Svar på tal

Anonym: Vars är den svartvita tubisen ifrån? Superläcker!!
 
Svar: Den är köpt på h&m :-)

lördag

Blev en lugn kväll igår som jag spenderade med A. Behövligt! Var helt slut när jag kom hem från jobbet. Och idag har det varit bra mycket mer folk.. satan vad alla har jobbat på bra. Härligt tjejer!!
 
Har precis kommit hem. Vrålsata hungrig.. har knappt hunnit äta något idag så jag orkade inte ens värma maten (!!!) haha. Dock hade det inte hunnit bli jättekallt, men ändå ;) Jag kan fan inte sluta stressa, är fortfarande stressad och jag har egentligen inte bråttom.. Ska duscha och göra mig klar. Och efter det ska jag dricka en iskall smirnoff ice och NJUTA! Får se om jag beger mig till Andre senare, ska höra vad dem tänkt sig.
 
Imorgon är jag ledig. Hur fucking underbart som helst. Och söndag dessutom, slappardagen! Ooohyes. Kunde inte bli bättre. haha! Vi får höras sen, stressad..... som sagt.
 
 

torsdag

Jag hann aldrig uppdatera någonting mer igår. Var först på stan och lunchade med mamma, shoppade även litegrann. Och på kvällen var vi på bilbingo. Mamma hade turen och vann lite cash. Inte illa! Spenderade även natten hemma hos Andre.
 
Idag ringde klockan 06.10 .. Var gode segt att ta sig upp för båda två.. Jag kunde dock ligga kvar och dra mig typ 20 minuter medans Andre hade bråttom uta fan. Haha! stackarn..
 
Det har iallafall gått bra att jobba idag. Blir tungt med 11-timmarspass tre dagar i rad. Men det är bara att bita ihop och tänka på att man sedan är ledig tre dagar. Yey!
 
Nuuuuurå?? Har precis ätit middag. Ska väl ta mig en dusch och sedan får jag se om jag beger mig till A eller om jag sover hemma inatt. Återstår att se. Är riktigt jävla trött så vet inte ens om jag orkar gå den fem minuters korta promenaden. Då är man slut. Men ahh.. får se sen!

Onsdag

Godmorgon:)

Ligger i sängen och dricker kaffe. Måste kliva upp snart och göra mig klar. Mamma kommer och hämtar mig om ett tag. Vi ska ut på några ärenden åså. För övrigt har jag inte några planer, får helt enkelt se vad som sker. Solen tittar då inte fram idag heller.. Så kanske att jag lägger mig i ett solarium och drömmer mig bort för en stund.

-

Blev ingen städkväll. Tur man har varit så duktig i helgen och gjort det fint ;)
Däremot blev det ett kortare möte och brandövning.
 
Efter det gick jag och emma på max och åt en burgare.
Tog igen en massa prat åså :) trevligt!!
 
Ångrar dock att jag åt där... för nu när jag kom hem har mamma gjort paj och hällt upp vin! typiskt ;) men ett glas vitt kan jag avnjuta iallafall. Lite vardagslyx sådär! Andre ville att jag skulle komma till honom, så blir väl att fara dit och spendera natten. Har sjukt svårt att somna ensam nu .. Man blir ju bortskämd ;)

tisdag

Halloj!
 
Vackert väder luleå bjuder på idag.. Eller inte. Andre for till gällivare tidigt imorse så jag låg kvar och sov. Skulle möta upp mamma på stan runt halv ett för en lunch. Var ju bara att sätta fart på benen om man inte skulle bli dyngsur. Vilket jag blev iallafall..
 
Snart är sommaren slut känns det som. Innan den ens har börjat. Bara ta vara på alla fina dagar som förhoppningsvis kommer snart.
 
Måste ta och göra något åt mitt utseende nu. Ser ut som en blöt hund. Haha. Ska möta upp Frida på ungefär 40 minuter. Vi ska väl tralla på stan och säkert surra över en fika också. Lovisa kanske hakar på, Vi sitter och socialar nu och klagar på vädret. Vi är nog inte dom enda som gör det kan jag tänka mig?;)
 
Kl 19 ska vi befinna oss på Leos. Vi ska ha personalmöte och städkväll.
Vet inte alls hur länge vi blir där. Men går nog fort när vi är rätt många som hjälps åt.
 
 
 

i never thought that you would be the one to hold my heart


klubbviken

Har precis bokat en stuga på klubbviken den 14 juli. Pappa ska spela där hela helgen med hans band. Förra året var det grymt och tror det blir lika bra i år. Ska bli himla kul att få fara dit med min älskade familj, vänner och pojkvän. Taggad till tusen.
 

klubbviken

Har precis bokat en stuga på klubbviken den 14 juli. Pappa ska spela där hela helgen med hans band. Förra året var det grymt och tror det blir lika bra i år. Ska bli himla kul att få fara dit med min älskade familj, vänner och pojkvän. Taggad till tusen.
 

promenad

Blev en prommis runt sjön. Gode skönt!
 

måndag

Känns riktigt konstigt att vara ledig på en måndag. Har jobbat varje måndag och fredag i en längre tid. Men nu har sommarschemat kickat igång, så jag jobbar tre heldagar och ledig tre. Skönt med lite variation.
 
Idag sov vi lite väl länge. Dock vaknade vi nästan varje timma eftersom Andre's telefon ringde. Han väntade på samtal från umeå så han kunde få åka dit. Äntligen har han fått fara ♥ Hoppas allt kommer kännas bättre nu.
 
Jag skulle följa med dit men allt blev så hastigt. Så jag har bara varit hemma och tagit det piano. Nu ska jag dra mig ut på en promenad. Ingen sol och inget regn. Alltså perfekt väder!
 
 

söndag

Fick sluta jobbet 15 idag. Vilket var skönt och behövligt. Har gått runt med en klump i magen av oro. Andre ringde imorse och berättade att det hänt en olycka. Som tur är så har det slutat bra iallafall. Tack gode gud. Var nyss förbi och kramade om min älskling. Hatar att se honom ledsen ♥
 
Nu ska jag hoppa i duschen och lite senare ska jag nog mysa på med Andre.
Vi hörs när vi hörs!

lördag

Hade en grymt trevlig midsommarafton med mina fina. Vi var först hos mig och lite senare for vi vidare till en husfest. Jag var redan hemma klockan ett eftersom jag skulle jobba. Men roligt hade jag ändå, oohja!
 
Bjuder på lite bilder.
Lite urspårade, men vafan
 

kvällens outfit

 
Har avnjutit en god middag och en ännu godare efterrätt med min lillasyster och hennes två vänner. Snart kommer alla brudar hit också. Sara, amz, josse, hanna, frida och elin! Kommer nog bli en kanonkväll. Supernice att man kan ha barbent också. Nu är det fan sommar. SKÅL!

Betydelsefull

- Det är denna låt. Så många minnen, känslor och bra stunder som dyker upp!



fredag - midsommarafton

Godmorgon

Vaknade klockan 6 och kan fan inte somna om. Inte speciellt enkelt heller då man har någon som snarkar förbannat högt brevid sig. Haha. Har nu förflyttat mig till soffan och väntar på att kaffet ska bli klart.

Vädret är iallafall toppen, än så länge. Hoppas det är sol hela dagen.
Slutar 16 idag så vi hörs lite senare.

Glad midsommar ♥


-

Blev att gå på stan med Andre i eftermiddag. Han handlade lite till lägenheten och jag har köpt ett linne och ett armband. Efter det hämtade vi hem mat från max ;)

Har varit och solat en sväng, och nu sitter jag med färg i håret.
Ska väl duscha ur det snart och sedan ska vi krypa ner under täcket.

Mamma och pappa har redan dragit ut till havs.
Sweet. Dock känns det trist utan dom i helgen.
But what to doooo. Har mina fina att spendera den med ♥


Likadant som det vita jag köpte igår. Jättefint på!


-

Var riktigt skönt med en prommis. Har även storhandlat med mamma, Hon behövde bärhjälp. Stackarn har ju så ont i kroppen efter allt hon får gå igenom ♥ Hoppas du blir frisk snart. Loveu!

Nu ska jag på stan med A en sväng.
Senare måste jag bättra på brännan och färga håret.




???

Har fått tre erbjudanden nu på lägenhet. Ska nog och kika på en utav dom iallafall. En är på kallkällan, och det känns lite för långt bort. Men ska ta en titt iallafall!

torsdag

Var ju som sagt på bilbingo i piteå igår med mina systrar och Marran. Ingen vinst men lika kul var det ändå. Träffade även halva släkten typ. Vilket var väldigt kul. Hinner nästan aldrig ta mig iväg dit för att hälsa på.

Efter det for jag hem och hämtade lite saker och sedan åkte jag och A hem till han och sov. Han for och jobbade tidigare än fan imorse och jag sov vidare. Men nu är jag hemma och dricker lite kaffe. Ska snart slänga på mig träningskläderna, fara och handla med mamma och sedan ska jag och Anna ut på en långpromenad. Himla skönt ska det bli.. Sol, skitsnack och promenad.

Imorgon är det iallafall midsommarafton. Ska jobba fram till 16 och sedan åker jag och Amz direkt hem till mig och lagar nå middag, och även Frida skulle komma. Får se vart kvällen tar oss. Inga planer - men det är då det blir som bäst ;) Hoppas på soooooool och värme, då blir det barbent och high heels ;)

Ha en bra dag allihopa ♥


egg and bacon

Har varit ute på en promenad och även mött upp lillasyster. Vi har precis ätit lunch och nu har jag tagit plats i soffan med en kopp svart. Ska ta mig en dusch på en liten stund och sedan måste jag göra mig klar. Jag ska fara iväg till piteå och spela bilbingo med Sara och Martin. Något kul måste man hitta på när solen inte vill titta fram. Har vi tur kanske vi hinner säga hej åt släkten också.

onsdag

Det är redan onsdag. Dagarna bara rusar förbi känns det som. Men det får mer än gärna bli helg, även fast jag jobbar. Dom har ju lovat fint väder;) .. Familjen åker ju ut med båten och jag är riktigt less att jag inte kan åka med. Men istället har jag läggan för mig själv så det blir nog att vara där med mina fina och fira midsommar:)

Nåja, ligger iallafall nyvaken hemma hos andre. Har kokat mig nå kaffe och ska väl snart kliva upp och gå hem. Han är på jobbet så. Jag går nog på stan en sväng och lunchar eller något med becka. Först ska jag vara snäll och diska bort lite här.. Han har rätt mycket att göra så lite kan man ju hjälpa till.

Vi hörs sen

godnatt

Blev inte att fara till sara. Jag och mamma har myst på hemma med ett glas vin och film. Helt okej det med. Nu ska jag till Andre där jag mest troligt spenderar natten också.


-

Nu är jag hemma igen. Var ju som sagt förbi farmor en sväng, Där bjöds det på rabarberpaj och glass. Mycket mumsigt. Hon är grym på att baka, blir alltid så gott ;) haha!

Ikväll får jag se vad som sker. Har en jävligt jobbig huvudvärk som inte vill försvinna. Så det blir nog att lägga mig i soffan och vila en stund så kanske den går över. Fårse om jag och mamma kanske går över till sara och socialar sen.

Detta fick iallafall följa med hem idag:
(dåliga mobilbilder)

(koftan är svart)

ett nytt snyggt nattlinne, Kan inte få nog av dom ;)





tröstshopping

Jag skyller på vädret!

Blev att gå med mamma på stan, lunchade även med henne. Varenda jävel ska ju självklart jobba då jag är ledig.. Typiskt.

Ska iallafall fara till leos nu, ska skriva ut sommarschemat.
Måste ändå ut till storheden för några ärenden och sedan hälsa på farmor på notviken.



vart fan är värmen?

- Jag håller på att frysa ihjäl.

Måste dra mig till duschen NU. Men det kändes jävligt jobbigt att slita mig upp från soffan. Ligger inlindad i mysfilten och huttrar.. och det är snart juli månad? Vad fan är detta :( Vill ha sol!!

helgen

drar en sammanfattning om helgen. Bättre sent än aldrig? ;)

Fredagkväll spenderades tillsammans med Andre. Vi gick på färjan, åt middag och drack lite vin. Mycket mysigt och vädret var ju toppen! Drog sedan vidare till Sara och Martin där vi förklirrade med ett härligt gäng. Vi hann även med en drink i våran båt med päronen innan det var dags för olearys. Var dock inte ute så jättelänge.

Vi sov rätt länge på lördagen, vilket var väldigt skönt. Var inte så tokbakis heller. For hem där runt fyra och slängde mig i duschen direkt. Lite senare begav jag mig hem till Andre's föräldrar där det bjöds på grillat och rosévin. Körde egentligen, men det var bara att lämna bilen. För sedan kom även vickan och jocke, så det slutade med utgång, igen! Så ja .. man var ju rätt tärd på söndagen. Men värt dock. Helgen har varit toppen och avslutades på bästa sätt, Mys, film och massa gotta ;)

Igår jobbade jag till 19 och sedan for jag hem till Andre där jag spenderade natten som sagt. Det gick inte speciellt bra för mig att forsätta sova när han for iväg till jobbet. Pigg som jag var gick jag över till solsystemet och sedan gick jag hem.

Har precis ätit frukost och nu dricker jag mängder med kaffe. Ska ta en dusch och göra mig klar innan jag går på stan. Ska fylla på sommargarderoben lite till om jag hittar mig något fint! Måste iallafall ha något snyggt till midsommar. Vad jag ens ska göra då är ju frågan, Jobbar ju .. men något ska jag nog hinna med ändå. Försöker iaf få tag på min lillasyster som verkligen inte vet varför man har en mobiltelefon. Vi skulle äta lunch och prata lite idag, men det verkar vara omöjligt att få tag på den bruden. Så om du läser detta, Pick up your fucking phone!!!




Kass uppdatering

- jag veeeet


Men jag har varit upptagen hela helgen och sen har jag helt enkelt inte orkat ta mig tid. Är iallafall hos A nu, ska väl sova på en liten stund, känns rätt bra att jag får sova vidare när han åker till jobbet där vid 5-6 tiden;) höhö. Hörs imorgon så drar jag en liten uppdatering om helgen.
Pusss

tröttare än tröttast

Har krigat på hela dagen lång. Sovit sjukt bra inatt så har haft massvis av energi..
Nu har tröttheten tagit över så jag ska väl sova strax. Jobbar imorgon och sedan tar jag helg!

Har inte gjort speciellt mycket ikväll. Tog en prommis till andre's nylägga där jag var social medans han skruvade ihop möbler åså.

Har fan inget att skriva.
Godnatt

-


torsdag

Snart är det helg mina vänner!

Vaknade för en liten stund sedan. I tid dessutom. Har vaknat runt halv åtta varje dag och jag åker cirka 20 över.. = stress. Men nu hinner jag se tv och dricka upp mitt kaffe i lugn och ro ;)

Solen skiner redan, blir nog ännu en toppendag. Igår var det helvettes varmt ju. Hade velat sola men får ta det någon annan dag. Vi ska ha en grupp på 150 personer idag så vi har ju det vi gör, Men då går ju dagen snabbt också :-) Så blir det att gå på en långpromenad ikväll med musik i öronen, om det fortfarande är soligt ;) hehe. Man blir rätt trött när man är inne tio timmar om dagen, Så kvällsprommisar hissar jag!

Vi hörs senare

äntligen hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Hunnit med en hel del idag.
Vi har även fått nya kassor så det var kul att få lära sig något nytt.

Har precis slängt i mig en räckmacka och nu dricker jag lite kaffe.
Ska ge mig ut på en promenad snart, bara för att få njuta lite av kvällssolen.

Hörs senare

välkommen till djungeln

Solen skiner och varmt är det redan. Dra åt helvete vad trist att vara inne och jobba. Men inget att göra åt den saken, bara hoppas att det är lite sol i helgen iaf. Hade ju inte skadat.

Hoppas ni får en trevlig dag.

bjuder på en gammal bild från tidningen hotellrevyn som jag var med i ..


sunshine

Idag har jag gått på stan med Frida och Rebecka. Blev även att dricka någon god cider och äta lunch ute i solen. Underbart! Detta har vi längtat efter. Vi gick till resebyrån sen också och ombokade resan så att vi alla tre bor i samma rum, Fucking awesome. Skönt att ha betalat bort den också (y)

Nu på eftermiddagen har jag varit nere i båten och socialat med mamma. Somnade även till en stund tills Andre ringde och väckte mig. Han kom förbi en sväng också.

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket, lägga mig i soffan och koppla av en stund. Har huvudvärk som satan, inte alls skönt.. Blir att sova tidigt idag. Har nu ons, tors och fredag kvar att jobba. Sen ledig i helgen ♥

Tänkte visa shoppingen men jag orkar verkligen inte nu. Med mig hem fick iallafall två par skor följa med, två tröjor och ett par jeans. Hämtade ut min nya skinnjacka också. Den passade tur som var! Tummen upp.





i miss you!

Alltså... ord kan fan inte beskriva hur mycket dessa människor betyder för mig. Seriöst. Gör ont i hjärtat när jag tänker på att jag bara träffar dom cirka två gånger varje sommar. Det suger. Jag vill träffa dom varje dag året om. När jag är där räcker knappt tiden till. Inte ens två veckor.. man vill hinna spendera tid med allihopa så mycket som möjligt. Jämfört med alanya, så suger sverige. Trivs SÅ mycket bättre där. Tro det eller ej. Hade det inte varit för dessa människor så hade jag kanske sett annorlunda på saken. Men dom här är verkligen hur bra som helst. Pålitliga, omtänksamma och underbara människor. Blir så irriterad på folk som drar alla turkar över samma kam. Alla är inte likadana. När man väl känner personerna så är det en helt annan grej. Jag har skaffat mig vänner för livet, Ångrar inte en sekund att jag åkte hit första gången. Om det hade varit enklare hade jag bosatt mig där förlängesen. Men det är mycket som ska ordnas innan man kan göra det. Men ingenting är omöjligt. Vill man så kan man. Det vet jag. När jag är där på semester känner jag mig som hemma. Det är inte som en vanlig solresa med fest och shopping. Det är tusen gånger mer än så. Lyckan jag känner är obeskrivlig. Jag skulle aldrig i hela mitt liv åkt dit själv vid två tillfällen om jag inte hade haft bra människor omkring mig som jag litar fullt ut på. Dom såg alltid till att jag kom till hotellet, att jag aldrig gick själv sent om nätterna ifall något skulle hända, dom såg till att jag hade kul och mådde bra. Är så otroligt tacksam. Utan dom hade det inte funkat. Jag vet att det är tjatigt att höra om detta ställe 24/7 .. MEN, It's my life. Och om det stör er, var inte här och läs! Tur att det finns dom som stöttar och förstår. Guldstjärna till er! Snart får jag även spendera sju dagar där med två älskade vänner. Och om vi ska ha kul? Tro som fan det. Det är jag säker på ;)

I love u guys! ♥ ses snart!!!


måndag

Ny vecka!

Kom hem från jobbet för ungefär en timma sedan. Har slängt i mig middag och nu tänkte jag ta mig en dusch. Blir inte att göra speciellt mycket mer ikväll..

Imorgon är jag dock ledig. Så det blir en massa ärenden att göra då jag jobbar resten av veckan. Vi ska bland annat gå och betala våran resa, sen blir det väl shopping och lunch på stan också. Känns så otroligt bra att få spendera en vecka till i alanya efter sommarschemat slutar. Underbart! Har även en sak att fixa där borta!

Nu väntar duschen, herrå!


söndag kväll

Men dra åt helvete vad trött jag är i kropp och huvud. Full fart på jobbet, så nu ska jag slå på filmen jag nyss hyrde nere på hemmakväll, och koppla av. Filmen heter 50/50 .. har hört att den ska vara bra.

Blir att sova direkt efter så jag får en himla massa sömn och ny energi inför jobbveckan.

söndag morgon

Trött och frusen. Ligger under täcket och vill verkligen inte kliva upp. Hade bara velat dra täcket över huvudet och sova hela dagen. Men icket. Har varit och skjutsat min far till jobbet och ska nu dricka upp mitt kaffe innan jag ska göra mig klar. Jobbar till stängning idag igen, och vädret är pissdåligt (som vanligt) så man vet aldrig, kan bli en fartfylld dag med massor att göra.

lördagsmys

Igår blev det först jobb och därefter stressade jag mig hem, bytte om, mötte upp Frida och till sist gick vi till Issa för att fira henne's 20årsdag. Hann dock bara vara där i någon timma innan det var dags att bege sig till sara och martins inflyttningsfest. Hade iallafall en jättetrevlig kväll med fina människor. Blev dock inte speciellt sent då jag skulle upp och jobba idag. Tackar mig själv att jag gick hem i tid. Skönt att få sova!

Slutade 18.30 idag. For och handlade med JZ efteråt, Har även hunnit sola och nu har jag äntligen lagt mig i soffan. Blir en riktig hemmakväll idag. Bara en massa mys och en hög med filmer innan det är dags att sova så man orkar med yttligare en jobbdag.

Ha en trevlig kväll ♥


godmorgon

Äntligen fredag

Som vanligt så ligger jag i sängen och dricker mitt morgonkaffe, ser lite tv och ska snart kliva upp. Men det var så himla skönt att ligga kvar en stund. Har sovit med öppet fönster så det är riktigt kallt i rummet.. ska bara värma mig lite till ;-) Har varit vaken sedan kvart över fem.. kunde inte somna om så gick upp och surrade lite med pappa innan han for till jobbet.

Idag efter jobbet blir det snabbt hem och fräscha till mig lite. Sedan ska jag ta mig en promenad upp till Isabel där hon ska firas ;) För mig blir det dock nyktert då jag jobbar. Men hinner förbi en liten sväng iallafall :)


Hoppas ni får en toppenfredag ♥
Och ett stort grattis till alla er som tar studenten idag!


-

Har varit förbi Sara och Martin's nya lägenhet där mamma och pappa även befann sig. Sjukt fin var den och jag blev ju inte mindre sugen på att flytta .. Varför ska det vara så svårt att hitta en?! Jag hade ju en lägga men då så var det andrahandskontrakt, så det var ju skitsamma.

Ligger iallafall i sägen nu. Blir att sova snart så man orkar upp till jobbet imorgon.
Blir mycket jobb framöver, och snart drar även sommarschemat igång.


herrejävlagud

- vilket kväll det blev igår då......... sinnessjukt.
Ont tamefan överallt, vad hände?????

idag blir det sängläge. ALL DAY!

-

Inge mer filmtittande ikväll. Frida kommer till stan snart, då ska vi vandra ner till gultza.
Blir en massa prat över någon kall. Vilket är behövligt för båda två. Blir nog jättemysigt!


Gammelbild, haha!


soffdag

Idag har det inte hänt mycket. Legat i soffan nästan hela dagen.
Vi har även haft besök av moster och kusinerna, så det blev lite kaffe och surr.

Ser på film just nu och så ser resten av kvällen ut också.
Imorgon ska jag hjälpa syster & martin att flytta.
Dom ska flytta till stan (y) mycket bra tycker jag.

Vi hörs!


igår

Blev som sagt förfest här med Frida, Maya, Ela, Tobias och Mattias.
Sedan begav vi oss till olivers. Bra dag och kul var det.
Mina fötter lider dock idag, jävla killerheels.

Mamma har gått ner på bigboy för att köpa nå mat.
Skulle äta frukost och inser då att kyl & frys har pajjat.
All ström i köket är gone. Så dom kommer först imorgon och fixar det..
Men lite skräpmat kan ju inte skada såhär dagen efter ;)


beställd

Beställde en ny skinnjacka igår. Från gina tricot. Sjukt fin! Nu hoppas jag bara storleken blir rätt, har tagit en större storlek eftersom det sägs att denna är väldigt liten i storleken. Håller tummarna.


skål @ storgatan

Blev lite ändringar. Vi kör förfest hemma hos mig istället ;-) Är just nu med Frida & Syster. Snart kommer tobbe och lite senare kommer även ela också. Kanoners! Vi ses ikväll va? SKÅÅÅÅÅÅL ;-)

superman

Ska gå iväg och möta Sara strax. Sedan hem och plocka ihop här hemma.. direkt Anna sätter foten innanför dörren är det som att en bomb har exploderat. Måste leta fram någon snygg outfit till ikväll, sminka mig lite och invänta Frida innan vi beger oss mot förfesten. Kommer nog bli kul ikväll ;)



körde på osminkat idag, skönt!


new

Dessa tubtoppar fick följa med hem idag.
Så bekvämt att ha på sommaren, fint också.
Blir nog att köpa i vitt och någon annan rolig färg också.


tisdag

Vilken morgonmänniska jag blivit. Har varit vaken först av alla nu många dagar i rad. Jag kan verkligen inte sova ut längre, vad hände liksom? Men det är ju rätt skönt dock. Man får ut så mycket mer av dagen än att sova fram till tolv. Har en del att göra ändå. Håller på att tvätta just nu, Päronen jobbar eftermiddag och tvätthögen håller på bli överfull. So what to do? Rackarns snäll dotter dom har ;)

Dagens to do list:

• Tvätta
• Stan
• pierca örat
Hemligt uppdrag
• boka resa
• bolaget
• fest och utgång med mina fina

en bild från i sommras!

Sommartider heyhey, sommartider




gaaaaah!

Håller på bli jävlart galen. Sitter och letar lägenhet för fulla muggar. Nu vill jag inte bo hemma längre. Haha! Speciellt då man har en lillasyster som ska vara och rota i allt man äger, Jävlar vad arg jag varit idag. Mailat på en idag, alltid en början. Ska flytta till hösten. Punkt.

måndag

Blev att jobba lite längre idag eftersom det öste in med massa grupper.
Men inte klagar jag, det var kul att jobba igen.

Sitter hemma nu och gör inte alls mycket. Båda syskonen är hära men dom är inte speciellt sociala ;)
Jag ska iallafall få i mig nå middag nu och sedan får jag se vad som sker.


bigbrother - final!

Hanna var helt klart den värdigaste deltagaren att vinna hela skiten!!!

Ska ta och göra mig i ordning för sängen nu.
Imorgon väntas jobb så bäst att få mig lite sömn.

Sovgott ♥

sjösättning

Moonlight är nu sjösatt. Riktigt härligt! Körde från svartöstan till våran båtplats i stan, haha.
Det är så jävla roligt. Nu är det bara att vänta in solen så ska det nog bli en fullbordad sommar!




true


långklänningar

Det är ju härligt snyggt att bära på sommaren. Någon som kan tipsa om någon sida där dom har några snygga? Är inte alls mycket för längre klänningar. För mig har det alltid varit kort kort .. haha. Men hade kunnat tänka mig att klä mig i en sån på midsommar. Annars är dom ju bara snygga att ha i garderoben?;) Så lämna en kommentar om ni vet! Tack.

påtal om midsommar.. Vad händer? Jag har dock åkt på jobb i år igen.. Lite surt är det då hela familjen ska spendera helgen på kubbviken. Det är ju tradition.. men jag har kollat upp och det går båtar ut på kvällen och hem morgonen där efter. Så det får väl bli att pendla. För inte fan ska jag sitta hemma :) Älskar verkligen midsommar. God mat, goda drinkar och omgiven av underbara människor ♥



söndag morgon

Vaknade för ungefär en timma sedan. Alla andra ligger och sover fortfarande så jag har lagt mig med täcket i soffan, druckit lite kaffe och nu ser jag bara massa skitprogram på tv,n. Vädret bjuder på ännu mer regn idag, Så det är ju tveksamt om vi kommer sjösätta. Får väl se om det klarnar upp under dagen.

Har inte druckit kaffe på hur länge som helst, inte alls vart sugen.
Men saaaaaaaatan vad gott det var. Ska ta mig en påtår nu!

Vi hörs sen!



-

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes til' I touch the sky
And I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk
Take a chance
Make a change
And breakaway

lördag

Hej på er!

Har varit en mycket lång och jobbig dag. Varit i sunderbyn från 07.30 till 13.00 .. och sedan när jag kom hem har jag sovit ända tills nu. Mår dock så mycket bättre och det känns så förbannat skönt.


lördag idag, och varenda jävel är ute och skålar. Själv ska jag bara ligga inne och se en massa filmer :) Och imorgon ska jag följa med päronen och sjösätta båten, blir även en premiärtur. Som jag har längtat.. ska bli riktigt kul. Snart kan man börja hänga på klubbviken också, Lovely!

Hoppas ni får en awesome lördag :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu