-


P-Walk

Aldrig kan inläggen publiceras när dom ska!

Kom precis tillbaka från den svettiga promenaden. Uulas skrev precis så vi ska dra hem till han och bada. Han har egen pool så det blir nog fint :)


-

Nu ska jag bege mig ut för en powerwalk. Japp, träningskläderna åkte ner ;) .. Jag blir för rastlös av att ligga och sola. Speciellt när jag är själv också. Blir ju galen! Har så mycket att tänka på just nu också, så en prommis kommer nog sitta super!

Blir iaf lugna puckar ikväll. Ska bara hänga med några vänner! :)


Lördag

Blev att sitta uppe i alanya Castle igår med Adem och två av hans vänner. Och dem två kunde typ ingen engelska alls, haha. Så det var rätt svårt att förstå varandra. Fast Adem försökte översätta så gott det gick ;-)

Vi for iallafall till summergarden efter det. Men där blev det inte långvarigt. Jag tog en taxi därifrån typ direkt. Började må så fruktansvärt dåligt. Frös och mådde illa. Så det var lika att åka till hotellet.

När jag väl kom dit så satt en av personalen där så vi surrade och drack en massa varm choklad. Özkan kom också förbi när han slutade. Skönt att bara sitta ner, i lugn och ro!

Nu sitter jag på hotellet och ska äta lite lunch. Sedan sola resten av dagen. Vill egentligen bara dra täcket över huvudet. Mamma ringde nyss, och det var inte bra nyheter alls. Gjorde riktigt ont i hjärtat..... :( hoppas verkligen att det vänder och går åt det bättre hållet.

Kramar till er där hemma!


Som sagt, fredag!

På G till the Doors för att surra lite i väntan på att Adem är redo. Tror vi ska upp till alanya castle en sväng. Såååå fint!

Saknar Mina brudar! Önskar ni var hääääääär!!!!!


Fredag

Inlägget jag skrev igår publicerades nu.. Internet bråkar med mig litegrann!

Kom iallafall nyss tillbaka till hotellet. Har varit på stranden nån timme med özkan, sedat och några till :) spelat lite volleyboll åså.

Ska ta en dusch och sedan hitta på något med Adem :)

Bilder kommer! Ska försöka få internet till datorn.


Torsdag

Fartfylld dag!

Har hunnit med att lapa sol vid poolen och varit på möte, vilket gick bra. Dock är det viktigaste kvar. Sedan har jag hängt med sedat och özkan på stranden. Så skönt att man kan sola nu utan att svettas ihjäl!

Ska iallafall till the Doors nu och möta upp Ö , vi ska gå någonstans och äta middag innan han börjar. Sen har jag inga planer. Ska iallafall bara ta det lugnt. Kanske passar på att ta en promenad igenom staden och fota lite.


Framme i alanya!!!

Vilken resa och noll sömn. Sitter på babaoglu nu och träffar några vänner. Ska senare förbi the Doors också.

Blev massa förseningar från Stockholm. Galet less var jag.

Men nu är jag är. Dricker en pina colada. Favoriten!! Måste ladda inför imorgon då kavajen ska på i hettan. Sjuuuuuukt varmt. Men mycket viktigt möte!

Internet på mitt hotell Strular. Blir inte förvånad. Men ska försöka fixa det till imorgon. Har dock lyckats låsa in min nyckel i rummet klantig som jag är .. Men efter denna drink kanske jag vågar berätta ;-) dom har en tendens att bli griniga här över sånt på hotellen....

Hörs sen !


-

FEM(!) sköna timmar återstår tills jag lyfter. Kan inte klockan bli 05.00 iallafall så jag får checka in mitt jävla bagage? Drygt som fan att vänta. Men det är ju värt det. Vågar dock inte ens blunda, då blir jag väl rånad eller något.
 
Har iallafall bestämt mig att gå på massage imorgon då jag kommer fram. Behöver verkligen det. Blir självklart att gå på kleopatra hamam och göra det. Tycker dom är grymt bra som jag sagt tidigare.
 
Kan då säga att denna gång lär det inte bli några problem att somna på planet. Ska svepa ett glas vitt sen somnar jag nog rätt gott ;) haha.
 
Vi hörs imorgon!
KRAMAR.
 
Och IFALL något skulle hända (får sjuk ångest om jag inte säger det, haha) så älskar jag alla mina nära och kära mest av allt på denna jord ♥

framme i stockholm

Nu är jag framme! Usch vilken jobbig flygresa... kunde absolut inte undvika min flygrädsla för dom jag satt brevid. Men dom var väldigt hjälpsamma och stöttande. Stort plus till sånna trevliga människor!!
 
Sitter iallafall i skycity nu. Frågan är vad tusan man ska hitta på tills flyget till antalya går? Läsa tidningar, bloggar och ringa långa telefonsamtal.. haha! Finns inte så mycket att göra. Men timmarna kommer gå långsamt..
 
 

Hejdå sverige

Lite hastigt sådär. 14.00 imorgon är jag framme i alanya. Åker till stockholm ikväll och flyget därifrån går 07.00! Har inte fattat riktigt att jag åker... haha. Sjukt spontant. Men nu får jag äntligen fixa klart allt. Blir mest troligt jobb där i sommar, har nog inte ens nämt det för er. Ingenting är helt 100 ännu. Men ska som sagt dit ner nu för att fixa ett och annat samt kolla på en lägenhet. Man vill inte betala för någonting man inte ens sett i verkligheten.. kanske är värsta råttboet.....
 
Det känns dock förjävla jobbigt att vara utan A. Vi har bara hunnit ses knappt tre veckor sedan vi båda kom hem. Kommer sakna honom enormt. Min fina!
 
Och ja .. vi får helt enkelt se hur allting blir. Men tar jag inte denna chans nu kommer jag aldrig att göra det. Kommer inte precis åka hit när jag blir äldre. Det måste ju liksom hända nu eller aldrig. Förstår att ni kanske tycker jag är galen. Haha, men man lever bara en gång. Right?
 
Ska iallafall sätta igång med packningen nu. Inte den blekaste aning hur vädret är där nu så får väl kasta ner lite blandat. Eller Rebecka som bor där tyckte att något varmare borde jag ta med till kvällen iaf. Tillochmed träningskläderna får åka ner!!! haha.. ska inte på någon fest-resa precis, så kommer bli sjukt härligt med lite morgonpromenader!
 
Måste ladda ner ett gäng med låtar. Fysatan vad nervös jag är. FYRA flygresor, vill ba grina.
 
Har med mig datorn. Internet på hotellet och inne på rummet för en gångs skull. Tacka fan för det. Så bloggen kommer hållas uppe med uppdateringar och bilder.
 
Önska mig lycka till ;-)
Bloggar senare ♥
 
 

godmorgon

Vilken jobbig natt. Har inte kunnat sova mycket alls. Mycket att tänka på tror jag.,
 

Iallafall, Kanske åker med sista flyget till sthlm ikväll, och 06.00 beger jag mig till alanya isf. Men jag kan inte bestämma mig och det hade ju varit bra att göra det typ nu?! Gaaah... blir galen.
 

måndag

Jag orkar inte dra något längre inlägg idag. Är slut i både kropp och huvud. Har hur mycket som helst att göra imorgon också, mest troligt .... så jag återkommer då jag har tid.

film och mys

 
Nu mår vi gott!

söndag

Idag mår jag precis som jag förtjänar. Men verkligen värt det.
 
Personalfesten igår var grym. Började med bowling där jag förlorade rätt stort, haha.. och efter det så blev det att avnjuta en god middag tillsammans med världens underbaraste arbetskamrater. Hade verkligen en toppen kväll. TACK till alla närvarande ♥
 
Har legat i sängen hela dagen. Hjärtat var gullig och hämtade mat från max så jag kanske skulle må lite bättre. Men jag är fan sjukt seg fortfarande...
 
Är på storgatan just nu. Gick på konsum och handlade lite dipp och grönsaker som vi ska smaska på hemma hos A lite senare. Blir väl att se någon film åså. Älskar söndagar!!
 
 

lördag

Som ni såg så blev det en spontan utgång igår! Vi började hos mig och sedan gick vi till olearys där det blev ett antal rundor med vodka redbull. Det gjorde ju sitt kan jag säga ;) Somnade rätt gott när vi kom hem. Haha.
 
Ligger i soffan nu och har precis duschat. Ska försöka vakna till liv innan jag gör mig klar inför ikväll. Vi ska vara på olearys kl 8 för bowling och middag :) Men först ska jag och johanna vina lite ;)
 
 

becka häär!

Sitter på storgatan med johanna, hennes pappa, Jhulle, madicken och hennes päron! Ikväll blir det utgång på O'Learys ovanligt nog? Härligt att man lärt känna så mycke folk i turkiet och speciellt att man fortsätter hålla kontakten med dom. Stort plus till Turkiet resan!

Vill bara avsluta inlägget med att säga att madicken är den bästa vännen och framförallt den bästa tjejen som finns. Älskar henne över allt annat! och även om vi gått igenom mycket så har vi alltid hållt ihop oavsätt vad! Bästa vänner forever and ever! Älskar dig gumman! <3

fredag

Äntligen fredag!! Dock jobbar jag idag men det känns inte det minsta jobbigt faktiskt. Jag somnade strax efter tio igår och jag är utvilad idag. Hur underbart som helst. Börjar även 11 så ska absolut inte klaga :) Har en massa kalasbackar och dukningar att fixa klart idag, Så tiden kommer rulla på. Är en hel del som ska göras. Är ju ledig i helgen så känns som en självklarhet att förbereda så dom slipper paniken på lördag.
 
Har precis dragit ett varv med nagellack. Ids inte göra en fransk manikyr förrän imorgon, så jag kör på mitt mattrosa idag igen. Förstörs ändå när jag jobbar.
 
Är fortfarande lite sur över att mina leggings är restnoterade. Alltså, Dom skickas till mig när dem återigen finns på nelly's lager. ÅHH! Dom var skitsnygga ju, och passar till ALLT typ. Jävla skit.... Aja, har ett par liknande så får väl köra på dom.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag börjar bege mig. Helst av allt hade jag velat följa med till sjukhuset och hälsa på min mormor. Tror hon hade uppskattat lite kramar ♥ Hoppas hon blir bättre snart. Life is so unfair.
 
Ha en bra dag så hörs vi senare.
Puss
 
 
 
En bild från personalfesten förra året.
Då var man ljushårig också. Omg, So not me! Men kul hade vi ;)

less

Varför ska alla jävla resor vara så dyra nu? Eller egentligen inte dyrt. Men brukar åka en sista minuten till alanya för 2000 när jag inte har bokat månader i förväg. Och känns ganska jävla onödigt att betala cirka 5500 för en vecka i oktober? (blir dyrare när jag ska ha enkelrum) Plus att jag ska dit för några möten, så känns inte värt. Jag behöver egentligen inte hotell, men flygstol kostar samma som flyg & hotell. Så det kvittar ju. Åååååååh. Bara hoppas på att dom sänker priserna snart.. Får inte vara så snabb på att boka. Håller tummarna nu! Annars får jag ta allt på telefon, vilket jag absolut inte är sugen på. Döö......
 

Är det någon som har tips på sidor med sista minuten får gärna droppa en kommentar.
Har dock kollat dem flesta, tex reseguiden, destination, ving, detur, nazar... ah. you name it. Men om det finns någon jag kanske inte ens har tänkt på? Taaaack på förhand ♥

@ home

Har precis kommit till storgatan.
 
Sitter med mina päron just nu och ser hockey. Men jag och mamma ska bege oss till badrummet och färga håret :) Orkar inte sitta här och höra pappa skrika efter en lång arbetsdag, hah..
 
Fick även hem en snygg lackjacka idag från nelly. Beställde ett par snygga leggings också som jag tänkte ha i helgen, men av någon konstig anledning kom dom inte idag?? Hoppas på att dom kommer imorgon. Annars får jag planera någon ny outfit tills på lördag.
 
Aja nu ropar mammsen.
Hörs

torsdag

woho, en dag närmare helg!
 
Har jag varit och tränat? nae. Varför ska sängen vara så helvetes skön nu för då??? haha. Less jag blir. Men okej, att träna strax efter 6 på morgonen och sedan jobba 11 timmar är rätt tufft, Så jag förtjänar att ligga kvar ;) tsss..
 
Har tagit på mig sockar och Andrés stora sköna hood. Ligger även under täcket, Så förbannad jävla kallt. Hojjaligen. Längtar redan till vår & sommar.
 
Ska iallafall ta en påtår nu innan jag gör mig klar.
Hörs senare!
 
 
 

finally at home

Ligger och tar det lugnt i soffan medans babe är i duschen. Vi ska kika på efterlyst som börjar 21.00 .. längesedan jag såg det, orkar typ aldrig se tv, blir bara trött, haha! Sedan fastnar jag alltid vid datorn eller så sitter min iphone fastklistrad i min hand. Vilket liv man har??
 

Ska försöka kliva upp samtidigt som A imorgon. Tänkte åka med honom till gymmet så jag är där halv sju. Tror ni jag lyckas? Det tror inte jag. Men som sagt, ska verkligen FÖRSÖKA ta mig upp ;-)
 

onsdag

Godmorgon!
 
Har sovit mellan 00.00 och 06.30 ungefär .. så nu känner jag mig hyffsat utvilad. Sov hemma inatt.. Kunde inte ställa mig upp igår eftersom jag hade sånna jävla kramper i magen. Men nu har det gått över, tack och lov. Tror det har mycket att göra med stress, och att jag alltid har bråttom då jag äter, dricker för lite osv. Måste verkligen börja ta det lugnt, Stressar när jag inte behöver. Av ren vana, så jag ska försöka lugna ner mig när jag är hemma. Men jag har alltid varit så att jag vill ha allting klart, kan inte lägga mig i sängen och ha någonting ogjort. Om ni fattar? Sjukt jobbigt iallafall.. Önskar ibland att jag var som A, haha.. han är helt klart motsatsen!
 
Sitter och dricker kaffe och äter en bulla. Nyttigt va?? Men det var det enklaste att ta fram ;) Är inte så mycket för bullar faktiskt.. Men till kaffet är det perfekt, Brukar doppa ju ;) mycket godare!
 
Ska iallafall åka till jobbet på cirka 20 min.
Jobbar resten av veckan också, Dock ledig helgen.
Då har vi fest för sommarpersonalen också, kommer bli KUL! :)
 
Är inte ens sugen på att festa mer, bara vid specilla tillfällen om jag känner att det kan vara värt.
Eller fick jag en för stor dos av det goda nere i alanya? Haha. Herregud.. ;)
 
Ha en trevlig dag så hörs vi senare.
 
 
Love ya!
tack för att ni finns, och att ni är dom ni är ♥
 
 

tisdag

Trevligt med kalas igår! Fick träffa släkt och vänner. Blev dock inga bilder alls tagna..
 

Har precis kommit hem. Sov till klockan ett. Men det behövdes verkligen! Dricker kaffe nu och på en liten stund ska jag och Rebecka dra oss mot actic för ett hårt träningspass.

kalas på storgatan 48

Hemma och nyduschad! Ska skynda mig att göra mig i ordning innan alla gäster kommer. Anna och Mamma håller på att baka för fullt.. Jag och pappa drar oss undan kaoset. Lika bra, haha.
 
Sitter och renskriver en sak nu, sedan ska jag börja ringa runt.
Mycket som skall göras.
 
Jag återkommer senare med bilder från idag.
Kram

Måndag

Ny jobbvecka.. Dock är jag ledig imorgon iallafall. Och idag slutar jag 13.00 så det blir raka vägen till gymmet efter det.

I eftermiddag blir det kalas. Mamma och lillasyster fyller år idag, 45 & 18 år gamla blir dom. Stort grattis!!!


Söndag

Två timmar kvar!!!! Då ska jag hem till A som har kommit hem från utlandet. Myyys


-

Tacka fan för att dagen gick fort. Har seriöst sprungit igenom hela dagen... värre än ett hårt träningspass typ. Haha.. Sen ska man lära upp den nya personalen också, Det gäller verkligen att försöka hålla ihop allt så gott det går. Men alla har varit jätteduktiga, verkligen!
 
När jag slutade var det bara att byta om till finkläder och bege mig till farmor där alla redan var samlade. Åt en jättegod middag och myste på. Supertrevligt.
 
Har precis skjutsat mamma och pappa till bergnäset. Och nu ska jag bara ligga i soffan och slöa tills det är dags att hämta dom. Jag är dock sååååå sugen på att gå ut. Men icket. Min kropp och mitt huvud skulle aldrig orka med det.. tyvärr. Ska försöka få mig en bra sömn istället. I really need it.

Hahhahaha


hahahaha

Asså ........
 
Pappa: Fan madde, KOLLA PÅ MATCHEN DÅ!!!!
Jag orkar inte, är trött...
Pappa: Men vafan då, din turkjänta!!

lördag 15 september

Godmorgon!
 
Trodde jag skulle få sova bra inatt när jag var så trött igår. Men icket, har legat vaken sedan 04.30 & har inte kunnat sova en sekund efter det. Jag förstår fan inte. Hittar liksom ingen anledning till varför jag sover så dåligt som jag gör.. Eller okej. Där ljög jag.. Lider av en sådan beslutsångest just nu. Om det nu kan vara pga det..
 
Whatever. Ligger iallafall nergosad under täcket med kaffekoppen brevid mig. Jag vill inte kliva upp. Jag fryser nå så förbannat. Man känner verkligen hur kallt det har börjat bli ute, Dock är det mysigt med höst.. men värmen saknar jag.
 
Ska ligga kvar en liten stund till iallafall, sedan måste jag börja göra mig klar. Går jag ut såhär tror väl folk att jag knarkat eller nå. SÅ förstörd känner jag mig just nu. Haha!
 
Nåja, tagga till för jobb nu!!!!!
 
 
 

gääääsp

Hej på er!
 
Vilken dag alltså. Har knappt suttit ner en sekund. Först NU har jag lagt mig ner i sängen.. hade velat lägga mig för längesen men har inte haft tid.
 
Jag har jobbat från 9 till 19. Efter det blev det raka vägen hem till päronen för att kasta i mig middag. Gick sedan och hämtade bilen för att åka & handla, och till sist åkte jag hem till Andre för att städa undan lite. Men nu äntligen är jag hemma på storgatan i min älskade säng.
 
Jag har så jävla ont i mina knän också.. helt jävla otroligt :( Ska jag inte ens kunna träna längre? Direkt jag överanstränger dom så får jag världens värk. Dom pajjade totalt pga fotbollen.. Och nu har det kommit tillbaka. Skulle inte förvåna mig om jag har vätska i dom igen.. Helvete satans fan.
 
Nåja, Nu ska jag läsa lite bloggar, surra lite och sedan släcker jag ner. Imorgon har jag en massa barnkalas att ta hand om, och när jag slutar ska jag till farmor där vi ska fira mamma, lillasyster och farmor's syster. Snacka om att 'ja må han leva sången' kommer att snurra runt i mitt huvud ett bra tag.. haha!

New


fredag

Fan vad jag sover dåligt. Blir så less på att vakna varannan timma och sedan tar det hur länge som helst att sonma om.Brukar ha sånnahär perioder... verkligen skitjobbigt.
 
Sitter iallafall & dricker kaffe nu. Ska snart tralla till gymmet och möta johanna så vi kan börja åka mot jobbet.
Jag jobbar hela helgen + veckan .. förutom tisdag då.. hoppas jag får mer sömn annars kommer jag vara död.

sliten krigare

Igår åkte vi som sagt till happis. Vi for först till julle och var där en stund, och sedan åkte vi vidare på förfest. Var alltså med några som vi träffade i Alanya. Hade iallafall grymt kul, blev även utgång i finland!
 
Imorse mådde man ju lite sämre. Har varit otroligt bakis.. usch.
Har duschat och lagt mig i sängen nu. Så jävla skönt.
 
 
























-

tjuuululu
 
Fick upp skitungen till slut. Vi har suttit och avnjutit en god "lunch" samt druckit flera koppar kaffe. Nu har vi båda duschat och hon ska snart fara hem. Så på ett tag rullar nog Rebecka in :)
 
Har även suttit och mailat hit & dit. Nu värker nästan fingarna av allt skrivande. Men resultatet blev mycket bra så jag hoppas på det bästa.
 
Nä nu ska jag leta fram någon snygg outfit och sminka mig..
 

onsdag

Godmorgon!
 
Jag lyckades somna om iallafall. Vaknade kl 9 :) Så jag har redan hunnit diska och plocka bort lite. Anna ligger som en död säl i soffan, hon kan inte ha sovit speciellt länge.. så vågar inte väcka henne ännu.
 
Ska möta upp R på stan lite senare, Vi måste in på bolaget och handla lite magiska drycker tills ikväll. Sedan går vi hit och gör oss klara. Julle skulle väl hämta oss klockan 18 och då börjar våran bilfärd på två timmar.. Undra vart vi ska? ;)
 
Ska göra någon god frukost att bjuda anna på innan jag skickar iväg henne, Fick en order av mamma att hon ska på AF. Det är inte lätt att få upp denna dam då hon älskar att sova. Haha!
 
 
Inte hade jag tackat nej till denna underbara frukost just nu!
Tepe mountana restaurant, himla mysigt.
 
 

I will never ever leave you

Vaknat upp 03.15 och känner mig pigg som fan.. Jobbigt läge! Måste försöka somna om så jag orkar med ikväll ;-) jag och Rebecka ska på äventyr!

Anna har inte ens somnat än, hon ligger på andra sidan av soffan med datorn i famnen och ser film. Lill gumman min!

Ska prata klart med özkan nu som precis slutat jobba... Han är lite smått leds nu.. Kan jag dock förstå.. En säsong på The Doors är det nog inte många som skulle orka med. They are good.

Vi hörs sen


lite att göra?

Namn: Madelene (Anna) Nyberg
Ålder: 20
Längd: 171
Sko-storlek: 37
Född: I piteå
Bor: Luleå
Gör just nu: ligger i soffan & ser tv med sis.


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Omtänksam, glad och givmild.
Vad är du rädd för: mörker, spindlar, getingar, döden!!! osv.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag alltid är mig själv.
Det roligaste jobbet du haft/har: Blir väl leos i guess :)
Har du körkort och egen bil: Jag har körkort, men ingen bil. Kör med päronens ibland.
När tog du ditt körkort: hmm.. november förra året tror jag
När grät du senast: Ärligt, igår.
När skrattade du senast: Nyss
Vem åkte du bil med sist: André
Vem åt du mat med sist: Rebecka
Vem sov du hos sist: André
Vem sov hos dig sist: A
Vad var du rädd för när du var liten: Oj, jag vet faktiskt inte.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: flygvärdinna konstigt nog
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Jävlar... massvis av gånger.
Värsta smärtan du råkat ut för: -
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Alla mina nära&kära gör mig glad dagligen.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: puuhh.. finns mycket
Har du någonsin sportat: Absolut. Spelade fotboll i10 år.. sen orkade inte mina knän längre.
Någon du ser upp till: -
Vad finns alltid i din handväska: Vad finns inte i min handväska?
Har du varit utomlands någon gång: yepp


  Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: tyvärr har jag testat. But never again!
Rökt: Jao
Snusat: ja
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: både och
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: charmig & muskler. Mums!
Finaste komplimang du fått: vet eeej
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: mhm
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja.
Har du någonsin fejkat en orgasm: Haha... ja.
Hur många sex-partners har du haft: klura på den du.
Har du någonsin gjort något kriminellt: nja, ja. kanske..
Har du snattat: haha, i yngre dar isf.


Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad!
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött.
Hund eller katt: kvittar
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet
McDonalds eller MAX: max
Vin eller Öl: Vin!
Charter- eller skidsemester: Charter
Sverige eller Utlandet: utlandet
Sport eller nyheter: sport
Hockey eller fotboll: hockey är roligare att titta på.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: spela roll?
Sommar eller vinter: sommar.
Vår eller höst: höst
Flyg eller tåg: flyg .....
Bil eller buss: bil


lillasyster på besök

Ligger just nu i soffan med Anna som kom förbi. Surrar på om allt möjligt. Det är så skönt att man kan prata ut med någon som känner en så himla bra!!
 
Kan säga, att just nu är mitt humör toppen!!!
But I can't tell you why ;)
 
Nu en rp.
Hörs!

Utmattad..


-

Nog fan har vi plågat oss idag. Trodde jag skulle avlida när jag kom till mamma och pappa, hissen funkade inte... det var bara att kämpa sig upp för alla jävla trappor. Ville bara skrika rakt ut.. otränad? eh..
 
Håller på att tvätta lite, tänkte bädda rent åså.
Middagen är färdig och badet uppspolat.. skönt!

tisdag

Och som vanligt på tisdagar är jag free from work. Har lagt mig i sängen igen efter lite frukost.. självklart har jag kaffekoppen med mig;) Ska slå på en film och ta det lugnt en stund innan jag tar en promenad till gymmet. Fyfan vilken träningsvärk jag har i benen och magen, haha!!
 
 
Vi hörs senare mina vänner!
/Från en lite gladare Madelene

sömnlöst

Vad fan händer? deppmode kanske det kallas. Hatar det verkligen.. Bokstavligt talat. Vill bara dra täcket över huvudet och stanna där. Det känns tuffare än någonsin.. det jobbigaste är att det finns så mycket jag bara vill skrika ut men det tar liksom stopp direkt jag försöker. Frågan är egentligen varför? varför jag ens ska försöka. För jag vet, att nästan ingen skulle förstå. Nu låter det kanske som världens grej, vilket det kanske inte är. För er. Men för mig .. det känns som att man hamnar i en återvändsgränd om och om igen. Varför kan inte allting bara gå som man vill? Mitt liv är underbart, om man ser det utifrån.. Men inom mig finns det någonting som saknas. Vill bara att den sista pusselbiten faller på plats. Kämpar man så går det, det handlar bara om mod. Just det som jag inte har, inte just nu.. Har man inget tålamod heller så är det raka vägen till botten innan man ens börjat ta sig upp.
 
 
behövde bara skriva av mig.
Godnatt.

-

'When you look back on your life, you'll regret the things you didn't do more than the ones you did'

-

Nu är det rent och snyggt! Kan alltså lägga mig i sängen med gott samvete ;)
Ska inte göra något alls ikväll.. bara se film och må gott!
 
jag är nog galnare än alla turkar på att köra bil i alanya ....
tycker synd om A & F som fick åka med! ;) Men vi överlevde iallafall!

så duktig!


flygresan

minnesluckor, japp!


syster 18 år!

Özkan fixade en tårta!


the doors <3


on the boooaat


:)


haha


välkomnar träningsvärken from hell

Jävlar vad skönt det var att träna. Mindre skönt kommer det nog vara imorgon när träningsvärken hälsar på.. Men det är bara att bita ihop & träna bort den.
 
Jag och Rebecka sitter just nu och dricker kaffe. Hon ska snart hem, så då ska jag sätta igång med städningen så man har det bortgjort. Andre var så gullig och lämnade läggan när det såg ut som ett bombnedslag ;)
 
 





måndag

Godmorgon!
 
Känner mig rätt utvilad idag. Skönt!
Sitter och dricker kaffe, äter frukost & lyssnar på musik.
 
Åker till jobbet om en timma och efter det blir det träning med R!
Vi hörs senare :)

söndag

Gick mycket bra att vara barnvakt igår. Andre kom även dit runt 22 tiden för att mysa lite & säga hejdå. Vi gick ut och badade badtunna åsådär. Han kunde inte stanna så länge men var roligt att han kom förbi iallafall.
 
Idag åkte jag hem runt ett. Sedan har jag suttit med Frida & Rebecka på friends i flera timmar och pratat om allt mellan himmel och jord. Det var riktigt behövligt..
 
Jag & Frida gick även och solade en sväng,
Och sedan gick vi hem till Andre så hon fick föra över alla bilder åså.
 
Nu sitter jag dock här själv. Känns sjukt konstigt när inte A är hemma..
Men jag ska nog klara av att vara ensam i en vecka. Har ju lite att göra.. tex städa ;-)
 
Imorgon jobbar jag bara till ett, så efter det blir det raka vägen till gymmet! ;)
Rebecka har skaffat kort där också så nu kan vi peppa varandra. Skönt att börja igen!
 



 
 
 
 

Lördag

Hej på er! 
 
Sitter just nu i Piteå och är barnvakt åt mina kusiner eftersom min morbror och hans fru ska på bröllop. Så jag slaggar nog här också och åker hem imorgon. Andre kommer även hit ikväll för att umgås med mig, han åker ju till alanya imorgon så vi har försökt umgås så mycket som det går, vi har knappt hunnit med det i veckan pga jobb. Så det blir lördagsmys med tre goa grabbar ikväll. Blir att bada lite bastuna också, härligt!
 
Jag skriver senare :)
 
 
 
 

Beslutsångest

Finns det nå värre? Vad fan gör man?


-

Efter många svordomar och utbrott så gav jag upp spelandet. Jag sög! Fast kom faktiskt bara 55 sekunder i mål efter andre.... och han har säkert spelat mycket mer än mig ;) Ska nöta när han är borta!!!
 
 
Nu blir det iallafall läggdags så man orkar med arbetet.
Och imorgonkväll blir det bara mys hemma i soffan.

spådom

Rebecka ringde mig nyss och berättade att hon blivit spådd. Jag blev också intresserad av att bli det, så jag åker nog dit nästa vecka,Tycker sånt är så kul! (så länge det inte bara är negativt)
 
Började kolla upp lite på internet för skojs skull. Fick då dessa svar;
 
 
 

 

 

Tolkning:

 
Det som var:

 


Fyra Mynt
 
Trygghet, säkerhet och stabilitet är viktigt för dig. Det kan handla om att du har svårt att slappna av, våga chansa och leva livet fullt ut utan den hårda kontrollen. En djupliggande rädsla för förändring finns här, du stretar emot in i det längsta, vill inte och vägrar förändring. Arbetsmässigt visar detta kort på en situation/arbetsplats där du känner dig trygg och säker men att du inte trivs, skulle vilja byta jobb men rädslan för förändring håller dig tillbaka vilket kan leda till ett underliggande missnöje hos dig som visar sig i gnäll och klagomål över din situation. Kärleksmässigt lika så, behovet av att få känna säkerhet och trygghet med sin partner gör att man kanske stannar i en relation som man vantrivs i. Är du utan partner kan det visa på att du inte gör speciellt mycket åt din situation utan kör på i samma gamla spår.

Det som är:

 


Styrkan
 
Här finns klippan som man alltid kan lita på, som är lugn och trygg i alla situationer. En person som har ett mål den strävar sakta med säker mot och man låter sig inte rubbas i första taget. En inre styrka som är tålmodig, väntar ut striden, låter sig inte triggas igång utan är sansad och självsäker. Kortet visar även på att man försöker uppnå en förbättring hos sig själv, arbetar med sig själv att hålla tillbaka impulser och lust, man försöker se på en situation ut ett större perspektiv, höjer sig över sig själv.

 


Det som kommer:

 


Sex Svärd
Sex i svärd symboliserar en resa, antingen på det mentala planet eller på det fysiska planet(då oftast en resa över vatten). Det visar på förändring ifrån en konfliktfylld situation till frihet och lättnad, det finns en lösning och du är på väg mot den. Du lämnar gammalt groll bakom dig och gör dig redo för nya utmaningar, nya händelser.  

 

Tillbaka 


torsdag

hejhejhej bloggen!
 
Idag har man varit lite piggare. Hunnit med en hel del på jobbet :) känns skönt. Kom precis till A.. Vi håller på att laga middag åså, sen ska jag spöa honom i bilspel ;) ojoj! Kaxig är han, men jag är ju mästare! Han vet bara inte om det ännu, hehe ;D
 
Han har ju bokat en resa till alanya på söndag med Andreas. Lite surt att man knappt hinner ses en vecka ens efter att jag kommit hem .. men vadfan, förstår att han också vill iväg. Han kommer nog ha det bra :)
 
Annars dårå? Händer inte speciellt mycket. Jobbar 11-19 imorgon och efter det blir det en kaffe och surr med Frida på friends. Mycket att ta igen! Och på lördag åker jag till piteå för att vara barnvakt åt mina småkusiner, ska sova över där också.. känns lite trist nu eftersom Andre åker på söndag, hinner bara ses imorgon. Det suger. Men han skulle nog komma dit iallafall och åka hem på lördag natt :) Då hinner vi mysa på lite iaf.
 
Nu måste jag kolla till maten, den är väl säkert redan bränd ;)

Onsdag

Jobb 9-19! Hörs ikväll


-

Nu är jag hemma hos A igen efter att ha varit på 20 års firande.
Det bjöds på massa godsaker och mängder med kaffe!
 
André håller på med middag som vi snart ska äta. Sedan ska vi väl krypa ner i soffan framför en film och tända ljus. Så mysigt nu på hösten. Love it! 
 
Blogglusten finns inte just nu.... sorry.
Återkommer...

tisdag

Min enda lediga dag denna vecka, så vad gör man? - Städar. Har hållt på med tvätten sedan klockan tolv och är äntligen klar. Garderoben är också fixad. Känns skönt!
 
Har precis gjort en fransk manikyr & nu dricker jag kaffe i väntan på at Anna ska komma hem. Vi ska ta en promenad ner till varvet där Markus bor. Han fyller hela 20år idag så ska dit och lämna en present och fika lite med släkten. Blir nog mycket trevligt :)

-

Fortfarande helt död. Har fått alldeles för lite sömn .. Ska iallafall snart åka hem till andré. Hann bara träffas igår när han hämtade mig på flyget. Så det ska bli riktigt mysigt att få ligga och kramas med honom igen.
 
Har även tagit ut mitt löshår. Pallar inte med det nåmer. Tog säkert en timma + en liter hårinpackning för att kamma ut det där borta.. ska spara ut till mitt långa fina hår istället. Värt!
 
Vi hörs!

bildbomb








































































 

trött är bara förnamnet

Sovit pissdåligt inatt, vaknat hela tiden, klivit upp, lagt mig, klivit upp och lagt mig igen. less! Och sedan började jag åka mot jobbet en timma för tidigt eftersom min telefon inte ställt tillbaka sig till svensk tid.
 
Sitter iallafall och dricker kaffe nu. Har knappt druckit det på hela veckan..
Jobbar 9-13 idag, så vi hörs sen!

hemma :(

fyfan vilken resa. Har haft så sjuuuuuuuuuuuukt kul. Även fast vi fick vara med om det ena och andra så kommer detta vara oförglömligt. Tack tjejer!!!
 
Massvis av bilder och filmer kommer att läggas upp imorgon. Just nu är jag helt död! Har sovit kanske två timmar varje natt där borta, och inatt sov jag ingenting alls. Ska jobba imorgon så ska släcka ner direkt och sussa! Det har tagit på krafterna att kröka i en hel vecka kan jag säga, och även alla tårar man grät igår ... usch vad jobbigt det var. Har fortfarande en klump i halsen och magen av att lämna mitt älskade alanya. Om ni bara förstod..
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu