IT'S NOT TOO LATE

Blev en runda på stan med Issa,Jonna,Frida och Mikaela :) Träffade hela högen på um. Haha.. rätt kul faktiskt. Så vi har socialat och haft det mycket trevligt.

Nu sitter jag bara hemma, väntar på A som snart staplar in genom dörren. Blir väl en film eller två innan jag stänger ögonen för natten. Imorgon kl 09.00 ska jag befinna mig hos tandläkaren.. ser inte fram emot det. Hate it!

hörs kanske sen,
puss


Dag 8: En person som du saknar


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


31 januari

har inte haft tid att blogga, sry!

For som sagt till dundret i fredags, Har haft det grymt trevligt :) På fredagen när vi kom fram for vi och åt en sen middag och sedan begav vi oss mot stugan. Vi packade upp och strax efter det började vi förklirret. Vi spelade ölspel och socialade, det var toppen. Senare var det tänkt att gå till harry's och dricka en öl eller två men dom stängde just när vi kom dit så det fick bli en taxi in till stan och där hamnade vi på någon krog som hette nex. Dom har ju inte det bästa utelivet där, men det fick duga =) Träffade trevligt folk och jag tror vi hade kul ;)

Dagen efter var inte lika kul för någon av oss, Tror att alla mådde väldigt dåligt.. haha. Vi drog oss upp iallafall, for och åkte lite bräda. Alexander lärde sig åka slalom också, det kommer en film på det ;) Senare mot kvällen bestämde vi oss för att åka mot luleå för att gå ut på krogen. Sagt och gjort, vid halv nio var vi hemma, så det var bara att snabb göra sig klar och sedan kom ela hit :) vi började grogga och där vid tolv gick vi mot allstar. Hade en supernice kväll där också.

Igår vaknade jag upp hemma hos alexander, vi sov till typ fyra! Men efter ett tag klev vi upp, Blev fika och kaffe med hans familj, mormor och några andra. Det var trevligt :) Sedan for vi till mig, blev att se the wedding singer och vi åt även lite gotta till det. Bra avslut på en bra helg!

Har precis vaknat, är jävligt trött. Men har inte tid att sova. Ska gå och lämna in mina skor och jag måste även storstäda rummet. Jag har nog aldrig haft såhär stökigt någonsin! hojja... ska nog slänga i mig frukost och sedan sätta igång. Ska bara sätta in lite dagens bilder som jag missat att göra när jag varit borta. Pöss

Bilder från dundret befinner sig på facebook!


NU DRAR VI

Beger mig till dundret nu tillsammans med Alexander, Kalle och Mikaela :-) Fest och snowboard + det bästa sällskapet. Kan inte bli bättre :-) Hörs!Dag 5: En gammal bild på dig själv


2008 eller 2009


28 januari

Godmorgon solstrålar. (Bara för att min blogg ser ut som det) hehe. Thank you Sara!

Har just klivit upp. Ska ta mig en dusch nu och sedan fara och fixa lite saker :-)
Skriver ett inlägg innan jag drar mot G. PÖSS

There you go!

En påskblogg / Kungen


Årshoroskop Oxen 2011

I början av året kommer dina vänner och viktiga aktiviteter att behöva din uppmärksamhet. Under våren behöver Oxen rensa sitt tänkande ganska snabbt. Under sommaren börjar Oxens bästa tid, i synnerhet för de födda i början av oxens tecken. Du behöver inte ha några skuldkänslor för din materialism. Oxens mission på jorden är att skapa värde och värderingar och 2011 är verkligen rätt år för dig att göra det. Det är däremot också viktigt att du vet hur man njuter av livet och har roligt, och detta gör du i maj, i slutet av augusti, första delen av september och i december. Tur har den som har oxen som vän, eftersom oxen kommer att ge dyrbara gåvor i julpresent, förutsatt att samma oxe under samma period inte har spenderat för mycket pengar utomlands.

Generellt

2011 blir kanske inte det allra lättaste året på jorden, men utsikterna är ändå ganska lovande för Oxen. En gynnsam aspekt mellan Jupiter i ditt tecken och Pluto kan generera stor lycka och det lönar sig att våga, vara modig och anstränga sig. Slutet av augusti och september blir den här aspekten mycket viktig, så förvänta dig några glada händelser under den här tiden. Jupiter flyttar till ditt tecken den 4e juli och stannar där fram till maj 2012. Nu kommer de bästa möjligheterna för framgång och lycka sedan år 2000. fram till juni månad kommer du att kämpa mycket och det kan verka som om dina ansträngningar att få dina planer från marken ständigt motarbetas. Att ge upp är inte den bästa lösningen. Finn andra strategier och försök igen. Beslutsamhet lönar sig. Hälsan måste också tänka på. Farliga sporter är inte att föredra. Energin som du har kan användas till att starta nya projekt och företag.

Kärlek & Relationer

Du kan ha haft ditt hjärta krossat i det förflutna men det är nu dags att komma över det. I vissa fall innebär det att du måste ge en partner en andra chans och i andra fall måste du öppna ditt hjärta för någon annan. Var modig och ta första steget och lita på dina egna åsikter. Lyssna inte lika mycket på vad andra människor har att säga. Det handlar också i stor utsträckning om att umgås med de människor som förtjänar din vänskap, om att sluta upprepa gamla mönster och att lära sig att skapa gränser. Nu får du chans att skapa en bättre relation. För speciella tillfällen kan du välja maj och oktober, samt perioden den 28 oktober. De första månaderna händer inget speciellt i kärlekslivet. Runt den 10 maj öppnas däremot dörrarna för kärleken. På grund av aspekterna mellan Venus och Mars, blir maj månad passionerad. Äventyrslysten ökar i och med att Jupiter går in i Oxen i juni månad och du kan bli attraktiv för det motsatta könet under resten av året. Dina relationer till andra förbättras men du kan också längta efter en ny kärlek.

Pengar & Jobb

Du har kanske upptäckt redan att det inte finns något som kan kallas ”tryggt jobb” och även om du har kunnat fylla en viktig position, har det inte skett utan svett och tårar. Den enda säkerheten finns i din begåvning och i dina talanger. Det första djärva steget kan du ta redan i januari, på grund av förändringar på jobbet eller på grund av att du utvecklar en ny ambition. Solförmörkelsen den 4 januari kan leda till en fas avslutas, som manifesteras framför allt i karriären. Andra förmörkelsen under året sker i ditt ekonomiska område, något som innebär att ödet spelar in i din ekonomiska situation och de vinster och förluster som äger rum. Kollegor och andra människor i allmänhet kan också skapa ekonomiska överraskningar i januari och december månad. Saturnus i yrkeslivets hus ger dig stort ansvar och mycket uppgifter att utföra. En del av arbetsuppgifterna kan vara obehagliga och oönskade förändringar kan äga rum i din arbetsmiljö. Om du inte är rädd för att arbeta hårt och systematiskt kommer Saturnus att hjälpa dig att konsolidera din position långsiktigt, vilket kommer att ge dig tillfredsställelse i framtiden. Det omvända kan också hända: du är likgiltig, du orkar inte, och brist på disciplin kan skapa hinder och begränsningar. I juni går Jupiter i Oxen och optimismen växer. Möjligheter relaterade till karriär och pengar dyker upp. Jupiter kommer även att främja ny utbildning, resor och kulturella evenemang. Du kan inte klaga över ekonomin under hela 2011, trots en hotande ekonomisk kris eller stress relaterad till pengar, i april och december 2011.

Hem & Familjeliv

Inget särskilt händer i det här området. Allt som äger rum sker inom normalitetens parameter. Förutom lite uppståndelse och förändringar i augusti och oktober 2011, händer det ingenting som leder till några konsekvenser.


Det här med att packa

- Är ju inte min grej

Ska endast vara borta över helgen. Med min packning klarar jag mig i en vecka.. hmm.. har lyckats rymma allting i en väska iaf. + handväskan ;) haha. Skyller på att jag är tjej.. 

jaherregud. Nu är jag klar iallafall.
Så nu blir det ett avsnitt oth =D


Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Vintern 09/10 - Det var mycket blandade känslor och händelser under månaderna december och januari. Både bra och dåliga saker hände. Ena dagen var allt på topp, andra låg jag på botten. Vet inte om jag kan kalla det en konstig tid. Men det var väldigt mycket drama..


27 januari

Igår blev det en massa mys. Umgicks först med Anna,Issa och Alexander. Drack kaffe, varm choklad och åt bullar. Ytterst trevligt :) Efter några timmar var det bara jag och alle kvar, Vi bäddade ner oss i sängen, myste framför tv,n och sedan slocknade vi.

Idag röck jag in för jobb från 9 till 19! Har gått mycket bra, Det är verkligen skillnad att jobba vardagar jämfört med helger. Jävlart dött alltså.. Men det är ju också skönt, Då får man massa viktigt bortgjort inför helgen.

har nyss kommit ut ur duschen, Ska sitta här och nörda en stund och sedan packa färdigt inför imorgon. Så vi hörs lite senare, Pussar


Dag 3: En bild på någon i din familj


Anna Nyberg


26 januari

Vaknade runt två tiden idag. Klev upp och gjorde mig klar :) Gick på stan med min syster ett tag, fyndade en tröja, ett armband och ett par jeans :) Syster bjöd mig på jeansen, tack sötis!!

Sen kom sarak och issa och hämtade mig :b Vi for till storheden, issa skulle hämta sin telefon på elgiganten så vi gick och kikade litegrann åså. Sen blev det även en sväng på h&m och bolaget!

Har just ätit palt. Satan vad gott det var, längesedan jag åt det :) så det satt gode fint i magen. Nu ska jag bara smälta maten ett tag och sedan börja packa tills på fredag, jobbar imorgon så jag hinner inte göra det då. Måste även upp på vinden och gräva fram mina täckisar. Jobbigt..i'm in love

- i mina nya matsumoto skor ♥ dock måste jag skicka tillbaka dom, det hade släppt i sulan så dom får fan ta och laga det.. man trampar snett med högra skon. Det måste limmas typ. L-ess! Men får väl tillbaka dom snart :-) Har ju hämtat ut mina andra skor också, lårhöga stövlar i mocka, superfina.

Nu ska jag bege mig mot tobias, ska hämta ett spänne från min gamla bräda. Dom hade bara ett kvar på hägglunds, fick det gratis också, sweet!

Sen ska jag tvätta och städa, dutti chej!
pöss

25 januari

Godmorgon!

Alexander for just till skolan, Kände inte för att ligga kvar och sova själv så jag klev upp. Say what?;) Jajamen. Jag ska ta en dusch nu och sedan fara och handla med syster. Ska även fara och hämta ut två par skor och några armband som jag beställt ;b can't wait.

Och lite senare blir det nog arbets och sen handla med papi. Så jag har fullt upp hela dagen typ. Skönt att inte sova bort varenda dag.

Hörs senare :-) Puss

Dag 2: En bild på någon du älskar


Alexander Markström


färgar håret

Japp, svart som vanligt! Ska alldeles snart skölja ur färgen, lär ju få skrubba facet också så allt svart försvinner.. det är inte så enkelt att färga på sig själv, hehe ;>

Var på max för ett tag sedan med min älskling. Får se vad som händer senare, Ska nog se avsnitt 2 av solsidan som jag missade igår, det är ju ett måste!!

Orkar inte sätta mig och lappa ihop en ny header. Så Sara nathalie nyberg - du kirrar en ny. Helst nyss!

pöss


Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.


isabel dibéus


Då kör vi igen

Hittade denna på issa's blogg. Och jag håller med, blir nog roligare när det är bilder!
så ett nytt försök nu då.

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 
Dag 2: En bild på någon du älskar 
Dag 3: En bild på någon i din familj 
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv 
Dag 5: En gammal bild på dig själv 
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge 
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp 
Dag 8: En person som du saknar 
Dag 9: Någon i din släkt 
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll 
Dag 11: En person du kan berätta allt för 
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig. 
Dag 13: Du och någon klasskompis 
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider 
Dag 15: En person som du vill vara med 
Dag 16: En bild på dig själv 
Dag 17: En ovanlig bild 
Dag 18: En bild på din fritid 
Dag 19: En person som är snygg 
Dag 20: En bild på dina närmaste 
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig 
Dag 22: En bild på en tid du saknar 
Dag 23: En bild från i somras 
Dag 24: En bild som gör dig glad 
Dag 25: En person som alltid gör dig glad 
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med 
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt 
Dag 28: En tokig bild 
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv 
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


24 januari

Alle stannade och spenderade natten med mig :) Somnade typ ett.. var helt död asså. Och där vid halv åtta idag på morgonen ringer klockan, helt i onödan ..... fan vad less jag blev, tandläkarjäveln var sjuk så dom ringde och gav mig en ny tid. Ingenting går som det ska just nu. haha

.. Jag lyckades iallafall somna om. Så jag har nyss vaknat, käkat plättar med glass. Awesome.
Snygg header har jag också lyckats få, Kul sara, kul!

Nu ska jag dränka mig i duschen eller nått. Heido


23 januari

Super glad över att denna helg börjar lida mot sitt slut. Jobbat 8.30 - 18.30 idag, Är ganska så tärd just nu.. haha, Var lite lycklig där ett tag när jag tänkte på hur länge jag kan sova imorgon.. MEN så fick jag ett sms från folkäckeltandvården om att jag ska vara där fucking 08.40 imorgonbitti. FFML!!!!!

Igår var jag iallafall med min söta alexander. Var hemma hos mig och myste på :-) Där vid 01.00 ringde min mor och ville ha hämtning. Så vi styrde mot wallöfs och plockade upp dom. For hem till stan och släppte av min pappa, och alle skulle hämta sin bil. Sen for jag och mamma till sunderbysjukhus .. Torsten (våran katt) hade klöst mamma mitt i ögat, fattar inte hur han lyckades?! haha.. Så mamma fick fara in och hämta nå ögonsalva och grejer. Det hade blivit nå rispor i hornhinnan. Hon ska tillbaka imorgon, hoppas på att det inte är någon fara :)

Höjdpunkten på denna dag är iallafall att jag får mysa med min favorit ♥ , och se solsidan!! Och sen mina kära vänner, då är det dags för mig att SOVA!


helt färdig

.. som människa.

Jobbat hela elva!!! timmar idag. Om jag är på topp? Eh.. nej. Har just duschat och nu ska jag väl göra mig klar bara för att. Blir en jävligt nykter kväll för min del. Ska fara till wallöfsgården till bosse och patrik, Eller jag ska skjutsa mina päron och deras vänner dit, men ska nog stanna en liten stund :-) Har inget bättre för mig. Men en sak är säker, Ska träffa min favoritpojke senare, behöver verkligen hans goa pussar just nu, haha ;) Sen ska jag väl fet tagga för elva timmars jobb imorgon också. KILL ME -.-

hejdå!


underbara du


22 januari

Var ute och snurrade till klockan två inatt ungefär, och det resulterade i väldigt få timmar sömn. Men jag är uppe :-) Har varit och skjutsat mamma till jobbet så jag kan ta bilen. Ska strax fara och plocka upp mina arbetskompisar på varvet och sedan styr vi mot leos. Slutar 18.30, får se om jag är död eller levande :)
byeily, alexander! ♥

21 januari

Nu är det äntligen helg. Fast jag vill egentligen att den ska vara över, jobbar 8.30 - 18.30 både lördag & söndag. Eftersom jag har börjat med schemahelger nu. Men då är jag ledig varannan ;) sweet. Mycket bättre än att jobba varje jävla helg. Så nästa helg blir det dundret med min babe och några till. Kommer bli grymt kul.

Idag har jag varit på stan med ela :-) Gick runt och kikade på kläder och sedan gick vi till blågåsen för att dricka en milkshake ;) Sedan ringde issa så då gick vi till sub.co och höll henne sällskap när hon åt, Köpte mig även en cafelatté med noisette smak. Så god! Vi blev kvar där i cirka 2 timmar då vi pratade om allt mellan himmel och jord. Satan vad vi har skrattat.

Ikväll blir det iallafall att ratta sara's golf, Linda och Issa ska också med :) blir nog nice.
hörs sen ;)


20 januari

Vaknade lite väl sent idag, kanske för att jag och alexander somnade runt halv fyra typ.. ångest!!! Men nu är jag iallafall vaken och nyduschad. Ska äta middag på någon timma och sedan får jag se vad eftermiddagen och kvällen bjuder på. Till att börja med ska jag se ett avsnitt av oth :)

promenad

Blev en liten kvällspromenad med min lillasyster :-) Och skönt var det.

Ska ta mig en varm lång dusch nu och sedan ska älsklingen min komma förbi en stund :)
Ska även kika ett avsnitt av OTH19 januari

Vaknade klockan tio imorse. Gjorde mig klar lite snabbt, sedan for jag till piteå med pamma och pappa :) Har hälsat på min faster,moster och kusin. Mycket trevligt att få träffa dom :-) Där runt 15.00 drog vi förbi bigboy och slängde i oss varsitt skrovmål innan vi började fara hemmåt.


Så nu sitter jag här, har just plockat undan lite i rummet och så. Blir bara att vara hemma ikväll skulle jag tro :-) kanske en skön promenad. Känner mig så trött och sliten så det hade suttit fint.

Hörs väl senare :)

Svar på Tal: Emma, det var inte ditt fel, snarare jag som klantade mig ;) haha. Ingen fara =)


mega taggad

I maj månad blir det en resa med Mamma, Pappa och Sara till turkiet :) Blir att fara till side. Kommer bli så jävla underbart. Och sen i Juli/Aug blir det en partyresa med mina favoriter till alanya ;) fan vilken TOPPEN sommar detta kommer bli. Läääängtar!

don't play with fire

Har varit och snurrat runt med sara och isabel idag, Blev en tripp till storheden för att kolla in lite affärer åså. Mycket trevligt!

Nu ska jag sy litegrann faktiskt, ska sy in ett par jeans, och även försöka laga min nya blus som jag fått ett brännmärke på :-( Fårse hur det slutar..

senare blir det chips,dipp och hockey med min mamma & lillasyster :)


18 januari

Godmorgon

vaknade för cirka en halvtimma sedan. Min babe for just och nu ligger jag kvar själv och piggnar till. Nu när jag ändå är vaken i hyffsad tid ska jag få lite saker bortgjorda hade jag tänkt. Vet inte riktigt vart jag ska börja.. haha.

Nu är jag vädur också, känns konstigt.. men jag och mamma var inne och läste igår om mitt stjärntecken. Måste säga att det passar in så himla mycket bättre på mig. Sjukt.

17 januari

Idag har jag varit duktig och städat min garderob och mitt rum.
Har även möblerat :) Blev mycket mysigare.

Just nu är jag med min alexander :) Ser på tv åsådär.
Ska väl strax sova.

Tänkte ta mig i kragen och fixa lite saker imorgon, så bäst att jag kliver upp i tid.
Godnatt =)

hemklickatSå snygga. Älskar dem redan :-)
Blev några armband också, visar seeeen.


16 januari

Kan sammanfatta helgen lite.
Har varit så kass på att uppdatera eftersom jag inte haft tid.

Fredag: Vaknade med min finaste pojke brevid mig :) Han for iväg till skolan och jag blev inringd för att jobba. Så runt halv två drog jag iväg och jobbade till 19.00. Efter det blev det stressigt.. Det var tänkt att jag skulle ha en vit helg men ela och frida ville på party så jag hängde på. Det börjades hos mange på hertsön och sedan for vi till gard på lövsgatan. Träffade massor av trevligt folk som jag inte träffat på rätt länge, Så det var superkul! Runt halv tolv for vi till stan, Gick in på corner men ut lika fort.. Det blev allstar istället och där stannade vi tills det stängde typ. Mötte alexander och sedan gick vi hem till mig och sov :-)

Lördag: Chefen kom och hämtade mig klockan nio .. fyfan. Ville typ dö, hade gjort vad som helst för att ligga kvar och sova. Men jag tog mig i kragen och klev upp. Blev att jobba till 18.30, hade kalas hela dagen.. Stressigt! Fast då går iallafall tiden fort, så det är skönt. När jag kom hem blev det en dusch och sedan gjorde jag mig klar. For sedan och körde hem alexander's bil hem till honom. Sedan var det tänkt att vi skulle ligga hemma och se film åså, Men vi for ut med wallström och snurrade. Och där vid elva for vi med alexander's styvpappa till brändön och hälsade på några, och där stannade vi tills 03.00 ungefär. Fick mig några goda skratt under kvällen vill jag lova ;) haha. Hade iallafall en toppenkväll.

Idag, söndag: Jobbat återigen, Började 10 och har haft kalas hela dagen. Gick mycket braaa.. Fast har varit trött dock.. Så jag längtar tills jag får sova ;) hehe. Fast nu är min myskille påväg hit så ett tag till ska jag nog hålla mig vaken :)


<3


bilder från helgen finns på Facebook.


13 januari

Godmorgon

Nyss vaknat.. Duschat och ätit frukost.. vad som händer nu vet jag inte. Kanske går en sväng på stan med kusin, eller tar en promenad och proppar min phone med grym musik? Hmm.. något sånt.

Igår fick jag äntligen mitt premiäråk ;) Ela,emil och natty hakade på och det var riktigt kul. Fick värsta kicken efter första åket.. fan vad härligt det var. Har verkligen saknat att åka :) Så det blir nog några fler gånger innan vintern är slut. Bla en sväng till kåbdalis som kanske sker redan i slutet på denna månad, och sen ska jag och alexander mest troligt till dundret också där han har stuga. Blir toppen!

Ska slå på ett avsnitt oth och senare mot kvällen ska jag vara med alexander. Fårse om jag orkar mig ut på en promenad innan. Hörs.

                                                                           ela och emil
you're amazing, just the way you are

Du ger mig ett leende på mina läppar varje dag,
du har verkligen gjort mig till den lyckligaste flickan på jorden.
Det finns nog ingen som är lika underbar som du.
You're amazing, just the way you are
Snart är födelsedags barnet här, Vi ska fara till issa och hämta en film,
och sedan fara hem till mig för att se den och mysa på!

godnatt


Cause baby you're a firework

Har hållt på att städa lite smått, och nu hade jag tänkt att kolla om det finns någon bra film att se. Känner inte för att göra något speciellt idag, mår jätteilla och har ont i huvudet :( Men jag ska iallafall träffa min babe lite senare.
11 januari

Grattis alexander på din 19 årsdag <3


Sov till fyra igår.. kunde inte sova längre. Blev en film när jag vaknade och sedan en dusch. Alexander kom lite senare och han spenderade även natten här.

Idag har jag vaknat typ nyss.. har slängt i mig lite frukost och nu ska jag duscha så jag blir pigg.
får se vad som händer sen :-)


9 januari

åtta timmars sömn i helgen. Känner mig ej levande

Började jobbet halv nio imorse.. ville absolut inte kliva upp.. hade mycket hellre legat kvar brevid min alexander. Men var ju tvungen.. men det har iallafall gått bra på jobbet, Blev en hel del skratt .. tror inte det bara var jag som fått lite sömn ;)

Slutade 16.00. For hem och tog en varm dusch och sedan tog jag en behövlig powernap på en timma. Strax därefter for jag och hämtade A, vi for hem till mig och myste på framför tv.n.

Nu har han farit hem, och jag ska väl sova. Ska bli SJUKT underbart skönt. Ska sova så länge jag bara kan imorgon.
hörssssshejjjjj


godkväll

Har varit ute med issa och snurrat i stan :) Väntar just nu på att alle ska ringa så jag kan fara och hämta honom. Blir att sova där iallafall :)

Är galet trött.. De tar på krafterna att sova så lite som jag gör asså. Hoppas på att vara ledig på måndag så jag får sova ut. Ska bli sjukt skönt!8 januari

fan vad jag är seg på att uppdatera. Jobbar typ ihjäl mig själv just nu känns det som.
Därför jag inte haft tid. Sorry dudes

Igår efter jobbet stressade jag hem, duschade och tog mitt pick och pack hem till mikaela där vi gjorde oss klara inför kvällen. Blev att fara på en förfest i stan med några sköna pepz, sedan blev det allstar :) Hade grymt kul, väldigt trevligt folk var det också.. Träffade även på markus fagervall som gav mig en komplimang och en kram. haha, men han var trevlig :b När dom stängde kom min babe och skjutsade hem mig, tack hjärtat! Blev att sova direkt.

Idag ringde klockan 07.00!!! , vilket helvete.. haha. Försökte fräscha till mig så gott jag kunde och sedan kom min chef och hämtade mig. Har jobbat till 16.00 idag, skönt att få sluta tidigt.

Har varit och skjutsat alexander och kalle till örnäset. Ska snart hämta dom och skjutsa in dom till krogen :) Kör med hans bil och ja.. manuell, har bara kört automat sedan jag tog körkortet eftersom vi inte har någon manuell bil. Men jag börjar vänja mig nu igen :-) Måste köpa mig en bil omgående!!

Blir nog att sova hos alexander inatt :) Måste ändå köra hem han sen med hans bil så det är väl lika.
Men vi hörs senare eller något.

Puss


jag är inte alls avis på annas bränna... nejnejnej......


månads horoskop januari

OXEN

Kärlekslivet blir viktig och aktiv under januari 2011. En del kommer att åter igen, inse värdet i kärleken. Andra, kommer att fokusera mer på nära och kära och förhållandet går via en period som är kärleksfullare än vanligt. Det som förbättrar kärlekslivet är bland annat resor tillsammans och gemensamma intressen. Under andra delen av månaden får även den passionerade kärleken en viktigare plats i ditt liv. Om du vill hitta den rätte i fall du är singel, behöver du endast vara dig själv. Var inte rädd för någonting och lita på din egen attraktionskraft. Resorna är också viktiga för yrkeslivet och för din karriär. Under den här månaden kan du göra resor för att vidareutbilda dig, för att gå på seminarier, eller för att specialisera dig inom ett område. De oxar som arbetar inom turism och import-export, får extra tur. Kulturella intressen får också ett uppsving. Samarbeten på distans eller relationer till personer utomlands har en stor inverkan på yrkeslivet. Rent allmänt, spenderar du mycket energi på att uppnå dina mål och chanserna är stora att du uppnår dem. Under sista delen av månaden är du mycket motiverad. Du får inga ekonomiska bekymmer under månaden. Möjligheterna för att tjäna mer finns där, även om vinsterna är små. Jobbiga situationer under december 2010 kommer nu att finna sina lösningar. Du fattar också lönsamma beslut och du får nya tankar om hur du kan öka dina vinster. Även om du har gott om energi och mår bra, kan du ändå vara försiktig eftersom Saturnus befinner sig i sjukdomarnas hus under hela 2011 och 2012. Även Venus kan skapa lite problem med hälsan under den här månaden. Vad du än vill uppnå under den här månaden, kan du uppnå, förutsatt att du jobbar tillsammans med andra. Kollektiva satsningar leder till framgångar.


6 januari

hej :)

Igår blev det jobb från 11 - 18. Efter det for jag hem och alexander kom också. Efter ett tag for vi till kallax och hämtade min lillasyster. Satan vad det kändes bra att få krama om min favorit. Och brun har hon då blivit, eller svart rättare sagt. Helt sick... Skönt att ha henne hemma nu iallafall :) .. A sov hos mig, myste på, såg tv åså.. somnade runt halv två tiden kanske.

Idag blev det mer jobb, 11 - 17 blev det denna gång. Sedan jag kommit hem har jag inte gjort så mycket, duschat osv. Varit med anna issa och sofia som leftade till hertsön för en stund sedan. Jag ska strax hämta några på hockeyn och skjutsa hem dom och sedan fara å hämta anna, Vi ska förbi stora syster och säga hej :-) Sedan blir det väl att fara hem? Tagga för ännu mer jobb imorgon.

Har mailat på en lägenhet och ställt mig i kö på flera.
Hoppas jag får en, för denna gång tar jag den isånnafall.

Hörs sen.


tidsfördriv

du under 2010..
har du gråtit? jo
har du skrattat? massvis
har du sovit i tält? hmm.. jo!
har du sovit under bar himmel? tror inte det
har du varit på Gröna Lund? nope
har du varit på Liseberg? nej
har du varit utomlands? jo, i turkiet
har du varit i en annan stad? jarå
har du bott hemma? ja

dina vänner under 2010..
har en vän dött? nej
har en vän sökt tröst hos dig? joo
har du sökt tröst hos en vän? yes
har du sovit över hos en vän? flera :)
har du varit kär i en vän? nej
har du fått mer en fem nya änner under året? jajamen

2010 har du:
har du pussat någon? yes
har du varit tillsammans med någon? Japp
har du varit kär i någon? yes
har du sovit med någon av motsatt kön? aråå

när har du som mest..
gråtit under 2010? hmm.. var väl när jag & tobbe hade våra dåliga perioder i guess.
skrattat under 2010? massvis :)

denna månad...
har du varit kär? jaa
har du kysst någon?  yepp
har du pussat någon? jo
har du kramat någon? jo
har du skrattat? Hur mycket som helst
har du gråtit? tror inte det
har du varit glad? typ hela tiden
har du varit ledsen? hm, jo lite typ

när..
grät du senast? minns icket
skrattade du senast? för ett tag sen
duschade du senast? idag
lyssnade du på musik senast? just nu
hade du kul senast? idag

vem..
kramade du senast? alexander
pratade du i telefon med senast? alexander
fick du sms av senast? alexander
ringer du när du är arg/ledsen? Vill oftast bara vara ensam då. Men min syster,issa osv ifall att. 
saknar du nu? MIN LILLASYSTER! <3


full rulle

Blev att sociala med natty och maya över en kaffe på waynes tidigare idag. Var mycket trevligt :-) Kul att träffa maya också som man inte har sett på år och dar känns det som. Efter det for jag till min syster.. hon och gralle har hjälpt mig att skriva ett cv. Känns skönt att få det bortgjort.. dock är jag inte riktigt klar ännu, men det är bara lite småsaker som ska skrivas in. Har ju jobb nu, men kan alltid vara bra att söka medans man jobbar också.

När jag kom hem började jag plocka undan i mitt rum, fixade lite på cvt, såg hockey och lite annat. Just innan nio for jag iväg och hämtade mamma på jobbet :)

Har just ätit.. har en brutal matkoma,
Så nu ska jag lägga mig framför tvn en stund medans jag ringer min sötis:)


invigde min nya blus idag som inte kommit till användning förrän nu.


4 januari

Vaknade upp klockan tio. Skulle fara till jobbet 20 över.. jävlar vad stressad jag blev.. Men två min efter att jag vaknade fick jag ett sms av chefen som sa att jag kunde komma in till tolv. Så det var skönt! Men när jag väl gjort mig klar och precis gått ut får jag ett till sms, - du kan få vara ledig idag, så lite folk. haha.. åhhh... hade kunnat sova länge idag. Men å andra sidan har jag en hel dag framför mig, får se vad som hittas på :-) måste städa lite iallafall, mamma håller på att slita av sig håret när hon ser hon stökigt jag har. Illa.

Natty frågade just om jag är sugen på att ta en kaffe, så ska hoppa i duschen nu och sedan blir det en sväng på stan.HAHAHA, Alexander och jag, meant to be? ;)


3 januari

Började jobbet klockan 11.00 imorse. Dagen har gått bra.. förutom att jag har failat lite, sparkade in min tå i en frysjävel på lagret, tappade min lunch på golvet, brände hamburgare och gud vet vad. Haha.. men har varit övertrött som fan så jag skyller på det ;-) kul har jag haft iallafall. Klockan 18.00 kom min sötnos och hämtade mig :) Vi for hem till mig och har myst på och sett lite tv åsådär. Sen kom vi även fram till att vi har gått på samma dagis, på samma avdelning, Så mamma drog fram ett antal foton, det gulligaste av allt var att vi satt brevid varandra. hahah, Så fult. Men nog var snygga alltid ;-) Han for iallafall för ett tag sedan :( han ska till stockholm imorgon och hämta en bil, dock är han hemma imorgon kväll någon gång igen :)

Imorgon blir det mer jobb, 11-16 denna gång. Skönt! Men sen ska jag jobba ons,fre,lör och sön.. Men ska inte klaga, cash is king! Blir nog en hel del jobb sen också, :-) aldrig fel med mer arbetspass. Kanske kan flytta snart? Hoppas på det. Hade ju mina funderingar på att flytta.. men kände att jag behövde mer jobb. Och nu kanske det löst sig. Nice!2 januari

Dålig jag är på att blogga.. sorry!

Blev en lugn kväll igår, mys, gotta, och film med min sötnos. Somnade rätt fort också. Var sjukt trött.. Så vi sov till typ fyra idag =b inte så smart.. jag som ska upp och jobba imorgon borde somna tidigt också. Men det kommer ju aldrig att hända.

Ikväll for jag ut med issa :-) har varit på donken, en sväng förbi kvarre och sedan bara snurrat runt. Tog igen lite snack efter helgen åså.

Jag ska strax fara och hämta min kusin från någon fest. Och sedan ska jag väl försöka sova iaf, kanske se en film eller något :-) Så vi hörs imorgon. Pussar!

 


tvåtusenelva

2011 - nytt år, nya möjligheter!
Känns otroligt skönt med ett nytt år, En ny start skulle man kunna säga. Sweet.

Igår kom alexander och hämtade mig på jobbet klockan fyra. Vi for hem till mig så jag fick göra mig klar och lite sånt. Där runt sju tiden var det dags för middag :) jag mami och alle. Var trevligt och mycket mumsigt, oxfilé och gratäng, min favorit mat!! Sen var det bara att börja öla ;) Spelade något spel med mamma, blev en hel del skratt när vi skulle svara på vissa frågor. Sjukt spel.. haha. Sen kom även kalleJ förbi och höll oss sällskap. Just innan tolvslaget började vi gå mot corner för att forsätta där, Blev att dricka rätt mycket igår, men jag stod på benen hela kvällen ;-) Vi gick även till heroes klockan två med några pepz och tog en öl. Sen kände jag att det räckte, så alexander's morfar kom och hämtade oss och skjutsade oss till sunderbyn. Mycket snällt!

Idag när vi vaknade mådde vi inte bra alls.. inte jag iaf ;) haha. Ett tag efter att vi hade vaknat till liv så fick vi skjuts av alle's mamma in till stan. Blev att gå till max och äta bakismat, Gick jävligt segt att äta .. mådde sjukt illa.. haha.. Men nu mår jag lite bättre faktiskt, Ska gå och ta en dusch och sedan krypa ner brevid min sötnos som ligger och sover som ett litet barn ;) Lär nog bli en mycket lugn kväll.. eller?


<3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu