måndag

första skoldagen idag då på fem veckor! Det gick bra men dagen kändes fruktansvärt lång.

Nu ska jag ta och slå igång en film och sedan sova.. fast jag kommer säkert inte somna försän vid 12 iallafall. Men jag ska försöka! så vi hörs imorgon. Har ändå ingenting roligt att berätta. puss


You know i never wanna hurt you ...

söndag

hejhejhej

det blev en tripp till piteå igår! min morbrors tjej hade 30års fest. Svin kul att träffa alla :) morfar var också där så det var roligt. For även förbi emma där hon var med sina polare, stannade bara en snabbis sen for vi till mange en sväng och sedan tillbaka till festen. Var även på dans igår?! hahah.. typ 60+.. nämen, de va kul

fåsenu, kom hem klockan halv sju? Var på sjukan en sväng också och jag å ela hade väldans roligt. haha, men det roligaste var ju ändå på shell. Jag skrattade till jag grina, vet inte ens varför! hahah, Nämen, asbra kväll iaf.

Idag är mitt humör åt det deppiga hållet. Så nu ska jag fara till ela och äta maxmat <3 Sen försöka bli lite gladare! med det blir jag alltid då jag är med mina friends! <3 puss på er!

hörs sen.
hajjdå


lördag

hej :)
Igår hade jag kul ;D Var på fest på björx, med trevligt sällskap :)


Sitter och väntar på gomiddag sen blir det att fara till ela ;D
issa är redan där också ;b blir trevligt.
hör av er under kvällen =D
Pusss


torsdag

hej mina kära vänner :)

idag har praktiken gått bra! Jag och jessika har även passat på att leka också, haha.. man måste ju testa alla rushkanor;) hahah. Sen pratade jag även med anders som jobbar där och han frågade om jag ville jobba nästa helg och tjäna lite pengar! Självklart tackade jag ja! det är ju någonting iaf =D

sen efter praktiken for jag och tobbe in till stan en sväng =p Jag köpte mig två par strumpbyxor, fondation,hårfärg,hårklämmor och en tunika =p sånt där man alltid behöver.

Och ikväll färgade jag då håret, det fick bli svart typ =p Ela har också varit här och hållt mig sällskap :D Men nu ska jag vara social på msn =) Vi hörs. pusssss


helloow

godkväll :)

Kom in för en liten stund sen. Har varit ute med jonna & frida en sväng.. Spelat kort och pratat lite :) Det var trevligt! Ska snart gå och sova så jag orkar med praktiken imorgon :) Jag var ju inte där idag eftersom jag skulle till läkaren, och sen skulle jag tillbaka dit klockan tre! Så under tiden där imellan for jag en sväng med mamma & pappa på storheden och köpte lite saker =p Fick övningsköra också och det gick bra!

Nu ska jag ta och vara lite social på msn och sedan äta nå kvällsfika :)
men vi hörs imorgon! Godnatt på er!


Onsdag

Gud vad veckan går fort känns det som

nåja, vaknade kvart över sju idag av att mamma kom in.. Fick lite bråttom eftersom jag brukar ta bussen klockan åtta från lerbäcken! Men jag ska inte till praktiken försän vid elva. För jag ska ska till vårdcentralen tio över tio och kolla min käke + öra! Så nu ska jag bara sitta och fördriva tiden hära innan det är dags att fara iväg. Kanske övningskör till praktiken också om pappa kliver upp! Fast mamma vågar väl inte åka med mig, haha ;)

Så det blir bara fyra timmars jobb idag.
Och dom timmarna kommer att gå fort =p

Sen vet jag inte vad som händer? Funderar på att dra en hemma kväll med filmtittande. Eller om jag tar en promenad runt hertsön. Hade varit skönt.. om orken finns vill säga! Pappa har tjatat på att vi ska börja springa, men när jag vill göra det skyller han på att han inte har några bra skor att springa i. Men det är ju bara skitsnack, han är bara för lat :D haha. Nä, nu ska jag kika runt lite till, sen ta och äta nå frukost :) Vi hörs senare.

puss



jag vet inte hur många gånger folk har sagt att jag är lik fortesa hoti? (roxanna från andra avenyn) från vissa vinklar. haha, fick höra det senast igår. Men jag håller icket med! Ni ser mig på 2 dom bilderna i mitten!




Tisdag

hej på er

Just sitter jag bara och gör typ ingenting? bara nöter facebook & bloggar. Ska nog snart göra mig klar för att sova! Är ganska så trött. Det har varit en lång dag, men den har ändå varit rolig :) Lärde mig mycket på praktiken idag. Kändes skönt.. fast det blev lite långtråkigt ibland då det inte var så mycket folk. Men annars var det kul :) Slutade lite tidigare också, var tvungen att ta bussen in till stan runt halv fyra.. Sen gick jag till min advokat. Pratade om rättegången som ska vara nästa vecka.. Jag tror att det kommer gå bra! :) Hon var trevlig och lätt att prata med också, så det var ju ett plus :) Men ska dock begära att få ha stängda dörrar. Orkar inte med att halva luleå ska sitta och kolla när det är jag som är offret. nåja, nu blir det lite filmtittande och sen dags för säng!

Puss



haha, leo (jessika) på praktiken! Så söt så :D


Måndag

Så sjukt snabbt dagen har gått idag!
Hade rätt trevligt på praktiken, kanske därför!

Nu är jag iallafall hemma, har nyss ätit middag och sånt. Så på ett tag blir det att dra mig mot mikaela trorjag. Men det känns asjobbigt att ta bussen och gå till henne från smedjegatan! Kanske för att jag åker buss 2x 40 minuter varje dag? haha. Ja vi ser ju hur dt blir =p

När jag kom hem så hör jag något jag inte har hört på länge! Mamma spelade julmusik?! haha, sen när jag hade hängt av mig ytterkläderna åde, så går jag in, där står det tomtar och allt som julen hör till. Förutom granen då! hahah, hon är ju fan knäpp. Menhon ska operera sig imorgon.. så då kommer hon knappt kunna göra nå =p och jag tror inte att hon vill att vi ska julpynta, hade nog inte blivit så snyggt ;) Men mysigt var det iaf.. Men det känns då inte som att det är jul nästa månad..

nåja, nu ska jag byta om.
pusss


Jag vet hur tårar smakar o jag vet hur läppar ler, Jag vet hur kroppen skakar när man inte orkar mer

Hey, är fortfarande vaken =p har suttit och kollat på eva & adam! hahah.. tänkte bara kolla runt lite, läsa bloggar och sånt :) Sen ska jag nog sova. Så jag hör av mig imorgon.. pusss



jag tänker så mycket på allting som händer
jag önskar att en dag
ser jag vinden som vänder
finns det någon där ute
som försöker att förstå
hur ska man kunna vandra
när man inte ens kan stå


jaaaaaaao

16-åring slog kvinna med glasflaska
Den 20 september på Västra Brogatan i Luleå, angrep en ung 16-årig kvinna en annan kvinna. 16-åringen ska ha slagit kvinnan i huvudet med en glasflaska.
16-åringen som är från Luleå ska ha vållat kvinnan smärta, svullnad, underhudsblödningar och huvudskrapningar. Den unga 16-åriga kvinnan medger att hon slagit ett slag med en glasflaska, men att det var i nödvärn.
Vittnen till händelsen vittnar om att det inte varit frågan om något nödvärn, utan att flera slag har utdelats.

hittade detdära i tidningen.. Rättegången är ju snart. usch vad nervös jag är, men det kommer nog gå bra! Ska träffa advokaten på tisdag också! Hoppas att hon är bra, fick en kvinnlig så det var ju skönt. =p



nåja, Åt för en stund sen, fyfan vad det satt bra! haha. Nu ska jag slå på någon film och bara ta det lungt. Är så sjukt trött. Kommer nog somna efter fem min av filmen, ögonen svider för att jag är så trött. Huvva..

kanske hörs senare om jag inte somnar ;)
puss på er!

mums

Gick ner nyss, och kände att det luktade mat, Och jag blev mycket glad när jag såg att vi skulle äta inbakad fläskfilé och gratäng :) Min favvismat! Gud så gott det ska bli ;)

jag vill som hitta på något. Men jag har inte orken till det. Så det får nog utebli. Nåja, Satt och kikade på nyårsklänningar nyss, har hittat en som jag vill ha :) Den var grymt fin. Kan slänga upp en bild sen om jag ids =b Sen har jag även suttit och kollat på riverside :b ska nog se någon film också..

hörs senare..



      ge mig snö!

söndag

Godmorgon!

jag hade velat sova ännu längre! Men det gick inte så bra. Så nu är jag vaken! Mamma kom just hem med cola & godis. Det var precis vad jag behövde :) Igår var det en bra kväll.. hade riktigt kul med trevligt folk :)

Imorgon blir det praktik igen.. känns faktiskt inte så jobbigt.
men att ta sig upp blir nog det ;) haha..

annars ska jag bara sitta inne hela dagen :)
Känner att jag behöver ta det lungt.
pöss

helluuu

NU ÄR DET LÖRDAG! :D

igår satt jag ju barnvakt! Har saknat mina älsklingar så sjukt mycket!
det var underbart att träffa dom. my angels!

Nu blir det fix sen kör vi.
PUSS

fredag

hey :D

kom just hem från leos! Idag har det gått superbra! Har lärt mig kassan + att laga mat! haha, så nu är det riktigt kul! :D hehe! Ska hoppa in i duschen nu, göra mig klar åså. Sen klockan sju ska jag till jennifer och sitta barnvakt åt mina älsklingar! Det blir ungefär till klockan tio=p efter det blir det väl att dra ut med mina snygg brudar.

Har fått skolkorten nu =) Blev nöjd med mitt enskilda iaf, Och klassfoto blev också Ok.
Men nu måste jag skynda mej. Hörs sen ;) Pössss

nås på telefonen.
0761310848

trött

det ända jag behöver är att sova just nu, så, hejdå!





Onsdag

Hej sötisar!!

Är just nu på leos lekland :) Har lunch just nu men snart ska jag börja jobba igen =p vet inte riktigt vad jag ska ta tag i att göra nu. Har just det mesta som ska göras idag, Läskigaste var ju när jag skulle städa megaslidern, haha fan vad högt. Ganska rädd var jag =p men jag ramlade inte ne. Skulle aldrig våga åka den :p nåjo.. nu ska jag se vad som finns att göra.. jag skriver när jag kommer hem, slutar om två timmar så =)

PUSSAR


....

Jag förstår inte vad som blir fel men aldrig är det rätt


tisdag

hey på er!

Praktiken idag gick bra ;b bakade bland annat chokladbollar, men vet inte om dom blev så lyckade, vågade inte smaka, får lita på dom andra som sa att dom blev goda (a) Haha, Slutade tidigare idag, klockan tre! Fick skjuts hem av anders, han som äger leos! fick även höra lite goda nyheter, Efter praktiken om jag vill, så sa han att jag skulle fundera på om jag ville komma och extra jobba & tjäna lite pengar! Absolut ska jag göra det, kan man ju inte tacka nej till precis. Funderar även på att praktisera där på lördag elr söndag.. då får jag vara ledig på måndag.. eller vilken dag jag vill vara ledig =p Ska fundera på dt. För han sa att det är roligare att vara där på helgerna, mer att göra, men det är ju bara kul, annars kan det bli långtråkigt =p nåjoo..

har nyss sett på film! Fyra födelsedagar & ett fiasko. haha, längesen man såg den alltså!
har även sett andra avenyn! Och jag måste bara säga att Roland är ju lätt min favvo!
haha, så jävla skön alltså! jajjjjaaa.. orkar inte skriva mer =) Men vi hörs ;D Pussss


GODNATTTTT

läs eller inte,
men jag måste bli trött, =D

(PERSONLIGHET) JAG ÄR:
Blyg: ibland ;D
Smart: haha, nja, det kan jag väl inte påstå
Långsam: njää
Stressad: typ alltid=p
Tålmodig: nej
Djup: beror på
Öppen: för vissa personer
Ärlig: ja, oftast så.
Positiv: ja :) Försöker iaf vara det
Rolig: hah, nja, inte precis min grej
Ansvarsfull: haha, nae

(VÄNSKAP) JAG HAR:
Svikit en kompis: jo, tyvärr..
Förlorat en bästa vän: ja
Sagt att jag älskar en kompis: självklart
Sovit med en killkompis: jaa
Sovit med en tjejkompis: klart :)
Pussat en av samma kön: haha ja
Slagit en kompis: mjo..
En kompis som vet allt: jo, nästan allt iaf.
Berättat hemligheter: yes

(KÄRLEK) JAG HAR:
Blivit sårad: joo
Haft stadigt förhållande: ja
Krossat någons hjärta: ja=/
Gett någon ditt hjärta: japp
"Playat": haha, mjoo
Sagt att jag älskar någon och menat det: ja.
Sagt att jag älskar någon och ljugit: ja.
varit otrogen: ja.

(FAVORITER) FAVORIT:
Låt just nu: har många favoriter
Pryl: mobilen & datorn
Film: många
Bok: läser inte 
Lärare i skolan: ingen
Plats: klubbviken
Frukt: äpple

(ÖVRIGT) JAG HAR:
Sytt: ja, på slöjden ;D
Opererat mig: nej :)
Cyklat omkull: hah, jo
Sjungit i duschen: typ alltid ;D
Hoppat bungyjump: ne, aldrig. skulle inte våga
Fobi för något: trånga utrymmen, spindlar osv.
Sett någon dö: nejnej
Varit på begravning: jo
Sagt att jag hatar någon: ja,

LIVET:
Svart eller vitt: båda
Rött eller blått: blått
Skriva eller tala: tala
Vatten eller cola: helt klart cola!
Nagelbitare: najj, usch.
Mobil eller mp3: Mobil
Snygg eller charmig: vem pratar vi om? haha
Lösgodis eller choklad: lösgodis
Frukt eller grönsaker: olika
Film eller serie: båda :)
Festa eller softa: båda
Sommar eller vinter: sommar, fast vintern är också bra!
Fredag eller lördag: fredag
Ljus eller lampa: lampa, fast ljus är mysigt
Övervikt eller undernärd: typ, normal antar jag
Kärlek eller vänskap: båda :)
Bio eller hemmakväll: hemmakväll.

HAR DU:
snattat mer än 3 ggr: nej, tror jag inte.
tagit pengar av dina föräldrar: förut kanske ;b
gjort illa dig själv med flit för att få ha snygga plåster: haha, nae
mobbat någon: njaaa
tyckt att en lärare är het: lärare och lärare, men, ja! haha
kysst någon: yees
hjälpt någon som har druckit: ja det klart

BRUKAR DU:
skolka: nej, eller det händer väl. Men försöker sköta skolan!
kolla på sexprogram, vilka: haha, nej
lyssna på samma låt 36645 ggr: kanske inte så många gånger=p
bli röd som en tomat när du blir generad: nee =p
ljuga varje dag: nejj
sminka dig mycket: ibland.
spela extra hög musik för att störa andra: haha, ja ibland:P
bli kåt av massage: haha
lyssna på hiphop: inte så mkt

VÄLJ:
dator eller tv: dator.
kompisar eller flick/pojkvän: både och!
falukorv eller grillkorv: falukorv
en kompis som är rolig men dum eller en som är snäll men tråkig: inget utav de

HUR:
bra är du i skolan på en skala 1-10: en, sexa kanske?=D
flirtar du: olika
många ggr har du färgat håret: många
dricker du te (mjölk, socker): inte mjölk.. men med socker
länge sover du på natten: olika


VEM:
av dina föräldrar gillar du mest: båda såklart
köper dina underkläder: jag själv
stör du dig mest på i din omgivning: det är några st.
tog på dig sist : mami tror jag
tyckte du synd om senast: -
fick du en kram av senast: tobias
är din idol: ingen spec.

nä förfan, nu blev jag ju astrött.
vi hörs imorgon=)
sov gott ;) Pusssssssssss

Leos lekland

hallåååj =)

Dagen på leos har gått mycket bra :) Var faktiskt riktigt trevligt, härlig personal var det så man hade inte precis tråkigt ;P Är bara lite nervös , för jag madelene nyberg ska lära mig att flippa burgare och göra annan mat. Hahah! not good! Nämen, det kommer nog gå bra =p Ska även lära mig kassan ådedär..

Nåja, Ikväll blir det att ta det lungt :) Är ganska trött i kroppen efter allt härjande i leklandet.
Och just nu sitter jag och njuter av min älskade iskalla cola som fick följa med hem! <3
nåja, nu blir det sängen och tv,n en liten stund :D Pusssar


måndag

Trött som fan är jag, Men jag tog mig upp!
ska börja gå mot lerbäcken kvart över åtta =p ska ta bussen därifrån till storheden! Då slipper jag byta buss i stan! Så nu ska jag leta mitt headset så jag kan lyssna på musiiiiiiiik..

jag skriver sen!
Pussar


söndag

heeeeeeeeeey

sitter hemma hos tobbe nu, vi har varit i boden och hämtat en skoter =p men ska snart hem och äta åså.. sen kanske jag far till maya en sväng ;>

igår var det röjj! Först kom ela simon och william hem till mig, så gjorde vi oss klara åså. Sen skjutsade dom oss till heggo som hade fest lite längre ner på hertsön. Trevligt folk var det och jag hade jättekul :) Sen kom det två killar och hämtade mig,ela,heggo och natty, =p tror det var vi? Minns fan inte.. haha, så for vi till en annan fest på bredviken:) Där var det ännu mer folk man kände och det var kul! Men sen gick jag & Ela till shell, där simon,christian och william kom och hämtade oss, for runt och körde överalllt åsåååååå.. sen började klockan bli alldeles för mycket så vi drog home!

Och imorgon har jag praktik, i två veckor.. ska vara på leos lekland;) haha..
blir nog chill! Börjar halv tio också, inte farligt alls ;D

Hörs sen,
pusss

POKEMON



haha, asbra!


lördag

KUL KVÄLL IGÅR, HEHEHEHHEHE


nu ska jag börja göra mig klar,
sen blir det att ha ännu roligare.
PÖSS

fredag den trettonde

Jag kommer säkert ha otur idag.. skulle inte förvåna mig =p

jag vaknade runt tolv ungefär, och jag har ätit frukost för ett tag sen å nu sitter jag bara här =b funderar på vad som händer ikväll? Något roligt blir det ju alltid. Ska nog vara med Ela och Maya iallafall ;b höhööö

nu ska jag kolla dagens avsnitt av riverside..
vi hörs senare ;) Puss

torsdag

Godmorgon;)
eller a, för mig är det godmorgon iaf.

Vaknade för en liten stund sen, gick inte att sova längre! Telefonterror hela morgonen.. hah! Men någon gång måste man ju kliva upp =p Så nu ska jag strax duscha och börja göra mig klar, sen blir det att fara till ela :)

kan skriva sen, har inget intressant att skriva om.
puss och kram.

du är det finaste någon kan få

hej igen =p

nu är jag hemma. Ska göra mig klar och sedan vara med ela :) Men jag måste vänta tills pappa vaknar, för duschen är precis brevid deras sovrum.. och han ligger och sover så får vänta en stund så att jag inte väcker honom =p han har ju trots allt jobbat hela natten så lite snäll måste jag ju vara..

vet inte vad vi ska hitta på för något =p
men nått roligt blir det ju alltid!!!

hmm.. undra om jag ska ta och plugga lite matte medans jag väntar?
det hade typ varit värt det. Har några uppgifter som måste göras.
men har jag orken? Nae.. men ibland måste man iallafall.

nog om det. Har inte så mycket mer att skriva!
så jag kanske uppdaterar senare ;) Puss

ibland måste man kämpa, iallafall för det som är värt att kämpa för!




godmorgon

hey

ja som ni ser har sara gjort design åt mig.. hah, illustrationen blev väl sådär;) såg typ ut som en tjockis i facet. nämen, tack sara! Det blev nice,

Nu blir det frukost sen ska jag dra mig hemmåt :)
ska höra med maya och ela vad dom har tänkt att göra idag,
så kanske umgås med dom? Ela lr maya, call me!
pussss

Slappin da bass man!

Nu har jag försökt göra en anständig design åt Madde och jag tycker jag lyckades sådär.. Hon är ju ful så det var inte så lätt att göra en illustration av henne.

Peace! / Kungen


nananana

hallå,

sitter bara här och gör inte allt så mycket. Tobbe for för ett tag sen åså. Jag ska gå ner och ta mig nå fika snart. annars vettefan vad jag ska göra :p fundera är väl det ända jag gör just nu.. försöker att må bra hela tiden men lyckas aldrig. Vet inte vad det är för jävla fel men ingenting går som det ska just nu..

har typ ingenting att skriva,
hörs väl sen eller nått.
hejs

dgndoaignadpognoiad

just nu kan allting dra åt helvette
- varför ska allting hända mig?!

måndag

Ingen praktik idag heller..

usch.. känner mig enormt deppig just nu. Ganska jobbigt..
jag får hoppas på att det går över.. Men jag har typ miljontals tankar i mitt huvud just nu.
vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag hatar sånthär...


Jag gör inte så mycket just nu, tobbe ligger i min säng & ser tv.
jag sitter bara här och kollar runt!


Någon som vill designa min blogg?
säg till. Är less på den här och
jag orkar inte lära mig designa heller..
fattar ändå ingenting!


någon som vill kidnappa mig och ta med mig till ett varmt land?(a)
jag lovar att vara snäll! :D


söndag

Min helg har varit bra! orkar inte skriva om den =p

och ikväll har jag varit med mina flickor, m & m <3
å jag har verkligen ingen blogglust,
lika bra att inte skriva alls då!


HEJDÅ!

fredag

fredag idag, hur skönt som helst!
nog för att jag har varit hemma hela veckan..

trodde jag skulle må bättre idag, men halsen blir bara värre..
får hoppas på att det blir bättre under dagen så jag orkar mig ut en liten sväng ikv!
Ska iallafall snart duscha och göra mig klar, sen får vi se vad som händer ;)
jag skriver sen, har inte mycket på hjärtat nu =p kysss


goosh..

riverside

nu är jag här, igen!

är inte ett dugg trött ännu, så det är lite svårt att sova! Så jag slog på dagens avsnitt av riverside! =p har nyss sett klart det och nu tänkte jag se om det är något bra på tv ;> får hoppas det! Annars får jag väl ta och spela lite playstation..

Nu tänker jag inte uppdatera nåmer,
sov så gott så hörs vi imorgon ;)

kysss


0761310848

helluuu..

Sverige vann :) bra jobbat! Fast jag såg inte så mycket av matchen ;) haha.. Nu har tobbe farit och jag har kopplat in mitt playstation på mitt rum (Y) så jag har suttit och spelat lite gh! längesedan jag spelade det, men jag kom igång efter någon låt :) Och just nu sitter och bara och lyssnar på zac brown, sköna låtar! Ska ta och läsa lite bloggar.. och nöta fb! finns inte så mycket annat att göra.. Vill bara bli frisk! Så jag kan umgås med mina brudar, saknar er! Men direkt jag blir frisk så måste vi hitta på något skoj!

vad mer har jag att säga? ingenting nu för tillfället iallafall.
så nu ska jag forsätta att dricka vatten & knarka halstabletter!
Så kanske vi hörs senare ;) Puss och kram!
(ny header kommer inom kort)


hockey

sitter och ser på hockey med tobias och johan, men det sög. så jag satte mig hära.. ska skriva prao-dagbok! fast har ju bara varit i måndags så det blir inte så mycket att skriva!

Var iallafall på vårdcentralen tidigare, fick nå medecin och sånt. Sen gjorde jag nå blodprov också och jag får svar nästa vecka om dom hittade något =p nåja.. har inte någonting att berätttta, tjao

i hate this..


torsdag

det snöar!!! fan så underbart, Hoppas det håller i sig nu, så man kan börja åka lite bräda snart ;)
Sen måste vi dra några svängar till kåbben också, visst ela?;) ååh, jag längtar så jävla mycket!

Nåja, Vaknade klockan åtta imorse, ringde vårdcentralen och frågade vilken tid jag skulle vara där, och klockan halv fyra hade jag tid =) Så ska bara ta det lungt innan jag ska dit, ska hjälpa mamma med maten åså! Tobbe kommer på nått tag, han ska följa med mig till vårdcentralen, haha ;b vågar inte fara dit själv.. ska ta massa jäva stick i armen osv.. huvva =p tycker det är otäckt =p sen ska jag hålla mig inne, måste fan bli frisk :( Fan också!!!!! jaja, ska lägga upp lite bilder nu,pöss

   
   


kommer inte på någon rubrik

Hallå

nu har vi sett klart filmerna =p fast inte den tredje.. orkade verkligen inte att se den. Efter att vi hade sett på film blev det att spela kort, och jag vann tyvärr bara en gång.. det sög ju. Men jag lovar att tobbe fuskade!!! ;b som hämnd var jag ganska taskig när han satt och byggde korthus.. eller, vad man nu kallar det? satt och blåste ut dom hela tiden.. och skakade i bordet.. haha, så snäll är jag ibland ;) Men nu har han iallafall farit hem och jag funderar på vad jag ska göra. Kanske spelar nått trevligt spel eller nå.. i dont know! Men jag kan inte sova.. har sovit så jävla mycket alltså.. Men borde egentligen sova så jag blir friskt. Men ja, får väl se.

Ska upp vid åtta imorgon & ringa vårdcentralen.. Bara hoppas att jag kan somna om efter det! Blir ingen praktik imorgon heller.. trodde jag skulle orka men kroppen vill inte! jajajaj.. skriver bara massa onödigt skit, så nu ska jag ta och läsa bloggar och annat roligt. Vi kanske hörs lite senare.. pusss


filmtittande

hey på er ;)

Ikväll blev det lungt, tobbe kom hit och såg film med mig, men han for hem för en stund sen och skulle äta :b men han kommer snart tillbaka och ser klart den med mig :) haha, vi ser på princess protection, den med demi lovato.. haha, disneychannel film.. men dom är faktiskt bra när man inte har något annat för sig ;) Och när vi har sett klart den blir det att se hannah montana the movie. hahah, kanske även hinner med att se en normal film också, ett natt på museumet två. Om jag inte hinner somna efter dom två första!

Imorgon ska jag iallafall på praktiken.. har fortfarande ont i kroppen och i halsen. En körtel är uppsväld på vänster sida :( så det gör nå jävulst ont när jag sväljer! Men jag får hoppas på att det går över så fort som möjligt =) Och imorgon ska jag till vårdcentralen, minns dock inte vilken tid jag skulle vara där, så jag måste ringa dit. Ska göra ett pricktest så jag får veta vad jag är allergisk mot. Skönt att äntligen få svar!

nog om det, Nu blir det att göra te och sedan se klart filmen, för tobbe var på ingång nu =p
så jag skriver nog sen :) Pussar


onsdag

åh, jag har så jävla ont i kroppen :( Och halsen vill inte alls må bra heller..

Vaknade för en stund sen, ska gå ner och ta mig någonting att äta.
sen blir det väl att lägga mig i sängen igen och vila! Se någon film..
jag vill inte bli sjuk, jag får hoppas att det vänder så jag blir pigg igen,
nåja, nu måste jag ringa dagiset. Vi hörs.. Puss

tisdag

Var inte på praktiken idag..
jag orkar seriöst inte göra någonting.
mår bara uselt..

Idag har jag för det mesta sovit. Sen sett andra avenyn med tobbe åså.
och nu ska jag väl se en film eller nå, vi hörs kanske sen.
puss


Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard
Just to talk to you
But you don't understand


måndag

Nu har praktiken börjat. Hade faktiskt hellre varit i skolan, då träffar man ju folk! ;( Aja, kommer tillbaka i december=p fyra veckor går ändå snabbt. Men ska bara vara på förskolan i två, sen med mamma i två :P

har iallafall lunch nu till halv ett. Mamma håller på att laga mat åt mig :b köttbullar och makaroner =p gott med lite svensson mat. Ids inte skriva mer nu. Hörs sen;) puss

knas..

vilken helg alltså.. den har inte varit den bästa om jag säger så
fredagen var vi hemma hos ela först. Sen drog vi till lokalen med bubbelpool och det.
badade och hade sjukt trevligt.. tills allting spårade..

igår var jag med ela och dom, osvosvosv. Orkar inte ens skriva nå.

somnade runt sju imorse.. och vaknade för typ två timmar sen.
är så jävla trött alltså. haha.. och imorgon har jag praktik.
på dagiset här ovanför mig, skallebang?! ah, kommer nog få det!
men det ska nog gå bra =) men nu måste jag städa, hörsssss

knas..

vilken helg alltså.. den har inte varit den bästa om jag säger så
fredagen var vi hemma hos ela först. Sen drog vi till lokalen med bubbelpool och det.
badade och hade sjukt trevligt.. tills allting spårade..

igår var jag med ela och dom, osvosvosv. Orkar inte ens skriva nå.

somnade runt sju imorse.. och vaknade för typ två timmar sen.
är så jävla trött alltså. haha.. och imorgon har jag praktik.
på dagiset här ovanför mig, skallebang?! ah, kommer nog få det!
men det ska nog gå bra =) men nu måste jag städa, hörsssss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu