MÅNADSHOROSKOP OXEN

Du bör vara försiktig när du kör under den här månaden, eftersom ditt hus för lokala resor kommer att skakas om av en solförmörkelse den första juli. Inget behöver hända men det bästa är att vara försiktig.

Solförmörkelser påverkar oss olika. För en del oxar kan en solförmörkelse vara livsförändrande, medan för andra oxar kommer inget särskilt att hända. Samtidigt är förändringarna inte alltid hotande. I själva verket kommer vissa solförmörkelser att betyda positiva förändringar som äntligen kommer till stånd efter mycket arbete. Vad som än händer är det bästa att vara förberedd.

Den här solförmörkelsen äger rum i ditt hus för kommunikation och resor och är på något sätt relaterad till de två andra solförmörkelser i juni. Vann du eller förlorade du pengar under förra månaden? Köpte du något viktigt? Ska du köpa en ny mobiltelefon eller en ny bil?

Den andra juli flyttar Merkurius över till ditt hus för familj och hushåll. Det kommer att uppstå diskussioner med din familj angående vad som hände under de senaste dagarna eller veckorna. Den 4e juli kommer Venus att flytta över till ditt tredje hus, där solen befinner sig fram till den 23e och du kommer närmare dina syskon och grannar. Social interaktion blir vanligare.

Fullmånen den 15e stimulerar ditt hus för högre utbildning och ditt hus för resor. Om du vill lära dig ett nytt språk nu kommer det att gå bra och du kan också välja att studera något annat. Vad du än lär dig, kommer att utvidga dina horisonter och din kunskap.

Den 23e kommer solen att flytta över till ditt 4e hus för familj och en kvadratur äger rum. Eftersom Venus finns med i bilden, men inte Mars, behöver man inte oroa sig för mycket. Angenäma saker händer även efter nymånen den 30 juli i lejonet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu