-

Haft en jättetrevlig dag på stan med bästa Frida. Det blev shopping, en fika och sedan mötte vi upp hennes pojkvän + vänner som vi drack någon öl med på friends. Frida hjälpte mig även att ta ut slingorna. Måste säga att mitt hår var i bättre skick än vad jag trodde det skulle vara. Nästan så att jag hade kunnat skippa att sätta i nytt, men nu har jag ändå håret hemma så sätter i det imorgon iallafall :-) efter denna gång ska det få växa!

Ikväll har jag bara hängt hos andre. Lise och leffe var även förbi :) .. Har iaf precis lagt mig i sängen och inväntar min pojke som håller på fixa på övervåningen. Kan inte sova utan min godnatt puss ;-) heheeee.

 

Vi hörs imorgon.


This is life

Sitter på friends med trevligt sällskap och dricker några kalla! Nog njuter man ;)


stan

Man hinner med mycket när man kliver upp tidigt. Har hursomhelst varit till frisören, leos och till sist hälsat på farmor. Nu sitter jag hemma och dricker en kopp kaffe i väntan på att Frida ska komma in till stan. Jag var tvungen att gå hem och byta kläder.. sjukt fint väder ute nu om man jämför med imorse då det var mulet och trist. Nu bjuds det på go sata värme! Lovely. Kanske blir en kall i solen på någon uteservering? Well see, hade varit gött!
 
 
Dagens! (Dåliga bilder)
Men har iallafall på mig mitt nya linne från sthlm, + ett par nya läckra shorts!
ovanligt att jag valde denna färg då ....

resor

Sitter och kollar sista minuten bara för att. Jävlar vad tur att vi bokade för tre månader sen. Priserna på alla resor har stigit med några tusen. På reseguiden ligger en sista minuten till alanya på 5400 med ospecificerat hotell, och vi har betalat 5900 för ett all inclusive hotell, centralt vid kleopatra stranden. Men det klart, Alla har väl panik över den dåliga sommar som varit .. och vill åka iväg till värmen en stund.
 
Jesper ringde mig för någon dag sedan. Han är i alanya nu och det är rätt tjockt med folk. Högsäsong! fan vad jag vill vara där NU! Han gav även över luren till Güray, En kompis som jobbar på janus. Lät typ såhär: MADDEEEEE,When you come here the real party begins!!! hah, han vet att vi alltid går all in och dom har nog inte en tråkig stund tillsammans med oss! Sedan får man ju bjuda på sig själv.... tex när jag satte eld på ett skynke i taket, när vi ramlade på baren och dansade battle med strippan! Fifan. Känner att det kan bli kaos denna gång då jag har med mig tre partyglada brudar ;-) haha. Nädå, vi kommer ha mega kul!
 
Jacob, Ela, Jesper och jag
haha, som sagt .... jag råkade bara ;)
 
 
25 days!

morgonpigg

Kom precis hem till storgatan. Har legat halvt vaken sedan halv sju då Andre åkte till jobbet. Nu har klockan blivit 09.20 och jag sitter med mina föräldrar och dricker kaffe. Jag ska göra mig klar på en stund och sedan måste jag fara till frisören.
 
Har inga planer alls idag, tar dagen som den kommer. Jag kanske åker förbi farmor en sväng. Så trist att man knappt hinner hälsa på .. måste nog fara dit :) Hon blir alltid lika glad då jag tittar förbi.
 
Vi hörs sen!
 
 

Godnatt

Blev att sova hos A iallafall. Han sitter och fixar internet och jag viker servetter i brist på annat ;-) haha!


30 Juli

Hej på er!
 
Har inte haft någon lust alls att blogga. Sorry för det. Kul att ni hängt kvar iallafall!
 
Har som ni vet varit i Stockholm med min älskling ons,tors och fre. Det har varit hur mysigt som helst. Vi kom dit onsdag förmiddag och åkte hem på fredag eftermiddag. Vi har bott på ett supermysigt hotell, shoppat, ätit ute på fina restauranger och varit på grönan. Helt underbart att få komma iväg en sväng bara vi två ♥
 
På fredag kväll bjöd vi hem mina föräldrar på middag. Det blev grillat! Hur gott som helst. Lite senare kom även Andre's mamma med några vänner. Så nu har dom också fått träffat varandra, Superkul att dom gick bra ihop :) Vi hade verkligen jättetrevligt.
 
Blev bortskämda med grillat igen på lördag kväll, denna gång hemma hos andre's mamma och leffe. Tackar och bockar. Vi for sedan hem och myste på framför en film innan det var dags att sova.
 
Utöver det så har jag jobbat :-) Kom hem för en liten stund sedan. Ska ta och slänga mig i duschen, ganska behövligt om jag får säga så. Haha. Fårse om jag sover här inatt eller med min pojk. Han ska dock jobba imorgon, och jag är ledig. Så jag får se.. Har en massa ärenden imorgon.. Måste(!) till sax och maskin på dagen och köpa remover till keratinvaxet. Nytt hår ska i på onsdag!!! Äntligen!
 
Vad mer? Luleå kalaset närmar sig, Jobbar fredag, lördag och söndag tyvärr.. men blir nog att gå lördag iallafall då jag har lyckats byta så jag får börja 11.30 istället för 08.00 .. Jobbade ju alla dagar förra året så en dag kan man unna sig i år tycker jag ;-) Blir nog superkul.
 
Bjuder väl på lite bilder från dagarna också! :) Har dock inte fotat shoppingen. Men hittade inte speciellt mycket. Någon tröja från hollister samt body mist, En jättefin blus från gina tricot med nitar på, smycken och några linnen. Sjukt jobbigt att kolla på kläder när det är hur mycket folk som helst. Man blir ju galen!
 
 
 

Måndag

Godmorgon! Sitter och dricker kaffe nu innan jobb. Jag hann inte blogga igår heller så får helt enkelt göra det ikväll. Har dock varit skönt med en liten paus.

Ska iallafall ta och gratta världens bästa Frida på sin 20årsdag! Hoppas den blir underbar :)

 

Hörs senare då!


Upptagen!

Fullt upp. Bloggar ikväll!


Arlanda express

Phew. Nu är flygresan över tack och lov. Andre ska vara glad om han slipper få blåmärken.. Men det är ju typ bara starten jag sitter och darrar. Haha! Jag förstår inte hur man kan vara såhär.. Nu åker vi med Arlanda express in till Sthlm och är framme på några minuter. Vi får inte checka in förrän 15.00 så vi ska väl gå och äta något före. Vi får se vad vi gör ikväll. Kanske blir grönan :) sjukt bra väder här. Kommer bli great. Hotellet är nog också sjukt nice. Blir att bo på Royal Viking :)


Stress

Puhh.. Snacka om stress!! Vi bokade flygbiljetter nio ikväll, och därefter var det dags att packa .. Vilket jag suger på. Vi ska sova två nätter .. Behöver inte så mycket med mig, men faaan, det är ju svårt!!! Flyget går iaf 11.15 .. Och nu sitter vi ute hos andre med några vänner och dricker en cider. Nervös som satan att flyga.. Som vanligt.. Men snart ska vi gå in och kolla något hotell, vilket vi inte gjort än, haha! Men Vafan .. Vi bestämde oss idag.... Vi hörs imorgon! Pusssss


tisdag

Hemma från jobbet nu. Skönt! Har varit tre fartfyllda dagar.
 
Ska hoppa i duschen nu, och sedan börja packa lite. Jag och Andre åker till stockholm imorgon! So fucking awesome. Det är hans sista semester vecka, så vi ville göra någonting tillsammans. Speciellt när jag reser iväg om fyra veckor. Känner att det verkligen behövs ♥ Ska bli så skönt att få koppla av lite..
 
Måste väl rappa på nu .. känner mig sjukt seg. Haha.
Hörs seeeen!

måndag

Ny vecka, nya möjligheter! Som man brukar säga..
 
Sitter och dricker mitt morgonkaffe och försöker vakna till liv.
Hade lätt kunnat sova tio timmar till..Trött är bara förnamnet..

Jag sov hemma inatt iaf, orkade inte fara iväg.
Blir att umgås ikväll istället ♥
 
Nu måste jag göra mig klar.
Ha en fin dag!
 
 

söndag

Hallå!
 
Satt barnvakt till halv fem inatt(!). Tror ni jag var nå trött när jag skulle till jobbet halv åtta??
Sovit knappt två timmar .. Men jag krigade på som vanligt.
 
Det var iallafall hur mysigt som helst att få vara med mina sötisar.
Såg på film, spelade spel och åt en massa gott :)
 
Har iallafall hunnit sola efter jobbet, (solarium ofc) Och har precis satt i hårfärgen. Ska väl duscha ur det snart. Tänkte passa på att färga utväxten åde innan jag sätter i mitt nya löshår som jag fick hem för några dagar sedan. Blir samma som sist, keratin slingor. Håller som fan! Men nu har jag tappat för många, så nytt och fräscht ska i!
 
Fårse om jag sover hemma ikväll eller om jag far till Andre. Han var sugen på grönsaker och dipp, och det lät ju väldigt lockande. Men är såååååå trött. Får se vad klockan blir sen..
 
Jävlar vad jag är sugen på att dra från luleå en stund. Kanske gör det i veckan när jag är ledig. Bara vart som helst. Grymt sugen på sthlm eller något. Får väl se om det finns någon som är ledig samtidigt, och är på att fara. Jag vet att jag drar iväg till alanya om några få veckor. Men det känns som att man inte hunnit med något alls denna sommar. Nu är det snart aug och endast en månad återstår av denna sommar. Jag får fan panik.

kärlek

Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle få uppleva det igen. Nästan iallafall. Efter mitt förhållande på över fyra år kändes det omöjligt att träffa någon som man skulle bli kär i. Men jag har lyckats, det har tagit väldigt länge, men hellre det än att kasta sig in i något som sedan skiter sig. Jag är glad att jag drog ut på det så mycket som jag gjorde, Även fast jag tyckte om honom jättemycket. Jag var helt enkelt rädd.. Det har jag nästan alltid varit, Rädd för kärleken, och rädd för att släppa in någon i mitt liv. Men nu ångrar jag inte en sekund att jag gjort det. Jag är lyckligare än någonsin och jag har verkligen träffat den bästa. Sedan första dagen vi vaknade upp tillsammans har han pussat mig på pannan och berättat hur mycket han tycker om mig, direkt vi slår upp ögonen. Och så är det fortfarande varje dag. Det är en underbar känsla, Och en stor trygghet! Är sjukt glad att jag träffade dig.. Om jag inte gjort det. så hade jag nog inte bott kvar här ens.
 
Tack för allt ♥ världens bästa pojke!
 
Jag älskar dig!
 

lördag

Hallå!
 
Var ju som sagt ut på olearys igår med brudarna. Vi firade Camilla som fyllde år, och kul hade vi! När det stängde for jag och Andre ut med bacon osv, i raggarbilen ;) höhö. Stannade självklart på max innan det var hemgång :)
 
Är hemma nu och väntar på att duschen ska bli ledig. Ska vara på hertsön kl sju för att sitta barnvakt åt mina guldhjärtan Fridolf och Alice. Blir nog inga större problem att lägga dom åså, Riktigt snälla ungar! Gud vad vi ska mysa på med godis och film :)
 

Fredag

Hallå babes!!! Sitter just nu ute i solen och äter frukost med min älskling. Vi funderar på om vi ska orka oss iväg till någon strand eller om vi håller oss i stan. Har dock lite ärenden att göra ...

Ikväll ska jag med mina fina vänner och äta middag på olearys. Camilla fyllde 20 igår så självklart ska hon firas. Så jag hoppas på en rolig kväll :-)

 

Vi hörs sen!!

 


världen är liten

Öystein smsade just, En kille från norge som jag träffade nu senast i alanya. Han är tio mil ifrån luleå!!! Och dom ska hit. Fan vad jävla kul att ses igen. Så blir att ses strax och säga hej! :D
 
 

Torsdag

Nu är jag ledig. Jag och andre har precis ätit. Fan vad länge vi har sovit.. Helt sjukt. Blev båten igår med massa fina brudar. Hade jättekul :) bra med folk också. Sitter och dricker kaffe just nu.. Ska dra hem på en liten stund och surra med pappa. Mamma har nämligen fått fara in till sjukhuset igår kväll .. Och hon måste sova där en natt till .. Stackarn. Kan hon inte bara få bli frisk?! <3 Hörs sen!


done!

Äntligen. Blev klar runt halv elva. Har precis duschat och lagt mig i sängen.
Kan ju tala om att det var underbart jävla skönt. Kunde inte ha längtat mindre.
 
Nu är grabben min snart här också. Skönt att han kommer.. I hate beeing home alone. Förutom älskade jag stunderna jag fick vara helt själv. Nu hatar jag dom och vill alltid ha mina nära och kära omkring mig.
 
Nu ska jag iallafall stänga ner datorn. Klockan ringer 06.00 och jag ska hämta amanda kvart över sju ungefär. Så vi hinner med en kopp kaffe och frulle på jobbet! Om jag inte snoozar för länge....
 
Godnatt
 
 
 

tisdag

Hej på er!
 
Jobbdagarna är i full gång som ni kanske märker. Och bloggen hamnar åt sidan lite då och då.
Men tar mig lite tid nu iallafall.
 
Slutade 19 idag och har precis varit ner i tvättstugan och slängt i lite tvätt. Trodde min lillasyster skulle vara gullig nog och ställa upp med det idag, men hon har flytt boet likaså mina föräldrar som är ute på sjön. Hoppas bara den hinner bli färdig. Dom stänger tvättstugan redan klockan 8! Förbannat störande.
 
Ska ta och städa lite också så jag kan lägga mig i sängen utan att veta att det finns en massa måsten. Det är fan det värsta jag vet. Pappa har varit och köpt mig ett helt gäng med galjar så jag måste hänga och fixa till alla kläder som ligger över hela garderoben. Känns riktigt jobbigt, men vill man hitta något är det fan bara att hålla i ordning. Haha. Måste fan ta tag i det snarast.
 
Har  inte hänt speciellt mycket sedan sist. I söndags var vi hos Andre och lagade tacos, såg film och myste på. Och igår satt vi utanför honom med sällskap av hans mor och leffe. Blev att inviga dom nya utemöblerna med ett glas vitt. Mycket trevligt och mysigt. Älskar sånna kvällar.
 
Ska väl ta och börja nu då om jag ska hinna med .. Tänkte försöka lägga mig i tid också. Jobbar 8 - 19 imorgon och sedan blir det lite förklirr hos mig, om vi nu inte ska till Linda som jag jobbar med. Planen är iallafall att gå på färjan med mina fina leo brudar + några till. Så håller tummarna för lite kvällssol ;)
 
 

söndag

Klubbviken var en höjdare. Så himla roligt vi har haft. Och det blev även toppenväder idag så vi har passat på att sola lite innan vi skulle med båten hem kl 4. Det har verkligen varit awesoooome.
 
Har precis duschat. Jag och Andre ska fara och handla på kvantum och sedan laga tacos!
Blir säkert något gott till en film senare också. Mys söndag!
 
Bjuder på några bilder från helgen!
 
 

Lördag

Skulle vara ledig igår men ryckte in och jobbade lite extra.. Var så sjukt mycket folk. Crazyyyyy. Iaf, igår kväll var vi ett gäng tjejer hemma hos knobb och förklirra ;-) det var riktigt trevligt!! Sedan blev det olearys och där var det otroligt kul faktiskt. Nu sitter vi på stella påväg till klubben. Det kommer bli grymt ikväll ;) blir väl att packa in allt i stugan och äta lunch när vi kommer fram. Senare blir det middag med hela familjen, älskling och vänner! Dom har även lovat bättre väder imorgon så då kanske man steka lite ;-) hoppas det. Hörs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/680241/images/2012/pic_500149fd9606ee23b0000ef5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/680241/images/2012/pic_500149fd9606ee23b0000ef5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/680241/images/2012/pic_50014a3b9606ee4ee1000dcf.jpg" class="image">


torsdag

Hemma från jobbet och nu är jag ledig ett tag. Tack för det. Har varit tre fartfyllda dagar vill jag lova, det känns då i kropp och huvud. Tur man är ung ;-)
 
Just ätit middag och duschat. Ska väl tralla ner till A sen, Vettetusan vad vi ska hitta på.. Blir nog bara att ta det lugnt skulle jag tippa. Kanske en film om ögonen vill hålla sig öppna ;)
 
Kan vi få lite bättre väder nu?!? Tack.

onsdag

Höll på att skriva tisdag på rubriken. Nog fan är man dagvild..
 
Jobbade igår och samma idag. Imorgon är sista rycket innan mina tre lediga dagar. Skönt!! Har iallafall njutit av en lång dusch, ska slänga på mig nå kläder och sedan fara och spendera natten hos Andre. Han har ju äntligen kommit hem nu, Eller han kom hem inatt runt tre tiden då han smög in i mitt rum och pussade på mig. Efter det kunde jag sova gott ♥ Och ännu bättre inatt!
 
Har inte så mycket mer på hjärtat då dagarna mesta dels består av arbete.
Så, hejdå!
 
 
 

Can't wait anymore ..

Nedräkning på gång ... ååh!!!

Nu är det iallafall läggdags.
Har ingen bil imorgon så det innebär att jag och Amz tar 07.00 bussen, fml.
 
Godnatt på er!
 
 

fika @ friends

Blev en fika med Isabel på friends. Även emelie kom och surra. Mys!
 
 

måndag

Har haft fullt upp hela helgen!
 
I fredags blev det först jobb, och sedan blev det förklirr hos mig med några brudar innan vi begav oss till olearys. Där var det helt okej :-) Ville gå på färjan men när det regnade kändes det inte så kul ..
 
På lördagen mådde jag väl inte speciellt bra. Men jag krigade mig in i duschen runt 14.00 och klockan 16.00 satt vi i bilen påväg mot kusön. Där firade vi mikaela som fyllt 20. Vi hade riktigt roligt. Toppen kväll!
 
Och igår, söndag ... gjorde inte alls mycket. blev en promenad med lillasyster, gick och köpte lite gotta på kioskpiraten. Hela kvällen bestod av film och mys hemma i soffan.
 
Idag har jag varit på udden med isabel och sara. Så jävla skönt att äntligen ha tid att få steka lite. Varmt och skönt har det varit. Blev även att gå på marknaden en sväng, Dissade den rätt fort och gick på gina och fyndade istället. Hehuuu...härlig dag.
 
Kom precis ut från duschen. Får se om jag orkar mig ut på en fika med tjejerna ikväll, eller om jag bara vilar upp mig inför jobb imorgon. Återstår att se..
 
Bjuder iallafall på lite blandade bilder från i helgen och idag.
 

fredag

Äntligen hemma från jobbet nu, goooooode skönt. Nu är jag ledig i tre dagar!!
 
Sitter just nu hemma hos mig med Amz och Hanna!
Dricker vin och spelar ölspel, Blir utgång på olearys sen ;)
Blir nog kuuuuul! Kan ju gå all in ;) hehe.
 
Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!
Ska försöka bli bättre med uppdateringen...
 

torsdag

Så jävla skönt att få komma hem, slänga mig i duschen och sedan lägga mig i sängen. Underbar känsla efter elva timmar på jobbet. Imorgon jobbar jag också, men sedan tar jag helg!!
 
Har inte något att skriva. Har ju inte hänt speciellt mycket. Ska ta och sova strax, utan min älskling :( Han befinner sig på power big meet. Vill ocksååååå! jag får sova några nätter utan honom. Har nog blivit lite smått bortskämd.. Nu har jag ju sjukt svårt att sova ensam. Blää...
 

Här är iallafall några bilder från igår.
 
så härligt!

norra hamn

Har haft en sjukt härlig kväll i norra. Först myste vi på i båten och sedan gick vi upp på kungsholm. Solen stekte på väldigt länge. Himla glad blev jag, så man hann få sig lite sol iallafall :) toppen kväll!
 
Återkommer imorgon. Nu är det läggdags!
 
 
en bild från ikväll :)
 
 
 

Soooooool

Jobbat hela dagen. Därav den kassa uppdateringen ..
 
Nu sitter vi i båten , har lagt till bredvid färjan.
Dricker en kall och bara njuter :)
 
Vi ska gå upp på Kungsholm snart. Blir nog trevligt.
 
 
 

duktig tjej

Jag har nu städat och tvättat! Skönt att få det bortgjort.
Anna drog iväg med några kompisar så jag är helt alone..
fast Andre skulle nog komma och sova här!
 
Tänkte passa på att visa shoppingen som jag glömt.
 
hyffsat städat iallafall..

tisdag

Vi hade det riktigt trevligt igår. Gitarr, kubbspel, öl, sång och en massa prat.
Måste göras oftare. Bara ta vara på alla fina dagar nu :)
 
Är hemma nu och dricker lite kaffe. Ska ta tag i tvätten tänkte jag..
Och även laga middag. Mamma och pappa är ute på sjön så..
 
 
 
 

udden

Har som sagt trallat på stan idag med R och F.
Köpte lite småsaker och en fika på det.
 
Sedan bestämde vi även att hitta på något ikväll eftersom alla är lediga för en gångs skull. Så det blir öl, cider, musik, gitarr och kubb ikväll på udden. Vi är ett gäng som ska dit så blir ni sugna, kom förbi!! Blir säkert kul. Frida är här nu och snart kommer även emelie och rebecka. Dom andra möter vi upp där sen.
 
Later babes!
 
 

-

Sitter just nu och fikar på Börjes med Frida och becka ;) sjuka samtalsämnen och massvis med kaffe!

måndag

Vaknade när andre for till jobbet imorse. Tänkte kliva upp och gå förbi solsystemet och sedan hem. Men jag somnade om och blev väckt halv ett.. haha! Nu är jag iallafall hemma, dricker kaffe och ska alldeles snart göra mig klar. Ska på stan med Frida och Rebecka, Blir nog en massa surr som vanligt, lite planering inför resan också skulle jag tro ;-) wiie.
 
Och se på fan, LÅ bjuder på sooooooooool idag ;)
 

som vanligt..

- på söndagar! Nu blir det film.
 
 

söndag

Jag orkade knappt röra mig igår. Blev att se film och äta lite lördagsgodis här hemma med familjen. Lite senare kom Andre och hämtade mig och vi for till han och sov.
 
Vaknade 15.00 idag!! Lite ångest att sova så länge, men jag behövde det verkligen. Vi klev upp, kokade kaffe och åt lite frukost. Han har nu farit till storheden för att handla lite saker, och jag är bara hemma och tar det lugnt. Ska nog gå ner på hemmakväll och kolla om dom har några bra filmer, funderar på att gå och sola också.. vädret är ju inte det bästa. Så vad gör man? .. Om sju veckor får jag iallafall fara till mitt paradis
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu