solar i några minuter. Går bara upp till solana.. nära och bra!

Börjar 14.00 .. Har två skolor som ska komma idag + ett kalas. Hard work work. Kommer nog bli en jobbig stängning ..

Vi hörs ikväll, P&K!

2 MAJ

Jobbat 09.00 - 19.00 idag. Och jag har ont i benen, som satan! Jag står upp konstant när jag jobbar. Så det känns kan jag tala om. Skönt att vara hemma nu iallafall.

Åt just en sen middag, Kött & potatis fick det bli :) & nu blir det raka vägen till duschen. Stinker hamburgare, någon som vill kramas? Haha. Huvvaligen..

Blir väl att chilla hemma ikväll. A kommer väl förbi på något tag också. Ska tigga om lite massage, Min kropp behöver det just nu.

Imorgon jobbar jag EM. Skönt som fan.. då kan jag sova till 11-12 iallafall ;) Men bara därför kommer jag väl vakna runt 8 tiden .. Skulle inte förvåna mig.

Hörs kanske senare.
puss och kram!

MAJ MAJ MÅNE, JAG KAN LURA DIG TILL SKÅNE

- I skåne finns en apa, som kan lura dig tillbaka!

Ny månad igen. Tiden går ruskigt fort. Och idag är det söndag = 2 veckor kvar till alanya! Sweet.

Igår var det ju valborg :) Den spenderades först på jobbet fram till 16.00. Efter det for jag och Alexander hem till mig så jag fick göra mig klar & äta middag. Blev ingen lyxmiddag precis, Fick bli mat från tasty då vi inte hade tid för att laga mat ;) haha. Men det satt lika bra det!

Runt 8 for vi till Henke på tuna. Var där med en massa trevliga människor. Senare blev det att kika förbi hos Lukas på Bnäset och sedan for vi till en lokalfest på tuna. Hade en kanonkväll :)

Imorse var väl inte lika kanon. Somnade 04.00 och klockan ringde 07.00 .. Jag ville nästan dö. Men det var bara att kliva upp och fara på jobbet.

Dagen var väl gått bra, lite seg bara. Slutade 17.30 så då for jag och Alexander och solade i 16 min. Skönt var det. Nu blir det bara några få gånger till innan jag far utomlands, Då har jag fått en snygg bas iaf :)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, Alexander har bäddat ner sig redan och det såg himla mysigt ut! Uppdaterar imorgon efter jobbet. Puss på er.


Älskar dig otroligt mycket min underbara pojke ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu