ANDRA APRIL

Nu är äntligen jobbhelgen över!

Har varit en mycket lugn helg. Nykter med andra ord. I fredags jobbade jag till sju och sedan vet jag inte riktigt vad jag pysslade med? Tror jag var hemma och såg film. Haha! Och i lördags när jag slutade blev det att gå på friends med Amz och Hanna. Drack några koppar kaffe och sociala om allt möjligt. Sedan bestämde vi oss för att besöka allstar som nyktra. Haha.. ingenting jag kan rekomendera. Dock drack vi en drink för sällskapets skull ;)

Söndagen bestod av jobb hela dagen lång. Så det blev dusch och läggdags när jag kom hem. Somnade typ nio.. Minns inte sist det hände. Men satan vad trött jag var. Så det var riktigt behövligt.

Började jobbet nio imorse och kom hem för en liten stund sedan. Ska snart gå en prommis och även gå förbi solariumet och sola en stund. Skönt!

jajuste, Fick blombud imorse. Var dock inte hemma då men mamma ringde och berättade. Det var från en god vän som bor i alanya. Vettefan hur han lyckats med att skicka blommor hit? Dock har han ju lyckats nå en blomaffär här osv. Haha.. så jävla sjukt. Men vadfan. Aldrig fel med blommor!


Gula påskliljor! : D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu