-

Jobbdagen har gått hyffsat fort och nu är jag hemma. Har precis gjort mig klar och ska snart möta upp Amanda och Hanna på friends och dricka en latte eller något annat gott. Mysigt!

Kvällens!


Lördag

Jag är trött...

NOT TONIGHT BABY, NOT TONIGHT

Efter jobbet drog jag direkt till gymmet och körde lite kondition i 30 min. Nu ligger jag äntligen i sängen.. har tagit mig en lång varm dusch, målat naglarna och gjort ansiktsmask. Riktigt skönt!

Nu ska jag slå på en film innan det är dags att sova.
Orkar nog inte vara vaken länge till.

Puss

FREDAG

Äntligen fredag. Eller? För eran del kanske. Själv så jobbar jag hela helgen lång. Men det ska faktiskt bli skönt.. Hyra lite film, umgås med familjen, äta god mat och bara må gott. Just nu håller jag på att göra mig klar, Ska gå och hämta bilen och sedan börja bege mig mot jobbet. Slutar 19 så efter det blir det att besöka gymmet en stund.

Ha en toppen dag.
Det bjuds på en stor sol idag.
ja .. lite avis är jag ju.

Puss

FREDAG

Äntligen fredag. Eller? För eran del kanske. Själv så jobbar jag hela helgen lång. Men det ska faktiskt bli skönt.. Hyra lite film, umgås med familjen, äta god mat och bara må gott. Just nu håller jag på att göra mig klar, Ska gå och hämta bilen och sedan börja bege mig mot jobbet. Slutar 19 så efter det blir det att besöka gymmet en stund.

Ha en toppen dag.
Det bjuds på en stor sol idag.
ja .. lite avis är jag ju.

Puss

BIO

Ändrade planer. Blir att gå på bio med Knobben, Elin och Vikko.
Vi ska se kvarteret skatan :) Tror den kan vara bra! Så ska göra mig klar nu. Hörsss



-

For iväg med mamma lite här och var tidigare. Har köpt mig ett datorfodral, en sovmask och lite sånna saker. Välbehövligt inför resan eftersom datorn ska med. Sen ville jag ha en sovmask också.. Skönt att ha om jag lyckas somna på flyget och bussen. Reser ju över natten så. Bara en ynka liten månad kvar. Fan vad skönt att lämna skit luleå för ett tag. Tror ni jag ska må nå gott?! jamen nånting! Längtar tills jag får gå på hamam!!! Ni som varit på det vet ju hur underbart jävla skönt det är. Och ni som ska besöka turkiet, Ni MÅSTE testa. Ni lär inte ångra er :)

Har precis sett oth och nu tänkte jag se någon film :)
Skönt att bara ligga i soffan och göra absolut ingenting.

Ni som inte vet vad hamam är för något, Så tänkte jag visa!

Hit brukar jag gå. Rekomenderar det verkligen.

Först får man gå in till en "ångbastu" kan man väl kanske kalla det. Där inne får man lägga sig på en varm marmorhäll där får man en peeling över hela kroppen samt skummassage. Dom skrubbar bort alla döda hudceller. (Låter äckligt, jag vet) Men brännan blir finare och håller längre. Tummen upp för det. Och just på kleopatra hamam så är man uppdelade tjejer för sig och killar för sig. Eftersom man endast har på sig bikinitrosor så skulle det nog vara ganska så obekvämt med en kille som ska peela hela ens kropp. Haha!

Efter den otroliga skummassagen är det dags för ungefär 20/30 minuters oljemassage. HELA KROPPEN och ansiktet. Det är riktigt skönt. Jag somnade nästan sist. Gud vad gott jag mådde då alltså. En till sak som är bra med kleopatra hamam är att det ligger precis vid stranden. Så när allt är klart trallar man bara ner dit och solar resten av dagen. Då har man redan olja på hela kroppen och brännan blir mycket bättre som sagt.

Man kan även lägga till och ta ansiktsmask, manikyr, pedikyr osv. Det kommer jag göra denna gång.

Hela processen tar cirka 2 timmar. Och priset för det här brukar kosta ungefär 35-40 TL, Alltså 180-200 svenska kronor. Inte alls dyrt, och värt varenda krona.



I LOVE YOU

Syskonkärlek ♥


TORSDAG

Kul kväll igår!

Just nu ligger jag bara i soffan och ser film med Anna.
Blir inte att göra mycke nytta idag inte.
Bara vila upp mig inför jobb helgen.


Hörs.


@ EMIL'S PLACE

Sitter just nu hemma hos Emil med några grabbar. Vi ser hockey och dricker öl! Riktigt trevligt faktiskt. Kanske blir att fara förbi på allstar och sociala över någon drink. Det är lill lördag - så vad fan? Jobbar så jävla mycket nu framöver så blir många nyktra helger ;) Haha.
Ha en forsatt bra kväll.
Puss!

-

Blev en tripp till storheden med mamma,martin,sara och anna.
Sedan gick vi även på stan en stund :)

Har precis kommit hem men ska alldeles snart gå och möta Emelie för en kaffe på friends.
Har inte träffat den damen på sjukt länge så ska bli riktigt kul att surra lite skit med henne.

Hörs sen!


ONSDAG

Godmorgon.

Mamma skulle väcka mig klockan tio. Vaknade dock av mig själv halv tio. Så nu ligger jag och dricker mitt morgonkaffe i vanlig ordning. Ska snart ta och kliva upp, försöka få i mig nå frukost åså innan jag gör mig klar. Sedan beger vi oss mot läkarn först och sedan en tripp ut till storheden.

Ha en bra dag alla fina :)
puss ♥

GODNATT

Jävlar vad klockan hann bli mycket. Känns som att den är nio.. Så det är väl dags att släcka ner nu så jag orkar upp imorgon. Ska iväg på massa ärenden med min mor :) sweet dreams babes!


-

Drog iväg och tränade en sväng efter några dagars vila. Skönt såhär efteråt.
Ska ta mig en lång varm dusch nu innan jag kryper ner :)

WELCOME TO MY CLOSET

Älskar min nya skinnväst från Gina tricot. Så läcker!

Linne från Gina tricot & tröja från H&M

lite småtjaffs från H&M och tungpiercing från solgården.

Tygskor & ballerina skor. Alla tre från skopunkten.

 

 


HELDAG PÅ STAN

Blev cirka fyra timmar på stan idag med söta Frida. Vi började med att dricka kaffe på waynes och surra på. Sedan tog vi oss en shopping runda. Hittade en massa fint! Sedan var tanken att båda skulle pierca örat.. Frida ville göra ett hål "inne i örat" och jag ett på den här lilla "snibben" i örat om ni fattar. Men alla jävlar hade semester. Varför?! Sjukt less blev vi. Haha.. Gick till friends och drack ytterligare en kaffe innan vi trallade färdigt på stan.

Sen gick vi hem till mig och käkade middag. Hon for just hem så jag ska väl ta tag i städningen. Spelar ingen roll hur ofta jag städar.. Efter helgen är mitt rum och garderob kaos. Frida tyckte dock att jag hade städat och undrade vad jag hade att städa egentligen? Men min mor är pedant som fan. Så, det säger väl allt. Dessutom är jag van att det alltid ska vara rent och fräsch med allt på sin plats, med tanke på det jag jobbar med. Men det är ju bara positivt.

Nåja. Kan visa shoppingen sen i ett annat inlägg.



TISDAG

Inatt har jag inte sovit vidare bra. Jag släckte ner och försökte sova runt 23.30 .. Vaknade första gången klockan 02, sedan vaknade 03 och 06 .. Sista gången visade klockan på 08.00 så då valde jag att kliva upp. Har bara legat och väntat på att det ska bli morgon. Haha! Jag förstår inte varför jag har så svårt att sova ibland. Sjukt irriterande iallafall. Jag behöver all sömn jag kan få för att fungera.

Ligger iallafall i sängen och dricker mitt morgonkaffe. Läser just nu Hugo rosas blogg och jag måste faktiskt erkänna att jag tycker om den. Den sticker ut lite. Han bjuder på sig själv och är därför mycket rolig att läsa, enligt mig iallafall. Kolla bara denna video så förstår ni vad jag menar. Skön kille.

Nåja. Humöret vill iallafall vara på topp idag. Det tackar jag för. Lite senare under dagen ska jag möta upp Frida för en fika och säkert lite shopping på stan. Sedan kanske jag far iväg på lite ärenden med mamma.

Kram.


bjuder på en gammelbild..




MÅNDAG

Blev att jobba 9-19 idag. Kom hem för ett tag sedan och har precis slängt i min lite middag. Ska nog strax bege mig mot solariumet med knobben :) Sedan blir det nog att krypa under täcket och se någon film.

NEW

Blev överlycklig när jag hittade denna skjorta. Tycker alltid killar har så snygga och nu hittade jag en i tjejmodell!

Pippitröjan var ju bara ett måste!


HELGEN

I fredags blev det jobb till 19. Efter det for jag och solade en stund, och sedan färgade jag håret. Blev en nykter kväll för mig. Ett mycket bra val ;) Var sjukt trött så var typ bara hemma förutom att jag skjutsade lite folk.

Lördagen spenderades på stan med mamma och pappa. Kollade även in marknaden litegrann. Sedan blev det att äta lunch på österns pärla, Åt en sjukt god kycklingwok :) .. Ett tag efter det blev det kalas hemma på storgatan. Vi firade saras födelsedag med släkt och vänner. Det bjöds på gräddtårta, smörgåstårta, fika och en massa annat gott. Hamnade i en jobbig matkoma sen kan jag lova.. haha.

På kvällen åkte jag hem till Amanda och festade lite med några snygga brudar. Vi tog även taxi till Sophia innan vi drog oss vidare till allstar. Jättetrevlig kväll om man bortser från vissa saker. Alltid ska det vara nånting! Less.

Aja. Nu är helgen över iallafall. Har just tagit mig en dusch och nu väntar jag på att middagen ska bli klar. Mamma har testat sig på något nytt recept med fläskfile och massa annat gott. Tror det blir bra! Resten av kvällen kommer bestå av en massa filmtittande. Man mår ju inte vidare bra idag..


SLUT SOM MÄNNISKA

Varit grymt mycket att göra idag. Nog känns det att man fått arbeta.
När klockan slog 19 trodde jag knappt det var sant.
Så fort har dagen gått.. Och trött är jag.

Har iallafall hunnit en sväng till solsystemet och nu sitter jag med färg i håret.
Ska snart duscha och sedan agera chafför åt mina föräldrar.
Puhh.. hade velat krypa ner under täcket NU!

Men ska iallafall umgås lite sen. Blir väl film och något gott till det.
Men inte en droppe alkohol ;) Imorgon ska jag vara pigg och fräsch!

Ha en trevlig kväll!

FAMILJEN ANNORLUNDA

Haha - minst sagt.

Hemma hos familjen nyberg kan våra morgonar vara väldigt underhållande.
Med en massa ungdomar under samma tak är det kaoz.

Pappa utbrast för en stund sedan: Asså. Det är som att bo i bigbrother huset här inne. Ska sätta upp en kamera och tjäna pengar.

Anna är däremot ovanligt glad denna morgon. Vilket jag utnyttjar till fullo. Har redan fått henne att bädda sängen åt mig, hämta kaffe, platta mitt hår. Min lilla slav. Hehe

Nu sitter pappa i soffan och sjunger till sean banan's superdåliga låt.
Sara tjatar på att han ska hoppa i duschen så dom kan skjutsa mig till jobbet.
Mamma är sur för att pappa inte tycker om hennes nya tröja.
Jag är sur för att mina två nya mascaror är helt borta.

Har även sovit i samma rum som sara och martin.
Sjuka samtalsämnen jag fått höra om hela natten lång.
Fick sova utan kuddar för att sara jävlades och bar ut dom i köket.
Tack. Det var snällt.

Herrå


TORSDAG

Idag har arbetsdagen gått riktigt fort faktiskt. Kanske för att man sysselsatt sig med ett och annat. Humöret har även varit på topp! For iallafall hem direkt jag slutade, Har spenderat lite tid med min familj. Sara fyller även år idag, så grattis på din 21årsdag älskade syster.

Har precis gråtit till oth avsnittet. Helt sorligt ju, haha.
Ska snart sova, för imorgon väntar en till jobbdag och sedan tar jag HELG!

Och planerna för helgen ser ut såhär än så länge:
* Fredag: Jobb och sedan myskväll
* Lördag: Fira Sara med släkt och vänner. Avslutar kvällen/natten med mina brudar hemma hos Amanda med "lite" vin och garanterat slutar det med utgång. Skulle inte förvåna mig alls. Hehe.
* Söndag: Ligga i sängen med någon halvkass film och vara bakis.

Godnatt alla fina.



Rebecka, Alla mina tankar går till dig. Det kommer att gå bra och jag kommer finnas vid din sida hela vägen. Du vet vart jag finns och du vet att jag älskar dig oerhört mycket. Du är den starkaste personen jag vet. Stay strong


-

Äntligen är jag hemma, Nyduschad och nerbäddad i sängen. Gode skönt!

Jobbat till 19 och sedan blev det att träna en stund.
Har socialat med mamma och pappa ett tag och NU ska jag sova.

Har fan inget att skriva.
.. Så godnatt!


ONSDAG

Ska bege mig mot jobbet nu. Känner mig mycket piggare idag, Tack och lov!
Får se om det blir att träna efteråt också, Känner för att springa av lite energi.

Ha en bra dag! ♥

 

Och detta spel alltså... Draw something. Fyfan vad roligt det är. Dock SUGER jag på att rita som ni ser. Måste vara svårt att spela mot mig. Haha! Men vilket tidsfördriv alltså. "Enmadde" - för er som vågar utmana ;)


-

Alla lokaler skulle ju självklart vara bokade just den 4e maj.
Så måste tyvärr ställa in.

Men istället blir det att dra ihop nå hemma hos mig istället.
Hör av mig till er som är välkomna sen =)

TISDAG

Idag är jag ledig. Så jag har varit på stan och druckit kaffe med Anna, Frida och hampus. Blev sedan att gå en vända och kika på lite kläder åde. Nu är jag hemma igen och har precis ätit. Sitter och socialar med lillasyster om allt möjligt, Dricker mängder med kaffe också, haha. Inget ovanligt.

Får se vad som händer sen. Kanske drar och tränar eller så går jag ut på en promenad med Anna. Min enda lediga dag denna vecka.. men fan. Känner mig fortfarande så otroligt trött och seg. Har inte lust att göra någonting. Kul..




KVÄLLSPROMENAD

Musik och promenad nästa.

MÅNDAG

Då är ännu en ny vecka, med nya möjligheter här.

Har inte haft någon blogglust i helgen. Jobbat fre,lör och sön men även hunnit med lite annat kul. I lördags for jag Rebecka och Fredrik till Sara's 20årsfest en stund. Senare begav vi oss till allstar. Trevlig och inte allt för sen kväll.

Idag slutade jag ett. Skönt & behövligt. Mår inte något vidare.. Men har ätit lite vitaminer och druckit något glas med treo så hoppas på att jag mår bättre snart.

Har precis städat här hemma lite och även varit snäll och hjälpt mamma med tvätten. Ska snart bege mig iväg till hemlig destination och sedan får jag se vad jag gör resten av kvällen. Att vila är väl prio ett just nu. Så, ah! En film eller två kanske får underhålla mig. Hörs senare.


Invigde nylinnet i lördags också!

-

Blev att se hockeyn med familjen och sedan kom A förbi. Såg lite karatefylla och surrade på. Nu ligger jag i sängen och ska sova! Konstigt nog ;) Hehe... Sa ju att jag kan hålla mig från vinflarran utan problem ;)

puss och godnatt!

SOFFPOTATIS

Ids inte göra något annat ikväll.
Ska bara slappa i soffan med lite sällskap och ta det lugnt.
Imorgon är det jobb som väntar så lika att vara utvilad :)

3-1 till AIK just nu. Alltså?!
Nu börjar tredje perioden.
KOM IGEN NU! kör bara köööööööööör


FREDAG

Åh vad fint väder det är ute. Plusgrader och sol!!! Synd att jag ska iväg och jobba kl 11.
Har iaf vaknat för en liten stund sedan, Dricker kaffe och ska snart göra mig i ordning :)

FUQ

JAG HATAR FLYGPLAN!!!
Detta gör mig inte mindre nervös.....


POWERNAP

Blev en powernap efter middagen... för första gången på riktigt jävla länge. Haha! Snacka om trött brud.. Men skönt var det dock. Är fortfarande rätt trött så blir bara att vara hemma ikväll. Ska ta mig en dusch, lägga mig i sängen och nöta karatefylla. Sjukt kul.


WAYNES

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit på waynes med Frida och surrat på över en kaffe :) Just nu håller mamma på med go middag. Så blir väl att äta på ett tag. Funderar på om man skulle orka fara och träna ikväll eller om jag ska mysa ner under täcket och se film. Återstår att se!





GE MIG SOMMAR


TORSDAG

Godmorgon!

Kom hem för en liten stund sedan. Just nu ligger jag i soffan och dricker kaffe.
Ska ta och se några avsnitt av karatefylla och mysa på innan jag tar tag i denna dag.

-

Fan. Luleå förlorade. Aja .. bara hoppas på att dom ger allt nästa match.
Fick iallafall sällskap till hockeyn av Sara, Martin, Alex och Andre.

Och eftersom S & M har tagit över mitt rum så beger jag mig till Andre och sover.
Godnatt på er ♥

CHOCOLATE FUDGE BROWNIE

Lyxade till det med en B&J's! Något längesedan jag åt den glassen.
Ska bli mums mums.

Anna stormade även in igenom dörren just. Har typ inte sett den människan på över en vecka. Kul att hon visar livstecken iallafall. Dröjde inte länge innan hon fick ta sin plats som slav åt mig. Ganska nice att hon gör det jag säger också. Typ: Slå på tv,n .. Sätt på kaffe osvosv. Haha. Älskar min lillasyster. Puss ♥



HEJA LULEÅ

Har precis ätit middag och nu inväntar jag hockeyn.
Ska springa ner på konsum och köpa glass som det blir att mumsa i sig.
Nu håller vi alla tummar och tår för att luleå vinner!


Love me, hate me, either way, I’m on your mind!

Life becomes so much better when you decide not to care.
Just live for the moment and don’t let the drama bring you down


Seriöst.
Jag förstår inte hur vissa personer ids lägga sig i ens liv som dom gör. Ingen är perfekt, och kommer aldrig någonsin att bli. Alla kommer någon gång att såra, bli sårad. Hata, bli hatad. Älska, bli älskad och så vidare. Vissa saker är förlåtliga och vissa inte. Det är upp till var och en att ha sina åsikter om den saken. Men jag blir så otroligt less på folk som ska sitta och snacka massa jävla bullshit om andra. Fattar dom inte att man sjunker bara ännu lägre? Jag har själv pratat skit. Det har vi alla. Men den senaste tiden har jag insett hur sjukt jävla töntigt och onödigt det är. Alla är vi olika och det kan ingen ändra på. Man gör misstag, kanske gång på gång. Och med handen på hjärtat så är jag mycket väl medveten att jag har gjort samma misstag mer än en gång. Men till slut lär man sig. Belive it or NOT! Jag skiter i vad folk tycker nu. Så länge jag går rätt väg och vet vad jag gör, DÅ mår jag bra. Precis som jag gör just nu. Tycker bara att vissa människor borde tänka om. Är det värt att sitta och smutskasta folk med massa onödigt trams istället för att lägga sin energi på sitt eget liv? Dom som pratar om andra brukar oftast må dåligt själv, Eller ha en dålig självkänsla. Men som sagt. Det är helt klart upp till var och en. Men vi är förfan vuxna nu. Inga jävla dagisbarn. Trött på allt drama och skit. Skitsnack, rykten och hat - luleås vardagsprat! Sad, But so fucking true.

Kände bara för att skriva av mig lite. Ibland rinner bägaren över.
Lev ditt eget liv, och skit i andras. Peace!



Don’t let anyone’s ignorance, hate, drama, or negativity stop you from being the best person you can be

ÄLSKA VÄDRET

Otroligt fint väder ute. Ska absolut inte klaga.
Har varit och tränat och sedan solat med min syster.


-

Har precis ätit frukost med familjen och ska snart ta mig en promenad till gymmet.
Sedan får jag se vad denna dag har att bjuda på :)

ALANYA MED FAMILJEN 2005

Här var jag inte gammal ;) haha

Härligt bruna!


ONSDAG

Då var man vaken tidigt igen. Men denna gång skyller jag på mina grannar som jag har vägg i vägg ..
Man börjar fan inte härja med en borrjävel den här tiden. LESS BRUD

SÄNGLÄGE

Min dag har spenderats på stan med Rebecka, Frida och Hampus. Blev som ni såg lite shopping och även en fika på börjes. Efter det har jag bara varit hemma. Har städat lite och sedan slappat i soffan.

Nu är klockan snart elva och jag är riktigt trött. Vad är problemet? Börjar jag bli gammal? Illa tycker jag då, Haha! Men det är rätt skönt att lägga sig i tid. Så jag inte sover bort hela dagen.

Fan. Måste fixa en ny design. Snarast.
Hoppas min syster tar tummen ur röven och fixar en åt mig inom kort.

DAGENS SHOPPING


-

Har gjort ett evenemang nu på facebook där jag har bjudit in alla fina jag vill ska befinna sig på festen. Kan dock hända att jag glömt någon, Så säg till isf!!! Sen kommer det säkert vara folk som vill ta med sig någon. Det går också bra om man säger till i förväg. Lokalen kommer nog bli fixad imorgon. *Håller tummarna*

Just nu är jag hemma med Rebecka. Sitter och surrar om allt möjligt som vanligt. Dock ska hon snart hem så kan visa då det jag fick med mig hem från stan idag.


FESTLOKAL?

Min 20års dag närmar sig med stormsteg. Fyller den 4e maj och jag har helt glömt bort att ordna en lokal. För fest ska det bli. Är inte speciellt sugen att spendera min födelsedag på allstar eller liknande. Så har ni tips på lokaler får ni mer än gärna droppa en kommentar.

I FEEL GOOD

Härligt start på dagen. Morgonpasset är avklarat så nu hoppar jag i duschen innan jag beger mig ut på stan.
Blir väl en kaffekopp och surr också. Standard på mina lediga dagar ;)


SOLRESOR

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Awesome!

TISDAG

Godmorgon!

Vaknade 8.30 idag.. När jag är ledig. Typiskt. Fast nu sover jag ju inte bort hela dagen.
Ligger iallafall och dricker kaffe som vanligt. Ska snart bege mig mot actic.
Tänkte dock först gå på stan en sväng. Letar efter ett speciellt plagg som jag bara MÅSTE ha!
Så med lite tur kanske jag hittar ;) Hoppas! Annars blir det att beställa..

-



Jag är körd. Nu måste jag spendera mina helger hemma i soffan ett tag framöver ;) haha!

SUSSA SÖTT

Pissmatch. Slutade kolla efter andra perioden och satte mig vid datorn istället.
Är sjukt trött så blir en tidig kväll för mig.

Har gått in i ett vad btw... Tror ni jag lyckas hålla mig spik jävla nykter fram tills jag fyller 20? Jävlar vilken tårta jag är värd om jag klarar det. Heheeeee ;)

-


SOFFMYS

Tanken var att gå på allstar ikväll och se hockeyn. Men jag känner mig inte alls pigg.. Mår illa och fryser som satan. Så blir att se hockeyn här hemma i soffan med mamma. Blir nog bra det också :)

TODAY - 12/3


MÅNDAG

Har inte kunnat blogga någonting.
Internet har varit dött och mobilen ville inte publicera inläggen.

Helgen har iallafall varit kanon. I lördags blev det som sagt jobbmiddag på allstar, vilket var mycket trevligt. For sedan förbi toscana en sväng och blev även lite efterfest. Avslutade kvällen hemma hos A med ost,kex och vin.

Idag har jag jobbat fram till 13. Kom precis hem och ska snart tralla iväg till aurorakiosken och hämta ut ett paket. Sedan drar jag nog till gymmet en sväng. Men jävlar vad det blåser ute. Annars är det ju kanonväder!!!


LÖRDAG

Igår blev det att laga tacos med A :) Och sedan for vi vidare till nyberg där vi drack lite vin innan vi tog taxi in till allstar. Drack någon drink och socialade med folk. Blev inte alls speciellt onykter och skönt var ju det.

Vaknade runt tolv idag.. For väl hem där vid halv tre. Så har precis varit och handlat lite med mamma. Ska hoppa i duschen nu och kl 20.00 blir det jobbmiddag på allstar och därefter iväg på andra äventyr. Kan bli trevligt.


-

Ikväll har jag bara myst på hemma med S & A.
Nu ska jag släcka ner och sova.

Imorgon blir det jobb mellan 9-19 och sedan förbi en födelsedagsfest.
Kvällen avslutas på fridhems med en massa mys.

Godnatt alla fina ♥

IPHONESKAL

Det var någon som kommenterade och undrade om jag kan lägga upp bilder på mina iphone skal. Orkar inte ta några bilder just nu men kan säga att alla kommer ifrån teknikmagasinet och kostar cirka 79:-

-

Var mycket trevligt att tralla på stan samt prata en massa över en lunch.
Lite fint fick följa med mig hem också.

Rebecka for just så nu sitter jag bara och dricker en kopp svart. Ska börja fixa lite med min fotobok strax.
Får väl se om jag lyckas få fram min kreativa sida ;) Den finns nog någonstans hoppas jag.

Sedan har jag inga planer. Blir väl en "ta hand om mig själv kväll" ..
Dom har jag allt för sällan. En ansiktsmask, hårinpackning, fixa naglarna osv.
Låter inte dumt alls.


Båda två från Gina tricot. Älskar linnet!

 

Älskar även ceasar salladen från mat&prat. Mummaaa


DAGENS


DRESS

Har nyss kommit hem från lärkan. Min fina Rebecka håller på sy en klänning åt mig som jag ska bära när deras modevisning är. Hon är så duktig så, och fin blir den. Gick för två år sedan också. Dock var hon också med då :)

Nu ska jag möta upp henne för en sen lunch på stan.
Ingen mat färdig hemma och jag ids fan inte leka kock just nu.
Slutar ändå bara med att jag bränner maten och skiten går inte att äta.

Visningen 2010




FUJI DIREKT

Fick precis hem lite bilder. Så idag ska jag börja pyssla på en sak :-)
Måste dock in på Åhlens och köpa en bok först.


Sjukt snabb leverans var det, Från fuji direkt. Det gillas.




TORSDAG

Inatt har jag sovit bra. Inte vaknat en ända gång! Så himla skönt..
Ska ligga kvar ett tag till innan jag orkar ta mig till köket och slå på lite kaffe.

NEW GIRL

Nu blir det att se det tredje avsnittet av 'new girl'
Rätt kul serie faktiskt.


ONSDAG

Fick sova en timme inatt.. EN YNKA LITEN TIMME! Var så jävla less alltså. Men jag pallade mig upp och iväg till jobbet. Har varit en helvettes dag men vi har kämpat på bra iallafall.

Har precis slängt i mig lite middag. Nu ska jag duscha och sen ska jag krypa ner i sängen. Fick ledigt imorgon, Tacka fan för det. GULD värt ♥ Så blir en riktig vilodag.





Wannabe or what?!

FÖRBANNADE HOSTA

Så jävla förbannat less på denna hosta. Har legat i sängen sedan 23.30 och försökt sova. Nu är klockan 02.15 och jag kan inte somna. När jag väl är på god väg kommer världens hostattack. Har så ont just nu så det går inte att beskriva. Detta är då verkligen ett tecken på att jag borde varva ner. Tro mig. Det kommer jag göra. Orkar inte med detta. Hojjaligen vad sämst jag mår. Om några få timmar ringer klockan och då väntar en arbetsdag på tio timmar. Kommer vara en aning trött men hostan brukar ge med sig under dagen. Men direkt jag ska sova börjar den härja. Jävla satans kuk helvete vad less. Näfan. Lägger träningen och att vara kung i baren åt sidan ett tag. Måste fixa någon dunderkur nu så man orkar leva.

Hoppas ni sover jävligt gott.
Hejdå.

GODNATT

Nu blir det sova.
Upp och arbeta imorgon!

Sweet dreams

GOOGLE TRANSLATE?

Har precis fixat så att man kan läsa min blogg på alla möjliga språk eftersom jag har fått önskemål om detta. Dock världens sämsta översättning. Haha! Rätt kul att läsa ändå ;)

TISDAGSMYS

Gjorde bort lite städning tidigare och gick även och solade. Skönt!
Har precis varit och hämtat mamma så nu ska vi bara mysa på i soffan.



YOUNG, WILD AND FREE

- Älskar låten!

Har precis slängt i mig lite lunch. Ska strax tralla mot gymmet. Ska köra lite kondition och mage idag hade jag tänkt. Sedan hem och städa upp lite.





2 månader

TISDAG

När jag var 14 kunde jag sova till 6 på kvällen om jag ville, utan problem. Nu kan jag inte ens sova längre än 11? fyfan. Ville ju sova som fan. Haha

Är iallafall vaken nu. Ligger dock fortfarande i sängen, dricker kaffe åså.
Ska se lite tv och bara ta det lungt. ORKAR INTE göra ett skit.

MÅNDAG

Här har man varit aktiv? Eller inte.

I fredags blev det först ett vinglas och surr på friends med Sara och sedan en sväng på harrys av alla ställen? Men trevligt hade jag iallafall. Var i princip nykter så blev inte så jättesent. For ut med Andre en sväng och sedan hem till mig och sov.

På lördagen blev det jobb. Hade sedan tänkt att krypa ner i soffan framför en film men den planen gick ju åt helvete. Jag, Andre och Tobbe for till Elin som fyllde 20. Där befann sig en drös med goa tjejer också. Spelade lite ölspel och sådär innan vi begav oss mot stjärnan.

Igår krigade man igenom dagen på jobbet. Och sedan blev det söndagsmys.
Somnade ganska så tidigt. Inte speciellt konstigt dock. Var gode slut..

Idag har jag jobbat en stund och sedan tränat.
A for just så jag ska väl bädda ner mig i sängen och sova..
Och imorgon ringer ingen klocka inte.. Så jävla SKÖNT!





HOME

Jobbdagen har gått bra. Hade ett kalas som fick mig på underbart humör..
.. det behövdes verkligen idag. Har varit lite smått grinig ;) Men nu är det på topp.

Var och tränade när jag hade slutat. Och nu är jag hemma :)
Ska hoppa in i duschen och sedan krypa under täcket.
Blir väl att kika någon film också innan det är dags att sova.


Fredag

Nu blir det jobb till 19 och ikväll står fredagsmys på schemat. Ha en bra dag så hörs vi!


HÄRLIGT LULEÅ

Var som sagt på allstar ikväll med Johanna och några till.
Åt en god middag och kollade hockeyn. Härligt att luleå vann serien :)

Såg precis oth och ska väl sova strax.
Sjukt trött... Måste vara utvilad inför jobbhelgen.

Godnatt

SVERIGE BIKINI

Min sverigebikini kom idag. Haha! Så jävla grym! Var bara tvungen. Den ska bäras när jag tar dom nya bilderna i alanya. Blir nog super!


THE LOOK(S) OF YESTERDAY


-

Träffade Linda och Lovisa på gymmet så det blev inte speciellt mycket träning.. mest surr!
haha. Lika bra det.. Hade väl inte orkat så mycket idag ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan göra mig klar för hockey och middag på allstar med JZ osv.

TORSDAG

Vilken jävla kväll igår då. Haha! Började hos Camilla med massa trevliga filurer och sedan begav vi oss till olivers. Rätt bra med folk så det var kul. Det stängde dock redan klockan två så vi drog iväg på efterfest. Tog taxi hem klockan 6 imorse?! Måste ha haft roligt.. eller? 'nuff said.

Jaja ingen ursäkt att sova bort hela dagen iallafall. Har precis slängt på mig träningskläderna och ska börja traska till gymmet snart. Måste dock in på H&M först och köpa en ansiktskräm. Min tog just slut och jag är beroende av den. Sjukt bra.

Vi hörs sen!

Fick hem ett paket idag med mina favoritparfymer : D


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu