Lite mer shopping

Blev att gå på stan idag igen, Gick med Camilla en stund och sedan med min älskade Isabel! Hittade lite snyggt som jag ska ha i helgen åså.

Nu sitter jag hemma och har nyss tagit en dusch :) Ska snart börja göra mig klar inför kvälls bravader. Denna helg kommer bli grym. Hoppas jag.. den kan lika gärna gå åt helvette. Men det tror jag inte, Ska umgås med massa underbara människor ;D


haparanda

hallå =)

Blev som sagt att fara till haparanda :) Köpte dock bara ett par skor. Hittade ingenting annat :b Kom iaf hem runt 6 tiden.. sjukt trött var jag men nu blev jag sjukt pigg? men det är väl skönt.. eller inte. Kommer inte kunna sova inatt... Men det är ju som vanligt =)

har även fått massa jobb, blir att jobba hela helgen, sen tis,ons,tors,fre,lör och sön! Men det är inte illa, pengar är alltid lika nice! Längtar faktiskt till i helgen, då blir det halloween på leos. Ansiktsmålning, fiskedam,tävlingar osv :-) sååå det kommer nog bli kul att jobba. Får hoppas på att baksmällan är snäll med mig!

blir en jävla massa plugg också, kan fan inte fatta... snart har jag fan körkort! Så jävla awesome. Fan vad jag ska köra bil! till en början, sen blir man väl less.. haha. Tyckte man nyss var 14 och längtade till moppekortet?!?!?! tiden går fort.

well... nu ska jag forsätta sociala i telefon en stund;)
kanske hörs senare :) Pussar


torsdag

Godmorgon =)

Min dag har verkligen startat bra, KLARADE NYSS UPPKÖRNINGEN! :D fett glad är jag. Synd bara att jag inte har klarat teorin ännu;D haha.. men nu blir det råplugga asså. Ska boka prov idag och jag ska jävlat klara det!!!

Blir väl att fara till haparanda och finland strax, :) blir att shoppa lite skor.
Sen ikväll blir det väl PLUGG!

tack och hej=)


kvällsöppet

hallå igen!

Blev som sagt att gå på kvällsöppet. Först gick jag omkring med syster och sedan kom nathalie :) Vi träffade även på camilla,linus och ellen så vi gick upp till mat och prat och tog en fika :) Trevligt att sociala med dom igen, händer allt för sällan :)Nåjoo, Denna gång köpte jag endast nå ögonskuggor och en ansiktsmask. När stan stängde gick jag,natty,issa och ida hem till mig =p Men dom alla har farit hem nu.

Har städat garderoben, äntligen!! skönt att få det gjort... men sjuuuukt jobbigt. Aja, kanske lyckas hålla det städat några dagar denna gång.

Just nu ligger jag i sängen, har gjort ansiktsmask nyss åså. Väntar på ett kvällssamtal ;D sen ska jag SOVA!

Skriver imorgon.
sovgott

shoppat

Blir alltid lika glad av att shoppa. Dock är det mindre kul att kolla kontot sen....

Har iallafall varit på stan med min lillasyster och hennes pojke. Anna blev hungrig så vi gick på sub.co och köpte oss något att äta. Fast jag fikade bara och drack en latte!

Ska strax ner på stan igen, fast denna gång med min storasyster och sedan kommer även frida in till stan :) Blir nog trevligt. Måste prata lite skit med henne också;)


Skjorta från jc.
halsband från jc
lackleggings från gina.


onsdag

godmorgon =)

Idag har jag klivit upp tidigt, Klockan halv tio for jag och pappa iväg och övningskörde. Kom nyss hem, så jag funderar stark på att ta en pnap. Är rätt trött... men känns ju lite onödigt.

Ska iallafall gå ner till tvättstugan och kika om det finns nån tid. Har en massa kläder som behöver tvättas. Sen städade jag inte garderoben igår.. så det blir väl att göra det idag antar jag.

Ikväll? Får se vad som händer :) Blir nog en tidigt kväll iaf. Blir ju att dra till happis på morgonen.
Hörs sen :D



jag vill mer än gärna ha massvis med snö nu. Vill åka snowboard! Åkte två gånger i vinter.. men i år ska det bli mycket mer. Så jävla roligt!


dags att sova?

Tror nog det, så det inte blir allt för sent. Ska ju upp och övningsköra i vanlig ordning =) Ligger iallafall i sängen nu, Mitt sällskap for just =/ Så det är väl lika att stänga ögonen för natten! :)

Vi hörs imorgon
sweetdreams

städning på G

Har varit iväg med min mamma på några ärenden, varit och handlat osv. Kom nyss hem så jag tänkte sätta igång med städningen nu :-)

Måste även säga att allt känns så otroligt bra nu. Är uppe på toppen igen! Får hoppas att det inte kommer några fler nedförsbackar.

Ska till haparanda/finland på tors. Ska köpa skor och lite alkohol. Blir nog en sväng på gallerian också :-) Kanske man hittar sig nå snygg outfit till halloween!

Blir att se hockey ikväll med min mor och syster, Blir säkert att mumsa i sig något gott också. Men jag skriver sen. Puss


It's just the way it is

I gotta say what's on my mind, Something about us doesn't seem right these days. Life keeps getting in the way, Whenever we try somehow the plan is always rearranged. It's so hard to say.. But I've gotta do what's best for me, You'll be ok. I've got to move on and be who I am. I just don't belong here, I hope you understand. We might find our place in this world someday. But at least for now, I gotta go my own way. Don't wanna leave it all behind.. But I get my hopes up and I watch them fall everytime. Another colour turns to grey, and it's just too hard to watch it all slowly fade away.

tisdag

godmorgon! Blev inte att övningsköra imorse. Pappa skulle iväg och kolla på en bil och jag behövde mig sömn! haha.. Har iallafall nyss ätit buffé från banthai :) mycket gott, men nu är jag sjukt mätt. Blev bara jobbigt. Ska väl ta mig en dusch om nå tag, sen får jag se vad dagen bjuder på. Ska städa lite, även plugga. Hörs sen

godnatt, eller något

tjabbatjenahallå

kom hem för en liten stund sedan, har varit iväg och umgåtts åsååå ;> Såg mirrors 2 också. Äcklig film, men bra :) Dock inte lika läskig som jag trodde den skulle bra, Men den var helt klart godkänt från min sida.

Borde gå och sova nu, ska upp och övningsköra tidigt imorgon igen. Och sedan måste jag göra lite vettiga saker, tex: Städa rummet + garderoben, (fan vad less jag är på att skriva det? Tycker jag städar hela tiden, men tydligen tycker inte min mamma det), Plugga teori, plugga lite till, och lite till. Hade även behövt ta mig till skolan och fixa lite, Ska se om vi kan styra upp någon bra plan för mig. Något måste jag fan göra. Får se om det går att lösa helt enkelt! :)

Nu ska jag sociala en stund.
sen blir det SOVA!

Ska bjuda på ett gäng gamla bilder, som jag hittade i arkivet. Blir ju knäpp när alla bilder är borta........ tråkiga inlägg. Så ni får väl en bildbomb av gammalt gott!

hah


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

hey! ;>
somnade inte bakom ratten som tur var.

Kom iallafall nyss hem :) har varit på storheden med issa och sara. Gått på massa affärer och till sist storhandlade vi på willys. Anna har just färgat håret på mig, så jag ska väl skölja ur det på en halvtimma. Sen när jag är klar blir det att fara ut och umgås :) (y)

Nu är det middag som gäller.. Och när vi är ensammen hemma är det ingen som orkar ställa sig och göra mat, så bullens korv fick de bli! haha.

Later

'jag vet att jag är snål med bilder, men har ju somsagt en annan dator nu för den andra pajjade.. men den är nog snart lagad, hoppas jag'
Håll ut!

monday morning

trött som ett as är jag

ska fara ut och övningsköra nu, Eftersom pappa börjar jobba klockan 14. Finns ju en risk att jag kommer att somna bakom ratten..

sen får jag se vad som händer,
hörs sen

ha en bra dag!

söndag

Blev att vara hemma hos issa igår och föra :) Emma och Michaela kom också förbi, mycket trevligt. Vid halv tolv började vi traska mot the corner där vi blev kvar tills det stängde. Därefter gick vi till max och sedan gav vi upp. Hade iallafall en trevlig kväll :) Bortsett från lite onödigheter.. but what to do.

Jobbat från 11 till 5 idag, sedan övningskörde jag med pappa en stund. Sen har jag varit med issa ett tag, snackat lite skit som vanligt :) Sen for jag ut en sväng. 

Ligger i soffan just nu, ska se film snart med anna och fredrik. Om jag orkar hålla ögonen uppe. Ajaaaaaaaaaaaa, hörs imorgon om inte annat.

sweet dreams


hehehe

hehehehehe. JAMENSÅÄRDET!

nuerefest


wohoho

är hemma hos issa nu :D vinar lite ;)

michaela och emma är på G hit =) Sen sällskapar vi till krogen
JOHEJ


däckbyte

Jajamen... har hjälpt min far att byta däck.. men jag stod mest och kollade på ;D Sen när vi var klara for vi ut och övningskörde. Jävligt mycket trafik, men det gick superb!

Nu ska jag snart äta en god middag som snart är klar. Och sedan blir det att duscha och göra mig klar :)
hörs sen.


PUSS ;*


fredag

vet inte om jag kan säga att det är speciellt skönt med fredag? Med tanke på att jag börjar jobba 09.00 imorgon, Öppning + stängning! Fast ibland måste man offra sig.
Blir iallafall en nykter kväll :) Skönt ändå. Ska ut och umgås med mina fina :)

Igår for jag till hertsön, var med amandala :) Sjukt längesen! Var hemma hos henne för det mesta och pratade om allt mellan himmel och jord.

Sen när jag kom hem for jag ut med några, sen hem.. däckade rätt fort.
Och nu är jag nyvaken, =) Lillasyster håller på att fixa lunch.
Sen blir det en dusch så man känner sig som en människa igen!

hörs sen snyggingar!


torsdag

Godmorgon!

Sovit dåligt inatt igen... kanske för att jag har sovit i soffan? haha. Nu är jag iallafall uppe på benen.. tänkte ta en dusch och göra mig klar nu. Sen gå och handla!

Får se vad dagen bjuder på, är sugen på att hitta på nå jävulskap =D Men vad återstår att se.

Igår blev det iallafall att fara ut och snurra med isabel. Blev en sväng till hertsön :) Och sedan for vi till donken med sebbe,danne,johan och hampus! Käkade någon go jävla cheese och sen for vi home!

Men var inte hemma så länge, for ut med A & K. När jag väl kom hem däckade jag rätt fort.
Nu blir det dusch, hörs sen sötnosar.

puss :*

jag har aldrig sagt att vi är normala

I: AJAJ kapten!
 
M: JAJAMÄÄÄÄÄÄÄN!
 
I: MEN VI SKA HANDLA PÅ KVÄÄÄÄNTUM OCKSÅ EFTER VI TANKAT, SEN FAR VI HEM OCH LÄMNAR MATEN OCH SEN FAR VI UT OCH RAGGAR SMÅPOJKAR ETT TAG
 
M: OKEJ, DET LÅTER SOM EN RIKTIGT BRA IDE, HAR ALLTID VELAT RAGGA PÅ POJKAR 97!
 
I: ALLTSÅ JAG HAR ALLTID VELAT RAGGA PÅ POJKAR FÖDDA 00 - ALLTSÅ IOÅRINGAR <3<33

M: ÅH!, LÄT SOM EN GRÄDDTÅRTA
ellerva?
HAHA
  
I: OHJA HAHAHA
MEN MUMS LÄT DE IAF
 
M: fan vad SKEVT
JAG VET
 
I: SKET DU ELLER VA`+

M: BARA MUMSA SOM FAN,

I: JAHAAA
JAJAJAAAA
DÅ VET JAG

onsdag

hallå :-)

jag har sovit dåligt som fan inatt... vaknat fler gånger. Sista gången var åtta.. och då kunde jag inte somna om. Så jag kollade en film, och sen lyckades jag somna om som tur var :-)

Fick mail idag från lulebo igen. Nu ligger jag som 6a på två lägenheter, så nu är jag alltså välkommen på visning :) Great! Fast det är mycket tveksamt att jag får den. Eftersom jag inte har fast jobb just nu. Men jag ska ändå göra ett försök, ringa dit och höra vad som krävs och om det går att lösa. Jag känner massor som fått lägenhet utan fast jobb, och utan att gå igenom soc. Jag orkar verkligen inte bo hemma mer. Med två systrar + två föräldrar. Jag blir fan knäpp. Längtar efter att få ha mitt eget. Fast andra sidan hade det varit toppen om någon vill flytta med mig. Inte lika ensamt, och det blir mycket billigare. För hyran ligger på 3800. Splittar man på två är det typ ingenting... Säg till om du är sugen?;) Haha. Men jag får se hur det där blir :b Måste höra om det går att lösa på nå vis. Pallar inte bo hemma alltsåååå. Men håll tummarna :D

Nu ska jag dra upp min far.. Vi ska ut och köra en sväng.
Senare får jag se vad som händer :-) PUSS


godnatt

nu orkar inte ögonen mera.
gnight

 


hockey

Blev att se hockey ikväll. Dålig match av luleå.. dom förlorade med 2-0.. Men dom kanske måste förlora någon match också? Dom tar igen det nästa!!

Jag funderar på att gå ut och gå en sväng. Men vädret är inte på topp..
kanske blir lite varm choklad och en film? Lockade mycket mer.

Later!



nightynight

Har varit hemma hela dagen idag. Har varit riktigt skönt =) Är bara lite deprimerad av att min dator har gått sönder, så nu har jag en annan.. och den är sämre :( har ingenting på denna dator heller.. Men förhoppningsvis går den andra att laga :-) hade ju varit lite trist att förlora ALLA bilder osv..
Nåja, Imorgon blir det iallafall ingen slappardag.

Ska först slita mig till arbetsförmedlingen och studievägledarn, Känner att jag måste ta tag i mitt liv och göra något vettigt. Skolan funkar inte, det finns typ inget program som passar mig. Något less brud...
sen måste jag storstäda rummet + garderoben..
Lyckas fan aldrig hålla det städat.

vill verkligen flytta nu asså.. tror jag skulle hålla det dubbelt så städat då. Ha sitt eget ifred.. Men får hoppas på att det sker så fort som möjligt :-)

Nu ska jag typ.... se film? jag vet inte riktigt.. är inte trött ännu så, en film kanske gör mig tröttare. Vi hörs imorgon :) Sovgott


måndag

ehm... får nog fara till AF imorgon istället.

Loggade in på lulebo för en stund sedan. Fick ett bra besked. Tackade ja till två lägenheter som jag står på kö till. Tackar två stycken nej imorgon är jag välkommen på visning :-) Nice! ;>

Ska göra mig klar nu. Sedan fara ut och övningsköra :-)
sen får vi se vad som händer =)

Pusspådig

söndag

lite dålig uppdatering från min sida..

I fredags blev det iallafall att festa litegrann, var med rud,matte,daniel osvosv... korvfest om jag säger så. haha! Men det var kul =) Vi drog till allstar runt halv ett och stannade där tills halv tre ungefär. Då gav jag upp och gick hem och sov =)

Lördag blev det jobb 11-17 :) Sen for jag hem, åt en god middag med mamma och pappa och sedan kom linda :) Vi satt hemma hos mig tills klockan slog 23. Då bad vi issa köra våran bil så for vi ut och snurrade, =p skjutsade hem linda där runt ett tiden trorjag? Sen for jag och issa ut och åkte med några peeepz, sen for issa också.. och jag kom väl hem runt 3 halv 4..

Idag har jag jobbat, kan säga att jag var trött. Haha.. inte så konstigt, har inte sovit så mycket i helgen. Men så är det ibland =p Har varit ute en sväng med issa nyss, drog på donken och åt, men nu är jag äntligen hemma och kan ta det lungt :) Ligger i soffan just nu, ser på kungarna av tylösand som visas på tv.

Ska försöka somna i tid.. ska dra till AF imorgon hade jag tänkt, Och jag måste ta mig upp i tid någon gång asså. Men vi hörs imorgon.. orkar inte ens skriva. Godnatt sötnosar.

btw, linda töjde mitt öra igår också... fett ont kan jag medge.





P&K


lördag

HATAR verkligen att kliva upp tidigt. Speciellt på helgerna då man vill sova ut. Men what to do.. Ska alldeles strax ta bussen till jobbet.

Hörs sen

fredag

Vaknade för cirka en halvtimma sen. Och jag har aldrig mått såhär illa trorjag, fyfan... har mått illa i flera dagar nu. orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeee

Ska snart ta mig en dusch och såå..
sen måste jag ner på stan en snabbis..

har så jävla ont, har hål där uppe i örat, och igår satte jag in en stav och ont gör det idag..
men jag vill ha den där så det är väl bara att lida tills det går över,

Hörs sen.......


godkväll

Blev en mysig hemmakväll med issa och mamma :) Käkade popcorn och drack cola till hockeyn. Och självklart vann luleå med 7-4 ;) great! Sen tog vi en prommis till kioskpiraten, och sedan hem igen ;> Issa svek mig den jäveln.. det ska hon få för!!

.. gick ut en sväng till och kom nyss in. Har socialat med några trevliga människor! :)
har nyss ätit kvällsfika och jag ska väl lägga mig i sängen och se någon film ;>

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, hörs imorgon > fredag <3


poséeeeeeee


happy together

Fick med mig en jävla bunt med skolböcker hem.. frågan är ju om jag kommer att öppna dom ens?! har ingen motivation alls.. någon som vill ge mig lite?

Iaf, kom nyss hem. Har varit med maya :) gick på stan en sväng, sedan åt vi på tasty och pratade om allt möjligt. Issa kom även förbi en sväng och socialade med oss (y) Vi kom överens om att vi borde göra något kul i helgen.. Var fan för längesedan jag umgicks med damen där. Skulle va' kuuuuuuuul! ;>

Nu sitter jag bara här, socialar med lite folk på MSN. Ska iallafall se hockeyn och plugga sen hade jag tänkt.. får se om pluggandet blir av. Fast jag borde verkligen..

hörs senare!

:)


....

Jag: Vart ska du?
Mamma: till smedjan, clas ohlson
jag: och vad göra?
Mamma: dom har fått in julpynt :D:D
jag: ?!?!?!?!

lilla söta mamma, det är mer än två månader kvar..


torsdag

godmorgon! :-)

Vilket väder va? Jag tror ingen har missat att det snöar. Rätt mysigt faktiskt. Jag har precis tagit mig en dusch, ska snart börja göra mig i ordning och sedan ska jag traska iväg mot skolan. Engelska står på schemat!

Har två prov imorgon också.. nice. Får plugga gärnet idag..
vi hörs senare.
peace


godnatt

Har sett film nyss med anna och sofia :) Fick bli en gammal goding > Freaky friday! Ändå rolig film.

Nu är det dags för mig att sova. I tid dessutom.. Sofia har lånat annas säng så anna ska sova med mig inatt.. haha. Ska tvinga henne att massera min rygg.. (y) Vad har man annars småsyskon till?

Gnight!

fan vad kul

sitter och spelar the sims 2! Sjukt roligt ju.. har fuskat till mig en massa pengar så jag kan bygga värsta lyxhuset ;) haha


lite gamla bilder

... på mig igenom tiden



alla dessa cambilder, kan bara skratta alltså... hahah! shiiiiiiiiiit


onsdag

kom just in. Har varit och övningskört med min far, gick mycket bra. Jävlart att jag ska klara uppkörningen. Så är det bara!!!

tidigare har jag varit på stan med martina,emma och amanda =) Mycket trevligt. Var sjukt längesen jag umgicks med dom. Så det var kul :-)

hinner inte skriva mer.. ska äta middag nu.
godjävlamiddag!

tjoflöjt




tisdag

Har precis städat klart rummet.. har både dammsugit och dammtorkat.. tråkigt som fan. Men sådant måste tydligen göras.

Nu väntar jag på att pappa ska vakna till liv. Sedan ska vi fara ut och köra lite.
Sen ska jag umgås med min fruga v

btw.. fan vad hemskt att den där svenska killen hängde sig live i camen.
Har sett filmen och nu mår jag ruskigt illa. Kommer inte sova gott..
skänker en tanke till hans anhöriga. Fyfan...


later!

måndag

godmorgon typ......

har just tagit mig en dusch och ska snart fara ut med issa. Bara mitt magont går över, har haft ont i flera dagar nu.. cpjobbigt.

Igår blev det en bakisdag, med godis & film! Somnade rätt tidigt också, typ 12.
aja, har fan ingen lust att skriva. Hörs


söndag

död eller levande? - död.

Jag ligger fortfarande i sängen. Sjukt trött är jag.. ska ta mig en dusch snart och vakna till liv.. sen försöka äta något.

igår då? - Jag hade en sjukt bra kväll. De började med hockey :) Där luleå vann med 3-0! sen åkte vi taxi till allstar där vi åt middag. Vi hade turen och fick ha vip rummet under kvällen.. åt en jättegod middag och sedan började vi hinka ;) jag hade riktigt roligt, bästa arbetskamraterna ever! Detta måste göras om fler gånger!

bilder osv kommer sen, :-)
nu blir det en dusch!!

 ...jag känner mig fortfarande onykter...................

lördag

Anto går lös! haha

Godmorgon! Som vanligt vaknar jag supertidigt dagen efter. Sjukt jobbigt... har försökt somna om flera gånger men det gick fan inte.. gav upp och gjorde mig nå frukost istället.. :)

jag är SUPERJÄVLATAGGAD för ikväll.. kommer bli meeeeeeeeega nice! Ska dra till sara runt fyra, där vi ska göra oss klara. Sedan drar vi till hockeyn typ klockan 6 :)

vi hörs senare. Ska typ gå in i väggen eller nå
Pösssssssssss

Nu är Anto på G!

Tjohoooooo, nu sitter jag här och ja.. bloggar, inte min grej liksom. Aja madde sminkar sig medan jag sitter och skriver.. det är ganska tråkigt för jag är inte så bra på att blogg, jag är rätt ung, när jag blir stor så ska jag bli en bloggare. HEHE! nu ska vu snart åka bil, GANSKA COOLT ändå. Hoppas det blir en SUPER bra kväll tsm med madde mfl. HEJDÅ!!!!!! HEHEEHHE

drar mig mot nya äventyr

Nu har jag duschat osv.. så nu tar jag mitt pick och pack och far till antonia där vi ska göra oss klara. Senare blir det porsön.

Nås på tel :)

fredag

fan vad awesome!!!!!!!!!!

Kom just hem! =) Sitter och äter lunch. Korv och makaroner.. less på svensson mat. Tur att det blir gomat imorgon då! nåja, jag ska snart ta mig en dusch, ska dra till Antonia runt fyra-fem.. ska göra oss klara åsånt. Blir nog en toppen kväll.

har inget att skriva just nu
hej så länge




PUSSPÅ;*

fuck you, and fuck her too

Ikväll blev det lite häng på hertsön, igen! sjöng singstar, igen! haha... issa har några videos. Om ni har tur så KANSKE ni får kika på någon.. Dock inte så seriösa. haha..

ska alldeles strax fixa nå kvällsmat, Är sugen på varma mackor och oboy.. Får nog bli så!

nu vill jag åka snowboard.. kan snön komma snart?!


torsdag

hallå!

Har varit i skolan idag, gick väl bra! Tur att man har en sån sjuk klass som håller en på gott humör! .. När jag slutade gick jag en sväng på stan med syster och ett tag senare for jag med sara och erik till leos och hämtade våra hockey biljetter! Längtar nå jävulst tills på lördag. Kommer bli riktigt trevligt. Vi blev rätt många också, runt 17 st? Nice.

Ska äta middag nu, blir köttfärsås och spagetti. Helt ok! Sedan ska jag ut en sväng med min fru. Fårse vad som hittas på..
Vi hörs


sing it

tjenareeeeeee

Blev häng på hertsön ikväll, jag och issa ägde ut nå småtjejer på sing it! (y) fast egentligen tror jag fan att dom höll för öronen..

sen drog vi till kvantum med danne sebbe johan och jocke!
.. nu är jag hemma.. har nyss ätit kvällsfika och ska gå out och ta mig en sirre.

Jag vill flytta, typ nu?!?!?!??! bryter ihop snart. Antingen kan någon få mina syskon gratis. Eller så tar någon emot mig med öppna armar?! (a) skulle vara GULD.

hehehehhejdå

onsdag

Hur f*n kan man sova såhär länge?

ska snart ta mig en dusch.. fixa till mig lite åså.
sen får jag se vad kvällen bjuder på :)



skola/jobb? gah, jag blir galen!
beslutsångest! men skolan går ju åt helvete ändå? Orka.

hockey

Sagt och gjort.
Har varit med sara på hockeyn, och självklart vann dom. 1-0 blev resultatet!

efter hockeyn for vi bara runt och snurrade litegrann :)
men nu är jag hemma igen, ;>

la mig just i sängen så nu ska jag dricka en cola och se film.
puss

ändrade planer

Nu drar jag iväg med sarak på hockey och hejar fram luleå till vinst!


tisdag

Jävla skitdag. Jag hatar dessa dagar när precis allt går åt helvete... suck...

Har precis tagit mig en dusch.
Ska göra mig klar och sedan äta middag.

Ikväll? Blir nog att fara iväg och umgås. I need it.
Herrå


the other guys

Ikväll blev det bio med Isabel & Martin! Vi satt på max, och så kom det en brud som hade över tre gratisbiljetter. Så why not? filmen hette 'the other guys' - bra film!

Nu ska jag göra mig redo för sängen!
vi hörs imorgon

go'natt!


då börjas det igen....



Lägger mig i soffan och pluggar lite............


måndag

Fan vad jag är förkyld.. jag orkar inte!!!

Har precis tagit mig en dusch.. ska väl börja göra mig klar snart. Dagen kommer mest bestå av plugg. Men det är sånt man får ta..

Fick just ett sms från Leos. Blir personalfest på lördag.. kommer bli riktigt kul. Först hockey och efter det blir det middag på allstar! Blir nog en kanonkväll =)

Vi hörs sen!
Pussar

trött b-rud

Blev att fara till donken med några pers ikväll. Bakismat <3

nu ligger jag i sängen, ska sova.. och det kommer bli jävligt skönt.
kul att klockan ringer 06.00 ......................

godnatt


söndag

Trevlig kväll igår, :)
Blev the end och the corner! Helt okej faktiskt. Hade dock jävligt ont i fötterna.. mindre kul.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Ska göra mig nå mat snart, ta en dusch, städa upp i rummet och sedan plugga! Vill helst ligga i sängen hela kvällen. Men sånt har jag inte tid med.


lördag

Nyss vaknat... ska göra mig klar och sedan dra till jobbet. taggad till noll procent...

Okej, ni kanske förstod att jag INTE skrev inlägget nedan. haha

hörs senare idag.. =)

2pacalypse!

Kan inte sluta lyssna på han. Han är så jävla grym, tyngsta jävla flowet någonsin! Det här är det sjuuuukaste.

Thug life outlaw ryyyderz til the day I die!!

<3



fredag

Äntligen.. Fast det blir inte mycket vila i helgen ändå.

Började tio och slutade halv två idag. Mycket skönt :) så jag kom just hem.. ska lägga mig i sängen och se en film och ta en liten powernap så jag får tillbaka min energi. Är en aning trött..

Ikväll ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt.. Blir att plugga lite, se någon film och äta gott! =) Blir en riktigt god middag idag.. mums!

Imorgon blir det jobb och sedan utgång. Kommer nog bli great :)
hörs senare v


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu