MYSKVÄLL

Efter mycket slit så har jag äntligen landat hemma hos mamma. Kände för att sova här inatt, ha lite myskväll med henne och lillasyster. Tänkte se någon bra film eller något :)

Blir dock inte så sent. Ska iväg och träna med Linda imorgon runt 09.30 och sen mot eftermiddagen så ska jag och pappa köra hit lite kartonger osv.

Och helvete vad kallt det har varit ute idag
, Har haft på mig min dunjacka för första gången i vinter. Fyfan. Ge mig sommar och värme nu tack.



Just nu:


FLYTTPACKA?!

Blev en sväng på stan tidigare med några fina brudar. Shopping, fika och surr! Riktigt trevligt var det.


Nu är jag hemma och har nyss haft mamma och anna här.. dom har hjälpt mig att packa ner det mesta åså. Alla köksgrejer osv .. hade ju inte lite grejer. Knappt rört något utav det heller. Tömde även skafferiet. Proppfyllt och allt oöppnat typ. Mamma började ju undra om jag aldrig äter .. haha. Däremot hittade hon lite saker i mittt städskåp...... typ rasade ut tomma vinflaskor osv.. fyfan vilken min, hahah!

Och hur jävla svårt kan det vara att vika en flyttkartong??? Höll på ett jävla bra tag. Sen var jag sjukt stolt att jag fått ihop den.... trodde jag. "du har ju satt ihop den helt galet lilla gumman" - säger mamma. Jajja, Jag försökte iaf!

Nåja, Nu ska jag forsätta städa och rensa.
Jävlart kaos här just nu ......

-

Jävligt skön start på dagen med lite träning.
Nu äter jag en lätt frukost/lunch och dricker kaffe :)

Linda kommer snart hit och då blir det stan med Knobb och Amz!


31 JANUARI

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen. Håller på med tvätten.. Hållt på sedan 07.00 och ännu är jag inte klar. Har dock bara två maskiner kvar.

Direkt jag är klar blir det att promenera till gymmet och sedan hem och göra mig klar för stan. Ska nog gå en sväng med Sara och Amanda. Blir inte så långvarigt dock. Ska ju börja flyttpacka idag.... ge mig ork?! För någon sådan har jag inte just nu..

-

Sjukt trött men lyckas inte somna ändå.... Gode less.

Ligger och ser nå kasst program på tvn. Men ska nog ladda ner någon film att se så jag kanske lyckas somna någon gång. Har mycket att göra imorgon så sömn är prio ett just nu!!!

TRUE SHIT


CORE

Kämpade igenom core passet med Issa! Sedan blev det 20 minuters löpning på bandet innan jag gav upp. Skönt såhär efteråt iaf :)

Inväntar nu Sara som ska komma och övernatta här. Ska bjuda henne på kvällsmat och thé över lite prat. Blir mysigt.

+ lite underkläder åså.


30 JANUARI

Satan vad trött jag är idag. Helt sinnessjukt.

Har iallafall jobbat till 13 och sedan har jag trallat på stan med Frida & Anna. Blev en fika på waynes och sedan lite shopping. Kan visa sen vad som fick följa med hem.

Är hemma hos mor & far nu. Ska snart byta om och promenera till gymmet. Blir att värma upp på bandet en stund innan det är dags för core klockan 19. Är inte det minsta taggad .. hade kunnat somna närsomhelst. Men bara dra mig dit och kämpa lite ;-)

Imorgon ska jag börja packa ihop och tömma läggan. Känns otroligt jobbigt det också. Men jobbar hela nästa vecka så har knappt tid då. Lika att börja nu ..

Vi hörs sen!

MANGE BJUDER

Inväntar Frida, Camilla och Rebecka och sedan skålar vi!!!
Börjar hemma hos mig och sedan blir det utgång.

Igår blev det rätt hårt så är sjukt trött just nu.
Men det ordnar väl upp sig ;-) Hade iaf riktigt kul!

All in or nothing ;)
Pusssss


NEW STUFF


OCH NÅGRA TIMMAR SENARE..

.. Har jag ÄNTLIGEN lagt mig i sängen. Så skönt att få krypa ner efter en lång dag. Och imorgon väntar en till. Men en ledig helg framför mig iallafall, ska ej klaga. Massa roliga saker på schemat! Imorgonbitti blir det att snabbt gå på stan med JZ innan jag beger mig till jobbet klockan 11. Ont om tid .... men jag måste ha lite saker så det är bara att snabba på. Slutar iallafall 19 då det blir raka vägen hem och fixa mig.. Sedan beger jag mig till toscana för att äta middag med mina fina arbetskamrater. Blir som en liten personalfest kan man kanske kalla det. Blir lite vin åså hemma hos JZ efter det också. Sedan får vi se vart kvällen leder oss. Tror på en kanonkväll iallafall :)

Nåja, Dags att släcka ner nu då så man orkar med imorgon.
Puss

Snart ♥



When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

-

Blev inte att träna efter jobbet. Är helt slut..... Gick dock och solade med lillasyster och sedan gick vi hit och färgade mitt hår.

Dricker ett glas vin nu och ska snart skölja ur färgen. Måste även städa upp lite i lägenheten innan jag går och lägger mig.

Tänkte visa vad jag köpte igår också.
Höll på att glömma bort :)




26 JANUARI

Godmorgon på er.

Sitter och dricker kaffe, Mailar hit och dit. Mycket som måste fixas nu. Flyttar mest troligt ut redan om 2-3 veckor. Hittade en ny hyresgäst rätt fort.. Och det är någon jag vet vem det är också. Känns sjukt skönt. Och hon ville verkligen ha den också. Men det förstår jag. Grymt fin och bra läge!

Nu ska jag iväg och jobba fram till 19. Sen träna åde. Ska även försöka hinna med en solning + färga håret. Upptagen brud? Mhmm.... alltid massvis att göra och en massa stress. Meeeeeen, jag står ut ;)

Ha en bra dag!!

25 JANUARI

Hallådär.
Nu är jag äntligen hemma. Har varit en fartfylld dag!

For från luleå runt ett tiden. Stannade hos Martins pappa i kalix för lite kaffe och surr :) Forsatte sedan mot finland där vi gick på lite klädaffärer och givetvis ett besök på alko.

Sedan blev det då att göra IKEA vilket jag tycker är sjukt jävla jobbigt. Men bara kriga sig igenom skiten och sedan köa i 148 timmar. Lätt värt resan iallafall.. haft gode kul. Jag körde fel både DIT och HEM! fattar inte hur jag lyckas? på ditvägen körde jag mot piteå?! Och på hemvägen körde jag inte ens ut på E4an ... körde mot övertorneå? Såg bara en skylt efter en kvart ... "Kukkolaforsen" .. Tänkte inte mer på det utan forsatte. Sen fattade jag att vi var VÄLDIGT fel.. Så jag frågade sara och martin om vi möjligtvis kört lite galet.. Martin kollade på gps;en .. Javisst var vi helt åt helvette. Det var bara att vända om. Nog är man smart alltid ..

Inte nog med det.....  Stod inne på ikea och pratade i telefon med mamma.. Skulle handla lite saker åt henne, Så frågade jag: "Men mamma kolla bara vad skiten heter, jag tror jag har hittat rätt" .. Så kommer det en kille som jobbar där, Klappar mig på axeln och säger : "MMS" Dum som jag är säger jag till mamma: "den heter ju MMS" .. ASSÅ HALLÅ? klickade lika fort att han menade att jag skulle SKICKA ETT MMS på saken hon ville ha så hon kunde se om det var rätt. Blondinvarning på hög jävla nivå. Har inte varit min dag om jag får säga det själv. hahah, fyfan!

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en lång dusch. Ska släcka ner och sova nu på en gång. Imorgon är det jobb 9-19 och sedan beger jag mig till actic och plågar mig själv litegrann. Behöver verkligen sömn och nya krafter.. eller vad säger ni? haha.

Sovgott

Fick med mig litegrann hem iallafall.

Visar imorgon... orkar verkligen inte nu.





IKEA

Seriöst.... Tror ni det går nå långsamt i kön på ikea så jag tillochmed hinner slänga iväg det blogginlägg???? Less tjej. Snart blir det iaf flott på frasses! Värt att synda.


SUPER BASS

Kom just hem. Varit och gymmat samt gjort ett träningsschema. Ser bra ut! Kommer nog bli kanon :-) Efter det gick jag till mamma och pappa, La in mina räkningar osv. Skönt att få det bortgjort.

Nu är jag hemma, Ska slänga mig i duschen och sedan kypa ner =) Imorgon blir det IKEA med S & M. Måste dock jobba till 12. Men det gör ingenting :-) Så jag behöver lite sömn nu så jag inte somnar bakom ratten.

Flyttar hem i slutet av feb. Så skönt det ska bli. Haha, Har varit så ensamt här i lill läggan. Dock jag ska inte bo hemma så jävla länge, Men över sommaren och sådär. Man vet aldrig vad som händer ;-)

24 JANUARI

Är hos mamma och pappa och har precis ätit middag :-) Ska snart gå och hämta ut mitt paket som har kommit och klockan 19 blir det en sväng till actic. Ska träffa en instruktör osv. Blir även att sola en stund.

2-1

Just kommit hem från hockeyn. Luleå vann med 2-1 :-) Rätt tråkig match faktiskt.

Ska ta och sova snart.. Tänkte sova ut imorgon men jag måste upp och ringa vårdcentralen på morgonen. Tror min öroninflammation har kommit tillbaka, Är riktigt jävla less. Varit förkyld i månader nu .. medecinen hjälpte ingenting heller. Så måste fan dit.

Har ingenting mer på hjärtat idag.
Puss & Godnatt!

HOCKEY

Skulle ge biljetterna till mamma och pappa så dom fick gå och se, Men mamma var tvungen att fara på jobbet så jag och Sara ska fara och se matchen ikväll. Blir nog fint! Hoppas på en rolig match.

Nu ska jag koka nå kaffe i väntan på att S ska bli klar.
Vi hörs sen ♥


23 JANUARI

Slutat ett idag. Något skönt :-)

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Har ätit lunch och snart blir det lite kaffe. Sen måste jag traska till Allstar och hämta ut mina hockeybiljetter som jag har vunnit.. Ibland slår turen till. Inte dåligt :-)



22 JANUARI

Stressig dag på jobbet. Men krigade igenom och sedan for jag hem till farmor på middag. Mina systrar, Faster + hennes pojkvän var också med. Det var riktigt trevligt måste jag säga. Och maten var supergod. Åt även världens godaste marängtårta till efterrätt. Finns ingen bättre, Jag lovar!

Var där till 21.00 ungefär. Sedan skulle jag då hem... när jag väl står utanför dörren så inser jag att jag glömt nycklarna på jobbet. Less tjej?! Ringde mamma och tiggde sovplats ;) haha. Dock ska Anna, Sara och Fredrik sova här så soffan blir väl min sovplats ikväll om jag inte vill slåss med sara.

Så nu är jag iallafall här. Mamma och Pappa är sjukt tråkiga och ser hockey, Sara och Martin sitter och äter, Anna och Fredrik ligger och ser film. Ja? Tofflor hela högen. Ska lägga mig i soffan, slå på en film och krama om mig själv. Skämt och sido. Blir väl inte en sån jättesen kväll, Är väldigt trött och behöver nya krafter inför imorgon. Då blir det jobb till 13 och på kvällen blir det ett corepass med Issa.

-

Helvete vad jag är trött.
Blir fan sova nu!

Godnatt :-)


MYS LÖRDAG

Helt slut efter denna arbetsdag.. Och ändå var jag bestämd på att fara och träna efter jobbet. Men klart som fan stänger dom redan 17.00 så det var ju bara att glömma. Istället la jag mig just i sängen med lite godis ;-) haha. Så jävla rätt. Ska dra på några OTH avsnitt nu och mysa på. Ska inte röra mig från sängen på resten av kvällen. Alltså, Inget alkoholintag denna lördag inte ;-)


21 JANUARI

Då taggar vi lite jobb fram till 18.30..
står jag fortfarande på benen blir det att träna när jag slutar.


HÄNG @ STATIONSGATAN 65B

och på bäst humör är vi ;-) Bilden säger väl allt? hehe............


Snart kommer mamma förbi också. Lite vin, surr och gotta oss tjejer emellan.
gosh, I love u!

DAGENS DROG

- kaffe i mängder!!!


20 JANUARI

Godmorgon solstrålar!

Sitter och dricker kaffe med A & ska snart bege mig till jobbet. Slutar 19 och därefter blir det att fara till min söta farmor. Blir massa mat och fika eftersom faster fyller år. Så det kommer nog bli super trevligt. Och kvällen i övrigt blir nyktert från min sida ;) Känns otroligt bra.

Ha en bra dag så hörs vi senare.
Ska kriga igenom dagen med min underbara träningsvärk ^^



KLADDKAKEBAK

Självklart ska mamma bjuda på godis, kladdkaka, cola, kaffe och en massa andra onyttigheter. Men en bit unnade jag mig iallafall.. det får man väl? ;) Man kan väl börja med nyttigheterna på måndag istället? eller typ, nästa år?




Nåja, Nu ska jag ta och gå hem. Ska bli otroligt skönt att få krypa ner under täcket ;) Imorgon är det jobb som gäller, 11-19. Tro det eller ej, Men jag har börjat sakna jobbet trots att jag bara varit ledig sedan i tisdags. Dessa dagar har ju känts som semester förfan. Det ska bli kul att jobba helg faktiskt, Har ju så fina arbetskamrater också. Dom gör verkligen min dag ♥

Vi hörs imorgon!

HOCKEY

Jävlar vilket kämpigt pass. Men gav allt och nu är kroppen helt slut, men känns på något sätt väldigt skönt, haha! Kom iallafall precis nyss hem till m&p igen och ska se hockeyn hära. Får se om jag ser hela matchen eller om jag går hem .. får ju besök senare.

söt issa!!



Btw
, ska mest troligt flytta till storgatan igen i mars. Är ju nästan alltid hära ändå och det ända jag gör hemma är att sova? Känns rätt onödigt .. trivs ju så bra tillsammans med min familj. TRÅKIGT att bo själv har jag märkt. Och jag har ju en walk in closet här ;-) Som jag saknar nå enormt. Haha! Kan lägga pengarna på något annat roligt. Men självklart kommer jag betala en del för att bo hemma ändå. Skulle kännas helt galet fel att flytta hem och bo gratis. Never ever. Såå.. det blir nog så =)

MIDDAG

Har nyss avnjutit en god taco middag!!!
Och på cirka en halvtimme beger jag mig mot actic med Issa för ett corepass.



NIKE VATTENFLASKA

klickade just iväg denna beställning:


IT'S A BEAUTIFUL WORLD



I never thought that I was that strong
to carry on, carry on tonight
forgiveness in your eyes, with nothing to hide
all I know is you shown me
it’s a beautiful world

BLOG AWARD

Jessika gav mig en Blog Award. Tack sötnos!

1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2. Skriva ned de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare
till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem
3. Till slut hoppas man att de utvalda vill lämna awarden vidare…

Jessika
Sara
Frida
Isabel
Anna


TTTTODAY


19 JANUARI

Vaknade för cirka två timmar sedan. Fattar inte varför jag vaknar såhär tidigt när jag kan sova hur länge jag vill. Hursomhelst så ligger jag bara i sängen och drar mig.. Sett något avsnitt av glee och nu dricker jag lite kaffe. Ska väl snart kliva upp och göra mig i ordning.

Planerna idag so far
:
• Städa
• Tacos hos mamma&pappa 15.30
• Core 17.00
• Filmkväll med bäst sällskap

SWEET DREAMS

Gud så trött jag är..

Så nu är det dags att krypa ner och sova efter hel helmysig kväll med min familj. Dom är fan det bästa jag har, skulle göra ALLTING för dom. Precis allt. Är så oerhört tacksam för att vi har en sådan bra relation. Jag älskar er högst på jorden


NÖRDAR


"HUR BRA KÄNNER DU DIN SYSTER?"

Vi hade lite tråkigt så Anna passade på att svara på lite blandade frågor om mig:






hahaha..

SERIETITTANDE OCH MYS

Hamnade på 48an. Kände att jag kan chilla här med Anna ikväll då mamma och pappa jobbar. Ska försöka mig på en ny header till bloggen åså. Ska även se några avsnitt av Glee. Har precis sett klart säsong 2, så ska börja med 3an nu.


KNOCK YOU DOWN

Nog känns det i kroppen .. Körde på cirka en timma på löpbandet och avslutade med situps. Men imorgon blir det core, hur kämpigt det än kommer att bli.. haha!

Har precis fått i mig lite mat och ska alldeles strax slänga mig i duschen. Därefter blir det väl att ta tag i disken vilket jag inte alls är sugen på. Får se om jag orkar hitta på någonting sen eller om det bara blir en mysig hemmakväll.


18 JANUARI

Godmorgon :-)

Sitter och dricker morgonkaffet i vanlig ordning. Ska om ett tag bege mig med issa mot Actic och träna lite. Sen ska jag även passa på att sola också, Kom på att jag har kvar 2 gånger på mitt solkort där. Sweet! Sedan får jag se vad som sker,Har ju hela dagen framför mig.

Ha en superbra dag!




I DET STORA HELA

- så har jag ändå haft en toppen kväll.

Var otroligt skönt att basta, göra ansiktsmask och prata om allt mellan himmel och jord med den bästa människan i hela världen. Nog har man en fin lillasyster alltid ♥

Nu är jag däremot helt slut så har precis bäddat ner mig i sängen och ska slå på någon bra film att somna till. Behöver samla lite ny kraft inför morgondagen.

Sov gott!!


BIG FAIL

HAHAHAHA, jag döööööööööööör.......... skrattat så det sprutade tårar...
Vi lyckas alltid..............

jag som storstädade igår....... lite less? JA!


"DUMMA SAKER SOM KILLAR SAGT"

Lite rolig solo läsning med Lillasyster.. haha!


"HEMMA SPA KVÄLL"

Jag och Anna bestämde oss för att ha en liten spa-kväll hos mig.

*
Bastu
*
Musik
*
Tända ljus
* Ansiktsmask
*
Smoothie
*
Fransk Manikyr
* Pedikyr
* Hårinpackning
*
plocka ögonbryn

En mysig ta hand om oss själva kväll :) Toppen!


PUMP IT

Sådärja. Nu har jag varit och tränat med Isabel. Jävligt skönt måste jag säga..
Nu gäller det bara att hålla motivationen uppe ;-)

Har precis slängt i mig middag och nu ska jag sociala lite med Anna.



Dessa skor blev det iallafall:


BEACH 2012 ;) ?

Blir en sväng på stan med mamma nu. För ikväll blir det ju träning med Issa och jag insåg att jag inte har kvar mina träningsskor... Så måste gå och hitta mig några nya. Hoppas mina knän håller nu då.. Var ju tvungen att sluta fotbollen pga dem. Får väl mjukstarta iallafall så får vi se hur det går. Men fan vad skönt att äntligen komma igång!!!

Blir en kaffe och surr med issa innan vi går också.
Har hur mycket som helst att ta igen :-)

17 JANUARI

Godmorgon.

Vaknade NIO idag .. Lite less jag blev alltså. Ville verkligen sova ut men det gick inte alls. Ändå somnade jag sent inatt .. Aja, Lika bra är väl det egentligen. Nu har jag en hel dag framför mig.

Var nyss och handlade med mamma och pappa.
Nu är jag hos dom en sväng, Dricker kaffe & äter frukost. Mysigt!

Ska upp på vinden också och hämta hem min snowboard osv.
Seeeeeeeeeeen? Återstår att se. Kanske en fika på stan med några fina.

Ha en bra dag ♥


-

Hallådär!

Frida kom som sagt hit ikväll. Blev att dricka kaffe och surra på om allt möjligt. Kollade även lite resor och annat kul ;-) Herregud vad vi längtar. Helt galet mycket!!! Hursomhelst så har det varit supertrevligt att ha den bruden på besök. Längesedan vi umgicks bara hon & jag.

Kom iallafall in nyss efter att ha följt henne till bussen. Jag håller på göra lite kvällsfika .. varma mackor med champinjonstuvning. Hoppas det blir lika gott som när mamma gör det ;-) Tror ändå jag lyckades rätt bra. Hehe.. återstår att se ;)

Blir väl att krypa ner till en film sen..
Och imorgon ska jag sova ut ... lovely!
Får se om det blir att träna med issa imorgon också :) är fan dags!

Nåja, Godnatt på er ♥

16 JANUARI

Jätteskönt att få sluta 13 idag. Så jag har redan hunnit få en hel del städning bortgjord. Hann även knycka tvätt tiden mellan 12-17 så har hunnit tvätta också. Kändes ju rätt fint!

Håller på köra den sista maskinen nu och sedan är jag KLAR.
På en stund kommer Frida hit. Blir att surra över några koppar åså.

NATTHUMOR

www.lista.se

enought is enought

Riktigt jävla seg. Ligger fortfarande hemma hos mamma och försöker samla kraft för att gå hem. Kändes sjukt jobbigt ... Men måste sova snart. Jobb 9-13 imorgon och kl 17 har jag tvättstugan. Fysatan vad trist ... men skönt att göra bort det. Har ju tre lediga dagar sedan att njuta av. Så skönt.

Så, vi hörs imorgon!
Godnatt på er ♥






Seriöst.

Har ni inget eget liv att lägga ner tiden på?
Det räcker nu.
Blir inte bättre av att hålla på som 3 åringar.
It's time to grow up

BAKISHÄNG PÅ STORGATAN

Fredag - Var hemma hos mig med sara, martin, rebecka, andra och en till. Spelade massa spel, drack lite gott och surrade på. Var mycket trevligt! Blev att besöka allstar en sväng också.

Lördag - JZ kom till mig runt 18. Drack ett glas vin innan vi begav oss mot allstar för att äta middag med andre och gänget. Sedan tillbaka till mig för att forsätta. Kom en del folk också.. bland annat några fina arbetskamrater ;) Vi drog iallafall sedan vidare till allstar och var där resten av natten. Man börjar bli lite rädd när vakten säger: Madde, det är lättare att räkna helgerna då du inte är här... hahah! Illa. Kanske är dags att börja ha mysiga hemmakvällar istället ett tag framöver ;-)

Kom just till 48an. Blir massa mys här ikväll med storasyster och mamma. Så vi ska snart ner på konsum och handla lite gott åså.

Först lite bilder från helgen



15 JANUARI

Att sova tills nu är inte okej........................

14 JANUARI

awesome kväll igår.

Nu är det bara att försöka få denna kväll lika trevlig. Vilket jag tror ;-) JZ kommer snart hit och då ska vi bege oss ut och äta någonstans. Sedan tillbaka till mig och surra en massa över några vinglas. Får se vart vi tar vägen sen.. utgång blir det nog iallafall ;)

ha en toppen kväll.
pussss


FREDAG DEN TRETTONDE

Bara hålla tummarna på att denna dag blir felfri.

Nu ska jag börja dra mig mot jobbet
11-19 och sen tar jag helg. SKÖNT!



12 JANUARI

Jobbat som tokar. Och sedan for vi på Systembolaget för att handla lite gott vin till i helgen då jag och JZ ska äventyra. Nu står vi utanför Ica maxi och hennes bil har tjurat ihop. Väntar på hennes far som får vara räddaren i nöden. Fredag den trettonde är imorgon .. Inte idag! Haha..


NYBÄDDAT - CHECK

Alltid lika underbart skönt att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng.
Så nu ska jag sova.

Hörs imorgon
sweet dreams

RES SJUKA

NU VILL JAG RESAAAA!
Helt galet länge kvar känns det som.
En vacker dag ska jag uppfinna en tidsmaskin.



VÅLDGÄSTAR 48:AN

Gode tärd..

Efter jobbet for jag och JZ förbi willys och handlade lite. Hon har ju gett mig ett recept på en smoothie som är sjukt god. Så var tvungen att köpa lite frukt, bär och annat gott till det ;) Får se bara om jag lyckas lika bra ... haha, Tveksamt!

Trodde jag skulle hinna knycka en tvätt-tid ikväll. Men som vanligt finns det INGA tider förutom 07.00 .. Noway att jag tänker kliva upp och börja tvätta innan jobbet. Hinner nog inte ens det. Men jag har ju tur som har mina föräldrar tre minuter från mig.. så tog med tvätten hit ;) I gengäld tömde jag diskmaskinen åt dom. Jävla snällt ;)

Dock är ingen hemma här. Mamma slutar kl nio så jag väntar nog på henne så vi kan surra lite. Har inte varit här på två dagar så kände att det var dags ;) hahah! Dom slipper mig aldrig.




SMOOTHIE

Mellis ;)


STAY STRONG

Det gör ont i hjärtat. Varför ska gud ta bort liv från denna jord alldeles för tidigt?
Varför kan inte alla få leva ett friskt och bra liv?
Orättvisa värld.
Vi får hoppas på att * har det bättre där uppe nu.. fina ängel, rest in peace!


'Jag tänker på dig, kan inte ens föreställa mig själv hur jobbigt det är för dig.
Behöver du en axel, någon att prata med. Så vet du att jag finns här, alltid'
Du är stark, kom ihåg det.


11 JANUARI

Pigg? - Fel!

trött som fan men bara bege sig till jobbet.
Ska hinna springa ner på konsum nu innan JZ kommer.
Ha en bra dag så hörs vi senare ♥

”LEARN FROM YESTERDAY, LIVE FOR TODAY AND HOPE FOR TOMORROW”

Lycka och kärlek, hat och vrede, glädje och trygghet, sorg och rädsla är alla känslor som kommer inifrån oss och känslor som livet alltid kommer att bjuda på. Vissa är lätta att tillåta medan andra är känslor vi bara vill knuffa undan, men trots att känslor kan vara obehagliga för stunden är det något som finns inom oss och något vi bör acceptera för att inte tappa bort oss själva i förtvivlan.


Perfekt är ett ord som de flesta stävar efter att bli, det betyder att du inte har några fel och helt enkelt är en felfri människa. Men det kommer man aldrig bli, det är mänskligt att göra misstag.


Det finns många svåra handlingar i livet som varje individ går igenom flera gånger under sitt liv och ett av dem är just att släppa taget och gå vidare. Detta är bland det svåraste man kan gå igenom.


Att släppa och gå vidare är något som vi alla känner igen oss med, vare sig vi vill det eller inte. Att släppa taget är inte alltid negativt, att släppa taget är även en styrka. Styrka genom att kunna fortsätta leva livet trots det man hållit fast i.

Gårdagen är något som redan hänt och hör till det förflutna, det är inte något du kan komma tillbaka till. Det kan handla om något du gjorde igår som du ångrar och på så sätt kan du lära dig av det, det är på det sättet människan utvecklas steg för steg. Men du kan däremot lära dig av allt som händer och kan göra annorlunda beslut och agera på andra sätt nästa gång i en likande situation.

 

Att man ska leva för dagen, är någonting man alltid fått höra. Det är i nuet vi lever och man ska se till att göra det bästa av situationen och alltid se världen med ett leende, se till att man gör minnesvärda stunder av allting.

 

Man ska hoppas på att det finns något gott med morgondagen, att det finns alltid ett ljus. Man ska försöka se det positiva istället för det negativa, och be för att man får en fin morgondag. Alltid blicka framåt för ljusare tider.

 

Det som löser sig till slut är som sagt allt tråkigt och negativt i vår värld. Det kan vara ett bråk, eller ett kärleksgnabb eller liknande. Men på något sätt löser det sig alltid med hjälp av livet, vi hittar andra vägar att göra oss lyckliga och hittar andra spår att följa för att komma så långt ifrån den ”skit” vi nyss befann oss i.


om man är i en jobbig situation, så ska man fortsätta försöka tills man kommer ur den’. Ibland har man det jobbigt och behöver en anledning till att fortsätta anstränga sig. ”Att gå genom helvetet” syftar ju förstås inte på att bokstavligt gå genom helvetets eldar, utan att man går igenom eller upplever hemska svårigheter. Det är viktigt att inte jäkta och lägga allt sitt krut på att ta sig ur det så kallade ”helvetet”, utan snarare försöka finna sig i det och rida ut stormen.


'Jag har ingen rätt att vilja förändra andra om jag inte själv är öppen för förändring'




SVAR PÅ TAL

* - Hey, tänkte höra med dig hur du fick tag i din lägenhet och vad din hyresvärd heter? :)

Hejhej. Jag tyckte det var sjukt svårt att få tag på en lägenhet via lulebo. Efter många försök så gav jag upp. Så jag la ut en annons på blocket och skrev att jag ville hyra en lägenhet omgående. Då fick jag en hel del mail och kollade på denna först.. Dock hyr jag den i andra hand, i två år, Omöblerad såklart. Tyvärr är det ju svårt att få tag på en, Men prova lägga ut en annons så kanske det dyker upp något med lite tur :-) Lycka till!

- Det är btw Galären som har lägenheten jag bor i.

-

Näfyfan .. hur länge ska jag behöva vara förkyld egentligen? Någorlunda less. Har känt igår och idag hur jävla ont jag har i käken/pannan/ögat och ja, Bihåleinflammation naturligtvis.

Iallafall.. Ikväll ringde Jonna och ville komma förbi hos mig. Så jag mötte upp henne efter jobbet och sedan gick vi hit. Surrade & drack kaffe. Otroligt längesedan jag träffade bruden. Så det har varit mycket trevligt att få prata lite minnen och så. Nu gör jag inte speciellt mycket, La mig precis i sängen. Ska slå igång en film, äta godis för sista gången på länge och sedan sova!! Och ja .. nu mot nyttigare tider. Beach 2012 ;) eller något. höhö.. får väl se hur länge man klarar av att vara nyttig. Fast hade ju min period för ett tag sen då jag höll mig sjukt länge. Så kanske inte blir så jävla svårt? ;-) hehehe. eller....

Sweet dreams

INGEN RAST INGEN RO

Var inte alls ledig tis & ons.. Är inte ledig förrän lördag .. Har helt glömt att det är ett nytt schema som gäller nu. Är dock ledig i helgen igen, så det gör mig ingenting ;-) ... Sitter på jobbet nu, vi har tagit en liten kafferast efter allt slit ;) värda!!

Blir bara att ta det lugnt ikv. En sväng förbi 48an och en bastu efter det;) skönt!


TIONDE JANUARI

alltså.. redan tionde? Dagarna går för fort. Fast snart är det sommar .. ska egentligen inte klaga.

JZ kommer strax och hämtar mig. Jobbar idag och sedan är jag ledig två dagar. Skönt ska det bli. Har en massa måsten att göra. Så det passar perfekt med lite ledighet.



DON'T STOP BELIEVIN'

Vi hade ju helt missat att det var lov en dag till. Så det blev ju en hel del att göra trots allt. Men det gick bra ändå :-) .. Är hemma nu och gör inte speciellt mycket. Får snart besök så blir väl att ladda ner någon bra film och se den. Imorgon är det jobb igen 9-19 så det blir inte så jättesent iallafall.



9/1-12


NIONDE JANUARI

Good morning sunshines!

Uppe med tuppen
? - ahh .. men är inte det minsta pigg. Sovit pissdåligt inatt.. Inte så konstigt när jag sov hela dagen igår. Aja, "Lite" kaffe så ska det nog ordna upp sig ;)

H kommer och hämtar mig om cirka en timme. Så har inte speciellt bråttom. Skönt att inte behöva stressa det första man gör.

Hoppas ni får en bra dag.
Vi hörs sen!



JUST A KISS

Tog mig ut en sväng ikväll iallafall. Somnade ju om och vaknade runt 20.00 .. helt sjukt hur länge jag kan sova ibland. For och solade en sväng och sedan gick jag förbi 48:an! Gick sedan på konsum med lillasyster och handlade lite.

Har precis duschat och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Ska alldeles snart släcka ner och sova. Öppning/stängning imorgon. Alltså en lång dag.. Blir nog mycket att göra såhär efter lovet.

Sovgott


 

i’ve never opened up to anyone
so hard to hold back when i’m holding you in my arms
we don’t need to rush this
let’s just take this slow

just a kiss on your lips in the moonlight
just a touch in the fire burning so bright
and i don’t want to mess this thing up
i don’t want to push too far
just a shot in the dark that you just might
be the one i’ve been waiting for my whole life
so baby i’m alright, with just a kiss goodnight


ÅTTONDE JANUARI

Fick vara ledig idag också. Vilket flyyyyt... Var barnvakt till 05.00 så jag hade nog varit ganska jävla död om jag hade jobbat. Hade det iallafall mycket mysigt igår. A kom ju och höll mig sällskap. Han hade med sig glass och annat gott så det flottade vi & såg film åså. The dark water tror jag den hette, Galet äcklig. Sen for vi hem och sov.

Han for iväg och fixade lite saker där vid ett tiden. Själv vaknade jag nyss .. Men jag klagar inte. Känner mig sjukt utvilad. Ska ta och se någon film nu. Orkar då inte göra något speciellt idag.

Kanske hörs sen ♥

MYSKVÄLL

Är på hertsön hos Emma och Mattias nu. Dom har åkt iväg på party med mina föräldrar. Ungarna ligger nerbäddade i sina sänger och jag ligger i soffan och gör inte alls mycket. Andre ska snart komma hit och hålla mig sällskap :-) Tur det, Annars finns risken att jag hade somnat .. haha. Blir väl att mysa på framför en film eller två. Tipptopp!

 

Måste tacka alla mina nära & kära. Ni betyder mer än allt och jag är otroligt glad att jag har er ♥ Ni stöttar, lyssnar och förstår. Guldstjärnor! Ni vet vilka ni är. Alla kan göra misstag, och jag vet att jag har gjort en hel del. Ibland blir det så och det är ingenting jag är stolt över. Biter mig i läppen och går vidare. The only thing I can do. Men som sagt, Ni är underbara och jag ÄLSKAR er med hela mitt hjärta. Ni anar inte hur tacksam jag är att ni verkligen finns här för mig. Tack!


DAGENS

A

SJUNDE JANUARI

Mycket trevlig kväll igår. Blev först middag med Amz på exotic och efter det förfestade vi hemma hos mig. Sarak, andre, andreas och min storasyter var även med. Spelade spel och drack massa gott. Runt ett tiden for vi till allstar och avslutade sedan kvällen på max.

Skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom detta är min lediga helg och jag bara skulle jobba ifall det behövdes så kunde jag stanna hemma. Har inte varit så mycket folk. Jävligt skönt. Så jag har myst på hela dagen med den finaste. Vi klev väl upp runt fyra? haha. Då tog jag en dusch och fräschade till mig och medans jag gjorde det så var Andre snäll och diskade osv. Gode snällt.

Nu är jag hemma hos päronen med min lillasyster. Vi ska fara till kvantum nu och köpa lite gotta till ikväll. Sen ska jag släppa av henne hos F och jag ska fara till Emma. Ska sitta barnvakt åt Fridolf och Alice. Så himla goa ungar. Love them!

Slänger väl in något inlägg sen :)
Ha en trevlig kväll ♥






SJÄTTE JANUARI

Jobbdagen gick fort som tusan. Sweet.

Kom precis hem och nu väntar jag på att Amanda och Sara ska trilla in. Blir att vara hos mig ikväll och dricka lite gott, prata och ha trevligt. Ska nog låna ' med andra ord ' av päronen. Så jävla sjukt kul. Spelade det även igår med Min kusin, mamma, pappa och Andre. Haha, man slår nästan ihjäl varandra av all hets.

Så jag ska inte sitta här länge till, Måste börja göra mig i ordning :)
Ha en trevlig kväll ♥





-

OKEJ?! I GET IT!
Lägg ner förhelvette.
Tror jag och hela världen har fattat nu.
Sjunkigt lågt, ja! det vet jag. Vad fan vill ni att jag ska göra?!
Ingen ide att forsätta såhär iallafall. Blir inte bättre utav det.
Ni sjunker fan också till en jävligt låg nivå som beter er såhär.
Och du som kommenterar kan ju våga stå för vem du är.





tänker inte spendera en rad till om detta.
Har gjort det jag kunnat.

LIKE A FUCKIN' ROLLER COASTER

Mitt i allt negativt dyker det upp positiva saker, Fasiken vad nice.
Can't wait!!!!


Sitter hos mina bästa föräldrar just nu ♥ Jag och mamma sitter och pratar ut, dricker lite vitt och väntar på att gubbarna ska glida in. Luleå vann ju på straffar så antar att det blir att sänka en eller två ;-)




FEMTE JANUARI

Tröttare än tröttast imorse. Men upp tog vi oss iallafall. Min skjuts kom där vi kvart i åtta. Började lite tidigare idag eftersom det var en hel del att hinna med på morgonen.

Fick iallafall gå hem tidigare idag. Så har kompat tre timmar. Gode skönt, och jävligt behövligt. Är helt slut i kropp och huvud, Ett tufft ställe att jobba på.. speciellt när man alltid försöker ge 100% ..

Ska iallafall ta mig en dusch nu och sedan göra mig klar. Ska sen hem till mina päron och se hockey samt dricka något glas vin. Bara koppla av och mysa! Lovely

Vi hörs sen ♥







Bara för att inte jag delar med mig till hela världen om vad jag känner, tycker, tänker så betyder inte det att jag skiter i vad som hänt. Jag står för detta och jag tar konsekvenserna. Finns ingenting jag är stolt över. Det finns dem saker jag ångrar. Alla gör vi misstag, vad det än handlar om så kommer dom alltid finnas där. Det ända man kan göra är att ta tag i sig själv och rätta till dom.. Precis vad jag tänker göra. Jag har svikit, blivit sviken. Sårat blivit sårad. Älskat blivit älskad. Hatat blivit hatad. You get it. Ingen ide att jag kladdar ner alla tankar jag har just nu. För det finns ingenting mer jag kan göra än att forsätta på en bättre väg frammåt.

'nuff said.

FJÄRDE JANUARI

Stressig dag på jobbet. Men har ändå hållt humöret på topp och krigat.
Är hemma nu och får snart främmande.

har inte så mycket annat på hjärtat just nu.
Så vi kanske hörs sen. Puss!


SWEET DREAMS

Nu jävlar är jag mörkhårig. Känns jävligt bra!

La mig just i sängen. Ska snart sova tänkte jag. Bara jag blir trött så ska det nog gå. Heden hämtar mig 08.40 imorgon, Jävla snälla arbetskamrater man har som skämmer bort en med skjuts varje morgon;) haha. Klagar inte det minsta.

Imorgon när jag slutar blir det att umgås. Hyra film och bara mysa på. Perfekt efter en hetsig dag på jobbet. Blir bäst.

Sov gott ♥




Detta kallar jag dagisnivå.
Fan så onödigt.

NU BLIR JAG BRUNETT IGEN

Blev så jävla sugen när jag såg alla bilder när jag hade mörkt.
Så mycket bekvämare och man slipper färga ihjäl sig.
Nu ska jag ha tillbaka mitt långa fina, mörka hår.
Tur att det växer som ogräs!!!




DAGENS SHOPPING


TODAY


STAN

Blev stan iallafall. Gick och fikade med Rebecka på börjes. Blev att prata ut om allt mellan himmel och jord, Mycket trevligt. Bruden är ju för underbar! Blev även lite shopping ..... att man aldrig kan gå på stan utan att köpa något. Inte bra! haha.

Kan visa sen vad jag har köpt. Ska ta och laga mig nå middag nu samt matlåda till imorgon. Blir väl nå mackaroner och köttbullar som är enkelt ;-) Då blir det ätbart iallafall.



STORGATAN 48

Sitter hemma hos mina söta föräldrar nu. Trodde jag skulle blåsa bort påvägen hit. Men jag klarade mig oskadd ;) Fårse om man orkar sig ner på stan. Blött och jävligt ... kanske dissar det idag. Hade dock velat surra lite skit med min andra halva. Om man lyckas slita upp henne.

Nu ska jag sociala lite med min mor.
Later.



längtar tills man kan gå klädd like this!

HETTHETTHETT

- Med killar i arbetskläder. Då syftar jag på byggare, målare osv. Ni fattar.
Gosh, Nog är det hett alltid ;-) Ännu hetare att jag hade en här inne för en stund sedan.
hehehe ;) Läckert!

TREDJE JANUARI

Klev jag upp och tvättade klockan sju? - Nej. Vaknade för en halvtimma sedan så har just varit ner och satt igång maskinen. Hinner dock inte tvätta allt men mamma ska tvätta klockan fem så får väl ta med dit.

Ligger nu i sängen, dricker kaffe & ser en repris av lyxfällan. Ska nog på stan senare och ta en fika med Natty samt kolla efter några nya underkläder. Och sockar behöver jag, Tror jag endast har tre par kvar som är hela. Haha! Vi hör sen.

Ha en bra dag alla fina ♥

Osminkad madelajn


ON FIRE

Hahaha. Har sjukt tråkigt så jag började kolla igenom massa bilder.
Hittade då en film från alanya när vi var på janus.
Höll nästan på att bränna ner stället........


HOME SWEET HOME


ANDRA JANUARI

Idag blev det jobb i vanlig ordning. Slutade sju och efter det har jag gjort massa nytta. Pappa kom och hjälpte med att bryta upp mitt lås till förrådet. Så nu har jag äntligen fått ner min gamla dator, massa flyttkartonger och annat som har legat och skräpat. Skönt! Sedan for jag och hämtade mamma innan jag begav mig hemmåt och satte igång med en storstädning. Så nu är det rent och fräscht här igen. Städar ju 24/7 .. Men jag trivs verkligen inte då det är rörigt.

Just nu avnjuter jag ett iskallt glas med cola light, Lyssnar på musik, läser bloggar osv. UNDERBART att få andas ut för första gången idag. Ska även ta och fixa mina naglar innan jag går och lägger mig. Är ledig imorgon men kan dock inte sova ut. Har tvätt-tid mellan 07.00 till 12.00 .. det finns aldrig några tider lediga nästan så det är bara att bita i det sura äpplet och kliva upp.

Har tagit lite bilder på lägenheten också. Nu när allt är på sin plats!
Så vi hörs snart.


FÖRSTA JANUARI

Nyårsafton:

For hem till mamma och pappa efter jobbet. Vi åt en väldigt god middag och drack massa gott! Efter det gjorde jag mig klar och sedan tog jag, fredrik och anna en taxi till bergnäset där folket höll till. Hade väldigt trevligt och det blev ett mycket lyckat nyårsfirande. När jag kom hem däckade jag direkt med tanke på att jag skulle upp och jobba.

Så idag har jag jobbat mellan 11-18. Gick bra, var bara lite trött.. Gode skönt att komma hem iallafall. Just nu ligger jag i sängen och väntar på att * ska komma hit med maxmat! Blir att hyra film och tjocka oss efter det ;-) haha. Imorgon börjar det nyttigare livet så det är bara att passa på ;-) Bakisjävlasöndag.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu