dag tre

Mina föräldrar

Min mamma heter Anna-lena nyberg. Hon är 43 år gammal. Hon är den underbaraste som finns, Ställer upp i alla lägen. Hon har hjälpt mig väldigt mycket när allt har varit som tyngst. Kan prata med henne om nästan allt. Är väldigt tacksam för det. Hon är den här sociala och omtänksamma typen. Vill alla andras bästa jämt, Tycker ibland att hon borde tänka på sig själv litegrann. Hon är iallafall världens bästa mamma :-)

Min pappa heter Thomas nyberg. 46 år gammal och ÄLSKAR musik. Han har två band, sex on legs och zrox, han är gitarristen. Hmm.. Pappa är väl den här tystlåtna typen, Ingen jag pratar med när jag har problem åså. Men han är bra på att stötta iallafall. Väldigt rolig är han också, skämtsam och så. Det är en bra grej med honom. Tror det inte går en enda dag utan att jag får skratta i hans närvaro. Haha.. han är bäst iaf <3

Dom är iallafall gifta och har tre barn tillsammans. Jag, Sara och anna :)


haha, inte snyggaste bilden på min far.


Dag två

Blev lite sent, men jag passar på att skriva om dag två nu då.

Min första kärlek

Min första riktiga kärlek.. det var när jag träffade tobias johansson vikman. Vi blev tillsammans den 11 april 2006. Jag var så himla kär och lyckligast på jorden. Vårat förhållande varade i lite mer än fyra år. Vi gjorde i princip allt tillsammans. Han var inte bara den jag var kär i, Utan också min bästa vän som jag kunde prata med om precis allting. Den 27 juli 2008 satte vi varsin ring på varandras fingrar. Det var då vi förlovade oss.. minns det som igår. Vi var ute på klubbviken, åt en riktigt god middag och på kvällen firade vi det tillsammans med min familj. Det var underbart bra. Vi har dock haft våra upp och ner gångar. Vissa stunder har väl inte varit dem bästa. Otrohet,lögner osv.. Bådas fel måste jag också säga. Men vi kämpade för det, hur mycket som helst. Vi visste ju att vi älskade varandra och ville egentligen inte vara med någon annan. Men ibland gick det snett ändå. Många frågar mig nu hur jag har kunnat gå vidare efter ett sånthär förhållande.. Det var förjävla jobbigt i början. Jag valde att göra slut med honom eftersom jag fick nog. Otroheten fanns kvar och jag orkade inte ta mer skit helt enkelt. Och ingen utav oss mådde bra som vi hade det just då. I början när det var slut visste jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till.. Men jag valde att kämpa för att kunna gå vidare. Och nu har jag äntligen lyckas. Fine, jag älskar honom och det kommer jag alltid att göra. Dock inte på samma sätt som jag gjort förut. Just nu kämpar vi mest för att kunna vara vänner.. känns mycket konstigt för båda två. Men vill absolut inte tappa kontakten med honom eftersom han har varit en stor del av mitt liv. Sen är det inte bara honom man förlorar när det tar slut, det var mycket tråkigt att sluta få umgås med hans familj,släkt och vänner. Klart vi pratar då och då. Men det är verkligen inte samma sak. Men livet går vidare, och jag tror att jag kommer få uppleva detta igen. Förhoppingsvis med en person som kan vara trogen, gäller även mig. Tycker alla ska få uppleva den riktiga kärleken. För det är mer än underbart :-)

  
tack för tiden :)


måndag

Godmorgon :-) Mamma kom in och väckte mig nyss, Ska skjutsa henne till jobbet för att sedan kunna skjutsa pappa och hans vänner till deras personalfest typ.. Dom ska jag ju självklart ha hämtning sen också...... jobbigt. Men är nog skyldig att skjutsa dom lite ;) haha.

Kanske blir att umgås med nathalie sen också=)
nåväl, ska dra nu.. när jag kommer hem ska jag försöka hinna med att skriva om dag 02. Puss

hatar alkohol

Just nu hatar jag alkohol. Fan vad jag mår illa alltså... jag menar, är typ bakis nu och klockan är 00.40. Måste sluta dricka nu känner jag. En vit MÅNAD är vad jag behöver. Kanske är nykter fram till jul? Är ganska säker på det...

Mr x for just härifrån. Så jag ska göra mig klar för sängen och jag ska sova som aldrig förr. Gud vad skönt det ska bli. Aja, Hörs imorgon, då jag ska skriva om min första kärlek =p tror det var dag två man skulle göra det? Nåväl, sköt om er så länge. Pussar

Dag ett

Om mig:

Anna Madelene Nyberg
18 år, 4/5-92
född i piteå, bor i luleå (lgh i stan)
En mamma och pappa, två systrar.
jobbar på leoslekland
partyprisse
snowboardåkare

vart ska jag börja? Hmm.. Jag är en väldigt glad och social person. Fast jag har även mina brister. Är väldigt svartsjuk av mig, vilket är rätt jobbigt när det kommer till olika saker. Men försöker bli kvitt den ;-) Vilket kan vara väldigt svårt ibland. Jag är också en ganska känslig person.. Men det ser jag nästan inte som en negativ sak. Tycker det är bra att man kan stå för vissa saker, och kunna visa det. Sen har jag rätt svårt att släppa in folk i mitt liv, Jag hatar verkligen press. Det är det värsta jag vet.. Kan inte heller lita på någon till 100%. För när man väl börjar göra det spricker det ändå och man blir sviken. Önskar att jag kunde.. men det går inte för mig. Vad ska jag mer berätta? Född i oxens tecken = envis. Stämmer väl till en viss del, hatar att ha fel, ger aldrig upp osv. Vill att saker ska vara på det sättet jag vill ha det.. Ibland blir det ju inte så.. men det får man ju ta. haha. Hmm.. jag är väldigt barnkär också. Längtar tills jag får egna. Det är verkligen någonting jag ser fram emot. Att ta hand om barn och se dom utvecklas tycker jag är riktigt roligt. Men jag ska nog vänta några år till ;) Just nu kommer jag inte på någonting mer att skriva om. Vill ni veta mer så kan ni droppa en kommentar. So long!


En rolig grej

Hittade på nattys blogg en liten rolig grej. En lista på saker man ska blogga om varje dag i några dagar frammåt. Tänkte också prova mig på det :-) Lite roligare läsning kanske? Läs eller inte.

Dag 1 – Om mig

Dag 2 – Min första kärlek

Dag 3 – Mina föräldrar

Dag 4 – Min bästa vän

Dag 5 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 6 – I min handväska

Dag 7 – Den här veckan

Dag 8 – Mina drömmar

Dag 9 – Min första kyss

Dag 10 – Mitt favoritminne

Dag 11 – Min favoritfödelsedag

Dag 12 – Detta ångrar jag

Dag 13 – Den här månaden

Dag 14 - ett ögonblick

Dag 15 – Det här får mig att må bättre

Dag 16 – Det här får mig att gråta

Dag 17 – Mina rädslor

Dag 18 – Min favoritplats

Dag 19 – Det här saknar jag 

(ska egentligen vara 11 saker till att skriva om, tror jag? Men tog bort några jag kände var onödiga. Kanske lägger till några egna istället)

söndag

Mår som jag förtjänar

Jag har haft en galet bra helg. På fredagen blev det förklirr hos syster - middag på allstar - mer party! Var där till två ungefär, sen gick jag hem men for ganska snabbt igen. Blev att fara till sara och sussa där.

Igår var jag så jävla bakis.. vad hände liksom? Jag som aldrig blir det. Men nu fick jag ta den smällen asså.. haha. Men har det någonsin stoppat mig? Nja. Taggade igång igen med ett gäng härliga brudar i stan :-) Sen blev det corner en liten sväng och till slut fiskekyrkan:) Helgen har iallafall varit grym.

Tog mig en dusch nyss.. och nu ska jag ta en powernap. Det tar på en när man ska ligga på topp;) haha.. sliten brud. Ahmenvisst.

later.


förklirr på notviken

Sitter hos sara nu på notviken. Lollo kom nyss också. Dricker lite vin och väntar på att sara ska bli klar :-) Lite senare beger vi oss mot allstar för gomiddag och sedan forsätter partyt ;-) ikväll kör jag all in, no matter what.


ses i dimman ;)


...

Blev att fara ut och sladda lite med Issa linda och vikko ikväll. Kul som satan :-D

Nu sitter jag hemma hos mig med Linda,olle och vikko :b ser någon film åsååå.... sen när dom far blir det att sova :) Ska upp tidigt imorgon och gå på stan med mamma!

Hörs img.
godnatt sötisaaaaaaaaaaaar


onsdag

Ikväll blev det att fara iväg med två busar en sväng :) Sen for jag och mr x hem till mig och såg film och myste på :-) Tänkte käka lite kvällsmat nu åså, sen sova. Ska upp tidigt imorgon för en tripp till haparanda/finland med sara och johan. Hade tänkt att vara vaken en timma innan vi ska fara så jag inte kör av vägen eller nå liknande.. haha.. Så vi hörs imorgon! Puss





So damn fine!

julmusik...

http://www.youtube.com/watch?v=u_4qNmc_0-0

onsdag

Sovit som aldrig förr... heheh

Nämen allvarligt, jag måste sluta sova bort dagarna.. det här håller ju inte. Haha. Jag har iallafall nyss tagit mig en dusch, håller på att bli galen, har en sån jävla mensvärk.. vill bara nita någon just nu. hårt som fan.. frivillig?!

ähhhhhhhh.... blir att umgås med sötis ikv. Så blir nog på bättre humör :-) Om inte han blir offret ;) haha.. näfan, har inget vettigt att dela med mig av just nu. Hörs sen

pussar


Sara nathalie nyberg - RING mig direkt du kliver upp. Måste veta om vi ska fara till Piteå eller Haparanda imorgon. Brahej. 

stay with me

Nu har jag äntligen varit på af och fixat lite. Skönt att få det bortgjort. Måste dock dit inom två veckor igen.

Ska fara till mammas jobb nu och lämna hennes telefon. Sen blir de att umgås :-)
vad som hittas på vet jag inte än, blir väl att snurra eller något. Puss

tisdag

godmorgon världen!

fett stolt är jag som vaknar klockan tolv ;-) Inte illa för att vara jag.

Jag ska iallafall ta en dusch nu, sen blir det nog att fara till arbets. Måste få det bortgjort nu asså.. Sen ska jag nog bara ta det lugnt åsådär. Ikväll har jag lovat att umgås med fridape :) Ska även träffa issa också. Blir nog great. Aja, nu blir det frukost, müsli crunch får det bli (y) Hörs lite senare. Puss



du är finast! <3


Hachiko

Godkväll :)

kom nyss hem från * =b Vi har sett klart filmen från igår, > Hachiko. Sorlig film alltså.

Nu ska jag slå på det tredje avsnittet av Ung & Bortskämd medans jag käkar lite kvällsfika. Sedan blir det sova, har lite ärenden som måste göras imorgon.

Gnight

måndag

Ny vecka, nya möjligheter :-) sweet.

Har sovit tills klockan fem idag.. sjukt ändå. Men har ändå sovit dåligt som fan, kanske för att jag fått typ tio sms och femton missade samtal, less jag blev........ ska börja sova med mobilen avstängd. Hehe

Åt nyss frukost, müsli crunch med mjölk. Svingott!!!
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan umgås.

Hörs senareeee ;-D


G O D N A T T

hey :-)

Ikväll har jag varit med * =) Vi har varit och flängt lite hit & dit, men även sett film och myst på! Hann dock inte se klart filmen för att jag var tvungen att fara hem med bilen till min far som skulle ha den.. Så jag tror jag ska forsätta tjuvkika lite på filmen nu innan jag somnar ;)

btw, jag behöver en bil snarast. Har hitta några snyggingar faktiskt. Men har inte riktigt bestämt mig för vad det blir för bil.. men nästan;)

godnatt :*


söndag

Jag tog mig upp, men det gick segt...

Dagen har iallafall gått fort. Skönt! Nu är jag hemma och ska ta en dusch innan jag beger mig till * :)
vi hörs ikv.


lördag

Nog har man lite att göra om man bloggar klockan halv fem på morgonen. Är sjukt pigg så vad gör man?

Igår fredag, blev det som sagt att dumsnurra i stan :) med linda och annaaaaa, sen blev det att skjutsa lite folk hit och dit. Skjutsade även mamma och pappa till wallöfsgården där b & p bor. Så jag har passat på att vara i deras stall och gosat med alla hästar. Fan vad sugen jag blir på att börja rida igen. Skulle ju varit awesome. Tyvärr finns inte tiden till det... mamma och dom ville iaf hem där runt tre tiden.. Så då for jag och hämtade upp tobbe så for vi på max och käka lite nattmat :-)

Idag har jag först jobbat från 11.00 till 16.00 :) Gick väldigt bra. Förutom att jag gick in i en dörrjävel och fick en liten bula på köpet. Snyggt ;) haha.. nämen så farligt är det inte. Syns knappt, men gör förbaskat ont!!!!!!! men det är sån jag är - Klantig. Nåväl, sedan for jag hem och gjorde mig klar. Hämtade upp issa.m där vid åtta, då for vi till viktor och bytte till hans bil. Kopplade in nå ljud i bilen och sedan vart det att snurra hela kvällen/natten. Maya,ela och matte var också med :-D har haft en sjukt nice kväll, skrattat så jag har fått ont i magen. Ohja! :) Det kan vara kul att va nykter för en gångs skull, Nyttigt om inte annat ;) nåja, Kom iallafall nyss hem, har varit och träffat * ett tag. Pusspåååååååååååååå ;)

Nu är det läggdags, ska åtminstonde försöka sova :) Klockan ringer om fyra timmar. NICE!
godnatt ;*




falskhet och dubbelmoral.
orkar inte ens slösa min tid.










<3


chafföööör

godkväll! :)

for som sagt ut och ranta med sara, linda följde också med : ) Efter det for vi hem till mig och åt gojävlamiddag ;> Sen försökte jag bränna en skiva, men det gick ju åt helvette... så vi for hem till tobbe och försökte dära, Hans far lyckades bränna åt mig :) Fast tror ni det funka när jag satte i den i bilen? NAE. Så nu har tobbe fått en ny skiva, den jäveln......

Ska försöka nu igen, jävlar vad arg jag blir om det inte går. haha :) Är iaf med linda hemma hos mig just nu. Ska väl snart fara och skjutsa mina föräldrar till wallöfs gården där bosse och patrik bor.

Jag är chafför ikv så ni vet!
> 0761310848

fredag baby

Äntligen helg :) även fast jag oftast är ledig på veckodagarna så uppskattar jag när helgen kommer.

Var nyss och hämtade mitt körkort :D haha.. kan inte annat än att skratta åt bilden ;) tur att det inte är så många som ska se den.. haha. Såg typ drogad,full och väldigt nyvaken ut.. men äh, what to doo =)

Nu är jag hos sara, och slitit upp henne ur sängen :) Vi ska fara på arbetsförmedlingen och sedan ska hon handla på willys.

Hörs sen

torsdag

hallå :)

sov förlänge idag också, Pappa väckte mig runt 15.00 och det var tur det, så jag inte sov bort hela dagen :) Tog en dusch när jag klev upp.. sen har jag hållt på att städa åså :) som vanligt typ.

Ikväll har jag varit ute med Viktor. Fick köra hans 124a. Blir nog att köpa en sån. Sjukt sköna att köra =) Kom in vid tio tiden.. Gick ut och träffade * :) Och sedan avslutades kvällen med en promenad med A & F.

Imorgon ska jag upp vid elva tiden. Ska fara på arbets och sedan hämta ut mitt körkort som har kommit :D då känns det som att man verkligen har kortet på riktigt! :b

Hörs imorgon:)
pusss 


tvätta och städa

* Tvätta - check!
* snygga till i garderoben - check

Resten tar vi imorgon då? Haha.. af är stängt nu. Så jag har inget val.

Sitter och kollar på några bilar nu, men kan fan inte bestämma mig. Merca/audi/bmw? Merca har jag redan haft, tycker dom är skönast att köra. Men är ändå grymt sugen på en audi? Fårvälse.. borde vänta till våren med att köpa bil eftersom jag inte har någon parkering nu i vinter. Men jag är såååååå sugen.

Annars då? Ska strax fixa till mig litegrann. Sen blir det nog att umgås :) har hört att det är kallt ute? Har faktiskt inte satt foten utanför dörren ännu. Kanske lika att låta bli? usch.. hatar kyla, Men älskar vintern - hur fan går det ihop?


to do list

Måste skriva en to do list
för att påminna mig själv.

* Tvätta
* snygga till i garderoben
* arbetsförmedlingen
* promenad
* skriva cv

Nu glömde jag säkert något. Hoppas jag hinner göra allting bara..
hälften iaf;)

Godnatt sötisar.

schaalalalla

Maten satt väldigt fint i magen. Längesedan jag åt tacos..

For och skjutsa Anna till lerbäcken efter middagen. Var även förbi tobbe med min lågnivå osv som han ska låna. Sen for jag till * en sväng också =)

Sitter hemma just nu. Är riktigt trött asså.. har iallafall nyss pysslat om mig själv med ansiktsmask,fransk manikyr och lite sånt. Mycket nice.

Ska ta och bädda ner mig framför någon bra film ;> Men jag vet inte riktigt vad jag vill se.. Drama eller komedi får det nog bli!


tisdag

hallåå :)

min dag började med att fara med mamma och handla lite saker :) Bla julpynt. haha.. sen for vi hem och lagade nå lunch :) Vid två hämtade jag min syster.. så for vi och handla lite =) Vi är hemma hos henne nu och vi ska snart laga tacos=) Mycket gott och ska det bli :)

sen får jag se vad som händer, ska nog fara hem och ta det lugnt =) Är grymt trött.
hörs sen, hejhejjjjjjjjjjjjjjj

lite dålig uppdatering

det har blivit lite glest med inlägg i helgen. Har helt enkelt inte haft tid :)
men kan ju inte skada att berätta lite om helgen iaf

I fredags satt jag iallafall barnvakt :) Klockan 17.00 hämtade jag barnen på dagis och gick sedan hem till dom. Blev en massa mys och efter många om och men så fick jag se idol! tur var ju det :b Trodde jag skulle få sitta tills sent på natten men jennifer gav upp festandet rätt tidigt, Så issa for och köpte maxmat åt oss och kom å hämtade mig =) Vi for och snurrade en sväng, skjutsade lite folk :) Sen skulle hon hem så jag och * for hem till honom. Blev att sova där :)

lördag - vaknade rätt tidigt.. ellerja, vi gick och la oss runt fem typ? Så vi sov till ett ungefär, :) For till bolaget och köpte lite alkohol. Åkte hem med mamma och pappa som också var på storheden! Blev en godmiddag och efter det blev det fix inför kvällen! For först hem till issa, och sedan gick vi till en killkompis i stan och förklirrade där. Vi började dra oss ut mot krogen runt 12-1 tiden. Skulle ine på allstar, men såklart hade jag glömt ta ut min sprit ur väskan. Så det blev ju inget av det.. haha. Så det fick bli corner. Men tog bara en öl och sedan gav jag upp. Sjukt tråkigt ställe :p Så jag och * gick hem till mig.

Söndag - Upp och jobba! Fast jobbade bara från 11.00 till 16.00, och det var inte alls mycket folk heller.. skönt! Sen for jag bara hem och tog det lugnt.. pluggade teori också.
 
och idag klarade jag som sagt körkortet:)))) så har varit ute och snurrat tills nu. Vilken otrolig känsla det är att få köra själv! helt sjukt. Blir nog en nykter helg för mig, För nu ska det köras bil ;) hehe.

Sitter just nu och inväntar * :) Blir att dricka glögg och bara mysa på. Imorgon ska jag upp rätt tidigt, ska iväg med mamma på storheden!

Hörs imorgon!
Pussar


ÄNTLIGEN!!!!!!!

NU HAR JAG DET DÄR JÄVLA KÖRKORTET!!!!!!!!!!! HAPPYGIRL!

fredag

Godmorgon :)

vaknade runt elva att av linda ringde och väckte mig :) Så då var det lika att kliva upp. Har just duschat så jag ska börja göra mig klar. Sen ska jag bege mig mot hertsön. Ska hämta mina änglar på dagis och sedan gå hem till dom. Mamma för en dag eller? Ska kirra middag och sedan ska vi mysa på hela kvällen. Ska bli roligt skönt. Det bästa av allt är att jag får vara med favoriterna <3

Så ni når mig på telefon. Vet inte om jag uppdaterar nåmer. Kanske ikväll när barnen har somnat =)


bombombom

hallåååååååååååå

blev att gå på stan med min sötaste lillasyster i eftermiddag :) Hittade en supernice jacka som jag ska köpa. Blev kär i den!! så den ska jag ha snarast! sen gick vi hem och åt en riktigt god middag och jag är fortfarande proppmätt....

iallafall, kom just hem till * ;) vi gör inte så mycket, ska snart fara och skjutsa nå folk :b sedan får vi se vad som hittas på. Ska nog fara förbi issa senare iallafall och prata lite skit ;)

johej

god frukost

Var nyss nere på konsum och handlade lite frukost. Så nu sitter jag och tuggar på en nybakt baugett och dricker kaffe. Mamma skrev en lista på det jag skulle handla..

jag: vad fan är B röd?
mamma: öh, BRÖD?!

haha.... hur trög får man bli?! Skyller på att jag är morgontrött.

imorgon ska jag sitta barnvakt från 17.00 tills på natten någon gång. Åt mina favoritbarn <3 finns inga bättre, Dom får en att ha ett leende på läpparna oavsett vad! mina änglar v


jag älskar er!


torsdag

haha asså vaaaaaaaaaaaaa?! orka.


godmorgon :) Vaknade för en stund sedan så jag och mamma ska snart äta någon god frukost och dricka kaffe. Sen blir det nog att ta en dusch & sedan göra någon nytta denna dag. Men vad vettetusan? Plugga teori som alltid kanske? haha... fett less.

nämen, blir kanske en sväng på stan eller något. Ska se om mamma vill hitta på något. Alla går ju skola just nu så mamma får fan ställa upp.

frulle var det ja. PUSS


a (a)


jag får utbrott

finns ingenting jag hatar lika mycket som att räkna ut den förbannade reaktionssträckan,bromssträckan,totalvikten,maxlasten,tjästevikten osv!!!!!!!! jag blir fan galen. Varför ska man ens kunna sånt? jag har då inga planer på att dra ett jävla släp eller något. ORKA! men nu är det ju så att det måste göras. Någon som har någon bra tips hur man räknar ut skiten?! HÖR AV ER SNARAST!

nu ska jag lugna ner mig..... ska äta nyponsoppa med glass, sätta mig ner med mamma och pappa och försöka få in detta i mitt tröga huvud utan att explodera av ilska!


när jag har klarat teorin, och har kortet i handen. Så ska jag bränna upp böckerna. Bildbevis lovas!


update

gissa vad? Det blir att äta köttsoppa, MUMS!


snöstorm

 - det är väl mysigt?

Sara var inte speciellt pigg när jag väckte henne. Hon satte sig upp i sängen och började babbla om massvis med saker som jag inte förstod ett dugg av. Så jag tog en dusch och gjorde mig klar och sedan gick jag en trappa upp och hälsade på farmor:) Hon bjöd på fruktsallad och yoghurt. Mumsig frukost.

Sen la jag mig i soffan och slog på en film som jag hyrde igår i väntan på att pappa skulle hämta mig. Han kom där runt två tiden, jag hoppade av vid skolan eftersom jag skulle lämna igen mina skolböcker. Så det gjorde jag. Gick även förbi bibblo och lämnade igen några böcker..

Träffade på linda också, så vi följdes åt till stan :) Nu är jag hemma och ska strax börja plugga lite teori. Men först ska jag se vad det blir för middag, Mamma och pappa har varit och storhandlat och dom kom just hem. Håller tummarna på att dom har köpt köttsoppa, är grymt sugen på de!

senare blir det att dra på mig nå mjukiskläder, lägga mig framför en film och bara mysa! kanske att * kommer förbi och håller mig sällskap? ;) hoppas det.

laaaater

onsdag

blev att fara till syster igår :) sofia och * kom även förbi, blev lite prat och sånt. Mys! Jag sov även hära.  Vaknade nyss helt av mig själv. Otroligt alltså.. jag ska äta nå frukost snart och sedan börja göra mig klar. Ska gå upp till farmor och hälsa på och sedan fara till skolan och lämna mina böcker :)

sen ska jag väl plugga och såå... får se vad som händer efter de :)
hörs senare, pöss

 


tisdag

okej.. har sovit lite väl för länge.

Får väl dra mig till skolan imorgon istället. Måste lämna igen böckerna snarast!
Nu ska jag iallafall ta en dusch och göra mig klar. Sen blir det nog att umgås :)))


bildtomt? ahh... i know.
men snart kommer min dator tillbaka.




godnatt

Nu har jag fixat klart i rummet och garderoben! sweeet

* kom förbi tidigare. Så det blev lite film & mys :) Annars har jag bara tagit det lugnt, pluggar lite åså. Det går grymt segt... måste hitta orken. Heeeeeeeeeeh

Ska göra mig i ordning för att sova nu. dvs borsta tänderna och tvätta bort sminket.
imorgon ska jag en sväng till skolan för att lämna igen skolböckerna så jag inte behöver betala dom. Och sedan kanske jag far en sväng och hälsar på syster! kan väl erkänna att hon är lite saknad iallafall.

Godnatt :)


blev lite shopping

Hallå,

Mår nu lite bättre när jag fått vara ute en sväng :) Råkade bli en liten sväng på stan. Var tvungen att köpa nå "krokar" till mina smycken och nya galjar till garderoben. Sen köpte jag lite smycken åsåå. Har just fixat till i garderoben :) Och nu ska jag fixa lite med smyckeshängarna,

Kan visa lite bilder på smyckena :)


tre armband
allt från kappahl!


Halsband
 ur&penn!


örhängen
ur&penn


måndag

Sov till fyra idag. Kunde lätt sova mer, men orkade inte sova bort hela dagen..

Har nyss druckit ett glas med treo. Har jättont i kroppen & huvudet. Inte bra! Men jag ska iallafall plugga lite teori, och sedan fixa till i min garderob. Har ju den för mig själv nu när anna inte har sina kläder där mer :) Så ska hänga upp allting och snygga till.

Senare får jag se vad som händer, Kanske går ner på hemmakväll och hyr en film.
Fårse.

Nu ska jag forsätta,
hörs sen

söndag

ja men dra mig baklänges vad jag är trött

Blev en sen kväll igår. Jobbade på fiskekyrkan från 21.00 till 02.00 :) Pengar direkt ner i fickan, Satt fint! Stannade kvar där med mina päron en stund medans jag väntade på mitt sällskap :b for runt med dom ett tag och sedan for jag tillbaka till fiske. Skulle då gå hem med mina föräldrar, men gick vi? Nae.. mamma klagade på att hon hade ont i fötterna så vi tog taxi från fiskekyrkan till storgatan... haha, så jävla onödigt. Vi bor liksom fyra minuter därifrån.. men iaf, vid tre halv fyra gick jag på tasty och köpte mat åt oss och sedan gick jag hem och åt. Vid halv fem kom * och hämtade mig och vi for hem till han och sov! Ellerja, vi somnade sju imorse.. tror ni jag var nå trött när jag skulle upp? Galet trött. Började jobba klockan elva, men fick skjuts till jobbet iaf, skönt det :)

Dagen har ändå gått bra, fort dessutom. Trodde den skulle bli jävligt lång och hemskt. Men jag lever ju! :b har precis duschat, ska ta och klä på mig och äta nå kvällsfika. Sen kommer * förbi en stund, sen ska jag sova som fan. Den som ringer och väcker mig dödar jag.

lördag

Jobbat från 09.00 till 16.00 idag.. sen kom jag hem vid fem tiden. Har iallafall nyss gjort mig klar :) Sitter och väntar på att * ska komma hit och umgås med mig innan jag far iväg och jobbar igen =) Fast nu blir det inte på leos, utan på fiskekyrkan:) Ska sitta i kassan där ikväll. kan bli kul med lite omväxling. Och med andra ord, en vit helg! Minns inte sist jag hade en? haha.. men fyfan vad skönt det är. Blir nog fler sånna. Pappa ska spela där med sitt band ikväll också, 'sex on legs' :> Blir nog grymt!

vet inte riktigt hur länge jag jobbar, antar att jag får sluta när det slutar droppa in folk. Då blir det att fara en snabbis till hertsön och hälsa på amanda som fyller 18 hela år, :D efter tolv då ;) så grattis gumman :) Äntligen din tur!

har inte så mycket annat på hjärtat just nu :)
vi hörs inatt säkert.

ta't lugnt. Pöss

torsdag

Mina ben värker!!!!!!! Tagga nio timmars jobb imorgon då. Blöh..

har just gjort mig klar, Snart kommer * och hämtar mig.. Så sitter och pluggar lite teori nu innan jag drar.

Ska jobba på fiskekyrkan i helgen också. Känns som att jag inte gör något annat än att jobba?! GAH.
Orkar inte ens skriva nå. vet inte vad jag ska skriva? Ork4

HEJDÅ!


men puss på dig iaf

vad du är söt, min kära lilla poni

haha... jag och issa har suttit och lyssnat på barnvisor. Allt man lyssnade på när man gick på dagis/lågstadiet. Kul att man kan sjunga med till alla låtar fortfarande!

Jobbet idag gick bra, Men efter att ha stått på benen 8h i sträck är ingen höjdare. Gjorde samma igår, blir samma idag. Kill me?

Ikväll har jag hunnit vara med issa v , Sen har jag även varit med några busar. Men nu är jag hemma och tänkte typ.. plugga? sen se en film eller något. Är inte tagg på att sova iaf.. Jag vill ut och hitta på något, fara på nå äventyr.... men kroppen orkar inte. Desög.

Hur kan man börja må jävla bra, efter att ha mått så jävla dåligt?
- vindar kan vända. I'm back!


:)

hallååååååå

Blev inge hockey, men att dom vann har jag förstått. Det var inte så svårt att lista ut när man hör ett vrål från vardagsrummet varje minut typ..

Jag och * har iallafall bara varit hemma hos mig, sett film åså :) Det fick bli att se 'Law Abiding Citizen' och den var faktiskt riktigt bra! jag ska ta och se någon film nu också, så jag kan sova sen.

Så jag skriver nog ingenting mer ikväll, måste ju orka ännu en dag på leklandet.
Sovgott

;*


tisdag

heeey

Jobbat från 09.00 till 17.00 idag. Det har varit så sjukt mycket folk, Det kom en grupp på 100 barn direkt vi öppnade, och såklart skulle alla äta också. Sen är det ju höstlov så nog fan har det varit folk, men jag har klarat dagen, synd bara att man ska jobba alla dagar fram till söndag. haha.. men det är cash ;)

har just duschat och gjort mig klar :) Mysis kommer snart hit, blir väl att se en film, eller om vi ska se hockeyn? Fårse :)

Sitter och pluggar teori nu iallafall, Det måste fan sitta till 100%
så jag ska forsätta med det nu,

Hörs väl senare :)
Puss



ibland är man riktigt HET på jobbet!
dock har jag ju inte hela dräkten på mig, haha


måndag

Nog sov jag länge alltid :b och skönt var det!!! 

Såå idag har jag inte hunnit med så mycket, var nyss ute och träffade mr.x :) Och nu sitter jag och pluggar lite teori. Det måste vara det tråkigaste som finns. Men när jag klarar provet så har jag kortet! Lätt värt.

Tror jag ska ta en paus nu, sedan forsätta.
Jobb imorgon också, 09.00 - 17.00 .. sug.



SJUKT gott


SÖNDAG

har haft fullt upp i helgen.. så sorry för den usla uppdateringen.

I fredags skulle det bli en lugn kväll.. men något gick galet. haha.. Frida och Camilla kom hit, vi gjorde oss klara och drack litegrann. Sedan fick vi skjuts av sara till anton, där vi forsatte föra med lite karaoke och trevligt folk. Och senare blev det utgång, först corner och sen allstar!=)

Lördag blev det jobb fram till 17 :) For sedan hem och gjorde mig klar, issa och ida kom även hem till mig :) Vid nio tog vi bussen till ida, där vi förfestade och hade riktigt trevligt :) Sedan blev det fiskekyrkan. Och jag hade verkligen superkul =) mycket lyckad kväll/natt ;)

Idag har jag inte haft det lika kul, till en början! Skulle ju såklart upp och jobba i vanlig ordning. Sjukt jobbigt.. men what to do, Det är bara att kliva upp och se glad ut. Har iallafall haft kök hela dagen så tiden gick rätt fort :) Kom hem vid halv 6. Då tog jag en dusch åså, =) Sen blev det att umgås, mys och film ;D Bra avslut på en bra helg!!!


Pusspådig;*



<3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu