frasses <3

Medans mäklaren var här och hade visning för en massa familjen så for jag mamma och pappa upp till replokalen i en halvtimma. Städade efter pappas och deras lilla fest som dom hade igår. Sen flyttade vi tillbaka alla instrument osv.. =) Sen ringde mäklarn och sa att dom var färdiga så då for vi hem! Men min mor är inte så smart.. Hon hade glömt att ta med sig en nyckel till dörren.. haha.. så vi var utelåsta.. Så vi ringde till mäklarn och sa att vi behövde hämta en nyckel till vårat hus..men då hade han en annan visning så vi for på frasses och käkade tills han var klar! Så nu är jag äntligen hemma =) Sitter och funderar på vad man kan hitta på en sånhär snöig söndag. Funderar starkt på att bara vara hemma, :) Ska ut och övningsköra ikväll iallafall.. Blir väl att fara förbi kvarre och köpa lite candy och cola! Låter fint tycker jag.

och jag vill flytta nununununu! Håller tummarna på att vi får något bra bud!
och sen vill jag ha massa pengar.. ska jobba så mycket som möjligt den här månaden. Jag vill shoppa, jag vill resa, jag vill köpa en bil! Och det ska jag också,

nu ska jag ta och nöta lite dator.
hörs hej!


jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå..

söndag

Satt barnvakt igår åt mina älsklingar! :) Fan vad jag har saknat dom! Dom var så snälla igår :-) Jag blev 400 kr rikare också.. rätt bra betalt för att sitta barnvakt några timmar? haha..

Nu har jag nyss duschat.. ska göra mig klar och sedan plocka undan lite i rummet. Har visning på huset där runt klockan ett. :) Får hoppas att det går bra.. =)

hörs sen!


Botten är nådd och jag kommer inte upp igen

fredag

nu är det helg mina vänner :)

Just nu sitter jag & tobbe och väntar på att mamma ska komma och hämta oss! Då ska vi fara till stan, =) Jag måste kolla på skor, en present till tobbe osv.. :) Jag kan skriva när jag kommer hem. Puss


torsdag

hejjjj =)

Orkar inte skriva nå mycket.. eller har inte tid så,
dethär är vad jag gjort idag,

vaknat av att tobbe var förbannad på hockeyn
gosat med tobbes systerdotter
varit på storheden med mamma, s & j
ätit en god hamburgetallrik

och nu har jag just gjort mig klar.. tobbe kommer snart och plockar upp mig, så ska vi fara och se på min lillasysters dansuppvisning! Hon ska dansa bugg & street, Ska bli kul att se.

Ska fara till kreta den 5 juni med tobbe och hans familj! Så jävla kul det ska bli =)
Men nu har jag inte tid nåmer.. skriver sen.
puss


bakning

Hej ;b

Vi kom just hem till tobbe igen.. vi har varit hemma hos mig och tagit det lungt ett tag, och sedan for vi på ica och handlade lite! :) Vi har nyss bakat en kladdkaka, fast den är inte klar försän om 30min =P så vi tänkte äta lite kvällsfika innan det, Blir kebab i pita bröd;D as gott! hah, fyfan vad vi har ätit idag.. men det gör ingenting, vi behöver lite mer fett på kroppen! ;)

Det blir att se efterlyst klockan 9, och efter det ska vi väl se någon film eller fara ut, det återstår att se =) aja, vi hörs sen för nu kom tobbe hit med min kebaaaab :) hejdååå


onsdag

Hello lovers.


sitter hemma hos tobias nu! Vi hr nyss ätit lunch åså, och nu funderar vi på vad vi ska göra =) Kallt ute.. det suger ganska hårt. Men vi kommer nog på nå att göra ändå.

nu blir det tv & mys en stund! :)
pusss

måndag

hej på er :)

vaknade klockan 07.15 imorse av att tobbe kom in i rummet och var riktigt arg.. frågade han vad felet var, och han bad mig titta ut genom fönsret! Och där stod hans älskade 740 krockad! haha, stackarn hade krockat med en buss på väg till praktiken! Men det var bussens fel iallafall.. och min sötnos var hel <3 så det var ju tur! Nåja, vi la oss och somnade om till elva typ.. då ringde anders och frågade om jag kunde komma och jobba! Så då gjorde jag mig klar och tog 12.30 bussen. Det har varit en lugn dag, men det har ändå varit roligt! :)

Pappsen kom och hämtade mig klockan 19.00 då jag slutade. Fick övningsköra hem till tobbe också, det gick mycket bra! Nu är jag redo för att ta lite körlektioner osv. Ska bli kuuul..

nåja nu ska vi ut med grabbsen.
vi hörs sen tror jag.
pussar



söndag

hellu!

Jobbat idag =) Började 11 och slutade 4. Rätt lugn dag om man jämför med igår! Ska iallafall ta en pn nu, och sedan duscha! Blir nog att fara till tobbe sen och sova! :)

Igår var jag med tobbe och modig, var bara ute i stan och snurrade, åt även på max! Det var ett tag sen, men gott var det :) Var hemma runt tre tiden kanske.. somnade nästan direkt! Vaknade klockan tio, och kvart i elva satt jag i bilen på g mot jobbet. Min sötnos var så snäll och skjutsade mig! Och jag är riktigt jävla trött nu, så som sagt ska jag ta en powernap! Men bara en kort.. för jag måste kunna sussa inatt!

kanske skriver mer sen.
Pussar

fredag

Kom just home! Har varit och handlat lite med mamma åså! Käkade nyss nudlar och nu sitter jag bara här och tar det lungt och dricker cola (y) Ska snart ta och duscha och göra mig redo inför kvällen! Skriver sen.. för nu ska jag leta batterier till min kamera! Puss


torsdag

hallåhallå!

var på skolan idag för första gången på typ två månader? Var inte alls så jobbigt. Kanske för att man har världens bästa klasskamrater? (y) =) thats great! Slutade iallafall halv fyra typ, Satt kvar till fyra för då kom tobias och hämtade mig, For hem en snabbis och bytte om och åt nå middag. Sen for jag till tobbe again! Vi har mest tagit det lungt hela kvällen! For på kvarre en sväng och köpte chokladpuddig och cola :) Sen for vi hem och såg en film på trean! Den var mycket bra. Kom hem för en liten stund sen, Ska alldeles strax gå och lägga mig!

Och förlåt för kass uppdatering, och bilder ska jag bli bättre med! Måste bara ta några nya =) Köpte ju inte en kamera för att ha den liggandes! haha..

I helgen väntas det jobb! Både lördag & söndag, 12-16 båda dagarna! Om jag inte måste stanna och jobba över. Det händer ju ibland! Nåja, jag kanske hinner skriva ett inlägg imorgon innan jag far till the school! Börjar 09.50 så jag har tid! Sov gott sötisar!

tobias ♥
i love you



ge mig sommar,
snälla?

äntligen

nu är vårat hus ute på hemnet! Snart flyttar vi in till stan, och jävlar vad jag längtar :)
ta en titt om ni vill =) > http://www.hemnet.se/beskrivning/600938?r=3

sitter hos becka nu med hon och bruken! Vi funderar på vad vi ska hitta på för kul =) men något blir det alltid. Jag får se om jag sover hemma eller hos min bejb =) Skriver nog senare iallafall! pussar

onsdag

hej på er,

vaknade för en timma sedan typ. Har jätteont i mina öron =( har haft det i två dagar nu, kanske öroninflammation? ingen aning.. men ont gör det! Ska iallafall ta en dusch nu och göra mig klar. Och sedan får jag se vad som händer, kanske ska vara med becka ikv =) i hope so!
nä nu ska jag duscha, hörs sen :)



tobias <3

tisdag

visst är det tisdag idag? haha.. jag har ingen koll!

igår runt nio på kvällen for jag och tobbe till skellefteå och kollade på en bil, det slutade med att han bytte sin merca mot en volvo! Den var faktiskt rätt fin.. Sen for vi hem igen och somnade ganska fort.

Och nu sitter vi hemma hos mig och har suttit och socialat med mina päron ett tag. Vi ska ta och se sommaren med göran alldeles strax! Sen blir det att sova. han börjar 07.00 imorgon och jag börjar 08.15 .. ska gå i skolan tre dagar nu typ.. nödvändigt? nej! Men jag måste om jag ska få hoppa in på ett annat program! Vilket vet jag inte ännu. haha..  Nåja, hörs imorgon eller nå =) puss och godnatt

pn

Fan vad skönt det var med en powernap! Nog för att det blev en lång sådan..
nu ska jag äta middag och sedan duscha :) Pussar


gratis är gott

sara tipsade mig om någon sida
http://www.gratisgen.se/ref/105625">Gratis

sugen på att köpa en mobil?

Tänkte hjälpa johan lite och se om någon är sugen på att köpa någon av hans telefoner! en sony ericsson c903  eller en nokia 5800 är det han vill ha sålt alltså. Kommentera eller nå vid intresse =D


måndag

Igår var det ju alla hjärtans dag! Gick på bio med tobias =) han fick turen att välja film, så vi såg på farsan. Den var grymt bra, eller rolig kanske man ska säga? Skrattade nästan hela filmen.. haha. Sen kom hans mamma och hämtade oss, så då for vi hem till honom, åt lite mat åså. Sen la vi oss i sängen och såg en film på trean, fast vi båda hann somna innan slutet! Hade iallafall en mysig kväll! ;)

Idag vaknade vi runt 6.. jag var sjukt trött men jag tog mig upp =) han skjutsade hem mig runt halv sju eftersom han skulle iväg på praktik! När jag kom hem la jag mig och sov en timma till, Och sen bar det av mot skolan där jag hade ett möte med mina föräldrar + massa lärare.. skulle lägga upp en ny studieplan eftersom jag inte vill gå bf. Det programmet var verkligen inte något för mig.. Så jag får börja ett nytt program fast jag behöver inte gå om nått år. Fast jag vet inte ännu.. äh! Det löser sig.

nu ska jag ta och städa mitt rum, för imorgon kommer det en fotograf och fotar vårat hus som dom sedan ska lägga ut på hemnet, och då kan jag ju inte ha stökigt.. haha =p inte för att det är det just nu.. bara sånt här småplock som ligger som jag ska ta bort! typ privata saker och sånt! aja, nog om det :) jag skriver sen. Puss


trötttt

hallå =)

skrev ju tidigare att jag och tobbe skulle hitta på något roligt att göra eftersom det var så sjukt fint väder ute.. Så jag gick och la mig brevid han i sängen och skulle fråga om vi skulle fara ut och göra något.. Några minuter senare hade vi somnat båda två! haha :) Vi var väldigt trötta alltså! Men modig kom och väckte oss! Och då var klockan runt tre tiden. Så då vaknade vi till liv och satte oss framför tv,n! Såg på vinterspelen eller vad det nu heter.. fyfan vad roligt program! Jag skrattade typ oavbrutet =D haha, Sen vid halv sju tiden skjutsade han hem mig :) Åt en jävligt god middag;p satt väldigt bra i magen! Sen resten av kvällen har jag bara tagit det lungt =) Var en sväng på ica med min far och köpte godis + cola! Mummmmaaaaa :)

Snart kommer tobbe,sara och johan hit, alla tre lär väl vara klappkanon! haha.. Skönt att jag slipper vara bakis imorgon =) Då är det ju alla hjärtans dag! Så jag och tobbe ska gå på bio, sen blir det väl kanske att äta ute också? Får väl se vad vi hittar på :) nu ska jag ta och ringa min pöjk! Hörs imorgon, natti! :)


lördag

klev upp runt nio tiden idag.. Helt i onödan! Anders skickade ett sms att jag fick vara ledig idag. Så nu har jag en solig härlig dag framför mig! Sitter hos tobbe nu så vi ska väl hitta på något kul :) Man skulle ha haft en skoter, det skulle ju vara otroligt passande att fara och köra lite på isen, och grilla lite! aja, något hittar vi alltid på!

Igår var jag först hemma och tog det lugnt. Sedan blev det att gå upp till älverud där en massa folk var! Det var trevligt.. men var inte där så länge :-) Och vid halv tre tiden kom en ganska så full tobias hem till mig. haha, söt var han då :) Nu ska jag gå och vara social med honom! Hörs säkert senare! Pussss


fixat och klart

Nu har jag dammtorkat och städat garderoben! Har även gjort fransk manikyr =) Klarar inte av att vara utan nagellack, haha.. känns naket utan typ.. =p nåååja, pratade nyss med tobbeee, han kommer och hämtar mig snart så ska vi ut en sväng! Sen far vi väl hem till honom =) gah, kan inte beskriva hur glad jag är att få vakna brevid dig vid min sida <3 Den här månaden det har varit slut har varit den tyngsta i hela mitt liv. Vi har ju trots allt varit tillsammans sedan 2006, så det är inte så konstigt! Men jag har alltid älskat dig, och kommer alltid att göra det :)

i helgen blir det lungt för min del =) Blir att jobba på lördag från 12.00 till 16.00. Får väl se om det dyker upp nåmer jobb i helg. Får hoppas på det :) justja.. Jag och tobbe har bokat nå lägenheter! Hoppas att vi får en :) hihi. Gud vad glad jag skulle bli! Det är bara att hålla tummarna!

Nu ska jag ta en kopp thé och sedan dra ut.
peace

scaary

läste mitt horoskop på facebook.. lite läskigt, för tobbe är fiskarna! haha..
såhär stod det;

Nu när oxens planet - venus - rör sig in i fiskarnas tecken öppnar sig ditt hjärta på allvar.
Både i förhållande till din partner och gentemot vänner

:)

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, måste städa lite också =)
Senare blir det att fara till tobbe ;b blir att sova där! <3

hörs sen!


torsdag

Godmorgon!

Igår kväll for jag till gården med rebecka! vi spelade kort och hade det allmänt trevligt. Skratta fick vi också göra, haha ;) Sen kom tobbe och hämtade mig klockan åtta, då skjutsade vi hem rebecka och for sen hem till honom :) Såg andra avenyn åsådär, i love it! Så jävla bra det är alltså! Sen när det slutade blev vi så grymt sugna på godis, så vi for en sväng till coop och köpte lite gotta :) Spenderade även natten där, och det var hur mysigt som helst <3 Jag har saknat dig gubben! Tack för att du gör mig till världens lyckligaste tjej! Nåja, Kom iallafall nyss hem =p Ska ta och plugga lite teori nu tänkte jag.. inte länge kvar nu (y) men vi hörs säkert senare! puss


we are ment to be, baby! <3



onsdag

veckorna går lika fort!

Vaknade runt tre tiden idag.. satan vad bra jag har sovit! det behövdes. Tobbe kom iallafall hit runt ett tror jag den var. Vi la oss och kollade på new moon! Och den var bra like always! Sen låg vi bara å prata osv.. sen somnade vi.

Har nyss tagit mig ett varmt bad =) Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan laga nå middag :) Orkar inte ställa mig och göra något själv.. det skulle ändå inte gå att äta;) haha. jag skriver sen :) Puss

<3

ANDRA AVENYN IKVÄLL!
missa inte!

tisdag

Hellu!

Ikväll blev det att gå upp en sväng till gården :) Tog det lungt med trevligt folk =) Drog hem vid nio ungefär. Då satte jag mig och åt kvällsfika med min mor och lillasyster! Sen drog anna till freddan, och mamma gick och la sig.. så blev jag helt alone :( Men jag har tur som får sällskap snart av T! Blir nog att se film, new moon blir det nog :) Börjar känna mig lite småtrött, så kan hända att jag somnar.... haha, ne.. nog ska jag hålla mig vaken:)

Kanske hörs senare..
annars imorgon!
puss


godmorgon

Hellu!

Vaknade för ca 45 min sen. Så nu sitter jag bara här och försöker vakna till liv! Ska strax hoppa in i duschen och efter det ska jag städa mitt rum (y) jobbigt.. men sånt måste också göras ibland! Senare ikväll vet jag inte vad som händer? Kanske blir lite film & mys! Det återstår att se ;) Måste äta nå frulle nu, vi hörs sen! puss


:):):)


gotta och film!

hej på er!

Blev att fara till tobbe en sväng ikväll, hämtade nå körkortsböcker osv så jag kan sätta igång med teorin! :) Vi tog även en prommis till shell för att köpa lite gotta åså! Sen gick vi tillbaka till han och såg film, Kommer inte ihåg vad den hette men jävligt bra var den iaf! Kom hem för en stund sen och nu ska jag ta och göra mig nå kvällsfika och sedan se någon film i think, Bara jag hittar någon bra :)


pappa har varit och spelat hockey idag med sina jobbarkompisar..
och såklart skulle sara börja pillra i photoshop.. och se vad fin bild hon gjorde.
jag kan inte göra något annat än att skratta.... hahaha

thomas "lavander" nyberg!


söndag

söndagsmys till 100% idag alltså! Ska be mammsen köpa något gott när hon far från jobbet. Sen blir det att se någon bra film =) Har ni nå filmtips? :) Helst komedi! har inte orkat skriva nå i helgen! Sorry for that..

och jag har ingenting att säga nu heller.
så vi hörs kanske senare ikv!


the pool guy

har inte gått och lagt mig ännu =b Såg nyss en film, the pool guy tror jag den hette. Den var rätt rolig faktiskt! Ska tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen nu.. Börjar bli rätt trött ;>

så vi hörs imorgon!
puss


ibland har man tur att vara såhär snygg på jobbet!


ny design

Som ni ser har jag en ny design som isabeldibeus gjorde åt mig :) Tack så mycket!

Har nyss gjort varma mackor :) Gode gott var det.. Dock blev jag alldeles för mätt =( så har legat framför tv,n ett tag ;) haha. Blir nog en tidig kväll för mig.. måste vara pigg imorgon då det är fredag! (y)

så jag ska ta och kolla runt lite nu åså.. får se om jag uppdaterar nåmer sen!


yeeeeeeee

http://www.premiuminvites.com/?r=151504
gratis voddler,spotify osv =)



någon som har en bärbar till salu btw?=)

home again

var ju på stan tidigare med emma :) Tog en fika på waynes och pratade om allt möjligt, joel var också med =) träffade även jonna där! Så det var väldigt trevligt! Ikväll vettefan vad som händer, fårse om jag far ut en sväng.. Annars blir det att se en film som jag aldrig hann se igår =p

På måndag kommer mäklaren osv och ska fota vårat hus! Nu är det äntligen pågång :) nu känns det bra! fan vad längtar!!! Jag har även ställt mig i bostadskö! Lika bra att göra det nu.. så man har någon chans att få en sen när man ska flytta hemifrån.. fast jag borde ha gjort det ännu tidigare. Men, bättre sent än aldrig brukar man ju säga!

aja, måste dra en sväng nu!
pusssss


torsdag

godmorgon :) Jag klev upp för en halvtimma sen.. bara för att jag är ledig behöver jag inte sova bort hela dagarna. Så jag har just duschat och ska göra mig klar, sedan blir det att fara in till stan och ta en fika med emma och joel. Blir nog mest troligt waynes?;) En smaksatt latté skulle inte sitta fel! Jag hör av mig senare.. jag nås på telefonen om det är något! Pussar


lovely! Give me summer




godnatt?

Är fortfarande vaken.. det går som lite upp och ner för mig, ena minuten är jag trött, och sen pigg! haha.. jobbigt dedär alltså! Men ska iallafall ta och lägga mig i sängen snart och se någon film :) Ska upp runt tio imorgon.. ska till skolan en sväng, måste lämna och hämta nå stuffs. Sen måste jag även höra med brudarna vad som försigår där egentligen ;) hahah... lovisa & amanda berättade lite om det idag, och jag kunde fan bara skratta åt det;) madde nyfiken! ohhhyes!

Hörs imorgon då:)
pussar!





onsdag

redan onsdag? det går fan fort alltså!

vaknade iallafall runt halv tolv.. gick direkt och duschade och gjorde mig klar! Sedan blev det stan med Sara. Hon hade tid 14.00makeupstore för sminkning.. Hon blev grymt fin iaf :) Ska också ta och prova sminka mig där någon gång! Nåja, sedan gick vi bara runt ett tag, hittade mig två par örhängen och ett armband på ur och penn =) Där runt halv 4 kom pappa och hämtade oss & då for vi ut och övningskörde :) och det gick bra! Ska ta och boka körlektioner och teori nästa vecka! Och även risk1an! För i maj ska körkortet tas. Ska försöka ta det den 4maj.. på min 18års dag =p inte länge kvar nu alltså.. (y)

sen när jag kom hem blev det go middag :) och sedan har jag bara tagit det lungt. Känner inte för att göra någonting just nu. även fast det hade varit bra.. äh, får ta mig i kragen och ta mig ut och umgås! Nåväl, nu blir det film och kvälls fika! Kanske hörs senare om jag inte går och lägger mig .. är sjukt jävla trött =p

puss!


då var det över

Nu är det slut på det roliga, Men är glad över att jackie & patrik vann! :)

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan sova. Ska på stan imorgon med nathalie och ta en fika och prata om lite allt möjligt. Men innan det funderar jag på att gå på stan själv en stund, Tänkte inhandla lite snygga smycken! Fårse om jag hittar nå snyggt! Sen där runt fyra Ska jag iväg med pappa och övningsköra! Och som sagt blir det kanske bio med min käraste mor på kvällen, om vi hinner =)

Justja, måste även ringa anders och säga att jag kan jobba på dagarna nu när jag ändå inte har något bättre för mig =) man vet aldrig, dom kanske behöver hjälp på veckorna också! wellwell.. dedär med att jag skulle sova vettefan om jag kommer göra nu.. för jag insåg just att jag är väldigt pigg? Aja, blir väl att nöta tills jag blir trött :)

kanske hörs senare


mysig sommarbild som jag tog på klubbviken för ca 2 år sen.


dags för ph!

Nu slänger jag mig ner i soffan och laddar upp för ph med god kladdkaka och cola! (y)
hörs sen!

myskväll

Kom just hem, har varit på ica en sväng med min mor, Köpte mig en solotidning,kladdkaka och cola! =) Solotidningen tänkte jag lägga mig och läsa nu, Det goda får jag hålla mig ifrån tills klockan slår tio! Då det är dags för ph finalen! så det blir mys ikväll.

Imorgon blir det att övningsköra när pappa kommer hem från jobbet! Och senare mot kvällen blir det att gå på bio :) blir nog bra! Måste även hitta på något med maya & ela känner jag ;b nåja, nu ska jag läsa!

puss!





och kvällen är räddad!


tisdag

hej på er!

satan vad jag är less på detta snöväder. Vill bara knäppa till med fingarna så att det blir sommar. Men det går ju ej. Om det ändå vore så lätt..

har iallafall nyss tagit mig ett varmt bad, och medans jag badade var mamma söt och städade mitt rum! Så nu slipper jag göra det. Har inga planer för idag.. så jag får se vad dagen bjuder på. Kanske tar mig ut en sväng senare. Men just nu känner jag inte för att gå ut..

hörs sen!

måndag

ny vecka igen! Det går riktigt fort..

vaknade fan halv tre idag, hade fått en hel del med sms och jag vaknade inte ens av det? Brukar vakna av minsta lilla. Måste ha sovit rätt hårt alltså. Har iallafall nyss ätit middag.. Mår illa och har ont i kroppen.. så jag funderar på att lägga mig en stund! jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu :( får hoppas på att det bara är nå tillfälligt! Har som inte så mycket att skriva nu. Så vi kanske hörs sen! puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu