Untitled Video

 


BYE SWEDEN

Nu har jag packat klart. I sista sekund... haha. Väskan väger 18kg!!! wtf? ... inte lätt att vara tjej, man tar ju förfan med sig för mycket, alltid samma visa ..
 
Ska halsa i mig sista ölen nu, åker till kallax och forsätter öla med mina brudar ;)
Anna och Fredrik har redan kommit fram, dom hamnade på ett hotell som heter kleopatra dream beach, all inc. Hur tur har dom inte? Sista minuten och allt .. :) dock nära vårat! :D
 
Nåja, ha det bra så hörs vi om en vecka.
Bloggar säkert därborta, har med mig datorn!
 
here we go again, - om det händer nå så älskar jag min familj, vänner & pojkvän mest av allt!!!! ♥ men förhoppningsvis kommer allt gå bra ;)
 
 

söndag

Jag försökte blogga från telefonen igår,
Men den ville inte alls publicera mitt inlägg. Sorry för det!
 
Vi var iallafall på ikea mellan 11.30 . 17.00 .. jag kan ju tala om för er att jag var ganska jävla less efteråt. Haha.. André och hans beslutsångest säger jag bara! ;) Men fina saker hittade vi.
 
Igår kväll blev det fest hära, och sedan gick vi ut. Denna gång till olivers. Var så himla mycket folk på olearys så vi orkade inte köa. Men det var kul där, lite variation skadar ej.
 
Har precis plockat bort massa i köket, bara disken kvar. Men den får vänta en stund. Jag måste göra mig klar och sedan springa på stan och köpa ett par skor. Ska även gå förbi h&m där elisabeth jobbar, ska få låna hennes kamera eftersom jag inte hittar min batteriladdare :( Gulle hon!!!
 
Och jaa... Ikväll åker vi ju. Jag är lycklig! A & F sitter redan på planet.. vi hinner dock inte träffas något idag, men imorgon ;) Åhhh.. kommer bli så kul!
 
VI hörs seeen!
 
 

new

Här är lite av det som inhandlades igår.
Ids inte fota alla hårprodukter osv.
 
 
 
kofta & phone case - gina tricot
halsduk - gina tricot
Örhängen - ur&penn
Ring - åhlens
Body souffle Orchid - dollar
 
köpte även kallingar som jag lovat özkan.haha..

-

Vilken dag!
 
Började med en sväng på storheden med mamma och mina systrar. Efter det blev det stan med Frida och Rebecka. Shoppade lite nödvändigheter, växlade cash och lunchade. Mycket trevligt!!
 
For sedan hem och färgade håret osv.. packade lite åså. Är fortfarande inte klar.. Gör klart allting på söndag istället. Ids fan inte stressa mer..
 
Har även bjudit min lillasyster på en resa. Hon åker till alanya på söndag med Fredrik. Dock åker dom med flyget på morgonen och vi åker på kvällen, men vi kommer att ses där iallafall. Hon förtjänar det inte, Men känner att hon behöver komma bort härifrån ett tag. Jag älskar henne & vill bara att hon ska må bra ♥ kommer bli riktigt kul iaf!
 
Ikväll har jag myst på hemma med kingen & daisy. Två små chihuahua (chihuahur? stavning? haha!!) Hur söta som helst är dom. Vill också ha en!!!
 
Är iallafall hos André nu. Dricker en kopp kaffe och surrar på. Blir väl läggdags om en stund då vi ska upp tidigt :) Vi ska på ikea och handla lite, och på kvällen blir det kanske kräftskiva om vi har tid med det. Åt det ikväll också, men det är ju så himla gott!!
 
 
 
 

full fart

Stress även fast man är ledig. bLÖÖÖÖH.
 
Måste färga håret nu. Bloggar snart

fredag

Fan vad jag var trött igår. Efter jobbet for jag hem och duschade. Och runt halv tio for jag till Andre. Han höll på fixa klart det han började med igår, så jag la mig i sängen å efter tio min sov jag som en stock. Vaknade till när han kom och la sig, "sover du?? jag tyckte väl att du blev tyst" haha .. trodde typ det var morgon när han väckte mig..
 
Ligger iallafall i sängen nu och samlar kraft för att ta mig upp. Har massvis att göra idag ... Ska först med mamma till storheden, och sedan till leos & hämta nå grejor.
 
Runt tolv ska jag möta upp Frida och Rebecka på stan. Måste handla det sista och även växla lite pengar. Ska ha det mesta på kortet, men är ändå skönt att ha lite växlat också.
 
Måste klä på mig nu, så jag hinner hem en sväng..

FINALLY

Fan vad sköööööööönt!

torsdag

Godmorgon.
 
Är på dåligt humör idag .. Vaknat hur många gånger som helst inatt. Ont i bihålerna, öronen, halsen .. you name it. Imorse kunde jag knappt prata utan att ha tagit nässpray först. Tror ni jag är nå less? Bara hålla tummarna att jag blir bättre till på söndag. Får så ont i mina öron av att flyga.. och en öroninflammation gör det fan inte bättre. Jag är nästan säker på att jag har det nu. Värker nå gud förbannat :(
 
Ska iallafall fara och kriga mig igenom sista jobbpasset. Ska knapra någon värktablett nu, och dricka lite thé innan jag åker. Så vi hörs senare!! Ha en bra daaaag!
 
 
 

-

Några telefon samtal senare lyckades vi med middagen ;) haha. Fan vad jag har skrattat. Världens enklaste maträtt, och vi behöver hjälp med att koka potatis?! Herremingud. Bott hemma alldeles för länge och blivit bortskämda. Nog fan är det på tiden att vi lagar mat ;)
 
Nu ligger jag nyduschad i sängen. Andre & Alex är på övervåningen och fixar med någonting, men dom är nog klara snart. Då får jag mysa med min finaste :) Måste passa på nu!
 
Imorgon är det jobb igen, 9.19.. Och sedan tar semester. Får vara ledig på fredag också. Hur jävla awesome är inte det? Det behövde jag verkligen! Thank god. Nu hinner jag med allt utan behöva stressa ihjäl mig.
 
Godnatt alla fina ♥
 
bjuder på en riktigt gammal bild, från 06 kanske? Jag & fridutten.

lagar middag


onsdag

Godmorgon :)
 
Sitter här i vanlig ordning med en kopp kaffe. Ska åka mot jobbet snart.
Jobbar med IssaD hela dagen, Eftersom JZ är på semester.
Så det ska bli kul!
 
När jag slutar ska jag hem och fixa lite.
Blir väl att sova rätt tidigt också, work tomorrooooow also
 
Nåja, Ha en bra dag! ♥
 
 

<3

Håller alla tummar på att det går som jag tänkt mig nu.
 
Ibland gör man vadsomhelst, för dem man älskar.
Och detta gör jag för dig! Du behöver det mer än någon annan.

-

Tog mig en promenad i regnet iallafall. Det vill aldrig ge sig. Gick förbi min storasyster där familjen var och hälsade på. Drack kaffe och surrade lite. Trevligt!
 
Nu är jag tillbaka hos älskling. Ska se någon film i väntan på att han ska sluta jobbet. Annars händer det inte alls mycket. Vill bara att dagarna ska gå fort så vi får åka iväg till värmen ♥ Fast mest av allt saknar jag alla mina vänner.. ska bli så kul att träffa dem. Även fast jag kommer gråta floder när vi ska hem.
 
Btw, har ni några bra filmtips? komedier? skräck? något?
Behöver fylla på med lite nya filmer känner jag :)
 
 
Syster gjorde caviar nails på mig idag också.
Har klickat iväg en beställning jag med. Vitt & svart tog jag. Snyggt!

regn

Var på väg ut men vände lika fort. Det öser ner... Så jag håller mig inne en stund till.
 
Jag har iallafall städat lite, solat, duschat, legat och kollat serier. Och klockan är knappt 12.00 ? Många timmar tills denna dag är slut. Ska iallafall gå till storgatan när det slutar regna. Ska rensa lite saker åså. Sedan får jag se vad som sker. Inga planer som sagt :)
 
Hörs senare!

tisdag

Godmorgon!
 
Kan inte sova.. Vaknade klockan 6 när Andre åkte till jobbet, Sedan kunde jag somna om en timma. Men nu är jag för pigg .. så vad tusan ska man hitta på? Kanske går & solar en stund. Hade varit skönt. Eller så ligger jag kvar i sängen och ser film.. för idag har jag inga måsten och det känns riktigt skönt. Vill bara slappa då jag ska jobba resten av veckan.
 
Är det någon vänlig själ som känner för att göra en bloggdesign åt mig? Jag har varken tid eller ork att försöka pilla ihop en. Hade varit kul med ett nytt utseende, ellerhur? : D droppa en kommentar isf!

-

Sådärja. Skönt att få både tvätt & lite städning bortgjord... Okej. Fan vad jag ljög. Mamma har tvättat, och jag har packat lite. Nu ska det bara ner lite småsaker tex smink, hårprodukter och sånt. Dock har jag städat här hos A. Köpte ett nytt medel som luktar så jävla fräscht! Så kände mig tvungen att städa ;)
 
Han kommer nog snart hem.
Just nu sitter jag bara och snokar lite här & var. Tidsfördriv!
 
 
 
 
 

måndag

Då var denna dag avklarad.
 
Är hemma på storgatan nu, dricker kaffe och socialar med familjen. Ska snart ta tag i tvätt & städning :-) så kan jag bara koppla av imorgon då jag är ledig.
 
 

söndag

Precis lagt mig i sängen. Underbart skönt :) Nu väntar jag bara på att Andre ska slänga sig i duschen & bädda ner sig. Men det kan ta flera timmar... Ni som känner Andre vet att han är sjukt jävla noga, med allt! Speciellt detta med att vika.. Vi har tvättat ikväll, och varje plagg ska vikas så förbannad noga, rakt och snyggt ska det vara. Haha, dock inget negativt egentligen, men allt går såååå mycket långsammare. Nu står han och viker sockarna, mobbar han rätt hårt ... alla sockar ser likadana ut, men ändå lägger han upp dom på sängen, står och rätar ut socka för socka och parar ihop. Inte ett hörn ska vara slarvigt vikt. Hahah, fan vad sur han blir ;-) sööötisen där.
 
Imorgon jobbar jag 9-13 .. kommer gå så sjukt snabbt! Har ju jobbat 11 timmars pass hela sommaren så kommer kännas konstigt att gå hem så tidigt. Men det är bra , har en massa måsten att göra. Bland annat så måste jag tvätta .. och börja packa lite. Fullspäckat schema hela veckan, och på lördag när jag är ledig så ska vi på ikea & på kvällen ska vi ha kräftskiva.
 
vi hörs imorgon eller nå. Min uppdatering kommer inte vara så bra nu framöver. Men jag ska ha semester snart, så blir det väl med bloggen också ;-)

kleopatra


put your hands up


godmorgon

Kunde jag sova ut idag? Njah .. vaknade halv nio. Min babe ligger dock fortfarande och snarkar. Men ska nog koka lite kaffe och sedan väcka honom. Det ser ut att vara fint väder, så det är ju lika :)
 
 

Nöjd tjej ;)


fredag

Nu har jag jobbat klart och är äntligen "hemma" .. nyduschade och utslagna är vi båda 2. Haha. Ska bli himla skönt att få sova ut imorgon :-) Men jag ska inte sova längre än 12 ;) Måste ta vara på dagen juu.
 
Ska fråga om A är sugen på en film eller så, Blir inte att fara ut nåmer ikväll iallafall. Hittar hellre på något kul imorgon då jag förhoppningsvis är lite piggare :-) Kanske hakar på mina brudar som ska festa litegrann.. lät lockande!
 
Är förjävla trött så ids inte skriva. Blir bara en massa svammel.
Hörs imorgon istället.
 
Puss
 
 

pust..

Äntligen får jag sätta mig ner och andas ut. Har först jobbat 08.00 till 19.00 .. Och därefter for jag raka vägen till A, och när jag ändå var igång så passade jag på att diska undan och städa bort lite här. Så nu väntar jag bara på att han ska komma hem, Tror han skulle iväg och byta däck på någon bil eller så. Haha. Minns inte riktigt.. men han borde dyka upp snart :) Så i väntan på honom ska jag bara dricka upp mitt kaffe, läsa bloggar och ta det lugnt. Helt jävla slut i benen. Han kan ju vara beredd på att ge mig massage ikväll!! ;)
 

 
Åhh.. Dom frågade om jag vill fota mig nu när jag kommer tillbaka. Undra om jag ska göra det? Kan dröja ett tag innan jag åker dit nästa gång... Kanske gör det om vi hittar på något annorlunda denna gång :) Nu har vi haft två foto sessioner på stranden och en i skogen.. Får fundera vad man kan hitta på..

Torsdag

Jobb fram till 19. Är inte alls avis på er som får vara ute i solen ........


onsdag

Vilken underbar dag vi hade igår. Låg först i båten och solade i fyra timmar, i väntan på att pappa skulle sluta jobbet. Sedan fick jag agera chaufför till och från stensborg, där vi åt mat, solade, fiskade och mådde gott. Lite trist att man jobbade idag, but what to do :)
 
Hängde även någon timme med några söta brudar när jag hade kommit hem.
Vi drack någon öl och pratade på om livet. Mycket trevligt och behövligt! ♥
 
Nu har jag iallafall kommit hem till A. Vi ska iväg en sväng & sedan blir det en film.
Vi hörs!
 
 
 
 

Face down

Jävlar vad solen tar idag. Får lägga mig med huvudet ner ett tag, haha! Vi har precis ätit lunch och druckit en kall. Snart slutar pappa jobbet, så då ska vi ut och glida en sväng, kanske lägger till på Stenberg eller något. Jag blir dock chaufför ... Så inga fler godingar för mig ;)


Härligt


tisdag

Jag tog mig upp!! Sjukt skönt, Nu slipper jag ha ångest ;)
 
Ska tralla ner till båten snart, Mamma och Sara blir mitt sällskap!
Gu' vad vi ska må gott idag (y)

Best friends are like stars. You don’t always see them, but you know they’re there

 
what happened .. ?

-

Godkväll!
 
Nu är vi hemma och har precis fått i oss middag. Lite sent, men det är inget ovanligt.
Jag skyller på Andre då han inte är den snabbaste ;-) ..
 
Blir väl soffmys och sedan läggdags. Han ska iväg & arbeta imorgon, och jag ska chilla med mamma in the boat med kaffe, lunch, musik, tidningar osv. Blir nog mysigt :)
 
 
 
gräddstuvad pyttipanna, rödbetor och ägg! Snabbt och enkelt, men gott (y)

hot hot hot

Har legat på moonlight och stekt någon timma. Riktigt skönt. Dock blåste det lite nere i hamnen .. Så nu har jag förflyttat mig hem till A. Sitter ute i solstolen med datorn och en kaffekopp. Njuter som aldrig förr.
 
Älskling är väl tillbaka i luleå klockan 17.00 .. då ska vi bege oss till hans garage och försöka laga våran bilruta som inte vill hålla sig uppe, Sjukt irriterande. Har varit nära på att köra av vägen ett antal gånger då det har smällt till.. haha.
 
Ska sola en stund till och sedan cykla till storgatan och plocka ihop lite tvätt.
Hörs senare!
 
 

Let's go


godmorgon världen

Vaknade där runt nio, men la mig lika fort då jag såg att det var mulet. Men nu är det toppenväder så jag ska bara dricka upp kaffet, byta om, och sedan gå ner till båten och sola! Fan vad skönt.
 
Så vi får höras senare :)
 
 
 

godnatt

Nu ska vi strax krypa ner under täcket. Har varit och handlat, fått bort diskberget och fixat lite. Ska bli hur skönt som helst att få lägga sig, Så man har lite mer energi imorgon. Har varit otroligt seg hela dagen..
 
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon ♥
 
 

Don’t talk, just act. Don’t say, just show. Don’t promise, just prove.

åååååh, Fan vad skönt det var att få sova någon timme.
Dock har jag drömt sjukt konstiga drömmar på den korta tiden. Haha..
 
Andre ringde iallafall och väckte mig. Han ska snart komma & hämta mig så åker vi till honom. Ska se någon bra film och mysa på. Sjukt trist att han jobbar imorgon :( Vi jobbar alltid om varandra.. Han jobbar ju på veckodagarna och ledig varje helg. Jag är ledig varannan helg (enligt mitt vanliga schema) .. Så det är den helgen vi har tillsammans. De suuuuuuger.. Tur att han slutar 16.00 iallafall så vi hinner umgås på mina lediga dagar mitt i veckan. Nåja, Man uppskattar ju bara dom dagarna mer då man får vakna upp tillsammans, utan att någon av oss ska iväg före fan.
 
Imorgon ska jag ligga i båten hela dagen med mamma och sola. När hände det sist? Har solat ute en endaste gång denna sommar. Hur tragiskt är inte det? Tacka fan att det bara är två veckor kvar tills vi lämnar landet.
 
 
 
 

söndag 12/8 - dop

Har precis kommit hem från piteå. Har som sagt varit på lilla sixten's dop. Jättefint och trevligt var det :) Efter dopet åkte vi hem till min faster för att äta mat, fika, sociala, öppning av presenter och gosa med lillknodden. Så himla söööööt!
 
Nu är jag iallafall hemma en sväng :) Vettetusan vad som sker senare. Tänkte vila en stund faktiskt. Fick inte många timmars sömn inatt heller.. Så en powernap hade inte suttit fel.
 

helt slut

Krigat igenom dagen och nu är jag äntligen hemma!!!
Fyfan vad skönt det var att duscha och lägga sig i sängen direkt. Helt underbart.
 
Blir inte att göra något speciellt ikväll. Har varit hos Lovisa efter jobbet och satt i dom sista slingorna. Sedan for jag som sagt hem. Ska äta mitt lördagsgodis, se film och läsa skvallertidningar.
 
Andre kommer säkert förbi sen också. Blir dock läggdags rätt tidigt, För imorgonbitti ska jag, mamma, pappa och Andre på dop i piteå. Min kusin har fått en liten knodd :) Blir nog trevligt. Kul att träffa släkt som man inte sett på väldigt länge också.
 
Jag ids fan inte skriva...
höööööööööörs
 
 

lördag

Godmorgon!
 
Hann inte skriva igår eftersom jag åkte hem till Andre's mamma direkt efter jobbet. Där bjöds det på middag, Tacos blev det. Mycket gott :) Drack även något vinglas och surrade på om allt möjligt!
 
Där runt tolv var det dags för oss att åka hem, Jag ska ju jobba idag så.. r
Försöker vakna till liv med några koppar kaffe..
 
Får se vad som sker ikväll. Jag och lovisa ska nog sätta i det sista av mitt hår iallafall.
Är ledig imorgon, men blir nog en myskväll eftersom vi ska upp tidigt på söndag.
 
ha det!
 
 

 

You know it's going to be a long day when you yell 'Seriously?!?' at your alarm clock.

Godmorgon!

hugge

Sitter och asgarvar åt alla sjuka filmer hugo rosas lägger upp på sin blogg.
Haha. Han är ju så jävla sjuk! Kul tidsfördriv dock ;)
 
Andre håller på fixa kvällsfika, sen ska vi väl krypa ner.
Jobbar imorgon också, sen efter det får vi se.
 
Godnatt
 

-

Hej på er!
Jobbdagen har gått hyffsat fort idag. Lagomt med folk, men det finns alltid saker att göra :)
Kom iallafall hem till A nyss. Vettefan vad vi ska göra, Blir nog bara att vara här. Båda två är rätt slitna.. Ska kika om det finns någon bra film. Skulle vara jävligt skönt att lägga sig i soffan och må gott.
 
 

torsdag

Godmorgon
Redan torsdag? Satan vad dagarna går fort ..
 

Gubben har precis åkt iväg till jobbet. Jag sitter kvar och dricker kaffe.. Måste börja göra mig klar snart, men kändes sjukt jobbigt. Vill bara krypa ner under täcket igen .. och kallt som fan är det, både ute och inne. Fryser fan ihjäl.
 
Inatt drömde jag en sjukt jobbig dröm. Vaknade av att jag grät, darrade och svettades. Det var hemskt. I drömmen så dog blandannat Andre ... Fick panik när jag vaknade och vågade knappt kolla på honom. Men jag väckte honom och berättade om drömmen, helt gråtfärdig, haha .. så han la sina armar runt mig och kramade hårt. Då kändes det genast bättre. Tror fan jag aldrig varit såhär förstörd av en dröm, Brukar nästan aldrig komma ihåg vad jag drömmer. Inga mer hemska drömmar, tack!
 
Nu måste jag skynda mig.
Hörs senare ♥

Don’t change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you.

Godkväll!
 
Är hos A nu. Vi sitter i köket, med varsin dator och dricker kaffe. Himla sociala är vi med varandra.. haha. Det händer väl inte så mycket mer ikväll än att krypa ner framför tv,n. Båda ska upp och jobba imorgon, så nu får vi äntligen njuta av en frukost och några pussar på morgonen ;) Hatar att ligga kvar och sova själv när han åker..
 
 
Sov så gott, så hörs vi imorgonkväll! troligtvis..
ni vet ju hur min uppdatering brukar vara när jag jobbar mina 11 timmars pass.
 
 

powerwalk

Efter en sommarpaus från träningen drar jag igång igen. Gymmet får dock vänta ett tag till, promenader utomhus mjukstartar jag med ;) Får även sällskap av storasyster och kanske Andre, Då mina vänner ... då blir jag förvånad ;) 
 

flowerbomb

Har precis klickat hem viktor & rolf, flowerbomb.
Min absoluta favorit bland parfymer.
Luktar underbart gott!
 

love this song

 
memories..
 

-

Det är många som har det tungt just nu. Det gör så jävla ont i mitt hjärta att se det. Jag har själv varit där, jag har själv blivit sårad och legat på botten. Många gånger om. Man får inte glömma att tänka positivt också. Allt händer av en mening. Och med något ont kommer alltid något gott! Don't give up, and keep being strong.
 
 
It’s better to let someone walk away, than to let someone walk all over you.
 
Now people lovin’ me and hatin’ me, treatin’ me ungratefully. But not knowin’ that they ain’t makin’ or breakin’ me. My life, I live it to the limit and I love it.
 
Don’t let anyone’s ignorance, hate, drama, or negativity stop you from being the best person you can be.
 
 

onsdag

Godmorgon!
 
Har sovit så underbart bra inatt. Inte vaknat en ända gång. Förutom imorse då Andre skulle till jobbet. Men har fått sova tills nu. Behöver verkligen få sova ut ibland. Annars fungerar jag inte och humöret är inte på topp vill jag lova ;) Fast nu är jag pigg och glad!!
 
Har ingenting speciellt att göra idag. Inga måsten.. Vad hände? Ska bara slöa hela jävla dagen. Det är tanken iallafall ;) Men ikväll blir det nog en fika med Frida iallafall. Mys!
 
Nu ska jag läsa igenom våra bokningar och dricka upp morgonkaffet!
Hööööörs

-

Dagen har spenderats på stan med Rebecka. Vi började med en chai latte på friends och sedan blev det lite shopping. Hittade mig faktiskt två klänningar, Så någon av dom ska jag ha på söndag tror jag. Har fyra att välja mellan just nu, haha. Har alltid så svårt att bestämma mig.. Jobbigt!
 
Var nyss hemma och åt middag, Gode gott var det. Längesedan vi åt allihopa tillsammans, Nästan alla.. Bara Sara som fattades. Men hon bor ju inte med oss, Och jag är knappt aldrig hemma heller. Så det var mysigt ♥ Älskar min familj så jävla mycket. Skulle aldrig klara mig utan dom.
 
Har tyvärr inga bilder på det som shoppades idag. Får ta och visa senare, så kanske ni får hjälpa till att bestämma vilka av alla fyra jag ska ha! ;)
 
Ska dricka upp mitt kaffe nu och sedan mysa med min finaste som kommit hem från jobbet ♥
 
 

Middag


seeeeg

- Har iallafall tagit mig en sväng till solsystemet. Som ligger cirka 40 meter bort. Applåder.
 
Klockan är tolv nu. Kanske dags att slänga mig i duschen och börja vandra mot stan? Rebecka ville gå en sväng. Men denna gång är det HON som inte tar sig upp ur sängen. Måste nog terra hennes phone.
 
Måste hitta någon fin klänning. Ska på min kusins dop på söndag. Har en massa fina som jag kanske använt en gång vid speciella tillfällen, Men ändå ska jag ha nytt. Det är ju roligast, ellerhur? Nelly har några som jag hissar, men jag gillar inte riktigt att beställa därifrån, har oftast fått skicka tillbaka för att kläderna inte har passat. Men jag får kanske chansa iallafall? Kan va värt.
 

tisdag

Fan vad dom lever om här utanför. Blir galen. Nu kan jag inte somna om heller..
Hade ju varit en perfekt dag att sova ut när vädret är pissdåligt. 
 
Har iaf laddat ner några filmer och kokat kaffe, så ligger kvar i sängen någon timme till.
Känns lite tomt utan min älskling, men han är och jobbar :(
 
Vi hörs sen!

puss :*


måndag

 
Har städat sedan jag vaknade typ. Först storstädat i hela Andre's lägenhet. Han har jobbat hela dagen så jag passade på att städa upp efter i helgen. Tog sin tid, men nu är det snyggt och fräscht. Mamma kom sedan och hämtade mig, så åkte vi ut till storheden och kollade lite. Köpte mig endast en ny sovmask + öronpluggar att ha på flyget. Det är ett måste.. Får så jävla ont i öronen, vill bara grina alltså. Men det brukar hjälpa med femtio tuggummin i käften + öronproppar... haha.
 
Efter att vi hade lunchat så for jag hem och började städa mitt rum + garderob. Har "lite" damp på min lillayster också som lyckats förstöra ett och annat av mina saker i helgen... oanvända och nya saker dessutom. Är sååå förbannat less. Ska bli så jävla skönt att flytta härifrån snart. Pallar fan inte bråka mer.
 
Nu håller jag på tvätta för fullt. Mamma sa att hon kunde göra det, Men hon är inte hemma ännu så jag började iallafall. Kan inte vara lätt för henne heller med ett brutet finger, så då gör jag det hellre själv. Det är väl i stort sett mest av mina kläder ändå så, hehe.
 
Jag har ju inte uppdaterat så mycket i helgen.. Men jag har jobbat fre, lör och sön, och det är ju även varit luleå kalaset. Fullt upp med andra ord. Det har iallafall varit jättetrevligt dessa dagar, med nära och kära vänner. Förfesterna har vi haft hos andre och hans granne andreas. Vi satte ihop alla utemöbler, så vi kunde vara ute på gården istället. Super bra! Känns lite trist att denna helg är över dock... Inte mycket kvar som återstår av denna sommar. Tacka fan att jag kan börja räkna ner till turkiet nu, endast 20 dagar kvar ;) wooop.
 
Bjuder på lite bilder också :)
 
 
 
 

Städar och tvättar

Pust....


Lördag

Jobbar och kalasar! Ingen tid över att skriva här, tyvärr.
Försöker få in ett inlägg imorgon om helgen.
 
Snart ska jag bege mig hemmåt och tagga för rond 4 ;-) Fiifan, att jag orkar..
 
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå

torsdag

Sjukt kul igår! Vi var hemma hos Andre ett gäng och drack lite vin, spelade spel och socialade. Sedan gick vi in till området och tog oss någon öl. Gubben gick dock hem tidigt pga jobb. Men jag och lillasyster gick vidare till tivolit och åkte ;) Gratis också.. haha, så jävla äckliga tivoli gubbarna är. Trodde jag skulle nita en av dom, Gav han biljetten och sedan tröck han ner den i min bh (!) Hur vågar dom ens? Usch.
 

Blev iallafall inte så jättesent. Gick till andre och sov där runt halv två. Och vaknade väl typ 14.00 idag av ovädret. Jag började städa upp lite och sedan gick jag hem :)
 
Har precis duschat, sitter och dricker kaffe och surrar med min familj. Ikväll blir det iallafall nyktert. Jobbar imorgon så vill vara pigg och fräsch, dessutom ska jag köra bil! Så det blir bara att gå runt och kolla ikväll, och kolla på ulrik, haha! Han är ju som söt.
 
 

onsdag

Eller ska vi säga lill lördag? ;)
 

Idag på dagen har jag suttit på arlset några timmar medans lovisa varit snäll och satt i mitt hår. Tusen tack! Dock måste vi sätta i 10 slingor till på varje sida Så har just beställt mer hår. Sedan är det klart!
 
Nu ska jag göra mig i ordning innan festligheterna ;)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu