söndag

söndag igen!

har inte varit så bra på att uppdatera i helgen. Har bara inte haft orken =p Men jag har iallafall haft det supertrevligt både fredag och lördag! Så ikväll ska jag bara ta det lungt =) har lite godis och cola så ska slå på någon bra film & tjocka mig :) Har för det mesta bara suttit inne idag, bara varit på ica en sväng, och sen hos tobbe i typ en timma, men det är skönt att vara hemma och ta det lungt ibland :) Nåja, känns iallafall sjukt skönt att jag kan umgås med tobbe nu. Utan att bråka och skit, great!

bilder från i helg finns på fb!
Nu ska jag gå ner och se om mina päron ser nå bra på tv!
puss=)

torsdag

hej :)

Blev att fara till stan idag igen med sara! Hon köpte massa nödvändiga saker och jag köpte mig en klocka + halsband, två ögonskuggor från isadora och ett puder! Men nu ska jag hålla i pengarna, spara behöver man också! hehe ;> Sen ikväll gick jag faktiskt till gården ett tag, sebbe,johan,danne,sofia,anna osv var där så jag satt och sociala med dom :) var trevligt! Sjukt längesen man var där, haha.. när man gick i sjuan hände man där hela tiden typ. Menmen, =p Nu ska jag ta och slå på någon bra film trorjag.. har en iskall cola brevid mig som ska drickas upp också (y)






Nu blir det film, men vilken vet jag inte ännu =) Hörs imorgon! pusssss


ont ont och ont

Godkväll!

Andra avenyn var lika bra som alltid! Men stackars ulla alltså.. haha, hon har det inte lätt hon! Och roland, fan vad jag hissar honom alltså! Så jävla härlig :D

Efter andra avenyn var jag så snäll och gick ut för att skotta åt mina föräldrar.. kom in efter kanske 20 min. Tror det var det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv.. var inte ens någon ide? Snöhelvetet kom tillbaka lika fort.. Men jag gjorde en liten gång fram till dörren iaf, så tänkte jag satsa på att skotta garage uppfarten så dom kommer in med bilarna. Det var kämpigt ... but i did it=D men vad tror ni händer sen? PLOGBILEN kommer och skottar en stor jävla hög vars jag hade skottat så mamma kom inte in med bilen .. Jag som hade gjort ett så bra jobb =( .. men det var ju tur att våran granne är så snäll och tog bort all snö med sin snöslunga=) Som han tidigare öste snö på mig när han använde den.. =/ hahaha. Dock inte med meningen då;) aja, nog om snö.. jag hatar vintern alltså, iallafall när det är sånthär SKITväder!! wellwell..

Har färgat håret också utväxten åde :) Sen har jag bara socialat med mamma och erika om lite allt möjligt! Och en lägenhet har vi också hittat! =) wieee.. snart blir jag stadsbo ;) Nåja, Jag har väldigt ont i kroppen och känner mig hängig.. så nu säger jag godnatt!

onsdag

Hej! ;>

idag fick min dag spenderas på stan med nathalie och frida=) Kanske inte världens bästa dag att gå på stan. Men var tvungen att köpa lite saker så =p sen var jag shoppingsugen! Men det blev inte att köpa telefonen idag, ska köpa den imorgon istället :) nåja.. frida kom in till stan vid halv två tiden trorjag? då gick vi till max och lunchade! Gott var det som vanligt ;) Sen kom även natty in lite senare och då gick vi til waynes och köpte oss en latte och pratade om allt möjligt =) Var mycket trevligt! Sen på hemvägen hoppade jag av på ica för att köpa en hårfärg! så jag gjorde det, och sedan gick jag hem i den fina stormen! aja, kan visa vad jag har fått med mig hem!




blus från hm    väst från hm   2 baslinnen från  Jeans, bikbok
     149;-                  149;-          gina. 198;-                 500;-


peace ring & örhängen
Åhlens 50;- st.                  

Nu ska jag ta och öppna min cola medans jag ser det underbara andra avenyn!
blir nog en innekväll.. är inte så sugen på att gå ut nåmer;) haha. Hörs sen!
pussar!

tisdag

hellu ;>

vaknade typ tolv idag? duschade snabbt och gjorde mig klar.. sen for jag till ela där vid ett tiden =) haha, dom är ganska så sjuka;) nämen, nu ska vi väl mest troligt dra till max och äta lite gott! Saknar dom där chilicheesen :D hah, äh, hör av mej seeeeeeeeeeeeeen=p


sovproblem

Jafyfan, det är bara förnamnet. Jag lyckas inte somna? Hur mycket jag än försöker.. haha! Men ska iallafall göra ett försök till nu. Och jag måste somna! Annars sover jag bort hela dagarna!

Här är iallafall min blivande skönhet!


ingen rubrik

tjaaaa

blev att ta en lugn hemmakväll igen :) Gick på ica med min lillasyster och köpte lite godis & cola, plus att vi handlade lite till mami =p Har även bestämt mig för att dra till piteå på onsdag :b ska köpa en mobil dära så, det blir väl att kolla nå kläder också! Och kanske hälsa på släkten om man hinner. Får väl se =)

Har sett på newmoon nyss också, grymt bra var den! Måste ju läsa böckerna alltsåå,
men nu ska jag lägga mig i sängen framför tv,b =p Hörs imorgon! Puss



måndag

Ny vecka då, agaaaaaain

Vaknade runt kvart i två idag, och redan halv tre satt jag på bussen för att möta upp mikaela! gick till um, skrev ut p-piller åsådär.. sen for jag hem igen =p är fortfarande astrött alltså.. funderar på att sova en timma eller något, hade varit ganska så skönt!


Jag vill till umeå,piteå,eller happis på onsdag, för att shoppa.. less på att gå i luleå =p någon som är påååå? Kanske hör med min kusin om hon är sugen på att gå en runda på stan i piteå.. Fast det finns typ mindre där än hära, wellwell, får väl se hur jag gör =p Nu ska jag se lite tv, och kanske sova en stund! Puss

djgnsodgdmg

Nu har jag laddat upp lite pics på facebook.. men det blev dock dålig kvalla eftersom jag fick göra bilderna mindre, men skitsamma =p

Har nyss tagit mig ett bad, och nu ska jag kolla nå kläder som eventuellt ska beställas. En sak ska jag iallafall klicka hem, Och det är dom lysande armbanden;D haha! (y)


Söndag

hallåhallå! :) Kom just hem.. Jobbat från 12.00 till 18.00 =p Pappa kom och hämtade mig så fick jag övningsköra en sväng, :b .. de går bara bättre och bättre för varje gång!! Längtar tills jag får ta körkortet! Fan vad jävla skönt. Sen for vi på ica, köpte snus & godis, hehe! Så ikväll ska jag bara ta det lungt hemma.. kommer somna typ, är as trött! Men ska försöka hålla mig vaken! wellwell, Ska ta och ladda upp alla bilder från helgen nu, Fast jag lägger nog inte upp dom hära.. blir nog på fb! 

Jag skriver seeeeeeeeeeeeeeen,
puss 


Är så fruktansvärt less på skiten,
men nu ska jag fan få ordning på dehär!


lördag

rolig kväll igår, till och från iallafall!

Är hos mikaela nu med massa folk! Trevligt är det.. fast jag önskar att mitt humör hade varit bättre. Livet suger just nu, så vad fan gör man? just nu har jag bara lust att fara långt härifrån, bara ta det lungt och komma över allt. Lösa alla problem och bara se frammåt. Hur skönt hade inte det varit?! .. aja, vad fan.. nu ska jag umgås med mina underbara vänner som gör mitt liv så jävla mycket bättre! <3 Simma lungt!


helvettee
vad fan håller jag på med?!


fredag

fan vad härligt med fredag!

Har varit och övningskört tidigare, =) Skjutsade mamma till jobbet, sen förbi någon bilverkstad där vi ska lämna in våran andra bil på lagning =b och till slut for jag till ela :) Vi har nyss ätit, pasta carbonara.. tror jag det stavas? hehe, gott som alltid! Nu ska vi snart iväg och fixa lite saker, och efter det blir de att göra oss klara ;b taggar för fullt! nää, nu ids jag inte skriva mer.

Hör av er tonight ;)
pusss











gammal bild, heheeee

I ain’t coming back

hallå:) For ju till ela ikväll, Och efter ett tag kom också; maya,christian,simon,ante och tobbeG! Chillade mest i soffan framför simpsons! ;> Jag for hem runt halv tio trorjag? Då fick jag hämtning av tobbe, drog till kioskpirren och köpte cola + godis! Sen for jag home :) Så nu sitter jag bara här, lyssnar på musik osv :)

ska snart ta och lägga mig eller något? Måste bli lite trött först. Far till ela imorgon vid två tiden, så måste vakna typ tolv =p Men vi hörs väl imorgon, eller senare! Puss =)


Now I’ve changed my ways
Since I got some taste
And those cute doggy eyes
That I used to fall for back in the days
Just ain’t working no more
And there’s no way you can score
And if you don’t come up with something soon
Then I’m out the door

torsdag

Imorgon är det fredag, yeeyyyyy! :D

Idag sov jag till typ 14.00? Gud så skönt det är att sova tills man vaknar av sig själv. Lovely! Så då klev jag upp, tog ett bad och sedan frukost efteråt! Har även städat mitt rum.. tyckte det behövdes, Framförallt min garderob, så jag passade på att rensa också! Nu hittar man iallafall det man vill åt.

Om cirkus en halvtimma tar jag & ela bussen hem till hennes mor! Hon är ensammen hemma dära så det blir att kanske se en film? elr nja, vi har typ mycket att prata om så det blir väl mest svammel :) Måste planeras en del också ^^ hehe! Får hämtning runt tio tiden så det blir inte så sent! Jag hör av mig när jag är hemma :-)

pussar!



En liten likhet mellan oss har vi allt.
hahaha, ;) var bara tvungen!


Onsdag

hejsan! :) Kom hem från stan för en liten stund sen.. har varit där med min mamma & lillasyster! Mamma skulle shoppa nå clothes till på lördag då hon ska partajja, och min lillasyster gjorde hål i örat, i den dära lilla saken! haha.. Själv köpte jag bara en glittrig kofta på vila =b sen blev vi hungriga, och klockan var typ sex, så det fick bli mat från frasse's (y) gott var det.

Och nu ikväll så blir det typ att umgås i think? Kanske fara ut en sväng senare å glida. Eller något sånt :D men nu först blir det att plocka ihop i mitt rum :) bye!


godnatt

hellu :)

kom just home! har först varit hos maya med simon,maya och christian! Jag fick uppdraget att pierca simon öron! haha, fyfan vad han skrek! Men det var hans val;P hahah. Sen for vi ut en sväng =p Sen hoppade vi över till jockes bil & då bestämde vi oss för att åka till han och fika.. så det gjorde vi :) det var trevligt.. fast jag käkade typ upp alla hans cookies, haha, kakmonster som jag är =) hihi. sen for jag ut å jaaaaaaa, nu är jag hemma:)

Ska ta och lägga mig i sängen strax =)
och sedan sussa!

Imorgon blir det nog stan med min mor skulle jag tro :-)
Skriver någon rad sen när jag vaknar.
Pussar <3

Tisdag

tjue ;b

vaknade runt tolv tiden idag.. Gick direkt och la mig i badet! Sen blev det lite stressigt eftersom jag hade möte kl 13.15 .. mamma hade sagt att det var klockan två. Men jag hann iallafall =p mötet gick väl bra åså! Och sen for vi på Ok, köpte snus å nu ska jag ta och äta nå mat. Hann aldrig käka frukost så =) Ska nog göra blodpudding tror jag, fan vad äckligt det låter?! Men jag är typ den ända i min familj som tkr om det! hah, mer mat till mig;)

Ikväll får jag se vad som händer, antingen ska jag fara ut, eller så blir det en mysig hemmakväll. tråkigt väder ute så.. men får se :) Det beror på .. (;

Hörs sen, pussar! 

måndag

tjaaa på er,

vaknade typ halv fem idag.. haha! ;> men somnade typ fem igår natt.. så det var inte så konstigt ;b men det var värt att vara uppe! hehe,

Ikväll har jag bara varit hemma, käkat popcorn & sett film :b Och sen kom Simon,Christian,Maya,Tobbe och Ante förbi :) Dom ville ha kaffe så de bjöd jag dem på :) fattar inte hur man kan dricka kaffe. Så jävla vidrigt.. haha. Men iaf, dom for iallafall hem för ngn timma sedan. Så nu ska jag lägga mig i sängen en stund, se tv åsådär;>

imorgon blir det skola en stund, ska ändå på möte kl2 i stan. så, lika att dra till skolan dåå,
hörshej!


always!

söndag

hoff, äntligen är helgens jobbade över! Är helt slut i kroppen.. Har iallafall nyss tagit mig en dusch:) Nu ska jag klä på mig, får bli mjukiskläder, sköönt! Tror att det blir att sitta inne ikväll? Fast man vet aldrig, kanske drar ut en sväng iaf :) Nåja, skulle inte fara nåmer till skolan, men det blir att gå månaden ut iaf, så jag får studiebidraget! höhö ;> vill ha min lön nu också!!! så jag kan fara och hämta the car  =) nåväl, har inget mer att skriva. Är rätt tråkig, jag vet ;b återkommer kanske senare.


tobbes systerdotter mila! Sötaste flickan eveeeer!


Lördag

hej!

Jobbat från 12 till 17 idag =p gick bra. Var lite trött men när jag väl vaknade till så rusade dagen iväg :p så det kändes skönt! Mamma & sara kom förbi och käkade innan jag sluta, Så åkte hem med dom sen :) När jag kom hem gjorde mig klar åså, sen for jag & ela till bergnäset, =p var på ferre hos jennifer.. men jag dissade festen och for hem =) Är så jävla trött alltså! Så det blir att sussa snart skulle jag tro :) Ska först sociala lite! Men vi hörs imorgon eller nått =) ska bli bättre på att uppdatera. Jag lovar =) pussar!


fredag

Blev ingen skola idag. Kanske inte blir det nåmer på hela året? Jag vet inte ännu. Har inte bestämt mig ännu =p Men for iallafall på jobbet :) Så har jobbat från 13.30 till 19.00 =p hade turen och fick skjuts hem. Så for hem och gjorde mig klar snabbt :b Och nu är vi hemma hos simon några st, ska snart draaa ut. Men jag skriver senare ikväll trorjag? Blir inte så sent. Jobb imorgon också..

nås på tel =)
Pussar

Lite bilder



haha, allt klotter från typ 06/07? sweeet

home again

Nu är jag tillbaka :) Övningskörde inte så långt. For bara till ica & handlade med mamma&pappa, sen for vi och hämtade anna&lydia, släppte av lydia och sedan hem :) Ska snart ta och äta lite blåbärspaj med vaniljsås som mamma nyss har bakat :) sen blir det nog att se film eller något! Får se om jag får nått sällskap, ska höra ifall maya vill komma å mysa lite! hehu, Ska ladda upp lite bilder också från igår då vi var och grilla :) Men dom kommer i ett nytt inlägg om ett tag :)

köpte en cola,snus & fransk nougat också (y)
hörs snaaaart

 


torsdag

hey på er!

Jag är hur trött som helst. Sov ingenting inatt.. kanske en kvart. Men jag ska hålla mig vaken tills det är dags att sova! Inatt kommer jag få sova. Jag ska ge mig fan på det. Nåja.. Tog mig iallafall nyss ett varmt bad :) Och nu sitter jag och väntar på middag! Vet inte vad det blir ännu, men får hoppas på något gott! :) Och anders ringde idag, Och sa att jag skulle få jobba imorgon efter skolan, lördag och söndag! As bra, för jag vill jobba så mycket som de går nu innan jag får lönen! kommer bli några tusingar! härligt, Det blir nog en del shopping för dom pengarna. Eller så köper jag en benz! Låter bra va brudar? höh, ;D inte länge kvar till körkortet nu inte! Påtal om det så ropade mamma att jag ska få fara ut och köra nuuu, så vi hörs sen :) puss


jag kan klara mig fint.
det har jag insett nu.

jag blir galen

Jag kan inte sova? Vad fan är det för jävla fel, blir galen snart!

Aja, ikväll var jag iallafall och grillade med mina vänner! Trevligt var det.. =p Såg allt klotter man hade skrivit där för flera år sen.. Tog kort på litegrann! haha, kan lägga upp sen :) nåjo.. Ska iallafall ta och försöka sova nu.. så kanske man får sig två timmars sömn inatt..





jag kommer aldrig sluta älska dig.

Onsdag

hejsan :)

var ju och åkte igår på måttsund =) härligt som fan var det!! Abbis åkte även en sväng med mig medans maya chillade ;b måste fara och åka fler gånger :) dock så hann jag ta en bild, sen tog kameran.. det är ju likt? haha.

Nu så måste jag klä på mig :) Ska iväg till träsket och gilla med nå pepz!
Får se om kameran sviker mig ännu en gång.. puss


jag kommer aldrig att släppa dig!


Måttsund

Hello =)

Har nyss tagit fram mina snowboard saker! Blir att fara & åka strax med maya :) Kul det ska bli. haha, frågan är ju om vi kommer överleva? Det var ju trots allt ett tag sen man åkte. Men det ska nog funka! Tar nog med mig kameran, så laddar mest troligt upp lite pics när jag kommer hem!

Så vi hörs då..
puss :)


tisdag

godmorgon!

blev ingen skola för mig idag inte! Somnade väl runt fem någon gång? sen väckte mamma mig vid 6-7 trorjag? men jag orkade verkligen inte.. Så jag har nyss vaknat. Så nu har jag fått sova iallafall. Jag ska ta och duscha osv. Sen se om någon vill hitta på något roligt :) tänker inte sitta inne och deppa mera. Så är det bara. Men sånthär är inte lätt. Jag hatar det verkligen.. men om jag nånsin ska må bra igen måste jag ge det ett försök! :) och jag är beredd på att göra det. Hur ont det än gör måste jag försöka! Nåja..

tänkte fara och åka idag, fårse om det blir nå sånt? har inte kollat hur kallt det är ute. Annars kanske det blir bio eller något? Fick nå biljetter av mamma igår. Så kanske det blir att se någon bra film. Men jag vet inte, är inte så sugen på det just nu. wellwell :)

Mest troligt blir det stockholm den 11 - 15 feb :) Ska bli riktigt jävla roligt =) Mammsen skulle prata med pappa också. Får hoppas att dom låter mig fara iväg. Dom vet att jag behöver det =p 

Men nu ska jag ta och kolla runt lite, sen göra mig klar!
Hörs kanske lite senare. Pussar och kramar!


måndag

hej på er..

jag har verkligen ingen blogglust alls. Kan ju bero på att allting är upp & ner just nu. Tror att jag aldrig har mått såhär dåligt i hela mitt liv. Men jag får ta det som det kommer.. det blir nog bra snart! Känns bara omöjligt just nu. Men jag får hoppas på att jag mår bättre snart! Det kommer jag nog göra..

sitter just nu bara här vid datorn och kollar runt lite. Men jag ska alldeles strax sova. Börjar 8.15 imorgon! Inte kul alls.. varför ska skolan finnas?! Usch.. Men tyvärr så måste man ju.

hör av mig imorgon eller nått..
puss&godnatt


One minute it's love and suddenly it's like a battlefield

hej på er. sorry för kass uppdatering.. igen!

Min helg har väl varit sådär.. jobbade på lördagen, och sen på kvällen blev det att festa lite smått. Var med mina underbara vänner åsååå.. hade rätt trevligt!

idag har jag sovit till klockan sex. Lika bra det. Sen for jag med christian maya och jocke hem till jockes lägenhet och tog det lungt.. såg lite på johan falk åså. Men orkade inte vara ute mer så jag for hem! Så nu ska jag väl bara sitta här ett tag, sen sova någon gång. Kommer bli svårt eftersom jag har sovit så jävla länge. Fårvälse..



jag måste klara det här, även fast det är så jävla tungt..
men det är ända utvägen!

fredag

Klev upp helt i onödan! Anders ringde och sa att det inte var så mycket folk så jag behövde inte komma och jobba idag. Men ska istället fara och jobba imorgon! Det var faktiskt bra.. för tjänar mer på en lördag! Men nu har jag en hel dag framför mig så just nu sitter jag och funderar på vad man kan göra =p Vill bara ha min lön nu så jag kan shoppa liteeeee, =) Men får vänta tills den 25. jaoooooooo

har inte så mycket att skriva nu. Så vi får höras senare!
pösss

torsdag

vaknade rätt tidigt idag =p, eller ja, runt ett ungefär. Men ville gå och sussa igen efter att jag hade sett hur jävla kallt det var ute. Men kunde jag somna om? svar nej! Så nu sitter ag här, nyduschad.. ska snart ta och dra på mig nå kläder och lägga på mig lite smink. Sen får jag se vad som händer.. filmmys eller något liknade?

aja, vi hörs senare!
Pusssss


onsdag

Nu tänker jag börja om från ruta ett, få ordning på allt.
jag orkar inte med detta nåmer..

blev sent igår. Helt ovärd kväll. Men hade kul så länge de varade, resten av natten kan ju bara ta sig någonstans. Men iaf.. vaknade nyss! Ska väl ta en dusch och sedan äta något. Och ikväll blir det att sitta inne och ta det lungt.

jag vill mest av allt att du ska må bra. Och det ska du få göra.
jag hoppas verkligen.. jag hoppas

måndag

hey!

kom hem från jobbet för en halvtimma sedan ungefär! Nu sitter jag och dricker cola och ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig klar! Blir att umgås med mayzi ikväll trorjag! Får se vad vi hittar på :) Något roligt blir det ju oftast! så nu måste jag skynda mig ;> puss


Söndag

hej på er!

Jobbat idag, 12.00 - 17.00 =p Kommer även att synas i nsd! Utklädd som leo, det får ni ju inte missa! ;) hahah. Nu jobbar jag bara ïmorgon och på tisdag. Sen ledig tre dagar och sen en jobbdag till! Skönt.. men lär ju få jobba helger när skolan börjar också. Men det är ju värt de ändå..

Ikväll har jag varit hos tobbe, och sedan for vi hit och tjocka oss med candy & chirre! Sen for vi ut en liten sväng med modig & bäckman! Och nu sitter jag hära..

ska ta och lägga mig i sängen snart. Är riktigt jävla trött..
Skriver väl imorgon eller nått!
puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu