16 januari

Kan sammanfatta helgen lite.
Har varit så kass på att uppdatera eftersom jag inte haft tid.

Fredag: Vaknade med min finaste pojke brevid mig :) Han for iväg till skolan och jag blev inringd för att jobba. Så runt halv två drog jag iväg och jobbade till 19.00. Efter det blev det stressigt.. Det var tänkt att jag skulle ha en vit helg men ela och frida ville på party så jag hängde på. Det börjades hos mange på hertsön och sedan for vi till gard på lövsgatan. Träffade massor av trevligt folk som jag inte träffat på rätt länge, Så det var superkul! Runt halv tolv for vi till stan, Gick in på corner men ut lika fort.. Det blev allstar istället och där stannade vi tills det stängde typ. Mötte alexander och sedan gick vi hem till mig och sov :-)

Lördag: Chefen kom och hämtade mig klockan nio .. fyfan. Ville typ dö, hade gjort vad som helst för att ligga kvar och sova. Men jag tog mig i kragen och klev upp. Blev att jobba till 18.30, hade kalas hela dagen.. Stressigt! Fast då går iallafall tiden fort, så det är skönt. När jag kom hem blev det en dusch och sedan gjorde jag mig klar. For sedan och körde hem alexander's bil hem till honom. Sedan var det tänkt att vi skulle ligga hemma och se film åså, Men vi for ut med wallström och snurrade. Och där vid elva for vi med alexander's styvpappa till brändön och hälsade på några, och där stannade vi tills 03.00 ungefär. Fick mig några goda skratt under kvällen vill jag lova ;) haha. Hade iallafall en toppenkväll.

Idag, söndag: Jobbat återigen, Började 10 och har haft kalas hela dagen. Gick mycket braaa.. Fast har varit trött dock.. Så jag längtar tills jag får sova ;) hehe. Fast nu är min myskille påväg hit så ett tag till ska jag nog hålla mig vaken :)


<3


bilder från helgen finns på Facebook.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu