spådom

Rebecka ringde mig nyss och berättade att hon blivit spådd. Jag blev också intresserad av att bli det, så jag åker nog dit nästa vecka,Tycker sånt är så kul! (så länge det inte bara är negativt)
 
Började kolla upp lite på internet för skojs skull. Fick då dessa svar;
 
 
 

 

 

Tolkning:

 
Det som var:

 


Fyra Mynt
 
Trygghet, säkerhet och stabilitet är viktigt för dig. Det kan handla om att du har svårt att slappna av, våga chansa och leva livet fullt ut utan den hårda kontrollen. En djupliggande rädsla för förändring finns här, du stretar emot in i det längsta, vill inte och vägrar förändring. Arbetsmässigt visar detta kort på en situation/arbetsplats där du känner dig trygg och säker men att du inte trivs, skulle vilja byta jobb men rädslan för förändring håller dig tillbaka vilket kan leda till ett underliggande missnöje hos dig som visar sig i gnäll och klagomål över din situation. Kärleksmässigt lika så, behovet av att få känna säkerhet och trygghet med sin partner gör att man kanske stannar i en relation som man vantrivs i. Är du utan partner kan det visa på att du inte gör speciellt mycket åt din situation utan kör på i samma gamla spår.

Det som är:

 


Styrkan
 
Här finns klippan som man alltid kan lita på, som är lugn och trygg i alla situationer. En person som har ett mål den strävar sakta med säker mot och man låter sig inte rubbas i första taget. En inre styrka som är tålmodig, väntar ut striden, låter sig inte triggas igång utan är sansad och självsäker. Kortet visar även på att man försöker uppnå en förbättring hos sig själv, arbetar med sig själv att hålla tillbaka impulser och lust, man försöker se på en situation ut ett större perspektiv, höjer sig över sig själv.

 


Det som kommer:

 


Sex Svärd
Sex i svärd symboliserar en resa, antingen på det mentala planet eller på det fysiska planet(då oftast en resa över vatten). Det visar på förändring ifrån en konfliktfylld situation till frihet och lättnad, det finns en lösning och du är på väg mot den. Du lämnar gammalt groll bakom dig och gör dig redo för nya utmaningar, nya händelser.  

 

Tillbaka 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu