måndag

hey mina vänner!

Skulle sova ut idag, men icket... tobbe ringde och väckte mig och sen kunde jag inte somna om :( men det var väl lika, =p jag klev upp och gjorde mig klar, sen ringde min mor och bad mig ta med anna och komma till exotic och äta lunchbuffe, och fan vad gott det var, sen blev det glass och friterade bananer till efterrätt, det gillas (y)

Sen blev det att gå på stan, det blev först banken och fixade lite stuffs, sen gick jag med mamma och pappa en sväng också, =) Men jag träffade emma,amanda och sofia så då gick jag med dom istället :) med mig hem fick två linnen / tunikor följa med :)

Blev även att fara ut med båten en sväng med mamma och pappa, jag fick köra lite också, grymt kul =) har verkligen saknat det :D haha.. och senare for jag och issa till gammelstad där hon piercade tungan, fan så sugen jag blev på att göra, men då vet jag en som blir rasande, min mor.. men jag är 18 och gör vad jag vill? men , hah.. det struntar hon i, hon tror typ att tungan ska ruttna bort, men vem vet, hon kanske har rätt? =o .. Sen när vi hade kommit tillbaka i stan for jag ut med sara & linda en sväng, och sedan hem :)

Så nu ska jag äta en riktigt god kycklingsallad som mamma gjorde nyss, och sen ska jag plugga teori! fyfan, snart ser jag endast vägmärken och skit i ögonen.. snart är det över, fan så underbart!


så jävla kasssss mobil, måste köpa en ny.... fan att jag badade med min förra... var aldrig full nära vatten, ett tips! ;) haha... näfan, Plugg nu!

pussar


söndag

hey! :)

igår var det då cruising, Blev att ta min bil med cassi nathalie issa och cassis storasyster michaela som fick vara chaffis :) Hade iallafall riktigt trevligt. For även förbi toscana där jag tog en öl och lyssnade lite på min far som spelade. Runt tre tiden blev det att fara hem och sova, tobias joinade också =) Pappa väckte mig typ halv tio, då var det bara att göra sig klar och fara till jobbet, det har varit en tung dag, men tiden gick ändå fort.

annars idag har jag varit en sväng till tobias och hämtat mina bilnycklar + börs. Sen for jag till willys med issa och köpte hårfärg åt mig, och lite choklad + trisslott till mamma =) en sista minuten present på morsdag! Sen gick vi till mig och då började syster färga mitt hår medans vi såg på bridget jones dagbok.

Imorgon är jag ledig, UNDERBART! händer inte ofta , haha.. har slut praktik också så i veckan blir det att tjäna pengar. Fint tycker jag! Så imorgon blir det att ta det lungt, plugga lite teori osv :)

aja, vi hörs imorgon
godnatt

:)

lördag

hejsan!

Igår jobbade jag från elva till halv åtta. Fick skjuts av sophia hem :) tackar för det! Dirr när jag kom hem slängde jag mig i duschen och sen ringde ela, hon & emil kom förbi :D Fick sedan några samtal och det slutade med att vi och ett gäng till drog till gültza och drack öl. Dock hälsade farbror blå på oss när vi var påväg dit. Det slutade med att dom sprättade mina och elas öl, less blev vi! haha.. men det löste sig så vi fick nya! tummen upp för det ;D Men jag hade iallafall en supermysig kväll, måste göras om! =) Vi skulle dra på krogen efter det.. men en viss person var lite för vinglig så han kom inte in, så vi valde att ta oss hemmåt istället. Sagt och gjort. Det var förjävla skönt att sova alltså..

hade tänkt att sova ut idag, men det gick inte så bra! Mamma och sara försökte få med mig på stan, men jag ville som duscha osv innan, luktar grillrök.. inte så trevligt ;p så jag ska ta det lungt hemma ist. Ska faktiskt ta och plugga lite hade jag tänkt, sen ska jag väl börja göra mig klar. LC ikväll, kommer nog bli riktigt kul!

hörs senare :) kommer nog lite bilder också, ela har dom flesta, min mobil som jag har nu,tar riktigt KASSA bilder... haha.

later <3


torsdag

fredag imorgon! AWESOME

praktiken idag gick mycket bra, fort gick det iaf! haha.. tobias kom och hämtade mig klockan tre, då for vi på biltema och sedan på finnen. Sen for vi hem till tobbe och la solfilm och lite annat kul =) Tack för det skurt! Fick även träffa hans syrra, vilket var jävligt längesen, kändes det som iaf :p men det var riktigt trevligt :) efter nåra timmar for vi på max och åt en sen middag, och sedan till porsön för att hämta roboz =P sen for jag home för dom skulle iväg och fiskaaa :) men efter cirka en halvtimma ringde jag issa, och hon fick med mig ut på en prommis, gick till kvantum och köpte slingor och sedan gick vi tillbaka, skönt att ta en promenad ibland.

imorgon blir det jobb 11-19! Och efter det ska jag hem, blir nog en lugn kväll för min del iallafall :) taggar tills på lördag istället då det blir luleåcruising! Kommer nog bli superkul ;D nåja, nu ska jag ta och plugga litegrann, sen kanske en film ? =) är inte riktigt trött ännu så. Äh, ett samtal först, sedan plugg! Hörs nog imorgon skulle jag tro. Puss och godnatt

karamellkungen

Slingorna blev hyffsat bra faktiskt =p dom syns inte allt för mycket, men funderar på att slinga lite till imorgon =) Trivs i mörkt hår, men lite slingor sitter inte fel.

Skulle ta en powernap där runt sju tiden, blev en lite längre än vad jag hade tänkt, halv tio ringde ela och bad mig komma utanför mig på en rp. Så det gjorde jag =b sen kom bosse & patten förbi, satt och pratade med dom och mina päron en stund. Sen fick jag cash av mamma så jag gick ner på konsum och köpte lite godis & cola, och lite gott åt mamma och pappa. wellwell, Nu blir det att plugga litegrann. Sen ska jag kojsa! Börjar bli trött igen.. och trött är bara förnamnet till vad jag kommer vara nästa vecka. Då jag jag jobba, 09.00 till 19.00 i en vecka, hoff.... men det är det värt, aldrig fel att tjäna pengar.

Imorgon har jag min näst sista praktikdag, slutar klockan tre! Då kommer tobias och hämtar mig! Vi ska på biltema osv, sen hem till han och lägga lite solfilm och annat fix på min bil. Blir nog nice =p

Aja, plugga var det som stod på schemat!
Sov gott sötisar!

:)




HAHAHAH,
hittade just dessa snygga bilder på min far som syster har tagit. Jag skrattar ihjäl mig, hur kan jag ens våga nämna att den där varelsen är min far? hmmm.. hahah!


blah blah blah

heey

Nu har jag slingat håret på A, och hon slingade även mitt hår litegrann.. haha. kommer garanterat färga tillbaka till helsvart imorgon.. slingorna kanske inte ens syns, tvivlar på det. Men gjorde det mest för skojs skull och för att hon hade massa färg kvar! Så jag ska snart gå och duscha så får jag se om det blev något resultat.

Sen måste jag städa garderoben, haha.. att jag lyckas få det stökigt hela tiden?! i dont get it. Får se om jag tar mig ut sen, är så sjukt trött.. och har mycket att göra imorgon. Men kanske går på en prommis? maybe baby

Nu har jag iallafall fått in datorn på mitt rum! Skönt, kan även ligga i sängen och sitta vid datorn samtidigt, asssooom. Kanske inte behöver en bärbar, fast... är rätt sugen på att köpa en. Får se sen =p

nu är anna klar i duschen, så nu är det min tur. Hörs sen :)

onsdag

hej på er =)

Sitter på jobbet, har lunch nu.. ska snart följa med amanda ut på en rp. Måste bara smälta maten =p slutar om cirka två och en halv timma. Då ska jag hem och städa lite, sen höra om någon har lust att hitta på något roligt. nåväl .. jag har inte så mycket mer att skriva just nu, så vi hörs senare i guess ;p

laaaater


i was born to make you happy

godkväll :)

när mamma kom hem fick jag se vad hon hade hittat för fint åt mig, det blev två svarta hyllor, svart bort och en svart spegel :) Sen lite småtjaffs. Rummet kommer nog bli awesome. Sen drog hon med mig på stan en sväng, mamma köpte nå 80tals kläder hon skulle ha på fredag, och jag köpte min en kalender. Men när vi kom hem fick mamma veta att festen var inställt, tur som var kunde jag ta väskan & halsbandet hon hade köpt :) Väskan var skitfrän.. haha =)

Sen resten av kvällen har jag bara pluggat ... är så less på det nu. hinner knappt med nå annat. Men imorgon ska jag ta mig ut en sväng :) Gick och mötte issa nyss också, socialade lite med henne, sen gick vi på konsum där jag köpte snus åt mig & pappsen, sen gick sa vi godnatt och gick hem.

Ska faktiskt plugga lite till nu, sen ska jag krypa ner under täcket och läsa en skvallertidning.. :)
Hörs imorgon mina vänner. PUSS OCH KRAM


tisdag

helloooo,

dagen började med praktik, och det gick bra, tiden bara rusade iväg, har fått mycket gjort :) så det kändes bra. Nu är jag hemma, har precis pluggat och nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så jag får se vad dom har fått med sig för roligt från ikea =) nu kom dom precis. Ska hjälpa till att bära =b sen måste jag gå ner på stan och köpa en kalender så jag kan skriva ner alla jobbtider. Vi hörs sen =)

måndag

ny vecka igen då.

Idag började dagen med praktik, började nio och slutade tre! Sista veckan nu, skönt =) sen blir det bara en massa jobb. Men det behövs =b Efter praktiken for jag till um med issa. Sen gick jag hem, men for iväg efter en timma igen, övningskörde en sväng, hjälpte pappa att flytta alla saker från garaget och förrådet! Jobbigt, men lev bjuden på maxmat efter det ;) Issa följde med mig och åt. haha, jag har insett att det kan komma rätt konstiga saker ur min mun ibland.. Som när vi var på max.. Issa hade vitt nagellack,

Jag: Issa, vet du vad jag blir sugen på när jag ser dina naglar?
issa: näe, vadå?
Jag: men sånt där vitt tuggummi från sånnadär tuggummi automater.

och på hemvägen..
det är fan mysigt när man har luvan på sig när det regnar, det känns som att man ligger under ett tält!

haha, jag är rätt lustig ibland;D Heheeeeeeee, nåja.. har iallafall tagit mig en dusch nysss..
och nu ska jag forsätta med teorin..




och lite bilder..


söndag

hey!

Kan skriva lite kort om helgen!
I fredags blev det utgång, först satt jag och några brudar hos mig och förfesta lite smått, Och sedan blev det cleo. Det var mycket roligt, dansade så mycket så att jag nästan inte klarade av att gå hem.. haha. Men direkt när jag kom hem bytte jag bara om, sen gick jag och mötte tobbe och det slutade med att jag följde med han home! Spenderade min natt dära, Vaknade kring elva dagen efter, han skulle fara och tattuera sig så jag for hem och tog en lång jävla dusch, fan så skönt det var .. haha!

Igår då, lördag! Jag var hemma hela kvällen, pluggade teori, såg alla möjliga filmer och bara tog det lungt =) Skönt var det. Jag behövde en sån dag!

Och idag har jag jobbat från elva till sex. Gick braaaa, är bara sjukt trött nu. Jag har varit nere på konsum med lillasyster och köpt cola + candy! Så jag ska se en film & sen plugga! Bara 400 frågor kvar nu ;) Måste vara klar till den 31.. Sen händer vadå?!;) heheeeeeeee

aja. Jag laddar upp lite pix sen då.
PÖSS

torsdag

hallå =)

Nu har vi fått internet till lägenheten, så nu kommer jag säkert bli mer aktiv hära ;> Igår var jag ju på halkbanan, och jag kan säga att det var ruskigt roligt :D hade lätt kunnat göra om det :) haha.. sen när jag kom hem gick jag och solade med sara & lollo.. lite färg fick man ju iallafall :) Senare gick jag ut med linda, satt på floras i en timma och pratade och bara tog det lungt, sedan gick vi ner till norra hamn och chilla. Klockan rann iväg och jag kände att det var dags att dra sig hemmåt.. men hade jag någon nyckel? eh, nej! Det vara bara att vandra ner till hamnen där vart mamma och pappa var! Satt där en stund och sedan följde dom med hem, Fast först gick vi in på hemmakväll och köpte plockgodis & hyrdefilm :) Har dock inte sett klart den, För vid tolv tiden gick jag och mötte tobias vid malmuddsbron och sedan gick vi hem till mig! Han övernattade även här, Och imorse hade vi tänkt att äta frukost på sub! Men klev någon av oss upp när klockan ringde? nae.. så något sånt hann vi inte med eftersom jag hade körlektion klockan 11.25! =p och den gick för övrigt jättebra.. det var som ett prov inför uppkörningen =p gud så jag längtar, snart har jag kortet i min hand :D awesome!!!

nu ska jag äta lite sen middag, har varit på jobbet och har inte haft tid att äta försän nu ;> Sen ska jag ta en dusch och kanske fara ut en veva. Vi hörs sen :) Puss

(;

onsdag

godmorgon! :D

sitter på körskolan nu, Isabeld är också här =) Snart ska vi börja rulla till piteå och göra halkbanan! Huvva, är nervös, men tror det blir kul iaf :D hör av mig sen! Puss

stadsbo

Fan vad skönt det är att bo i stan, Fucking A!

sov i lägenheten inatt, det gjorde S och L också. Somnade rätt sent dock. kring tre tiden! Men jag tog mig upp klockan halv åtta imorse ändå =p Nu sitter jag på jobbet, min buss till stan går om en timme, då blir det att hjälpa till att få in alla möbler och resterande saker. Fast jag är helt slut, hjälpte min far att lyfta upp tre sängar igår, upp för alla jävla trappor. haha, låter som att det ska vara svinenkelt, men nja, nog känns det idag! otränad? jajamen.. dags att ge sig ut och motionera.

wellwell, imorgon har jag sista körlektionen, sen blir det lite praktik och sen ska issa fota mig. På onsdag far jag och issa med körskolan och gör halkbanan! Ska bli rktigt roligt faktiskt! =P Får hoppas på att jag inte kör ihjäl mig bara ;)

annars då? Helgen var Ok. Fredagen var lugn, var med Linda Olle Sara och Viktor, snurrade bara i stan och sååå. Sen i lördags var vi på på piteåcruising, var hyffsat roligt =) åkte med samma gäng!

jag kommer inte att ha nå internet nu på några dagar men sen när jag får internet till läggan så ska ni få se hur det ser ut åså! Fick mig även en walk in closet ;D niceeeeeeeeeeee

men nu ska jag göra någon nytta innan jag ska dra hem! Vi hörs när vi hörs, annars kan ni nå mig på telen!
PUSSAR! ;)

onsdag

kass uppdatering, men jag har för mycket för mig just nu!

Kom just hem! Har varit på praktik och sedan har jag haft körlektion =p På onsdag ska jag iväg på halkbana! tror det kommer bli riktigt roligt ;b issa har den samtidigt så det blir nog great! Jobbar, tors,fre,lör,sön! jobbigt.. men värt det. Behöver pengarna så =) Blir  även att dra på cruisingen på lördag också. Ska nog blir kul :D

Nu måste jag snabba mig, ska ut snart och jag måste hinna duscha.
kanske skriver senare om det inte blir för sent.
Puss

;*

sex on legs!

Gud vilken rolig kväll jag hade igår! Var på lillan och lyssnade när dom spelade! dom var faktiskt riktigt bra, fast.. kändes lite fel att se pappa rocka loss som en tok. haha! Jag ska ladda upp nå videoklipp här sen så får ni se :) I pausen gick vi upp på the corner, mamma bjöd mig på en öl och mat! Var riktigt gott faktiskt, :) Sen drog vi ner till lillan igen och öste! :D efter ett tag for jag iväg med ela osv, for till hertsön på annae's lokalfest, trevigt! Men var inte där så länge, for ut en sväng och snurrade och sen for jag hem!

Nu ska jag duscha ådeee, får främmande från piteå idag som ville komma och gratta mig =) Men jag skriver sen, PUSS


lördag

tjaa!


Igår blev det somsagt att dricka lite! =) gled runt i stan och träffade lite trevligt folk! Var fan många ute igår, för en gångs skull! det var även nå streetracing igår i kallax som vi for på! Det märks att sommaren är på G! Nåja, Kom just hem från T! Sov där inatt åsåååå. Nu ska jag väl ta mig en dusch och vakna till liv! Ska leta mitt pass så jag kan fara och kolla på när pappa spelar med sitt nya band! Får ju inte missa det =) Tror de blir nice. aja, har inte tid att sitta här, hörs =D PUSS!


fredag

fan vad skönt med fredag! kom hem från jobbet för en stund sedan, Fick köra benzen hem! haha, =) gick bara fint. Har iallafall nyss tagit mig och dusch, och nu ska jag börja göra mig klar =p sara är påväg hit också, fårse vad som händer! Är rätt sugen på att festa? måste ju fira att jag har blivit myndig! heheeeee,

nä nu ska jag dunka musik och börja med fixet.
Nås på tel!

Pussar ;)




Allt jag kan säga är, FUCK YOU! du existerar inte för mig längre..

DYC780

hello =) kom just hem.. har varit med sarax2 och hämtat mamma på hennes personalfest. Jag borde egentligen ligga i sängen och sova nu med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon. Men ska alldeles strax inta sängen! hade körlektion idag också, Gick väldigt bra =) Jag ska göra riskettan nästa vecka, alltså den 11e, sen den 19e ska jag få göra halkbanan! Och efter det bokar hon uppkörning och teori! har fan gått fort, trodde inte det skulle gå så fort, men satan vad jag längtar nu! :) ska bli en riktig frihet.. nåja, nu måste jag fan sova, skriver imorgon skulle jag tro! Puss och godnatt!



en bild på pärlan.. dock ska den fixas till litegrann! haha


heeey

Godkväll!

Hade som sagt körlektion klockan ett! Det gick mycket bra :) Efter det for jag hem, men iväg lika snabbt. For iväg och övningskörde, stannade till på polisstationen och gjorde ett legitimation. Sen skjutsade jag sara till johan och sedan hem igen :) Efter ett tag kom sara, och då for vi upp till modigs garage där han & tobias var, dom fick hjälpa till att koppla in saras bas osv. Och sedan for vi hem till mig igen och tvättade våra bilar =) Vi blev typ just klara, så hon for iväg och jag ska sätta mig och plugga lite teori nu :) sen kommer tobbe förbi och kollar andra avenyn med mig =p har ju nästan sett alla avsnitt med han så vi tänkte se det allra sista tillsammans (y) blir nog great! Nåja, dags att slita fram körkortsboken. Vi hörs kanske sen. Pussar!


onsdag

gomorgon! :)

Idag mår jag lite bättre, har mest hosta och är snuvig, men annars mår kroppen helt okej! Så det blir nog leos imorgon iaf! Justnu sitter jag och väntar på tobbe som ska komma och skjutsa mig till trafikskolan, har körlektion kl 13.00! Sen får jag se vad som händer =) Blir nog att umgås skulle jag tro!

hörs sen :)

då var man 18

Vill börja med att säga tack till alla som har grattat mig idag =) Jag har haft en superbra födelsedag!

Kom iallafall hem nyss, har varit med sara och linda i brändön en sväng, träffade tobbe osv! Sen for vi till stan och socialade en stund! har ju köpt en bil idag, det fick bli en 123a =p så nu är det bara kortet som fattas, snart har jag det förhoppningsvis! :) heheeeeeeee

jag är svin trött, sen mår inte huvudet och kroppen bra heller, så just nu behöver jag lägga mig i sängen och sova! Vi hörs imorgon.. =)

tårtbak

tjoho :)

har nyss bakat klart alla tårtor :) eller ja.. mamma & sara gjorde smörgåstårtor och jag & issa gjorde en vanlig:) sara klagade på den.. tyckte att den var ful :( haha.. men jag har köpt 18 färgglada ljus så den kommer vara så fin så :D Isabel for iallafall nyss, så jag ska ta mig nå kvällsfika och sedan se nå bra på tv tänkte jag =) Eller först skulle tobbe komma förbi på en rök!

Imorgon har jag körlektion, och efter det får jag främmande =) Hoff.. kommer nog vara illamående imorgon efter allt gott man har tryckt i sig. Men det är sånt som hör till!

HÖRS IMORGON! Pussar


måndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här.. hehe ;>

I fredags var det då valborg, Jag jobbade först till klockan tre :) och sedan övningskörde jag, for och handlade med pappa, och efter det plockade vi upp issa och for till lokalen! När vi kom dit började vi ställa i ordning och strax efter hoppade vi i poolen och drack en iskall öl! Underbart :) Sen när Linda och Sara kom blev det att bada lite till och sen beställde vi pizza! =) Sen började vi göra oss klara, då kom även nathalie och gjorde oss sällskap ;b Det blev en rolig förfest, spel,skratt,dans osv! Har alltid så kul med mina brudar :) ajaaa, sen kom det massa folk, och jag tror seriöst vi festade tills på morgonen.. haha! Var ganska slut dagen efter vill jag lova..

nåväl, Jag har nyss klivit upp iallafall, jag har blivit sjuk, IGEN! jag orkar inte, hela kroppen gör ont, och det känns som att jag sväljer en fotboll varje gång jag sväljer. Huvva... jag hoppas verkligen att jag blir frisk nu på en gång, för jag har inte tid att vara sängliggandes!

Imorgon fyller jag år :) 18 hela år. Känns inte så speciellt faktiskt? Det ända jag längtar till är ju såklart körkortet :) Har bokat körlektionerna titt som tätt nu så jag får göra halkbanan och sedan boka teori och uppkörning!

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det att fara och köpa lite gosaker med sara. Mamma jobbar till nio så jag ska baka den vanliga tårtan själv. Mamma får då göra smörgåstårtan, för om jag hade gjort den hade nog ingen velat smaka, hehe ;) Vi hörs senare. Nu ska jag hälla i mig flera liter vatten! BYE

Lite bilder från i fredags! kommer mer sen



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu