valborg

Uppe med tuppen!

Ska snart börja bege mig mot leos. Bussen går klockan åtta och jag har förberett min mobil med skön musik så jag har något att göra. Det tar trots allt 40 min dit ut.. jobbigt! Men ibland är det rätt skönt att bara lyssna på musik och koppla bort allting för en stund =)

Sen kommer pappa & hämtar mig klockan tre, då ska jag övningsköra, vi ska fara och handla lite, mamma tyckte att jag måste ha något gott att bjuda på därborta, haha. Sen ska jag hämta issa och sedan far vi till lokalen och hämtar nyckeln åde :) Kommer bli awesome, Hoppas jag iallafall :D

Nu ska jag packa ner det sista jag ska ha med mig, det viktigaste får ju ej glömmas ;)
Ha en trevlig valborg allesammans :D PUSS & KRAM


god damn your beautiful

Nu är jag hemma, :) Slutade klockan tre, så då for jag med jocke som sagt på bolaget och sedan skjutsade han mig till isabel :b var med henne en stund, gjorde fransk manikyr och sedan åkte jag med tobias hem till honom och hämta lite kortlekar, bla (sanning och konsekvens, elaka versionen;) haha! kul att ha på förfesten ;> sen for jag hem! Och sen jag kom hem så har jag bara suttit vid datorn i stort sett.. har gjort någon skiva till imorgon åså. Och nu ska jag börja packa ner lite stuffs som jag måste ha med till jobbet imorn, för jag hinner inte hem nå efter ;s Men det gör ingenting =b

Borde typ göra mig nå middag nu? Jag HATAR att vara ensammen hemma, då måste jag laga mat själv, och jag orkar aldrig göra någon riktig middag, så det brukar blir något enkelt.. haha! Får väl se vad jag hittar på för något denna gång ;> Nä, nu har jag inget mer på hjärtat. Vi hörs imorgon eller ikväll!

hej så länge!

kan bjuda på ett par partypics såhär inför helgen. Jag är sjukt taggad, någon fler än jag? ;D

nu fick datorn ett hattifnatt igen, jag ger upp.... haha. hejdå!


torsdag

tjena =) är på leos nu, har lunch =p men jag slutar om ett tag så då blir det att fara och köpa lite gosaker med jocke. Sen ska jag hem och planera inför morgondagen då jag har min födelsedagsfest =) längtar som fan. Kommer nog bli awesome! =)

nu ska jag ta en glass med tjejerna och sociala!
hörs senare.

puss :*

onsdag

hallå!

hade körlektion idag, fick mycket beröm så det kändes fint! :D efter det for jag och mamma och betalade lokalen och sedan for jag till jobbet =p slutade runt sju så då fick jag skjuts av sophia in till stan, och sedan tog jag bussen till hertsön ;> gick in på gården och socialade med isabel ett tag, och sedan for jag ut och övningskörde :) Det var min dag i korthet.

Ska iallafall strax ta en dusch och sedan se andra avenyn =) det slutar ju snart.. föralltid =( fan vad besviken jag blir, dom kan ju inte bara lägga ner sådär mitt i allt.. tummen ner!

hörsssss

tisdag

hey på er ;> det var ett tag sedan!

har verkligen inte haft tid eller ork att skriva, det har varit så mycket jobb osv så jag har helt enkelt inte hunnit med. Men nu ska jag försöka mig på att skriva ett inlägg!

Idag blev det en tripp till happis/finland med sarak,linda och syster! Blev lite shopping också. Jag ska ta och ladda upp lite bilder så får ni se! Det var iallafall mycket trevligt att fara iväg en liten sväng :) Sen när jag kom hem blev det att färga håret, svart! Skulle först börja slinga ljust, hade sparat ut mitt hår så det blev lite ljusare, men jag orkade inte börja med det, jag färgar alltid tillbaka till svart ändå=p så det var lika! Har även hunnit mig ut och köra lite också, Det är bara att ligga i nu så jag får det där körkortet nån gång :) Fyller ju år på tisdag så det är bara att hålla igång! nu har jag äntligen satt mig ner, har städat mitt rum, rensat garderoben osv.. är helt slut i kroppen, hade lätt kunnat sova flera dagar i sträck.. men det kan jag tyvärr inte :-( synd..för det hade varit förjäkla skönt alltså, haha!

Ska iallafall snart gå och sova =) har praktik imorgon, börjar klockan nio, och sedan runt halv tolv ska jag ha körlektion och sedan ska jag tillbaka, men då får jag betalt efter klockan tre till sju. Rätt nice.. nåja, ska visa vad jag har handlat!


okej.. nu har jag försökt ladda upp bilderna, men tror ni det gick? nae.. jag kan visa imorgon istället =) men det jag köpte var iallafall:

två tröjor
lackleggings
armband & örhängen
smink
4 par skor
ansiktskräm & deo
väska
hårfärg
underkläder

tror det var allt..
nu blir det sängen! :)
Godnatt!

trötter

usch vad trött jag är.. har praktiserat och jobbat idag, det gick bra men jag är sjukt trött. Så det blir nog en tidig kväll för mig. Men jag ska nog plugga lite teori innan det hade jag tänkt! Fårse om jag orkar :) Imorgon blir det iallafall jobb till sju. Sen får jag se vad fredagskvällen bjuder på ;) hörs imorgon hörrni, för jag har ingenting mer att skriva.. NIGHT!

 


torsdag

redan torsdag?! fan vad fort veckorna går alltså.. men det är bra=) För jag har så mycket att se fram emot dom närmaste veckorna =)

har iallafall nyss gjort mig klar och ätit frukost =p och nu ska jag övningsköra en sväng innan jobbet =p jag slutar klockan sju så vi får höras då :)

have a nice day!


gammal bild ;> hehuuuu


In your eyes I see the sunshine

godkväll!

Det blev som sagt att fara ut med sara och linda där runt två tiden =) For och socialade med nå folk, sen blev det donken, börjar fan bli farligt nu.. vi kanske borde ha ett donken förbjud ett tag?;) haha.. sen for vi ner till kioskpirren för att köpa glass :) Och gud så gott det var, en twister blev det :) mumsigaste glassen ever! Förutom magnum double som dom har tagit bort för längesen.. jag kommer ihåg hur arg jag var över det! haha ;-) Sen klockan halv fem var det dags för en teorilektion och när den var slut for jag hem! =b har inte gjort allt för mycket.. mamma kom upp med två flyttkartonger, så jag började packa ner nästan allt i mitt rum, förutom det jag behöver ha framme =p Snart jävlar.. längtar nå jävulst tills vi flyttar! :D inte alls länge kvar nu, cirka 3 veckor =) Det kommer gå snabbt! Jag fyller även arton hela år om exakt två veckor, Ska bli hur nice som helst.

nu ska jag ta och tvätta bort sminket och borsta gaddarna. Sen ska jag nog krypa ner under täcket och försöka sova.. Fårse hur det går när jag inte är speciellt trött. Fb får väl trötta ut mig i guess!

men vi hörs imorgon när jag slutar praktiken!
och jag håller tummarna & tårna så vi får bra väder imorgon!
Godnatt pepz!


tisdag

hej på er!

Imorse hade jag körlektion, gick bara bra =) Och jag blir på så bra humör när det är soligt ute ;D Så snart ska jag och sara fara och köpa oss en glass och chilla i solen! =D Härligt. Jag vill ha sommar NU!

Sen klockan 16.30 har jag teorilektion och efter det får jag se vad som händer :) Blir väl att umgås skulle jag tro. Men nu ska jag ta och göra mig klar =) vi hörs senare!



hertsöskolaaaan ;p


måndag

jag är trött! Så jag ska snart sova hade jag tänkt. Idag har jag bara tagit det lungt, vaknade av att jag hade sjukt ont i magen så blev ingen praktik. Skulle fara till läkarn men jag somnade om och vaknade runt fyra tiden så. Och nu har jag inte ont nåmer. Men ikväll har jag iallafall bara varit hemma och kollat på film osv, sånna kvällar behövs också ibland :) Och imorgon har jag körlektion 10 över 10. Och efter det praktik fram till klockan tre. Får se om det blir nå jobb efter det.. =p wellwell, nu hade jag inget mer på hjärtat! puss & godnatt

lördag

godmorgon ;>

jag som hade tänkt att sova ut den ända dagen jag är ledig.. men inte det, har varit vaken från klockan nio =p fast det gör inte så mycket, hatar att sova bort dagarna =p

har iallafall duschat för ett tag sen, ska nog iväg med sara en sväng snart! :)
ikväll har jag inga planer än så länge, får väl se vad som händer. hörs sen =)

fredag

hej sötnosar :)


Imorse hade jag körlektion,det gick finfint :) Sen for jag till jobbet och jobbade till klockan sju. Sen for jag hem och jag har precis gjort mig klar, =) Jocke kom just hit och nu väntar vi på sarak. Blir att dricka lite.. får se vart vi hamnar senare ;b hörs sen.

piussss

teoriplugg

Hej :)

Nu är jag äntligen hemma. Har ätit en sen middag för ett tag sedan och jag har även hunnit med att plugga lite teori! =) Jag är sjukt trött så det blir nog att bara vara hemma ikväll. Jag ska ta mig ett bad eller en dusch och sedan ta på mig nå mjukiskläder och krypa ner i soffan :) Ska se om det visas någon bra film ikväll åså =p har inte så mycket mer att berätta just nu.. så vi får se om det dyker upp något inlägg lite senare =)



haha, snygga leo tattueringen;)


torsdag

sorry för kass update.

men har inte haft tid, Igår hade jag praktik mellan 09.00 till 14.00 sen jobbade jag från 14.00 till 19.00. Det blir att göra det idag och imorgon också. Kommer nog att få en hyffsat bra lön denna månad. Men lite ska jag spara till en bil, och resten kommer gå åt när jag ska betala lokalen, och annat smått och gott. Shoppa ska jag iallafall göra =)

är på jobbet nu iallafall. Finns inte mycket att göra eftersom allt redan är gjort och det är knappt nå folk. Men fick iallafall sällskap på lunchen av joakim och andreas! =) trevligt.

Slutar sju, då ska jag hem och plugga teori! =p sen får jag se om jag orkargöra nå. bye

nejfofan

Hej på er! :)

Kom just hem, har varit ute och snurrat med sara och isabel :) Och jag har skrattat så jävla mycket alltså, hahaha.. och jag skrattar typ fortfarande. Fan vad sjuka vi är alltså, hah ;> men ibland måste man få vara det ;)

Jag ska iallafall snart gå och sova :) Börjar 9 imorgon så det är väl lika. har även teorilektion imorgon, jobbigt ;b men sånt måste göras också =b Kan lägga upp en filmsnutt imorgon av våran sjuka kväll. Orkar inte börja fippla med det nu.. för det tjorvar bara ;(

Hörs imorgon.
Puss & godnatt!!


myyys

hellu =)

Fick sluta mycket tidigare idag, glad jag blev :) Redan klockan ett fick jag vara hem, :D Jag och sara bestämde oss för att tvätta hennes bil hemma hos mig, sagt å gjort! Vi rubbade och vaxade också, det blev nice! sen for vi bara ut och glassade en sväng, köpte nå cola och bara snackade skit.

Nu är jag iallafall hemma, jag ska ta mig ett varmt bad och sedan ska jag krypa ner under täcket. Jag är riktigt trött så det ska bli hur skönt som helst att sova!

tänkte bjuda på ett par bilder, men datorn vill inte samarbeta med mig. Kanske dyker upp ett par stycken lite senare :) pusss


söndag

Hej!

Igår blev det att fara till kalix och kolla på några bilar. Det slutade med att sara blev en bmw ägare! Mycket fin var den :) sen for vi tillbaka till luleå och drog någon ragg i stan :) kom hem där runt två tiden kanske. Kommer inte ihåg =p

Jag har iallafall nyss gjort mig klar :b Ska jobba.. känns lite surt när det är så jäkla fint väder. Menmen, så är det ibland =p Ska övningsköra dit, och jag vet inte hur länge jag jobbar heller..

men nu ska jag ta och äta frulle. Puss

godnatt

tjooohoo


ikväll har jag bara varit ute med sara linda julia och saraaa :) var mycket trevligt.
och nu ska jag mysa ner i sängen och sovaaaaaaaaaa :D NATTTI;)


fredag baby

Jobbat idag, från 11 till 17! Gick braaaaaa

Nu har jag just duschat :) Ska ta och börja fixa mig nu snart. Ska bara slänga i mig nå mat =) Och sen blir det att glida med trevligt sällskap, sen kanske fest? :) Fårvälse! Orkar inte skriva nå just nu, vi får höras senare helt enkelt :D simma lungt!


PUSS! ;)

torsdag

hey på er!

Vaknade runt två tiden idag, tog en dusch och gjorde mig klar :) har fixat lite saker idag, Har betalat startpaketet, pluggat teori, bokat körlektioner, hyrt lokal tills jag fyller 18 osv. Känns skönt att få det bortgjort. Håller på att längta ihjäl mig :D hehe.. Nu blir det att se andra avenyn som jag aldrig såg igår.. och sedan ska jag nog fara ut en sväng :)

Den här lokalen har jag bokat, =)



det blir nog awesome! :)

justja, bilder från piteå finns nu på fb!
återkommer senare.


onsdag

hello =)

Kom just hem från piteåhavsbad, har haft det riktigt roligt =) kommer att ladda upp lite bilder hära snart också. För sofia hade med sig en digitalkamera som man kunde fota med under vattnet! hah.. rätt sjuka bilder blev det, & dom sjukaste laddas nog inte upp;) haha..

Nu ska jag ta och äta middag och sen göra mig klar för kvällen!
återkommer senare :D

heeeeeeluuuu

Håller just nu på att göra mig klar :) Ska bara lägga på lite smink och sedan ska jag bege mig mot sara :) vettefan vad vi ska hitta på men något blir det alltid!

Har även varit ute och övningskört också, gick braaaaaaaaaaaaa
aja, hej så länge


tisdag

hallå! :)

Igår blev det att fara ut med Sara, issa och linda :) Var bara och snurrade lite överallt, snackade om allt möjligt =) Men det blev inte så sent för min del. Var så jäkla trött & mådde illa.. haha =p Så när jag kom hem däckade jag typ direkt..

Just nu håller jag på att städa, Och direkt jag är klar med det blir de att ta en dusch och sedan umgås! ;b får se vad vi hittar på idag. Isabeld ska iallafall sova hära :) Vi far ju till piteå imorgon 08.45, Blir bad i piteå! Kuuuul :) Men nu ska jag forsätta med städningen. Vi hörs sen!

har min nya telefon nu, och jag älskar den! :D


måndag

eller visst är det måndag? Man blir ju förvirrad!

Jag somnade till slut igår :) och tur var ju det. Vaknade idag typ halv ett, och sen dess har jag typ inte gjort någonting alls. Har precis gjort mig klar, så nu ska jag fara ut och övningsköra.. Ska skjutsa pappas kompis till gstad och sånt. Och sen lite senare blir det kanske att fara till skeå med sara osv =p Och sen ska jag nog byta mobil med en brud också, Har insett att jag inte är en touch människa.. så jävla jobbigt. Sony ericsson is the shiet! Och är inte så sugen på att lägga pengar på att köpa en ny mobil när jag nyss har jag gjort det. Så jag hade tur att hitta en som ville byta =) Och den är också ROSA! hihi

Nu far jag, Hörs seen =D Puss


godmorgon?

Jag vaknade av mig själv för en timma sedan, alltså klockan fem... fyfan alltså. =p Kom hem tidigt inatt ändå, klockan tolv!!! Håller med issa, ovärd kväll men trevligt sällskap.. Ångrar inte en sekund att jag for hem och sov. Underbart skönt. Men vakna nu? det var inte riktigt meningen..

så nu ska jag ta mig ett glas med cola och sedan försöka somna om.
Hörsheeeeej


ledig <3

fan vad underbart, nu är jag ledig fram tills på fredag.. JÄVLIGT SKÖNT. Känns som att jag bara har jobbat & inte gjort något annat.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig klar, Och sen ska jag fara ut och övningsköra lite! Sen tror jag det blir att vara med isabel? kanske sara och nathalie också? Jag vet inte :D det ser vi ju.

pösss

LÖRDAAAAAAAAAAAAAG! :D

tjenaretjenare



gårdagen pratar vi inte ens om, men det var mkt kul ;)

just nu sitter jag hemma hos sarak med nattis och bäckman. Sara for och hämtade nå folk =) Och nu sitter vi och väntar på nå andra också. Blir att dra en chill hemmafest hos sara :) Jag börjar jobbet klockan nio imorn.... surt?! men vadfan... det är ju pengar så.

nu ska jag vara social :D:D:D:

HEJDÅ! ;>


långfredag

då ska man festa hela natten lång ;) eller?!

Anders ringde klockan nio imorse, Han ville att jag skulle fara och jobba kl 11. Så jag for ut och övningskörde med pappa, och sedan for jag och jobbade =) Gick braaao. sen for jag hem och duschade osv.. sen kom vikko och skjutsade mig till sara =) Och här var redan sarak,nattis och issa =) Vi käkade middag osv.. och vi har nyss gjort oss klara så nu har vi korkat upp =) Men det blir att ta det hyffsat lungt, ska trotsallt jobba imorgon :)

SUG OCH SVÄLJ , TREVLIG HELG!

bara för att att jag råkade skriva sug istället för sup... hahaha

& ja mammsen, Jag ska ta det lungt. (a) ;)

hellooo

hoff, har haft praktik mellan nio och två. Och sedan jobbade jag från två till sju. Lång dag.. men jag lever =) Är just nu på gården, det är tjejkväll =) och vi har just lärt oss självförsvar osv.. som att vi inte redan kunde?;) haha. Ne jag skoja... Och nu blir det gofika =)

och på en stund kommer sara nathalie och vikko och hämtar mig. Ska följa till skellefteå och kolla på en bil åt sara =P och sen hem och sova?

kanske blir jobb imorgon också.. får se =)
HÖRS SEN

 PUSSAR ;) =)

godmorgon

Idag är det torsdag, och det betyder att det är FREDAG imorgon. yeee

Ska alldeles snart börja bege mig mot jobbet, Ska övningsköra dit åsådär =)
Slutar tre så jag återkommer därikring :) BYE


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu