NORGE

Fick just ett samtal av chefen. Jag har ett jobberbjudande i norge (oslo)! Vi ska öppna där om cirka tre veckor. Jag är grymt sugen på att ta jobbet. Fast saken är den att jag kommer vara tvungen att lämna allt! Det svider när jag tänker så. Men samtidigt kommer alltid sverige att finnas kvar.

Ska jag ge det en chans? vad tycker ni?


30 mars

Idag blev det att gå på stan med min fina Isabel! Fjällblad, Ida och Aidan joinade oss också :) Tog en kopp kaffe och socialade en stund på M&P innan vi gick och kollade runt. Trevlig dag!

Ikväll har jag först varit med mamma & handlat. Sedan var jag hurtig och tog mig en cykeltur till tuna och drack en kopp kaffe hos Sara & Martin.. Det var lite kyligt att cykla men jäkligt skönt att få lite motion. Ska nog ta en morgonpromenad imorgon också. Skönt att börja dagen med lite friskluft!

Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta gaddarna, krypa ner under täcket och se BB - roastning! Blir nog kul att se. Jag återkommer imorgon :-)

peace


28 mars

Hej på er!

Vaknade runt elva idag. Klev upp direkt och tog mig en dusch :) Runt två tiden mötte jag upp Emma och hennes otroligt söta dotter på stan. Vi gick runt och kikade lite och sedan blev det en lunch på börje olssons och en kaffe på det såklart. Har varit mycket trevligt!! Amanda joinade oss senare också :) Med mig hem fick 2 nödvändiga saker följa med. Ett par solglasögon från Gina och en karta med silvriga "ploppar" från Glitter

När jag kom hem så satte jag igång att städa rummet + garderoben. Har hängt upp lite nya krokar till alla lock och plattänger, Fixat i skohyllan och sånt smått. Skönt att ha ordning på allting.

Nu sitter och jag smuttar på ett riktigt gott vin som jag fick av min pojke i helgen. Han kommer snart hit också. Antar att vi ska se på bb och sånt lite senare :-) Blir mys!




Lite nytt

Kavaj H&M 199:-
Solglasögon Gina Tricot 49:-
Skor Nelly 399:- 


27 mars

Igår blev det lugna puckar. Var otroligt bakis hela dagen... inte så konstigt när vi slutade festa runt fem tiden i fredags... Körde verkligen all in. Hojja.. Men det var en toppen kväll iallafall :)

Igår kväll blev det middag på waldorf med Alexander, Angelica, Maria och en kompis till dem. Var mycket gott och trevligt :) Sedan for vi på godishuset innan det blev att se film hemma hos A. Blev en sen kväll också, Jag agerade chafför åt mamma och hennes vänner från ersnäs runt 02.00 .. egentligen 03.00 eftersom vi ställt om till sommartid nu.

Idag har jag iallafall jobbat från 11 till 18. Sett lite hockey imellanåt också, Hade tur och hann se förlängningen när jag kom hem. Dock förlorade dom... Men vi vinner två raka nu!! (y) hoppas jag!

Nu ska jag ta en dusch, sedan ska jag lägga mig i soffan och läsa FRIDA & SOLO tidningen som jag var ner och köpte nyss. Ska bara koppla av ikväll hade jag tänkt. Sen ska jag ju självklart se BB också.

Kanske hörs sen.
Puss

FREDAG

Har varit full rulle sedan 07.00 imorse.

Jag har hunnit med att:
Tvätta
Handla
baka tårta + chokladbollar
Vara på stan
Vara på storheden
Duscha
osvosvosv

Så nu sitter jag här i morgonrock och ska låta håret självtorka lite. Sedan ska jag dra på sminket och fixa håret inför ikväll. Alla gäster kommer om någon timma, då bjuds det på mat, dricka och annat gott. Min babe ska även komma hit och fira syster. Blir nog riktigt nice

sen drar jag mest troligt till ela och fördricker innan allstar :-)
Känner på mig att det kommer bli en toppen kväll.

Har även köpt en ny plattång, ring och kavaj idag :)
plus att jag hämtat mina nya skor. SÅ SNYGGA! ;) ♥

Vi hörs img.
Ikväll är det ALL IN som gäller!!!

Skål och trevlig helg alla mina vänner!

Ögonen öppna

Kunde inte sova. Så bad mamma koka lite kaffe och jag ser fortfarande hockeyn. Nu står det 3-3 och inväntar en förlängning och hoppas på att Luleå tar hem det.

Strax efter matchen ska jag skjutsa hem G och S. Får väl se om det blir läggdags efter det. Börjar bli piggare..


Hockey

Idag blev det som sagt att fara och ge info om leo's disco. Gick mycket bra.

Nu är jag hemma och ser hockeyn. 1-2 Står det just nu efter första. Men jag är på väg mot sängen.. Är sjukt trött och mår illa. Måste vara utvilad inför imorgon då vi ska fira sara och sedan ska jag med mina fina vänner till allstar och äta + en massa godricka.

Godnatt


24 mars

Go'morgon!

Sitter och dricker min morgonkopp och snokar runt på facebook. Ska fara mot leos på en stund. Blir nog kul att jobba idag eftersom jag, jocke och sophia ska åka runt till alla mellanstadie skolor och dela ut flyers & ge annan information om discot som vi ska ha om två helger. Blir nog toppen!

Och ikväll är det självklart hockey som står på schemat. Ska dock se den hemma, Men det är skönt. Luleå vinner idag!! Punkt.

Adjö mina vänner.




Tack för att du finns.
Tack för att du är du.
Tack för att jag kan prata med dig om allt
och tack för att du är den enda jag kan lita på!

Cafe Piteå

For och provjobbade mellan 13 och 15. Det gick jättebra faktiskt, Och han sa att om jag kände för det, och om jag orkade pendla varje dag så har jag fast jobb. 100%! MEN, Aldrig i livet. Det var ju kaos där.. dom hade verkligen inte ordning på någonting. Hade pallat max en vecka där. Satan vilken ordning vi har på leos och MYCKET fräschare om man jämför med där. Nu ska jag aldrig mer klaga på att jag är trött på att jobba.. för det krävs att man är noggrann hela tiden. Näe, jag stannar fan på leos asså. Helt jävla klart!

Ska alldeles strax fara till farmor. När jag hade lämnat bilen där och satt mig på bussen hem hittade jag såklart hennes bilnycklar i fickan! Klyftigt.... Men hade hursomhelst varit tvungen att fara tillbaka dit eftersom jag handlat lite grejor åt henne på stan. Så alle ska följa med mig dit :)

Sen när jag kommer hem ska jag färga håret. Börjar komma utväxt och det är ju inte snyggt någonstans :) Så bort med den.

Köpte även en ny kalender på Gallerix i Piteå. Kände att min började bli lite risig.

Nåväl, Vi hörs antar jag :-)

Gick bättre än vad jag trodde

Arbets gav mig ett jobb som jag skulle söka. Fine tänkte jag, jag går in och lämnar cv,t ocj drar därifrån. Men icket.. Klockan ett ska jag vara tillbaka och vara på prov i en timma för att se hur jag jobbar. Och han sa att om jag klarar av det så har jag jobbet. Och får börja redan imorgon. Omg... jag är typ i panik just nu. Vad ska jag göra? Det beror helt på hur mycket jag får jobba där, jämfört med vad jag får på leos. Eftersom jag måste pendla mellan lule - pite så kostar det ju. Även om jag köper ett busskort varje månad... Får se nu hur det känns att jobba där och sedan ska jag ta reda på lönen och hur många tim. Gah, nervöst.

well.. nu sitter och hos moster igen. Har även varit förbi mormor på morgonen och druckit kaffe och surrat på :-) Fick även lite nya örhängen av henne. Inte dåligt.

hörs senare.


GODMORGON

Vaknade klockan 06.53 om jag ska vara exakt. Helt utav mig själv. Vad hände typ?

Aja. Jag sitter och dricker ett glas nyponsoppa och kikar runt litegrann. Ska strax kasta mig i kläderna och skjutsa Rebecka till skolan när jag lika är vaken. Sedan far jag tillbaka hit för att göra mig klar.


"Råkade" beställa ett par skor igår från nelly. Blir helt tokig om dom här också är sönder när jag får dom. Nåväl, tycker jag är värd dom efter allt jobbande. Sedan går resten till alanya resan. Men det är värt!


Blev dock dessa. Dom andra som jag egentligen ville ha fanns inte i 37. Men hissar dem här också.


I Piteå

Var grymt roligt att träffa mina kusiner som jag inte träffat på sjukt många år :-) Vi hann umgås ganska länge. Var först hos farmor och åt middag och hade det trevligt. Sedan for vi till piteå, till min faster där jag stannade en stund och var social. Mycket kul!!

Nu är jag hos min moster :-) Sitter och dricker kaffe och sååå. Rebecka kommer snart hem också trorjag :) Imorgon ska jag som sagt söka ett jobb här i pite. Tydligen känner min moster han, så det är ju ett plus. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba här. Bara lite tjorv med att pendla känner jag.. men får väl se hur det slutar =)

puss

21 mars

Helt slut efter att ha jobbat 20 tim i helgen. Var gode skönt att få lägga sig i sängen igår kväll och sova. Har dock inte sovit så länge idag, till halv tolv ungefär.

Jag har precis gjort mig klar och ska snart fara till farmor och hämta bilen. Sedan till kallax för att hämta linnea och malin och sedan blir det middag hos farmor innan vi beger oss mot piteå :-) .. Ska även sova där, fast hos min moster. För imorgonbitti måste jag söka ett jobb där enligt arbets.. What to do.

Vi hörs säkert sen. Ciao

19 mars

Fan vad jag vill lägga mig i sängen och sova igen. Men nae, Upp och jobba. Gu' va kul:))))
Och sedan snöar det också.. Seriöst, Ge mig sol och värme ist!!


17 Mars

Godkväll!

Sov lite länge idag.. så får ta tag i det viktiga imorgon istället. Har sagt till A att vi inte får sova längre än 12!! Måste göra min uppföljning till arbets osv. Så måste fan upp i tid.

Ikväll har vi varit förbi Therese och surrat över en kopp kaffe. Sedan har vi bara varit hos alexander och städat hans rum. Nu kan man gå härinne utan att snubbla över en hög med kläder ;) Nä.. skämt å sido, så stökigt var det inte.

Nu blir det iallafall lite GH lir innan det är läggdags. Jag kommer ju såklart vinna. Vad annars? Kungen är mitt förnamn.

P&K

16 Mars

Nu går det att blogga :-)

Igår blev det att vara hemma hos alexander hela kvällen. När vi kom dit gjorde A en god middag åt mig och hans mamma. Han är riktigt grym på att laga mat, vilket är bra eftersom vi planerar att flytta ihop och då måste ju någon av oss vara bra på den fronten ;) haha. Sen blev det att hjälpa hans mamma att göra en facebook :-) haha. Var även en sväng till S & G och skrev A's CV. Avslutade kvällen med film och mys hos hjärtat.

Idag vaknade vi runt 12 tiden. Klev upp och drack lite kaffe åså. Sedan for vi och lämnade in lite cv,n innan det var dags för lunch hemma hos mig :) När vi hade ätit drog vi oss tillbaka till Alexander. Har varit hos honom ikväll och sett hockey osv :)

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att A ska komma och lägga sig. Han sitter och spelar något spel på facebook som han inte kan slita sig ifrån. Men det ska jag fixa! haha.

Uppstigning 08.00 om inte tidigare. A ska till skolan och jag tänkte fara och fixa lite saker.
Så vi hörs imorgon =) Puss och godnatt


SNART ÄR VI DÄR

Håller på att längta ihjäl mig till alanya!!! Två månader kvar sedan smäller det ;) Sola på dagarna och skaka rumpa på kvällarna, kan fan inte bli bättre!!!!



hockey

Sitter just nu och ser hockey med Pappa,Granberg,Sara och Gralle. Har även bakat mina uppskattade chokladbollar och bjudit på, & till det dricker vi kaffe och har även smaskat i oss en semla. Flottigt värre.. men ibland får man lyxa till det.

Har inte kunnat sy ännu. Måste köpa lite nya trådar till symaskinen. Så det får vänta.
 


14 mars

Lite glest med inlägg ser jag.. har bara inte haft tid. Den vanliga ursäkten ;)

Har precis duschat och ätit middag. Ska plocka upp lite i rummet så det inte ser förjävligt ut. Och sedan ska jag sy litegrann. Har massor av plagg som jag inte använder, och jag kom på massvis av saker jag kan göra utav dem, Bland annat så ska jag fixa till ett par snygga jeansshorts. Behöver hursomhelst köpa något par innan jag far till alanya, men kan ändå vara kul och göra ett par själv!

Sen klockan 19.00 är det hockey. Blir att kolla matchen skulle jag tro :-) Spännande match!
nåja, jag återkommer senare :)


9 MARS

Jobbat från 11-16 idag :) Gått bra, och det är jävligt skönt att slippa öppning/stängning ibland också. Men nu är jag iaf hemma. Ska ta och slänga i mig lite middag och senare blir det mest troligt att fara på måttsund och åka bräda :) Så vi hörs sen

semlaaaaaa <3

For som sagt hem till alexander när han slutade :-) Låg och kolla massa serier och sånt! Sedan for vi förbi min syster och hennes kille och drack lite kaffe och surrade på. Sen snabbt hem till mig, vi tryckte någon semla och nu är vi hemma hos A igen :) Blir att sova här inatt. Blir myyyys! Ska fara hem imorgon på morgonen när han far till skolan. För jag börjar inte jobba förrän 11.00 :-) Skönt!

Så efter jobbet imorgon blir det mest troligt att dra till måttsund för att åka lite bräda med alle och hans lillasyster :) Ska lära han att åka bräda, lär bli intressant ;) haha.

Här har jag inte tid att sitta, så vi hörs imorgon :-)
puss


internationella kvinnodagen

Det var riktigt skönt med en morgonpromenad :-) Har nyss ätit frukost och nu ska jag ta mig en dusch och göra mig klar. Ska följa med Alexander hem när han slutar. Så jag måste rappa på! Men vi hörs sen :)

8 MARS

Godmorgon =)

Vaknade för en liten stund sedan. Har fått sova mycket inatt, gick och la mig tio igår ;) haha. Det behövs fan. Så nu ska jag ta på mig lite clothes, och sen ska jag ut på en promenad :-) Såg att det var varmt ute så det blir skönt. Ska bara proppa in lite ny musik på telefonen.

Idag är det internationella kvinnodagen, och fettisdagen;) Så det kommer nog slinka ner en semla idag (y)
hörs lite senare dååråå


Drömt om flygplan igen.... nu är det typ femte gången. Måste kolla upp detta.. haha

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med


Love u girls!


Dag 25: En person som alltid gör dig glad

Finns så otroligt många som gör mig glad!
så vi skippar en bild här :)


7 MARS

Kan inte förklara känslan av att få komma hem, ta en dusch och lägga mig i sängen igår. Så underbart skönt! Mina fötter värkte som aldrig förr. Hoff.. Idag har jag iallafall varit ledig :) Fårse om jag ska jobba imorgon eller om jag får vara ledig en dag till. Isf blir det en promenad på isen hade jag tänkt, hoppas på sol!! Påtal om sol så drar vi snart, :D:D:D sweet.

Nu ska jag äta kvällsfika, och sedan se film typ. Blir en tidig kväll idag med, då sover jag inte bort hela dagen imorgon, så det lät som en idé.

Vi hörs när vi hörs. Puss


FJÄRDE MARS

jamenhej

Nu har jag jobbat klart för idag! Skönt. Och ikväll blir det en lugn kväll hemma i soffan.. Ellerja, Mamma ska ha hit massa vänner så jag tror närmare att jag går ner på hemmakväll, hyr och film och kanske lite snacks till det. Brukar oftast härda och följa med mina fina ut på krogen, men jag orkar verkligen inte i helgen. Ska faktiskt inte dricka förrän den 25 då vi ska fira min syster som fyller 20! Och jag kommer klara det, Kom ihåg det ;)

Nää, en dusch hade ju suttit på sin plats just nu.
Herrå


TREDJE MARS

Hallåååååå

Igår var jag på stan med Emma :) Vi gick först och åt lunch/fikade på waynes och sedan blev det att strosa runt i massa affärer. Senare på kvällen for jag, emma, frida och jonna hem till Helin där vi började förfesta. Det var riktigt trevligt :) .. När klockan slog ungefär halv tolv fick vi skjuts in till allstar där det blev att vara fram till klockan två då jag och alexander for hem till mig och sov :)

Idag var det jobb som vanligt. 11-19! Seg dag, men det har ändå gått bra. Längtar inte tills imorgon då jag ska jobba igen. Även fre och lör. Men det är nödvändigt. Vill ha en massa pengar att shoppa för i turkiet ;)

Nu ska jag tvätta bort sminket, lägga mig i sängen och vänta tills BB börjar. Sen ska jag väl sova... jag har ett väldigt roligt liv just nu.... eller inte.

Har ju även shoppat lite! Men får se om jag orkar knäppa kort nu.
Kanske dyker upp i något inlägg framöver :)


jag&frida :)


1 Mars

Gah. Hinner inte med någonting känns det som.....

Nåja. Hade iallafall en fruktansvärt trevlig lördag. Var ut och åt middag på corsica med Alexander, Therese, deras faster, hennes man & son :) Maten var super och ölen likaså ;) haha. Sedan drog vi vidare till invit där det blev shots, öl och massa trevligt prat. Sedan var det dags för allstar, där träffade jag en massa härligt folk!

Söndagen var inte lika rolig för min del. Satan vad bakis jag var. Men jag var ledig som tur var. Jag och alexander sov fram till 17.00.. hemskt att sova så länge.. men det behövdes verkligen. Vi gick på max runt 7 tiden och slängde i oss nå bakiskäk. Sedan hem till mig igen.. somnade rätt tidigt också. Var verkligen helt dead.

Kom iallafall hem från jobbet för en timma sedan. Har varit ner på konsum och handlat och sedan slängde jag i mig lite middag. Eller ja.. kvällsfika blev det. Så nu ska jag ta mig en dusch och sedan slå på någon serie och bara dö typ.

Imorgon är jag ledig. Så jävla underbart, och så behövligt. Mina knän ser inte bra ut kan jag lova er. Och det känns som att dom ska gå i tusen bitar eller något liknande. Dom är svullna som fan, och sedan är dom blåa också. Fattar inte vad som hänt.. Men har ju alltid haft knäproblem sedan fotbollen, men dom har aldrig sett ut såhär. Är JÄVLIGT less... ville ju iväg och åka snowboard. Men nae.. Ska till läkarn 10.30 och kolla upp vad fan felet är. Hoppas det bara är att jag överansträngt dom eller vad man nu säger. Har ju jobbat som en tok och inte suttit ner någonting typ.

Nog om det, duschen väntar. Hörs senare.
PUSS



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu