"klo"

Hey =)


blev att fara ut en sväng med sara & vikko. Snurrade bara runt i stan och socialade med nå folk =) Och nu sitter jag och sara hemma hos mig, men hon ska snart fara, och då ska väl jag ta mig något att äta och sedan gå och sussa :) Ska upp tidigt och övningsköra, & sedan blir det leos.

PUSSHEY


på gården

hallloj

Sitter just nu på fritidsgården... hahah. Sitter och dricker en cola & socialar med anna,issa och sebbe. Har även suttit och ritat lite, hehe ;> Men ska snart fara ut och snurra en sväng. Och senare när jag kommer hem ska jag se på andra avenyn ;);););) bäst.

jag älskar dig / ANNA.N

onsdag

Vaknade med ett mycket bättre humör idag =) tur var ju det. haha

Sitter på jobbet nu, har lunchrast! Det är rätt lungt idag, inte så mycket att göra. Skönt :) Började elva idag istället för 9. Så idag går jag lite längre så jag slutar klockan fem.  Efter det får jag se vad som händer :) Umgås iallafall ;p

Nu ska jag gå & sociala. Vi hörs lite senare ;b pussar


yeeee

Tänkte ta och slänga in en bild på min jeansjacka som kom idag=)



inte så bra bild. Men är iallafall nöjd med den, för den satt som jag ville =)
men nu blir det fan sängen. Ögonen brinner upp snart. Godnatt! :)


tisdag

hallåhallå =)

praktiken idag gick fintfint. Eller det har varit roligt rättare sagt.. alla har varit riktigt klantiga så har skrattat en hel del =p så dagen har bara rusat förbi. Slutade iallafall tre och då for jag in till stan och socialade med sara & nathalie tills det var dags att gå på teorilektionen. Det gick bra =) Men var väldigt trött. Men informationen sitter fortfarande kvar.

Jag ska snart ta och göra mig redo för sängen =) fast tror att jag ska se ett avsnitt av cougar town först. Alla säger ju att det är så bra. Så upp till bevis!

börjar 09.00 imorgon och bussen går åtta. Och jag behöver sova. Vill inte ha världens dåligaste morgonhumör igen. hahah, =)

har även fått mina jobb tider inför påsk nu! Härligt att tjäna lite cash.
Hörs sen =) Kanske slänger in lite bilder sen bara för att fylla ut bloggen lite =)

på återseende!


Lite bilder

Hej på er :) Blev att hänga med issa ikv, hon kom till mig runt sju tiden. Då gjorde jag mig klar och sedan gick vi till ica och köpte cola! Sedan gick vi till RK en sväng, där bakades det chokladbollar som vi senare fick äta! mumsigt. Sen for vi ut & snurra en sväng.

Ska snart ta och sova. Ska orka mig upp på praktiken idag, även fast jag är sjuk. Om jag inte har feber då. Fick just en väldigt tung huvudvärk. Inte alls roligt. Har även teorilektion imorgon 16.30! Skönt att äntligen komma igång med det. Kommer få psykplugga teori. Men det är de värt!

Nu lite bilder från helgen :) Laddar inte upp alla, men några kunde vi vara hyffsat normala på! ;D




vila i frid H!


shopping

Lite bilder på det som jag shoppade i fredags!


tights från cubus   skinnjacka från    kofta från
                                 bikbok          vero moda

  
 tre baslinnen från             armband från                midjebälte
      veromoda                        bikbok                     vero moda            


måndag

Less jag börjar bli på denna förkyldning. Sen har jag värk i hela kroppen! Jag var nyss sjuk, :@!!!

Vaknade iallafall för ett tag sen av att nathalie ringde mig. Fick höra en otroligt tråkig sak :( usch! Vila i frid! Livet är inte rättvist....

Ska iallafall ta mig en dusch nu. Och sedan får jag se. Blir nog att stanna hemma och kurera mig.
hörs sen.. puss

trött

usch vad jag är trött.. blir sängen snart skulle jag tro!

Ikväll for jag en sväng till saran, sarak,issa och nathalie var också där =) Blev att tjocka oss lite framför tv,n och även snacka lite girltalk! =) kom hem runt tio tiden ungefär och sedan dess har jag bara suttit hära.

och nu blir det fan godnatt.


kommer fler bilder från helgen img!:)


söndag

Hallå :)

Lite kass uppdatering i helgen. Sorry för det men har inte orkat :) Har iallafall haft en toppen helg. I fredags blev det att först vara hos saraN för lite förfest, sen blev det att fara till jens på mjölkudden och sedan avslutades det hemma hos kim! hah, issa sov hos mig i fredags och jag klantade mig rejält. Jag hade tydligen ramlat ner från sängen och inte ens vaknat?! jag hade legat kvar och sedan när jag vaknade så gnällde jag lite och sedan hade jag lagt mig i sängen igen. Haha! när jag vaknade kände jag hur ont i skallen jag hade, Och jag hade lyckats skaffa mig en bula (y) Klantigt..

Igår spenderades kvällen & natten hemma hos mig med trevligt sällskap :D Jag & sara gjorde gomiddag också, (y) Det fick bli kött,pommes,sallad osv! Mycket gott. Orkar inte skriva allt i detalj. men jag hade roligt iaf :)

Det blev även lite shopping i fredags =)
fick med mig lite saker hem,
tre baslinnen
en kofta
skinnjacka
armband,snoddar & klämmor
tights
midjebälte
skulle visa på bilder, men datorn vill inte samarbeta med mig just nu. Så jag kanske visar sen :)

Kommer nog dyka upp lite bilder från i fredags också. Men issa måste skicka dom åt mig först :) om det finns några normala bilder.. haha!

Nu ska jag ta och duscha, sen blir det donken ;)<3
vi hörs sen :)
PUSS


Issa här igen

Madde är så lat så hon ber mig blogga åt henne istället, haha.

Igår - vilken galen kväll/natt! Hahahaha. Orkar inte berätta detaljerat men kan ju nämna att Madde ramla ur sängen med en jävla duns och vaknade inte ens, hahahaha! Var tvungen att skaka lite i henne för att hon skulle vakna till och komma upp till sängen igen! Så jävla kul! Och nu på morgonen märker hon att hon har en stor bula på skallen, haha.. Galen qvinna.

Vaknade jättetidigt idag, vid 8tiden.. Inte så nice! Men nu ska jag sociala lite med Madde, Bäckman har somnat om den jäkeln.

fredag

today its friday! :D

Godmorgon på er. Mamma väckte mig klockan 6 men jag låg kvar i sängen en halvtimma. Sedan steg jag upp och gick och duschade. Men fyfan vad jag mår dåligt. Är öm i hela kroppen,fryser som ett as och kan knappt prata. Jag sitter med två morgonrockar, och jag fryser lika mycket för det. ÅH!!! Har fan inte tid att vara sjuk. Aja, bara att hålla ut.

Ska börja göra mig klar nu, och sedan dra mig mot Leos!
Efter det blir det en shoppingrunda med min mor.

Och min jeansjacka som jag har beställt kanske kommer idag.
sååå snygg!

Visar den sen:)
pusssss

torsdag

heeej

Sorry för att jag inte har uppdaterat något idag. Men jag har haft fullt upp! har haft praktik från 09.00 till 15.00 och sedan har jag jobbat från 15.00 till 19.00! Så jag är rätt slut om man säger så. Och efter det blev det att umgås men nu är jag äntligen hemma :) har nyss ätit en billys och jag ska ta och göra mig ready for the bed now!Ska bli riktigt skönt att sova :) Mamma väcker mig 06.00... ser verkligen inte fram emot det.

MEN imorgon är det fredag!!! underbart.
Blir att fara på lite ärenden med min mor när jag slutar.
och sen mot kvällen får vi se vad som händer.

Godnatt på er! Jag återkommer imorgon :)
pusss


andra avenyn

godkväll

Blev att fara på grillen ikväll och äta en pommesmeny med min lillasyster =) Och efter det har jag bara varit på gården och socialat med folket =) Och jag har nyss sett klart andra avenyn, lika bra som alltid!

Jag ska ta och göra mig klar för sängs alldeles snart :b börjar kl 9 imorgon. Har praktik! det blev att vara på leos iallafall. Men jag kommer ändå jobba, helger,lov osv. Orkade inte börja leta någon annan plats. Men det blir nog bra :) Och jag är jättetrött så dethär får bli det sista inlägget för idag. Skriver ändå inget intressant ;)

Sov gott!


städat och klart

Nu har jag städat klart. Och det kändes mycket skönt att få allt skrot som man har liggandes bortkastat! Och det är sjukt så mycket jag längtar tills vi flyttar. är så grymt less på hertsön!

Ska snart gå ner och äta middag =) sedan blir det väl att hitta på något :)
hörs sen.


paperplanes

TJAAAAA

Är hemma från staden nu. Hittade en snygg skinnjacka + ett par snygga jeans som jag ska köpa på fredag då jag får lönen! Sen blir det mest troligt happis/finland på lördag. great!!!

Nu ska jag ta mig en snus och slå på hög musik, För Städning är det som står på schemat! Jag ska rensa och kasta bort ALLT som jag inte har någon användning över. Nog fyller jag en hel sopsäck med lite tur. Jag vill bli av med allt skrot man har liggandes i lådor osv, Orkar inte dra med sånt när vi flyttar. aja vi hörs sen, :D PEACE


onsdag

Godmorgon sunshines!

Har precis gjort mig klar och har hunnit äta frukost också. Min buss går om en halvtimma =p jag ska till stan med min syster sara och kolla lite. Hon skulle väl köpa en skinnjacka från vila. Och jag ska också kolla om jag hittar någon, men är inte så sugen på dom korta modellerna, Men får se vad jag hittar.

Måste även hitta en praktikplats NU! hade tänkt att vara på leos, men det är inte så speciellt kul att ha praktik på stället man jobbar. Jag skulle nog bli rätt less då. Men jag hittar nog något :-)

och ikväll är det AA! (y) missa inte!

vi hörs senare :)
puss



tisdag

hejsan!

kom hem för en liten stund sen. Har varit med Sara,Isabeld och Diddan i älvsbyn och kollat på en bil :) Det kanske kommer att bli saras nya pärla! (y) Har nyss ätit kvällsfika och nu ska jag göra mig redo för sängen, ska lägga mig och plugga lite teori. Har redan fått en läxa som ska göras innan tisdag. Så lika bra att göra bort det nu.

Puss & sovgott :)


trött

Gick bra att jobba idag, men var knappt nå folk så det blev lite långtråkigt.
annars ikväll har jag bara fulat mig med brudarna. Haha, tänker inte säga mer än så ;> hahah, Är fan för trött för att blogga. Förlåt, men är fan tråkig nu alltså..

Jag har iallafall bokat körskola åde nu. Börjar nästa vecka på tisdag med teori=)
Ähfan... SÄNGEN NU!


måndag

Anders ringde just och väckte mig. Ska jobba från 14.00 - 19.00 idag. Men först ska jag till skolan. Måste även hämta nå papper, Ska praktisera nu på heltid har jag bestämt mig för. Men jag vet inte vart ännu.

men nu ska jag ta mig en dusch och sedan göra mig klar =) Jag skriver senare.
Och grattis sara nyberg på din nittion års dag!


söndag

Min helg har varit superbra!

Igår blev det först jobb, tolv till fyra. For till issa efter det! jag sara och issa lagade tacos till middag, eller ja.. dom lagade maten! haha. Men gott var det. Sen blev det att göra oss klara och sedan började vi dricka lite vin. Hade en trevlig kväll med trevliga människor =)

Idag har jag också jobbat, :) gick braao. Sen fick jag skjuts av ylle till sara, Hon praktiserar på leos så jag hade turen att slippa ta bussen =) så det tackar jag för. Så ikväll blev det att umgås med sara & issa, for och åt på donken åså. Det satt fint.

Nu är jag sjukligt trött, så ska lägga mig i sängen nu och slå på andra avenyn avnittet som jag inte har sett ännu =p vi hörs imorgon. Puss






lördag

Yo mothafuckas!! Madde sitter och blir sminkad nu av Sara, så hon hann inte börja sitt blogginlägg, hon som kom på rubriken iaf ;) Hehe.

Har käkat tacos och myst. Gör oss iordning och dunkar musik! :D Om ett tag kommer nog resten, kommer nog bli great!

/ Issaaa ;D


A neverending dream

Godkväll! :)

Gud vad gott det var med tårta och annat gott. Fast åt nog lite för mycket... haha;) Men vadå? det var ju tårta det handlar om =) Sen runt sju tiden gick jag, anna & kusin upp till gårn en sväng, Issad var även där och hon följde med hem till mig sen :) satt bara och snackade lite skit och hade trevligt. Men hon for för en halvtimma sen typ.

jag ska snart ta och lägga mig i sängen! Ska på möte imorgon på skolan 08.30, ska övningsköra dit och det blir att övningsköra lite efteråt också :) Ska även ringa körskolan imorgon så det blir fixat!

Så bäst att jag kryper ner nu så jag orkar upp. Jag är världsbäst på att försova mig! Så ni får sova så gott så hörs vi imorgon! Pussar

Lev ditt liv som du själv vill och inte som andra vill att du ska leva det.

                                                                  saknar min lillan! <3


snö kan dö

Kan det sluta snöa någon gång?!?!?

Kom typ just hem, Blev att sova borta inatt iallafall :) Sara kom iallafall och hämtade mig runt ett tiden, Sen följde jag med och kollade på en bil :b Och nu ska jag ta mig nå lunch och sedan en dusch!

på någon timma kommer mormor,farmor osv hit. Vi ska fira sara som fyller 19 på måndag. Fast hon far till stockholm imorgon så det är därför hon firas idag. Men det gör mig ingenting, är grymt sugen på tårta ;) haha. Och jag åt ballerina kladdkaka igår, och jag håller med, satan vad goda dom var (y)

Men nu ska jag slita mig från datorn!
vi hörs. Pussar

hallådärköpblåbär

tjenare..

Kom hem från piteå för en stund sen =) har varit där med sara,"viktoria" och "alexandra" mohaha;) Men dock hittade vi ingen fin bil. Det är bara att leta vidare :)

nu ska göra mig klar och sen ska jag iväg igen =)
Pussar

onsdag

godmorgon världen!

Alltid lika skönt att vakna i tid. Har varit ute och övningskört nu på förmiddan ett tag. Vi for bla till kronan och kasta lite saker. Sen övade jag på att parkera och lite annat. Nu är jag iallafall hemma, Har just ätit lite frukost och nu sitter jag och socialar med Sara på msn. Försöker hitta någon ny car till henne. kanske blir att fara och kolla på en idag =p (y)

Sen ska jag iväg en sväng, Hade tänkt att sova borta men jag får se hur det blir. För imorgon kommer mormor,farmor osv hit för att fira sara. Men får se :-) Skriver sen. Puss


you lift me of the ground

Hallåj!

Idag har jag ju som sagt varit och övningskört och sedan for jag till sara. Vi har bara chillat på =) Sålt saras pärla =( haha.. sen for vi och kollade på en bil osv. har iallafall haft det trevligt =)

nu när jag kom hem tog jag mig lite kvällsfika och ringde ett samtal. Sedan har jag suttit med mamma och pappa och planerat lite stuffs.  Blandannat om läggan vi flyttar till =) Kommer bli great. Kungsgatan blir det. Nummret minns jag inte, men den ligger ovanför guns skor högst upp! Typ mitt emot bolaget. haha =) Blir nära och bra till allt. Fyfan vad SKÖNT! Så den första juni flyttar vi in. Ska även börja på körskolan nu också. Ser verkligen fram emot att få körtkort =)

nåja, nu ska jag gå ner en sväng och hämta ett glas jucie =) sen kanske det blir att se film & sova.
hörs senare eller imorgon!
puss



:)

tjohooooo

det gick riktigt bra att övningsköra, börja känna mig mycket säkrare osv i trafiken nu =) Så nu vågar ni er ut på vägarna när jag är ute och rullar. haha ;) Är iallafall hos sarak nu. Det var nyss en gubbe här och kollade på hennes bil, så mest troligt får hon sålt pärlan =( hah..

Vi sitter och funderar på vad vi ska hitta på =D får väl se vad som händer och sker.
nu ska jag vara social. byebye

tisdag

Godmorgon! :) jag vaknade för cirka tio minuter sedan. Ska ta och slänga i mig nå frukost och sedan bege mig ut i staden för att övningsköra! Det verkar vara fint väder också, :D (y) Det är nice. och efter jag har varit och kört blir det att fara hem till sara och umgås med henne! Jag skriver sen.


Pusss :)

Nu har vi ett datum då vi flyttar, 1 juni!
L
ÄNGTAR!!!!

Life is what you make it

Godkväll!

Kom hem för ett tag sedan :) har varit ute en sväng med Sara,issa,vikko och diddan! orkade inte vara ute så länge, Ska upp i tid imorgon och övningsköra :) träna på lite olika saker så jag inte är helt okunnig när jag börjar körskolan. Sen efter det ska jag hem till sara, :b 

Nu ska jag slå på någon bra film! För jag är hur pigg som helst och jag måste bli trött. hah, Vi hörs imorgon :) Puss & godnatt!


stamp on the ground

Hey!

Sitter just nu och lyssnar på musik och socialar på msn ;> Sara kommer snart och hämtar mig, och då ska vi och tvätta hennes pärla! Sen dra någon sväng i stan :) Blir trevligt som vanligt, issad skulle också med =D

HEJDÅ!



HAHA, KLOCKREN BILD FRÅN I HELGEN;)


måndag

Det har varit riktigt jävla underbart skönt att sova. Och jag har sovit bra också. (y)

Ska ta en dusch och göra mig klar snart.
sen får jag se vad som händer :)
ser att det är najs väder ute..
så lär väl bli att dra out en vevaaaaa


PUSS


söndagsmys

Hello :-)

Nu är jag hemma igen. For iaf iväg en sväng, blev att se film och bara mysa på ;-) Sen kom Vikko & Diddan och hämtade mig. For till stan en sväng åsådär, sen hämtade vi upp sarak & efter en timma befann vi oss utanför boden nånstans.. hah, vi hade lite att göra så diddan bestämde sig för att ta med oss på en åktur! =)

Sen när dom skulle skjutsa hem oss blev vi stannade av snuten.. Dom körde en ful vit saab, och sträckte ut handen genom rutan och viftade med en skylt där det stod; POLIS!! hahahah.. jag höll på garva ihjäl mig & trodde att de var ett skämt. Men ut ur bilen kom det två snutar.. hahah =p så sjukt fult alltså! Men de slutade med att diddan fick rycka solfilmen, Men böter slapp han! tur var ju deeeeeeeeeeee

NU SKA JAG SOVA! och jag kommer att sova som en prinsessa! Är sjukt trött.
G-NIGHT!;)

söndag

Galen helg, Är helt slut. haha ;D

Igår blev det då först jobb till 18.00! Sen for jag direkt hem och började göra mig klar =p sen for jag till hockeyn för att möta brudarna, Och då for vi till saraN för att börja förfesta! :) Hade grymt trevligt, Sjöng även lite singstar, kan inte ha låtit bra alltså.. Haha! Sen blev det att åka långdojja.. =D (y) osvosvosv.. sov iallafall över hos sarak ;>

Började jobba klockan 10 i morse. Skulle ha jobbat till fyra men jag fick sluta tidigare, Och fick även skjuts hem av min chef! Skönt =)

Nu ska jag ta och göra mig klar, och sedan ska jag iväg en sväng;) Blir en bra avslutning på en jävligt bra helg! Skriver kanske senare ikväll. Kommer nog dyka upp nå bilder också! BAY

:D

lördag

HEY!

Hade en väldigt rolig kväll/natt igår. Var först hemma hos saraN och förade. Sen for vi ut med långdojjan och parta! Det slutade med att jag sov över hos sarak, in the same bed! ;) hihihihih

Har även jobbat idag, elva till sex. Gick bara bra =) Och nu är jag hemma hos saraN med sarax2,issa och annika =) Sitter och smuttar på ett vinglas nu. Sen får vi se vart kvällen har att erbjuda =) Blir nog en awesome kväll.. :D Jag och issa ska övernatta hos sarak också.. ;D Blir FUN! Aja, ses i dimman;)

PUSS

sittochträng

Skiter i filmen och följer med ut och glassar med sara & sara, Blir att glida runt i röda faran , eller sitt & trängen kanske man ska kalla det;) sara har ju döpt om den. Tönten dära;) HIHI

hajdo


This Is The Life

Har varit och handlat nu med mamma! köpte mig en yoghurt/smoothie + en banan som jag tänkte slänga i mig på söndag morgon när jag vaknar, jag klarar inte av att äta tex mackor direkt på morgonen, och ska ju upp tidigt och jobba. Men jag klarar mig ;D Blir nära till jobbet också nu när vi ska dra en sleepover hos sarak :) heeh ;>
Sen köpte jag ju SJÄLVKLART en cola! På burk dessutom! det är ju de bästa, eller vad säger du isabeld?;D

nåja, nu ska jag väl se en film eller något, Och sedan ta en dusch och börja göra mig klar. Och sen ska jag väl bege mig :) vart? I don't tell yah ;) haha.. aja, vi hörs senare babes :) pusssss

fredag

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! NU BLEV JAG ÄNNU ARGARE! allt jag skrivit for bort.. skit också. Mitt morgonhumör är inte på topp idag alltså..

Mamma fick just liv i mig, har hunnit kasta i mig nå frukost och klätt på mig. Ska iväg och handla med mamma på en stund. Orkar inte vara hemma när det kommer hit massa folk. Och jag behöver en cola känner jag, det ska jag ha också, Mums.

Men jag blev ändå lite gladare när jag kom på att det är fredag idag ;) heheeeeee
Nu ska jag nöta fb tills vi ska dra.

BAJJ


jump jump jump

tjaaaaaaa

Kom nyss hem :) Har varit ute och åkt långmerca med Sarak,Issad och Vikko! hade väldigt trevligt :) har nyss ätit kvällsfika åså.. ska väl städa garderoben nu. Har lovat mig själv att göra det innan imorgon. Dom som eventuellt ska köpa huset kommer hit kl 9 .. och nån som ska "besikta" huset typ. Så måste städa lite till.. =/ jag hatar fan att städa.. åh,

Fick även reda på att vi flyttar den 1 maj, eller den 1 juni. Och det blir den läggan vi var och kollade på :) typ ovanför hemmakväll. Jävligt skönt ska det bli att bo i stan. Och issa, du slipper inte mig ;) Vi blir nästan grannar! hihi. Nämen jag ser fram emot att komma bort från hertsön! Felåt alla hertsöbor =( men ibland måste man svika.

Näfan.. nu ska jag ta tag i städandet. Bättre sent än aldrig.. ;>
kanske hörs senare. PUSS


vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

hello sötisar!

Har försökt mig på att städa lite.. gick inte så bra. Har inte städat garderoben ännu. Men det ska jag göra direkt jag kommer hem. För jag måste alltid ha något att göra tills jag blir trött.. så det blir ett bra tidsfördriv :)

Isabel ska iallafall ta bussen hit snart, så ska gå och möta henne på ica, Vi ska väl säkert chilla på gårn en sväng ;> spela lite buzz kanske! Måste ju öva så jag blir kung! För jag är värdelös i det.. fast ändå vann jag en gång igår? Äh, det är väl som dom säger.. jag hade TUR! haha.

Nu ska jag försöka mig på att laga mat.. Blir nog något enkelt. Det är ändå bara jag hemma.
vi hörs senare ikväll.

Puss


torsdag

Godmorgon!

Jag tycker att jag är vaken i en rätt så vettig tid idag :-) haha.. Ska snart ta mig en dusch och sedan äta. Sen får jag se vad som hittas på!

usch.. hade en helt hemsk dröm inatt. Eller, konstig typ?! Drömde att "hästen" i andra avenyn dödade min chef osv.. och att issa & bäckman kom och räddade oss. hah, Och sen mitt i allt var jag på nå "barnhem" med ela,johan,danne osv..... äh, går inte ens att berätta. Men den var fan störd.


säger godnatt

Blir inte att fara ut nå ikväll, så jag ska bara ta det lungt ett tag, måla naglarna och sedan gå och lägga mig! Fick just ett sms av anders också, blir jobb lördag och söndag, Great =) Min helg kommer att bli awesome, på fredag blir det mys! Och på lördag blir det att spendera kvällen och natten med massa härliga girls, bla sara&issa! Blir att slagga hos sara åde! Blir nog kanon (y) Nu ska jag forsätta att prata med issa på msn, hahah.. du är tokig tjejen! ;) nåja, Vi hörs väl imorgon när jag har vaknat till liv =) Sovgott

;)



right round

Tjaaaaaaaa!

sitter hemma hos mig nu med issad :) Tidigare har vi bara varit på gården och spelat buzz med lite folk, Eller "buss" som jag säger.. haha

men hon ska snart fara, :( men kanske far ut en sväng med sarak. Får se vad klockan blir =)
hörs lite senare!

pusss

heeeeh,

somnade! faaaaaaaaail. Efter att jag hade sett AA och ätit frulle så gick jag och la mig. Skulle bara vila en stund men det slutade med att jag somnade och sov till nu! Duktigt..

och nu måste jag göra egen middag också.. Good luck with that. Får bli nudlar eller något enkelt. hähää ;> jag suger på att laga mat så!

Lite senare kommer isabeld hit. Får se vad vi hittar på för något, :)
men nu ska jag börja med "maten" BYE!

Onsdag

Japp, jag är fortfarande vaken! Och jag tänker inte sova heller :-) Är inte ett dugg trött nu faktiskt. Men det kommer väl sen =p Fast jag somnade till i ungefär 30 min där vid halv fem tiden någon gång. Och skönt var det. Lite jobbigare när man skulle stiga upp. Men det var iallafall riktigt skönt att sola.. Önskar bara att det var sommar så man kan ligga på en strand och glassa istället. Men nu är det inte länge kvar :) Vi gick iallafall till skolan sen, jag lämnade ett brev till studievägledarn eftersom hon inte var där.. och sedan gick vi & köpte oss kaffe och cola och tog det lungt innan sara började. Sen for jag hem!

Så nu sitter jag här, Inte en kotte är vaken här hemma. Men jag ska iallafall ta och äta nå frukost nu, & medans jag gör det ska jag slå på veckans avsnitt av andra avenyn! Kan inte vänta tills ikväll ;P

Hej så länge.

bubbletrouble

Sitter & spelar lite bubbletrouble! Jag är sjukligt trött men nu är det bara 2 timmar och 40 min kvar tills vi ska börja dra oss typ. Så det är verkligen ingen ide att gå och sussa.. Jag kommer fan somna i solariumet. Jag lovar...


en lista för att fördriva tiden

100 Frågor

1. Ditt namn: Anna Madelene Nyberg
2. Hur gammal är du? 17, snart 18
3. Vart bor du? - Luleå hertsön, snart stan!
4. Bor tillsammans med? - Hela Familjen
5. Färg på ditt hus? - Rött
6. Hus eller lägenhet? - Hus/Lägehet .. Tycker om både och.
7. När är du född? - 4/5 - 92
8. Klass? bf1b
9. Vilket år tar du studenten? - Förhoppningsvis 2012
10. Något jobb? - Japp, Leos lekland
11. När gick du upp i morse? - 12 typ
12. När ska du sova? - Ingenting inatt
13. Duschat idag? - ja
14. Kramat någon idag? - yes
15. druckit kaffe idag? - Nope
16. Vad har du ätit idag? - Orkar inte rabbla upp
17. Dagens klädsel? -  jeans,linne,tröja, osv.
18. Dagens smink? - det vanliga
19. Dagens sötnos? - ;)
20. Dagens roligaste? - haha, min och saras konversation!

SOCIALT:
21. Har du många vänner? - Har dom bästa
22. Hur många har du kysst? - Räknar inte precis, haha
23. Vem kramade du senast? -
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - En, vad jag vet!
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma
29 Vem fick du senast sms ifrån? - Sandra

FAVORIT:
31. Film? Finns många
32. Låt? Har ingen speciell
33. Mat? - tacos, kött & gratäng osv.
34. Dryck? - cola!
35. Färg? - typ svart
37. Stad? - Vettefan
38. Land? - har bara varit i sverige,fin,och turkiet.. så,turkiet var väl favoriten
39. Ämne i skolan? - engelska
40. Människa? - finns många favoriter

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - :)
42. Personen du kysste? - 
43. Gången du spydde? - Minns inte
44. Gången du grät? - ett tag sen
45. Pizzan du åt? - Förra helgen
46. Gången du var i Göteborg? - Oj, Typ när jag var 12
47. Gången du var otrogen? - 
48. Gången du var full? - Lördags
49. Gången du var hög? -

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på
54. Tvspel eller datorspel? - Spelar typ aldrig
55. Singel eller upptagen? - beror på,
56. Hångla eller ha sex? - båda! haha
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? inget utav det
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad typ
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Paradise hotel
60. Blont eller svart hår? - svart,
61. Har du blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits?  Lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? - Gbg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - cocacola
66. Pizza eller kebab? - båda
67. Randigt eller prickigt? - vet inte
68. Älska eller älskas? -  båda
69. Leva eller dö? - Leva!

ANTAL:
70. Personer du älskar? - många
71. Personer du hatar? - hata är ett starkt ord, men ogillar några gör jag!
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - haha, måste ha varit på cozmoz! typ 7st. Fast det var år 2006 trorjag.. inget jag skulle roa mig med nu!
74. Glassar du ätit på en dag? - ingen aning
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Blir att besöka LK,trästocks,PDOL iallafall!
76. Gånger du haft minnesluckor? några
77. Gånger du varit hög? -
78. Personer du saknar just nu? - finns några vänner jag saknar! Dom vet vilka dom är.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - riktigt ordentligt, typ två.

VEM:

80. Vill du kyssa nu? -
81. Ska du träffa imorgon?  Det ser vi
82. Sjöng du senast för? - för mig själv typ.
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Sara, martin, tobias,
84. Spelade du tvspel med senast? Det var på gården, med sebbe,johan,frida osv.
85. Vem vill du ta med på en romantisk resa nu? -
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Finns ju några
87. Förtjänar att dö? - ingen
88. Är söt? - alla mina underbara vänner
89. Vill du sova jämsides med i natt? ska inte sova

VAD:

90. Gör dig glad? - mina vänner
91. Gör dig ledsen? - vet inteeee,
92. Vill du helst göra nu? - sova. Men får inte för sara. Haha
93. Önskar du att du slapp? - Skolan
94. Vill du ha nu? - sommar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Massvis med pengar
96. Längtar du till? - sommaren och min födelsedag
97. Tycker du om dina betyg? - host
98. Ångrar du i ditt liv? - Finns en del
99. Är det bästa som hänt dig? - Min familj!
100. Hur mycket är klockan? - 02.01

det där var jobbigt alltså... haha


I dont give a fuck

Hej =)

Min dag & kväll har varit super. For ut med sara där vid halv två tiden. Snurrade runt lite i stan, Pratade lite skit och såntdär (y) Sen for jag hem och åt middag och senare for jag iväg en sväng ;) Var borta till ungefär 11 tiden & sedan for jag ut med sarak igen. Gled något varv i stan och socialade! Men var bara ute till tolv, kände att jag blev riktigt trött.. Men nu när jag kom hem så övertalade min syster mig att vaka med henne.. Och följa med å sola klockan 6 imorgon bitti. Och jag gick med på det.. Det blir kämpigt, men det är lika. Måste vända tillbaka på dygnet! Ska faktiskt bli skönt att sola.. har inte gjort det nå i vinter. Men är typ rädd att sola i solarium.. hahah! Men det ska nog gå fint ;)

Nu ska jag forsätta sociala på msn :)
pussar


tisdag

Godmorgon! Vaknade ändå i hyffsad tid idag. Men det var meningen att vakna ännu tidigare. Men jag har sovit så jävla konstigt inatt. Jag har vaknat varannan timma av att jag har pratat i sömnen! Och jag var typ vaken när jag pratade? jag kom på mig själv när jag sa något, Jag tänkte bara; Vad fan håller jag på med? Så somnade jag om. hahah.. sick!

Ska iallafall ta en dusch nu och göra mig klar! Sen blir det att fara iväg en sväng :) Men tänkte forsätta att ladda upp lite gamla bilder nu, ska ändå vänta på tvättmaskinen! JA, jag tvättar faktiskt, för en gångs skull. Jag har lärt mig nu och det var fan på tiden! Så jag slänger upp några bilder i ett nytt inlägg om en liten stund =)

Pusss


;)

lite gamla bilder

tycker det är så roligt att kolla igenom gamla bilder! Så jag bjuder på några ;>







och nu började skiten laggaaaaa... äh, där har ni några iallafall!
har hur många gamla bilder som helst! Och ni som var med mig mycket förut. Skicka om ni har nå roliga gammla bilder ;)




lilla röda faran

Ikväll blev det att fara till isabeld :) Vi hade lite tjejsnack åsådär. Sen tog vi oss en prommis till konsum och sedan till max där isabel köpte chilicheese. Fyfan.. dom var frusna, riktigt äckliga. Så issa gick tillbaka med dom så vi fick nya, En av dom var också frusna.. less vi blev! haha;)

Sen for vi ut med sarax2 och elin =b hade riktigt roligt faktiskt.. lite krig och sådär;) hahah. Så kom just hem :) Har nyss ätit lite kvällsfika och nu ska jag väl bara snoka runt och vara lite social ;) Sen blir det väl att sova eller något.. Ska faktiskt till skolan imorgon. Tråkigt.. men jag måste väl försöka iaf. Men det kommer bli tufft att kunna somna alltså.. har vänt om på dygnet totalt. nåja, herrrrrå ;)


jag & fridap :) 2007


måndag

Är det jordbävnings ute eller vad är det som händer? Vaknade av att det small och blåste som fan. Sen sa mamma att det var plusgrader så det var snön som smälte och sedan rasade ner. Nice

har iallafall nyss vaknat :-) Ska ta en dusch nu tänkte jag! och sedan ta mig något att äta. Sen får jag se vad kvällen bjuder på ;) hörssssssssssss.

pussar!

:)

söndag

helloo

blev inte som tänkt igår.. Jag var helt seg och allt. Men sen så piggnade jag till! Först blev det syskonmiddag.. jag anna sara sofia och johan. Det var mycket trevligt! :) Och sen runt halv 8 kom sebbe förbi! Vi satte oss och börja dricka lite smått :) Och sen skulle dom spela poker osv.. men jag sög som jag berättade i förra inlägget. Så jag ringde ett samtal och var social ist. haha, Sen tog vi en prommis till ica och köpte cigg och sen tillbaka hit. Och lite senare kom även robin förbi en sväng! Så jag har iallafall har roligt sällskap.. och jag insåg hur jävla skönt det var att vara hemma för en gång skull! :) Nåja, robiin for hem med christian runt, hmm .. halv tre kanske? och sebbe for typ tre? Kommer inte riktigt ihåg. Men nå sånt.. så då satte jag mig vid datorn, ringde ett samtal. Och somnade runt fem tiden någon gång.

Så jag är nyvaken nu! Men det blev tacos till frukost för min del;) + cola! Underbart.
nu ska jag ta en dusch, vi hörs sen ;P pussar.

yeah

heeeeeeeeeeej!


sitter just nu uppe på min rum! dricker lite vin och såå... sara johan och sebbe sitter där nere & lirar poker. Och jag blir mobbad bara för att jag kan inte kan =( men fan..... haha,.. man kan ju inte vara kung på allt? ;D haha... nä jag skoja. Nu ska jag gå ner och visa vem som är bäst på FINNS I SJÖN!

lördag

godmorgon.
skulle ju jobba i helgen. Men är så jävla förkyld så jag stannade hemma.

Igår hade jag riktigt kul iallafall, umgicks bra & trevligt folk :) Och jag trodde jag skulle vara tvungen att gå hem inatt, men tur som var så fick jag skjuts! tacktack. Orkar inte beskriva kvällen i detaljer =) men kan säga att den var lyckad!:)

Mamma och pappa for just. Så nu sitter jag här och har hela huset för mig själv tills imorgon. Elrja, nästan iallafall. Sara och johan kommer hit senare, Vi ska äta gomiddag ;) Blir nog ett glas vitt till det också. Min päron är och bor på hotell. Pappa tyckte mamma var värd det efter all stress osv. Det var ju gölligt! =) Någon som vill ta med mig och bo på hotell?(a) Jag ÄLSKAR hotellfrukostar.. Satan vad gott. Och nu blev jag hungrig.. Blir nog att käka en billys till frukost, hehe ;>

Ska ta en dusch nu först, hörs senare!
pussar




vill bli friiiiiiisk!

Jag blir galen, kan knappt prata och halsen gör så satans ont! Jag har iallafall laddat upp med halstabletter och cola! Min familj mfl, sitter där nere och ser hockey, Själv gick jag upp och satte mig här. Hatar att se hockey när dom ligger under.. =p inte lika roligt då.

Har iallafall varit på gården ikväll, vi spelade buzz.. jag sög mest av alla trorjag. haha.. men det var lika kul ändå! Skulle förbi och lämna tobbes present.. men han är på tc och kollar hockeyn.. Så kanske går och möter han och lämnar den sen.

Och jag fick vara ledig imorgon eftersom det inte hade varit så mycket folk idag pga vädret, Och han trodde att det skulle vara lika lite imorgon. Men om det blev mycket skulle han ringa! Så jag kanske kan följa och kolla på lägenheten iallafall =) jag får hoppas på det, då hinner jag även övningsköra också. Och jag ber till gud att lägenheten är fräsch, för då tar vi ju den och då flyttar vi in den 1 juni. Och det är ju inte alls länge kvar :)

Nu ska jag ringa ett samtal..
vi kanske hörs lite senare.
Kram!


torsdag

hej på er! :)

Kom just hem. Har varit på stan och tagit en fika med Amandali,amandala,emmali,fridap,jonna,linus,mangeellen! Det var mycket trevligt.. sen vandrade vi bara omkring och kikade på några affärer! =) nu ska jag bara ta det lungt ett tag, och sedan ska jag möta tobias och ge hans födelsedagspresent! han fyller ju 19 imorgon så. Och sedan ska jag nog umgås med frida trorjag =) Säkert någon fler. Bir nice!

Har även en till visning på huset imorgon, eftersom det var en till familj som ville komma och kolla. Och imorgon ska vi och titta på en lägga i stan, Fast jag kan inte följa med eftersom att jag jobbar. Så mina päron och syskon får berätta sen hur det såg ut. Hoppas det är fint.. fast vi lär ju ändå renovera en del.

Skriver senare ikväll! =)
pusssar


ge mig sommar, tack!


onsdag

Godmorgon!

Vaknade nyss av att min far stod utanför min fönster och bankade.. ja kollade dit så gör han världens läskigaste min med sin fula mössa på skallen. Jag höll på dö, fyfan vad rädd jag blev. Haha, idiot han är =p Men nu är jag iallafall vaken.. halsen gör svinont och kroppen likaså. Men är inte trött nåmer så kan inte forsätta sova. Jag ska ta en dusch och sedan får jag se vad dagen bjuder på. Känner att jag måste ut och göra något, men ändå borde jag vara inne. Får väl se hur det blir med den saken..


later!

tisdag

hej =)

Igår var jag ju som sagt med maya osv. Vi var lite överallt, råne, boden, niemisel typ. Haha.. fråga mig inte varför, men vi blev nog less på luleå! Träffade även kicki i rök med henne orånebyn! Tog en och var lite social! Hade en grymt trevlig kväll iallafall.

Nu sitter jag bara här, Om en och en halv timma får jag inte vara hemma nåmer för då har vi våran sista visning på huset! Så jag ska fara med M & C på max =) Mums!!!

Jag skriver sen.
pusssssss

just dance

har precis gjort mig klar, ska snart ut med Maya,Christian,Robin och danne. Blir att glida runt i stan ikväll, finns ju inte mkt annat att göra =) Men de blir kul. Min chef ringde och sa att jag även får en timmas sovmorgon imorn, så jag börjar 12 och slutar 7! Perfekt.

nås på telefon =)
pussar



och nej..... jag bryr mig inte mera.
Du tror att du är så jävla perfekt, men inse att du fan är värre.



en gammal bild, 07! haha


måndag

Blev inte att jobba idag, Jag fick ledigt :)

har varit och handlat med mamma åså, och självklart fick en cola följa med hem också;) mums! ska ta och lägga mig ner i sängen och se tv! Och förhoppningsvis sova en stund, är jävligt trött =)

vi hörs sen.
puss


sorry för att jag inte laddar upp så mycket bilder, men kameran har gått sönder =(
ska köpa en ny inom kort.

dags för sängen!

Hello =)

Ikväll var jag först ute med rebecka,mojje och nån mer? Kommer inte ihåg namnet! Var bara ute med dom en snabbis och sedan for jag hem. Men jag for ut lika snabbt med Christian,maya och alexandra, Snurrade bara runt i stan och hade allmänt trevligt. Ellerja, roligt kanske man ska säga, haha. Vi for även på donken och åt lite mat.. men burgarna var då fan inte goda alltså, typ råa! huvva.. Och sen for vi och släppte av maya och alex, Så for vi och hämtade robin och danne! Så forsatte vi snurra runt, hade lite allsång i bilen, höhö ;> Kom iallafall nyss hem, Ska strax lägga mig i sängen. Jobbar imorgon så, Måste vara pigg :)

Sov gott :)
pussar

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu