GIRLS NIGHT OUT

Sitter just nu och dricker lite vin och goda groggar hemma hos mig med Frida :) Snart kommer Andre och skjutsar oss till Camilla. Blir som sagt att börja föra där innan vi beger oss mot olivers.

Ses i dimman ;)

(gammal bild)

LILL LÖRDAG

Ryktades om drag ikväll på Olivers. Så blir att gå ut en sväng med några läckerbitar ikväll ;) Så det blir nog förklirr hos Camilla. Sjukt less på all the fucking star så det kommer nog bli kanon!

EXOTIC

Blev att luncha på exotic. Nu har jag matkoma.

ONSDAG

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan och nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe. Ska strax göra mig klar och sedan blir det stan med mamma. Riktigt fint väder ute enligt henne :)

GODNATT

Blev att kika hockeyn ikväll och efter det for jag ut med Andre en sväng.
Kom hem nyss och ser att mamma har städat mitt rum.. Tack älskade du!!
Ett måste mindre imorgon då.

Blir att luncha med mamma på stan och efter det ska jag hjälpa henne med tvätten samt storstäda min garderob. Den lyckas alltid bli enormt stökig efter varje helg då man provat hundra plagg och slängt allting hit och dit. Att det ska vara så jobbigt att hänga upp allt istället för att stöka ner som jag gör?! haha.

Nu ska jag slå på någon bra film innan det är dags att sova.
Sussa gott så hörs vi imorgon ♥

HOCKEY

Det går bra nu!

CITY

Eftersom jag knappt jobbade något idag så blev det att luncha med min syster på Mat & Prat. Och efter det gick vi en vända på stan. Blev lite saker som fick följa med hem (!)

Lite senare var det dags för träning. Har ju haft ett litet uppehåll nu när jag varit krasslig. Eller jag är fortfarande lite halvdålig men det börjar bli bättre som tur är.

Så resten av kvällen blir lugn. Ska bara vara hemma och mysa på!
Vi hörs väl lite senare.

Dagens shopping


I'M BACK

Sådärja. Nu är jag tillbaka på blogg.se! Har bloggat här sedan 2008 så jag vill ha kvar mitt gamla arkiv osv. Nattstad var kul att prova på iallafall.. speciellt då jag kunde se vilka som läste min blogg ;-) Kunde se alla tidpunkter man hade varit inne också.. (dock bara dom som har ett nattstadkonto) Men iallafall. Skönt att vara tillbaka.

-

Tvingade mig ut på stan en sväng med lillasyster. Gick på börjes och drack kaffe och sedan trallade vi runt lite. Fyfan..... klarade inte av att gå länge alls. Känner mig så jävla förstörd så det finns inte. SUG.

Tröstshoppade något plagg iallafall.
Det är jag fan värd.

Återstår att se hur det blir med middagen.
Eller ska jag ligga kvar i sängen och vara forever alone? hm...
..lät ju inte så lockande.




dagens drog

ALLA HJÄRTANS DAG .. ?

Jag vaknade för en liten stund sedan. Försökte nyss äta lite frukost men ingenting går ner.. Kan knappt dricka kaffe. Är så jävla svullen i halsen.. så jävla less. Ont tamefan överallt i kroppen, ända ut i fingerspetsen. Ids inte vara sjuk igen. Jag har inte tid... och jag om någon är ju värdelös på att vila. Jag klarar inte av att ligga i en säng hela dagen och lipa över att jag har ont. Seriöst, hur länge har jag fått vara frisk? Två/tre veckor?! Något fel är det ju. Aja... vårdcentralen ringer upp strax och jag ska försöka få mig en tid. Måste kolla upp det här innan det blir värre.

Annars då? Jo, alla hjärtans dag är här. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den dagen? Tycker de är lite överskattat om jag ska vara ärlig? Är det meningen att man ska visa sin familj, vänner och pojkvän att man tycker om dom extra mycket just den dagen? Näe. Det kan man väl göra vilken dag som helst tycker jag. Menmen, Myspys kan det väl vara ..... får se vad som händer iaf. A ville gå ut och äta middag, Hade ju varit kul men orkar jag inte ens lyfta huvudet från kudden just nu. Men får väl se, Kanske mår bättre senare.

Aja. Fan vad negativ jag är idag. Sorry.
Hoppas ni får en mycket bättre 'alla hjärtans dag' än jag iallafall.

LIKE A SKYSCRAPER

Efter jobbet blev det en sväng till actic. Tog det rätt lugnt idag faktiskt... känner mig inte på topp. Halsen gör ont och kroppen likaså. Förbannat vad less. Bara käka en massa vitaminer och dricka thé .. brukar funka för mig.

Har även varit på stan snabbt, Köpte hårfärg eftersom det inte blev någon skillnad sist. Så nu kör jag på svart! The old me. Helt korrekt! Ett par skor fick även följa med hem, Ett par ugg´s liknande. Dom är ju så mysiga..

Och nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Jag har tjatat hur länge som helst på mamma att jag vill ha ugnspannkaka + keso till det. Så jävla MUMS.

Vi hörs senare.







You can take everything I have
You can break everything I am
Like i'm made of glass

Like i'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper

MÅNDAG MORGON

You know it's going to be a long day when you yell 'Seriously?!?' at your alarm clock.

TYP IGÅR?


Jag och lillasyster! göölliiiiiiit

SÖNDAG

Hej på er!

Igår blev det lite party hemma hos Andre. Blev först middag och go dricka till det. Sedan kom det lite mer folk och jag hade riktigt trevligt. Blev en snabb sväng in på allstar där jag inte alls minns vad som hände. Haha. Men tror inte vi var där speciellt länge? .. Blev max innan vi begav oss hemmåt.

Fick vara ledig idag, Skönt var ju det. Så vi har bara legat i soffan och slöat hela dagen. Sett massa filmer på tv,n åsådär. Dock blev det en sväng på stan för att köpa några "hängare" till mina smycken. Och efter det gick vi till DB och åt lunch.

Kom iallafall nyss hem. Har varit och solat med mamma och anna. Och nu ska jag slå på ett avsnitt av OTH, samt söndagsflotta lite. Det är okej om man är bakis ;) hehe....


LÖRDAG

Det var faktiskt superkul att ha kalas idag. Kanske för att humöret har varit på topp? Och tack vare alla söta barn som kan vräka ur sig himla roliga saker, Ibland kan man inte annat än att älska dom. Haha!

Är iallafall hemma nu. Ska snart gå till 65an och lämna över nyckeln till Hanna. Sedan blir det att göra mig i ordning inför kvällen.

Vi hörs lite senare.
Puss

-

Vilken dag!!! Men lever gör jag. Började elva idag och innan det hann jag på stan en snabbis. Och efter jobbet har jag städat klart i läggan. Andre kom även och hjälpte till lite :) Tack för det!! Sedan blev det en sen middag med min lillasyster..

Nu tänker jag fan inte göra någonting annat än att sova.
Jobb 11-16 imorgon, herrå.

Why can't the Morning News ever say 'Today has been canceled.. go back to sleep

vill
inte
stiga
upp
ur
sängen


Hinkar kaffe och försöker bli pigg.
borde kliva upp.. Måste hinna in på smedjan innan jag drar till jobbet.
Jobbiiiiiiiiiit

-

Efter jobbet blev det:

Bolaget
Träning 1h - Kondition & gym
Solning med mamma
Kvällsmat
Dusch


Nu ska jag göra absolut ingenting. Bara ligga i sängen tills det är dags att sova. Imorgon jobbar jag från 11 till 19 och efter det ska jag och städa ur lägenheten eftersom den nya hyresgästen flyttar in på lördag. Har inte hunnit göra det ännu.. eller jag har väl rättare sagt skjutit upp det.


kan ju vara kul med lite för & efter bilder, haha! Ska bli kul att se när jag uppnår mitt mål, om det nu kommer att hända ;) Orken tar väl slut någon gång? Elleeeeeeeeer


-

Men man vänjer sig ;) - JZ

Hahaha


9/2

Kom just till jobbet.
Blir att hinka kaffe och sedan sätta igång med städningen.
Idag blir det full rulle, mycket som ska fixas inför helgen!

Ha en bra dag ♥


Och grattis Emil på din födelsedag! :D

8/2

Haft en sjukt rolig dag på jobbet. Haha.. Tur att man har inte allt för friska arbetskamrater ;) Jag och JZ har väl inte alla hästar i hagen precis ;)

Mamma kom och hämtade mig kl 19, For sedan och tränade!
Nu håller jag på att färga håret, Ska göra ansiktsmask osv också.

Sedan blir det lite mys med mina favoriter här hemma ♥

BOOM BOOM

Gick en sväng på stan och tog en kaffe med lillasyster innan jag begav mig mot gymmet. Riktigt skönt att träna idag! Känner även att det är dags att köra lite tyngre vikter nu. Så blir att börja med det imorgonkväll efter jobbet :) phew. Bara kämpa, det ska ju kännas! Träffade även på Issa, så jag fick sällskap en bit hem :)

Har ätit kvällsmat tillsammans med Anna och Mamma, Duschat och nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. Lyssnar på musik och har tänt lite ljus, Myspys.

Blev att cama för ett tag sedan med en kompis som jobbar på the doors i alanya. Jävlar vad kul vi ska ha när jag kommer, Caaaaan't wait. Jävlar vad jag saknar :') ♥ Men "bara" 12-13 veckor kvar. Haha!




haha, Vi pratade även om hur kallt det är nu. Hans min var det roligaste jag sett. Han trodde seriöst att jag skämtade rejält. Var tvungen att ge han bildbevis på tempmätaren.

SÅHÄR varmt ska det vara, Haha. Freeeesh....



-

But baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Baby, you’re glistening
I see it in your eyes that you’re listening
Do you even understand
I have to let go of your hand
I have to let go of your hand..


7/2

Hallåj!

Kom precis hem. Har varit och skrivit kontrakt osv. Sitter och dricker kaffe nu och väntar på att pappa ska vakna till liv. Vi ska ut och flänga lite, flytta möbler, hämta möbler, och gud vet vad.

Senare blir det att gymma lite sedan får jag se vad kvällen bjuder på :)

SUMMER <3



Lite sommar hade ju inte skadat.......

-

For iväg och solade med Anna & Mamma.
Sedan blev det kvällsmat och en dusch.

Ligger nu nerbäddad i sängen, Socialar med folk åså. Blir väl att sova snart.. Måste upp i hyffsad tid imorgon. Ska även skrivas kontrakt klockan 13. Sååå.. Vi hörs.

6 FEBRUARI

Idag har jag jobbat fram till 13 :-) Sedan blev det stan en sväng med Anna. Vi gick på Friends by bo och pratade lite skvaller över en kopp kaffe.

Gick hem och bytte om och sedan begav vi oss mot gymmet. Blev lite konditionsträning och sedan gymmade vi. Börjar fan ge resultat, Känns i kroppen! Skönt det.

Nu ska vi äta lite sen middag, färga annas hår & sedan blir det en solning med mamma.


5 FEBRUARI

Jobbat 8.30 - 18.30 idag. Har gått mycket bra och humöret har varit på topp. Blev ännu gladare när jag kom hem och såg att mamma hade tvättat klart alla mina kläder, hängt upp allting i garderoben, varit och hämtat saker från lägenheten, fixat till i mitt rum osv. Kunde jag vara mer tacksam?? Världens bästa föräldrar ♥ Sen bjöds det även på tastymat till middag. Satt inte helt fel.

Ska alldeles snart ta mig en dusch innan jag kryper ner i sängen. Blir mycket att göraimorgon igen.. Först jobb och sedan städa. Tänkte även hinna med en sväng på gymmet. Får se hur det blir!



-


HOME SWEET HOME

Måste börja med att tacka min familj för all hjälp jag fått av er. Väldigt tacksam för det. Och några fina vänner ska också ha ett plus i kanten ♥ Love u!

Jag och mamma ligger i min säng med varsin dator. Haha. Så jävla skönt att bara vara hemma ikväll och ta det lugnt. Verkligen behövligt.

Vi har kollat på ett barbord och en ny soffa som vi ska köpa till mitt rum. Planerar även att göra om i garderoben lite. Ska måla om, fixa lite nya hyllor, sätta upp någon ny spegel, spotlight osv. Kommer bli himla fint tror jag. Får bara se när jag hinner ta tag i det :-)

Tänkte gå och tvätta bort sminket nu innan jag kryper ner under täcket.
Är riktigt trött så blir nog läggdags snart.




4/2

Fyfan vad surt. Har varit i lägenheten idag och tömt allt. Försöker tvätta bort röklukten från alla kläder så jag hoppas det fixar sig. Inte kul alls om allt hade blivit förstört.... jag med min vanliga otur.

Nu är jag hemma på 48an. Blir en väldigt lugn kväll. Film, godis och cola ska jag fan unna mig. Sova tidigt blir det också. Upp och jobba imorgon.


JAG IDS INTE

Mina fönster är insnöade. ÄVEN fast galären ringde och sa att dom hade skottat bort snön så jag kunde vädra. IDIOTER. Luktar värre än värst..... kommer typ somna in av denna lukt. Aja, en cider på detta helvete så drar jag igång med tvätten på en timma. FUCK THIS säger jag bara ........ som att inte hälften vore nog...... när är det min tur att få LITE medvind? Nu är det fan nog. JAG ORKAR INTE MER!

KUK

Någon lägenhet ifrån min brinner.
FUCK.

Pratade med brandmannen och tydligen har det kommit in rök i min också.
Tror ni inte jag har kvar ALLA kläder, ALLA skor................... helvete vad less.

ONE TREE HILL <3

Hemma i sängen igen.
Nu blir det OTH, cola & snus!

godnatt!!

*

Usch vad trist. Men nu har jag städat iallafall. Dock blir det ännu mer städning när möblerna ska ut. Men det går väl hyffsat fort när jag gjorde bort det mesta nu.

Nu ska jag klä på mig, Mamma är snart här och då ska vi bege oss mot ett varmare ställe....
- solariumet..... suck.

DAGENS HOROSKOP - OXEN

TUR: Det verkar som om det finns krafter som motverkar din tur idag.
Vissa saker har därför en tendens att bli mycket krångligare än vanligt.

HÄLSA: Din hälsa kan förändras hastigt under eftermiddagen.
Men framåt kvällen återfår hälsan sin stabilitet och ger dig lugn.

EKONOMI: Utsikterna för dig när det gäller affärer och ekonomi är just nu goda,
men det gäller för dig att hela tiden ligga på.

ARBETE: Idag kan det bli en tuff dag på jobbet, men en händelse lättar upp stämningen för alla.
Du går hem trött men glad.

KÄRLEK: Ta det nu lite lugnt och låt inte känslorna fara iväg med dig.
Lita till hjärnan i stället för hjärtat när du tampas med problemen.

RELATIONER: Tag ingen del i fördömandet av en nykomling i ditt grannskap.


MINUSGRADER

Höll seriöst på att bli en isbit på den 3 minuters promenaden till konsum och sedan över till mamma. Det borde vara förbjudet att gå ut idag.

Nu ska jag mamma och anna äta palt! Och sedan krypa ner i soffan med en kopp kaffe innan jag ska fara och träna. Vi hörs sen.

2 FEBRUARI

Godmorgon ;)

Just vaknat till liv. Valde att sova ut idag istället för att fara och träna. Ska ju ändå på ett core pass ikväll. Ska snart börja städa lite här och sedan gå till 48an och hjälpa till där. Men fifan, Är inte sugen alls på att gå ut. Fuck vinter.






Ska du ens droppa en kommentar, gör det med stake och stå för vem du är :)

-

NU behöver jag inte gå ut mer idag. Tacka fan för det.
Har nyss bäddat ner mig i sängen och här stannar jag.

Ska ladda ner en film och se den innan det är dags att sova.
Träning 07.30 imorgon med Linda. Hurtigt!









If you have something to say, say it to my fucking face!

IT'S NOT SHOPPING, IT'S THERAPY

- Skämt och sido.
Men här är lite som fått följa med mig hem under veckan.

Moroccanoil till håret, fondation, och ett läppglans som luktar (smakar?) underbart gott.


DAGENS


FUCKIN' ICE COLD

Klagar och klagar på denna kyla. Men är inte ensam om att göra det i guess. Vem vill inte ha sol och värme istället för snö och kallt?

Har iallafall fixat klart lite saker nu. Efter det gick jag och mötte upp Sara och Martin på börjes och drack en kopp kaffe och surrade på om lite allt möjligt.

Nu är jag hemma och tar det lungt. Tänkte just skriva att jag inte ska sätta foten utanför dörren en gång till idag. Men det måste jag ju visst..... Det SUGER att ha körkort ibland. Måste fara och skjutsa hem S & M med deras saker.. och kl 9 ska mamma ha hämtning från jobbet eftersom pappa inte vill missa en sekund av hockeyn. Men vad ska man göra? Bara att ställa upp. Kändes dock sjukt jobbigt att behöva köra upp bilen från vårat trånga garage. Hate it. Dock är jag ju inte lika dålig som min mamma, Hon repade upp hela sidan på bilen i sommras. Hehe....




I NEED SOME HELP

Bra hårprodukter för slitet hår?
Serum, olja, spray? Någon som verkligen fungerar.... help.

-

Kom just hem igen :-) Sitter och äter weetabix med äppelmos och dricker det godaste kaffet ever - nescafé lyx! Ska snart slänga på mig kläder och göra mig i ordning. Sedan ska jag och pappa börja flytta lite som sagt. Efter det får jag se vad dagen har att erbjuda!




1 FEBRUARI

Goodmorning sunshines!

Uppe tidigt idag igen. Linda är påväg och hämta mig sedan beger vi oss mot actic och ska gymma lite. Efter det blir det att sola ett tag också. Skönt!

Riktigt trött men jag vaknar väl till liv antar jag.
Vi hörs sen :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu